Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

my crew'z hot , whatcha gonna do , woot !?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

hohoooo , to mi wygląda na jakąś zajebistą miejscówe : jest skurwysynsko gorąco , tak , że myślisz ' po co mi te ciuchy !? ' , naprawde przegięcie . kamera pokazuje nam znajomy podjazd , oczywiście znajomy dla tych , którzy oglądali w pieprzonej , kodowanej i drogiej telewizji pierwsze promo biauego skurwiela . kamera powoli podjeżdża po schodach zrobionych z kamienia , jedzie powolutku po chodniku z kamienia , zajebiście stylowa rzecz , swoją drogą . widzimy parking , na którym zaparkowane niedbale porsche 911 carrera sport , koloru pięciu gramów czystej kokainy ( biauym , Ty frajerze ...

:/ ) przyciąga wzrok każdego , lśniąco wypolerowana , suonce odbija sie w niej jak w lustrze i nie obchodzi ją czy interesujesz sie samochodami czy nie . carrera i tak Ci sie podoba . :D kamera powolutku zjeżdża po pojeździe , przejeżdża obok lśniących w suoncu dwudziestek czwórek oz sportz , widać zaciski sparco , kamera uważnie im się przygląda ... nie wiedzieć czemu .... :twisted: tymczasem poruszamy się do przodu , widac ten sam ogród , scieżke wysypaną jakimiś kamyczkami , ten sam dom , którego ściana zrobiona jest z okien , któe są dziś odsuonięte . widać stół do bilarda , na nim butelke whiskacza , kamera dojeżdża do uchylonego balkonu , wjeżdża nie poruszając lekko otwartych drzwi ( ach ta technika . :D ) , widać ogromnej wielkości sofe ze śnieżnobiauej skóry , poduoga w stylu wielkiego akwarium , obok , na ścianie , z jakiegoś projektora wyświetla sie jakiś film , kamera olewa to , co widać dalej ( jakiś bar , porozstawianych milion butelek . ) kieruje sie w strone sofy , widać na stoliku rozsypane na tacy jakieś dragi ( nie Twój pieprzony interes jakie dragi , synek . ) , obok jakiś mastercard i dwa banknoty 200 pln . w tle dudni nowe cd redmana , aktualnie napierdala z biauego ipod station i wielkich , dwumetrowych guośników sony Redman - Sumtn 4 Urrbody ( feat . Blam , Runt Dog , Ready Roc , Icadon & Saukrates ).mp3 , a bit tak Ci wpada w ucho , że nawet nie wiesz .. :twisted: na sofie siedzi rozpierdolony , lekko , bardzo lekko mówiąc , psycho ... na guowie ma maske taką , jak zwykle , nie będe milion razy Ci przypominać , że jest lekkim tuningiem maski psychosisa , z tą różnicą , że jest biauo biaua z czarnymi rogami . biauy ma na sobie rozpiętą na trzeci guzik koszulke lasoste , biauą < akcentuje > oczywiście .... :twisted: i krótkie , czarne spodenki nike'a , jedną noge trzyma opartą o stół , kamera na chwilke zatrzymuje sie na tej części biauego buta biauej śmierci , na której umieszczone jest logo dc white_noize_edition , biauy w tej chwili sięga po coś , widzimy swobodnie dyndając roleksla jego lewej ręce i jakiś wysadzany rubinami , zuoty sygnet na palcu , na szklany stół opada jego zuoty wisior w kształcie grubego jointa robiąc hauas , że ja pierdole ... :D biauy sięga po jointa , bierze także zippo , odpala i zaciąga sie specyfikiem ... wypuszcza dym ponad guowe po czym wychyla się ponad sofe i drze pysk

psychozilla - brat , co z tym piwem ??

jednak zamiast wouanego w przejściu pojawia się pieprzony , biauy jak śnieg bullterier (

http://www.sxc.hu/pic/m/n/nu/nuavar/586538_bulterier_life.jpg , zobacz se , czyż nie ma suodziutkich oczu ? ) , na oko siedmio miesięczny , napierdalając ogonem i kuląc uszy podbiega do biauego ..

psycho - chiiico , my man , usiądź ze mną . sie pali , troche jak widzisz . :D

chico siada obok nóg biuego , widać po nim , że ma kurewsko wielką ochote wskoczyć na sofe jednak siedzi grzecznie na ziemi , biauy nachyla się i dmucha psu dymem w pysk .. psycho chwyta delikatnie psa za sierść na karku ..

biauy - wiem , że to lubisz , skurwielu . już niedługo zobaczysz jak to jest być gwiazdą , jak to jest wpierdalać na śniadanie najświeższe sztuki , życie jak w madryyycie , kaska wielka jak alsaka , rozumiesz , bracie , a ja wiem , że jesteś już gotowy ...

psycho dmucha ponownie psu w pysk dymem ze splifa , chico macha ogonem w geście zadowolenia jednak nagle , w jednej pieprzonej sekundzie nadstawia oczy i kieruje czujny i uważny wzrok na wejście do pokoju .... w którym pojawia sie scyther !! ubrany w ciemnozielony t-shirt nikea , szersze bojówki w kolorze moro i czarne reeboki na nogach . the vanilla killa niesie w rękach 6 butelek heinekena ...

psycho < paląc , nawija do psa > - .. a wtedy wejdziesz Ty , na taaakiej piździe i zagryziesz tą dziwke ...

scy < siadając na fotelu > - znowu napierdalasz do psa te swoje teorie , wrzuć troche na luz bo będzie pieprzony hannibalem lecterem psów ..

psycho < nie odrywając wzroku od psa > - wiem , że on móguby zjeść takiego hannibala lectera psów w pięęęć sekund ale pewnie wolauby z pięć steków . < akcentuje > nie , chico !?

biauy podnosi z poduogi gumową , miękką piuke po czym rzuca ją w strone wyjścia na taras , pies posłusznie rusza za piuką ... psycho otwiera sobie piwo , pociąga łyka , scyther zaś , który wypiu już prawie caue odpala splifa .

scy - kiedy zaczną sie budzić ?

biauy jednak zdaje sie nie suyszeć niczego i nikogo , powoli popija piwo .. przez otwarte drzwi do pomieszczenia wbiega pies , rzuca piuke pod nogi biauego , ten pooli schyla sie po nią , chwyta ją , spogląda na scythera ... jednak chico również chwyta piue zębami i zaczyna ciągnąć , psycho mauo nie spada z sofy jednak zaczyna drażnić sie z psem , siłuje sie z nim .

biauy - taaak , chico , ja wiem , że jestes najsilniejszym skurwie ...

scy - to ja jestem najsilniejszym skurwielem . 8)[/i] < łyk piwa > masz do tego problem , biauasie !? :D

biauy < puszczając piuke , agresywnie wstaje , akcentując fake agressive mode > - no i zdaje sie , że to Ty masz do tego problem , czarnuchu . :twisted: < biauy przysuwa sie do stolu , kładzie łokieć na blat > imma motherfuckin ridah , dajesz , sprawdzimy sie . :twisted: no daaawaj , brat !! 8)[/i] zjeeem Cie , a następnie Twoje zdjęęęcie ! :D

scyther uśmiecha sie szatansko po czym również kuadzie łokieć na stół . :>[/i] panowie ściskają sie dłońmi ... po czym zaczynają sie siuować . scyther lekko przeważa , psycho pociąga jointa , nagle wstazuje drugą ręką na ściane za plecami rywala i drze sie

psycho < przestraszony > - o boże !! co to jest !?

scy < zdezorientowany , odwraca guowe > gdzie !?

biauy w 2 ułamki sekund , kiedy scy nie patrzy chwyta obydwoma rękami ręke rywala i przechyla ją prawie dotykając kostkami scythera do blatu jednak ten sie odwraca i biauy chowa ręke .. :D psycho wybucha śmiechem ... :D wszystko dzieje sie odrobine chaotycznie i powoli bo tych dwóch typów spaliuo już wchuj splifów . :D

scy < wkurwiony , przez śmiech > - Ty skurwielu !! :lol:

psycho < przez śmiechawe > - don trust anyone , nigga !! :lol:

scy - a co powiesz , że za Tobą stoi pieprzona nowa miss świata z jointem w ustach i nie ma ognia ? :twisted:

psycho szydząco śmieje sie z rywala jednak za jego plecami rzeczywiście stoi jakaś zaspana i rozczochrana panna , z długimi blond wuosami , w samej koszulce patrzac sie swoimi niebieskimi oczkami i dużymi piesiami w scythera .... psycho zaś uparcie śmiejąc sie kiwa guową ..

biauy- nie , nieee , nieeee , czarnuchu , nie jestem takim typem . :D no way , fucker . :lol:

laska < zaspanym guosem ale to takim , że chciaubyś go słuchać ciągle . :D > - i need a lighter , boys ... ;)[/i]

psycho < lekko zdziwiony jednak ciągle sie śmiejąc > - kurwa , nie myśl , że uwierze , że wuaśnie suyszauem jej guos , to ona !?

scyther < który wygląda jak :lol: > - and shez hoooot !

w tej chwili laska kuadzie duoń na ramieniu biauego , ten natychmiast odwraca guowe , a scy korzysta z tej chwili zezorientacji biauego i obydwoma rękami dociska ręke biauego do blatu . the vanilla killa wybucha śmiechem , a biauy oodpala lasce jointa szczerząc sie szyderczo po czym ogarnia , co się stauo ...

psycho < lajtowo zdenerwowany , akcentuje z hiszpanska > - bastarrrrdo !!!!

scy < popija piwo > - whoz yo daddy , whitey !? 8)[/i]

biauy - nie liczy sie , kurwa . screw job z góry na dół ale , mój opalony przyjacielu , możesz odetchnąć gdyż ujdzie Ci to na sucho . nie chce mi sie zdejmować dupy z sofy . 8)[/i] i może powinienem teraz wchuj trenować , szli_fować forme , żebym mógu im_skopać morde ale to tylko ich zdanie . a ja sam dobrz wiem , że jestem < akcentuje > good as motherfucker . and nobody wanna fuck with me .

scy < znowu zaczyna sie śmiać , wskazuje na obraz z projektora , na którym widać aktalnie jakies wiadomości sportowe > - haha , jasne .. < widać newsy z ewf , pierdolenie o main evencie po czym zdjęcie psycho pokazującego środkowy palec do kamery i zdjęcie jupitera w szkockiej kilcie > kto to , kurwa jest !? :/ < nagłówek w tv : psycho vs jupiter , kolejne starcie > aa ... widzisz , jupiter tylko czeka na okzje , żeby spuścić Ci w koncu zasłużony wpierdol za to ile razy przejechaueś jego pyskiem bo swoich butach .

psycho < który siedzi tyłęm do obrazu , nie widzi , akcentuje agresywnie > - nie przypomiiinaj mi tej pieprzonej , wieśmackiej ksywy , czarnuchu ,. bo już na samą myśl o tym pierdolonim kmiocie robi mi sie źle , dostaje ataku padaczki , moje serce przestaje bić , a mózgu powoli wypuywa uchem , totalna masakra . ale ten pajac jest tak srogo jebnięty , że nie wytłumaczysz gościowi nawet ręcznie , że jest tylko gównem przyklejonym do podeszwy Twojego buta . ale powiem Ci coś , pieprzony saturnie , już nieługo zrozumiesz swoją role , zrozumiesz dlaczego wszyscy śmieją sie z Twojej córki w przedszkolu , kiedy mówi , że jej tata jest politykiem bo wstydzi sie powiedzieć , że jesteś wrestlerem , poczujesz sie tak , jak powinieneś sie czuć zawsze . śmierrrdząco . :lol: < śmiech > bo jesteś tylko gównem , które przykleja sie do butów najlepszych graczy bo czuje od nich prestiż i widzisz sam , juppie , nie moge uwolnić sie od Twojej śmierdzącej , wieśmackiej mordy , już mam tego dość bardziej niż równouprawnienia , a Ty za każdym razem , kiedy kopie Cie w pysk cieszysz sie jak muodzież wszechpolska na paradzie gejów . a dla mnie , tak szczerze mówiąc ... < pociąga blanta > nie ma to już żadnego znaczenia , czy spuszczam wpierdol kapitanowi planecie po raz trzysta czterdziesty ósmy , siódmy czy może dziewiąty , znam Cie już na pamięć , pierdolony poznański wieśmaku , stoisz_w_miescu , nawet już nie wiem jak Cie gnoić_leszczu no bo wiesz_synek , jesteś jak jedno piwo , a ja jestem sześć_skrzynek .

scy < pokazuje na obraz , gdzie wuaśnie widać peuną karte na paloozke > - jeśli pominiemy fakt , że jestem zrobiony jak tygrys to można chyba uznać , że będziesz mógu mu po raz kolejny udowodnić , że jest tylko papierkiem od kit keta ...

biauy < patrząc w obraz , wchodzi w suowo > - haaaave a break , nigga . ten jupi_ter to głupi_cwel , już nawet mi nudzi_sie nie lubić_Cie . :lol: < wymowne spojrzenie na scythera , który kończy wuaśnie trzecie piwo > przewidziaueś to !? :/

scyther < który zauważyu leżące obok psp > - hmm ... < sięga po psp > ta , jestem pieprzonym prorokiem . < wuącza psp > no , to po zawodach .

psycho < wstaje .... ale zaraz siada ... :D > - mierda . ( cholera ) ile razy mam Cie jeszcze kopać , dude ? nie wiem komu robisz laske za kolejną walke z biauym mistrzem ale zaczynam myśleć , że jesteś w tym dobry , w koncu moich 70% z ostatnich kilkudziesięciu walk jest z kapitenem jowiszem .. a moje zdanie o Tobie ciągle jest_staue , chciaubyś mieć_wuadze ale ssiesz_paue . :twisted: zielony niszczyciel ? kurwa , to oryginalne jak jaś fasola ale nie oszukujmy sie , chyba przestaueś sie już nadawać do tego biznesu , dziadku , bo jesteś oldskulowy jak wartburg i pasują do Ciebie sukienki w kropy i tańce do kraoke i muzyki z lat siedemdziesiątych ale to nie różowe lata siedemdziesiąte , a Ty nie jesteś ashton kutcher i nie pieprzysz sie z demi moor , żebym mógu mieć dla Ciebie jakiekolwiek inne zdanie poza ' pierdol_sie ' bo jak Cie widze to mam ochote jebnąć_Cie albo zdrzemnąć_sie . < rozpala ponownie jointa > zresztą sam powiedz , angliku , czy nie wystrczająco dyżo wjebauem Ci już razy pieprzone psycholity aka fire blast !? trzeba mie nie mieć pieprzonego mózgu , żeby do tej pory tego nie ogarnąć no ale nie dodaje Ci niczego , panie wielkie mięśnie i maua guowa i rozumiem , że możesz do tej pory tego nie zrozumieć . pozwól , że stane sie na chwilke pieprzonym magikiem , przepowiem Twoją przyszuąść z piany w pierdolonym piwie , wiesz ? :D < biauy popija browar > czuje , że niedługo , już wkrótce dostaniesz , bracie , taki wpierdol , że będziesz miau po nim uraz do cauego świata , że jest taki , a nie inny i że czarne jest czarne , a biaue jest biaue . a co biaue to wredne , mwahahaha . :lol: frajkerku , jeśli wydaje Ci sie , że za którymś razem noga mi sie podwinie , że będe mieć kaca , suabszy dzień albo akurat wtedy zaatakuje mnie sraczka i wygrasz to masz racje ... wydaje Ci sie , a jeśli to będzie sraczka to możesz być pewny , że wysram sie na Ciebie , < akcentuje pogardliwie > dziwko .

scy < udaje poważnego > - nie przesadzaj , biauy , goć jest caukiem dobry .... ppfffhahahah < weź to czytaj monster laugh . :D :lol: >

biauy < który ma jednak poważną mine > - nie chce Cie martwić ale zaczynam myśleć , że w koncu będe musiau Ci skręcić kark i iść do pieprzonego więzienia , żeby stracić Cie z oczu na dłużej niż tydzień , a Twój extra deathkick !? :lol: pieprzony jackie chanie , to nazywasz efektownym ruchem ?? :D bardziej efektowne są moje spodenki , śmieciuchu , a Ty jesteś jak jeleń_cwelu , jestem jeden jedyny a Ty ? jeden_z_wielu . :twisted: tak samo jak Twój popieprzony partner z drużyny , omfg , daj mi jeszcze splifa bo sie chyba skoncze_ze_śmiechu , jak Ty jesteś żarówką ja jestem suoncem_czuowieku . leśny dziadku , mam dla Ciebie nową ciekawostke , o której możesz od teraz rozmyślać : będe Was kopać w morde_naprzemian bo nawet we dwóch nie robicie na mnie wogle_wrażenia . a caua ta otchuań_smutku dopiero w nią wpadniesz jak mnie spotkasz_dupku . :lol: a swoją drogą , Ty mi chcesz pokazać gdzie jest droga dokąd ? :D phah , man , jesteś śmieszny jak pieprzona rodzina kiepskich , przy mnie piekuo to pieprzony hotel alaska , kiedy już angielski kapitan platena wyczerpie limit swojej ogromnej energii , czytaj : 3 minuty walki z biauym skurwielem .... :D dostaniesz szanse , swoją najważniejszą szanse w życiu , przez tych kilkadziesiąt sekund będą na Ciebie patrzeć wszyscy . a wiesz czemu ? bo będziesz w tle biauej śmierci , będziesz sie mieścić w pieprzonych milionach obiektywów , w tysiącach gazet będziesz na okuadce pierwszej strony , gdzieś w tle psychozilli i nagłówku ' psycho wciąż najlepszym skurwielem ' , ogarniasz , robin hoodzie , czy może mam Cie poszukać i wytłumaczyć Ci pare rzeczy po męsku ? razem z jowiszem tworzycie wprosy niebywale chujowy duet i nie obawiajcie sie , cipki , będziecie mieli w tej walce tyle do powiedzenia na ile wyglądacie czyli jakieś dzikie krzyki , wrzaski i wyrazy cierpienia , a potem .. < pociąga splifa > biauy skurwiel wuaduje Ci zajebiście efektowne psycholity i skonczy sie marzenie o pięciu minutach_suawy bo jesteś jak dupa_suaby , a jak na Ciebie patrze to musze sie napić kurwa_kawy .

scyther , który napierdala ostro w psp z niedopalonym jointem w ustach unosi guowe i patrzy chwile na psycho , który odpala kolejnego splifa po czym wstaje ... siada jednak spowrotem ... :D znowu opiera nogę o stół i otwiera piwo .

biauy < który jakby odzyskuje wątek > - reasumując .. ani Ty , leśny skrzacie w butach ortopedycznych , ani Ty , jowiszu zze swoim kosmicznym cięciem , brzytwiarzu pieprzony , nie macie ze mną szans ani w pojedynke one on one ani nawet jakbyście byli razem we dwóch , jeden bardziej nieskomplikowany od teledysków britney spears , a drugi bardziej ryginalny niż jej najnowsza fryzura , śmieciuchy , myślicie , że jesteście najlepsi ? phah , byuoby zajebiście , gdybyście potrafili dotrzymać mi kroku . < rozpala ponownie jointa > jednak nie oszukujmy sie już dłużej . biauy nie jest tu po to , żeby znowu bawić sie w jakieś podziemne ciuciubabki z typami prosto z zaczarowanego lasu , daahhahamn , gimme a break , man . ja potrzebuje nowych wyzwań , wrażeń , a na pewno nie jest nim walka z < akcentuje mooocno pogardliwie > głównym gównianym bochaterem chujowej kreskówki dla dzieci . < biauy popija piwo > i musze Ci powiedzieć , że jestem kurewsko niecierpliwym typem i jeśli każesz mi zbyt długo czekać na takie kąski jak 3 times russian pro wrestling fucker , jak Cie lubie taki jestem gruby b-shit , piaskowe dziadki z turcji , nieaktualny jak Twoje tysiące na koncie fool , a propos , oni zaczęli , Ty skonczysz mistrzu , oczywiście . < pogardliwie > tylko spuść potem wode . :lol: one choice , poddaj sie , zgiń lub spierdol pędem , comprende ( ogarniasz ) ?

psycho agresywnie wstaje i kopie butem kamere . transmisja idzie spalić jointa .

ewf , wszystkie prawa spalone .

o7 , psycho one , wiosenna edycja .

ide pić goude , spierdalaj .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

1

• mu

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0