Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Incydent na SS, Dolph, CT, Jericho o Cenie, Gallows & Archer

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

David-Arquette.jpg

:arrow: Podczas gali WWE Survivor Series na trybunach zauważony został David Arquette. Był on posiadaczem pasa wagi ciężkiej w WCW. Ciąg dalszy...

Jednak sama sytuacja przebiegła dziwnie, aczkolwiek zaplanowanie, bo Davida z areny wyprowadziła ochrona po skoku na stół komentatorski po zapowiedzi przez Justina Robertsa.

:arrow: Creative Team zaczyna powoli kombinacje ze zwycięzcą Royal Rumble. Dwa najgłośniej wymawiane nazwiska to Wade Barrett oraz Randy Orton. Ten pierwszy miał już zyskać pas na Bragging Rights, jednak tak się nie stało. Wszystko powinno być jasne po WWE TLC.

:arrow: Na gali Survivor Series dosyć nieoczekiwanie została zabookowana walka Elimination Tag Team. Pierwotnie miało to wyglądać na pojedynek Reya Mysterio przeciwko Albertowi Del Rio jednak z powodu ostatnich dosyć odczuwalnych problemów mistrza 619 nie miało to miejsca.

:arrow: Zarząd jednak jest skłonny do produkcji kolejnej, już czwartej edycji programu NXT. Miałaby ona miejsce już na początku grudnia i udział w niej braliby tylko zawodnicy.

1_Dolph_Ziggler_OctCutoutByDipset3.png

:arrow: Podczas walki z Kavalem u Dolpha Zigglera była możliwość wstrząśnienia mózgu po jednych z akcji. Wszystko jednak dobrze się zakończyło i wrestler skończył tylko na marnym siniaku.

:arrow: Tymczasem federacja planuje również dalszy ciąg rywalizacji o pas IC Kavala z Zigglerem i zwycięzca drugiej edycji NXT poraz kolejny otrzyma Title Shot. Tym razem miałoby to jednak miejsce na tygodniówce SmackDown.

:arrow: Skip Sheffield powoli wraca do ringu. Można było to zauważyć podczas jednej z ostatnich gal FCW, na których to pojawił się wraz z Michaelem Tarverem. Skip potwierdził, że ma zamiar wrócić na przełomie marca.

:arrow: Na 10 grudnia (wstępnie) planowane jest specjalne wydanie SmackDown. Tematem przewodnim będą oczywiście zbliżające się święta, tak więc czego nas grad prezentów ze strony federacji.

Total Nonstop Action Wrestling

Dixie-Carter.jpg

:arrow: Dixie Carter, a raczej jej rodzice mają zamiar porządnie zacisnąć pasa w sprawie wydawania pieniędzy i inwestowania w TNA Wrestling. Jest to związane przede wszystkim z naprawdę ogromnymi pieniądzami jakie przetaczają się przez federację. Chodzi tutaj poprostu o oszczędzanie. A co za tym pójdzie? Oczywiście między innymi zwolnienia...

:arrow: Sprawa Kevina Nasha jednak nie jest do końca wyjaśniona. W grę oczywiście wchodzą niewystarczające pieniądze ze strony federacji. Wrestler podobno miał już kontrakt pod nosem, ale coś nie wypaliło.

:arrow: Całe story z dziadkami ECW Originals można już chyba oficjalnie uznać za zakończone. Federacja skutecznie przyprowadziła do siebie paru fanów i w końcu była jakaś odmiana. Teraz federacja powinna się wziąść za 'dolną' część rosteru.

:arrow: Głównym powodem pushu i całego storyline dla Matta Morgana jest nikt inny jak Ric Flair, który jest pod ogromnym wrażeniem tego wrestlera. Podobno ostatnim czasy zauważył u niego potencjał Main Eventera.

:arrow: Taz na swoim Twitterze napisał ostatnio notkę o tym, jak to nie jest zadowolony ze swoich komentatorskich zarobków. Przyznał również, że boi się cięć budżetowych ze strony Dixie, bo uważa że jego pozycja może być zagrożona.

Scena niezależna i inne

VanceArcher_display_image.png?1266219443

:arrow: Podobno po zwolnieniu Vance'a Archera z WWE wiele mówi się o jego powrocie do TNA Wrestling. Jednak jak narazie nie wiadomo, czy to plotki czy realia.

:arrow: Luke Gallows, były wrestler WWE powiedział na swoim Twitterze że nie ma zamiaru tak kończyć swojej przygody z wrestlingiem i już niebawem ma zamiar pojawić się na scenie niezależnej.

33f4a3p.jpg

:arrow: Oto najnowszy plakat promujący następną galę PPV WWE - Tables, Ladders & Chairs (TLC).

:arrow: Chris Jericho po Survivor Series stwierdził, że wraz z Johnem Ceną będą mieli teraz czas na założenie często omawianej przez nich restauracji 'Jericho&Cena'. Nie wiadomo jednak czy to nie są takie swojskie żarciki, ale naprawdę kiedyś o tym poważnie rozmawiali. Więcej czasu Johna jest oczywiście na skutek...

Zwolnienia z WWE po przegranej Wade'a Barretta na Surivor Series.

:arrow: I poniżej na koniec trailer najnowszego filmu z Dwaynem 'The Rockiem' Johnsonem 'Faster':

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

1

• Luks

1

• Brem

1

• dirt_diver2

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

- David Arquette mistrzem WCW... pamiętam te czasy, wydarzenie to było początkiem końca tej federacji, jedynym co było fajne w tej sytuacji to po wygraniu tego pasa na ppv musiał bronić go na trzy poziomowej klatce, mam nadzięję że przypomni sobie ktoś w wwe o tym wynalazku i kiedyś ona powróci.

- Wygrana RR, myślałem że będzie to w tym roku HHH, ale coraz bardziej podejrzewam wygraną Jasia, tak jak to było dwa lata temu kiedy wygrał Randy, po zwycięstwie Vince nie mógł go zwolnić, więc i pewnie tak to rozwiążą że wróci Jan, pozamiata i nie będzie można z nim zrobić aż do WMki, a potem wszyscy zapomną o co w ogóle poszło.

- ECW Originals, jak dla mnie było to mierne wykorzystanie tych zawodników, szczególnie ostatnie zwolnienia, teraz pewnie Rhino przegra z Dreamerem i jego też wyrzucą. Najbardziej wkurzlo mnie zwolnienie Raven'a, uważam że mógł pożegnać się w o wiele ładniejszym stylu niż mierna przegrana z Jeffem.

- Vance Archer niech wróci do TNA ale mam nadzieję że z gimmickiem z WWE, bo rockowy gimmick był załosny.

- a film z Rockiem mam nadzieję że wróci go na dobra drogą bo dość mam juz żałosnych komedyjek w jego wykonaniu.

Co tu tak mało komentarzy ? Żebyś nie był sam to skomentuje.

Bardziej przypadło by mi do gustu zwycięstwo Barrett'a na RR. Orton dość długo trzymał pas i gdyby znów miał któregoś z nich otrzymać to byłoby to nie fair w stosunku do innych zawodników, którzy czekają na push, ale się o nich zapomina. Rey coś często ma te problemy. No, cóż nie można się dziwić. Ma już za sobą dobrych kilka lat walk i organizm szybciej się męczy i niektóre części ciała nie wytrzymują. Czwarta edycja NXT to nawet dobry pomysł. NXT daje wybić się młodym wrestler'om. Ciekawe która akcja spowodowała problemy u Dolph'a. Szykuje nam się chyba zdobycie pasa przez Kaval'a. Po tym jak go jobbowali należy mu się. Mam nadzieję, że te prezenty WWE to będą świetne walki. Nabardziej marzył bym sobie na święta aby WWE powróciło do czasów kiedy była era Attitude :8 Nie podoba mi się sytuacja z tym Nash'em. Raz go zwalniają, raz podpisuje kontrakt, a teraz coś mu nie pasi. Plakat na TLC fajny, taki oryginalny. Tak na marginesie to dwa razy jest wzmianka o 4 edycji NXT.

Bóg zapłać za newsy 38uklon.gif

ksgj.png

A nie mogliby choć raz dac wygrać RR komuś kogo nikt nie obstawia i byłby wielkim zaskoczeniem. Bo zawsze wygrywają tylko ME i opcji jest pare. Ale sądze że w tym roku szykuje się na RR tyle opcji na wielki powrót że nie ma co liczyć na oryginalnośc. Jest Punk, jest Jericho, może jest Jasio, HHH raczejnie bo obstawiam że jednak wróci wcześniej, myśle że już na kolejnym raw bo w końcu King of the Ring to najlepszy moment na powrót King of Kings. I w takim wypadku najbardziej by pasowało by turniej wygrał Sheamus, zresztą mu się należy za te akcje z Santino. No Zigglerowi leciała krew z nosa ale myślałem że to było zaplanowane i nie prawdziwe bo bodajrze Cole zaczął krzyczeć o złamanym nosie już w momencie uderzenie którego nawet nie mógł dobrze widzieć. No ale to dobrze że to nic powarznego bo przeciez Dolph musi być w stanie w dobrym stylu stracić pas niedługo na rzecz Kavala (mam nadzieje:D). Bardzo czekam na Sheffielda, to mój ulubiony Nexus i ciekawe po której stronie stanie. Dwa pierwsze newsy o TNA bardzo do siebie pasują, niech Dixie zacznie od wywalenia Nasha skoro jeszcze mu coiś nie pasuje a nic do federacji nie wnosi. Archer myśle że ma szanse przejść do TNA z racji tego że już tam był, lubie go i tego mu życze.

Sytuacja z Davidem Arquettem z deczka dziwnie musiała wyglądać. Ja osobiście prędzej obstawiłbym zwycięstwo Barretta w Royal Rumble Matchu. Gdyby przykładowo Randy stracił pas na TLC, to prawdopodobnie rewanż odbyłby się na RR. Jest też opcja że to stałoby się na Raw, ale coś mi się nie wydaje. Bałem się właśnie wczoraj o Zigglera ponieważ jak wiemy źle przyjął jedną akcję. Pojawiła się krew, ale na całe szczęście jak zapewnia Pro, wszystko jest w porządku. Sheffield ma wrócić w marcu, a ja od siebie dodam że Tarver zapewnił, iż pojawi się w styczniu. Nie ukrywam że dobrze byłoby gdyby Vince sprawił fanom jakiś prezent. Najlepszym byłoby przyjęcie Droopsa do WWE, a On już by zrobił tam totalny rozpiździel. Niech Dixie zwolni Hogana, Flaira i już będzie luźniej. Nie no, niech nie zwalnia zawodników na poziomie, którzy w większości mało znaczą dla federacji. Dobrze że Flair wstawił się za Morganem bo widać że rzeczywiście radzi sobie dobrze i myślę że zdoła utrzymać swój dobry poziom. Myślcie co chcecie, ale mi podoba się plakat TLC. Niby taki prosty, lecz jednak ma coś w sobie.

Dzięki za newsy :).

Teraz świeżo po Raw cała sytuacja z pasem WWE diametrialnie się zmieniła. Ci którzy oglądali, to wiedzą o czym mówię :D.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...