Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zwolnienia w WWE!, Christian na RR?, WWE w 3D, Sting i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

shad

:arrow: Najświeższe wieści od Jima Rossa – Shad Gaspard został zwolniony z WWE. Podobno zostali zwolnieni też Luke Gallows oraz członek Creative Teamu - Chris "Big Dick Johnson" DeJoseph.

:arrow: Taka ciekawostka. W intrze najnowszego DVD WWE „Top 50 Superstars of All Time” nazwisko Bruno Sammartino zapisano jako "Summartino". Bruno jest na 24 pozycji w rankingu na tym home video.

:arrow: Uaktualniony harmonogram na PPV WWE w 2011:

Royal Rumble

1/30/2011

Boston, MA (TD Garden)

Elimination Chamber

2/20/2011

Oakland, CA (Oracle Arena)

WrestleMania XXVII

4/3/2011

Atlanta, GA (Georgia Dome)

WWE Extreme Rules

5/1/2011

Tampa, FL (St. Pete Times Forum)

WWE Over the Limit

5/22/2011

Seattle, WA (Key Arena)

WWE Fatal 4-Way

6/19/2011

Washington, DC (Verizon Center)

WWE Money in the Bank

7/17/2011

Chicago, IL (Allstate Arena)

SummerSlam

8/14/2011

Los Angeles, CA (Staples Center)

Night of Champions

9/18/2011

Buffalo, NY (HSBC Arena)

Hell in a Cell

10/2/2011

New Orleans, LA (New Orleans Arena)

WWE Bragging Rights

10/23/2011

San Antonio, TX (AT&T Center)

WWE Survivor Series

11/20/2011

New York, NY (Madison Square Garden)

WWE TLC

12/18/2011

Philadelphia, PA (Wells Fargo Center)

:arrow: Już miałem kończyć niusy, kiedy doszły ważne informacje – zwolnieni zostali:

* Vance Archer

* Caylen Croft

* Tiffany

* Jillian Hall.

Na kolejne informacje trzeba czekać.

:arrow: Christian napisał na facebooku, że na Royal Rumble powinien powrócić.

:arrow: WWE wysłało do fanów ankiety, które dotyczyły transmitowania gal w technologii 3D. W ankiecie pytano ludzi, czy jeśli WWE transmitowałoby gale w 3D, to kupili by telewizory 3D.

Total Nonstop Action

:arrow: TNA Against All Odds odbędzie się 13 lutego w iMPACT! Zone.

MattMorganPromo02_mr_1270261965-000.jpg

:arrow: Ric Flair jest bardzo zadowolony z “nowego” Matta Morgana. Mówi że Morgan posiada ogromny potencjał.

:arrow: Story z EV 2.0 zakończyło się. TNA jest zadowolona z tego storyline’u i z tego co dali od siebie ECW Originalsi.

:arrow: Prawdopodobnie Sting podpisze kolejną, roczną umowę z TNA.

Inne

:arrow: Według byłego szefa bezpieczeństwa WWE Jimmy Noonan była diva WWE, Chyna bierze udział w nagraniach do „filmu dla dorosłych”.

:arrow: ROH TV Champion Eddie Edwards doznał kontuzji ramienia. Jeszcze nie wiadomo jak bardzo ta kontuzja jest poważna.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• elo3856

2

• Droopi

1

• swiroos1674325948

1

• RandyOrton141674326003

1

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda głównie Shada. Po rozpadzie Cryme Tyme zapowiadało się fajnie z jego postacią, ale to zwolnienie wszystko przekreśla. Może to i lepiej z Luke'iem bo po rozpadzie SES nie widziano na niego pomyslu, a szkoda aby sie marnował. Obu panów zapraszamy do TNA za 90 dni, szczególnioe Shada. Szkoda też innych zwolnień, że Tiffany odeszła to jakiś absurd. Szalała w klubach, ale taka dupa i wylatuje. Mogę ją pocieszyć jak chce :D Christian może wygra RR? Potem do WM'ki story z Edge'em o pas WHC i na Wrestlemanii zakończenie kariery. Ciekawa opcja. Ja w Morganie nie widzę takiego wielkiego potencjału. Są od niego lepsi w federacji i zasługujący na większy push niż on. Dzięki za niusy. Czekam na kolejne.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Damn... dużo zwolnień z WWE, nic na to nie wskazywało, czyżby to byłaby jedna z sekwencji "WIELKICH zmian w WWE"? Nie wiadomo, ale dlaczego Gaspard? Moim zdaniem ten zawodnik ma potencjał i zapał jak i umiejętności, może to znów jakiś story line ale myślę że nie... Ja się pytam czemu zwolnili Big Dicka Johnsona... to była najjaśniejsza postać WWE xD... to że nazwisko Bruna jest napisane przez u to tylko omyłka w literce i na bank zostanie to poprawione więc nie ma co robić wielkiej afery... i kolejne zwolnienia, tym razem Vance Archer, który moim skromnym zdaniem jest dobrym wrestlerem został wylany na zbity pysk jak i Jillian Hall i Caylen Croft no i Tiffany ale ona na zbitą twarzyczkę (ktoś za to odpowie! xD). Christian na Royal Rumble? Heel Yeah... WWE w 3D? Heel NO! Cóż nie oglądam nic innego tylko WWE czyli tylko to skomentuje choć powiem jeszcze tylko tyle że Sting może dać sobie spokój z wrestlingiem bo ma wyrobioną markę a teraz staje się już dziadem... No to tyle Newsy dobre choć nie powiem, ubolewam na zwolnieniami...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Poleciał Gallows, Shad Gaspard, Tiffany Jillian, Archer i Croft. Osoby, które tak naprawdę nic nie znaczyły dla federacji. Gallows - po rozpadzie SES już nie istniał. Shad Gaspard? Miał być największym heelem federacji, a okazał się na tyle kiepski, że wyleciał najpierw do FCW, a potem w ogóle z federacji. Tiffany? ot taki umilacz dla oka, pokroju Bella Twins, żadna strata. Podobnie Jillian. Zresztą jesli chodzi o roster div, to WWE musi trochę miejsca zrobić laskom z NXT. Croft powinien polecieć razem z tym drugim frajerzyną, zbędny balast. Archer? Kolejne słabe ogniwo. Nie ma co rozpaczać, luźniej w rosterze, może teraz dla kogoś zrobiło się miejsce.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Uuu ile zwolnień. Jak tu już wspomniał fan x3 że po rozpadzie Cryme tyme nie było o nim za głośno. Luke po rozpadzie SES nic nie znaczył. Nie było pomysłu na niego. Trochę szkoda Div.Ale niedługo laski z NXT przyjdą.Archer i Croft co oni w ogóle robili w WWE. Mały talent , zero umiejętności . Razem z nimi dwoma powinien wylecieć Baretta i Hawkins. Christian na RR? Fajowo. Gdyby wygrał RR i pas na WM'ce by było wielkie osiągnięcie w jego karierze. Ale żeby Christian wygrał RR? trochę trudno mu będzie.Matt Morgan ma potencjał?? Jakiś żart. Sting pasuje do TNA i niech nie odchodzi. Dobra robota dzięki za newsy!

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Matt Morgan ma potencjał?? Jakiś żart.

A ty wogóle wiesz kto to jest, widziałeś go na oczy? Matt Morgan ma potencjał, ma potencjał na jedną z twarzy federacji i głównego champa, pomimo tego że jest "większy" to w ringu jest całkiem niezły, a przy micu to wogóle bajki. Ogarnij się chłopie i nie komentuj newsów na siłe, a te o których nic nie wiesz to wogóle zostaw. Jeśli chodzi o zwolnienia to popieram Daimona. Sorry za krótki post.

Archer i Croft co oni w ogóle robili w WWE. Mały talent , zero umiejętności . Razem z nimi dwoma powinien wylecieć Baretta i Hawkins.

Co Ty człowieku gadasz w ogóle... Owszem za Dudebusters nie przepadałem bo nie mają za wielkiej charyzmy ale kurcze w ringu byli b. dobrzy więc nie mów że mają zero umiejętności. A co dpo Archera i Hawkinsa to już w ogóle pojechałeś... Byli świetnym tagteamem, najelpszym w WWE póki ich bez sensu nie rozwalili, Archer świetnie się sprawdzał w roli jaką grał i był jednym z lepszych "większym" zawodników w ringu a Hawkins świetnie do niego pasował, jest dobry przy micu i w ringu. A to że WWE ich wszystkich marnowała i działo się z jnimi to co się działo to dla Ciebie powód żeby pisac że nie mają talentu ani umiejętności?

Matt Morgan ma potencjał?? Jakiś żart

Yhhh... Matt Morgan mma ogromny potencjał i zupełnie się z Flairem zgadzam. Jest duży i świetny w ringu, oczywiście w swoim stylu, nie wszyscy musza być hiflyerami żeby być dobrymi wrestlerami. A taka wypowiedz z Twojej strony moim zdaniem świdczy że pewnie nawet nie oglądasz TNA a masz ją wpisaną w ulubiona federacje bo jest tam Twój ukoffany Jeff Hardy... Pozatym Morgan jest wytworem TNA co tym bardziej świdczy że powinien ten push dostać...

Yhhh dobra porzejde do newsów... Zwolnien dużo i niestety większośc zwolnionych lubiłem. Największa stratą jest Archer moim zdaniem, czemu napisałem wyżej, no i Tiffany ale to osobiste zboczenie :P Shad i Luke też byli dobrzy w swoim stylu. No i teraz ciekawostą jest czemu poleciało tyle ludzi jednocześnie. Po pierwsze WWE chyba ma zamiar juz całkowicie zrezygnować z Tag Teamów... Obecnie zostały tam 2 tag teamy skoro wywalili Crofta... No i nie wiem czemu poleciał Archer a nie Hawkins bo moim zdaniem miał on większy potencjał. Może szykuje się powrót pasa Cruiseweight? W sumie jakby nie było WWE ma mocną dywizje hiflyjerów i wprowadzenie teraz tego pasa byłoby świentym posynięccie. Rey, Tyson, Bourne, Morrison, Kofi, własnie Hawkins, Barretta, Kaval, Daniel Bryan, Gabriel, obaj bracia Uso, Tatsu, Christian, no kurcze jak oni moga tego nie dostrzegać a pewnie i tak nie wymieniłem wszystkich. Za to TAgTeamów WWE obecnie nie posiada wcale. Błąd w nazwisku Bruna to generalnie nie szkodliwa literówka ale jednak jakby nie było jest to jedna z największych legend WWE, jego rekordu posiadania pasa WC raczej nigdy nikt nie pobije i sądze że osoba za ta literówke odpowiedzialna dostała niezły opieprz a jeśli nie to powinna dostać. Christian kolejny kandydat do powrótu na RR, torche już ich się nazbierało, ciekawe czy po raz kolejny RR będzie okazją do wielkiego powrótu z pushem. Bardzo dobrze że story z EV2 się zakończyło, i tak trwało za długo, jeszcze tylko powinni wylac Richardsa który jest zupełnie nie potrzeny i wtedy moga kontynuowac spokojnie feud Rhino z Dreamerem bo ich akurat lubie i fajnie że zostają indywidulanie. Sting powinien sobie dac już spokój, w ringu ssie, móglby zakończyc kariere, sopkojnie sobie dołączyć do HoF i może keidyś wrócić ale już nie jako czynny wrestler.

Zwolnienia z WWE chyba słuszne, bo ci zawodnicy niczym się nie wykazywali i byli tylko zbyteczni. Tylko dziwne, że zwolnili tylko Croft'a, a Barrete zostawili :thinking: PPV identyczne jak w tym roku więc jakichś nowości nie należy się spodziewać. Jeśli Christian powróci na RR to powinien dostać push. Według mnie gość jest dobry i nie ma sensu żeby jobbował. Mógłby zdobyć IC Title. Zobaczymy ile Sting jeszcze pociągnie. A Morgan ma potencjał i powinni go wykorzystać. Dzięki za newsy :t_up:

ksgj.png

W sumie tych zwolnień można było się spodziewać, Shada po rozpadzie Cryme Tyme praktycznie nie było na tygodniówkach. Co do Luca, to po rozpadzie SES i kontuzji Punka praktycznie nie było dla niego szans na zaistnienie. Trochę szkoda mi Archera, WWE praktycznie od jego pojawienie nie miała na niego pomysłu. Praktycznie nie otrzymał żadnego pusha i był typowa zapchaj dziurą. Co do Tiffany to chyba kara za jej alkoholowe wybryki. Tak ogólnie szkoda, że roster tak bardzo się zmniejsza, bo będziemy zmuszeni co tydzień oglądać te same walki.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Na początek wypada skomentować owe zwolnienia. Jak widać czystki następują w listopadzie. Za Shadem płakał nie będę bo nigdy nie darzyłem Go sympatią, Luke też nie był jakiś nadzwyczajny. Jillian również nie była moją faworytką, a Tiffany nawet nieźle prezentowała się niegdyś jako managerka ECW, ale w ringu była totalnie beznadziejna. Croft był nawet niezły, ale Barreta przewyższa Go umiejętnościami co zresztą pokazał na ostatnim SS. Najbardziej wkurzyło mnie zwolnienie Archera. Nie znaczył tak naprawdę nic dla federacji, ale moim zdaniem był bardzo dobrym zawodnikiem i liczyłem że jeszcze namiesza w przyszłości. Cóż, tak bywa...

Trochę szkoda Div.Ale niedługo laski z NXT przyjdą.Archer i Croft co oni w ogóle robili w WWE. Mały talent , zero umiejętności . Razem z nimi dwoma powinien wylecieć Baretta i Hawkins.

Stary, chyba nie wiesz co piszesz. Każdy ma własne zdanie, ale jak Barreta i Hawkins powinni wylecieć to bez komentarza. Może się mylę, ale uważam, iż nie masz własnego zdania, tylko przytaczasz wcześniej napisane opinie innych (czyt. Daimon).

Życzę szczerze Christianowi powrotu już na RR. Mam nadzieję że po powrocie dadzą mu jakiś push. Mam nadzieję że kontuzja Edwardsa nie jest poważna. Czekam na dalsze informacje na temat tego zawodnika.

Dzięki za newsy :).

No więc według mnie te zwolnienia są słuszne ponieważ nikt z tej czwórki nic nie pokazywał :) Archer był najbardziej widoczny gdy ECW jeszcze było ale później to rzadko co występował. Chyba że na Superstar. Shada lubiłem jeszcze gdy był w Cryme Time ale później nic, kompletnie nic i jego feud z JTG nudny był. Gdyby SES jeszcze było to Luke nie zostałby zwolniony a że nie mieli jak go wykorzystać to zwolnili go.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...