Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE episode 1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RAW:

Tydzień 1

Michael Cole:

-Witamy w poniedziałkową noc RAW! Dzisiaj czeka nas ostre show!

Jerry Lawler:

-Już nie mogę się doczekać...

Walka 1:

Sheamus - Randy Orton

Cole:

-Zaczynamy. Sheamus uśmiecha się, ale Randy nie czeka i już mamy serię ciosów od niego. Odbicie od lin, ale Sheamus schylił się i wykonuje teraz potężny Clothesline. Irish Weap w narożnik i i Corner Clothesline. Sheamus próbuje wykonać Big Boot, ale Orton wykonuje Powerslam! Pin: 1...2... I to tyle. Randy podnosi Sheamusa i wykonuje Scoop Slam... Nie! Sheamus uwalnia się i Bicycle Kick!

Jerry:

-To może być koniec: 1...2... Nie ma. Jednak Sheamusa to nie zdziwiło i podchodzi z Ortonem do narożnika. Mamy kopnięcie i szykuje się Celtic Bomb... Wyniesienie... Ale Randy uwalnia się i mamy RKO... Nie! Sheamus po raz kolejny wykonuje Bicycle Kick! Pin: 1...2... I znów nie ma! Sheamus znów trzyma Ortona na Celtic Bomb. Bierze rozbieg... I rzuca Ortona, ale ten ląduje na nogach i wymierza Sheamusowi RKO!!!

Cole:

-Teraz pin: 1...2... Nie ma!!! Sheamus położył nogę na linie! Orton kłóci się z sędzią, a Sheamus wstaje... Wynosi Ortona i mamy Celtic Bomb!!! Pin: 1...2... Co się dzieje? Ted DiBiase wyciąga sędziego za nogę z ringu! Na ring wbiega natomiast Cody Rhodes i wykonuje Sheamusowi Cross Rhodes!!! Legacy uciekają z ringu, a Randy ostatkiem sił przypina: 1...2...3!!!

Jerry:

-Więc jednak Orton z pomocą Legacy odnosi zwycięstwo!

(Za kulisami)

Todd Grisham:

-Panie i panowie, obok mnie stoi zwycięzca Money In The Bank, CM Punk.

Punk:

-Pomyliłeś się Todd, stoisz obok przyszłego mistrza WWE.

Grisham:

-Ok, przyszły mistrz WWE, CM Punk.

Punk:

-Tak lepiej.

Grisham:

-Jakie są twoje myśli przed pojedynkiem o pas.

Punk:

-Myśli? Ja dobrze wiem, że wygram ten pojedynek!

Pojawił się Triple H (mistrz WWE):

HHH:

-Jesteś w błędzie, jeśli myślisz, że wygrasz. Zniszczę cię i każdego, kto będzie chciał zabrać MÓJ pas!

Backstage:

Cody Rhodes rozmawia z Tedem DiBiase

Cody Rhodes:

-Ted, musisz mi pomóc w meczu ze Swaggerem.

Ted DiBiase:

-Dobrze, co mam zrobić?

Cody:

-Gdyby udało mu się wykonać Guntwrech Power Bomb, przerwiesz pin i wykonasz Dream Street. Przecież jest to walka na zasady No DQ.

Walka 2:

Jack Swagger - Cody Rhodes

Przez całą walkę dominował Swagger. Końcówka. Swagger wykonał Spear w narożniku i Clothesline. Cody leży zamroczony, a Swagger w tym czasie wykonał Guntwrech Power Bomb. Pin: 1...2..., ale na ring wbiegł Ted DiBiase i zaczął atakować rywala! Ted, tak jak się wcześniej umawiali wykonał Dream Street!!! Cody dalej był zamroczony. Ted położył mu rękę na Swaggerze i tym samym Cody Rhodes pokonał Jacka Swaggera!!!

Backstage:

Randy Orton rozmawia z Legacy

Randy Orton:

-Świetnie Cody, świetnie Ted. Jeśli dalej będziecie tacy zgodni, załatwię wam walkę z Jer-show o pasy Tag Teamów.

Cody:

-Dzięki Randy. Co do pasów to zaczekajmy do Royal Rumble.

(Na ringu Jeff Hardy)

Jeff:

-Punk, Hunter mam nadzieję, że słuchacie, bo żądam rewanżu o mój pas i chcę go teraz!

Vince McMahon:

-Jeff, dostaniesz rewanż i to dzisiaj w meczu: Triple H - CM Punk - Jeff Hardy!

Walka 3:

WWE Championship

Triple H © - CM Punk - Jeff Hardy

HHH łatwo radzi sobie z rywalami. Hardy bierze krzesło, a Punk młot!!! Triple H sobie poradził i odebrał rywalom akcesoria. Punk wziął krzesło, ale zostało one użyte przeciwko niemu. Jeff podciął Triple H. Hardy skontrował Pedigree, ale i tak leży. HHH zabrał się za Punka. Wykonał mu Clothesline Suphlex i Spinebuster na stół! Triple H wykonał Pedigree na Punku, ale pin przerwał Hardy. Triple H zajął się nim. Wykonał mu Spinebuster na Punka, ale przypiął jednak zwycięzcę Money In The Bank z WM 25!!! Triple H wygrywa i obronił swój pas!!!

Michel Cole:

-Więc wszystko jasne! Triple H obronił swój pas i szykuje się potęga Legacy! Jak oceniasz tę galę Jerry?

Lawler:

-Gala była ciekawa. Myślałem, że Jeff odzyska pas, ale widać, że HHH na niego zasłużył.

Cole:

-To by było na tyle, jeśli chodzi o RAW. Do następnego tygodnia żegnają się: Michel Cole...

Lawler:

-...i Jerry "The King" Lawler.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kotleten

2

• BigDickJohnson

1

• Luks

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Człowieku popracuj nad galami, bo to to jest masakra! Nie podoba mi się opisywanie przez komentatorów walk, oni powinni być dodatkiem, a nie daniem głównym. Walki powinny być 3,4 razy dłuższe i powinieneś opisywać każdy szczegół, a nie raz piszesz całą walkę, potem końcówkę, a w ostatniej walce całą walkę w której jest z 6 akcji. Ogólnie dobrze, że próbujesz, ale pisanie gal powinno ci zająć dużo, dużo więcej czasu. 3 walki na Raw? Czasem w NXT były 4, a tu tylko 3? Lepiej popatrz jak to robią inni np. bookerzy WCE i dopiero pisz gale bo jest bardzo słabo. Backstage niby jest, ale strasznie krótki i dość nudny. Walka wieczoru to jest podsumowanie gali i powinien być najlepszy w stosunku do innych walk, a u ciebie ME zajmuje 5 linijek. Wpisz sobie w google albo youtube: top 10 akcji (movies, moves) rey mysterio czy tam ktos i dodawaj wiele nazw akcji, bo te walki są zdecydowanie za krótkie.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Zgodzę się z fan'em. Opisywanie walk przez komentatorów jest do dupy. Dodawaj komentarze w trakcie walki, a nie tak jak robisz. Po za tym walki bardzo krótkie. W ogóle się nie postarałeś. Walk jest też mało. Backstage równie słabe jak walki. Postaraj się na następny raz.

ksgj.png

słabo, słabo i jeszcze raz słabo. W ogóle to wszystko co piszesz nie ma sensu.... walka o WWE Championship ma tylko 3 linijki? Musisz się dużo bardziej rozpisywać co się w danym momencie dzieje. Na ten moment twoje umiejętności bookerskie oceniam na - 0. I proszę Cię, nie wrzucaj tutaj swoich gal dopóki nie zaczniesz się bardziej rozpisywać (oczywiście z sensem!). Spasiba, daswidanja :D

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Walki bez komentarzy są lepsze. Rozwiń walki a będzie ok.Popracuj nad nimi.Wiem że to Twoja pierwsza gala.Pracuj!!Powodzenia.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)