Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sytuacja Tiffany, Dixie/Nash/Hardy jako TNA, LeBron niepewny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

wwe_diva_tiffany_feature.jpg

:arrow: Ostatnio głośno mówi się o sytacji jaką, w jakiej obecnie znajduje się Tiffany. Wrestlerka w jednym ze swoich wpisów stwierdziła, że utrzymuje kontakty z Dixie Carter i nie ma zamiaru zamykać się na oferty od TNA Wrestling. Diva już rok temu mówiła, że chciałaby się sprawdzić jako Knockout w nowym otoczeniu.

:arrow: R-Truth prawdobodobnie wróci do swojego dawnego enterance theme'u. Taką decyzję podjął zarząd wraz z Creative Teamem, który to nie widzi entuzjazmu nawet u najmłoszych fanów.

:arrow: Główne hasło, które reklamuje Juana Cenę to 'Legendarny Meksykański Zapaśnik' cokolwiek miałoby to zmieniać, John to John.

:arrow: Poniżej jeszcze aktualnie prezentowany promujący plakat styczniowej gali PPV WWE Royal Rumble 2011:

wweroyalrumble2011-poster.jpg

Total Nonstop Action Wrestling

jeff-hardy.jpg

:arrow: Oficjele potwierdzili, że pas mistrzowski wagi ciężkiej w edycji Immortal nie będzie zastępywał na stałę oryginalnej wersji pasa. W przypadku utraty pasa przez Jeffa Hardy'ego miałoby to oznaczać stary wygląd. Creative Team jednak myśli, że unikatowy wygląd pasów to bardzo dobry pomysł i przyda się być może w niedalekiej przyszłości.

:arrow: Ujawniono, że pas mistrzowski w wersji Immortal kosztował federację TNA Wrestling aż 18 tysięcy $. Oznacza to istne oszczędzanie ze strony Dixie (to jest chore!) a zarazem widać jaką rolę odgrywa w organizacji Antichrist Jeff Hardy, według mnie taki wydatek nie pójdzie na marno i Title Run może być dosyć długi.

:arrow: TNA Wrestling ma zamiar nieco sprzedać swój towar w Abu Dhabi, gdzie mają odbyć się live eventy, w których uczestniczyć będzie między innymi Jeff Hardy. Dixie tym sposobem chce przyciągnąć szejków i nieco ustabilizować oraz zasilić konto organizacji jakimiś sumami.

:arrow: Kevin Nash znowu kontynuuje skandal w swoim wykonaniu. Ostatnio bardzo mocno najeżdża na obecnego mistrza WWE, The Miza jakoby ten w ogóle nie zasługiwał na pas. Big Sexy śmieje się również z tego co obecnie wrestler prezentuje w ringu i powiedział za pośrednictwem Twittera, że dobry mic to nie wszystko.

:arrow: Dixie Carter za użyciem Twittera powiedziała, że London Brawling (Magnus & Desmond Wolfe) mają już niebawem powrócić i pokazać się na iMPACT'cie. Apropo Dixie to poniżej prezentuję jeszcze filmik, w którym wraz z Hulkiem Hoganem wspierają Ole Miss (?)

Scena niezależna i inne

lebron-james.jpg

:arrow: Sprawa z LeBronem Jamesem na Wrestemanii XXVII została nieco stłumiona przez federację WWE. Miało to na celu nie napalanie fanów na gwiazdę NBA, bo nic nie jest jeszcze pewne.

:arrow: Luke Gallows ma już zakontraktowany występ na scenie niezależnej. Całość wydarzy się już 4 grudnia podczas gali New Energy Wrestling.

:arrow: Aktualizacja planów wydania płyt DVD przez WWE oraz TNA:

• WWE Summerslam
  • WWE Greatest 50 Superstars
  • WWE Survivor Series
  • WWE Bobby Heenan DVD
  • Legion: The Last Exorcism (Roddy Piper)
  • WWE TLC PPV 2010
  • TNA Bound For Glory 2010
  • WWE Best of Raw 2009-2010
  • WWE Best of Smackdown 2009-2010
  • WWE Hell in a Cell 2010
  • WWE Bragging Rights 2010
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Brem

1

• dirt_diver2

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

powiedział za pośrednictwem Twittera, że dobry mic to nie wszystko.

I kto to mówi =))

Fajny plakat na Royal Rumble, a myśle że to nie jest jeszcze oficjalny, bo do gali dużo czasu. Spoiler dotyczący Juana Ceny:

Na Raw się żaden żuan nie pojawił, a nastąpi to dopiero za tydzień. Jak ktoś tu jeszcze napisze, że to jest ch***y pomysł, to zrobię w majtki.. ze śmiechu =))

Truth to mi wisi, nie lubię gościa, ale ten stary theme dużo lepszy od tego czegoś z czym wchodził na ring do niedawna. LeBron James na WrestleMani? Może być, ale jak ma pokonać jakiegoś heela na najważniejszej gali w roku, to wtedy jestem na nie. Dzięki za newsy, jakoś nie chce mi się bardziej rozpisywać.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Sprawa z Tiffany za długo już się ciągnie. Taka piękna diva zasługuje na to by ją oglądać obojetnie czy jako Knockouts czy jako Diva. Dla mnie to bez różnicy chce tylko patrzeć sobie jeszcze na jej ... styl walki oczywiście :D:twisted: Nash chyba znów po pijaku pisze te słowa. Czy on myśli, że Miz dostał sobie pas za nic. On go dostał z przeczekaniem, aż już zostanie gwiazda i dopiero wykorzystać mu dali walizkę. Dobry mic to nie wszystko? Zgodzę się z Sebu, że niewłaściwa osoba wypowiada takie słowa. Stary theme Trutha dużo lepszy. No z tym Johnem nam się porobiło ostro. No czekamy na tego kuzyna bo nie ogladalem Raw i czekam czy sie pojawi. Plakat na RR fajośny, ale jest na nim Jasiu więc jeśli plakat się nie zmieni to może coś oznaczać. Ciekawe który z tego plakatu wygra RR Match? Pas Hardy'ego dużo bardziej mi się podoba i wątpię aby w okresie oszczędzania Dixie kupiła mu ten pasek jednorazowo. Albo jak Jeff go straci do sprzeda go jakimś Arabom za Miliardy bo oni są naiwni i za bogaci i zbije fortunę albo to oznacza, że Jeff lub ktoś inny będzie trzymał pas dość długo. LeBron'a fajnie by było zobaczyć na WM'ce. Dużo lepiej niż Biebera.

Dzieki za newsy i czekam na kolejne.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Tiffany moim zdaniem pasuje idealnie do BP więc chętnie ją w TNA zobaczę, Dixi kontynuuje zasilanie dywizji kobiet i bardzo dobrze. Zgadzam się nowy theme Trutha był słaby, bardzo dobrze że wraca do starego. Plakat bardzo fajny, jesli jest prawdziwy to trzeba się zastanowić nad obecnością na nim Ceny, przynajmniej jeden plus że nie ma tam Juana... Pas jest ok byleby tylko wrócił stary gdy Jeff straci mistrzostwo. Kevin Nash zaczyna mnie bardzo wkurzać... Niech on się lepiej zastanowi co on pokazuje w ringu... Nash sux...

Nowy pas heffa pasuje tylko do niego, jakoś nie wyobrażam sobie innego wrestlera z takim pasem. Ale stąd wiadomo też że Morgan nie ma szans wygraćna najbliższym ppv. Swoja drogą to RVD szybko zapomniał o title runie i skupia się na bójkach ze starymi kolegami.

Tiffany zwisa mi i powiewa, jej ring skille są żałosne, chyba WWE cieszy się że miało powód by ją zwolnić, ale kolejna diva w TNA, tego już sie robi za dużo.

Plakat na RR niezły, najbardziej złowieszczo wyglada na nim del Rio, ale dalej brakuje HHH.

Nie dziwię się temu, że chcą powrócić do starego theme'u Trutha. Publika rzeczywiście wcale na niego nie reaguje, a w oczach zarządu powinna. Mi zupełnie nie podoba się plakat gali Royal Rumble. Mam nadzieję że jednak zmieni jeszcze swój wygląd. Kurczę, TNA wydało tyle szmalu na Immortal Title? Jak dla mnie to ogromne szaleństwo. Dixie inwestuje w nowego mistrza i wydaje się że Jego title run będzie dosyć długi. Mimo wszystko kiedyś będzie musiał go stracić, a co wtedy. Tyle kasy pójdzie do kosza? Trudno powiedzieć na chwilę obecną. Sądzę jednak że w przyszłości będzie można go jeszcze wykorzystać, a może nawet wprowadzić do "powszechnego użytku". Nash mnie poprostu wyprowada z równowagi. Nie będę więcej pisał na Jego temat bo szkoda mi nerwów, a meliska mi się skończyła... Nie znam się na koszykówce, ale wydaje mi się że w kwietniu chyba jest jakiś ważny turniej (mogę się mylić). Jeżeli jednak mam rację, to LeBron rzeczywiście może mieć kłopoty z pojawieniem się na Wrestlemanii. Jeszcze jest sporo czasu więc zobaczymy jak to wszystko się ułoży.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...