Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jericho w TNA?Survivor Series,FCW,Jim Ross,Punk

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

sssssszy.png
mason.jpg

:arrow: Wcześniej mówiono, że Mason Ryan stracił pas FCW na rzecz Johnyego Curtisa, jednak okazało się to być zwykłą plotką i Ryan jest wciąż FCW Heavyweight Championem

:arrow: WWE Hall of Famers Jim Ross i Ricky Steamboat byli obecni na ostatnim FCW.JR był tam, żeby ocenić młode talenty, a Stemboat wrócił do pracy w FCW (przypomne, że jego przerwa była spowodowana problemami zdrowotnymi)

:arrow: Aktualna karta na WWE Survivor Series:

WWE Championship - Free or Fired

Special guest referee: John Cena

Randy Orton © vs. Wade Barrett.

WWE World Heavyweight Championship

Kane © vs. Edge.

Traditional Survivor Series Elimination Tag Team Match

Team Mysterio (Rey Mysterio, Big Show, MVP, Kofi Kingston & Chris Masters) vs. Team Del Rio (Alberto Del Rio, Jack Swagger, Cody Rhodes, Drew McIntyre & Tyler Reks).

WWE Tag Team Championships

Justin Gabriel & Heath Slater (c's) vs. Santino Marella & Vladimir Kozlov.

Sheamus vs. John Morrison.

WWE Divas Championship - 2 on 1 Handicap Match

Laycool (c's) vs. Natalya.

:arrow: Kurt Angle w jedynm z wywiadów powiedział, że TNA prowadzi rozmowy z Chrisem Jericho na temat jego dołączenia do TNA poniżej filmik z kawałkiem wywiadu

http://www.youtube.com/watch?v=ijFsY6clCHY&feature=player_embedded

:arrow: Podczas kręcenia Super Stars jako komentatora, można było ujrzeć CM Punka

:arrow: Maxine która została wyeliminowana z NXT, zmieniła swój avatar na twitterze na którym jest w koszulce Nexus zapytana o to czy dołączy do Nexus odpowiedziała "Never know!!".

:arrow: Po Old Shoolowym RAW Chris Jericho napisał na swoim twitterze taką o to notkę

"Różnice między Jim Ross i Michael Cole są takie jak różnice między Paul Newman i Paulie Shore." Co może oznaczać, że nie bardzo mu się podobało :P

1.jpg

:arrow: Alex Riley został aresztowany za prowadzenie po pijanemu(więcej informacji w kolejnych niusach)

Szału nie ma ale są to moje pierwsze niusy z czasem będzie lepiej :)

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rejden

1

• Mr. Underson

1

• Brem

1

• Blazi

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Karta Survivor Series jak najbardziej mi odpowiada ;]. Denerwowałem sie dalczego tak długo nie było mowy o tradycyjnej walce Srvivor Series.

Jericho w TNA?! NIE WIERZE. On tam pop prostu nie pasuje, mam nadzieje ze po swojej trasie wroci do WWE.

CM Punk jako komentator - cóż, dobry sposób na wykorzystanie go w czasie rehabilitacji. Mam nadzieje ze to co mówi Maxine jest prawdą, bo kobiety w Nexus to świetny pomysł. Nieźle by było jakby do Nexusa dołączyli również Titus O'Neil, Eli Cottonwood i Percy Wattson. Fajne Newsy. Pozdrawiam

No to skoro strata pasa Ryan'a to plota to pewnie nie szybko zobaczymy Batiste jr. w głównym rosterze. Sobie aż musze poszukać jakiejś jego walki bo w sumie nie wiem nic o jego umiejętnościach. Angle sobie to wymyslił moim zdaniem albo może nie tyle Angle co Dixie. Nie wierze żeby Jericho miał sie pojawic w TNA. Zawsze się wypowiadał że zostanie wierny Vincowi pozatym nie ma żadnego powodu by zmieniać federacje, w WWE ma dobrą pozycej, może ostatnio był troche odsunięty ale na pewno na powrót dostanie push a w TNA nie jest moim zdaniem potrzebny ani TNA nie jest potrzebne jemu. Maxine w Nexus, hmmm... W sumie nie głupie żeby do Nexus dołaczyła kobieta. Co prawda nie lubie Maxine ale niestety pasuja tam bardziej niż np Axana. Riley idioto... Kurde chłopak jest świetny i w ringu i przy micu, napewno kwestią czasu było aż zacznie cos znaczyć. Np jak Miz zdobędzie WC mógłby się zabrać z US i by to super pasowało gdyby obaj mieli pasy. A teraz pewnie wszystko sobie spieprzył... No zobaczymy co WWE z tym zrobi.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

To było pewne że to że Ryan stracił pas. Komuś po prostu się nudziło.No karta na SS jest dobra.Ciekawa będzie walka Teamów Reya i Del Rio.Jericho w TNA ?? To jakaś pomyłka. To kolejna plotka tak samo jak w sprawie Ryana. No CM Punk komentatorem? to fajnie.W tym stanie nie może walczyć to chociaż po komentuje.Kto wie może po wrestlingu zostanie komentatorem.Kobieta w Nexus. Mi to się nie podoba.Dlaczego dziewczyny miałyby być w takiej złej drużynie.Uuu Alex po pijaku jeździ hehe :) Ciekawe ile wypił.Dobra robota dzięki za newsy.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

TNA może sobie prowadzić rozmowy z Chrisem, ale mogę się założyć że choćby nie wiem co robili, to Jericho i tak nie dołączy do ich rosteru. Możliwe że teraz Punk będzie bawił się w komentatora częściej bo w końcu ma kontuzję, co eliminuje Go z występów w ringu. No ciekawe, może WWE ma jakieś plany wobec Maxine i dołączy do Nexus. Nigdy nic nie wiadomo :P. Riley rzeczywiście został złapany po pijanemu, ale podobno już jest wolny ponieważ wpłacił kaucję. Nawet Go lubię, ale to nie zmienia faktu, iż takim ludziom powinno odbierać się prawo jazdy i nie powinno być żadnej taryfy ulgowej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...