Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

:::Black Ice ist here!!:::

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

30 marca 2007, Gdzieś na świecie

Nie ma to jak samotność, nikt ci nie przeszkadza, zostajesz tylko ty i swoje myśli! No wiem że zostałem przyjęty do Extreme Wrestling Federation no i jest to najlepsza rzecz jaką mogli zrobić dla siebie i dla mnie. Reaktywacja i od razu sukces. Nie pożałują tego że zaprosili Black Ice tam. Nawet dali mi walkę. Popatrzmy na tą ulotkę. – Łapie kawałek papieru leżącego obok niego. -

EWF Wrestlepalooza LXXXVIII, Gdańsk (1.04.2007)
01. Tool vs Kraven albo Game albo Sandman – walka może (ale nie musi) być o EWF World title
02. Apollo vs Starrcade vs Mexicano vs Black Ice – Elimination match – pierwsza wyeliminowana osoba zostanie zwolniona – EWF Evolution  Championship
03. Oscar Knifer vs The Panter 
04. Psycho & Backstabber vs Jupiter & Vaclav 
05. Bubba vs Kraven albo Game albo Sandman albo Mystery Oponent – walka może (ale nie musi) być o EWF World title lub EWF FTW title

Nie obchodzą mnie inne walki. Walka numer 2 jest najważniejsza! Z kim walczę. Apollo to ten lekarz tak. Eh żałosne naprawdę żałosne. Uciekł z więzienia no to jak mu tak dobrze to może pobawię się w łowcę bandytów. Oj niech ten chuligan się szykuje bo Black Ice nie będzie miał dla niego litości! Popatrzmy na drugiego przeciwnika. To ten szybciutki mały Mexicano no no nieźle, ale po co on się pchał tutaj jak wiedział że Black Ice też będzie występował, a może życie mu niemiłe. Nie wiem naprawdę Ci ludzie są dziwni. Myślą że założą coś na łeb to są kozakami. Worek na łeb i za ojczyznę. Nie ma co. Starrcade. No o nim niewiem za dużo ale wiem że walki Hardcore nie są mu obce – podnosi swoje Kendo Stick – Słyszysz mały może będziesz miał okazję zatrzymać się na czyimś ciele. Nie będą mieli łatwej walki o nie. Już to widzę jak eliminuję jednego po drugim. No bo kto mnie pokona?? Nikt nie ma szans. A co to? – przygląda się ulotce z bliska –

Na tej gali zostanie ogłoszony nowy komentator, będzie nim jeden z byłych wrestlerów EWF

No no, widzę że ładnie jadą nie dość że nowe twarze i ja to jeszcze nowy komentator. Ładnie ale co to ma do rzeczy? Chyba że to jakaś prawdziwa legenda to inna sprawa. Ale muszę się skupić na walcę, a nie zajmuje się jakimiś pierdołami. Nie będę ćwiczyć ponieważ fizyczne ćwiczenia niewiele mi dadzą. Chce po prostu wygrać swój debiut i stać się pierwszym w nowym EWF Evolution Champion. Nie mogę przegrać zresztą to niemożliwe. Jak Black Ice może przegrać walkę?? Na pewno nie przegra!. Dobra trzeba kończyć w końcu czeka mnie walka. – wstaną i wyszedł z dziwnego pomieszczenia.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Sickman

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie