Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs

TLC_Tables%2C_Ladders_%26_Chairs_(2010).jpg

19 Grudnia 2010

Houston, Texas, Toyota Center

Theme song: "Na Na Na" by My Chemical Romance

Oficjalna karta

WWE Championship

Tables Match

16515116

The Miz © vs. Randy Orton

World Heavyweight Championship

Fatal Four Way Tables, Ladders & Chairs Match

16606296

Kane © vs. Edge vs. Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio

Chairs Match

16560374

Wade Barrett vs. John Cena

WWE Intercontinental Championship

Triple Threat Ladder Match

16538516

Dolph Ziggler © vs. Kofi Kingston vs. Jack Swagger

#1 Contender Ladder Match

16531094

Sheamus vs. John Morrison

Divas Tag Team Tables Match

16538582

Natalya & Beth Phoenix vs. Team Lay-Cool
  • Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Nathan1674325991

2

• Kacpios

1

• Luba

1

• Attitude Justment

1

WWE Championship - Tables Match

The Miz © vs. Randy Orton - tutaj będzie jak przed rokiem, wygra Miz przez jakąś pomyłkę, tak jak w zeszłym roku Sheamus. W ogóle ostatnimi czasy stypulacja tables słuzy do lamerkich zwycięstw, a ja chcę powrotu korzystania ze stołów jako narzędzia masowej destrukcji.

World Heavyweight Championship - Tables, Ladders & Chairs Match

Kane © vs. Edge - tutaj mam cicha nadzieję że Edge pokaże coś w starym stylu i że jego zwycięstwo nastąpi po czymś ciekawym i zaskakującym. Tylko czy drewniany Kane da rade nadrebiać w takiej stypulacji??

Singles Match

Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio - tutaj bez zaskoczenia, Rey na plakacie... i to jedyne miejsce gdzie zobaczymy małego CHIHUAHUA w wersji ekstremalnej. Zwykły match, ale spodziewam się że przebiegły Alberto rozstrzygnie tą walkę jakoś na swoją korzyść.

Ciekawi mnie tylko walka w stypulacji ladder match, czy dadzą ja Brayan'owi czy Ziggler'owi, lub też czy może walka ich obydwu??

Mogę się założyć że do walki Miza z Ortonem włączy się nie kto inny jak Wade Barret. I Miz straci mistrzostwo na rzecz Ortona. Dalej się ciągnie konflikt Kane z Edgem na Survivor Series był remis przez co niestety Kane zachował mistrzostwo. Może Edge spróbuje znowu pokonać Kane psychicznie a fizycznie to tylko formalność. Pod wielkim znakiem zapytania stoi walka Reya z Del Rio, bo jak przeczytaliśmy w pewnym newsie Rey ma kłopoty z ramieniem. Bardzo by mi się spodobał mecz Triple Threat Match pomiędzy Bryanem, Ziglerem i DiBiasim o pas USA albo IC. Ciekawe jaka walka będzie walką wieczoru.

johncenat.jpg

Dobra napiszę coś, bo Patryniu mnie zmusza. :/ Na początek powiem, że plakat na TLC jest wręcz zajebisty! Nie ważne, że jest tam Rey którego nie lubię, bo na nim nie skupiam uwagi, lecz przyciaga uwaga tego fajnego rysunkowego motywu. Zawaliste! Co do walk to już trochę gorzej. Tables Match The Miz © vs. Randy Orton to będzie nuda. Rozumiem, że Miz jest super i w ogóle ale tylko przy mikrofonie. Lubię go tylko za jego fajne gadki, a tak to w walce jest po prostu przeciętny i jego walki nie są jakieś rewelacyjne. A co do Randalla, to on również nie zachwyca, jedynie jego Jumping Cutter to jest coś, bo reszta jego move set'u słąbo mi się podoba. No może jego backbreaker jest jeszcze "fajny", tak to lipa i jeszcze ten jego ograniczony move set. W całej walce zrobi max 10 akcji. Walka ogólnie będzie pewnie nieźle sasysać i zwycięzcą stanie się Mr.Awesome i tyle na temat tej walki. Dalej Tables, Ladders & Chairs Match Kane © vs. Edge to może będzie coś, bo...stypulacja wygląda naprawdę nieźle, jak okazę się, że to będzie jedyna walka TLC to obstawiam, że stanie się ona main event'em, lecz dobra. Mamy dobrą stypulacje to jest plus, mamy Edge'a który pewnie zdobędzie ten pas w tej walce to kolejny plus, poza tym sądzę, że Edge coś pokaże w tej walce. Lecz minusem jest Kane który będzie pogarszał tą walkę ze względu na swój wzrost, bo przecież ta walka jest dla lotników i takich bardziej sprawnych wrestlerów, a nie takich wielkoludów, no wiem, że Edge też jest sporawy ale on przynajmiej potrafi się jeszcze ruszać ale dobra tam, co będzie to będzie. Na koniec Chairs Match Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio o to będzie jednak pojedynek krzesełkowy, no świetnie. Tu jednak dużo nie powiem, bo ogólnie słaba stypulacja, słaba walka, nie podoba mi się. Ogólnie ich feud mi się nie podoba, sto razy lepszy już jest feud Kane z Edge'em, szkoda, że nie oglądałem ostatniego Smacka, bo pewnie znów się tam coś działo. Wyłączam się, bo nie chce mi się pisać. :P

ahfo.png

luba_049.png

Jesli TLC wyjdzie tak jak rok temu to naprawde moze dostarczy troche frajdy. Boje sie jednak ze max co sie moze wydarzyc to zrzucenie z 3 stopnia drabiny;/. Co do samych walk to:

1 Miz i Orton w Table Matchu. Niewiem czemu ale sadze ze bedzie to najgorsza walka na calym TLC. Niby wszystko fajnie Miz i Orton WOW ale jednak Orton. Miz moze i jest wstanie wykonac jakas fajna akcje ze stolem, ale takie drewno jak Orton wykona najwyzej RKO na ten stol i to bedzie tyle. Choc pewnie nawet mu sie to nie uda, CT chyba chce aby Miz mial chwile pas a co by bylo jakby ktos wstal po aRKejOl ? Orton kidsy by przestaly ogladac WWE wiec chyba ze strony Zmiji nic nie zobaczymy ;) Ogolnie to jestem za Mizem ale ciekawiej byloby jakby sie tutaj ktos wlaczyl.

2. Kane vs Edge. Jak dla mnie walka wieczoru. Tym co wyprawia Edge po przejsciu na SD to cos niesamowitego. W dodatku te akcje z Paulem. Co do Kane'a to dzieki temu ze bedzie cale TLC to moze byc najlepsza walka Red monstera.(oczywiscie jesli CT niezatroszczy sie zbytnio o dzieci). Sadze ze w tej akurat walce bedzie cos wiecej niz tylko 2 urzycia kszesla i rzut na stol. Chyba wygra jednak Kane, zeby po kontuzji Taker mogl go wkoncu pokonac.

3. Rey i Rio. Jedyne co CT moze to zrobic to usunac ta walke. Mimo iz jest to chairs match to kszesel moze wogole nie byc. Wkoncu groziloby to kontuzja Reya ;/. No chyba ze sie okaze ze CT ma w dup*e swoja maskotke i pozwola aby Alberto uzyl kszesla wtedy moze byc ciekawie.

lig48.jpg

Stypulacja mogłaby być TLC, a tak to stawiam na Miza, bo jednak miesiąc jako mistrz to za krótko. Zdecydowana obrona pasa z pomoca Riley'a i nadal mamy Awesome Championa. RKO na stół mu nie zrobi bo by obaj złamali stół, a Skull Crushin Finale się da. Myślę jednak, że tu wygra któryś albo tak jak Szajbus z Ceną rok temu, albo Powerbomb.

Kane vs Edge

Nareszcie nadeszła era Edge'a. Rated R Superstar musi zdobyć pas, taka stypulacja, nie ma Bearera no idealny moment. Kane już długo ma pas i boli go reka od wnoszenia go więc niech Edge się teraz pomęczy, ponawal Kane'a wszystkim co się da i niech w końcu dostanie pas.

Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio

Myślę, że tu bedzie krótki pojedynek. Tym razem wygrywa Alberto, Rey kontuzjowany, upozorują jakoś, że niby konuzja reki po Cross Armbreaker'ze i Rey ma znowu spokój na wyleczenie swoich licznych urazów. Innego scenariusza nie ma, bo po wygranych Reya teraz czas na Rio!

John po powrocie musi wygrać. Nexus na 100% się pojawi, ale po tych konfliktach z Wade'em może beda tylko straszyć, a nie atakowac. Zobaczymy ale wydaje mi się, że po powrocie wygra Cena, ale Nexus coś odwali.

Zmiana pasa! Dolph ma go długo i myślę, że nie po to dano mu teraz 2 rywali by udowodnił, że jest prawdziwym mistrzem bo nim nie jest i nie bedzie. Typuje Kingstona, ale Swagger ma teraz za sobą okres przegranych walk z krótkim feudzie z Edge'em i może po upadku czas na wzlot, push i pas? Nieee, Kingston odzyskuje swoje złoto, ale Swagger chyba pozostanie w stawce o ten pas.

Nareszcie przyszedł czas na Johna! To jedyna szans by wrzucić go do Main Event'u, a przy mistrzu Mizie o ile on nie straci pasa to przecież jeden Main Event mógłby być z młodych obiecujących zawodników. Potem szanse dać innemu, ale potem znów JoMo i tak w kółko aby wybić w końcu Morrisona. Myślę, że tu po jego porażce w finale KotR zwycięstwo musi byc jego.

No starcie nie codzienne, bo Tables Match i jeszcze Tag Team'owy pan to duża gratka. Widać, że po ostatnim nacisku TNA na knocouts WWE chce im dorównać, ale nie mam nic przeciwko. Wygrywają Natalya i Beth, niestety :(

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Styl:  Jasny

Dawno nic nie pisałem w tym dziale, ale jak zobaczyłem kartę to postanowiłem dodac coś od siebie. Karta prezentuje się naprawdę super. Każda walka, jeśli chłopaki i panie się postarają, może byc naprawdę bardzo dobra.

Tables Match o WWE Title - hmmm, jak dla mnie ta walka zapowiada się najsłabiej, choc jej nie przekreślam i nie mówię, że będzie ssała. Walkę musi wygrac Miz, żeby się wreszcie umocnic jako mistrz. Znając życie wygra kantem ale jednak pokna Ortona, a nie starego i grubego Lawlera. Obstawiam, że walka skończy się przez jakiś Powerbomb lub Superplexa.

TLC Match o WHC Title - przede wszystkim

zmieniła się obsada. Nie będzie to One on One TLC, ale Fatal 4 Way TLC, ponieważ do walki dołączyli Rey Mysterio i Alberto Del Rio na ostatnim tapingu SD

Jak będzie dobrze, bez wątpienia będzie to najlepsza walka gali. Liczę, że panowie nie zawiodą, i że zobaczymy dużo rozwalonych stołów, kilka akcji z drabinami i krzesłami. Jeśli będzie to wyglądało jak Taker vs Edge z ONS 2008 to będę bardzo zadowolony

Barrett vs Cena w Chairs Match - przede wszystkim - o co do jasnej cholery chodzi w tym matchu??? czy trzeba oponenta pieprznąc na krzesło czy tylko krzesła są dozwolone?? Niech mi ktoś wyjaśni bardzo proszę. wracając do walki, to na 100% wygra to Cena. Walka będzie średnia, choc nie uprzedzajmy faktów. Przed Hell In Cell też wszyscy przekreślali ten pojedynek, a tu dostaliśmy drugą walkę roku.

Triple Threat o IC Title - walka również może byc bardzo dobra, choc wolałbym żeby jeszcze dodano Kaval'a do walki, byłoby jeszcze lepiej. Ziggler raczej nie obroni pasa, a zgarnie go raczej Kofi pinując Jack'a. CT miało zamiar powrócic do feudu Ziggler vs Kingston, co wg mnie jest złym pomysłem. Zdecydowanie lepsza byłaby kontynuacja feudu Dolph'a z Kaval'em.

Ladder Match o #1 Contendera do WWE Title - to bez wątpienia będzie albo najlepsza albo druga, po TLC, walka wieczoru. Wreszcie John dostanie się do ME. Sheamus nie wygra, bo będzie zajęty Triple'm i jego feudem o "króla". Natomiast dla John'a to niewątpliwie będzie ten moment, by wreszcie pokazac się w ME i mam nadzieję, że nie będzie jednorazowy występ (mówię już o przyszłości)

Divas TT Tables Match - tutaj również wielka niewiadoma. Nie wiadomo co nam panie zaserwują. Jakby walka wyglądała tak to co pokazały Michelle i Beth na ER to byłbym bardzo szczęśliwy. Mam również nadzieję, że wygra Lay-Cool.

Gala zapowiada się dużo lepiej niż ta sprzed roku, która była po prostu żenująca. Oby nie było powtórki sprzed roku.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Tutaj musi wygrać Miz ,choćby przez jakiś przekręt po prostu za krótka posiada ten pas. Boję się że do walki wmiesza się Rilley. Przez całą walkę przeważał będzie Orton ,ale pod koniec Miz za pomocą jakiejś sztuczki wepchnie na stół. Na pewno ta walka nie skończy się normalnym zwycięstwem Miz'a ,ale podczas mogą być ciekawe akcje.

Kane © vs. Edge

Tu mistrz musi się zmienić ,bo Kane trzyma pas od MitB i już mi się on trochę znudził w roli mistrza. Edge zawsze jakieś fajne story wyciągał i liczę że może teraz znów. W czasie walki inicjatywa będzie należeć raz do Edge raz do Kane ,będzie to chyba najlepsza walka tego PPV. Walka zakończy się przy niewielkiej pomocy drabiny i Edge wygra i znów zobaczyć go jako mistrza coś świetnego.

Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio

Ci dwaj panowie mają ze sobą na pieńku już od pół roku i ciągle Alberto wygrywa z Rey'em. Tym razem nie będzie inaczej ,Rey z kontuzją zostanie wykluczony by mógł ją zaleczyć. Del Rio po wyżywa się trochę i wykona jakąś dźwignię z krzesłem i Rey się podda.

W tej walce przypuszczam wygraną John'a ,jednak w walkach Wade z Ceną nigdy nie można przewidzieć co się zdarzy. Jak wydaje mi się że wiem to zawsze jest inaczej bardziej niespodziewanie. Nexus musi się pojawić ,ale myślę że może odwrócą się oni od Barrett'a i staną po stronie John'a i Heel Turn gotowy :lol

Następny pojedynek w którym nikt nie może być pewny o się zdarzy ,cała trójka potrafi wykręcić ciekawe walki. Wygra Jack Swagger bo ostatnio był trochę szmacony i spadł do midercardu. Kofi nie wygra pasa ,ale zacznie pewnie Feud z All American'em i z tego coś ciekawego wyniknie. Dolph przegra i będzie spadał coraz niżej i przez jakiś czas nic znaczącego nie wygra.

Teraz czas John'a ,który już na SS wygrał z Celtickim Wojownikiem. Jednak ich bilans jest na zero ,bo Sheamus wygrał z Shamanem Sexu w finale KotR. W tej walce zderzą się dwa różne style siłowy Sheamus'a i techniczny John'a ,z tego musi być dobra walka bo nie ma innej możliwości.

Może to być jedna z lepszy walk Div od dawnych czasów ,choć jednak nie podoba mi się że po tym jak TNA dał jakąś stypulacje ostrzejszą to WWE też odrazu musi od gapić ,ale liczę że ta walka będzie lepsza niż ta z TNA.

Gala szykują się bardzo dobra ,a nawet świetna jeśli wszystko wypali. Vince się postarał z kartą ,dawno czegoś takiego w WWE nie było. Tą galę muszę na live oglądnąć :lol

Widze że karta została zaktualizowana, nie trzeba już się bawić w spoilery więc czas się wypowiedzieć. Na razie karta no nie jest imponująca. Przede wszystkim ma tylko 6 walk no i mogłaby być troche większa róznorodność stypulacji. 3 walki będą napewno conajmniej dobre ale po reszcie się za wiele nie ma co spodziewać. To po kolei

Table match: Miz vs Orton

Obstawiam że będzie to najsłabsza walka gali, oby nie była ME bo walka o WHC jest dużo ciekawsza. Miz jest świetny przy micu ale w ringu wirtuozem nie jest, Orton jest jeszcze gorszy więc nie można się spodziewać dobrego widowsika. Mogliby nadrobić emocjami ale no to też nie ma co się nastawiac bo wynik raczej pewny, Miz nie straci pasa po miesiącu. Jedyne co może być ciekawe to sposób zakończenia. Nie ma opcji by Miz wygrał czysto no ale Riley jeszcze ani razu się nie przyczynił bezpośrednio do zakończenia walki. Może znowu Cole się wtrąci chociaz to by było głupie mega. Może Nexus nie odpuści jeszcze Ortonowi? No nie wiem i jest jedyna ciekawa kwestia tej walki. Zwłaszcza że feud nie będzie kontynuowany bo na gali zostanie wyłoniony nowy #1 contender. No i to tym bardziej skreśla Ortona bo jakby miał wygrac to Miz by musiał dostać jeszcze rewanż. A co do stypulacji to lubie ją ale do tych zawodników słabo pasuje.

TLC: Edge vs Kane vs Rey vs Alberto

Przede wszytkim musze powiedzieć że WWE zrobiło świetny ruch łącząc te dwie walki w jedno. Po pierwsze dlatego że po Edgu i Kanie nie możnaby się było spodziewać pożądnego wykorzystania drabin, żaden sie zbytnio od ziemii nie odrywa, Rey i Alberto napewno wniosą do tej walki dużo szybkości i akcji wysokiego ryzyka. No a po drugie Rey ma jak zwykle jakieś kontuzje więc pewnie jego walka z Del Rio by ssała, zwłaszcza że mieli słabą stypulacje a tak Rey będzie odciążony, będzie mógł sobie poleżeć gdzieś pod ringiem itd. Walka jest kandydatem do walki gali ale oba ladder mache są dla niej sporą konkurencją. Co do zakończenia myśle że pewne są dwie rzeczy, Kane straci pas i Rey go nie zdobędzie. Co prawda Edge jest murowanym faworytem, niemalże pewniakiem i mysle że własnie dlatego Alberto może zrobić niespodzianke. Chociaż nie ma co łamać schematu, Edge raczej wygra zakończy feud z Kanem i zacznie albo z właśnie Alberto albo z... Zigglerem! To by było coś jakby Ziggler stracił pas i na SD wygrał jakieś BR czy inna walke o #1 contender i na RR w walkach o główne pasy i Morrison i Ziggler :D

Chairs Match: Cena vs Barrett

To będzie słaabe. Niby ich walka na BR była bardzo dobra ale głównie za sprawą emocji, tu nie ma żadnej stawki meczu więc nie będzie emocji. Pozatym nie lubie tej stypulacji bo jest dla mnie troche bez sensowna. Tu z kolei jedynym plusem walki moga byc jakieś wewnętrzne zawirowania w Nexus. Barrett zawoła swoją ekipe, rzycą sie jak zawsze na Cene jednak Otunga pomoze Cenie i faceturn, może nawet nie sam a np z Gabrielem który nie nadaje się na heel'a. Walke raczej napewno wygra Cena, i myśle że skoro "załatwi" ostatniego członka Nexus feud zostanie zakończony. Nexus zaczną feudowac między sobą a Cena hmmm niewiem, może coś z Ortonem który tez nie będzie miał co robić?

Ladder Match: Swagger vs Kofi vs Ziggler

Bardzo dobrym posunięciem było wsadzenie w tą walke Swagger'a. Nie chciałoby mi się oglądac po raz kilkunasty walki Zigglera z Kofim. No i jednocześnie Swagger staje się moim faworytem. Ziggler ma pas już chyba z pół roku, dobrze się z nim spisuje ale najwyższy czas na zmiane mistrza, Kofi miał pas przed Dolphem a bez sensu jakby miał on krażyć w kółko. Idealnym rozwiązaniem dla mnie byłoby gdyby Swagger zdobył pas i feud z Kavalem z którym miał już serię walk, Ziggler leci do ME no a Kofi hmm zostaje gdzie jest. Co do samej walki nie mam wątpliowości że będzie bardzo dobra, zawodnicy świetnie dobrani do takiej stypulacji.

Ladder Match: Morrison vs Sheamus

Najbardziej pozytywne zaskozenie tej gali. 3 walka o której poziom nie ma co się martwić. Skoro panowie zrobili na SS walkę która zastała wybrana najlepszą gali mimo niedociągnięć ringowych Rudego to z drabinami powinno wyjśc jeszcze lepiej. Nie wykluczone że w końcu pojawi się HHH doprowadzając do porażki Sheamusa po dobrej i wyrównanej walce. To by było najlepsze wyjście korzystne dla obu panów, Morrison leci do ME walczac z Mizem a Sheamus wraca do feudu z Triplakiem nie tracąc całkiem pozycji bo w końcu został królem a to do czegoś zobowiązuje.

Tables Match: Natalya & Phoenix vs LayCool

Walka napewno ciekawa. Prawdopodobnie ma być odpowiedzią na Steel Cage w TNA. No ale bardzo wątpie żeby wyszła tak dobrze jak u konkurencji. Na dodatek nie ma żadnej stawki więc w sumie nie ma co o niej pisac. Pewnie zakończy się GlamaSlam'em na stół i tyle.

Narazie gala zapowiada się średnio 3 dobre walki na 3 słabe. Pewniejeszcze coś dojdzie bo troche mało 6 walk. Pewnie Bryan vs DiBiase bo w sumie nie ma innych kandydatów. No chyba że coś dojdzie jeszcze na SD ale wątpie.

Myślę, że może to być gala roku w WWE jeśli bookerzy się postarają. Moim zdaniem 3 walki mogą być naprawdę niesamowite: Fatal Four Way TLC Match Kane vs Edge vs Rey vs Del Rio, Shemaus vs John Morrison oraz Triple Threat Ladder Match for IC Championship Ziggler vs Kofi vs Swagger.

The Miz © vs. Randy Orton Tables Match:

Moim zdaniem będzie to przeciętna walka ,z której zwycięsko wyjdzie The Miz bo zbyt krótko trzyma pas, aby go stracić po 1 miesiącu.Pewne jest to, że nie wygra czysto tylko z pomocą Alexa Rilleya, który wmiesza się w tę walkę.Zapewne Miz wygra po tym jak Orton będzie chciał wykonać mu finisher na stół, a Miz to Skontruje i rzuci Ortona na stół tak samo jak Sheamus rok temu.Nie ukrywam, że chciałbym , aby wygrał Orton bo to mój ulubiony wrestler

TLC Fatal Four Way Match:Kane © vs. Edge vs Rey Mysterio vs Alberto Del Rio:

Największe szanse na zwycięstwo ma oczywiście Edge, który zapewne wygra ten pojedynek.Kane nie wygra ponieważ zbyt długo trzyma pas i już się zbrzydł jako Champion.Rey też nie wygra bo już ostatnio trzymał ten pas jeszcze przed Kanem.Alberto jest w tym pojedynku czarnym koniem, który może wygrać.Moim zdaniem może być to jedna z najlepszych walk w tym roku w WWE, jeśli wrestlerzy dadzą z siebie wszystko to będzie świetnie.Osobiście liczę na świetne widowisko i walkę.

John Cena vs Wade Barrett Chairs Match:

W tej walce przewiduję zwycięstwo Ceny i być może wygra z pomocą całego Nexus, które odwróci się od Barretta lub z pomocą Otungi, który został oszukany przez Barretta na ostatnim Raw.Będzie to słaby pojedynek od, którego nic wielkiego nie oczekuję.Myślę, że ten feud będzie się ciągnął do Wrestlemanii

Sheamus vs John Morisson Ladder Match o #1 Contendera do WWE Title:

Myślę, że wygra tu Morisson, który wreszcie ma szansę na stałe dostać się do ME i walczyć o pas WWE.Sheamus nie wygra bo wróci Tryplak i feud powróci, być może Triple H przyczyni się do wygranej Johna na TLC kto wie.Moim zdaniem będzie to 2 najlepsza walka gali po pojedynku o pas WHC bądź pojedynek nr 1.Oczekuję Świetnej walki

Dolph Ziggler © vs. Kofi Kingston vs. Jack Swagger Ladder Match for IC Championship:

Moim zdaniem Ziggler napewno nie wygra po trzyma pas zbyt długo, Kofi już był mistrzem i go nie trawie po prostu jako champa i dlatego myślę, że wygra Swagger, który ma największe szanse bo od czasu kiedy stracił pas WHC jobbuje wszystkim po kolei i najwyższa pora na to , aby zdobył jakiś pas.Myślę, że będzie to znakomita walka bo wrestlerzy do tego są świetni i jeszcze ta stypulacja.mmmmmmmm palce lizać

Natalya & Beth Phoenix vs LayCool Tables Match;

Myślę, że wygra Natalya i Beth bo tak po prostu walka może być ciekawa ;p

Co do karty to jest narazie 6 walk i brakuje jeszcze walki o Pas US pewnie będzie to Bryan vs DiBiase chciałbym żeby to był Ezekiel Jackson xD Fajnie by było gdy by to był Ladder Match ale można pomarzyć xD!!

Świetny plakat i świetna karta. WWE ma szanse zrobić najlepsza gale w tym roku jeśli chodzi o US Main Stream. Właściwie tylko jedna walka nie ma potencjału. I to od niej zaczne. Miz vs Orton o WWE Championship. Orton ma wziąść urlop ( :clap: ) więc Miz wygra walkę, która będzie słaba, bo niby Miz jakiś tam ring skill ma ale Orton, który uważa się za High Flyera jet ringowym zerem. Miz potrzyma potem pas do Elimination Chamber i tam pewnie zdobędzie go Jasiek. A wracając do walki to możliwe, że komentatorzy się włączą i Cole znowu pomoże Mizowi, który po nudnej walce wygra. Ciekawe jak. SKull Crushing na stół wyglądało by nieźle. Oby nie zrobił jakiegoś badziewnego Suplexa na koniec, bo to będzie kpina. Ogólnie dobrze dobrali stypulacje, bo Orton wchodzący po drabinie wygląda śmiesznie. Dalej Divas Tag Team Tables Match. Jeśli dadzą divom z 10 minut to to będzie najlepsza walk kobiet w WWE w tym roku jak nie ostatnich trzech. Wygra pewnie LayCool, bo dawno nic nie wygrały, a WWE podoba się ich praca więc teraz pewnie zwycięstwo żeby móc pociągnąć ten feud do Royal Rumble. Naprawde mam wielką nadzieje, że ta walka wypali i będzie miała niezły poziom. Następny jest Chairs Match Cena vs Barrett. Po pierwsze WWE dało dupy ze story Ceny w Nexus, bo Wade nawet nie zdążył porządnie zabawić się Jaśkiem. Jak dla mnie stypulacja taka jak była na Survivor Series powinna mieć miejsce teraz na TLC albo RR, a to, że Cena już powrócił oznacza, że WWE w tym wszystkim lekko się pogubiło. Ostatnio Cena dokłada Nexusowi z każdej strony więc czas się odegrać i na tej gali wygra Wade ale potem niespodziewanie Nexus wyjdzie na ring i go zaatakuje. Czyli heel turn Ceny :cena: Jakby John wygrał to znaczyłoby, że Nexus rozpadnie się wciągu miesiąca, a WWE nie jest na tyle głupie żeby rozwalać tak świetną stajnie po zaledwie pół roku. John pewnie wejdzie w szerego Nexus, a Wade przejdzie face turn, po czym dołączy do niego Skip Sheffield i znowu feud Nexus liderowane przez Cene versus WWE. Co do samej walki to możebyć dobra i pozatym Wasteland na krzesło może fajnie wyglądać. Walka jeśli będzie tak samo emocjonująca co ta z Hell in a Cell to przykryje braki Wade'a i Ceny, a szczególnie Johna w ringu. Następna walka to Ladder Match o Contendera do WWE Championship. Sheamus vs Morrison. Jeśli ktoś wierzy, że Morrison wygra to chyba święta mu się na mózg rzuciły. Morrison nigdy nie będzie Main Eventerem. Nikt nie dał mu szansy i nikt nei da. Ta walka pewnie będzie świetna ale wygra Sheamus. Potem chwilę poznęca się nad Morrisonem i Time To Play The Game!! Triple H nakopie mu do dupy i na Royal Rumble Miz vs Sheamus vs Trple H. Nie ma szans żeby John wygra niestety. Jego przeznaczenie to pasy TT i IC. Następny pojedynek według mnie będzie najlepszy na tej gali. Ladder Match o Intecontinental Championship. Kofi tu raczej nie ma żadnych szans, bo miał już swoją szanse na wykazanie się przed CT ale mu się to nie udało, bo ma słabego mica i mało charyzmy. Ziggler albo Swagger wygrają. Wierze, że to nie Jack, bo on po tym jak miał WHC utrzyma się w mid-cardzie, a Dolph gdy straci pas możebyć w nieciekawej sytuacji chyba, że WWE zauważy w nim to co ja czyli świetny materia na ME tylko niech wypiźdżą od niego Vickie i wtedy będzie miał więcej czasu na gadanie, bo ma niezłego mica, a do tego jest dobry w ringu. Nie mam tu pewności czy jack czy Dolph ale wolałbym Zigglera i potem najwyżej feud po między nimi. Ogólnie to wolałbym żeby zrobili z tego Fatal Four Way i dali Low-Kiego, który podniósl by poziom walki jeszcze trochę i byłby Match of the Year w WWE. Ale tego raczej nie zrobią, a szkoda. No i walka o WHC, która możebyc naprawdę dobra. Alberto jest krótko więc nie zdobędzie WHC, a Reya dodali do walki tylko dlatego, że nie dałby rady w Singles Matchu więc pozostają Edge i Kane. Ja zostaje przy tym, że Kane utrzyma pas do Wrestlemanii i wygra ten pojedynek, który na pewno będzie bardzo ciekawy tak samo jak cała gala.

Jak już mówiłem dość dawno kiedy ktoś dał promo na SB to rozwaliło mnie od razu plakat też jest boski :D

Tutaj nie ma innej opcji musi wygrać Miz i będę strasznie zaskoczony jeśli tak się nie stanie bo jeśli wygra Orton to scenariusz do WM'ki jest prosty Orton - Sheamus - Cena i nie może być inaczej jak Skull Crushing Finale na stół i koniec walki w sumie Orton powinien już dawno odpocząć bo chyba traci chęci do pokazywania nam dobrych walk.

Kane © vs. Edge vs. Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio

Skład jest genialny każdy może w tej walce namieszać i ostatecznie wyjść z pasem, ale mam nadzieję, że nie będzie to Mysterio co jest możliwe znowu z niczego w walce o pas i pas idzie do niego,ale ja będę trzymał kciuki za Edga chociaż po cichu myślę o zwycięstwie Del Rio poza tym niech Kane straci już pas :P W newsach pisało o możliwym heel turnie Edga i taki opętany przez pas Edge echh mam nadzieję, że to się nie skończy jakimś głupim zakończeniem chociaż są drabiny są stoły są krzesła jest Edge już nie ten co kilka lat temu, ale wierzę, że to on będzie silnikiem tej walki i ostatecznym zwycięzcą.

Wade Barret vs John Cena

Coś mnie bierze jak widzę tą walkę bo Ceny nie powinno tu być On powinien wrócić na RR w nowej koszulce i z nowym gimmnickiem ,ale tyle było mowy o turnie a tu dupa szkoda poza tym walka będzie jak każda prócz HiAC z ich udziałem Westeland na krzesło i Nexus albo Cena wygrywa Nexus i Westeland :(

Myślę, że Kofi udowodni w tej walce, że powinien dostać slammy za latanie z drabin walka ma duży potencjał, ale mam nadzieję, że wygra Jack i jakieś zmiany wśród zawodników walczących o IC. A i wrzucanie powoli Dolpha do ME?

W tej walce pewnie wygra Celtic Warrior, ale mam wielką nadzieję, że to JoMo wyjdzie zwycięsko potem nieczysty atak Sheamusa po walce John dostaję iii TRIPLE H! Już kiedy Sheamus zostawał KoTR czekałem na Huntera, ale się nie doczekałem, a już tęsknie za tym zawodnikiem :P

Czyżby Vince chciał zaprzeczyć, że walka Tara vs Mickie chyba była lepsza? Stawiam na Natalye i Beth bo:

- Ma pas.

- Laycool wszystko już zgarnęły, więc przegrają.

Dobra, gala już jutro więc trzeba coś napisać. Na wstępie chciałbym powiedzieć, że to PPV poza jedną walką szykuje się bardzo dobre. Dawno nie było tak, żeby prawie wszystkie walki na papierze wyglądały tak dobrze. Jeżeli wszyscy dadzą z siebie sto procent, będzie to najlepsza gala w tym roku. Na początku, kiedy dowiedziałem sie że PPV o nazwie "Armagedon" zmieni się na TLC nieźle się zdenerwowałem i byłem temu przeciwny, no i można powiedzieć że miałem racje, ponieważ w poprzednim roku gala wypadła strasznie kiepsko. Teraz, rok później szykuje się na gala roku i jeżeli rzeczywiście tak się stanie, będzie to moje ulubione "zwykłe" PPV. Zacznę od walk które najmniej mnie interesują, a skończe na tych najlepiej się zapowiadających. A więc:

WWE Championship Tables Match: The Miz© vs Randy Orton

To napewno będzie najsłabsza walka na tej gali. Słaby w ringu The Miz + jeszcze słabszy Randy Orton = Słaba walka. Mam takie wrażenie, że połamie się więcej niż tylko jeden stół. Jest przecież Riley, jest Cole, którzy będą zapewne chcieli pomóc wygrać Mzaninowi. Mam nadzieję, że panowie dadzą z siebie wszystko i nie skończy się to na punchach i kombinacjach Rendiego. Zwycięstwo Miza raczej pewne, oczywiście jeżeli Orton nie zatrzęsie się jak galareta niż szejmus rok temu, albo nie spitoli akcji kończącej i nie wygra przez przypadek jak z Ceną w Tables Matchu na którymś Raw w tym roku. Jeżeli nic takiego nie będzie miało miejsca, Miz będzie mógł nadal cieszyć się ze złota

Divas Tables Match : LayCool vs Beth Phoenix&Natalya.

Ździwieni? Ja też. Będzie to druga walka Div w tym roku, którą obejrze w całości z wielką przyjemnością. Nie wiem czy to odpowiedź Vinca na świetny Steel Cage Match ze strony TNA i w sumie nie interesuje mnie to(choć lepiej, żeby okazało się to prawdą, wtedy nie ma się co bać o poziom), ważne, żeby panie dały z siebie wszystko i pokazały że Divy w World Wrestling Entertainment jeszcze coś znaczą. Szkoda, że zwycięzą raczej te "brzydkie"po Glam Slam na stół czy coś w tym rodzaju, ale i tak obejrze te starcie z przyjemnością.

Chairs Match: John Cena vs Wade Barret

Cholera, za szybko się to wszystko stało. IMO, teraz stawką tego pojedynku powinno być dołączenie Ceny do Nexus, a tak to ten feud już mnie po prostu przestaje interesować, bo i tak wiem że Jan go zwycięży. Wygra napewno Cena, a dlaczego? Nie zwyciężył na PPV od SummerSlam więc już sporo czasu. Może chociaż panowie pokażą to co na Hell in a Cell, choć i w to wątpie, bo wtedy to i emocje towarzyszące tej walce były większe, stypulacja była lepsza, a teraz wygląda mi to na zwykły zapychacz, byle Cena i Barret znaleźli się na PPV. To wszystko wygląda tak, jakby WWE samo pogubiło się w tym wszystkim. Może jakaś interwencja Otungi? No zobaczymy, mam nadzieje że miło nas zaskoczą.

Intercontinental Championship Triple Threat Ladder Match: Dolph Ziggler© vs Jack Swagger vs Kofi Kingston

Szkoda że nie dodali do tej walki Kavala, ale nie można mieć wszystkiego. Cała trójka jest bardzo dobra w ringu, więc o poziom chyba nie ma się co martwić. Wątpie by Kingston zdobył ten pas, wiele wskazuje na to, że zdobędzie go Swagger, bo gdyby nie mieli co do niego planów, prawdopodobnie znów musielibyśmy oglądać starcie Kingstona z Zigglerem, które są już po prostu nudne, mimo iż panowie potrafią walczyć. Dolph tytuł trzyma od początku sierpnia więc jest to już sporo czasu, czas na kogoś innego.

Ladder Match - WWE title Shot : John Morrison vs Sheamus

No i nareszcie Morrison dostaje wielką szanse na wejście do Main Eventu. Panowie stworzyli na Survivor Series zjadliwy pojedynek, a teraz w dodatku mogą używać drabin, napewno będzie się działo. Gdy dowiedziałem się, że odbędzie się taki pojedynek i panowie walczyć będą o title shot myślałem że ktoś sobie ze mnie żartuje. Kurde, nie mogą tego zmarnować, Morri musi zwyciężyć i przegrać z Mizem na Royal Rumble. Tutaj o poziom również nie ma się co martwić, będzie kilka fajnych akcji, liczę na jakiś fajny spot pod koniec.

World Heavyweight Championship Fatal Four Way TLC Match : Kane© vs Edge vs Rey Mysterio vs Alberto Del Rio

Świetnym pomysłem było dodanie do tej walki Del Rio i Mysterio, bo Edge i Kane sami nie stworzą dobrej walki, czego dowodem jest ich starcie na Surivor Series, które było lekko mówiąc słabe. A tak, świetny Del Rio i ciągle dobry Mysterio zawyżą poziom tego pojedynku, a w dodatku szanse na to że Del Rio zgarnie tytuł są dość duże, bo nie wierze że dodali ich do tej walki po to by ot tak sobie byli, musieli coś poważniejszego wymyślić. Edge ma IMO najmniejsze szanse, coś ostatnio za dobrze sobie radzi(choć tak samo było z Ortonem przed Night of Champions), Kane kiedyś pas stracić musi(no chyba ze chcą, żeby ten jego ostatni run potrwał do Wrestlemani), a Mysterio ma z tego co mi wiadomo lekką kontuzję i musi wziąść sobie trochę wolnego, więc istnieje realna szansa na to, że Del Rio dostanie szansę(a wątpie żeby ją zmarnował).

Podsumowując: Szykuje się nam najlepsze PPV World Wrestling Entertainment w tym roku, nie ma to jak świetne zakończenie roku( tak jak dwa lata temu było z Armagedon). Oby tego nie zmarnowali.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Rey'a pewnie nie będą "forsować" w czasie tej walki ze względu na jego skłonność do kontuzji

Pewnie dlatego usuneli Chairs Match Rey Mysterio vs. Alberto del Rio.

Dzięki Fatal 4 Way Rey bedzie "odciążony" (w sensie, że dzięki większej ilości uczestników w walce Mysterio nie będzie "narażony" na ciosy przeciwników tak jak w walce 1 vs. 1; dostanie krzesłem, wytoczy się za ring koło barierek, parę razy być może się jeszcze pojawi przeszkadzając komuś kto będzie wspinał się po drabinie po pas i tyle go zobaczymy w walce; pewnie pierwsze skrzypce i tak będą tu grali Kane i Egde)

A co do moich przewidywań na temat walk na TLC 2010:

Tables Match for the WWE Title

Randy Orton vs. The Miz

Myślę, że dość ciekawie zapowiada się ta walka.

W końcu dla Miza to pierwsza obrona tytułu na gali PPV.

Miz naprawdę wspiął się na szczyt jeśli chodzi o mic skills.

Mimo, że go lubię, to kiedy go słyszę to czuję lekką irytację :) I to się nazywa "heelowa" osobowość i charyzma! Nawet jeśli go lubię to jego aparycja i to co ma do powiedzenia mnie irytuje. W ringu też nie gorszy, chociaż prawdę mówiąc za dużo od zdobycia pasa WWE na ringu nie pokazał.

Stawiam zdecydowanie na niego i mam nadzieję że jego pierwszy title run potrwa co najmniej do Elimination Chamber.

TLC Match for the World Heavyweight Title

Edge vs. Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio vs. Kane

W sumie o tej walce napisałem trochę powyżej ale nie napisałem kto powinien zwyciężyć. Według mnie powinien to być Egde. Ci którzy piszą, iż Kane zachowa pas by się zmierzyć z Undertakerem, który powróci z kontuzji, mają pewnie trochę racji ale ja równie dobrze widziałbym wygraną Edge'a na TLC i utratę pasa na rzecz Kane'a na Elimination Chamber (w końcu Egde wygrywając na TLC zdobyłby swój dziesiąty tytuł WHC w karierze) Ale to moje zdanie. Zobaczymy jak będzie.

Chairs Match

Tutaj to naprawdę nie wiem bo stawiam jak zwykle na Barretta ale wiem że pewnie wygra Cena. Trochę szkoda, że te zwolnienie Ceny potrwało tak krótko. Mogli to rozegrać inaczej. Ale money is money...

#1 Contender's Ladder Match

Tutaj stawiam zdecydowanie na Morrisona, chociaż zastanawiałem się nad Sheamusem lecz został on King of the Ring więc sądzę że to właśnie Morrison zostanie No.1 Contenderem do pasa WWE. I na dodatek będzie to Ladder Match

Divas Tag Team Tables Match

Michelle McCool and Layla vs. Natalya and Beth Phoenix

Nie ma się się tu za bardzo co rozpisywać. Stawiam na Nati i Beth.

Aha no i sam koncept div walczących w walkach typu Tables Match to interesujący pomysł (o ile CT nie poleci z PG za bardzo)

Triple Threat Ladder Match for the Intercontinental Title

Jack Swagger vs. Kofi Kingston vs. Dolph Ziggler

Cóż, Dolph Ziggler jako InterContinental Champion przejadł mi się gdzieś w okolicach Bragging Rights, więc naturalnie mam nadzieję ze straci tytuł. A kto będzie miał tytuł? Tutaj naprawdę nie wiem. Zarówno zdobycie tytułu przez Swaggera jak i Kingstona będzie przeze mnie przywitane małym applauzem

lig48.jpg

Karta wygląda wspaniale powiedziałbym, że jest to najlepsza karta w tym roku.Oby tylko na tym się nie skończyło.Zacznę może od pierwszej walki jaką jest The Miz © vs. Randy Orton.Jest to pierwsza obrona pasu przez Mika więc na pewno może czuć się zaszczycony.Walka może okazać się dobrą, to znaczy dobra stypulacja i może Ci zawodnicy nie mają aż takich ringowych skili, aczkolwiek nie będziemy się nudzić.Skoro wiemy, że Randy ma kontuzję i planuję urlop to niestety znamy wynik tego meczu.W ten sposób traci na wartości.Szkoda.Jednakże myślę, że to będzie udana walka, aczkolwiek będzie to trochę frustrujące widzieć te Chair Shoty w plecy i inne bany.Trzeba będzie to niestety.Niestety nie tylko tego pojedynku się to tyczy. Kolejny mecz to TLC Match for the World Heavyweight Title Edge vs. Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio vs. Kane. Moje typy są dwa.Jest to Edge lub Alberto Del Rio.Zaraz wytłumaczę dlaczego, jednakże skupię się na początku na tych odrzuconych.Dlaczego nie Kane ? Ponieważ miał dość długi Title Run, więc nowy rok powinien rozpocząć jako zwykły zawodnik tj. bez mistrzostwa. Trochę został wypromowany przez feud z The Undertakerem (Najgorszy w tym roku), więc moim zdaniem już starczy.Dlaczego nie Rey Mysterio ? Odpowiedzieć jest prosta.Nie widzę go w roli mistrza.Może to mało, ale nie trawię go.Poza tym leczy kontuzję więc na pewno jego występ będzie ograniczony.Wybrałem Edge ponieważ za 2 lata kończy karierę, wiec mym skromnym zdaniem WWE powinno go wynagrodzić za trud włożony w pracę i dać mu Title Shota na czas dłuższy.Rozpocząłby wspaniały rok 2011. W mniejszym stopniu kładę nacisk na Alberta del Rio.Nie wiem czemu, lubię tego zawodnika.Po prostu.Jego konflikt z Ryjkiem nie jest może rewelacyjny, ale jego barwnej postaci nie da się pominąć.To tyle odnośnie WHC.Kolejny mecz to Chairs Match Wade Barrett vs. John Cena.Żenada. Co tu robi zwolniony John Cena ? Nie rozumiem główkowania zarządu WWE.Po co robi z igły widły i "zwalnia" najlepszego zawodnika w historii wrestlingu.Oczywiście jest to irona, ale ironią można nazwać to co robią bookerzy w federacji Vinca.Walka na bank wygra, więc będzie to mym zdaniem najgorszy mecz na TLC. Myślałem, że wprowadzą jakąś zmianę.Wycofali pomysł z kuzynkiem Juanem Ceną.Chociaż dobre i to.Byłem skłonny uwierzyć w heel Turn Jaśka, który był planowany od bardzo dawna.Teraz wiem, że to była pomyłka z mej strony.To tyle co mogę powiedzieć o tej walce.Więcej się nie da.Można jeszcze stwierdzić fakt, że Jaś będzie bity szmacony itp. Nastąpi przypływ Adrenaliny niczym dziadek Hogan i po walce.Finito.Następnym meczem jest #1 Contender's Ladder Match Morrison vs. Sheamus. Walka w sumie z niczego, tak jak ten feud, który nie podoba mi się od początku.Nie pamiętam o co jest ten 1# Contender i nie chcę pamiętać, bo tych panów nie widzę w Main Evencie walki o pas WHC bądź WWE.Chyba, ze o Intercontinental bądź United States Championship.Pojedynek ratuję stypulacja. Sheamus jest teraz w centrum zainteresowania, przez wygraną King Of The Ring.Gorszego KOTR nie pamiętam, ale to już inny temat.Myślę, że to on wygra.Później powrót Triple H i ponowny feud.Mam nadzieję, że chociaż pojawi się na tym PPV i da o sobie znać.Jeżeli tak się stanie, potwierdzi się twierdzenie, iż to najlepsza gala w tym roku w federacji WWE.Jedziemy dalej. Divas Tag Team Tables Match.Bardzo ciekawa stypulacja.Nie będę się wgłębiał w ten mecz bo Dywizja Div mnie nie interesuję. Będzie to ciekawy pojedynek i to po raz pierwszy w Tables Match, jeżeli chodzi o Divy.Czyżby Vince planował od nowego roku coś bardziej "ostrzejszego" ? Nie wątpię i mam taką nadzieje. Tak czy inaczej, myślę że będą tu triumfować Lay Cool.That's enough, Ostatni mecz to WWE Intercontinental Championship Triple Threat Ladder Match.Walka pod stypulacją Ladder Match.Bardzo ciekawie.Kofi Kingston.Gdyby nie błędy jakie wykonywał w tym roku na PPC Money in The Bank, sądziłbym, że czułby się w tejże stypulacji jak ryba w wodzie.Tak już niestety nie uważam.Dla mnie Kofi ma 50% szans na zdobycie Intercontinental Championship.Swagger dla mnie w ogóle tu nie pasuję.To że wygrał "Briefcase" nie oznacza to, że i tu wygra.Jeszcze te 15 sekundowe "walczenie" z walizką.Brak słów.Dla mnie Dolph Ziggler podniesie pas ku górze.Albo on albo Kofi.Swagger się nie liczy.Pomoże mu jego Girlfriend Vickie i po sprawie.To niedorzeczne ale prawdziwe, ale jak już mówiłem wcześniej niektóre przeciętne walki ratują stypulację.

Podsumowując mam nadzieję, że nie zawiodę się tak jak na Final Resolution w TNA, gdzie karta wyglądała cudownie a w praktyce wyszło jak wyszło.Po raz pierwszy od dłuższego obejrzę całą gale w WWE. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.Nie powielajcie błędów z TNA.Peace out.

paparoach.png

18659.png