Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #21 by Luba

Temat pracy: Charisma

Termin oddania: 5 grudzień (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać wrestlera eksplodującego charyzmą.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

christiansotw.png

Praca #2

spjjt0.jpg

Praca #3

ryj.png

Praca #4

dzxm4x.png

Praca #5

sotwz.jpg

Praca #6

mizsygnasotw.jpg

Praca #7

chryszczyn4sotw.jpg

Praca #8

kryszczyn.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

Używać tego wzoru, bo pozabijam. :D

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 7] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 8] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Anonymus

1

• Turej

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 3 - Ładna praca, ale czarno biała czego nie lubię ogólnie wszystko ładnie, ale brak kolorów mnie odrzuca i w ogóle nie zachwyca.

[Praca 2] - 3 - Tym razem jest kolor, ale sygna jest bardzo słaba niestety jedyne co mnie się podoba to napis Wade w "N". Poza tym za jasna.

[Praca 3] - 4 - Byłoby więcej, ale za mało zapaśnika i nie ma napisu.

[Praca 4] - 2 - Pusto, Pusto, Pusto.

[Praca 5] - 2 - Kolory nie pasuję, render jakiś taki dziwny w tym tle.

[Praca 6] - 3 - Jasno tam, że ja Cię :D Nie zachwyca.

[Praca 7] - 5 - Bosko! Zakochałem się, najlepsza pracka.

[Praca 8] - 4 - Czemu takie małe? i gdzieś ją już widziałem, więc tylko 4.

[Praca 1] - 4 - Całkiem przyjemna pracka, estetyczna, napisik nawet nawet, po prostu jest dobra.

[Praca 2] - 3 - Całkiem ciekawe tło, ale napis mi się nie podoba, 0 wtopienia i Barret ucięty w połowie.

[Praca 3] - 5+ - Zajebista praca, zastanawiałem się czy nie dać 6, ale do pełni szczęścia brakuje napisu, majstersztyk.

[Praca 4] - 3+ - Nie wiem jak tą prackę ocenić. Tło jakieś dziwne, napis słaby, i te światło jakieś śmieszne.

[Praca 5] - 2 - Blee, kolory leżą, napis też słaby, i te gówno na ręce.

[Praca 6] - 1- Sory ale zero pozytywów, polecam tutki.

[Praca 7] - 3+ - Nie wiem, dla mnie tu troche za duży chaos, średnio, i do tego "Capatain".

[Praca 8] - 4- Pracka troche w starszym stylu, ale mi się nawet podoba, estetyczna, fajna.

• Urządzenie:  iPhone

[Praca 1] - 4 - Praca jest fajna. Ale co Xeb czarno biała,a takie prace nie są zaciekawe.

[Praca 2] - 2 - Praca nawet fajna. Ale tło jest do kitu i render Barett'a też dziwny.

[Praca 3] - 3 - Nie ma napisu to po 1, a po drugie mało zawodnika pokazanego.

[Praca 4] - 2 - Jedno słowo: Pusto!

[Praca 5] - 3 - Tło dziwne, napis też dziwny i jakaś plama na Mizie i dlatego taka ocena jest jak jest.

[Praca 6] - 2 - Praca nie ładna jak dla mnie. Rendery dziwne, pas strasznie rozjaśniony, a kolo renderów jak by ktoś przejechał jakimś sprejem.

[Praca 7] - 5+ - Praca jest chyba najlepiej wykonana nic dodać nic ująć. To musi być Sotw!

[Praca 8] - 4+- - Szkoda, że praca taka czarna gdyby nie to było by 5. A takto nic dodać nic ując tak jak w pracy nr. 7.

37184451712723064921.png

[Praca 1] - 4 - dobrze wykonana ale mi się nie podoba, troche nijaka i czarnobiała

[Praca 2] - 3 - nie wiem za bardzo czego ale czegoś jej zdecydowanie brakuje

[Praca 3] - 5 - wow, to wygląda super, hipnotyzująca pracka, gdyby był napis byłoby 6 bo jednak go brakuje

[Praca 4] - 3 - za pusta, napis zamiast taki malutki fajniejszy byłby po lewej stronie i render prześwituje

[Praca 5] - 2 - zupełnie mi się nie podoba, za duży bałagan i kolory nie pasują

[Praca 6] - 2 - bez sensu to obramowanie, słabe tło i ogólnie słabo

[Praca 7] - 3 - lepiej ale też za duży bałagan moim zdaniem i mam wrażenie że z renderem coś jest nietak, jakiś taki kanciasty

[Praca 8] - 4 - fajna pracka, ma klimat, szkoda że taka mała

[Praca 1] - 5 - co tu dużo mówić praca zcarno biała za bardzo za takimi nie przepadam ale za to jest dobrze zrobiona.

[Praca 2] - 3 - brak wtopienia napis słaby ale za to tło ciekawe.

[Praca 3] - 5 - temat został ujęty, mam gdzieś, że nie ma napisu, ważne iż postać eksploduje charyzmą.

[Praca 4] - 2 - praca jest z potencjałem, dało by się wykrzesić coś dobrego, lecz dwójeczka za pokazanie małej ilości charyzmy.

[Praca 5] - 3 - tło ssie napis i wszystko również ale widzę coś z charyzmą.

[Praca 6] - 2 - bez urazy ale praca nie nadaje się do oceny ale masz dwa za danie na sotw.

[Praca 7] - 5 - bardzo dobrze ujęta charyzma, interesująca praca. Nie mam zastrzeżeń

[Praca 8] - 4 - stary styl pracy, bardzo okrojony, małe rozmiary ale charyzma jest.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 4 - trochę za monotonnie w tle, no i dolny napis słaby. Styl charakterystyczny dla tego zawodnika ^^

[Praca 2] - 3+ - render wygląda słabo, za jasny i przekontrastowany, tło niezłe.

[Praca 3] - 5+ - rewelacyjne kolory i efekty. Autor tej pracy to mocny zawodnik. Smutne, że niektórzy nie widzą jak ta praca koksi.

[Praca 4] - 3- - do wykończenia, ale po dobrym dopicowaniu może wyjść ciekawie. Z potencjałem.

[Praca 5] - 2 - fujka, chaotycznie i nieładnie.

[Praca 6] - 2 - te rendery to jakiś koszmar, nic mi się nie podoba.

[Praca 7] - 3+ - na pierwszy rzut oka wygląda spoko, ale jakby się dokładniej przyjrzeć, to te c4d wyglądają nieciekawie, render wygląda źle, no i napis jest nieładny

[Praca 8] - 3 - praca do wykończenia, zdecydowanie za mało.

[Praca 1] - 4+ - Praca jedna z lepszych. Tylko postacie mogłyby być trochę oddalone od siebie, aby się tylko troszeczkę stykały

[Praca 2] - 5 - Według mnie najlepsza praca w SotW'ku. Tylko brakuje ramki tak by było wyżej ocenione, a i jeszcze tak trochę za bardzo podświetlone jest przy prawym barku Wade. Ale jest dobrze.

[Praca 3] - 5- - Może i napis nie waży, ale do tej pracy jest on konieczny. Ale i tak jest pracka SUPER.

[Praca 4] - 3+ - Taka sobie ta sygna, ale jakoś obejdzie. Za dużo WOLNEGO miejsca...

[Praca 5] - 2 - Bardzo słaba. Zbytnio kolorystyczna i przede wszystkim te kolory nie pasują do siebie. I jakieś niepotrzebne tekstury nałożyłeś...

[Praca 6] - 3 - Nie jest ona znakomita, może i nawet nie jest dobra... Wszystko psuje ta rozmazana postać po lewej...

[Praca 7] - 3+ - Tak.. Ten redner jest kanciaty i to wszystko psuje... I te wzroki takie trochę dziwne, i na dodatek wygląda to jakby Christian się spuszczał.... - Sorki, ale tak to wygląda :lol

[Praca 8] - 5+ - Praca jedna z najlepszych. Napis ładny, wtopienie ładne i ogólnie cała postać pasuje do tła

[Praca 1] - 4 - Praca bardzo przypadła mi do gustu. Troszkę pustawo, ale to taki malutki minusik.

[Praca 2] - 4 - Czegoś mi tu brakuje, ale praca jak najbardziej przyzwoita.

[Praca 3] - 4 - Kurcze, mimo braku napisu ta praca jest godna uwagi. Ma coś w sobie i jest bardzo ciekawa.

[Praca 4] - 3 - Pusto i napis słabiutki. Troszkę więcej wysiłku i coś z tego będzie, ale ten napis zamienić na inny.

[Praca 5] - 2 - Ktoś starał się coś wymodzić ale niestety słabo. Kolory zupełnie mi się nie podobają.

[Praca 6] - 2 - Tutaj również słabiutko. Nie wiem co napisać, poprostu nieładne.

[Praca 7] - 5 - Najlepsza pracka. Jak dla mnie wszystko ładnie, ciekawie, pełno różnych efektów... Jestem na tak.

[Praca 8] - 4 - Niezła praca, ale jednak ta wyżej bije wszystkie i dlatego tylko czwóreczka.

[Praca 1] - 5 - Praca ,bardzo dobra ,napis dobry ,ale szkoda że praca nie w kolorze

[Praca 2] - 4- - Praca z ciekawym tłem ,ale troszkę mi się wydaje prze ostrzona i napis trochę kuleje

[Praca 3] - 5 - Kurde ,zarąbiste wtopienie postaci ,ale napisu trochę mi tu brakuje ,ale widać że ktoś zna się na rzeczy/

[Praca 4] - 3 - Praca trochę pusta ,napis też słaby i tło monotonne. Jednak nie jest ta praca jakaś tragiczna więc daje 3.

[Praca 5] - 2 - Ta praca strasznie dziwna ,ale to pewnie z tego powodu ,że render został dziwnie wtopiony ,ale napis też słaby.

[Praca 6] - 2 - Praca słaba. Strasznie oczojebne i w ogóle dziwna ta praca.

[Praca 7] - 5+ - Najlepsza praca SotW. Bardzo ciekawe kolory i napis dobry ,a te światła też super. Praca prawie idealna

[Praca 8] - 4 - Tę pracę widziałem już gdzieś na forum ,ale nawet fajna. Tylko trochę można by dać więcej światełek ,ale napis na pewno na plus.

Praca 1 - Średnia Głosów: 4,16

Praca 2 - Średnia Głosów: 3,36

Praca 3 - Średnia Głosów: 4,63

Praca 4 - Średnia Głosów: 2,75

Praca 5 - Średnia Głosów: 2,22

Praca 6 - Średnia Głosów: 2,11

Praca 7 - Średnia Głosów: 4,38

Praca 8 - Średnia Głosów: 4,05

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #21: ZiuteX i jego praca z Ryjkiem!

ryj.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...