Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Survivor Series 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Survivor Series 2010. A oto walki:

1.

United States Championship

Ted DiBiase vs Daniel Bryan

2.

John Morrisson vs Sheamus

3.

Intercontinental Championship

Kaval vs Dolph Ziggler

4.

Survivor Series Elimination Tag Team Match

Team Mysterio vs. Team Del Rio

5.

Divas Championship

2-on-1 Handicap Match

LayCool vs Natalya

6.

World Heavyweight Championship

Kane vs Edge

7.

WWE Tag Team Championship

Justin Gabriel & Heath Slater vs Santino Marella & Vladimir Kozlov

8.

WWE Championship

Free or Fired Match

Special Guest Referee: John Cena

Wade Barret vs Randy Orton

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Droopi

1

• Kacpios

1

• Blazi

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bryan znów stworzył coś dość dobre. Poprzednio na BR dobrze pomagał mu Ziggler, a Ted tak sobie teraz. Morrison wygrał, dość niespodziewanie bo nie było Starship Pain, a Sheamus w końcówce niby kontrolował wszystko, ale przegrał. Walka też nie najgorsza. Walka o pas IC nie ruszała mnie za bardzo bo było widać, że Kavalowi jeszcze ten pas nie jest pisany. Nie podobało mi się to starcie. Po walce Team'ów spodziewałem się trochę więcej. Mniej więcej taka jak ME BR, może troche gorsza i 5 na 5, a nie 7 na 7. Potem walka div i wygrała Natalya. No szkoda, ale myślę, że LayCool powinny odzyskać pasy, bądź jakiś feudzik Beth vs ??? Moze Natalya albo Melina o pas. Walka o WHC była bardzo dobra. Świetne akcje, długa i to że Edge tego nie wygrał to jakiś przypadek i wogole troche to źle WWE zaplanowało, bo to wyglądało troche idiotycznie, że połozył siuę koło niego, a nie na nim no i Double Pinfall. W Walce o pasy Tag TEam zadziwiły mnie tylko dynamiczne w pewnej chwili akcje Santino. Gdyby nie to, że WWe zrobiło z niego pajaca, to mógłby być mistrzem Intercontynentalnym spokojnie. No i został Main Event. Długo się ciągnął i zachowanie pasa przez Ortona. Ciekawe co teraz z Ceną? No niby zwolniony, ale pewnie długo to zwolnienie nie potrwa. Jasiu, pamiętaj - Pięciolatki zawsze będą z tobą! No nie ważne, głos poleci na MAIN EVENT!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Tu sprawa jest prostai była pewna jeszcze przed PPV. Najlepszą walką gali Survivor Series 2010 jest uwaga uwaga... Dolph Ziggler vs Kaval o Intercontinental Championship. Nie było lepszej walki na tej gali. Niezły był opener, podobała mi sie bardzo walka Sheamusa z Morrisonem, chociaż Rudy ją troche zepsuł, ale jak na siebie wykręcił znakomitą walke. Dobra była tez walka o pas WHC, jednak w openerze słabszym ogniwem był Ted, w drugiej walce Sheamus, w walce o pas WHC obaj dali rade, ale mimo wszystko poziomem była słabsza. Main Event zawiódł totalnie, tu nawet Cena jakoś nie uratował tego, wręcz przeciwnie, bo ani Wade, ani Orton w ringu nie błyszczą, powiedziałbym coś jeszcze, ale zostałbym zlinczowany. Jednak wyszedł gorzej niż sie spodziewałem i właściwie co chwile go przewijałem, a jakby nie ból prawdopodobnie skręconej kostki, to bym zasnął.Jak już pisałem w "wrestler gali" w walce o IC nie było słabego punktu. Obaj pokazali sie z bardzo dobrej strony, czego zresztą po obu zawodnikach można było sie spodziewać, dlatego zasłużenie głos na nich.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Tym razem bez najmniejszej wątpiliwości podobnie jak przedmówca głosuje na Kaval vs Ziggler. Walka była świetna, poza wynikiem nie mam jej nic do zarzucenia. Była szybka, mnóstwo świetnych akcji, pełna emocji, sporo takich które mogły byc kończące. Kaval moim zdaniem swój debiut na ppv zaliczył na 6+. Szkoda tylko tego jego titleshota. Co do reszty, US, WHWC, Sheamus vs JoMo i Teamy też stały na wysokim poziomie. Generalnie tylu dobrych walk na jednej gali to w WWE w tym roku nie było napewno. ME, TTC i Divy zdecydowanie słabiej ale niczego inngeo się tu nie spodziewałem. No po ME spodziewałem się emocji których nie było wcale, Cena do tej walki nie wniósł zupełnie nic... Nie byłoby rózniby gdyby był tam normalny sędzia.

Ja podobnie jak koledzy wyżej zagłosowałem na walkę o pas IC. Ziggler i Kaval wykręcili znakomite widowisko. To była zdecydowanie najlepsza walka gali. Opener też dobry. Bryan jak zwykle bardzo dobrze, a Ted przyzwoicie. JoMo vs Sheamus też fajna walka. John pociągnął trochę Shemus'a i zrobiło się fajne widowisko. Walka o WHC była równie dobra. Obydwaj wykręcili fajny pojedynek. Walka o pas WWE mnie trochę zawiodła. Szczerze mówiąc liczyłem, że Barrett i Orton więcej z siebie wycisną. To tyle ode mnie. Głos na Ziggler vs Kaval.

ksgj.png

Swój głos oddałem na WHC Match. Walka była naprawdę dobra choć zakończenie było dość idiotyczne mogli to zrobić już inaczej bo takie sytuacje w WWE już się zdarzały więc o co chodzi? Walka była bardzo dobra bo Edge dość sporo dał z siebie , ale Kane wcale mu nie oddstawał. Podobała mi się też walka o IC Tittle , ale jednak oddałem głos na WHC Match.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Main Event uświadomił mnie w tym, że Cena jest sto razy lepszym wrestlerem od Ortona, bo potrafił stworzyć z Barretem o wiele lepszą walkę, bo tego ME to się aż oglądać nie dało. Zagłosuje na starcie.. o United States Championship. Może to dziwne, ale ja się po tej walce spodziewałem wielkiego gówna, a dostałem dość przyzwoity opener. Bryan znów pokazał się z dobrej strony i wycisnął z Dibiasego co tylko się dało :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

PPV mnie zaskoczyło, niedość że walki świetne to jeszcze akcja z Ceną no niezła robota WWE, głos na pierwszą walke czyli o pas United States, dużo świetnych akcji Bryan jak zwykle byle z kim zrobi dobrą walke i to mi się w nim podoba, naprawde walka była świetna taka na jaką można liczyć ze strony tych dwóch gwiazd, po tej walce zobaczyłem że Ted mógłby w sumie posiadać ten US.Morrison vs Sheamus była również bardzo dobra ale o US przebiła wszystkie walki.

Cóż gala trudna do ocenienia.Były słabe i dobre walki..Głosuję jednak na pojedynek o pas United States Championship, którą toczył Daniel Bryan z Tedem DiBiasim.Walka była ciekawa.Nie za długa.Wszystko co powinien mieć porządny mecz.Tę walkę oglądało mi się z największą przyjemnością.Bryan wykazał się znów z doskonałej strony...Zmieniłby tylko swój Theme Song :roll: .Głos na tą walkę.

paparoach.png

18659.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Mój głos poszedł na opeaner gali czyli walkę o pas US.W tej walce emocje panowały do samego końca.Dwaj wrestlerzy na podobnym poziomie walczyli ze wszystkich sił. Do tej pory nie wiem jak DiBiase odbił pin po tym jak Bryan wykonał Back Drop(sorry jeżeli się pomyliłem) z narożnika.Bryan jest dobrym mistrzem.Miałem wybrać walkę Edge vs Kane ale trochę mało atrakcyjnie było na początku.Podobało mi się jak Edge wywalił Kane z wózka :D:D

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Zdecydowanie zagłosowałem na pojedynek o pas Interkontynentalny. Cóż tu jeszcze powiedzieć... Ten kto oglądał to widział jak obydwaj pięknie współpracowali ze sobą. Zaraz potem bardzo spodobała mi się walka Dibiasiego i Bryana. Również ciekawe akcje i ogólnie Ci dwaj też pokazali klasę. Morrison podciągnął jakoś swą walkę bo Sheamus jak zwykle gówno robił. Wiedziałem że ta walka nie będzie dobra. Walka Teamowa bardzo mnie zdziwiła. Oczywiście Rey musiał wygrać bo jakże inaczej. Zaskoczyło mnie jednak to, że Del Rio po KO punchu nie wrócił na ring. Bardzo dziwne, a Ryjek napewno by powrócił. Pojedynek o pasy tag teamowy był oczywiście bardzo przewidywalny. Tak sobie go wyobrażałem. Szczerze powiem że walki o dwa główne pasy federacji jak dla mnie były nudne, choć oczywiście Kane i Edge pokazali więcej. Mimo to, czegoś mi tam brakowało. Na koniec mamy divy. Pisałem w oficjalnej dyskusji że możliwe iż Beth powróci i będzie partnerką w teamie wraz z Natalyą. No troszkę się myliłem, ale The Glamazon i tak wróciła dlatego w dywizji kobiet bedzie nieco ciekawiej. Ogólnie gala średnia, nie ma fajerwerków, ale źle również nie jest.

Według mnie walka Sheamusa z Johnem. Sheamus pokazał chwyt, którego dawno nie widziałem chodzi o ten przerzut przez ramie za nogę. John też trzymał poziom i pokazał, że zasługuję na push. W przypadku tego zawodnika chyba jedyna słuszną drogą rozwoju byłby ME. John był już mistrzem IC, TT, więc może teraz czas na główny pas??? Feud z Mizem???? Jestem za.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Hm...jest remis, więc może to przeboleję i oddam swój głos na...walkę Kavala, może nie dałem go ani Morrison'a na wrestleró gali ale co tam. Według mnie aż tak się nie spisali ale wybieram walkę o Intercontinental Championship. Niech nie będzie remisu. :D

ahfo.png

luba_049.png

Mój łos poleciał na walke o pas WWE...Walka samaw sobie jak dla mnie bardzo fajna aczkolwiek wachałem sie czy nie zagłosować na walke Kaval VS Ziggler lub Ted DiBiase vs Daniel Bryan no ale juz poszło i bardzo dobrze do tego zachował sie Jasiu szacun ze mu tak scenariusz ustwaili;)pozdro

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Mój głos poleciał na walkę o pas stanów zjednoczonych Ted DiBiase vs Daniel Bryan. Bardzo dobra, dynamiczna walka aczkolwiek gdy dominował w niej Ted zwalniała tępa. Niezła walka też o pas interkontynentalny, jednak nie skradła mojej uwagi. Walka Sheamus vs Morrison też dobra, ale tylko gdy dominował John, Rudy spowalniał, mimo wszystko też dawał radę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...