Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Doug Williams co z nim będzie ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

25.jpg

Moja druga dyskusja więc bądzcie wyrozumiali . Ale za nim przejde do rzeczy skróce wam troche końcówke ostatniego impacta! . Podzas ME w którym walczyli Matt Morgan z Rica Flairem , Ric pchnoł Matta w strone sędziego a ten został oguszony i już praktycznie do końca walki nie brał w niej udziału . Morganowi jednak nic sie nie stało odrazu wstał i zaczoł dominować nad Flairem robił z nim praktycznie co chciał aż tu wpadło Fortune (co akurat było do przewidzenia ) . Doug na początku stał sobie z boku patrząc jak jego kuple obijają Morgana aż po chwili podszedł do niego AJ i kazał mu zatakować leżącego Morgana . Aj zaczoł ciągnąć Williamsa za rękw ale ten nie dał sobą pomiatać i po prostu przyłożył AJ ten upadł na ziemie , Daug po chwili powalił reszte grupy aż Kazarian nie zepchnoł go do narożnika Daug odepchnoł Kazarniego w strone Morgana który wykonał mu clothesline po chwili Matt pozbył sie reszty byłych przyjaciół Williamsa i po jakiś 30 sekundach uzyskał pin na Flairze . Doug sie oddalił , uśmiechnoł sie i tylko oglądał celebrytującego Morgana . No i właśnie tak Doug Williams przeszedł face turn . No i tutaj niestety jestem niemile zaskoczony chociaż było pewne że prędzej czy później wyleci z Fortune . No ale teraz co z nim będzie , ja sobie Douga jako faca nie wyobrażam dla mnie jest on hellem z krwi i kości . Jego twarz jego styl walki i jego gimmick przemawiają za tym że on musi być hellem . No ale w pewnym stopniu ciesze sie z jego face turnu bo teraz przynajmniej nie będzie latał jak pies za Flairem . No i tutaj następuje zasadnicze pytanie co z nim będzie ? Według mnie Daug powinien najpierw rozpocząć feud powiedzmy z Aj Stylesem o jego Tv champ wreście mielibyśmy porządny feud o ten pas z czeego byłbym bardzo zadowolony ponieważ ten pas bardziej traktuje sie jak ozdobe niż jak normalny pas . Jest jeszcze możliwość powrócenia do X division i odzyskaie przez niego pasa z czego bym sie bardo ucieszył bo nie moge patrzeć jak ten pas jest w posiadaniu tego ... nie będe kończył bo nie chce dostać warna za wulgaryzmy . Może też w najbliższym czasie ukształtować sie grupa faców którzy wyjdą na przeciw niegodziwym rządom Hogana i Bischoffa a Doug sie do nich przyłączy jako nawrócony na dobrą strone mocy . No w każdym razie przed Williamsem jest kilka eweuntalności jedne ciekawsze drugnie mniej ale w każdym razie mam nadzieje że nie zniknie z TV po prawpodobym feudzie z Fortune .

Co sądzisz o Dougu ?

Czy ewentualny feud z Aj byłby dla niego dobry ?

Czy chciałbyś widzieć go jako nowego "starego" mistrza X division ?

Czy jego face turn wyjdzie mu na dobre ?

Gdyby miał zniknąć z TNA (czego bardzo bym nie chiał ) do jakiej federacji może sie udać ?

Za każdą SENSOWNĄ odpowiedź będe naprawde wdzięczny ponieważ za jakiś czas zamierzam regularnie pisać dyskusje .

ps. Sory za błędy interpukcyjne i ortografy .

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mateusz199670

2

• Brem

2

• Yao

1

• JRTNA1

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Muszę przyznać że ja osobiście od dłuższego czasu czekałem na jego face turn gdyż jako heel się już wszystkim przejadł a creative team nie miał już na niego pomysłu.To prawda heel był z niego genialny jednak to nie zmienia faktu że i może być całkiem dobrym facem.Wystarczy tylko że creative team popracuje trohchę na jego gimmickiem,zmieni mu styl wypowiedzi z aroganckiego na bardziej przyjazny :) i będzie git.Doug jest bardzo dobry przy mikrofonie i wydaje mi się że nie będzie mu trudno zachęcić do siebie publiki.Co do jego dalszej kariery to w obecnych czasach najbardziej prawdopodobnym rozwiązaniem było by właśnie nawrócenie się na tą dobrą stronę jednak nie walka przeciwko hoganowi tylko przeciwko Flairowi,AJ'owi i reszcie.Chociaż feud ze Stylesem też jest możliwy.Zgadzam się z tobą że przydało by się nadanie jakiejś wartości TV tittle a nie tylko ozdoba na ramieniu AJ'a.Do powrotu walki o X Devision niema szans gdyż tam już długo był i jakoś się zbytnio nie sprawdził.Jednak nie chcę się bawić w jasnowidza i dopiero będzie można tu coś napisać po następnym iMPACT!'cie gdyż będzie wiadomo z kim będzie miał feud.Co do jego występów w innych federacjach widział bym go w ROH jednak znając życie by występował w jakiś mniejszych federacjach lecz napewno by występował w takich federacjach jak ROH,EVOLVE i pewnie PWG.A więc podsumowując cieszę się że ten o to wrestler przejdzie face turn gdyż to jedyna szansa na występy tego zawodnika w TV bo jako heel jest już bez wartości.

#SmartFanZone

Ja się z turnu Douglasa ciesze, moim zdaniem on bardzo pasuje na face'a. Szczerze mówiąc jak zacząłem oglądać TNA jakies pół roku temu w trakcie jego feudu z Kendrickiem to bardzo długo myślałem że to Williams jest facem i bardzo mi to do niego nie pasowało jak się okazało że nim nie jest. Drugim plusem tej sytuacji jest fakt że Fortune wreszcie jest 4ech, nigdy nie rozumiałem czemu jest ich 6 a wszyscy pokazują na palcach 4. Co do dalszych losów tego zawodnika. Na pewno nie chciałbym żeby pchał się do feudu z immortals w jakiś znaczący sposób. Moim zdaniem nie ta liga, i w sumie właśnie sobie uświadomiłem że go nie lubie. Pewnie będzie feudował z fortune, nie głupi jest pomysł z feudem o TV Champinship ale nie chciałbym żeby ten pas zdobył. Po prostu fajnie by było żeby coś z nim się zaczęło dziać bo narazie nie liczy się wcale i już lepiej było jak go miał Terry. Natomiast absolutnie nie chciałbym żeby się kręcił koło pasa X Division, był mistrzem bardzo długo i to za jego panowania ta dywizja tak strasznie podupadła (chyba dlatego go nie lubie, kojarzy mi się ze zniszczeniem x dywizji w TNA). Myśle że nie jest niestety wykluczone żeby był tym sędzią specjalnym w pojedynku Morgana z Hardym chociaż mam ogromną nadzieje że tak się nie stanie i będzie nim Anderson. Dla Doug'a jest to za odpowiedzialne zadanie.

Może też w najbliższym czasie ukształtować sie grupa faców którzy wyjdą na przeciw niegodziwym rządom Hogana i Bischoffa a Doug sie do nich przyłączy jako nawrócony na dobrą strone mocy .

No to bym nie liczyl i tego bym nie chciał. Uważam że grupa która będzie walczyć z immortals powinna skłądać się z nowych zawodników ze znanym przywódcą którym na pewno nie powinien być Douglas. Reszta zawodników czyli Morgan, Pope, RVD, Anderson, Samoa Joe no i teraz Douglas powinna feudować z nimi indywidulanie tak jak jest teraz. Ewentualnie na koniec w jakimś decydującym starciu wszyscy się pojawią połączą siły. No i własnie jeśli chodzi o losy Doug'a w tej dalekiej przyszłości, po zakończeniu story immortals to opcji jest oczywiście wiele ale nie sądzę żeby miało się z nim dziać coś specjalnie ciekawego. Na ME moim zdaniem nie ma szans nigdy, będzie sobie siedział w midcardzie, jobbował, ew. może dostanie kiedyś jais mało wazny pas czy TagTeam. No i podsumowując, na chwile obecną Doug może dostać jakąs istotniejszą role do odegrania np feud z AJ ale po zakońćzeniu tej roli nie widze przed nim wielkiej przyszłości.

• 2 tygodnie później...

Ci którzy oglądali ostatniego impacta już zapewne wiedzą ża Doug Williams zmierzy sie Aj o pas Television . Ja z tego obrotu sprawy jestem niezwykle zadowolony wreście dostaniemy jakiś porządny feud o ten pas i przestanie [pas] być tylko ozdobą dla Aj . Według mnie Doug ma nawet realne szanse na zwycięstwo w walce z Stylsem . Aj i tak ma długo ten pas szczerze to już mnie nudzi jak z nim wchodzi i tak właściwie co ten pas mu daje ? No właśnie nic jest dla niego tylko ozdubką a dla Douga byłby ciekawą opcą . Po za tym Williams wystąpił w ME ostatniego impacta ! co może mu dobrze wróżyć . Spinował nawet kogoś już nie pamiętam kogo ale spinował . Mamy nawet już taką nieformalną stajnie Doug , Morgan , Joe , the Pop . Wieć wobec Doga CT może mieć naprawde wielkie zamiery . Zapraszam wszystkich do konyuowania tej dyskusji.

• 2 tygodnie później...

Mamy nawet już taką nieformalną stajnie Doug , Morgan , Joe , the Pop . Wieć wobec Doga CT może mieć naprawde wielkie zamiery .

Hmmm :P Stajnia to zdecydowanie za duże słowo na to co widzieliśmy. Po pierwsze Joe i Pope sa indywidualistami i ledwo się zgodzili na udział w tej walce po drugie po tym co się stało między nimi jeśli mają jeszcze razem stanąc w ringu to tylko przeciwko sobie. O żadnej stajnie nie ma tu mowy natomiast można powiedziec że Doug zbratał się z Matt'em. Wysunął swoją kandydature na sędziego specjalnego i Morgan obiecał to wziąść pod uwage ale moim zdaniem to by było dla niego za poważne zadanie i na to stanowisko obstawiam zdecydowanie Mr. Andersona. Natomiast jeśli chodzi o pas TV. AJ'owi ten pas rzeczywiście jest zupełnie nie potrzebny i tylko zajmuje miejsce komuś kto mógłby zrobić o niego ciekawe feudy w midcardzie. No i teraz czy Doug jest w stanie? Narazie siedzi z Morganem i teraz kwestia co się z nimi stanie gdy wróci Anderson i Morganowi skończy się push na główny pas. W teamie bym ich oglądac nie chciał bo Blueprint ma zadatki na ME i tam powinien siedzieć. Williams mógłby ten pas dostać w sumie pod warunkiem że nie feudowałby o niego z Fartune ani najlepiej nie z nikim z immortals tylko sobie poszedł z nim na bok i feudował np zzzz Youngiem. A jeżeli ma zostać w story immortals to najchętniej bym go widział w stajni z Magnusem i Wolfem tylko że tu z kolei to Wolfe by rządził a Doug znów stałby się tłem. No niewiem, jakby nie patrzeć ja mu wciąż wielkiej przyszłości nie wróze.

Edit/

Dobra to chyba najodpowiedniejsza chwile by ten temat odnowić. Jak już wszyscy wiemy Doug na FR pokonał AJ i został TV Championem. O dziwo zrobił to w świetnej walce którą zakończył w imponujący sposób. Wykonanie Styles Crash na AJ'u to jest coś czego chyba jeszcze nikt nie zrobił a AJ to w końcu były posiadacz WHC. I teraz pytanie czemu tak się stało. Doug zaledwie 2 czy 3 miesiące temu stracił xD który posiadał mega za długo, mistrzem był bardzo słabym, za jego rządów ta dywizja umarła. No dodatek nie porywa on publiki ani jako heel ani teraz jako face o czym najlepiej świadczą okrzyki publiki w czasie jego walki wyraźnie wspierające AJ'a. No i ta walka była pierwszą dobrą walką w jego wykonaniu jaką widziałem czyli gdzieś od ponad pół roku. To wszystko moim zdaniem świadczy o jakimś fenomenie tej postaci, wydaje mi się że musi on mieć jakieś mega plecy w federacji bo niczym nie zasługuje by ciągle mieć jakiś pas a ma. No i kolejna kwestia co dalej z nim i tym pasem? Czy będzie kontynuował feud z Fortune w sensie z AJ lub może z Kazarianem bo ostatnio dochodziło między nimi do spięć. Może też zostawić fortune i zająć się feudem z kimś innym ale raczej to jest wątpliwe. Mam nadzieje że będzie lepszym mistrzem TV niż był xD a jeśli nie to niech szybko ten pas traci. W sumie dalej go nie lubie, niczym mnie do siebie nie przekonuje mimo ostatniej świetnej walki i wolałbym żeby pas szybko wrócił w ręcę AJ'a lub Kazariana.

• 2 tygodnie później...

Co sądzę o Dougu?

Moim zdaniem jest dobrym zawodnikiem, który może sporo wnieść do impactu. Team z Morganem również może pomóc w wypromowaniu brytyjczyka.

Czy feud z AJ byłby dla niego dobry?

Otóż nie. Widziałbym AJ'a jako face'a, który staje przeciwko Immortals. Podejrzewam, że stoczy z nim kilka walk, po czym AJ przejdzie face turn i razem z Morganem i Williamsem będzie walczył z Immortals.

Czy chciałbym go widzieć jako nowego mistrza X Division?

Moim zdaniem lepszym posiadaczem pasa był AJ. Najlepszy zawodnik świata, z charyzmą. Pas lepiej pasował do niego.

Czy jego face turn wyjdzie mu na dobre?

Moim zdaniem tak. Jako wróg Immortals może się nieźle wypromować wśród fanów TNA. Kto wie, może niedługo będzie jedną z największych gwiazd TNA?

Czy jeśli pożegnałby się z TNA to do jakiej federacji by poszedł?

Według mnie udałby się do sceny niezależnej. Nie wyobrażam sobie Williamsa w WWE. Pewno ROH, albo CZW. A może powrót do Wielkiej Brytanii?

ROH + TNA = wyższa jakość niż McMahon Land.