Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spike Dudley kończy karierę, nowy kontrakt McMahona i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

2010971418409035.jpg

:arrow: Były wrestler federacji ECW, WWE i TNA, Matt Hyson (Spike Dudley, Brother Runt) oficjalnie zakończył swoją wrestlingową karierę

:arrow: Według pierwotnych planów walka Alberto Del Rio vs Rey Mysterio na Survivor Series miała być tradycyjnym meczem lucha libre, czyli „Best of three Falls”, jednak zdecydowano się na Survivor Series Elimination Match z powodu infekcji ucha Reya, gdyż w takiej stypulacji Rey nie będzie musiał dużo walczyć.

:arrow: Do karty dzisiejszego Survivor Series dodano walkę:

WWE United States Championship Match

Daniel Bryan © vs. Ted DiBiase

:arrow: Chyna zdementowała plotkę, która mówiła że miałaby wziąść udział w nagraniach filmu dla dorosłych.

:arrow: Luke Gallows poszukuje i przyjmuje kontrakty z federacji niezależnych.

Vince+McMahon.jpg

:arrow: Vince McMahon podpisał nowy trzyletni kontrakt z WWE jako prezes i dyrektor generalny oraz writer. Jego wynagrodzenie wynosi 1,1 miliona dolarów rocznie, a jeśli WWE osiągnie cele zysku, Vince otrzyma premię wynoszącą drugie 1,1 miliona dolarów

:arrow: Ze względu na zbyt częste bronienie pasów, i zmęcznienie tymże zajęciem, luchador CMLL, Mascara Dorada, zrzekł się swojej części z Mexican National Trios Titles. Posiadał te tytuły razem z La Sombra i z La Máscara. Jego następca zostanie wybrany w ankiecie na cmll.com

:arrow: Niektórzy mogą zinterpretować to jako spoiler, więc daje w spoiler (z WWE):

Main Eventem show WWE 28 grudnia jest walka w klatce o WWE Championship, w składzie: The Miz vs John Cena vs Randy Orton vs Wade Barrett.

:arrow: Głosujcie również w naszym sotw. http://www.wrestlingforum.pl/viewtopic.p ... 67#p211867

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• elo3856

1

• Brem

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

W sumie nie ma tu za wiele do komentowania, widocznie nic bardzo istotnego się nie działo. Jednak skomentuje bo jeden news mnie troche zdziwił i go zupełnie nie rozumiem więc prosze o wytłumaczenie. Co znaczy że Vince McMahon przedłużył swój kontrakt z WWE? :thinking: I co znaczy że dostaje on wynagrodzenie? Przeciez Vince jest prezesem więc chyba głównym właścicielem federacji tak? Więc chyba nie ma opcji żeby nie przedłużyli mu kontraktu? Zresztą kto miałby to zrobić i kto mu niby płaci pense? Za wyjaśnienei będę wdzięczny :)

Co do reszty newsów to szkoda że nie odbyła się walka best of three falls Rey vs Alberto bo mogłaby być bardzo dobra. No ale w sumie nic straconego, może się jeszcze odbędzie. No i naprawde nie rozumiem niektórych zagrań WWE... W jakim celu dodają ni z tego ni z owego walke do karty na pare h przed galą? Co prawda walka była do przewidzenia ale to już chyba sensowniej by było jakby dołączyła w trakcie gali a nie pojawia się w karcie i to nawet nie pisze o tym na stronie WWE w widocznym miejscu tylko dopiero jak się wejdie w SS info...

dop.Oner - nie wiem, ja tu tylko tłumacze, ale widac że McMahon dyktatorem w WWE nie jest, i jest pod czyjąś kontrolą :)

Troszkę szkoda że pomiędzy Meksykaninami nie dojdzie (przynajmniej na SS) do walki Best Of Three Falls. Mimo wszystko może Del Rio podciągnąłby pojedynek i możliwe że nawet wyszłoby z tego coś fajnego. Heh... ciekawe czy TNA będzie zainteresowane Gallowsem. Co do spoilera to powiem tylko że chyba dzisiejsze PPV będzie bardzo interesujące, więc już nie mogę się doczekać.

Podobnie jak Brem proszę o wytłumaczenie sytuacji z Vincem ponieważ również nie za bardzo to wszystko ogarniam.

Dzięki za newsy :).

Skoro już się przedstawiłem to teraz trzeba zacząć się udzielać. Zawiodłem się na tym , że Mysterio nie zawalczy w 1 vs 1 przeciwko Alberto wielka szkoda , może na TLC? Co do spoilera :

nie podoba mi się push Dibiasego , niech jeszcze się wyrobi bo Bryan napewno obroni pas , dobrze się z nim sprawóje

Gallows pewnie jak reszta zwolnionych trafi do TNA , choć nie interesuje się tą fedką , ale niedługo będzie tam 2 WWE w starej wersji , odbiegając od tematu to wie ktoś co się dzieje z Mercurym ? Czy jego też zwolniono ? Ten nius z Vincem trochę jest dla mnie niezrozumiały tak jak dla kolegów , którzy napisali przede mną. Fajne niusy , czekam na kolejne :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

po prostu Vince jest prezesem calej organizacji, ale nie moze brac calej kasy tylko dla siebie, idzie ona tez na inne cele, wyjazdy itp (tak mysle :P ) i zeby nie bylo zadnych przekretow czy czegos to ma zapisana w kontrakcie swoja wyplate i tyle dostaje a reszta zostaja w federacji na bierzace wydatki a jesli sytuacja finansowa jest bardzo dobra to dostaje podwyzke, takie praktyki sa tez w Polsce stosowane:P

Nareszcie! Miz rusza w dobrą stronę jestem pewien, że ruszy walizkę niedługo bardzo niedługo i zostanie jak dla mnie upragnionym WWE Championem! Masz repa up za ten nius Miz, Miz, Miz, Miz :) Awesome. Kurde będzie się działo niedługo oj będzie.

Ten Rey to non and stop ma kontuzję tu to tu jakiś inny duperel dla mnie to nie jest zawodnik który może promować młodych pod żadnym pozorem! Ciekaw jestem czy Luke coś dostanie i przede wszystkim gdzie... Błagam nie TNA.

Ted na mistrza w końcu już za długo ten zawodnik jest nie doceniany. I niech Maryse się od niego papa bo mnie to nie pasuję, albo nudzi.

Niusy skromne, komentarz skromny, ale dziękuję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...