Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wywiad - Gallows, co będzie na iMPACT! i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

47495282.png

:arrow: JR jeszcze o piątkowym SmackDown: Promo MVP było niesamowite! Jedno z najlepszych, jeżeli nie najlepsze w jego życiu. Słuchałem każdego jego słowa. Jeżeli jednak mam być szczery, słucham dokładnie każdego proma.

Kaval wygrywa z Dolphem po 2 minutach? Wow. Ziggler musi się wziąć do roboty, jest coraz gorzej. Dwójka Kaval vs Ziggler mogłaby stworzyć wspaniałą walkę.. jednak nie w 5 czy 7 minut.

Nie myślcie sobie, że mój występ na RAW był tym ostatnim. O nie..

Luke-Gallows.jpg

:arrow: Luke Gallows udzielił wywiadu już po swoim zwolnieniu:

Nie mam wielkiego ego, ale czuję, że to nie ja nawaliłem. Czuje się dobrze, staje się coraz lepszy. Nawet jako wielki gość czuje się dobrym atletą. Tak na prawdę nie miałem dobrej szansy. Szczególnie przy mikrofonie. Straight Edge Society to było coś. Zawsze ktoś miał na nas pomysł. Żałuję, że mój program z Punkiem.. tak na prawdę go nie było. Jak się czuje jako bezrobotny? Już mam umówionych parę występów, wywiadów. Będzie dobrze. Oprócz mnie wyleciał np. Caylen Croft. Jest moim dobrym kumplem. On w ogóle nie dostał szansy.

:arrow: W dark matchu Survivor Series: R-Truth pokonał Zacka Rydera. Dla ciekawostki wyszedł przy starym themie.

:arrow: MVP potwierdza, że plotki o nagraniu piosenki przez niego, Cenę i Trutha są prawdziwe.

:arrow: RAW:

Tak na prawdę nic nie jest zapowiedziane. Wiadomo, że całość będzie się kręcić w okół 'zwolnienia' Ceny. Warto wspomnieć, że za tydzień czeka nas 3h King of the Ring.

:arrow: Alex Koslov używa w FCW ringname'u - Alex Sherman.

:arrow: Wiemy już co wydarzy się na iMPACT!

Powróci Dixie Carter, która już nagrała segment z Hulkiem Hoganem i Ericiem Bischoffem.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Droopi

1

• mateusz199670

1

• Piledriver1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ostatnio nie komentuje Newsów, więc postanowiłem teraz coś napisać.

Jak zwykle ciekawe słowa Jima Rossa. Mnie osobiście to nowe promo Montela sie średnio podoba, widziałem lepsze... Ja już wiem, że Dolphowi i Kavalowi dali troche więcej czasu na walke i wykorzystali go w pełni wykręcając najlepszą walke gali, co zresztą było pewne. Dwóch świetnych wrestlerów, ta walka po prostu nie mogła być słaba. Mam nadzieje, że słowa Jima o RAW są prawdą, bo lubie go słuchać. Wszystko co mówi to prawda... Jest naprawde dobry w tym co robi.

Szkoda mi Gallowsa. Wg. mnie to jedna z ciekawszych postaci była, taki troche bezbarwny, ale walczyć potrafił. Przy mikrofonie sobie radził, wystarczyło mu Gimnick zmienić i może nie Main Event, ale mocny Mid Card jak najbardziej. Ze wszystkich zwolnionych wrestlerów tylko Jego mi szkoda, bo zdecydowanie to on mógłby zamiast Jacksona dominować na Superstarsach, w koncu warunki ma jak najbardziej. Podoba mi sie Jego postawa, nie krytykuje nikogo, tak jakby z pokorą to przyjął. Cóż... to nie jego wina, że nie mieli na niego pomysłu, może sie odnajdzie w fedkach niezależnych.

No w sumie nie ma co więcej komentować... Newsy troche krótkie, ale dzięki :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

JR jak zwykle wszystko ciekawie skomętował , wspomniał też coś jeszcze o tym że będzie go można jeszcze ujżeć . Ja jestem jak najbardziej za zawsze fajnie oglądało mi sie walki które on komętował , chociaż nie zwracam jakoś na to wielkiej uwagi to jednak JR potrafił zachęcić nawet do mało ciekawej walki . A co do Luka to nie wiem jest mi on obojętny chociaż być może lepiej żeby występował w indysach bo w WWE i tak by nic wielkiego nie ugrał a takiemu zawodnikowi jak on o ile sie nie myle jest płacone za wysęp więc i tak dużo więcej w WWE by nie zarobił niż to co zarobi w indysach . A co do Alex Koslova to nie wiem co z nim będzie słyszałem że ma zadebiutować na początku 2011 albo pod koniec 2010 ale już kończy sie listpad więc prawpodobnie zadebiutuje na początku roku . A no i dodam coś od siebie . Dixie Carter przez swojego twitera ogłosiła że w najbliższym czasie do federacji ma powrócić Desmond Wolfe .

JR sądzi że Ziggler i Kaval potrafią wykręcić wspaniałą walkę. Nie będzie to spoiler jeśli powiem że na Survivor Series naprawdę stworzyli niemałe widowisko. Cieszę się że Ross zagości jeszcze w TV. Prawdą jest że Gallows nie dostał takiej prawdziwej szansy od WWE, ale nie oszukujmy się, nie był jakimś talentem. Mimo wszystko życzę mu jak najbardziej wszystkiego najlepszego w dalszej karierze. Tak, za tydzień turniej King Of The Ring. Swoją drogą ciekawe kto Go wygra. Nie mam w głowie zupełnie żadnego pomysłu. Czy to będzie jakiś main eventer, może mid carder? Kto? Szczerze mówiąc trudno to wyczuć, Regal w WWE nic nie znaczy, więc ciekaw jestem czy to będzie ktoś jego pokroju czy też nie. Mam nadzieję że Koslov nie będzie jakimś jobberem w WWE, choć w AAA też nie dawali mu szansy.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...