Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #21 by Luba

Temat pracy: Charisma

Termin oddania: 5 grudzień (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać wrestlera eksplodującego charyzmą.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

christiansotw.png

Praca #2

spjjt0.jpg

Praca #3

ryj.png

Praca #4

dzxm4x.png

Praca #5

sotwz.jpg

Praca #6

mizsygnasotw.jpg

Praca #7

chryszczyn4sotw.jpg

Praca #8

kryszczyn.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

Używać tego wzoru, bo pozabijam. :D

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 7] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 8] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Anonymus

1

• Turej

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 3 - Ładna praca, ale czarno biała czego nie lubię ogólnie wszystko ładnie, ale brak kolorów mnie odrzuca i w ogóle nie zachwyca.

[Praca 2] - 3 - Tym razem jest kolor, ale sygna jest bardzo słaba niestety jedyne co mnie się podoba to napis Wade w "N". Poza tym za jasna.

[Praca 3] - 4 - Byłoby więcej, ale za mało zapaśnika i nie ma napisu.

[Praca 4] - 2 - Pusto, Pusto, Pusto.

[Praca 5] - 2 - Kolory nie pasuję, render jakiś taki dziwny w tym tle.

[Praca 6] - 3 - Jasno tam, że ja Cię :D Nie zachwyca.

[Praca 7] - 5 - Bosko! Zakochałem się, najlepsza pracka.

[Praca 8] - 4 - Czemu takie małe? i gdzieś ją już widziałem, więc tylko 4.

[Praca 1] - 4 - Całkiem przyjemna pracka, estetyczna, napisik nawet nawet, po prostu jest dobra.

[Praca 2] - 3 - Całkiem ciekawe tło, ale napis mi się nie podoba, 0 wtopienia i Barret ucięty w połowie.

[Praca 3] - 5+ - Zajebista praca, zastanawiałem się czy nie dać 6, ale do pełni szczęścia brakuje napisu, majstersztyk.

[Praca 4] - 3+ - Nie wiem jak tą prackę ocenić. Tło jakieś dziwne, napis słaby, i te światło jakieś śmieszne.

[Praca 5] - 2 - Blee, kolory leżą, napis też słaby, i te gówno na ręce.

[Praca 6] - 1- Sory ale zero pozytywów, polecam tutki.

[Praca 7] - 3+ - Nie wiem, dla mnie tu troche za duży chaos, średnio, i do tego "Capatain".

[Praca 8] - 4- Pracka troche w starszym stylu, ale mi się nawet podoba, estetyczna, fajna.

• Urządzenie:  iPhone

[Praca 1] - 4 - Praca jest fajna. Ale co Xeb czarno biała,a takie prace nie są zaciekawe.

[Praca 2] - 2 - Praca nawet fajna. Ale tło jest do kitu i render Barett'a też dziwny.

[Praca 3] - 3 - Nie ma napisu to po 1, a po drugie mało zawodnika pokazanego.

[Praca 4] - 2 - Jedno słowo: Pusto!

[Praca 5] - 3 - Tło dziwne, napis też dziwny i jakaś plama na Mizie i dlatego taka ocena jest jak jest.

[Praca 6] - 2 - Praca nie ładna jak dla mnie. Rendery dziwne, pas strasznie rozjaśniony, a kolo renderów jak by ktoś przejechał jakimś sprejem.

[Praca 7] - 5+ - Praca jest chyba najlepiej wykonana nic dodać nic ująć. To musi być Sotw!

[Praca 8] - 4+- - Szkoda, że praca taka czarna gdyby nie to było by 5. A takto nic dodać nic ując tak jak w pracy nr. 7.

37184451712723064921.png

[Praca 1] - 4 - dobrze wykonana ale mi się nie podoba, troche nijaka i czarnobiała

[Praca 2] - 3 - nie wiem za bardzo czego ale czegoś jej zdecydowanie brakuje

[Praca 3] - 5 - wow, to wygląda super, hipnotyzująca pracka, gdyby był napis byłoby 6 bo jednak go brakuje

[Praca 4] - 3 - za pusta, napis zamiast taki malutki fajniejszy byłby po lewej stronie i render prześwituje

[Praca 5] - 2 - zupełnie mi się nie podoba, za duży bałagan i kolory nie pasują

[Praca 6] - 2 - bez sensu to obramowanie, słabe tło i ogólnie słabo

[Praca 7] - 3 - lepiej ale też za duży bałagan moim zdaniem i mam wrażenie że z renderem coś jest nietak, jakiś taki kanciasty

[Praca 8] - 4 - fajna pracka, ma klimat, szkoda że taka mała

[Praca 1] - 5 - co tu dużo mówić praca zcarno biała za bardzo za takimi nie przepadam ale za to jest dobrze zrobiona.

[Praca 2] - 3 - brak wtopienia napis słaby ale za to tło ciekawe.

[Praca 3] - 5 - temat został ujęty, mam gdzieś, że nie ma napisu, ważne iż postać eksploduje charyzmą.

[Praca 4] - 2 - praca jest z potencjałem, dało by się wykrzesić coś dobrego, lecz dwójeczka za pokazanie małej ilości charyzmy.

[Praca 5] - 3 - tło ssie napis i wszystko również ale widzę coś z charyzmą.

[Praca 6] - 2 - bez urazy ale praca nie nadaje się do oceny ale masz dwa za danie na sotw.

[Praca 7] - 5 - bardzo dobrze ujęta charyzma, interesująca praca. Nie mam zastrzeżeń

[Praca 8] - 4 - stary styl pracy, bardzo okrojony, małe rozmiary ale charyzma jest.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 4 - trochę za monotonnie w tle, no i dolny napis słaby. Styl charakterystyczny dla tego zawodnika ^^

[Praca 2] - 3+ - render wygląda słabo, za jasny i przekontrastowany, tło niezłe.

[Praca 3] - 5+ - rewelacyjne kolory i efekty. Autor tej pracy to mocny zawodnik. Smutne, że niektórzy nie widzą jak ta praca koksi.

[Praca 4] - 3- - do wykończenia, ale po dobrym dopicowaniu może wyjść ciekawie. Z potencjałem.

[Praca 5] - 2 - fujka, chaotycznie i nieładnie.

[Praca 6] - 2 - te rendery to jakiś koszmar, nic mi się nie podoba.

[Praca 7] - 3+ - na pierwszy rzut oka wygląda spoko, ale jakby się dokładniej przyjrzeć, to te c4d wyglądają nieciekawie, render wygląda źle, no i napis jest nieładny

[Praca 8] - 3 - praca do wykończenia, zdecydowanie za mało.

[Praca 1] - 4+ - Praca jedna z lepszych. Tylko postacie mogłyby być trochę oddalone od siebie, aby się tylko troszeczkę stykały

[Praca 2] - 5 - Według mnie najlepsza praca w SotW'ku. Tylko brakuje ramki tak by było wyżej ocenione, a i jeszcze tak trochę za bardzo podświetlone jest przy prawym barku Wade. Ale jest dobrze.

[Praca 3] - 5- - Może i napis nie waży, ale do tej pracy jest on konieczny. Ale i tak jest pracka SUPER.

[Praca 4] - 3+ - Taka sobie ta sygna, ale jakoś obejdzie. Za dużo WOLNEGO miejsca...

[Praca 5] - 2 - Bardzo słaba. Zbytnio kolorystyczna i przede wszystkim te kolory nie pasują do siebie. I jakieś niepotrzebne tekstury nałożyłeś...

[Praca 6] - 3 - Nie jest ona znakomita, może i nawet nie jest dobra... Wszystko psuje ta rozmazana postać po lewej...

[Praca 7] - 3+ - Tak.. Ten redner jest kanciaty i to wszystko psuje... I te wzroki takie trochę dziwne, i na dodatek wygląda to jakby Christian się spuszczał.... - Sorki, ale tak to wygląda :lol

[Praca 8] - 5+ - Praca jedna z najlepszych. Napis ładny, wtopienie ładne i ogólnie cała postać pasuje do tła

[Praca 1] - 4 - Praca bardzo przypadła mi do gustu. Troszkę pustawo, ale to taki malutki minusik.

[Praca 2] - 4 - Czegoś mi tu brakuje, ale praca jak najbardziej przyzwoita.

[Praca 3] - 4 - Kurcze, mimo braku napisu ta praca jest godna uwagi. Ma coś w sobie i jest bardzo ciekawa.

[Praca 4] - 3 - Pusto i napis słabiutki. Troszkę więcej wysiłku i coś z tego będzie, ale ten napis zamienić na inny.

[Praca 5] - 2 - Ktoś starał się coś wymodzić ale niestety słabo. Kolory zupełnie mi się nie podobają.

[Praca 6] - 2 - Tutaj również słabiutko. Nie wiem co napisać, poprostu nieładne.

[Praca 7] - 5 - Najlepsza pracka. Jak dla mnie wszystko ładnie, ciekawie, pełno różnych efektów... Jestem na tak.

[Praca 8] - 4 - Niezła praca, ale jednak ta wyżej bije wszystkie i dlatego tylko czwóreczka.

[Praca 1] - 5 - Praca ,bardzo dobra ,napis dobry ,ale szkoda że praca nie w kolorze

[Praca 2] - 4- - Praca z ciekawym tłem ,ale troszkę mi się wydaje prze ostrzona i napis trochę kuleje

[Praca 3] - 5 - Kurde ,zarąbiste wtopienie postaci ,ale napisu trochę mi tu brakuje ,ale widać że ktoś zna się na rzeczy/

[Praca 4] - 3 - Praca trochę pusta ,napis też słaby i tło monotonne. Jednak nie jest ta praca jakaś tragiczna więc daje 3.

[Praca 5] - 2 - Ta praca strasznie dziwna ,ale to pewnie z tego powodu ,że render został dziwnie wtopiony ,ale napis też słaby.

[Praca 6] - 2 - Praca słaba. Strasznie oczojebne i w ogóle dziwna ta praca.

[Praca 7] - 5+ - Najlepsza praca SotW. Bardzo ciekawe kolory i napis dobry ,a te światła też super. Praca prawie idealna

[Praca 8] - 4 - Tę pracę widziałem już gdzieś na forum ,ale nawet fajna. Tylko trochę można by dać więcej światełek ,ale napis na pewno na plus.

Praca 1 - Średnia Głosów: 4,16

Praca 2 - Średnia Głosów: 3,36

Praca 3 - Średnia Głosów: 4,63

Praca 4 - Średnia Głosów: 2,75

Praca 5 - Średnia Głosów: 2,22

Praca 6 - Średnia Głosów: 2,11

Praca 7 - Średnia Głosów: 4,38

Praca 8 - Średnia Głosów: 4,05

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #21: ZiuteX i jego praca z Ryjkiem!

ryj.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...