Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jericho w TNA?Survivor Series,FCW,Jim Ross,Punk

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

sssssszy.png
mason.jpg

:arrow: Wcześniej mówiono, że Mason Ryan stracił pas FCW na rzecz Johnyego Curtisa, jednak okazało się to być zwykłą plotką i Ryan jest wciąż FCW Heavyweight Championem

:arrow: WWE Hall of Famers Jim Ross i Ricky Steamboat byli obecni na ostatnim FCW.JR był tam, żeby ocenić młode talenty, a Stemboat wrócił do pracy w FCW (przypomne, że jego przerwa była spowodowana problemami zdrowotnymi)

:arrow: Aktualna karta na WWE Survivor Series:

WWE Championship - Free or Fired

Special guest referee: John Cena

Randy Orton © vs. Wade Barrett.

WWE World Heavyweight Championship

Kane © vs. Edge.

Traditional Survivor Series Elimination Tag Team Match

Team Mysterio (Rey Mysterio, Big Show, MVP, Kofi Kingston & Chris Masters) vs. Team Del Rio (Alberto Del Rio, Jack Swagger, Cody Rhodes, Drew McIntyre & Tyler Reks).

WWE Tag Team Championships

Justin Gabriel & Heath Slater (c's) vs. Santino Marella & Vladimir Kozlov.

Sheamus vs. John Morrison.

WWE Divas Championship - 2 on 1 Handicap Match

Laycool (c's) vs. Natalya.

:arrow: Kurt Angle w jedynm z wywiadów powiedział, że TNA prowadzi rozmowy z Chrisem Jericho na temat jego dołączenia do TNA poniżej filmik z kawałkiem wywiadu

http://www.youtube.com/watch?v=ijFsY6clCHY&feature=player_embedded

:arrow: Podczas kręcenia Super Stars jako komentatora, można było ujrzeć CM Punka

:arrow: Maxine która została wyeliminowana z NXT, zmieniła swój avatar na twitterze na którym jest w koszulce Nexus zapytana o to czy dołączy do Nexus odpowiedziała "Never know!!".

:arrow: Po Old Shoolowym RAW Chris Jericho napisał na swoim twitterze taką o to notkę

"Różnice między Jim Ross i Michael Cole są takie jak różnice między Paul Newman i Paulie Shore." Co może oznaczać, że nie bardzo mu się podobało :P

1.jpg

:arrow: Alex Riley został aresztowany za prowadzenie po pijanemu(więcej informacji w kolejnych niusach)

Szału nie ma ale są to moje pierwsze niusy z czasem będzie lepiej :)

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rejden

1

• Mr. Underson

1

• Brem

1

• Blazi

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Karta Survivor Series jak najbardziej mi odpowiada ;]. Denerwowałem sie dalczego tak długo nie było mowy o tradycyjnej walce Srvivor Series.

Jericho w TNA?! NIE WIERZE. On tam pop prostu nie pasuje, mam nadzieje ze po swojej trasie wroci do WWE.

CM Punk jako komentator - cóż, dobry sposób na wykorzystanie go w czasie rehabilitacji. Mam nadzieje ze to co mówi Maxine jest prawdą, bo kobiety w Nexus to świetny pomysł. Nieźle by było jakby do Nexusa dołączyli również Titus O'Neil, Eli Cottonwood i Percy Wattson. Fajne Newsy. Pozdrawiam

No to skoro strata pasa Ryan'a to plota to pewnie nie szybko zobaczymy Batiste jr. w głównym rosterze. Sobie aż musze poszukać jakiejś jego walki bo w sumie nie wiem nic o jego umiejętnościach. Angle sobie to wymyslił moim zdaniem albo może nie tyle Angle co Dixie. Nie wierze żeby Jericho miał sie pojawic w TNA. Zawsze się wypowiadał że zostanie wierny Vincowi pozatym nie ma żadnego powodu by zmieniać federacje, w WWE ma dobrą pozycej, może ostatnio był troche odsunięty ale na pewno na powrót dostanie push a w TNA nie jest moim zdaniem potrzebny ani TNA nie jest potrzebne jemu. Maxine w Nexus, hmmm... W sumie nie głupie żeby do Nexus dołaczyła kobieta. Co prawda nie lubie Maxine ale niestety pasuja tam bardziej niż np Axana. Riley idioto... Kurde chłopak jest świetny i w ringu i przy micu, napewno kwestią czasu było aż zacznie cos znaczyć. Np jak Miz zdobędzie WC mógłby się zabrać z US i by to super pasowało gdyby obaj mieli pasy. A teraz pewnie wszystko sobie spieprzył... No zobaczymy co WWE z tym zrobi.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

To było pewne że to że Ryan stracił pas. Komuś po prostu się nudziło.No karta na SS jest dobra.Ciekawa będzie walka Teamów Reya i Del Rio.Jericho w TNA ?? To jakaś pomyłka. To kolejna plotka tak samo jak w sprawie Ryana. No CM Punk komentatorem? to fajnie.W tym stanie nie może walczyć to chociaż po komentuje.Kto wie może po wrestlingu zostanie komentatorem.Kobieta w Nexus. Mi to się nie podoba.Dlaczego dziewczyny miałyby być w takiej złej drużynie.Uuu Alex po pijaku jeździ hehe :) Ciekawe ile wypił.Dobra robota dzięki za newsy.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

TNA może sobie prowadzić rozmowy z Chrisem, ale mogę się założyć że choćby nie wiem co robili, to Jericho i tak nie dołączy do ich rosteru. Możliwe że teraz Punk będzie bawił się w komentatora częściej bo w końcu ma kontuzję, co eliminuje Go z występów w ringu. No ciekawe, może WWE ma jakieś plany wobec Maxine i dołączy do Nexus. Nigdy nic nie wiadomo :P. Riley rzeczywiście został złapany po pijanemu, ale podobno już jest wolny ponieważ wpłacił kaucję. Nawet Go lubię, ale to nie zmienia faktu, iż takim ludziom powinno odbierać się prawo jazdy i nie powinno być żadnej taryfy ulgowej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...