Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE DVD,NXT,Raw i Cena,King of the Ring i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

ssssssk.png

:arrow: WWE Legends Haku i Harvey Wippleman byli na backstage podczas Monday's RAW w Orlando, mówi się też o tym, że Chris Jericho był obecny na backstage.

john-cena13.jpg

:arrow: Informacja dla fanów John Ceny, który jak wiemy został zwolniony z WWE, napisał na swoim twitterze, że kupił sobie bilet na kolejne RAW w Philadelphi.

:arrow: Pozostając przy Cenie mówi się o tym, że na kolejnym RAW :

Zadebiutuję w nowym gimmicku, najprawdopodobniej będzie występował w masce jest to część story z Nexus

:arrow: Spoiler z NXT

Z NXT nieoczekiwanie pożegnała się AJ, która była faworytką wielu.

:arrow: WWE planuję wydać kolejną płytę DVD z "Best PPV Matches", ale tym razem z roku 2011, która ma ukazać się pod koniec 2011 roku.

:arrow: WWE również planuję wydać DVD o Randym Ortonie, które ma ukazać się we wrześniu 2011, to DVD miałby by być na zasadzie nowego DVD o Cenie, oraz w maju 2011 ma wyjść DVD o Ortonie o nazwie 'The Way I Am".

:arrow: SmackDown 10 grudnia będzie świąteczne, co może oznaczać, że będzie dużo reklam produktów WWE i dużo o świętach :P.

:arrow: Bardzo możliwe, że Shad zacznie karierę MMA poniżej ciekawy filmik :)

http://www.youtube.com/watch?v=NQQBwL-YETg

:arrow: Na RAW w Philadelphi (za tydzień) odbędzie się turniej King of the Ring, na ostatnim RAW były walki kwalifikacyjne, do których awansowali :

John Morrison,Daniel Bryan,Ezekiel Jackson i Sheamus

A już w piątek na SmackDown odbędą się kolejne walki kwalifikacyjne w walkach wezmą udział :

Kofi Kingston,Big Show,Rey Mysterio,Alberto Del Rio,MVP,Jack Swagger,Drew McIntyre i "Dashing" Cody Rhodes wiadomo już, że Big Show zmierzy się z Alberto Del Rio.

miz24.png

:arrow: Nie wiem czy na stronie jest ktoś kto o tym nie wie, ale napisze na RAW swoją walizkę z kontraktem na walkę o pas WWE użył The Miz i tym oto sposobem Miz został nowym WWE Championem.

:arrow: Joey Styles oficjalnie przeprosił za pomocą twittera, za swojego spoilera dotyczącego NXT w zeszłym tygodniu.

:arrow: JBL zadzwonił do Miza i pogratulował mu wygranej pasa (Gdy Miz przybył do WWE JBL nie za bardzo za nim przepadał)

:arrow: Możliwy spoiler TLC:

:arrow: Na gali TLC ma dojść do pojedynków:

TLC for WHC Edge vs Kane i Table Match Randy Orton vs Wade Barrett

6h28o4.jpg

:arrow: Christina Von Eerie dołączyła do TNA jej debiut ma się odbyć niedługo i ma ona dołączyć do Ink Inc – Shannon Moore i Jesse Neal

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Rejden

1

• Brem

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Cena...

Co prawda jakby rzeczywiście miał wrócić pod innym gimmnickiem to by było niby kolejne wykorzystanie luki w umowie z Barrett'em jak na BR ale jednocześnie byłby to totalny debilizm... Juan Cena? Niech on sobie zrovi przerwe, wróci jako heel i wszyscy będą się cieszyć... Mam nadzieje że ta opcja to jedna wielka plota.

NXT

Zupełnie się nie spodziewałem że poleci AJ ale kurcze mega się ciesze. Teraz myśle że Kaitlyn ma juz zwycięstwo w kieszeni bo Naomi zdecydowanie brak charyzmy mimo że w ringu była najlepsza. Kaitlyn może nie jest mistrzynia ringskilli ale trzyma średni poziom div, robiła najlepsze segmenty tej edycji NXT, miała najciekwaszy feud tej edyzji NXT i jest najpiękniejsza w tej edycji NXT. AJ wygląda jakby miała 14 lat i bardzo dobrze że poleciała.

King of the Ring zapowiada się bardzo dobre. Stawiam że ze SD przejdą Rey, Swagger, Kofi no iii własnie... Big Show vs. Alberto. Mega bym chciał żeby Del Rio wygrał i pokazał że Showa da się pokonać ale czy to jest realne? Chyba niestety średnio. Natomiast w całym turnieju jak już wspominałem typuje Sheamusa i spodziewam się powrotu HHH. Hmm druga walka w spoilerze z TLC dosyć dziwna, raczej myśle że do niej nie dojdzie, to by było bez sensu. Czekam bardzo na Von Erich. Co prawda nie jestem zwolennikiem stajni mieszanych ale skoro do MCMG dołączyła Velvet a do Ink Inc ma dołączyć Christina bardzo licze na feud. Niech jeszcze się okaże że jest ona bardzo złą kobietą i doprowadzi Ink Inc do heelturnu. Co prawda przy Generation Me zaczęła się kręcić Tara ale zdecydowanie wole by to II walczyli o pasy. No chyba że potrójny feud i wtedy nie konieczny byłby heelturn punków.

Cena po co kupował bilet jak pewnie wystąpi?

Nie wiem czy to tylko pogłoski o tym, że ma on przybrać gimmick meksykanina, walczyć w masce i nazywać się Juan Cena, ale mi się too bardzo nie podoba już na samym poczatku. Dla mnie to idiotyzm i wolałbym aby wogole nie walczył niż jako wrestler w masce.

NXT:

Co do NXT to jestem załamany bo jak nie AJ, to Kaitlyn, ale trzymałem kciuki za AJ. Niestety odpadła i wygra Kaitlyn, bo Naomi tylko macha nogami :P

Myśle, że walki na TLC są prawdopodobne i miło będzie się je oglądało. Kolejna kobieta w TNA, fryzura pasuje do Neal'a :P Jednak w TNA jest już tyle tych kobiet, że nie wiadomo co z nimi robić (bez skojarzeń :P). jest Love, Sky, James i inne. Kładą nacisk na Knockouts. To dobrze, bo tyle piękna w ringu to samo dobro.

Spoiler ze Smackdown!

No w King of The Ring się niezła paczka uzbierała chociaż King of The Ring powinien zostać ktoś z wyrobionym nazwiskiem tymczasem Mysterio odpadnie i pozostaną w prawdzie sami młodzi zawodnicy.

Dzięki za newsy, czekam na kolejne.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jestem za zmianą gimmicku dla Ceny. Podobno miałby grać On swego kuzyna z Meksyku, który miałby nazywać się Juan Cena. Dodatkowo występowałby w masce. Teraz jednak nasuwa się masa pytań jak to będzie. Nie można pozwolić żeby młodsi fani dowiedzieli się że to jest tak naprawdę John. Napewno gdy powróci, to nie będzie jobbować. Z pewnością zajmie się Barrettem, lecz nie mogę wyobrazić sobie jego przemów. Jakby to miało wyglądać? Przecież po głosie wszyscy się domyślą i prawda wyjdzie na jaw. No chyba że Cena naprawdę będzie potrafił jakoś podrobić głos i nikt Go nie rozpozna, ale przyznajcie że będzie to wielkie wyzwanie. Następna sprawa to poruszanie się po ringu. Nie będzie mógł robić ruchów takich samych jak prawdziwy Cena, a tym bardziej używać takich akcji jak AA, five knuckle shuffle itd. czyż nie? Może John, ekhm... Juan czymś Nas zaskoczy? Nie wiem jak Wy, ale ja cholernie nie mogę doczekać się "nowego" Ceny (zakładając że to nie jest żadna plotka).

Mam nadzieję że Vincent da Nam (fanom) jakiś prezent na święta :P. Shad w MMA? Predyspozycje według mnie ma, ale to nie wszystko. Życzę mu jednak tego, żeby mu się udało. JBL szlachetnie postąpił dzwoniąc do Miza i gratulując mu sukcesu :). Co do tych walk w spoilerze. Myślę że ta pierwsza jest jak najbardziej realna, lecz co do drugiej mam poważne wątpliwości. Dlaczego? Proszę zobaczyć do spoilera wyżej :P.

Dzięki za newsy :).

Cena.

Juan Cena no i teraz przypomina mnie się rozmowa na SB w której powiedziałem, że oby Cena nie wracał jaki jakiś superhero w masce coś pod Calgary Kida, więc a nie mówiłem?? Ech, ale już tak co do tego ewentualnego Juana, zapewne na początku dostanie wpieprz od Bryana. Bo z niczego Main Event?? Troszkę by to było za łatwe. Ciekaw jestem jak Jaś to zagra, bo mnie się zawodnicy w maskach ogółem kojarzą z multumem akcji wysokiego ryzyka i zawodowego lotnictwa, five knuckle 450 splash. :D Czekam na Juana, ale mam nadzieję, że nie wejdzie w masce never give up ani, że jego hiszpański będzie polegał na Maj Nejmos is Juanos... Wiecie o co mi chodzi...

Shad i MMA ciekawa informacja Yo Yo w MMA?? :) Chociaż zaczyna to być nudne zwolnienie z WWE = TNA/MMA. Co do KoTR stawiam na Johna to musi być część pushu chyba, że Ezekiel żeby był nie pokonany. Wiemy o Mizie wiemy i jesteśmy dumni :P Miło ze strony Johna szczególnie, że nie przepada za Mikiem. Z tą fryzą jest dla nich idealna. Jak WWE Championship dla Miza. Dziękuję :)

Cena:

W sumie jak dla mnie może sobie przybierać gimmnick jaki chce (najlepiej heel), ale niech wzbogaci swój move set.

Znowu na TLC walka o prestiżowy pas, która zapewne będzie zeszmacona z powodu tego że uczestniczy w niej Kane. Ten klocek już nie nadaje się do tych walk. Mam nadzieje że wreszcie wygra Edge i skończy się ten jakże nudny feud. Poza tym mam nadzieje że na King of the Ring z SD znajdzie sie alberto del rio, Kofi i Drew. Reszta mi naprawde wisi. Jak powtarzam juzktóryś raz. SD to ulica sezamkowa. Niestety żałuje jednego, bo z tego co widze w newsach, nie wystąpi kaval wiec szkoda... .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...