Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wasza rodzina a wrestling.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ostatnio brakuje coś na tym forum luźnych tematów, gdzieś w końcu spamować trzeba( w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Tak jak w temacie - Wasza rodzina(bliższa, dalsza) ogląda wrestling? Jak tak to kto? czy może raczej śmieje się z Ciebie i mówi że to udawane i nie warto tracić na to czasu? To może ja zaczne :

Mój brat, który obecnie ma 7 lat często ogląda ze mną wrestling. Lubi oglądać WWE, ale jak oglądam TNA, to on czasem też się dołączy. Widział sporo walk i muszę powiedzieć, że np. Krew w walkach nie robi na nim większego wrażenia i wcale to dla niego nie jest straszne, ale nie o tym mowa. Moja mama również czasem usiądzie i zobaczy co tam jej syn ogląda( uwielbia jaśka, nie cierpi Ortona :lol ). Mój tata zaś uważa, że wrestling to gówno i nie wie co mi się w nim podoba. Mam w rodzinie też takich, którzy oglądają ten sport regularnie, a nawet są zarejestrowani na tym forum(mój kuzyn - FIZ). Zawsze w ferie, czy w wakacje oglądamy razem PPV, no i WrestleMania jest obowiązkowa :P Równocześnie zainteresowaliśmy się oglądaniem WWE, ja dołączyłem do tego fedke Dixie, on coś nie potrafi :D A jak jest u was?

Luźny topic, sprawdzałem i chyba nic podobnego nie było, jak w nie tym dziale co trzeba - przenieść :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Anonymus

1

• swiroos1674325948

1

• Lech Poznań

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

U mnie w rodzinie, i tej bliższej i tej dalszej, połowa uważa że wrestling to udawane gówno, a druga połowa kompletnie nie ma pojęcia co to jest. Jedynym jest mój młodszy brat, ale wiecie jak to jest, np. gdy zobaczył porażkę Ceny na Hell in a Cell to o mało nie rozwalił mi monitora. A potem siedział z miną jak ten słynny dzieciak z niebieską opaską Cenation na czole. Moi rodzice nie robią mi żadnych problemów związanych z oglądaniem wrestlingu.

Wydaje mi się, że był już temat w tym stylu ;)

Powiem tak, moja rodzina uważa mnie za konkretnego świra. Nikt u mnie nie kuma wrestlingu, a Mama stwierdziła ostatnio, że jestem jakiś pojeba*y bo nic nie robię tylko te wygibasy w ringu oglądam. Większy problem mam z moją obecną kobitą, bo szczerze mówiąc przed nią nie przyznałem się, że wrestling to moja pasja (nie tylko do tego się nie przyznałem :P) Jest jeszcze mój kuzyn, którego zaraziłem wrestlingiem, założył sobie ESCH, ogląda tam wrestling i na playstacji pyka w SDvsRaw.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Ja się zgadzam z Daimonem chyba było takie coś jak reaguje rodzina na twoje zainteresowanie wrestlingiem czy jakoś tak.

Jezeli chodzi o mnie to wraz z braćmi ogladamy WWE na bierzaco i czasami ściągne TNA tata czasami sie dołączy i pooglada;) i nawet dziadek nie pogardzi jak sie bija;) ma 73 a do sportu pierwszy :lol8) mama mowi ze to jest poje*ane i niby zabrania nam tego ogladac a my i tak swoje :8 no i jeszcze 2 kuzyni tez sa na bierzaco wiec ne jest tak zle;)

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...