Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Barrett przed SS, fighterzy UFC w WWE?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

47495282.png

:arrow: Roddy Piper wypowiedział się na temat zmiany na PG. Według niego, mimo produktu bardziej przyswajalnego dla dzieci można opowiedzieć dobrą historię.

:arrow: Czy w poprzednich newsach nic nie wspominano o fighterze UFC (ostatnia walka o nr. contendera o pas WH) Roy'u Nelsonie? Ten fighter MMA wyraża chęć podpisania kontraktu z WWE. Sam zapisał się już do szkoły wrestlingowej i jest otwarty na wszelkie propozycje. Najbardziej chciałby zmierzyć się z Undertakerem.

Wade-Barrett-wwe-superstar-4.jpg

:arrow: Wade Barrett: Survivor Series to dla mnie bardzo ważny moment. Walki tego kalibru nie są dla mnie codziennością. Pomyśleć, że rok temu walczyłem w FCW, a dziś Main Eventuje PPV. Chcecie poznać różnice między Ceną a Ortonem? Cena jest bardziej.. 'przystępny'. Zawsze możesz do niego podejść, zapytać. Z Randym jest inaczej. Bardzo pomocni byli ludzie jak Regal, Goldust i oczywiście Jericho. Podejrzewam, że jeżeli ktoś po raz pierwszy zobaczył mnie w NXT, nie wyobrażał sobie mnie jako mistrza WWE. A tu.. mogę nim zostać już w niedzielę!

:arrow: CM Punk: Szkoda mi Gallowsa. Był dobrym człowiekiem, potrafił zrobić coś z niczego.

:arrow: Shawn Michaels miał wypadek samochodowy. Razem z jego rodziną mieli stłuczkę z pijanym kierowcą. Jest to potwierdzone przez twitter HBK'a.

:arrow: Znów fighter MMA! Podobno Quinton RAMPAGE Jackson potwierdza, że po zakończeniu jego kariery w UFC mógłby zostać professionalnym wrestlerem. Przyznam, że warunki ma dobre.

:arrow: Mimo głosów, jakoby sezon czwarty NXT miałby się nie odbyć.. część ludzi w Creative Teamie jest za. Ciekawe.

:arrow: Ostateczna karta Survivor Series:

WWE Title Match

Wade Barrett vs. Randy Orton

John Cena will be the special referee. If Barrett wins, Cena is free from Nexus. If he loses, Cena is fired from WWE.

World Heavyweight Title Match

Edge vs. Kane

WWE Intercontinental Title Match

Kaval vs. Dolph Ziggler

WWE Tag Team Title Match

Santino Marella & Vladimir Kozlov vs. Heath Slater & Justin Gabriel

Divas Title Handicap Match

Natalya vs. Layla & Michelle McCool

Traditional Survivor Series Elimination Match

Rey Mysterio, Big Show, Kofi Kingston, MVP & Chris Masters vs. Alberto Del Rio, Drew McIntyre, Jack Swagger, Cody Rhodes & Tyler Reks

John Morrison vs. Sheamus

:arrow: Większość gwiazd zwolnionych przez WWE jest w dobrym humorze. Niektórzy nawet na to czekali, bo mieli dość pobytu tam.

:arrow: Możecie być spokojni - Val Venis nie będzie częścią WWE jako wrestler.

:arrow: Przykra wiadomość dla fanó Mr. Andersona. TNA planuje by nie występował on w ringu aż do końca roku.
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Ulicznik Xeb

1

• Brem

1

• RandyOrton141674326003

1

Top użytkownicy w tym temacie

No kurde jestem bardzo ciekaw walki między Ortonem a Barrettem. Po prostu co by było gdyby wygrał Randy. Jest to niemożliwe bo WWE dużo by straciło gdyby Cena odszedł. Hmm... jestem wielkim fanem Randy'ego i nie ukrywam że chciałbym żeby wygrał no ale jak znam życie wygra Barrett i pojawi się Miz ale nie wiem czy wykorzysta walizkę.

Chamy nikt Ci nie komentuję :D

Wypowiedź Pipera jest dość ciekawa i w sumie ma tam troszkę racji. Czy ten cały Nelson chcę zabić dziadka bo w takim starciu jasno bym stawiał na rozpierniczenie Andrzeja. Ale w sumie na co w WWE ludzie z MMA? Ja jestem na nie niech lepiej wykorzysta to co ma, a ma sporo. Chyba, że jakiś TT from MMA hmm byłoby ciekawie. Pierwszy raz chyba jakaś "normalna" wypowiedź Wade poza tym przestaję tego całego Ortona lubić gwiazdeczka od siedmiu boleści... [ ciekawe czy goli pośladki :D :D :D ] Luke coś z niczego no nie wiem chyba w życiu prywatnym ładne karmniki robił jako wrestler mnie nie przekonywał. Kurde, szkoda, że nie złapał dziada i Sweet Chin Music, a tak na serio dobrze, że się nic nie stało. Quinton jest nawet fajny, ale jakby miał dojść do WWE może feud z Big Zeke...? Oczywiście wygrany przez Jacksona, ale fighterzy mma nie mają co liczyć na pasy u VInca jeśli by oczywiście byli zatrudnieni co jest możliwe, bo Vince lubi koksów. Dużo się mówi o złej atmosferze w szatni WWE, więc nie dziwie się, że niektórzy z powodu bezrobocia się cieszą. U Ken szkoda, że tak długo, ale cóż lepiej, żeby wyzdrowiał, a nie jakąś kaszanę odwalał. W co wątpię, ale pewnie gdyby nie był do końca zdrowy to by znów było większe prawdopodobieństwo na kontuzję. Szkoda, że nie ma info więcej o zwolnieniach. Ale dzięki za nius good job.

Zgodze się z Piperem że móc mozna ale kurcze czemu tak rzadko to się dzieje. No i nigdy nie będzie to to samo co kiedyś, przez ere PG WWE straciło realizm storylinów. Zawodnicy z mma w sumie jeśli mają potencjał to można im dac szanse, oczywiście najpierw do FCW i niech pokażą czy mają zadatki. Ciekawa wypowiedź Barrett'a, jeszcze raz potwierdza prawdziwe oblicze Ortona. No już z troche ponad tydzień pewnie się dowiemy co dalej z NXT. Myśle że zrobia jeszcze jedną normalną, męską edycje żeby zobaczyć czy spadek zainteresowania był spowodowany faktem że była to edycja dla Div. A moim zdaniem właśnie tak było zwłaszcza że z tygodnia na tydzień było to coraz debilniejsze. Szkoda Andersona ale z drugiej strony moim zdaniem to przedłuży push Morgana więc nie nażekam. Ale myśle że Anderson jednak w ringu sie pojawi i to już na FR. Obstawiam go jako sędziego specjalnego w ME. W gre wchodzi jeszcze tylko Douglas ale byłaby to słaba opcja.

Bardzo się cieszę z tego że tylu fighterów z MMA chciałoby w przyszłości przejść na ringi wrestlingowe. King Mo, Quinton Jackson, Nelson... znaczące postaci w świecie MMA. To pokazuje że wrestling jest wspaniałym sportem, który przyciąga do siebie wielu ludzi. Jeśli HBK miał stłuczkę to pewnie nikomu się nic nie stało. To tylko pokazuje jak pijani kierowcy są nieodpowiedzialnymi ludźmi. Z tego miejsca pragnę ostrzec! Nie prowadźcie ludzie po pijaku ponieważ możecie zrobić krzywdę sobie, najbliższym a pozatym alkohol to zła rzecz. Punk potwierdzi moje słowa :P. No nie, oby czwarty sezon NXT się nie odbył bo nie wytrzymam. Jeszcze rok temu tak napierniczałem na ECW (WWE), a teraz naprawdę wolałbym powrotu tamtego brandu bo naprawdę jest tragicznie. Cóż, niech Anderson spokojnie dochodzi do siebie ponieważ zdrowie to rzecz najważniejsza.

Dzięki za newsy :).

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jestem zadowolony że w przyszłości wrestling wzbogaci się o kilku fighterów z MMA.To dobrze że stłuczka HBK'a nie jest poważna.Ten pijany kierowca powinien dostać od Michaelsa.Widać że CM dobrze wypowiada się o byłym koledze.Zgadzam się z nim.Bardzo przemyślana wypowiedz Barretta.Tutaj Wade ukazuję prawdziwe zachowanie Ortona.Ja sam myślałem że 1 edycje NXT wygra podopieczny Christiana.Wielka szkoda że Aderson nie wystąpi do końca roku.Dora robota dzieki za newsy.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Co do wypowiedzi Pipera to mozna w erze PG stworzyc historie ale bardzo nudna. całe nexusu i te ataki nudne. ten burid alive match miedzy takerem i kanem....nudny gdyby nie PG napewno było by duzo krwi, moze uderzenia łopatą xDDD kibice nawet skandowali podczas tej walki: WE WANT BLOOD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...