Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Goldbergi 2010 - Szóste Rozdanie Forumowych Oskarów - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ogłaszam szóste już rozdanie do forumowych oskarów - Goldbergów 2010.

goldberg20051za7ew.jpg

Zasady konkursu:

- w każdej kategorii trzeba podać jednego usera BGZ. I tylko jednego!

- do każdej nominacje trzeba napisać krótkie uzasadnienie.

- wszelkie nominacji dotyczą tylko roku 2010

- w zabawie biorą udział tylko aktywni użytkownicy.

Posty niezgodne z tymi zasadami nie będą brane pod uwagę.

KATEGORIE

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - osoba mająca wg Ciebie największy wkład w forum w roku 2010. Zakładała nowe tematy, rozkręcała dyskusje czy też np. pisała newsy. Ogólnie wszędzie jej było pełno. Taki motorek napędowy forum.

2) ADMIN ROKU 2010 - najlepszy, najefektywniejszy, najbardziej starający się wg Ciebie administrator forum BGZ minionego roku.

3) MODERATOR ROKU 2010 - najlepszy moderator na forum BGZ w 2010 roku. Ktoś z kogo inni moderatorzy powinni brać przykład

4) NEWSMAN ROKU 2010 - osoba, która dawała najlepsze newsy na forum a potem na portalu BGZ.

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - najlepszy z nowych userów zarejestrowanych w 2010

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - rozkręcał dyskusje, pisał dobre, ciekawe posty i tematy.

7) ZNAWCA ROKU 2010 - prawdziwy debeściak na forum mający wiedzę o wrestlingu w małym paluszku. Do niego kierowane są pytania na tematy wrestlingowe.

8 ) UPLOADER ROKU 2010 - Nazwa może być myląca, chodzi tu o osobą, która dostarczała najwięcej linków do walk, gal i innych tego typu rzeczy. Po prostu królowała w w wrestlingowych mediach.

9) KREATYWNY ROKU 2010 - najbardziej kreatywna osoba na forum w roku 2010

10) ALFONS ROKU 2010 - osoba wstawiająca najlepsze panienki w Divas Corner & Kobiety

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - osoba która według was robi najlepsze prace.

12) FREEQ ROKU 2010 - ktoś kto zwracał uwagę swoim dziwnym zachowaniem, wypowiedziami itp. Najbardziej pokręcony user, który pojawił się na forum w tym roku.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - wybieracie osobę którą najbardziej lubicie.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010- wg Twojego uznania.

Do łatwiejszego nominowania:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010
2) ADMIN ROKU 2010
3) MODERATOR ROKU 2010
4) NEWSMAN ROKU 2010
5) DEBIUTANT ROKU 2010
6) DYSKUTANT ROKU 2010
7) ZNAWCA ROKU 2010 
 UPLOADER ROKU 2010
9) KREATYWNY ROKU 2010
10) ALFONS ROKU 2010 
11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010
12) FREEQ ROKU 2010
13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010
14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010

W poprzednich latach wygrali:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008

mast (18)

Pierwsze rozdanie: tomo

Drugie rozdanie: pawelzak

Trzecie rozdanie: LegendKiller

2) ADMIN ROKU 2008

pablo modjo (14)

Pierwsze rozdanie: brak

Drugie rozdanie: Norbas

Trzecie rozdanie: AtS

3) MODERATOR ROKU 2008

conman (10)

Pierwsze rozdanie: pawelzak

Drugie rozdanie: dziko

Trzecie rozdanie: IIL

4) NEWSMAN ROKU 2008

don carlos (10)

jacekD (10)

Pierwsze rozdanie: LegendKiller

Trzecie rozdanie: pawelzak

5) DEBIUTANT ROKU 2008

mast (13)

Pierwsze rozdanie: bark

Drugie rozdanie: brak

Trzecie rozdanie: kuba19911

6) DYSKUTANT ROKU 2008

conman (12)

Trzecie rozdanie: IIL

7) ZNAWCA ROKU 2008

LegendKiller (13)

Pierwsze rozdanie: pawelzak

Trzecie rozdanie: legendkiller

8.) UPLOADER ROKU 2008

eddy (21)

Pierwsze rozdanie: mysterio82

Drugie rozdanie: mysterio82

Trzecie rozdanie: kuba1991

9) KREATYWNY ROKU 2008

Norbas (15)

Trzecie rozdanie: xazax5

10) ALFONS ROKU 2008

irys (13)

Pierwsze rozdanie: irys

Drugie rozdanie: montoya

trzecie rozdanie: montoya

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008

Gabisław (14)

Pierwsze rozdanie: ats

Drugie rozdanie: ats

trzecie rozdanie: ats

12) FREEQ ROKU 2008

Patro (14)

Pierwsze rozdanie: sivy

Drugie rozdanie: cyc

trzecie rozdanie: willem

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM

Mast (2)

danielsson (2)

pablo modjo (2)

Pierwsze rozdanie: prezes

Drugie rozdanie: hellner

Trzecie rozdanie: hellner

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008

Sejbla (9)

Pierwsze rozdanie: hellner

Drugie rozdanie: cyc

trzecie rozdanie: willem

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009

Whitedruid 21

Eddy 4

DonCarlos 1

Danielson 1

2) ADMIN ROKU 2009

IIL 20

IOOT_DZIKO 3

pablo modjo 2

3) MODERATOR ROKU 2009

Whitedruid 9

Viper 5

Eddy 4

4) NEWSMAN ROKU 2009

Daimon 17

Mystical 10

5) DEBIUTANT ROKU 2009

Daimon 23

BRKSTRM 1

Cutter 1

6) DYSKUTANT ROKU 2009

Whitedruid 21

badziewiarz 2

Conman 2

7) ZNAWCA ROKU 2009

IIL 11

Milos 7

LegendKiller 7

8 ) UPLOADER ROKU 2009

Eddy 15

WW4 7

mysterio82 2

9) KREATYWNY ROKU 2009

Norbi 6

ILL 6

Whitedruid 5

10) ALFONS ROKU 2009

Wronek 11

montoya 7

Danielsson 6

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009

Gabisław 13

>C< 4

Urbeer 2

12) FREEQ ROKU 2009

Kuba 8

Cutter 2

Kolezz 2

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM

Mata 7

Pietrek 3

IIL 3

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009

Sejbla 14

Willem 9

badziewiarz 2

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BigDickJohnson

3

• Norbas

1

• CezarMVP

1

• Yao

1

Top użytkownicy w tym temacie

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - Prototype. Dość trudna decyzja, nad którą trzeba było się chwilę zastanowić. Ostatecznie wybrałem Prototypa, który jest wszędzie na forum, pisze newsy, gra w WCE, przydało by się napisać od czasu do czasu w dyskusji, ale mimo to i tak zasługuje na to, by zostać użytkownikiem roku 2010 :)

2) ADMIN ROKU 2010 - Tutaj oczywiście Urban, za to że postawił forum na nogi, które ma się coraz lepiej ;)

3) MODERATOR ROKU 2010 - Prototype. Tutaj znowu kurka wodna muszę wybrać jego. Dla mnie ten gostek jest genialny, IMO powinien dostać Globala :)

4) NEWSMAN ROKU 2010 - Prototype :roll: Najdłuższe, najciekawsze newsy na forum, dzięki niemu możemy się wiele dowiedzieć.

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - Tomeq - Prototype jest już w kilku kategoriach, a Tomeq jest również niesamowitym userem, który mimo tego że nie ma dużej ilości postów, zasłużył sobie na to miano. Jego wypowiedzi są bardzo mądre, a w dodatku... WCE :thx:

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - Brem Z dyskusjami w tym roku było zdecydowanie najgorzej, ale wybiorę Brema. Jest w każdej dyskusji, chyba w każdej się udziela próbuje jak tylko może, stawić na nogi dyskusje na BGZ.

7) ZNAWCA ROKU 2010 - Whitedruid. Hmm, tutaj było zdecydowanie najtrudniej, do mnie też kilka PW przybyło :P, ale ostatecznie zagłosuje na Whitedruida, czyli Łajta, nie można tak o nim zapominać :)

8 ) UPLOADER ROKU 2010 - Arkoś, a kto inny kurde :P

9) KREATYWNY ROKU 2010 - Prototype. A co tam :P

10) ALFONS ROKU 2010 - Tutaj nie może być innej decyzji, niż oczywiście montoya, który jako jedyny wrzuca zdjęcia kobiet. Jest jeszcze fanfanfan, ale on robi to od niedawna.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - Daimon ;) Tutaj nie ma co uzasadniać, jego pracki są najlepsze.

12) FREEQ ROKU 2010 - Xeb. ten koleś jest tak dziwny, że aż fajny. Potrafi odpierdzielić świetnego posta, a czasem napisze tak, że nie da się tego czytać. Do tego ma bardzo dziwne poczucie humoru :P

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - Urban. No bo kto go tutaj nie lubi? Każdy, za to co zrobił dla forum i za to że postawił je na nogi.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 - Tuptus - Koleś, który gdzie by się nie pojawił, tam jest śmiesznie :P

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 Zdecydowanie Prototype. Wszędzie się stara. Wrzuca gale, pisze newsy. Ogólnie wszędzie go pełno.

2) ADMIN ROKU 2010 Urban. Po prostu najbardziej aktywny i rzucający się w oczy Admin w porównaniu do innych.

3) MODERATOR ROKU 2010 Droops. Najbardziej pracujący mod 2010. Jego raporty są super a pisze się je bardzo długo. Ogólnie najwięcej czasu poświęcił swojej funkcji.

4) NEWSMAN ROKU 2010 Prototype. Na jego newsy najbardziej czekam bo są po prostu najlepsze :D

5) DEBIUTANT ROKU 2010 TOmeq. Wkroczył na BGZ w 2010 i już jest moderatorem

6) DYSKUTANT ROKU 2010 Brem. Zakłada dyskusje a potem aktywnie w nich uczestniczy

7) ZNAWCA ROKU 2010 Yao. Tu prawdę mówiąc nie mam pojęcia lecz po postach wnioskuję, że jest to Yao

8 ) UPLOADER ROKU 2010 Prototype Tu miałem poważny dylemat między Prototypem a Patryniem. Wybieram Prototype bo ma lepsze wstawki w jednym linku i częściej z nich korzystam. Bo w 6 linkach to dziękuję

9) KREATYWNY ROKU 2010 TOmeq. Ogólnie bardzo stara się w WCE

10) ALFONS ROKU 2010 Montoya. Bez konkurencji i tyle :D

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 Pietrek. Jego pracę są super. Wszystko w nich jest cacy. Mam jego sygne w podpisie

12) FREEQ ROKU 2010 Sebu. "Przekomarzanie" się z innymi userami np. na SB

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 Patryniu. Wiele razy mi pomagał i w ogóle spoko user :)

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 Tuptus. Tu też nie miałem zbyt dużego pomysłu więc dałem głos na niego bo niektóre jego posty mnie miażdzą

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - Sweet.. to znaczy Sebu. Za całokształt, za wyrobienie się, za wkład.. :waving: .

2) ADMIN ROKU 2010 - Urban. Zrobił najwięcej i robi dalej.

3) MODERATOR ROKU 2010 - Prototype. Stara się jak może, BGZ się dla niego liczy.. zasługuje na wyróżnienie.

4) NEWSMAN ROKU 2010 - Prototype. Nigdy nie zawiódł, stara się to wszystko utrzymać..

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - Oczywiście Tomeq. WCE prowadzi wspaniale. Tak trzymaj.

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - Tutaj trudno kogoś wybrać, jednak myślę, że.. Boogeyman ma zdanie na każdy temat i stara się często udzielać.

7) ZNAWCA ROKU 2010 - Whitedruid. Za felietony.. za wszystko Kamil. ;)

8 ) UPLOADER ROKU 2010 - Brak głosu. Po prostu nie ściągam z linków BGZ.

9) KREATYWNY ROKU 2010 - Tomeq. Za prowadzenie WCE i pomysły.

10) ALFONS ROKU 2010 - MON! TO! YA!

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - Luba. Lubię jego styl, największe postępy.

12) FREEQ ROKU 2010 - Xeb. Dużą rolę ma tu spoiler, z Mizem i jego wykorzystaniem walizki. Niby pomocnik, a tu.. :shock::P

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - Tomeq. Swój chłop.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 - Brak głosu. Tyle. :P

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - Prototype - Za całokształt, wszystko co robi z Newsami, linkami i innymi procentuje.

2) ADMIN ROKU 2010 - Urban - No najlepszy admin, zawsze poradzi doinformuje Cię. Oby takich więcej.

3) MODERATOR ROKU 2010 - Sebu - Podobnie jak Pro. Dla ciebie Mod roku, a dla Pro użytkownik roku. Podobnie jak u niego, duży wkład i zaangażowanie.

4) NEWSMAN ROKU 2010 - Prototype - Najdłuższe, najciekawsze i systematyczne newsy. Pro nigdy nie zawodzi :D

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - TOmeq - Jego praca w WCE głównie jest bezcenna.

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - Brem - Autor większości dyskusji, bardzo ciekawych. Jak jest jakaś nie jego to też potrafi mądrze skomentować.

7) ZNAWCA ROKU 2010 - Droops - Tu zadziwię, ale według mnie jeden z userów znających bardzo dobrze wrestling.

8 ) UPLOADER ROKU 2010 - Prototype - Systematycznie wrzuca dobre linki. Staram mu sie czasem pomóc.

9) KREATYWNY ROKU 2010 - TOmeq - Za WCE.

10) ALFONS ROKU 2010 - Montoya - No jednogłośnie, jedyny na forum wrzuca zdjecia, a ja tylko czasem cos dorzuce :P

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - Pietrek - Pracki ekstra, nic dodac nic ująć.

12) FREEQ ROKU 2010 - Xeb - Głównie dlatego, że jest Awesome. Czasem nawet za bardzo.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - Sebu - Czasem potrafi wkurzyć i z kimś się pokłucić, ale zawsze jakoś to będzie.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 - BRAK GŁOSU!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - Sebu - nie wiem czy to taka dobra decyzja ale na forum zawsze go pełno.

2) ADMIN ROKU 2010 - Urban - prosty wybór, najczęściej bywa na BGZ z wszystkich adminów i się chłopak stara.

3) MODERATOR ROKU 2010 - TheOrton - może teraz nie jest taki aktywny ale co był przed awansem? Robił strasznie dużo, aż nawet gdzieś napisałem, że to będzie next global mod.

4) NEWSMAN ROKU 2010 - Prototype - tu muszę go dać, jest jedyny i nie powtarzalny, zawsze dawał dobrą dawkę newsów.

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - Prototype - na początku wydawałeś się spamer'em i ogólnie nie pgarniętym gościem ale teraz pokazałeś na co cię stać.

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - Brem - może zaczął od niedawna robić dyskusje ale dobrze mu to wychodzi.

7) ZNAWCA ROKU 2010 - WhiteDruid - może teraz już jest vip'em ale po małym upadku forum on został i chwała mu za to. Felietony pisał, dyskusje, ma gość osiągnięcia.

8 ) UPLOADER ROKU 2010 - Yao - tak stawiam na niego, bo niby kto inny podrzuca tak często mniej znane fedki.

9) KREATYWNY ROKU 2010 - Tomeq - niech ci będzie za to WCE.

10) ALFONS ROKU 2010 - Montoya - najwięcej wrzucał zdjęć z Divami i innymi kobietami, może w galerii nie pozostawiłem żadnego komenta ale to nie oznczacza, że tego nie oglądałem.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - Pietrek - daje mi ogromną pomoc w grafice, poza tym jego wszystkie prace są dość dobre, a widząc jego psd po prostu nei ogarniam jak on to robi. xD

12) FREEQ ROKU 2010 - Xeb - za bułkę i chleba oraz za ciebie pokręcony człowieku.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - tu was mam Koper - według mnie był to dobry gostek który z hukiem odszedł z tego forum ale i tak go lubiłem.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 - Tuptus - ponieważ nikt inny nie przychodzi mi do głowy.

ahfo.png

luba_049.png

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - Bez konkurencyjnie Prototype. Po prostu potrafi rozkręcić forum w nudne dni, gdy nic się nie dzieje. Jest Prototype jest ciekawie :D

2) ADMIN ROKU 2010 - Oczywiście głos na Urbana. Wiadomo dlaczego jest na swoim miejscu, bez niego nie było by tego samego BGZ

3) MODERATOR ROKU 2010 - głos na Droops'a. Jego raporty wymiatają i miażdżą wszystkie inne!!! Po prostu Awesome!!!

4) NEWSMAN ROKU 2010 - Oczywiście Prototype!!! Ciekawe, prawie zawsze dużo tego i ciekawie się czyta

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - Oczywiście że TOmeq. Jest na BGZ stosunkowo krótko, a tak wymiata z WCE i ogólnie całym forum.

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - Brem. Ostatnim czasem i odkąd dobrze pamiętam to Brema dyskusje zawsze były jednymi z najlepszych i najciekawszych.

7) ZNAWCA ROKU 2010 - Yao. Chyba najlepszy znawca Lucha Libre w Polsce xD Nie no gratuluję wiedzy! Oby tak dalej.

8) UPLOADER ROKU 2010 - Patryniu., ale jednak machałem się pomiędzy Patryniem a Arkosiem, ale jednak Patryniu według mnie Linki zawsze działają, a przede wszystkim stosuje się do zasad i ściąga się odrazu lepiej!!! :lol Dzięki za wszystko!!!

9) KREATYWNY ROKU 2010 - TOmeq!!! - Stara się bardzo o WCE i e-feud rozwija się jak widzicie sami.

10) ALFONS ROKU 2010 Montoya, co tu dużo gadać!!!

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - Luba, jego prace biją wszystkie!!!

12) FREEQ ROKU 2010 - Sebu bez konkurencyjnie :lol

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - Myślę, że patryniu. Pomógł mi wiele razy i dział MEDIA jest lepszy!!!

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 - Sebu, niekiedy mnie wkurza, ale po prostu kocham jego cytowanie osób i komentowanie ich wypowiedzi. Niekiedy można się aż zlać ze śmiechu!!! =))

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010- Hmmm wybiorę kogoś kto moim zdaniem jest wszędzie i wszędzie reprezentuje wysoki poziom, wypowiada się we wszystkich dyskusjach, komentuje wszystkie newsy, głosuje w sotw'ach i innych konkursach, ostatnio zaczął się udzielać w WCE, swoje obowiązki moderatora wykonywał zawsze na czas i porządnie, mój głos leci na Droops'a

2) ADMIN ROKU 2010- Zdecydowanie Urban, najbardziej widoczny admin

3) MODERATOR ROKU 2010- Prototype- swoje obowiązki wykonuje na najwyższym poziomie mimo że ma moim zdaniem jeden z trudniejszych działów

4) NEWSMAN ROKU 2010- Prototype- jak wyżej, poziomu jego newsów zawsze można być pewnym, są długie i chyba jeszcze nigdy nie napisał (albo meeega rzadko "dziś mało się wydarzyło"

5) DEBIUTANT ROKU 2010- Tu mam problem bo sam zadebiutowałem w tym roku i średnio wiem kto kiedy dołączył, głos znów na Prototype

6) DYSKUTANT ROKU 2010- Hmmm no tu mam bardzo trudny wybór między Droops'em a Piledriver'em... Obaj są moimi głównymi dyskutantami, udzielają się, cytują, można z nimi wejść w wymianę poglądów... Yhhh nie mam pojęcia, niech będzie że zagłosuje na Piledriver'a ale tylko dlatego że Droops ma mój głos w dwóch innych kategoriach :P Dla mnie panowie są na równi w dyskusjach :P

7) ZNAWCA ROKU 2010- Nie wiem czy słusznie ale mi się z kimś takim kojarzy Luba, więc głos na niego

8) UPLOADER ROKU 2010- Prototype, wydaje mi się że najwięcej linków wrzuca, wszystkie tygodniówki i inne

9) KREATYWNY ROKU 2010- Nie mam pojęcia, zagłosuje na Sebu

10) ALFONS ROKU 2010- Montoya, nie ma co tłumaczyć

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010- Może nie ma tak wysokiego poziomu jak Pietrek czy Daimon ale ja bardzo lubie jego styl i jest moim ulubionym grafikiem więc głos na Rejden'a

12) FREEQ ROKU 2010- Sebu, chyba najbardziej kontrowersyjna postać, ciągłe zadymy, pasuje do niego to określenie :P

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010- Droops, co tu wiele tłumaczyć, najbardziej go lubię i już

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010- Xeb, ogólnie zabawny koleś :P

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010- Prototype wykonuje wielką pracę dla forum. Dodaje newsy, linki, udziela się w WCE.

2) ADMIN ROKU 2010- Urban z adminów udziela się najczęściej i zawsze można się go o cos poradzić

3) MODERATOR ROKU 2010-Sebu wszędzie go widać, jest bardzo zaangażowany i widać, że lubi tą robotę

4) NEWSMAN ROKU 2010- Prototype jego newsy są długie, ciekawe i zawsze daje newsy na czas

5) DEBIUTANT ROKU 2010- TOmeq bez niego WCE by nie istniało

6) DYSKUTANT ROKU 2010- Brem jego dyskusje są bardzo dobre i często się w nich wypowiada

7) ZNAWCA ROKU 2010- Yao ciężko mi tu było wybrać, ale wybrałem Yao za jego wiedzę o Lucha

8) UPLOADER ROKU 2010- Prototype linki dodaje szybko i są zawsze dobrej jakości

9) KREATYWNY ROKU 2010- TOmeq za to co robi dla WCE

10) ALFONS ROKU 2010- oczywiście Montoya

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010- Pietrek jego prace są świetne, nic im nie brakuje

12) FREEQ ROKU 2010- Sebu często się kłóci i czasami mnie wkurza :P

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010- no ciężko było wybrać. Głos na Gonzaleza, a dlaczego to już pozostanie moją słodką tajemnicą :P

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010- Xeb bo lubię chleb

ksgj.png

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - jak dla mnie Prototype, jest wszędzie, udziela się jak tylko może i pracuje jak mrówka :)

2) ADMIN ROKU 2010 - cóż trzeba brać pod uwagę cały rok, dlatego mój głos leci na Norbiego. BGZ miało kryzys i to dość głęboki, ale on jednak swoimi decyzjami (może nie wszystkie były dobre :8 ) ale jednak w dużej mierze przyczynił się do dalszego rozwoju w 2010 roku. Awansował mnie najpierw na Globala, potem na admina (i myślę że to była trafna decyzja :) ), a także po przeciążeniu serwera postawił forum znowu na nogi.

3) MODERATOR ROKU 2010 - Tu także Prototype. Dlaczego? Proste, angażuje się gdzie tylko się da.

4) NEWSMAN ROKU 2010 - hmmm, może już słuch o nim troszkę zanikł, ale Boogeyman powinien dostać tę nagrodę. Wrzucał newsy od marca (jako moderator) i zrezygnował całkiem niedawno. Także pełen respect że chciało Ci się.

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - I znów Prototype! Cóż ktoś kogo uznaję za użytkownika roku i moda roku, i zarejestrował się w 2010 powinien dostać tę nagrodę.

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - No właśnie, w dyskusjach w 2010 roku, nie zrobiliśmy tego kroku do przodu, wręcz przeciwnie, cofnęliśmy się. Ale tutaj na wyróżnienie zasługuje Brem, który zakłada dyskusje które się podobają większości forum, no i oczywiście udziela sie w nich.

7) ZNAWCA ROKU 2010 - Pietrek - no w końcu wygrał Wrestling Quiz :)

8) UPLOADER ROKU 2010 - Arkoś - tutaj bez komentarza

9) KREATYWNY ROKU 2010 - T0meq - rozkręcił WCE i chyba mamy najlepszy e-fed. Tak trzymać :)

10) ALFONS ROKU 2010 - Montoya - nic dodać, nic ująć

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - Pietrek - no cóż, jego prace najbardziej mi się podobają

12) FREEQ ROKU 2010 - Sebu - nie wiem jak wam, ale zawsze poprawi mi humor.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - sądzę że nie ma osoby któa nie lubi XEBA :D

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 - Sebu - to samo co w Freeq Roku

• Styl:  Jasny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 Prototype-Najwięcej robi no i wydaje mi się, że bardzo mu zależy na dalszych losach BGZ

2) ADMIN ROKU 2010 Urban- podobnie jak Protek no i w końcu mamy aktywnego admina

3) MODERATOR ROKU 2010 The Orton - może teraz go tak nie widać na forum ale przed tym jak dostał Global robił dużo i za to mu się należy to miano

4) NEWSMAN ROKU 2010 Prototype - zagłosował bym na Bugiego gdyby nie zrezygnował

5) DEBIUTANT ROKU 2010 T0meq - tak nagle zrobiło się o nim głośno i dobrze wykonuje swoje obowiązki

6) DYSKUTANT ROKU 2010 Brem - Zakłada dużo ciekawych dyskusji i ogólnie dużo dyskutuję na poziomie

7) ZNAWCA ROKU 2010 Whitedruid - Ja sam nigdy z nim nie dyskutowałem na temat wrestlingu, ale widziałem jakieś jego dyskusję i używa dobrych argumentów

8 ) UPLOADER ROKU 2010 Patryniu - Tutaj to nie ma zbytnio zdania bo wrzucanie linków działa na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, no ale niech będzie patryniu

9) KREATYWNY ROKU 2010 T0meq podobnie jak wyżej niech będzie za to WCE

10) ALFONS ROKU 2010 Montoya - Wrzuca regularnie zdjęcia fajnych babeczek

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 Pietrek - Niech będzie Pietrek za wygranie turnieju One vs One

12) FREEQ ROKU 2010 Sebu - Kompletnie nie rozumiem gościa kiedyś wydawał się spoko, a teraz to szkoda gadać

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 Tuptus - Za to że nigdy nie wiem o co chodzi gdy gadamy ze sobą :D no i da się z nim podyskutować na "poziomie" xD

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 Nikt nie zasłużył na to miano

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 Prototype - Dlaczego? Gościu udziela się praktycznie wszędzie, jego posty są przemyślane i mądre :D

2) ADMIN ROKU 2010 Norbi - Wiem że to dla was dziwne ale zagłosuje na Norbiego gdyż gdy BGZ padło i nie było nic to właśnie ON postawił to wszystko na nogi, wielki szacun....

3) MODERATOR ROKU 2010 Prototype - Tak jak wyżej gdzie się nie znajdzie tam zrobi burdel :P

4) NEWSMAN ROKU 2010 Boogeyman1996 - tu miałem dylemat Pro czy Bugi i ostatecznie wyszło że to Boogeyamn1996 dostanie mój głos za całokształt newsów

5) DEBIUTANT ROKU 2010 T0meq - Cicha woda brzegi rwie, Tomasz się ukrywał aż potrzebowaliśmy z Urbanem bookera i tak oto Tomasz dołączył do wielkiej rodziny BGZ :)

6) DYSKUTANT ROKU 2010 Artx - zdziwieni? Ja nie Artx asługuje na to miano, jego dyskusje z TNA były dobre a Brem po prostu jest w tej branży za krótko

7) ZNAWCA ROKU 2010 Whitedruid - No koleś ma wiedzę co nie zmienia faktu że sobie poszedł :( Ale trudno. Głos na Łajta

8 )UPLOADER ROKU 2010 Arkoś- Głosik na Arkosia, jego linki to nie fejki, wszystko dobrze i na czas, pamiętam jeszcze czasy jak był pomocnikiem, ba jak był na okresie próbnym :)

9) KREATYWNY ROKU 2010 Brem - Za te wszystkie dyskusje, widać że chłopak się stara i tyle, dyskusji jest dużo i są przemyślane.

10) ALFONS ROKU 2010 Montoya - No i jak tu można inaczej, co prawda jest jeszcze fan x3 ale on bawi się w to od niedawna, Montoya robi nam jakże kochane daily diva, i wrzuca coraz to lepsze babeczki :D

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 Pietrek - Wygrał turniej One vs. One i to właśnie za to oddałem na niego mój głos, oczywiście jego prace sSą git :P

12) FREEQ ROKU 2010 Xeb - Czasami go nie rozumiem ale ogólnie jest Git :)

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 T0meq - Nie ma osoby, która by go nie lubiła! Tomasz szybko wzniósł się w hierarchi kręgu na wyżyny i został super magiem xD Tego gościa nie da się nie lubić :)

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 Sebu - Takiego świra to ja nie znam (no może T0meq), gość nawet nie wie o czym mówi a to i tak jest śmieszne, boję się nawet pomyśleć gdyby on "pomyślał" nad swoimi wypowiedziami.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - Ne odrywając się od schematu głos oddaję na Prototype'a. Facet się stara, dodaje na forum newsy, gra w WCE, a poza tym jest praktycznie wszędzie na forum. Początki były trudne, ale teraz wszystko jest już jak najbardziej w porządku. Coś mi podpowiada, że niedługo nastąpi zmiana kolorku u tego gościa.

2) ADMIN ROKU 2010 - Tutaj bez konkurencyjny jest Urban. Chyba nie muszę się wypowiadać dlaczego...

3) MODERATOR ROKU 2010 - The Orton teraz może nie udziela się zbyt często ale to co robił za czasów, kiedy był modem jest godne pochwały. Głosik na tego pana.

4) NEWSMAN ROKU 2010 - No i znowu Prototype. A co tam zasłużyłeś.

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - Prototype - Nie chce mi się już o nim pisać...

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - Pusty głos.

7) ZNAWCA ROKU 2010 - Zagłosuję na Yao. Miałem spory dylemat, albo Yao albo Łajt...ostatecznie padło na tego pierwszego. Spora wiedza o lucha i o federacjach niezależnych, myślę, że gdyby nie on to na forum byłoby słabo w tych tematch.

8 ) UPLOADER ROKU 2010 - Arkoś - Kolejny dylemat (Albo Arkoś albo patryniu). Jednak po zastanowieniu głosuję na tego pierwszego, za całokształt, chociaż patryniu również wykonuje świetną robotę.

9) KREATYWNY ROKU 2010 - Tuptus - czasem zdarzy mu się coś fajnego wymyślić. Rzadko bo rzadko, ale zawsze :D.

10) ALFONS ROKU 2010 - Oczywiście Montoya. Chyba nie trzeba nic więcej mówić.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - Pietrek. Na forum jest kilku świetnych grafików, ale moim zdaniem Pietrek robi najlepsze prace. To dzięki niemu WCE ma taką oprawę graficzną.

12) FREEQ ROKU 2010 - Sebu dość pokręcony kolo i przede wszystkim dobry świr. Kiedy tylko wchodzę na forum pierwszą myślą jaka mnie ogarnia jest "Z kim dziś pokłóci się SCM" :P sorry, ale tak jest. Poza tym jest naprawdę spoko gościem, można z nim porozmawiać o wszystkim. Głosik na Sebu.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - Tutaj miałem chyba największy dylemat, dlatego postanowiłem skorzystać z trzeciej opcji i zagłosować na Pietrka. Znam go stosunkowo krótko, ale już teraz mogę śmiało stwierdzić, że zasługuje na ten głos. Spoko gościu i przede wszystkim dobry świr, więcej chyba nie trzeba?

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 - O jeny...a co mi tam zagłosuje na Tuptusia. Tak zakręconych gości żadko się spotyka i totalnie się rozczaruje jak on nie zdobędzie tej nagrody. Niektóre nasze rozmowy powalają, a jak czasem coś palnie na sb...Poza tym dobrze się z nim świruje, jeden z moich ulubieńców na tym forum.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 Zdecydowanie Prototype... Na forum jest zawsze aktywny i robi to co do niego należy :)

2) ADMIN ROKU 2010 Urban... Widzisz ten nick i już wszystko wiesz. Arkoś też mógłby być, ale myślę, że jest za krótko na tym stanowisku. Za rok się zobaczy :D

3) MODERATOR ROKU 2010 No i znowu Prototype wszystko jest napisane w 1.

4) NEWSMAN ROKU 2010 Prototype newsy są super. Napiszę do niego na gg i mam ciekawe spoilery :D

5) DEBIUTANT ROKU 2010 Dylemat (T0meq czy Prototype) T0meq Protek ma dużo już głosów więc Tomuś..Bardzo przydatny jest w WCE, można dużo tu pisać.

6) DYSKUTANT ROKU 2010 Dajmy hmmm.. Brem'a Zawsze się wypowiada w dyskusjach. Pisze swoje więc jest dobrze :)

7) ZNAWCA ROKU 2010 Yao i to jego Lucha Libre... Gdyby nie On to nie wiedziałbym, że takie coś istnieje :shock:

8) UPLOADER ROKU 2010 Arkoś Turek, czy Prototype też dodają linki, ale Arkoś od samego początku wrzucał, pomagał no i oczywiście podzielił się ze mną tym działem od kiedy zacząłem swoją przygodę na tym forum ;)

9) KREATYWNY ROKU 2010 T0meq WCE!!!!

10) ALFONS ROKU 2010 A niech będzie Montoya Niehc będzie? Na 100%. Zawsze fajne obrazki dziewczynek :D Czekam na więcej.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 Urban Zdziwieni? Zrobił mi fajnego avka z Jasiem, którego mam do dziś :)

12) FREEQ ROKU 2010 Xeb To musi być On i tyle.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 Arkoś Każdy go pewnie na forum zna, szanuje i bardzo lubi :) Chłopak zawsze jest pomocny i tak trzymać.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 Dajmy już tego Sebu Niby fajny koleś, ale czasami tak wkurza, że szkoda gadać. No ale on już tak ma więc trzeba się pogodzić z tym prawda? :D

Sory, że jestem nieobecny na forum. Dopadła mnie jakaś ostra grypa i zbytnio nie mam ochoty siedzieć przed komputerem. Wchodzę na 5min i koniec. Ale CD skomentuje i będę taki jak wsześniej od poniedziałku, mam nadzieję :)

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - Luba - uważam, że ma duży wkład w forum i bardzo dobrze, że został awansowany na Globala. Prowadzi i naciska na atmosferę na BGZ zabawami.

2) ADMIN ROKU 2010 - Urban - zastanawiałem się jeszcze nad Norbim, ale jest raczej typowym webmasterem. Urban jest najaktywniejszym adminem na forum i dba, aby wszystko było w kupie.

3) MODERATOR ROKU 2010 - Yao - ma duży wkład w lucha oraz puro na forum i myślę, że gdyby go tu nie było to byśmy wiedzieli tylko co to WWE, TNA, ROH i takie tam.

4) NEWSMAN ROKU 2010 - Oner - może to trochę dziwne, ale z obecnej paczki widzę, że chłopak się najbardziej stara. Trochę zszokowała mnie sytuacja z Bugim i zrezygnował raczej z dziwnego powodu, więc dlatego oddaję głos na niego a nie kogo innego.

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - T0meq - mało obecnie naprawdę na wysokim poziomie userów będących na forum od tego roku. Myślałem jeszcze nad Xebem, ale wkład w WCE Tomka jest przeważający.

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - Brem - to jak utrzymuje obecny poziom dyskusji na BGZ to nie lada wyczyn. Naprawdę jestem mu wdzięczny, że to robi mimo iż sam nie mam czasu na dyskusje.

7) ZNAWCA ROKU 2010 - Pietrek - Wrestling Quiz Tournament to nie jest coś mało znaczącego, a z pewnąścią wygrał go wykazując się wiedzą.

8) UPLOADER ROKU 2010 - patryniu - wstawia linki regularnie i na czas jak na moderatora tego działu przystało, stąd głos.

9) KREATYWNY ROKU 2010 - Brem - za okół mózgu do dyskusji i trzymanie poziomu działu.

10) ALFONS ROKU 2010 - montoya - totalny brak konkurencji, znakomicie i regularnie wstawiane fotki Div i pań oraz Daily Divas.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - Daimon - jego styl jest jak dla mnie najlepszy, Pietrek to również znakomity grafik, ale jak napisałem pracę tego pierwszego poprostu leżą w moim guście.

12) FREEQ ROKU 2010 - Xeb - no nie wiem, jest spoko ale czasem potrafi coś odwalić i zapodać bezsensownie jakieś czasem takie odpały ma i ten 'Awesome'

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - Urban - ktoś zaprzeczy?

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 - Tuptus - od razu przyszedł mi do głowy, krejzol jeden.