Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE episode 4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Patrząc na komentarze do moich niestety nie najlepszych gal postanowiłem połączyć WWE w jeden roster, który będzie nosił nazwę RAW. Posiadacze pasów i same pasy zostają.

Michael Cole

-Witamy państwa na pierwszym odcinku połączonego WWE, czyli RAW! To drugi tydzień i jeszcze 3 gale do Royal Rumble, więc dziś wyłonieni zostaną pretendenci do poszczególnych pasów. A wraz ze mną to wszystko komentować będą...

Jerry Lawler

-Jerry "The King" Lawler...

Jim Ross

...I Jim Ross. Jako były komentator Smackdown wiem, że pretendenta do pasa WHC wyłoni Battle Royal byłych już zawodników Smackdown i tak samo będzie z pasem ECW. A tymczasem na ringu mamy Jeffa Hardy'ego.

Jeff

-Tydzień temu nie wszystko poszło po mojej myśli. Przegrałem i wiem to, ale chcę jeszcze jednej walki o pas i udowodnię w niej, że jestem najlepszym zawodnikiem WWE!

W drodze na ring CM Punk

-Oj, wcale nie, Jeff. Nie będziesz walczył z Triple H'em o pas na Royal Rumble, bo to JA mam zamiar zdobyć ten pas i uczynię to ostatniej niedzieli stycznia.

Jeff

-Może jeszcze to do ciebie nie dotarło, Punk, ale zmarnowałeś swoją walizkę i już nie masz title shota...

Punk

-Chwileczkę, Jeff. Ty już też nie masz prawa do rewanżu, więc nie mów nic o mojej walizce.

W drodze na ring mistrz WWE, Triple H

-Słuchajcie, chłopaki. Nie jestem taki, jak Orton i chcę bronić mojego pasa na Royal Rumble. I niech na ring nie wychodzi McMahon, bo to ja ustalę, kto będzie ze mną walczył. Dziś pretendenta do mojego pasa wyłoni Ladder Match pomiędzy wami, panowie.

Punk

-Co? Faworyzujesz Jeffa. Dobrze wiesz, że on świetnie czuje się w Ladder Matchach!

HHH

-Chwileczkę, Punk. Przypomnieć ci Summerslam 2009? Wtedy pokonałeś Jeffa w Ladder Matchu, a skoro jesteś taki wspaniały to możesz to zrobić raz jeszcze. A teraz... Lepiej by było, jakbyś się odwrócił.

Punk odwraca się i otrzymuje Twist of Fate od Jeffa, a następnie Swanton Bomb! Jednak Triple H wykonuje Jeffowi Pedigree i opuszcza ring!

Cole

-Więc wiemy, kto będzie walczył w dzisiejszej walce wieczoru! Teraz czas na pierwszą walkę wieczoru i zobaczymy, czy Batista zrobi demolkę taką, jak na Smackdown, bo jego rywalem będzie... RANDY ORTON!!!

Walka nr 1

Batista - Randy Orton

Extreme Rules Match

Zaczęli. Orton przegrywa próbę sił i zostaje powalony Clotheslinem. Batista idzie za ciosem i zadaje ciosy w narożniku, ale Randy odpycha go i... Back Body Drop od Batisty. Dave kopie Ortona, ale ten powoli wstaje, odbija się od lin, ale zatrzymuje się na Big Boocie Batisty. Dave już idzie po krzesło, ale Orton korzysta z okazji i wykonuje mu Dropkick. Pin: 1...2... I tyle. Orton łapie krzesło i potężne uderzenie dla Batisty. Pin: 1...2... I również za mało. Orton podnosi Batistę, odbija go od lin... Ale Batista kontruje Powerslam na Spear! I dokłada Spinebuster na krzesło! Batista wyciąga spod ringu śmietnik i zakłada go na głowę Ortonowi i zadaje cios krzesłem! Pin: 1...2... Nie ma! Batista jest zły i bierze gong! Próbuje uderzyć Ortona, ale ten z zaskoczenia wykonuje Powerslam! Batista wstaje obolały i otrzymuje cios śmietnikiem! Pin: 1...2... I tyle. Orton jest przygotowany na RKO... Ale Batista wykonuje mu Spinebuster na śmietnik! Szykuje się Batista Bomb na gong... Ale przy ringu pojawia się Ziggler! Batista wymierza mu jednak Spinebuster na śmietnik i wyrzuca go z ringu! Batista znów łapie Ortona, ale ten nagle przerzuca go nad linami i wykonuje swoje DDT! Pin: 1...2... Nie ma. Orton wykonuje Powerslam i szykuje się na RKO, ale jednak najpierw decyduje się wyjąc spod ringu... Szybę? Tak! Teraz Randy rozbija ją na kawałki i rozsypuje je na ringu. Teraz szykuje się na RKO... Ale Batista odpycha Randy'ego i ten spada na szkło!!! Teraz Batista szykuje się na Batista Bomb na gong... Ale znów pojawia się Ziggler! Batista wrzuca go na szkło i Dolph znów za ringiem! Batista się odwraca i otrzymuje RKO na kawałki szkła!!! Pin: 1...2...3!!! Koniec walki!!! Zwycięża Randy Orton!

Jerry

-A więc jednak Randy! Spory udział miał przy tym jednak Dolph Ziggler! Co za walka! Ale wygląda na to, że będziemy mieli coś więcej, bo teraz RANDY WYKONUJE PUNT KICK!

Na ring wchodzi Dolph Ziggler, który pomaga wstać Ortonowi i razem opuszczają ring.

-------------------------------------------------------------REKLAMY---------------------------------------------------------------------------

Backstage

Obolały Orton rozmawia z Tedem i Codym

Randy

-Ał... To bolało, ale na szczęście pomógł mi Dolph. Gdzie wy byliście?

Ted

-Randy słuchaj... Razem z Codym doszliśmy do wniosku, że... Ty mu powiedz, Cody.

Rhodes

-Nie będziemy przedłużali. Po prostu nie chcemy już być z tobą. Nie chcemy ci pomagać, bo widać znalazłeś sobie nowego pieska do pomocy.

Randy

-Jak śmiecie mnie opuszczać? Po tym, co dla was zrobiłem? Przecież załatwiłem wam dzisiaj walkę przeciwko Jeri-Show o pasy Tag Team, a wy tak mi się odpłacacie?

Ted

-Jak widać tak. Uczyliśmy się od najlepszych Randy i dlatego postępujemy teraz z tobą tak, jak ty z innymi ludźmi w WWE.

Cody

-A i jeszcze jedno, Randy... Lepiej by było, gdybyś się teraz nie odwracał.

Randy odwraca się i otrzymuje GUNTWRECH POWER BOMB OD JACKA SWAGGERA!

Ted

-Żegnaj Randy. Mamy z Codym pasy Tag Team do wygrania.

JR

-Ciekawe, co teraz z Randym, Codym, Tedem, Zigglerem i Swaggerem. Na pewno więcej będzie wiadomo po walce o pasy Tag Team, która odbędzie się już za chwilę. Kto jest waszym faworytem, chłopaki. Moim zdaniem Big Show wraz z Jericho zgniecie Legacy.

Cole

-Też tak myślę.

Jerry

-Ciężko wskazać zwycięzcę, więc ja się wstrzymuję.

Walka nr 2

Tag Team Championship

Jeri-Show © - The Legacy (w. Jack Swagger)

Jak widać, Jack Swagger wyszedł razem z Legacy. Zaczęli Jericho i DiBiase. Jericho próbuje różnych chwytów, ale Ted nie daje się i powala Chrisa Dropkickiem. Odbicie od lin, ale Chris kontruje to i sam odbija Teda od lin, po czym wykonuje Dropkick. Pin: 1... I to by było na tyle. Jericho wykonuje katapultę na narożnik... Ale Ted wylądował na narożniku nogami i wykonuje Cross Body! Pin: 1...2... I tyle. Ted trzyma Chrisa w duszeniu, ale ten próbuje wstać i zmienić się z Big Showem. Czy to się uda? Tak! Wchodzi Big Show, który jednym ciosem powala Teda. Teraz Big Show próbuje Big Boota, ale Ted unika tego i wymierza Dropkick w lewą nogę olbrzyma. Teraz Big Show jest okładany, a właściwie jego noga. Cody odciąga uwagę sędziego, a tymczasem Swagger uderza krzesłem w nogę Big Showa od tyłu! Olbrzym leży, a tymczasem Ted zakłada dźwignię na nogę Showa, a ten próbuje złapać lin, które odciąga Cody Rhodes. Sędzia upomina go, a tymczasem Ted kopie nogę Big Showa. Jednak co się dzieje? Olbrzym wstaje wściekły i nagle łapie Teda na Chokeslam... Jest Chokeslam!!! Pin: 1...2... Jack Swagger wyciąga sędziego z ringu! Sędzia jest zły na Jacka, ale tym czasem na ring wchodzi Jericho i wykonuje Codebraker... Big Showowi!!! O co chodzi? Sędzia wraca na ring, a Ted zmienia się z Codym, który wykonuje Cross Rhodes i mamy pin: 1...2...3!!! Mamy nowych mistrzów Tag Team! Są nimi Legacy!!!

Cole

-Mamy dwie niespodzianki. Chris zrezygnował z pasów Tag Team i zdradził swojego Tag Team partnera. Mamy też nowych mistrzów Tag Team. Legacy wraz ze Swaggerem cieszą się z sukcesu, ale w drodze na ring Randy Orton i Dolph Ziggler! Zobaczmy, co mają do powiedzenia.

Randy

-Gratuluję wam. Jednak długo się tymi pasami nie nacieszycie, ponieważ dostałem zgodę od Vince'a McMahona na walkę z wami już na Royal Rumble!

Cody

-I co? Będziesz walczył sam?

Randy

-Nie. To będzie Tag Team Match o wasze pasy. I nie będę walczył sam. Bo wraz ze mną zawalczy...

Dolph

-Ja! Razem z Randym pokażemy wam, że jesteśmy najlepszym Tag Teamem. Ale, że wy jesteście mistrzami, to pozwolimy wam wybrać stypulację.

Cody i Ted naradzają się

Cody

-Już wybraliśmy. To będzie Special Referee Match, w którym sędzią będzie JACK SWAGGER!

Jerry

-Wow! Widać, że Swagger jest z tego zadowolony. Czyżby Legacy zapewnili sobie mistrzowskie tytuły?

Orton

-Zgoda! Ale żeby było ciekawiej, przegrana drużyna rozpada się bez możliwości reaktywacji!

Cody

-Może być, ale my też coś jeszcze dodamy. Wygrani mogą zwolnić zawodnika drużyny przegranej!

Dolph

-... Zgoda! Przygotujcie się na...

Swagger

-Hej, hej, hej! Chwila moment! Skoro będę sędzią specjalnym tej walki, wprowadzam stypulację No Holds Barred Match ze mną, jako sędzią.

[Orton i Legacy równocześnie[/b]

-Zgoda!

Ziggler z zaskoczenia wykonuje Zig Zag Swaggerowi, ale otrzymuje Dream Street od Teda! DiBiase otrzymuje RKO, a Orton Cross Rhodes i Cody pomaga kolegom opuścić ring!

Cole

-To zapewne był przedsmak tego, co nas czeka na Royal Rumble. Ale trochę się pogubiłem: To będzie No Holds Barred Match z udziałem Jacka Swaggera jako sędziego. Przegrana drużyna rozpada się na zawsze, a wygrani mogą zwolnić jednego z przegranych.

JR

-Dokładnie tak. Za nami dwie walki i przed chwilą została ustalona pierwsza walka na Royal Rumble.

Jerry

-Legacy będą mieć po swojej stronie Jacka Swaggera, ale Orton jest nieprzewidywalny. Teraz zapraszamy na reklamy, a za moment walka byłych zawodników ECW.

----------------------------------------------------------------REKLAMY------------------------------------------------------------------------

Walka nr 3

Ezekiel Jackson - Vladimir Kozlov

Mamy starcie dwóch silnych zawodników. Stracie siłowe zwycięża jednak Jackson. Wykonuje on kopnięcie w brzuch i mamy Clothesline z miejsca. Ezekiel podnosi Kozlova i wymierza mu potężny Headbutt. Jackson biegnie... I zatrzymuje się na Big Boocie Rosjanina. Kozlov wynosi rywala do Scoop Slamu... Ale Jackson uwalnia się i wykonuje Neckbraker. Pin: 1...2... Za mało. Jackson podnosi Kozlova i zadaje potężny prawy... Nie! Kozlov unika tego, odbija się od lin i mamy Spear! Pin: 1...2... Nie ma! Kozlov szykuje się na Uranage... Ale Jackson w ostatniej chwili uwalnia się i wykonuje Scoop Slam. Teraz to Ezekiel próbuje Uranage... Wynosi Kozlova... Jednak ten ucieka za krawędź ringu. Było blisko. Jackson idzie do niego... Ale Kozlov naciąga jego głowę na liny! Vladimir wraca na ring i po raz kolejny wymierza Spear! Teraz Kozlov dokłada DDT! Rosjanin szykuje się na Uranage... I mamy Uranage!!! Pin: 1...2...3!!! Koniec walki!!! Zwycięża Vladimir Kozlov!

JR

-Walka dość powolna, ale mimo wszystko ciekawa. Ale wygląda na to, że to nie koniec!

Cole

-To prawda. W stronę ringu zmierza mistrz ECW, William Regal!

Regal wchodzi na ring ze swoim pasem i nokautuje nim Jacksona. Teraz Kozlov ponawia swoja Uranage, a na koniec Regal zakłada Regal Stretch! William wraz z Kozlovem opuszczają ring.

Jerry

-No niestety... Regal pokazuje swoją dominację, ale jestem pewien, że sam by sobie z Jacksonem nie poradził...

JR

-To prawda, King. Widać też, że Jackson nie będzie miał łatwo z Regalem i Kozlovem.

Cole

-Zgadzam się z wami, panowie, ale teraz nie czas na to. Przenieśmy się na backstage, ponieważ nasza kamera gości w szatni Chrisa Jericho.

Backstage

Chris Jericho w swojej szatni ma gościa

Big Show

-Czy mogę wiedzieć, co to miało znaczyć? Przez ciebie przegraliśmy, a ja nawet nie wiem, czemu to zrobiłeś!

Jericho

-Posłuchaj, Big Show. W trakcie walki uderzyli mnie w oko i nic nie widziałem. Jeszcze strasznie mnie boli. Myślałem, że wykonuję akcję Tedowi.

Big Show

-Mówisz, że boli cię oko?

Chris

-Dokładnie tak. To, co? dalej razem?

Show

-Skoro mówisz, że boli cię oko...

Big Show wymierza KO Punch Chrisowi!

Show

-...To jeszcze bardziej cię zaboli. Odpowiedź chyba jasna i jeszcze jedno: Mnie nie opłaca się wystawiać do wiatru.

Cole

-Więc oni chyba szans na odzyskanie pasów nie mają.

Jerry

-Bardzo trafne określenie, Cole. Przed nami kolejna walka, ale bardziej obeznany jest w niej JR.

JR

-Dziękuje, King. Odbędzie się rewanż z ostatniego ECW, kiedy to zadebiutował Polak, Wojciech Cukieniewski i pokonał on w debiucie Vance'a Archera.

Walka nr 4

Wojciech Cukieniewski - Vance Archer

Próba sił ponownie dla Polaka. Potężne ciosy spadają na Archera i nie pomaga nawet ucieczka z ringu. Polak szybko uderza nim o barierkę i wrzuca na ring. Cukieniewski szykuje Big Boot... Ale Archer schyla się i wykonuje Inverted DDT! Pin: 1...2... Za mało. Odbicie od lin Archera, ale Cukieniewski wykonuje Clothesline, a raczej to był Double Clothesline i obaj zawodnicy leżą. Pierwszy podnosi się Cukieniewski i próbuje wynieść Archera... Ale ten uwalnia się i mamy Scoop Slam. Pin: 1...2... I też za mało. Archer szykuje się do zakończenia walki... Już trzyma Polaka na Bull's Eye... Ale nagle Cukieniewski uwalnia się i wykonuje German Suplex! Teraz szykuje się Superplex! Cukieniewski jest blisko... Ale Archer trzyma się lin. Polak jednak potężnym kopniakiem sprawia, że Archer puszcza się lin i wykonuje swój Neckbraker... Nie! To Archer wykonuje Neckbraker z trzeciej liny! Teraz Archer wchodzi na drugą linę... Mamy Splash!!! Teraz wyniesienie do Bull's Eye... Udało się! To może być koniec: 1...2...3? Jednak nie!!! Polak ma nogę na linie! Archer myśli, że wygrał, ale teraz już wie, że tak nie jest. Kłóci się z sędzią, a Cukieniewski wstaje! Archer odwraca się... I Chokeslam od Polaka!!! Pin: 1...2... Nie ma!!! Walczymy dalej. Cukieniewski już trzyma rywala na swój Neckbraker... Ale Archer kontruje to na Superplex! Teraz szykuje się Bull's Eye... Mamy Bull's Eye! Polak daleko od lin i mamy pin: 1...2...3!!! Koniec walki! Zwycięża Vance Archer!

JR

-Rewanż udany. Walka podobna do poprzedniej, ale w tej chyba więcej emocji. Teraz dwie walki byłych zawodników Smackdown i potem 3 walki kwalifikacyjne do walki o pasy na Royal Rumble.

Cole

-Dokładnie tak. Teraz czas na to, czego chyba nie lubimy... Reklamy. Zapraszamy po przerwie.

--------------------------------------------------------------------REKLAMY--------------------------------------------------------------------

Jerry

-Witamy po przerwie. Czas na Triple Threat Match z udziałem Johna Morrisona, Edge'a i Kane'a.

JR

-Znam się na Smackdown i wiem, że Kane wygra.

Walka nr 5

Triple Threat Match

John Morrison - Edge - Kane

Zaczynamy. Edge i Morrison rzucają się na Kane'a, ale ten odgania ich i ucieka z ringu. Jednak Morrison i Edge idą za nim. Kane wraca na ring i spycha obu rywali Clotheslinem na stół komentatorski. Kane idzie za ciosem i wrzuca Edge'a w barierkę, a Morrisona w schodki za ringiem. Kane zadaje masę ciosów Johnowi, ale od tyłu Edge wykonuje mu Edge O' Matic. Edge wrzuca Kane'a na ring, ale Morrison wykonuje Edge'owi Flying Chuck Kick! John wraca na ring i jest na trzeciej linie. Chce skoczyć... Ale Kane łapie go za szyję i wykonuje Chokeslam za ring! Kane wyjmuje spod ringu krzesło i potężne uderzenie dla Morrisona. Przypomnijmy, to Triple Threat Match, więc nie ma dyskwalifikacji. Kane wrzuca krzesło i Morrisona do ringu i chce mu wykonać Sidewalk Slam na krzesło... Morrison jednak uwalnia się i wymierza Dropkick. Kane leży na krześle, a Morrison chce wykonać mu Splash z trzeciej liny. Już jest w powietrzu... Ale Kane odsuwa się i Morrison spada na krzesło! Kane dokłada Chokeslam i pin: 1...2... Przerywa Edge! Rated R Superstar nie daje szans Kane'owi i dokłada DDT! Teraz Edgecuttion! Szykuje się Spear... Mamy Spear!!! Jednak Morrison wykonuje Dropsault i Edge na deskach! Szykuje się Starship Pain... Ale Edge odsuwa się i wymierza Spear Morrisonowi... Nie! John wrzuca go w metalowy słupek i Dropkickiem pozbywa się z ringu. Morrison odwraca się i kopniakiem powala Kane'a. Szykuje się znowu Starship Pain... Ale Kane wstaje, a John tego nie widzi! Morrison w powietrzu... Ale Kane bierze krzesło i potężnie uderza Johna w głowę! Pin: 1...2... Nie ma! Edge dalej nieprzytomny za ringiem. Kane dokłada Sidewalk Slam na krzesło i Chokeslam!!! Pin: 1...2... Edge wyciąga sędziego z ringu, co spowodowało, że Kane jest wściekły! Sędzia również jest zły na Edge'a, a Kane idzie po Rated R Superstar. Jednak ten wbiega na ring, a Kane'a atakuje... Chris Jericho, który wymierza mu Codebraker i zakłada Walls of Jericho! Kane odklepuje, ale Jericho nie bierze udziału w walce. Tymczasem w ringu, Edge wykonuje Morrisonowi Edgecuttion na krzesło i dokłada Spear!!! Pin: 1...2...3!!! Koniec walki! Zwycięża Edge!

Cole

-Jednak Edge! I co JR? Kane nie wygrał. Był po prostu za słaby.

JR

-Wszyscy dobrze wiemy, że Kane wygrałby, gdyby nie Jericho. Jaki on miał w tym udział? Mam nadzieję, że się niedługo przekonamy.

Jerry

-Powiem wam, panowie, że dzieje się tu coraz więcej. Nasza kamera na backstage'u. Zobaczmy, o co chodzi.

Backstage

Jeff Hardy ma gościa w swojej szatni

Jeff

-Czego chcesz, Sheamus?

Sheamus

-Witaj, Jeff. Słyszałem, że masz dzisiaj ważną walkę. Myślisz, że wygrasz?

Jeff

-Ja to wiem! A tak ogólnie, to co ci do tego?

Sheamus

-Pomyślałem... Że może gdybyś sobie nie radził, ja wszedłbym na ring i pomógł ci wygrać. Co ty na to?

Jeff

-Wiesz, co? To jest świetny pomysł!

Sheamus

-Oczywiście, wiem to.

Jeff nagle poważnieje

Jeff

-Czy ty sobie żartujesz? TY miałbyś pomóc MI? Nic z tego! Chyba "za krótko" byłeś na słońcu.

Sheamus

-Pożałujesz swojej decyzji... TERAZ!

Jeff zostaje znokautowany High Kickiem przez CM Punka. Punk dołożył G.T.S. i razem z Sheamusem opuścili szatnię Jeffa

Jerry

-...Niestety, ten CM Punk cały czas kombinuje. Jeff będzie miał trudne zadanie.

JR

-To prawda. Jeszcze warto dodać, że Jeff otrzymał dziś już dwa finishery i jeśli dalej tak będzie, to zostanie wywieziony do szpitala. Otrzymał Pedigree, a teraz G.T.S.

Cole

-Emocje coraz większe, ale musimy je ostudzić, więc zapraszamy na krótkie reklamy, a po nich wracamy na RAW!

---------------------------------------------------------------------REKLAMY-------------------------------------------------------------------

JR

-Witamy po przerwie. Czeka nas ostatnia walka przed walkami o #1 Contender. Zmierzą się w niej Sheamus i John Cena.

Cole

-Sheamus go zgniecie tak, jak na TLC 2009.

Jerry

-Ja jednak myślę, że zwycięży John.

Walka nr 6

Sheamus - John Cena

Zaczęli. Cena nie ma szans z Sheamusem w walce na siłę. Sheamus zadaje potężny prawy. Cena jednak unia Clothesline'u, odbija się od lin... I Big Boot od Sheamusa. Sheamus wynosi Cenę do Scoop Slamu... Ale John uwalnia się i mamy Inverted DDT. Cena podnosi Sheamusa, ale ten znów nokautuje Cenę i wykonuje Clothesline. Pin: 1... Cena odkopuje. Sheamus zadaje ciosy w narożniku i umieszcza Cenę na narożniku. Szykuje się Superplex... Ale Cena jakoś się uwalnia i wykonuje Headbutt. Sheamus leży na ringu i Cena chce wykonać Leg Drop z trzeciej liny... Ale nagle Sheamus rzuca się na liny i Cena traci równowagę! Sheamus wykonuje też Superplex! I dokłada Bicycle Kick! Jednak nie ma pinu i Sheamus chce wykonać Celtic Bomb! Już jest blisko... Ale Cena uwalnia się i wykonuje Shouldertackle... I jeszcze raz. Teraz mamy Irish Weap i Bulldog od Johna. Dołożony Protoplex i już wiemy co to oznacza. Cena pokazuje You Can't See Me i wykonuje Five Knuckle Shuffle! Wyniesienie do Attitude Adjustment... Sheamus uwalnia się i wykonuje Irish Curse! Teraz szykuje Bicycle Kick... Cena unika tego i mamy Attitude Adjustment!!! Pin: 1...2... Sheamus kładzie nogę na linie!!! Cena nie może w to uwierzyć, a tymczasem Sheamus ucieka za liny. Cena podchodzi do niego... Ale Sheamus naciąga jego głowę na liny! Celtic Warrior dokłada Irish Curse i Bicycle Kick! Szykuje się Celtic Bomb... Mamy Celtic Bomb!!! Sheamus chce spinować... Ale atakuje go od tyłu Jeff Hardy i wykonuje mu Twist of Fate, a następnie Swanton Bomb!!! Koniec walki!!! Przez dyskwalifikację zwycięża Sheamus!

Hardy dalej okłada Sheamusa i wreszcie wyrzuca go z ringu. Hardy chce się udać do szatni... Ale nagle Cena wykonuje mu Attitude Adjustment i opuszcza ring!!!

Jerry

-Miałeś rację, JR. Finisherów na Jeffie ciąg dalszy.

Cole

-Ale zostawmy już tę nudną walkę i zapraszamy na walki o #1 Contender. Ale najpierw Backstage i reklamy.

Backstage

Edge rozmawia z Chrisem Jericho

Edge

-Wszystko idzie zgodnie z planem. Już niedługo będziemy trząść WWE! Jak tam twoje oko, Chris?

Jericho

-Z okiem coraz lepiej. Przeklęty Big Show... Na szczęście już nie będę musiał się użerać z tą toną tłuszczu.

Edge

-Jeśli będzie tak dalej to szło, to (Edge mówi coś do ucha Chrisowi)...

Chris

-Dokładnie. A teraz idziemy zdobyć walki o pasy!

--------------------------------------------------------------------REKLAMY--------------------------------------------------------------------

JR

-Witamy po kolejnej przerwie. W trakcie przerwy mieliśmy ważne oświadczenie. Popatrzmy.

Vince McMahon staje na rampie z mikrofonem

Vince

-Jak już wiecie zawodników do walki o pasy World Heavyweight Championship i ECW Championship wyłonią Battle Royal Matche. Już niedługo Royal Rumble, więc te walki to będą 10-osobowe Royal Rumble Matche! Więc zaczynamy przedstawienie!

Cole

-Genialny pomysł. Mamy nadzieję, że niejedyny Vince'a. Teraz czas na ECW Royal Rumble.

Walka nr 7

ECW Championship #1 Contender Match

10-Man Royal Rumble Match

Jako numer 1 wychodzi Vance Archer, a jako numer drugi The Hurricane. Hurricane próbuje zaskoczyć Vance'a, ale ten wykonuje Big Boot i bohater leży. Wyniesienie i Powerslam od Archera. Irish Weap w narożnik i Clothesline... Nie! Hurricane unika tego i to Archer jest na krawędzi ringu. Bohater próbuje go wypchnąć, ale nie udaje mu się to. Archer odpycha rywala i wraca na ring. Jednak Hurricane policzkuje Vance'a, wykonuje Dropkick i Elbow Drop! Hurricane na trzeciej linie chce wykonać Flying Clothesline... Ale Archer łapie rywala w powietrzu i wbija go w narożnik. 3...2...1...0!!! Numer 3 to Ezekiel Jackson! Ezekiel wbiega na ring i Clotheslinem eliminuje Archera!

Ezekiel Jackson eliminuje Vance'a Archera!

Jackson podchodzi do Hurricane'a, ale ten przechodzi pod nim i Dropkickiem posyła na liny! Hurricane chce wyrzucić Jacksona, ale ten wykonuje Back Body Drop i Hurricane może odpaść... Jednak nie. Hurricane trzyma się lin i wskakuje na ring. Jackson powala go Big Bootem i łapie na Uranage... Jednak Hurricane uderza rywala łokciem i wykonuje Elbow Drop z drugiej liny! Jeszcze dokłada Neckbraker. Hurricane jest na trzeciej linie... Ale Jackson rzuca się na liny i Hurricane spada, ale na ring! 3...2...1...0!!! Numer 4 to Shelton Benjamin! Shelton szybko wbiega na ring i wykonuje Cross Body Jacksonowi. Teraz dokłada Dropkick wraz z Hurricanem. Teraz Benjamin i bohater chcą wyrzucić Ezekiela, ale ten łatwo ich odpycha. Hurricane policzkuje Jacksona, więc ten zaczyna go gonić, ale Benjamin wykonuje mu Pay Dirt!!! Teraz już mogą wyrzucić Ezekiela... Ale ten wykonuje Big Boot bohaterowi i wykonuje z zaskoczenia Uranage Sheltonowi! Cała trójka leży od pół minuty na ringu. 3...2...1...0!!! Yoshi Tatsu ma numer 5. Od razu Yoshi wbiega na ring i powala kopniakiem Hurricane'a. Teraz to samo dla Jacksona! Yoshi wraz z Sheltonem chcą wyrzucić Jacksona... Udało się!

Yoshi Tatsu i Shelton Benjamin eliminują Ezekiela Jacksona!

Shelton chce wykonać z zaskoczenia Pay Dirt Tatsu, ale ten jest jeszcze szybszy i nokautuje rywala kopnięciem! Irish Weap dla Sheltona i to samo dla Hurricane'a. Shelton powoli dochodzi do siebie i wykorzystuje nieuwagę Yoshiego wykonując mu Pay Dirt! Teraz Benjamin próbuje wyrzucić Tatsu... 3...2...1...0!!! Numer 6 to Wojciech Cukieniewski. Polak wbiega na ring i pozbywa się Tatsu.

Wojciech Cukieniewski eliminuje Yoshi Tatsu!

Cukieniewski wbija Benjamina w narożnik i Big Boot dla bohatera. Shelton nie może się podnieść, bo nie ma już sił. Hurricane jest okładany przez Polaka. Czy ktoś przyjdzie im na pomoc? 3...2...1...0!!! Numer 7 to Vladimir Kozlov. Rosjanin biegnie na ring i wymierza Polakowi Spear! Kozlov nie może podnieść Polaka i ten wykonuje mu DDT! Hurricane chce wykonać Polakowi Cross Body, ale Cukieniewski łapie go i wyrzuca z ringu!

Wojciech Cukieniewski eliminuje The Hurricane'a!

Kozlov zostaje powalony Clotheslinem, a Shelton Big Bootem. Polak wykonuje Neckbraker obu rywalom. 20 sekund do kolejnego zawodnika. Cukieniewski czeka. 10 sekund. Polaka nagle atakuje Shelton Benjamin, który chce wykonać mu Pay Dirt, jednak Cukieniewski wbija rywala plecami w narożnik i eliminuje z ringu Big Bootem.

Wojciech Cukieniewski eliminuje Sheltona Benjamina!

3...2...1...0!!! Numer 8 to Goldust. Cukieniewski jest przygotowany, ale od tyłu podcina go Kozlov. Rosjanin osłabia lewą nogę i lewą rękę Polaka. Zakłada dźwignię i w końcu puszcza. Goldust już na ringu. Wykonuje Shattered Dream i teraz mamy Final Cut! Kozlov dokłada Uranage i Polak może wreszcie odpaść. Kozlov i Goldust biorą rozbieg, ale Cukieniewski w ostatniej chwili naciąga liny i jego obaj rywale za ringiem.

Wojciech Cukieniewski eliminuje Vladimira Kozlova i Goldusta!

Polak na razie sam w ringu. Jest bardzo zmęczony. Ale co to!? Na ring wbiegają Vladimir Kozlov i Vance Archer i atakują oni Polaka! Cukieniewski nie ma z nimi szans. Archer wykonuje Bull's Eye, a Kozlov Uranage!! Rosjanin i Vance opuszczają ring, a tymczasem trwa odliczanie. 3...2...1...0!!! Numer 9 to Zack Ryder. Cukieniewski nieprzytomny. Nie ma szans z Zackiem. Ryder już w ringu. Podnosi Polaka i wykonuje mu Leg Lariat. Dokłada jeszcze Zack Attack! Ryder nie ma problemu z wyrzuceniem Polaka z ringu.

Zack Ryder eliminuje Wojciecha Cukieniewskiego!

Zack czeka na swojego rywala. Kto będzie tym dziesiątym? Ryder rozgrzewa się i mamy odliczanie. 3...2...1...0!!! Numer 10 to... CHRISTIAN!!! Capitain Charisma wrócił po kontuzji pleców! Zack zdziwiony. Ryder rusza do ataku na Christiana, ale ten unika Clothesline'u i wykonuje Inverted DDT. Christian na trzeciej linie... Wykonuje Missile Dropkick, a teraz mamy Elbow Drop z trzeciej liny! Capitain Charisma na fali. Ryder otrzymuje na dodatek KillSwitch!!! Christian pięknym Dropkickiem pozbywa się z ringu Rydera!

Christian eliminuje Zacka Rydera i wygrywa 10-Man Royal Rumble Match!

Koniec walki!!! Zwycięża Christian!!!

JR

-Christian wrócił! Nieprawdopodobne! Christian na Royal Rumble zmierzy się z Williamem Regalem o pas ECW Championship!

Cole

-Walka ciekawa. Dominacja Cukieniewskiego przerwana przez Rydera, a raczej przez Archera i Kozlova.

Jerry

-Polak wygrałby, gdyby nie oni. Christian zwyciężył i powrócił, ale pewnie plecy wciąż mu dokuczają.

Cole

-Ale to na razie tyle jeśli chodzi o ECW Championship. Teraz czeka nas 10-Man Royal Rumble Match o tytuł pretendenta do walki o pas World Heavyweight Championship.

Walka nr 8

World Heavyweight #1 Contender Match

10-Man Royal Rumble Match

Numer 1 ma R-Truth, a z dwójką Matt Hardy. Pas posiada Undertaker. Raper i Hardy nie spieszą się z atakiem na siebie. Mało tego, nawet się nie atakują, a czas leci. To nie jest sprawiedliwe, no ale czas leci dalej. 3...2...1...0!!! Z numerem 3 wychodzi, a właściwie wbiega Batista. Animal poobijany po swojej dzisiejszej walce stara się zdominować rywali. Atakuje w narożniku Matta Hardy'ego, a R-Truthowi wykonuje Big Boot. Batista dokłada Spear Mattowi. R-Truth bierze rozbieg... Spinebuster od Animala!!! Batista wynosi Matta na Batista Bomb... I mamy Batista Bomb, ale Animal tak je wykonał, że Matt znalazł się za ringiem!

Batista eliminuje Matta Hardy'ego!

3...2...1...0!!! Numer 4 to Big Show. Powolnym krokiem zmierza w stronę ringu, a tymczasem R-Truth wymierza Batiście Dropkick. Big Show już na ringu. Radzi sobie z R-Truthem wymierzając Sholderblock. Odwraca się... I Spear od Batisty! Jak on to zrobił!!! Obaj leżą na ringu, a R-Truth powoli też się podnosi. Raper chce wyrzucić Batistę, ale zmienia zdanie i chce wraz z nim wyrzucić olbrzyma. Próbują go podnieść, ale ten wykonuje im obu Clothesline. R-Truth odwraca uwagę Showa i Batista w tym czasie atakuje krzesłem jego nogę! Big Show na kolanach i Batista dokłada Big Boot, a R-Truth Dropkick. Jednak teraz czekają na odliczanie, żeby ktoś im pomógł wyrzucić Big Showa. 3...2...1...0!!! Numer 5 wędruje do Marka Henry'ego! World Strongest Man w drodze na ring, a Batista i raper osłabiają olbrzyma i Henry już na ringu. Mark każe im się odsunąć i sam wyrzuca Showa!!!

Mark Henry eliminuje Big Showa!

Batista i R-Truth chcą z zaskoczenia wyrzucić Marka, ale ten radzi sobie z nimi i wykonuje Sholderblock. I jeszcze raz to samo. Henry potężnie wbija w narożnik R-Trutha i ten otrzymuje Spear od Marka. Batista podnosi rapera i wymierza mu Spinebuster! Teraz razem z Henrym chce wyrzucić R-Trutha, ale Mark chyba jednak zmienia zdanie i wyrzuca Batistę!

Mark Henry eliminuje Batistę!

3...2...1...0!!! Numer 6 to Rey Mysterio. Rey szybko wbiega na ring i unika ciosu od Marka. Hurricanrana i Henry na linach! Rey dokłada 619, a R-Truth wykonuje Markowi Lie Detector!!! Jednak nie mogą go podnieść i Mark przerzuca Reya nad liną, a ten jeszcze się utrzymuje, choć jest zamroczony. R-Truth biegnie na Marka, ale ten robi unik i raper trafia w Reya i go wyrzuca.

R-Truth eliminuje Reya Mysterio!

R-Truth zamroczony, bo zderzył się z Reyem głowami i Henry od razu wyrzuca R-Trutha.

Mark Henry eliminuje R-Trutha!

Henry decyduje się odpocząć i czeka na rywala. Odliczanie trwa: 3...2...1...0!!! Numer 7 to Kofi Kingston. Kofi wbiega na ring i od razu powala Marka Dropkickiem, choć było trudno. Teraz Kofi dokłada Cross Body na leżącym Henrym. Kingston nie czeka długo i wykonuje Boom Drop! Henry wstaje i wygląda na rozzłoszczonego! Na nic zdają się kopnięcia od Kofiego. Henry powala go Headbuttem. Henry wynosi Kofiego na World Strongest Slam... Ale Ghańczyk uwalnia się łokciem i wykonuje Trouble In Paradise! Henry zatacza się w ringu i Kofi wyrzuca go Dropkickiem.

Kofi Kingston eliminuje Marka Henry'ego!

Kofi chce odpocząć, ale Henry wchodzi na ring i wykonuje mu World Strongest Slam! Teraz maltretuje rywala w ringu, ale sędziowie odciągają go. W tym czasie Chris Jericho ma numer 8 i atakuje Kofiego krzesłem, czego żaden sędzia nie widzi. Chris wyrzuca krzesło z ringu i wykonuje Kofiemu Codebraker! Teraz zakłada Walls of Jericho, a Kofi odklepuje, jak szalony!!! Jednak Chris dalej go trzyma w dźwigni i czeka na odliczanie. 3...2...1...0!!! Numer 9... Edge! Rated R Superstar wbiega na ring! Chris wstaje i Edge może wykonać Spear Kofiemu! Edge biegnie... Spear, ale dla Chrisa!!! Kofi odsunął się!!! Edge nie wierzy! Pomaga wstać Chrisowi, ale ten w odwecie wykonuje mu Codebraker!!! Kofi wykorzystuje sytuację i wyrzuca Jericho za pomocą Trouble in Paradise.

Kofi Kingston eliminuje Chrisa Jericho!

Chris wściekły wbiega na ring i krzesłem okłada Kofiego! Sędziowie wyganiają Chrisa, ale Edge w tym czasie wykonuje Edgecuttion na krzesło!!! Rated R Superstar dokłada Spear Kofiemu! Jednak mamy już odliczanie. 3...2...1...0!!! Ostatnim, numerem 10 jest... KANE!!! Big Red Machine zmierza na ring. Edge wydaje się być przestraszony i od razu wyrzuca Kofiego z ringu.

Edge eliminuje Kofiego Kingstona!

Kane już w ringu. Edge próbuje uciec z ringu przez dolną linę, ale tam dopada go Kofi! Wykonuje mu Trouble In Paradise i wrzuca na ring! Kane się uśmiecha i wykonuje Chokeslam nieprzytomnemu Edge'owi! Kane już chce wyrzucić Edge'a... Codebraker od Jericho!!! Chris atakuje po raz kolejny. Sędziowie już nawet nie mają ochoty się go pozbywać. Chris okłada Kane'a i wydaje się, że ten jest bezradny, ale na ring wbiega Kofi!!! Mamy bójkę czterech zawodników! Ale na ring wbiega jeszcze Mark Henry!!! Henry nokautuje każdego zawodnika i wyrzuca z ringu Edge'a i Chrisa. Kane otrzymuje World Strongest Slam, a Mark dostaje Trouble In Paradise!!! Nagle gaśnie światło!!! Zapala się, a w ringu sam Undertaker! Przy nim Vince McMahon, który chce coś ogłosić.

Vince

-Ogłaszam, że ta walka kwalifikacyjna nie jest rozstrzygnięta. Ale Taker będzie bronił swojego pasa mistrzowskiego. Jego rywalami w Six Pack Challenge Matchu będą Kane, Edge, Chris Jericho, Kofi Kingston i Mark Henry! To wszystko, co mam do powiedzenia.

JR

-Niesamowite!!! Taker będzie walczył z pięcioma innymi zawodnikami na Royal Rumble!!!

Jerry

-I tak jest moim faworytem, ale jego szanse zmalały znacznie. Przeanalizujmy zawodników: Edge i Chris Jericho będą zapewne współpracować. Kane już tydzień temu wysłał oświadczenie bratu dominując nad Christianem, a Kofi i Mark? Oni nie mają nic do stracenia. Jestem bardzo ciekawy, kto wygra.

Cole

-Tak... Tak, bardzo ciekawe i skończcie już nudzić. Przed nami jeszcze nudniejsze reklamy, a po nich najciekawsza walka wieczoru: Jeff hardy vs CM Punk w Ladder Matchu!

Walka nr 9

#1 Contender Ladder Match

Jeff Hardy - CM Punk

Na ringiem kontrakt. Jeff wychodzi poobijany, bo dziś otrzymał więcej finisherów niż w poprzednim miesiącu. Hardy w drodze na ring... I zgadnijcie co mamy? Bicycle Kick od Sheamusa! CM Punk biegnie w stronę Jeffa, a Sheamusowi każe się udać za kulisy. Punk już na ringu z Jeffem. A właściwie Jeff poza nim, ponieważ otrzymał High Kick od Punka. CM Punk wrzuca na ring drabinę i ustawia ją przy narożniku. Wrzuca Jeffa na ring i wykonuje mu Irish Weap właśnie w tę drabinę! Punk szykuje się na skok kolanem w Jeffa... Ale Hardy się schyla i Punk trafia w drabinę! To musiało boleć. Jeff idzie za ciosem i kopie Punka w to kolano. CM Punk na kolanach, a Hardy dokłada niski Dropkick. Jeff wykonuje Irish Weap w narożnik i na dodatek wrzuca w Punka drabinę! Tym razem Jeff kładzie na leżącym Punka drabinę i chce wykonać Swanton Bomb! Czy on oszalał? Hardy leci... Trafia!!! Teraz obaj zwijają się z bólu. Hardy wstaje pierwszy i rozstawia drabinę. Powoli po niej wchodzi, a Punk leży nieprzytomny. Hardy łapie już kontrakt, ale na ringu mamy Sheamusa, który Bicycle Kickiem przewraca drabinę, a na niej Hardy'ego! Sheamus chce wykonać Jeffowi Celtic Bomb... Ale otrzymuje cios młotkiem od Triple H'a!!! I mamy też Pedigree dla Celtyckiego Wojownika!!! HHH ucieka za kulisy, a Sheamus próbuje go gonić, ale Hardy nie pozostaje mu dłużny i wymierza mu Twist of Fate... I Swanton Bomb!!! Jeff odwraca się i mamy Go To Sleep od CM Punka!!! Punk bardzo obolały ustawia drabinę i wchodzi po niej bardzo powoli. Jeff szybko wstaje i ustawia drugą drabinę przy narożniku. Punk jest przy kontrakcie, a Jeff stoi na drugiej drabinie. Punk patrzy w jego stronę... I Dropkick od Jeffa!!! Niesamowite!!! Obaj leżą już około minutę i teraz powoli wstają. Jeff lepszy w wymianie ciosów, ale otrzymuje z zaskoczenia High Kick od Punka. Jeff opiera się o liny. Puck chce w niego rzucić drabiną... Ale Jeff się schyla, a drabina odbita od lin uderza CM Punka!!! Punk pada jak długi co wykorzystuje Jeff wykonując Moonsault. Hardy podnosi Punka i Twist of Fate... Nie! Punk uwalnia się i wykonuje Irish Weap w narożnik. Dokłada błyskawicznie High Knee i Bulldog na drabinę! Jeff zwija się z bólu, a Punk po raz kolejny rozkłada drabinę. Po dwóch minutach Punk stoi na drabinie, ale Jeff znienacka wchodzi z drugiej strony i okłada Punka u góry! Seria ciosów i mamy kopnięcie. Jeff złapał Punka na... Twist of Fate! Już są w powietrzu i mamy Twist of Fate i obaj zawodnicy spadają za ring!!! Prędko się po tym nie podniosą. Jeff po kilku minutach na nogach. Oczyszcza stół komentatorski i kładzie na nim Punka. Teraz wchodzi na drabinę i sygnalizuje to, co wszyscy znają, czyli Swanton Bomb! Jeff w powietrzu... Trafia!!! OMG!!! Obaj nieprzytomni. Już zbierają się sanitariusze, ale nagle Jeff i Punk wyrywają się i biegną w stronę drabiny! Obaj są na górze, choć długo zajęło im wejście na nią. Wymiana ciosów między nimi i Punk z zaskoczenia wykonuje High Kick! Jeff spada. Punk ma wygraną w kieszeni! Jest już blisko... Jeff wykonuje Dropkick w drabinę!!! Punk za ringiem, a Drabina odbija się od lin i jest ustawiona tak, jak przedtem! Jeff wchodzi... Już trzyma kontrakt... Ale Sheamus odsuwa drabinę!!! Jeff jednak trzyma kontrakt nad ringiem! Sheamus łapie go na Celtic Bomb... Mamy Celtic Bomb, ale JEFF TRZYMA KONTRAKT!!! Mamy zwycięzcę!

Hardy nieprzytomny jest okładany przez Punka i Sheamusa, ale na pomoc przychodzi mu Triple H, który pozbywa się Punka i Sheamusa z ringu. HHH wyciągnął do Jeffa rękę, ale jednak z zaskoczenia wykonał mu Pedigree i opuścił ring.

Cole

-Właśnie dla takich walk chce się oglądać WWE. Jeff niestety wygrał, ale cała walka stała na bardzo dobrym poziomie. Punk i Sheamus potwierdzili swoją dominację, ale szkoda, że HHH im przerwał.

JR

-Tak, tak... Jasne, Cole. Bardziej podobała mi się walka Triple Threat Match pomiędzy Kanem, Edge'm i Johnem Morrisonem.

Lawler

-Mówcie, chcecie, ale to Batista i Orton stworzyli najlepsze show. To już wszystko z dzisiejszego pierwszego w historii połączonego RAW. Znamy zawodników walczących o pasy. Żegnają się z państwem Jerry "The King" Lawler...

JR

-... Jim Ross...

Cole

-... I Michael Cole. Dobranoc.

Wyniki gali:

1. Randy Orton pokonał Batistę

2. The Legacy pokonało Jeri-Show

Legacy są nowymi mistrzami Tag Team

3. Vladimir Kozlov pokonał Ezekiela Jacksona

4. Vance Archer pokonał Wojciecha Cukieniewskiego

5. Edge pokonał Kane'a i Johna Morrisona

6. Sheamus pokonał Johna Cenę przez DQ

7. Christian wygrał 10-Man ECW Royal Rumble Match

Christian jest pretendentem do pasa ECW Championship

8. 10-Man Smackdown Royal Rumble Match nie miał zwycięzcy

O pas wagi ciężkiej będą walczyć: Undertaker (mistrz), Kane, Edge, Chris Jericho, Kofi Kingston i Mark Henry

9. Jeff Hardy pokonał CM Punka

Jeff Hardy jest pretendentem do pasa WWE Championship

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kotleten

1

• Lech Poznań

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No poprawiłeś się znacznie. Poprzednio było bardzo źle, teraz jest aż za dobrze. Na galach powinno być max 7 walk, po co dawać walkę Kozlova z Jacksonem i Cukieniewskiego z Archerem skoro potem walcza w Royal Rumble? To było trochę bez sensu i gdyby nie te dwie walk to by akurat było 7 walk i gitara. Gdyby nie te 2 walki to by było lepiej bo musisz mieć też pewną rozwagę przy pisaniu, że jedna walka nie może być króciutka, a ME fajnie długi. Przyznam, że feud Legacy i Swaggera na Ortona i Zigglera fajnie się zapowiada i czekam jak się rozstrzygnie na RR. Ostatnie trzy walki dość przyzwoite a reszta nadal na niskim poziomie. BS jakiś był chodź nadal mógłby być na lepszym poziomie ale to przyjdzie z czasem. Pisz ile tylko wlezie, a bedziesz coraz lepszym bookeem. Powodzenia w kolejnych galach.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Gala lepsza od poprzednich. Fajny Main Event. Reszta walk średniawa. Fajne feudy sprawiają, że czekam na Twoje następne gale. Życzę powodzenia i dobrej weny :)