Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

...:::Only Pain:::...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Naszym oczom ukazuje sie stary teatr cały pokryty kurzem widać że czasy świetności ma już za sobą. Gdzieniegdzie widać jakieś stare Greckie rzeźby czy obrazy ukazujące ludzkie cierpienie. Nagle słychać jakieś dźwięki i ciemność na scenie zaczyna się rozwidlać. Kamera ukazuje nam postać odwrócona plecami która zaczyna grać niezwykłą solówkę aż nie rozległa sie fałszywa nuta i BRZĘK gitara rozleciała sie na części pod wpływem uderzenia o ziemie. Nagle postać obraca sie i ukazuje się The Panter. Ubrany w koszulkę Guns 'n' Roses i jakieś podarte dżinsy. Jego twarz z wściekłości przeradza sie w spój do no właśnie czego? Zadumania? Panter patrzy się na roztrzaskaną gitarę następnie na swoje ręce po czym przemawia. Jeśli w życiu pojawia się nieprawidłowość życie zaczyna powoli przeradzać się w chaos. Jak klocki domino wszystko powoli zaczyna się burzyć. Wszytko co znasz zaczyna przeradzać się w najgorsze koszmary. Wszystko przeradza się w PIEKŁO!!(Uśmieszek Pantera) jeśli myślisz że uda ci się to przetrwać to jesteś w błędzie, w dużym błędzie! Nadzieja której desperacko się trzymasz w końcu pęknie jak jakaś mydlana bańka. Wtedy zaczynasz sie gubić i szukać wybawienia. Czym jest te wybawienie? Alkoholem? Nie. Prochami? Też nie. Więc czym? To może być tylko BÓL. O tak! To boskie uczucie zadawać go tak jak zadawali ci go najbliżsi. To zemsta. Słodka zemsta.(Panter zaczyna się diabolicznie śmiać) Czy może być coś piękniejszego niż widok proszącego o litość człowieka? Tak! Widok tego człowieka krzyczącego z powodu palącego bólu! Twarz Pantera nagle łagodnieje... nagle siada i zaczyna płakać... Kamera stopniowo się oddala... Nagle zostaje wyświetlone video z jakiejś undergroundowej federacji gdzie Panter walczy z jakimś dobrze zbudowanym przeciwnikiem. Na ringu leżą przeróżne narzędzia - tarka do sera, śrubokręty kilka krzeseł i jarzeniówki! Po krótkiej wymianie ciosów Panter uzyskuje przewagę i wykonuje Psycho Driver wprost na krzesło! Po czym sadystycznie się uśmiecha i wykonuje Panter DDT na jarzeniówki! Panter dalej znęca się nad przeciwnikiem lecz obraz ciemnieje... Wracamy do teatru gdzie Panter już stoi przed gigantyczną rzeźba czarnej pantery.

. ...No Hope...

...No Happiness...

...No Mercy...

...Only Revenge...

...Only Pain...

EWF... Extreme Wrestling Federation czemu wybrałem tą federacje? Kasa? Nie ona tak naprawdę nigdy mnie nie interesowała. Wybrałem ją ponieważ jest chora i potrzebuje mesjasza który ją uleczy. Sprowadzi na właściwą ścieżkę. Ścieżkę bólu i cierpienia! Już za niedługo moja pierwsza walka. Oscar Knifer do niedawna połowa tag team champions nawet nie umiał utrzymać przy sobie swojego partnera. Tak doskonale rozumiem Vaclava nie jesteśmy aż tak do siebie różni. Wiesz co Renifer on odszedł ponieważ ty go nie potrafiłeś zrozumieć, pocieszyć. Jesteś arogantem który nie widzi że ból to klucz do wszystkiego. Klucz do naszej egzystencji. Gdy nasza walka sie skończy poczujesz to! Poczujesz ból! Nie ważne czy wygram czy przegram chce jedynie żebyś poczuł to co ja musiałem poczuć. Wszystkie moje cierpienia i koszmary odczujesz na własnej skórze. Będziesz błagał o litość choć wiesz że nigdy nie nadejdzie. Będziesz sie bał tylko myśląc co mogę ci zrobić. Wysokość? Obiekty? Wszystko to nie ma dla mnie znaczenia nie możesz mi zadać bólu gdyż ból był we mnie jest we mnie i zawsze będzie! Myślisz że masz jakieś wsparcie. Managera a może publiczności? Nie w tej walce jesteś sam. Zupełnie samotny i wystawiony na siebie gdyż wszyscy umilkną gdy zobaczą ciebie zalanego własną krwią. Aha i żebym nie zapomniał. Pamiętasz pewnego harleyowca(nagle ukazuje się zdjęcie totalnie zdewastowanego Pantera) ten mały kotek miał fajną ksywkę a że w tym biznesie nie ma miejsca na dwie pantery. Reszty powinniście sie domyślić(uśmieszek). Knifer, twój przyjaciel nie był dla mnie zbyt dużym wyzwaniem mam nadzieje że ty trochę bardziej sie postarasz. Nasza walka będzie niczym muzyka tyle że żaden fałsz sie w nią nie wkradnie a ty ujrzysz prawdę co do twojej żałosnej egzystencji. Wiesz że to jest nieuniknione wiesz i boisz się bardzo się boisz. Już niedługo i z kogoś staniesz się nikim! Twoje marzenia rozwieją się niczym kurz podczas silnego wiatru... Wiesz że wystarczy tylko chwila nie uwagi żeby zakończyć ten match twoją karierę i być może twoje życie! Myślisz że przesadzam? myślisz że żartuję. A może myślisz że to zwykły blef? o nie Knifer mylisz i to bardzo ja to mówie poważnie. Bardzo POWAŻNIE! i lepiej weź moje ostrzeżenie na serio bo nie będzie żadnej litości. Przyjdź będę na ciebie czekał. ...Quote The Panter Nevermore... po czym Panter oddala sie w strone wyjścia a ekran zaczyna powoli się ściemniać po czym widać tylko napis ...:::Only Pain:::...

8363302634890420816486.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• damiandziki

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie