Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Temat Pracy: Jeszcze jeden, jeszcze jeden.

Termin oddania: 05/12/10

Interwencje podczas walki: NIE Dozwolone

Sposób zakończenia walki: Ściągniecie pasa.

Stypulacja: TLC Gauntlet Match

Dodatkowe wymogi: W gauntlecie musi być 3 zawodników minimum + 2 rozpoczynający.

Praca nr.1 i tylko 1.

Matt Striker: Walkę wieczoru skomentują dla Was Matt Striker i... A podczas tej walki zmierzą się WWE Champion The Miz! Ted Dibiase, a reszta zawodników to niech będą dla Was niedpodzianki.

Michael Cole: Zamkniesz się wreszcie?! Sam tu jesteś?! Tak, tak, a wrestlerów zapowie przeurocza Savvanah!!!

Savvanah: A na ring zapraszamy pochodzącego z Cleveland ważącego 105kg WWE Championa AWESOME ONE Theee Mizaaaaaa!

http://www.youtube.com/watch?v=W_qFmGEd_Bo

Savvanah: A jego pierwszym rywalem w dzisiejszym Gauntlet Matchu będzie pochodzący z West Palm Beach, Florida ważący 107kg... Ted Dibiase Jr!

http://www.youtube.com/watch?v=kHDp-zDJboQ&feature=related

GONG!!!

Zawodnicy przechodzą do zwarcia, Miz wpycha Teda w narożnik i szybko corner clothesline! Dibiase jest zdenerwowany słabym początkiem Miz chcę wymierzyć kolejny cios, ale Dibiase zapina Camel Clutch Backbreaker! Tak WWE Champion powalony, publiczność skanduję CENA! CENA! CENA! Ale na ringu nie ma ich ulubieńca, Miz się podnosi i dropkick od Teda, champion opiera się o liny rusza na niego rozpędzony Dibiase, a Mizanin ciągnie liny w dół i Ted ląduję za ringiem Miz łapię oddech i wychodzi za rywalem wymierza mu tam kilka ciosów rzuca o bandy i z powrotem na ring, Dibiase wstaję odbija się od lin i clothesline od The Miza, Miz stara się zapiąć sleeper hold, ale Dibiase przytomnie ucieka. Stoi w narożniku próbuję złapać oddech Miz jest na środku ringu i czai się do ataku corner clothesline już drugi! Miz łapię Teda pod swoją akcję kończącą, ale Ted się wyszarpnął i ucieka na drabinę wspina się jest blisko pasa, ale Miz zrzuca całą drabinę z Tedem za ring sam ją teraz szybko wciąga, ale Ted wbiega na ring z krzesłem Miz jest zdezorientowany sam szybko wychodzi za ring, a Ted się śmieję i wbiega na drabinę którą mu Miz wciągnął, Mike się zdenerwował wraca na ring z krzesłem które kładzie obok siebie, zrzuca drabinę, ale Ted skaczę nie za ring tylko na Miza z diving clotheslinem, ale Miz łapie go w locie i Skull Crushing FInale na krzesło! Miz rozstawia powoli drabinę wchodzi na nią i ściąga pas!!!

Michael Cole: WoW! Genialnie! Kto następny? Świetna końcówka Miza i szybko rozprawił się z Tedem i to bardzo dobrze świadczy o tym, że ma świadomość, że stypulacja będzie męcząca.

http://www.youtube.com/watch?v=YN_jnFP7M2c

Matt Striker: Spójrz Cole, to CM Punk! To On będzie kolejnym rywalem Miza.

Miz szykuję już krzesło i kiedy Punk wchodzi do ringu rzuca się na niego wściekle i okłada go krzesłem Punk od początku jest w tarapatach, ale stara się wstać Miz odrzuca krzesło próba clotheslinu, ale Punk wyprowadza serie kicków na nogi Miza, pogromca Teda ma problem bo Punk wskakuję na falę, więc Miz ucieka za ring, a Punk nie zwleka idzie za nim no to Miz wskakuję do ringu po raz kolejny bierze krzesło, ale tym razem Punk jest w bezpiecznej odległości i bierze sam krzesło oraz wrzuca na ring stół, Miz skupił się na stole i Punk jest już w ringu i okłada Miza krzesłem! Ten po serii upada, a CM rozstawia stół kładzie na nim Miza jeszcze kilka razy go uderza i wchodzi na 3 linę skaczę, ale Miz zeskakuję ze stołu! Punk ląduję na pustym stole, który pęka!!! Publiczność buczy a Miz bierze drabinę kilka razy uderza nią Punka kilka razy i to solidnie Punk próbuję jakoś tą nawałnice zastopować, ale nie umie Miz w końcu rozstawia drabinę i wchodzi na nią bardzo powoli, ale Punk się podnosi, więc Miz bez zastanowienia skacze i dropkick z drabiny na wstającego Punka! Punk znowu upada, a wściekły Miz schodzi za ring bierze mikrofon patrzy się z ironią na Punka.

Miz: Kolejna naiwna osoba, która myślała, że odbierze mnie mój pas, a widzicie jak kończy niech to będzie przestroga dla każdego, który chcę się ze mną zmierzyć!

Miz wchodzi z mikrofonem do ringu i chcę nim uderzyć Punka, ale po zastanowieniu rzuca nim w trybuny trafiając dziecko z koszulką Never Give Up... Miz szykuję się do swojej akcji kończącej, ale Punk chyba to dostrzegł Miz go łapię, a była gwiazda RoH odwraca się i potężnie okłada WWE Championa! Miz wbity w narożnik i tam przyjmuję serię ciosów! Punk jest wściekły za ciosami idą kopnięcia w brzuch Miz się osuwa w narożnik Punk czeka aż Miz zrobi krok do przodu Miz popełnia błąd z krokiem do przodu i buldog!!! Punk wbiega na drabinę jest już prawie na górze tak odpina pas Miz desperacko rzuca krzesłem do góry trafia Punk ten zsuwa się kilka szczebli niżej łapię równowagę ponownie wchodzi do góry, ale Miz już spycha drabinę, więc Punk skaczę na bok, na co Miz z powrotem drabinę do góry podciąga i chcę uderzyć nią Punka, ale ten robi unik drabina zaczepia się o liny Miz ją puszcza Punk pędzi na Miza, Miz robi unik, ale Punkowi to idzie na rękę odbija się od lin Miz na niego również biegnie, ale to CM Punk wynosi go do GTS!!! GTS!!! Miz poszedł spać, a Punk walczy z drabiną która nie fortunnie zaczepiła się o liny i nie da się jej wyrwać... Punk jest wściekły musi iść po drugą drabinę, a Miz powoli zaczyna działać na normalnym poziomie powoli się podnosi CM Punk tego nie zauważył wrzucił drabinę na ring, a Miz ją szybko złapał uderzył kilka razy wchodzącego na ring Punka w głowę ten upadł za ring i leży tam nieprzytomny, a Miz spokojnie rozkłada drabinę i wchodzi na nią ściągając po raz drugi w tej walce pas mistrzowski.

Michael Cole: HAHA! Mówiłem nie ma mocnych na Miza!

Matt Striker: Zobaczymy przecież jeszcze został jeden zawodnik, który może mu odebrać tytuł!

Michael Cole: No nie wiem...

http://www.youtube.com/watch?v=RJm041T2jJI

Na ring idzie Alex Riley!!!

Michael Cole: A On tu czego?

Matt Striker: Jak to czego chcę pasa!

Miz jest zaniepokojony przygląda się Alexowi, ale Riley coś mu szepcze na ucho Miz zaczyna się śmiać i wchodzi na drabinę ściąga pas podaję rękę Alexowi, a Riley schodzi na BS.

Michael Cole: Haha. widzisz to już koniec...

http://www.youtube.com/watch?v=QP3-JFQBsgk

Matt Striker: Chyba, nie...

Na ring pędzie Rated R Superstar! Miz jest wystraszony, a Edge wpada na ring big boot! Mizanin na deskach, irish whip i łokieć od Edga, Miz trzyma się za nos i turla pod narożnik zwijając z bólu... Miz się podnosi w narożniku robi kilka kroków naprzód chcę zaatakować Edga, ale ten wykonuję half nelson buldog! I rozkłada drabinę, ale po momencie zastanowienia schodzi za ring po stół stawia stół w narożniku układa tam sobie Miza, bierze rozpęd szaleję... SPEAR! Ale nie Miz w ostatniej chwili wyskoczył z narożnika i Edga rozwalając stół uderza głową o stalowy narożnik, a Miz upada obaj leżą Miz z wyczerpania, a Edge z bólu! Miz z pomocą lin się podnosi wyrzuca kawałki rozwalonego stołu za ring i wyciąga z narożnika Edga wyprowadza kilka punchy Edge się osuwa na ziemię, ale Miz go na upartego podnosi. Okłada, Edge nagle robi unik przechodzi pod ręką Miza i northern lights suplex na krzesło Miz zwija się z bólu! A Edge idzie po stół po raz drugi wrzuca stół na ring patrzy się z szaleńczą miną na Awesome One. Rozkłada stół czeka na THE MIZA, Miz jednak nie wstaję, więc Edge go podnosi szykuję się snap suplex na stół, ale czy to będzie takie łatwe zadanie? Nie, Miz atakuję Edga serią ciosów Edge nie umie sobie poradzić z tą nawałnicą, Miz odbija się od lin i Edge chcę przerzucić, Miz przez siebie, ale Miz ląduję na nogi i sam przeciąga w powietrzu Edga na stół Edge po raz drugi w tej walce leży w gruzach stołu, Miz jest AWESOME! Wspina się na drabinę, Edge to zauważa zaciska zęby wstaję podchodzi do drabiny Miz wie, że zaraz będzie miał najdłuższy lot w życiu, więc desperacko skaczę na Edga i Diving Clothesline, ale Edge się nie daję i Edge O Matic, nie Miz też się wykręca i snap suplex za ring... Miz łapię się za plecy i siada ze łzami w oczach narożniku, na hali zaroiło się od sanitariuszy...

Michael Cole: OMG! OMG! Zobacz sobie jak Mizowi wygiął się kręgosłup to może być koniec jego kariery...

Edge stoi za ringiem i po tym co zobaczył na titantronie nie kwapi się do wejścia na ring... Sanitariusze są odganiani przez Miza, Miz próbuję wstać, ale na jego twarzy maluję się wielki grymas, sanitariusze wyrzuceni za ring, więc Edge wchodzi do ringu i czeka aż Miz wstanie. Miz się podnosi SPEAR! SPEAR! Oportunista oszalał!!! Miz ledwo co się rusza i przyjmuję spear, Miz pada w narożniku i ledwo łapię oddech sanitariusze zawracają, ale Miz jest niesamowity podnosi się, kiedy zauważył, że Edge wspina się na drabinę, Edge z arogancką miną schodzi do Miza i sitout powerbomb!!!

Michael Cole: FUCK! Tego Edga pogrzało!!!

Matt Striker: A Ty co byś zrobił jakby nad Tobą wisiał główny pas?

Miz jednak podciąga się o liny wisi na nich i czeka na ruch Edga ten wyprowadza serię european upperocat! Miz się nie broni walczy o utrzymanie na nogach i na razie mu jakoś wychodzi, ale powoli się osuwa, próba suplexu, ale Miz mocno się trzyma lin, przy każdym ataku Edga publiczność skanduję U suck! Edge się denerwuję coraz bardziej na Miza łapię go pod Edgecution i tak signature moves Edga wykonany! Miz leży i już raczej się nie podniesie, Edge idzie na drabinę, ale Miz łapię go za nogę i nie chcę puścić, wściekły Edge podnosi krzesło i kilka razy uderza nim Miza Miz bezsilnie puszcza, a Edge powoli wchodzi na drabinę jest na szczycie odpina pas iii tak! Edge nowym WWE Championem, ale co On robi idzie do Miza podnosi go i oddaje mu pas?! OMG! Tyle wysiłku na marne na ring jak wilki wpada stado sanitariuszy, którzy zabierają Miza na noszach, Miz trzyma w rękach pas. A na hali rozbrzmiewa theme Edga.

Michael Cole: Dziwna walka! Nawet nie wiem w końcu kto jest mistrzem, żegnają się z państwem Michael Cole...

Matt Striker: i Matt Striker.

Zwycięzcą i bookerem, który z impetem wpada do finału jest Xeeeeb!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie