Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bret/Matt/WWE, powrót Ceny, KotR, Rhino, ROH, cięcia/WM 27

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

Bret-Hart-no-longer-loves-pink.jpg

:arrow: Bret Hart najwyraźniej zakończył już współpracę z WWE. Jego kontrakt z WWE dobiegł końca i według niepotwierdzonych informacji, nie ma na niego pomysłu przez co federacja nie ma zamiaru ponownie szykować umowy dla Hitmana. Możliwe jednak, że jeszcze kiedyś się pojawi na tapingu.

:arrow: Możliwy powrót Johna Ceny jest wciąż dyskutowany. Mówi się o jego meksykańskim gimnicku, Juanie Cenie. Jednak nie wiadomo, czy będzie to John i początek kolejnego story, czy jakiś inny wrestler nie będzie się naśmiewać z jego postaci. Obecnie profil Johna Ceny z działu Raw został przesunięty do Alumni.

:arrow: Rating ostatniego Monday Night Raw osiągnął 3.3, był oglądany przez 4 850 000 widzów.

new_wwe_logo.jpg

:arrow: WWE również nie ma zamiaru popuszczać pasa. Podobnie jak TNA Wrestling federacja ma zamiar trochę oszczędzać i co widać po ostatnich zwolnieniach w budżecie jest wyraźne cięcie.

:arrow: W spoilerze wyłonieni na SmackDown kolejni rycerze, którzy to będą walczyć o zwycięztwo w King Of The Ring.

Alberto del Rio, Cody Rhodes, Drew McIntyre, Kofi Kingston

:arrow: Zarząd zadecydował, że kolejny sezon NXT będzie możliwy do obejrzenia tylko na stronie federacji. Rozważa się jeszcze sprawę finału, który to mógłby być zakontraktowany z jakąś telewizją.

:arrow: Mimo tego, że na Surivor Series pojawiła się Beth Phoenix to jej aktywny w ringu powrót nie jest jeszcze pewny. Diva aktualnie kuruje się i pojawia się w FCW, a jej powrót do niebieskiego brandu może nastąpić pod koniec roku.

Total Nonstop Action Wrestling

rhino1.jpg

:arrow: Mówiono o nowej umowie Rinho oraz TNA Wrestling, jednak okazuje się że wrestler pomaga i pracuje w federacji 'na czarno'. Do stworzenia nowej umowy Dixie namawia Rob Van Dam, jednak writerzy nie mają pomysłu na tego wrestlera.

:arrow: Zorro dostał propozycję kontraktu od TNA. Wrestler jest bardzo zadowolony i skłonny do złożenia podpisu, bo federacja pozwoliłaby mu na występy w AAA.

Scena niezależna i inne

fcw_logo21.png

:arrow: Christina Crawford oficjalnie zadebiutowała w FCW. Podczas jej debiutu AJ Lee, Kaitlyn oraz Naomi Nnight pokonały ją będącą w dryżynie z Aksaną i Rosą Mendes.

:arrow: Pojawia się kolejny powód zwolnienia Matta Hardy'ego z WWE. Tym razem było to spożywanie przez Matta środków, dzięki którym jego mięśnie się ukształtują i pomogą one w jego diecie. Wrestler jednak zasłonił się receptą od lekarza i tak powstała kolejna afera związana z jego osobą oraz zarządem federacji.

:arrow: Podczas konwencji WrestleUnion najprawdobodobniej poraz ostatni swoją przemowę wygłosi była gwiazda WWE, Billy Graham. Jest to spowodowane jego chorobą wątroby o co często żali się w wywiadach. Na konwencji w Los Angeles będą również Torrie Wilson, Lilian Garcia i Nick Mitchell. Więcej na http://www.wrestlereunion.com

200px-Final_Battle_2010_poster.jpg

:arrow: Oto aktualna karta na galę Ring Of Honor: Final Battle:

• ROH Title Match: Roderick Strong © vs Davey Richards
  • Fight Without Honor/Mask vs Loser Leaves Town: El Generico vs Kevin Steen
  • Kings of Wrestling & Hagadorn Shane vs The Brisoces & Papa Briscoe
  • Haze Daizee & Awesome Kong vs Sara Del Rey & ???

:arrow: Ricochet oficjalnie podpisał umowę z Dragon Gate USA.

:arrow: WWE planuje zaprosić specjalnego gościa na Wrestlemanię 27. Wcześniej dobiegały do nas plotki o Justinie Bieberze, ale teraz mogę was uspokoić, że będzie to najprawdopodobniej LeBron James. Powód? Vince dobrze wie, że jest on o wiele popularniejszy na dodatek fanów kręci sport co było widoczne gdy w federacji pojawiały się takie gwiazdy jak Floyd Mayweather Jr, czy Shaquille O'Neal.

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• CenationKid

1

• Ulicznik Xeb

1

• Moniczka

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bret już swoje w WWE zrobił, miał wielki powrót i wygraną na WM'ce i teraz pójdzie trochę odpocząć. Pewnie jeszcze kiedyś się pojawi bo raczej ma dobre relacje z WWE, ale nie żałuję, że go zabraknie. No story z Ceną zapowiada się super tylko jak on powróci do WWE? Bo jako Juan to raczej dość marny pomysł. Raczej by mi pasowała ta opcja z tym, że to ktoś by się z niego naśmiewał. Cena nawet jak odchodzi to tylko podnosi ratingi Raw. Teraz bedzie siedział na trybunach, ale rating podciągnie w gorę, nawet nic nie robią, tylko siedząc. No nie wiem czemu WWE oszczedza. To może sie tylko skonczyc zwolnieniami utalentowanych zawodników, którzy moga byc przyszłością. NXT tylko na stronie to marny pomysł, w TV zawsze lepiej, bo potem można łatwo ściągnać. Jesli WWE nie da NXT w TV, to oglądanie na stronie będzie pewnie płatne i sobie n ie pooglądam :/ No bo jakby było za darmo to jakie korzyści ma z tego WWE? Kasa za bilety? Tyle to Vince zarobi jak sprzeda swoje buty na allegro. Pheonix nie potrzebna jest w ringu. Dojdzie myślę z 3 zawodniczki z NXT i niech ustepuje miejsca młodszym i ładniejszym od niej :D Sprawa z Matt'em jest tak zakręcona, że nie wiem czy on to wogóle wrestler, a przewidywania co z nim będzie są nieskonczone.

Dzięki za newsy, czekam na kolejne.

Edit. - No i zapomniałem o najważniejszym. Pedałek nie będzie na WM'ce. LeBron to 100000000000000000 razy lepsze wyjście.

Edytowane przez Gość

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

W sumie nie szkoda mi Hitman'a. Pasuje tylko do roli GM'a a to miesjce jest zajęte, w innych rolach się nie sprawdzał przez ostatni rok po zakończeniu feud'u z McMahon'em zwłaszcza jeśli wymagały od niego walk w ringu. Oby Juan Cena to ktoś naśmiewający się z Jasia bo inaczej tego nie zniese... Poza tym jeżeli ma on teraz co tydzień siedzieć na widowni to nie wierze że by tylko spokojnie siedział i nie wtrącał się w walki Nexus. Ciekawe czemu NXT znów tylko w necie, mogliby spróbować i zobaczyć czy normalna męska edycja też będzie miała tak niskie ratingi i potem ewentualnie się przenieść na wwe.com.

Pheonix nie potrzebna jest w ringu. Dojdzie myślę z 3 zawodniczki z NXT i niech ustepuje miejsca młodszym i ładniejszym od niej :D

Yhh... Beath jest moim zdaniem jedną z najlepszych div federacji pod względem ringskill'i i kto jak kto ale ona jest zdecydowanie potrzebna w ringu. Skoro jeszcze nie może walczyć to po co już zrobili powrót? Totalnie bez sensu. Mogli jeszcze poczekać i niech by wróciła z push'em a tak co ona będzie robić? Skoro nie ma pomysłu na Rhino i nie ma on kontraktu to po cholerę rozpoczynali oni story z nim? I to story które mogłoby zostać pociągnięte i wypaśc nawet nieźle. Zresztą na ostatnim Impaccie Rhino mówił że zaatakował RVD bo dogadał się z Bishoff'em i był to warunek jego byc albo nie być w federacji... No chyba że Dream'er swoimi umoralniającymi przemowami sprawi że Rhino się opamięta i ostatecznie nie zdradzi kumpli więc zostanie zwolniony. Niech Zorro już do tego TNA przechodzi i najlepiej niech weźmie ze sobą Hernandeza bo brakuje go.

Zgodzę się z Brem'em z tym, że Hitman nadaję się tylko na GM'a. Na to aby walczyć w ringu jest już za stary, a GM jest zajęty. Jęlsi miałby się pojawić Juan Cena to musieli by John'owi zmienić Move Set, bo zawodnicy w maskach charakteryzują się ty, że są High Flyer'ami. Naśmiewanie isę innego wretler'a z niego było by trochę dziwne. Zobaczymy jaką decyzje podejmie CT.

Bardzo dobrze, że nie będzie w KotR Rey'a. Ostatnio mówiło się o jego kontuzji i lepiej dla niego żeby odpoczął. Jako zwycięzcę również obstawiam Sheamus'a. To byłby idealny moment na powrót HHH'a.

Pokazywanie 4 edycji NXT tylko na stronie WWE to marny pomysł. Myślę, że chodzi tu o to aby częściej wchodzono na oficjalną stronę. Znów muszę zgodzić się z Brem'em tym razem co do Beth. Nie wiem po co robili już jej powrót skoro i tak nie będzie jeszcze walczyć. Mogli zrobić go na TLC kiedy będzie już w pełni sił i wtedy mogłaby prowadzić feud z Natalyą. Trochę dziwne, że writerzy WWE nie mają pomysłu na RVD. Ciekawe co czego jeszcze się dowiemy o zwolnieniu Matt'a. Może tego, że opluł Vince'a ? Dla mnie WWE chce zwalić całą winę za odejście Matt'a na niego. Coś mi tu śmierdzi. Ale ulga. Gdyby Bieber był gościem na WM'ce to nie wiem co zrobił. Dobrze, żę zmienili zdanie i na WM'ce pojawi się LeBron. Może dzięki temu jeszcze więcej osób pojawi się na WM'ce ?

Dzięki za newsy :t_up:

ksgj.png

No cóż, nie da się ukryć... Bret brzydko mówiąc nie był już potrzebny w WWE. Federacja rzeczywiście nie miała na Niego pomysłu ponieważ w TV już dawno nie mieliśmy okazji Go oglądać. Nawet nie pojawił się na Old Schoolowym Raw. Ciekaw jestem co do tej całej postaci jaką ma być Juan Cena. Mam nadzieję że ten ktoś pojawi się na najbliższym Raw bo będziemy już wiedzieć czy to John, czy może ktoś inny (no, przynajmniej powinniśmy się dowiedzieć).

Pheonix nie potrzebna jest w ringu. Dojdzie myślę z 3 zawodniczki z NXT i niech ustepuje miejsca młodszym i ładniejszym od niej

Stary, Ty masz nierówno pod sufitem. Przecież Beth jest jedną z najlepszych zawodniczek w całym WWE. Widać że Ty patrzysz jedynie na urodę, a nie na umiejętności.

Na temat Matta to już nie wiem co powiedzieć. Widać że niczym braciszek lubi używać niedozwolone środki.

Dla mnie WWE chce zwalić całą winę za odejście Matt'a na niego.

Matt ponoć prowokował Vinca, by Go zwolnił. Tu robił to, tu tamto, a jak chyba wiesz Hardy chciał troszkę zrzucić na wadze po to, by spodobać się zarządowi TNA. Dla mnie to się klei i cała wina leży po stronie Matta.

Pro jak mnie słyszysz to wytłumacz mi to dokładnie na zielono pod spodem lub gdzieś indziej :P. To znaczy że Biebera nie będzie czy jak? Miał podobno śpiewać hymn chyba, a LeBron raczej tego nie zrobi. Oczywiście gdyby ten Bimber nie śpiewał to byłbym bardzo zadowolony, ale kurczę niech mi to ktoś wytłumaczy :roll: .

Dzięki za niusy :).

Szkoda trochę Breta. :( Był dobrym GM'em, ale WWE już go nie potrzebuje... Fajne by było jakby się jeszcze pojawił na RAW jako jakiś Special Guest Host albo coś innego. No cóż kiedyś trzeba się odejść z WWE.

A co do innych newsów. Nowy gimmick Ceny jako Juan Cena jest do kitu i ssie. :t_down: Tyle co do tego newsa.

RAW jak zawsze podobne ratingi. Niech NXT znajdzie jakąś telewizję do emitowania, bo nie cierpię oglądać WEBRip'ów...

Fajnie jakby Beth wróciła.

Pheonix nie potrzebna jest w ringu. Dojdzie myślę z 3 zawodniczki z NXT i niech ustepuje miejsca młodszym i ładniejszym od niej

Czy ty w ogóle myślisz co ty piszesz ? Może i Beth nie wygrywa urodą, ale jak pisze Droops wygrywają umiejętności w ringu, a nie wygląd. Jak oglądam NXT to przesuwam walki, bo dla mnie są żałosne (Oprócz tych, w których występują prawdziwe divy :8).

Nie podoba mi się ta sprawa z Mattem :x Jeśli chce być chudy to niech przestanie żreć fast-foody i zajmie się sobą!

Według mnie Rhino powinien odejść z TNA. Powinien sobie trochę odpocząć od wrestlingu, ale nadal chce zobaczyć jego GORE.

Dzięki Vince ! WM'ka będzie 100x lepsza bez tego dzieciaka... A LeBron to mój jeden z najulubieńszych zawodników w NBA.

Fajne newsy, dziękować.

Nie chciałem komentować, ale muszę bo pan Ziomal innych poprawia, a sam??

Nowy gimmick Ceny jako Juan Cena jest do kitu i ssie.

A w ogóle widziałeś ten gimmnick? Skąd wiesz, że Jasio nie wywali zajebistej Hurricanrany? \

Poza tym czas Breta minął i dobrze, że się usuwa na bok bo nie ma co robić w WWE szczególnie gdy Hard Dynasty już się nie lubi. Jeju przez tą budżetówkę to niedługo przestanie wrestling byźć wrestlingiem, ale jak WWE wydaję na pierdoły to to są skutki.

No nie wiem, ale z RAW chyba bd ciekawszy, ale gala SD często błyszczy kiedy na nią nie stawiamy.

I dobrze bo mogą jakiś fajny film w TV zamiast tego puścić. Albo na ESC jakiś skrót z TNA :D Oo return Beth to dla mnie raczej dobra informacja bo obok Meliny to dla mnie najlepsza diva. Bieberowi mówimy 3 razy nie! A co do Matta to mam go już dość i po prostu jak przejdzie do TNA to dalej będzie można się z niego śmiać. Nudny jest ten człowiek jak... Ech poza tym ciągłe intrygi z nim na co mu to? I tak nie będzie zajebisty jak braciszek.

Pheonix nie potrzebna jest w ringu. Dojdzie myślę z 3 zawodniczki z NXT i niech ustepuje miejsca młodszym i ładniejszym od niej :D

Co z tego że nie jest ładna??? Ale jest silna,wysportowana i ma doświadczenie, ja mam zdanie takie jak oceniasz kogoś po wyglądzie to masz coś z główką.A jeśli tyczy się to wrestlingu to nienawidzę jak ktoś ocenia wrestlera po tym że jest facem/heelem a dive po tym że jest ładna/ma duży tyłek itp.

Nie wiem czy ta akcja z Mattem jest prawdziwa bo u niego znowu aż takich mięśni nie było widać, no chyba że dopiero 'zaczął' zażywać te środki.

Bret... w sumie już go chcieli wplątać w storyline pomiędzy WWE a Nexus wtedy kiedy Nexus zaatakowali Hart Dynasty,ale nie wiem po co to robili...

Bret w WWE mógłby być jako....komentator,menager jakiejś gwiazdy albo właśnie GM RAW...Zaciekawiło by mnie gdyby w 4 sezonie NXT prosami byli WWE Hall of famerzy i gwiazdy które opuściły WWE jako zawodnicy [batista,HBK itp] i wtedy by Bret mógłbyć w takim programie jako pros ;)

Dzięki za newsy :D

austinkopia.png

Rhino - nie dziwi mnie, że RVD nalega na nową umowę. Po 1. jakby nie patrzeć stary kolega. Po 2. RVD mógłby nawiązać jakiś feud z Rhino. Czy ciekawy, to już inna sprawa.

Bret - I tak dziwię się, że był w federacji tak długo. Pomimo, iż pojawiał się rzadko to dodawał rangi widowisku pojawiając się na nim.

Cena - nie mam nic przeciwko powrotowi. Byłbym zadowolony, gdyby powrócił z innym gimmickiem, może jakiś turn?

Obecność Beth Phoenix jest, przynajmniej przeze mnie, wielce pożądana. Bo ostatnio w federacji div zbyt dobrze się nie dzieje. Chociaż i tak dobrze, że Natalya ma teraz pas.

Dzięki za newsy;]

Co do Ceny to proszę fotkę

025.jpg

RVD nalega na umowę? Rhino to były NWA champ, tworzył mega feudy w TNA, powienien mieć stałe miejsce w rosterze i odgrywać w nim jakąś szczegółowa rolę, na tą chwilę zgrywa tego złego który jobbnie przy najbliższej okazji.

Co do Zorra, nie mam zielonego pojęcia jak oni znajdą jakąkolwiek rolę dla niego, wielki zamęt jest w okół jego osoby, mnie to osobiście irytuje, jak dla mnie kiepski wrestler w nienajlepiej stojącej w tym momencie federacji (AAA) nic wielkiego, mam nadzieje że nie dadza mu nic wielkiego bo to będzie kpina.

ROH Title Match: Roderick Strong © vs Davey Richards

Richards gniecie w każdym kontekście, mam nadzieję że odbierze pas Strongowi, który nie oszukujmy się, słąbo spisuje sie w roli champa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...