Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PWF - Polish Wrestling Federation by Lech Poznań(Jankes)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam. Chciałbym na łamach tego forum poprowadzić swoją federację,oraz oczywiście raz po raz udzielać się w innych tematach. Mam nadzieję,że moja federacja będzie Was choć trochę interesować,bo przecież nie robie tego tylko dla siebie. Poniżej kilka informacji :

Pełna nazwa : Polish Wrestling Federation .

Właściciel : Jacek Rutkowski

Gale w miastach całej Europy.

Są 2 rostery : Fight Time ( gale w poniedziałki o 21:00 ) oraz Knockout( gale w piątki o 21:00 ) . Poniżej ich rostery oraz reszta ekipy :

Fight Time :

Edge

Edge_cutout_by_dipset3.jpg

Mr.Kennedy

Ken_Kennedy3_2.jpg

Kaval

Kaval_04.jpg

Samoa Joe

1705_Samoa_Joe.jpg

CM Punk

CM_Punk_20.jpg

Tyson Kidd

Tyson_Kidd3_cutout_by_Crank.jpg

Daniel Bryan

DanielBryan10.jpg

Sheamus

Sheamus_CutOutApril2010_2.jpg

The Big Show

the_Big_Show_11.jpg

Dolph Ziggler

Dolph_Ziggler_OctCutoutByDipset3.jpg

Jeff Hardy

Jeff_hardy_Render_By_PSDD-Dipset25.jpg

Randy Orton

Randy_Orton_cutout_by_dipset15.jpg

The Miz

3.jpg

Tyler Reks

Tyler_Reks_05.jpg

Ted DiBiase

1666_Ted_DiBiase.jpg

Shelton Benjamin

Shelton_Benjamin_13.jpg

John Morrison

John_Morrison_4_3.jpg

Yoshi Tatsu

yoshi_tatsu_mysterious.jpg

Chavo Guerrero

Chavo_Guerrero_Render_By_PSDD-Dipset3.jpg

Shannon Moore

Shannon_Moore12_cutout_by_Crank.jpg

Komentatorzy :

Matt Striker

1116_Matt_Striker.jpg

Tazz

Tazz022.jpg

Reporter :

Maryse Ouellet

401.jpg

Spiker :

Tony Chimel

5531158.jpg

GM :

William Regal

Regal1CutedbyDrogenbaron.jpg

Pasy :

World Heavyweight Champion

whc.jpg

European Champion

wwf-wwe-european-champion-belt.jpg

Superstar Champion

shimmertitle.jpg

PWF TT Champion*

wwetagteamtitle.jpg

(Kolejność wg ważności)

Knockout :

Zack Ryder

1625_Zack_Ryder.jpg

R-Truth

r-truth_new.jpg

Rey Mysterio

Rey.jpg

JTG

JTG_Render_By_PSDD-Dipset1.jpg

Mark Henry

Mark_Henry.jpg

John Cena

John_Cena_39.jpg

Matt Hardy

Matt_Hardy15.jpg

Triple H

HHH20_cuted_by_Crank.jpg

Evan Bourne

1.jpg

Alberto del Rio

1831_Alberto_Del_Rio.jpg

Christian

christianPSD-Dreams.jpg

Ezekiel Jackson

Ezekiel_Jackson_cutout_by_dipset1.jpg

Tyler Black

00_tyler4.jpg

Primo

20100921_primo.jpg

Justin Gabriel

Justin_Gabriel_07.jpg

Batista

batista_by_gmg_2.jpg

Chris Jericho

7.jpg

Jack Swagger

Jack_Swagger-Cutout_by_Jibunjishin1.jpg

Vladimir Kozlov

Kozlov4.jpg

Rob van Dam

Rob_Van_Dam_2.jpg

Komentatorzy :

Michael Cole

Michael_Cole.jpg

Jim Ross

jim-ross.jpg

Reporter :

Maria Kannelis

84920205.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=77BFBA49EF8789215ABF3343C02EA5488371DBB0DEF0B0D1436B0370DF4BB372E83F677440DC12E7E30A760B0D811297

Spiker :

Justin Roberts

wwe-superstar-justin-roberts-11.jpg

GM :

Theodore Long

noviodegabriel.jpg

Pasy :

PWF Champion

vivid-imaginations-wwe-title-belts--championship-spinning-belt.jpg

Television Champion

ecwworldtelevisionchampionshiptk2.jpg

Intercontinental Champion

intercontinenatlsmackdown.jpg

PWF TT Champion*

wwetagteamtitle.jpg

(Kolejność wg ważności)

* PWF TT Champion obowiązują w obydwu rosterach.

Lista PPV :

Styczeń - New Years Revolution

Luty - Hardcore Night

Marzec - This is War

Kwiecień - Cage Rage

Maj - Your Chance

Czerwiec - SummerMania

Lipiec - Wrestling Time

Sierpień - Sunny Fight

Wrzesień - Explosion

Październik - Go to Win

Listopad - No Limits

Grudzień - Rebelion

Pierwsza gala już w piątek o 21:00 !

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lech Poznań

8

• FIZ

3

• Blazi

2

• fanfanfan

2

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra kolejny chętny to bookerki a ja takich lubie więc mam nadzieje że nie skończysz po jednej gali :) bierz się do roboty :t_up:

Fiszka,kojarze Cię z kilku fedów(grałem jako Jankes). Mam teraz 2,5 tyg. wolnego od szkoły,bo jestem chory więc mam czas na moją federację. Jak się rozkręcę to będzie dobrze.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No i zapowiada się kolejna federacja. Masz już ode mnie + za Jeffa:):)Nawet ta federacja dobrze wygląda. Na pewno skomentuję twoje gale. Życzę powodzenia !!

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Przy licznych fajerwerkach oraz przy muzyce Skilet – Hero rozpoczyna się pierwsze w historii PWF Knockout !

MC : W końcu doczekaliśmy się ! Po szumnych zapowiedziach i reklamach czas rozpocząć nową erę wreslingu. Z Poznania,miasta w którym zrodziła się ta federacja witają się Michael Cole...

JR : Oraz Jim Ross. Ekhm...Popraw sobie krawat

MC : A Ty kapelusz.

JR : Dobra nieważne. Pierwsze Knockout rozpocznie się od przemówienia GM'a, czyli Theodore'a Long'a ! Posłuchajmy co ma nam do powiedzenia.

Kamera kieruję się na ring i widzimy tam Long'a wraz z mikrofonem

TL : Witajcie wszyscy zebrani ! Pragnę uroczyście zainaugurować PWF Knockout ! Skoro już tutaj jestem,to przy okazji opowiem o tym,co dzisiaj nas czeka. Tak więc zobaczymy dzisiaj 6 mam nadzieję że świetnych pojedynków. Będa to półfinały turniejów o miano pretendentów do wszystkich pasów rosteru,oprócz TT,których po prostu narazie nie ma. Myślę,że to przyjdzie z czasem i już za tydzień zobaczymy w walce również drużyny. Więcej informacji o Knockout znajdziecie na stronie Polish Wrestling Federation. Już czas na pierwszy pojedynek,więc życzę miłej zabawy !

JR : Teddy uśmiechnięty jak zawsze.

MC : Teraz czas na pierwszą walkę. Jak już wspomniał przed chwilą Long,będzie to półfinał turnieju. Turniej ten toczy się o miano pretendenta do pasa Intercontinental. Zmierzą się ze sobą Zack Ryder oraz Evan Bourne !

JR : Ciekawy pojedynek. Większę umiejętności posiada Evan,lecz doświadczenie stoi po stronie Ryder'a.

MC : Lada moment przekonamy się co zwycięży tym razem.Oddajmy na chwilę głos Justin'owi Roberts'owi

JR : Pierwszy pojedynek dzisiejszego wieczoru to walka półfinałowa o miano pretendenta do pasa Intercontinental.

JR : W drodze na ring jest pochodzący z Long Island , New York , ważący 97 kg. ZACK RYDER !

JR: Drugi uczestnik tej walki to pochodzący z St. Louis, Missouri , ważący 83 kg. EVAN BOURNE !

Mamy klincz z którego zwycięsko wychodzi Ryder. Wpycha on rywala w narożnik. Sędzia odlicza 1....2....3....4. Ryder puszcza Evana,lecz natychmiast wykonuję serię punchy I “Lotnik” leży w narożniku. Zack nie czeka,bierze rozbier i mamy Dropkick wprost w głowę leżącego Bourne'a. Po tej akcji Zack przesuwa przeciwnika na środek ringu i mamy pin 1.... Evan szybko wypycha,ma jeszcze dużo sił. Ryder podnosi rywala,Irish Weap,Evan unika ciosu,ponownie odbija się od lin i wykonuje Hurricanrane. Ryder wypada po za ring,a Evan szybko nabiera rozpędu oraz wykonuję świetne Suicide Dive na Zack'a. “Lotnik” szybko wstaje i wbiega do ringu,tauntuje. Sędzia wylicza Ryder'a. 1...............2....................3.....................4 Zack podnosi się i lekko ogłuszony wturluje się do ringu,gdzie czeka już Bourne i wykonuje Standing Moonsault. Ryder nawet nie zdążył wstać ! Pin 1...........2........ “Mr. Woo Woo Woo” jednak wypycha. Evan czeka na rywala,daję mu wstać. Ryder z pomocą lin jest już na nogach, Bourne chcę wykonać przeciwnikowi Enzugiri,lecz ten unika i mamy szybki Swinning Neckbreaker. Pin 1..............2....... Kickout. Zły Zack wykonuję serię stompów oraz Jumping Knee Drop i ponownie pin 1..........2..... ponownie Evan przerywa.. Ryder kłóci się z sędzią, wykorzystuje to Bourne mamy Roll-Up 1...............2....... Kickout ! Zack wyraźnie zdezorientowany,za to Evan nabiera wiatru w żagle. Seria Low Kicków, po czym Roundhouse kick. Ryder już wita się z matą. Widownia szaleje,Bourne migiem wskakuje na narożnik i.......AIRBOURNE ! Pin 1..................2....................3 ! Koniec pojedynku,Evan wygrywa !

JR : Zwycięża i awansuje do finału EVAN BOURNE !

JR : Liczyłem po cichu na Evana i cieszę się że wygrał z Ryder'em.

MC : Mogliśmy ujżeć jak zawsze znakomity lot. Gratulacje dla Bourne. Teraz czas na krótkie reklamy a po nich druga walka dzisiejszego PWF Knockout.

MC : Następna walka to pojedynek o awans do finału turnieju o miano pretendenta do pasa Television.

JR : Przypominają się stare, dobre czasy. Mam nadzieję,że tutaj będzie równie fantastycznie jak za tamych lat.

MC : Dobra, dobra lepiej skup się na tym co dzieję się tu i teraz. Walczyć będą Tyler Black oraz JTG !

JR : Obaj są utalentowani z ciekawością obejżę ten pojedynek.

MC : WTF?! Batista wraca do wrestlingu ! Niesamowite.

Batista : Haha ! Mysleliście,że Cena ze mną skończył ? Że tak sobie po prostu odejde ? Haha myliliście się i to mocno. Wróciłem,i przy pomocy pana Rutkowskiego znalazłem się w jednym rosterze z Waszym superhero,którego zniszcze tymi oto rękoma ! Batista wykonuje swój taunt,publika nie jest zadowolona WWE to już przeszłość,tamte pojedynki to też przeszłość ! Liczy się tu I teraz. W PWF odrodzę się i w końcu Cię zniszcze,za te wszyskie upokorzenia ! Za Twoją arogancję i lekceważenie ! Przekonasz się co oznacza mój...

JR : Cena ! To John Cena !

Cena : Znowu się spotykamy “ zwierzaku”. Czyżby ponownie zachciało Ci się dostać solidnie po mordzie ? Po raz kolejny mam Cię zniszczyć i upokorzyć ? Byłem pewien że Twoja cudowna seria porażek w walkach przeciwko mnie uświadomi Ci wreszcie,że jestem od Ciebie lepszy ! Nigdy mi nie dorównasz rozumiesz ?!

Wściekły Batista biegnie na Cene i próbuje wykonać Spear,lecz John wykonuje unik,Batista przewraca się a Cena szybko zapina STF. Po chwili “The Animal” rozpaczliwie odklepuje,lecz John zaciąga jeszcze mocniej. Batista traci przytomność a John'a odganiają sędziowie.

MC : Niezłe przywitanie sobie zgotowali,szczególnie John Batiście.

JR : Z pewnością nie skończy się na tej jednej utarczce.

MC : Teraz już chyba możemy przejść do drugiej walki dzisiejszego PWF Knockout. Tyler Black vs. JTG.

JR : Do ringu idzie pochodzący z Brooklyn , New York , ważący 107 kg. JTG !

JR : Jego rywalem będzie pochodzący z Davenport , Iowa , ważący 101 kg. TYLER BLACK !

GONG ! Obaj rozpoczęli ostrożnie,dopiero po chwili podchodzą bliżej siebie. JTG próbuję sklinczować sie z rywalem,lecz Tyler kopie go w brzuch po czym Irish Weap i mamy Big Boot. JTG zlizuje kurz z maty po tym kicku. Black podchodzi do leżącego rywala i wykonuje Standing Moonsault. Pin 1..........2....... Kickout. Obaj wstają Black biegnie na przeciwnika z Clothesline'm,lecz JTG unika i wykonuję Dropkick. Pin 1......... Black szybko wypycha. Obaj ponownie na nogach. JTG chcę uderzyć rywala,ale Black schyla się i mamy Belly to Belly Suplex. Tyler bierze rozbieg i.......Running Shooting Star Press ! Szybki Pin 1...........2.......... Kickout ! JTG resztkami sił podnosi się z maty. Black próbuje Irish Weap w narożnik,lecz JTG kontruje z taką mocą,że Black uderza twarzą w słup i upada z impetem na mate. JTG wykorzystuje to wchodzi na narożnik i wykonuję Diving Leg Lariat po czym Pin 1..........2........ Ponownie Kickout ! Obaj są już bardzo wyczerpani,lecz biegną na siebie i..........Double Clothesline ! Obydwoje leżą bezruchu na macie. Sędzia zaczyna odliczać 1........2.........3.........4...........5............6............7 JTG I Tyler Reks zdołali uniknąć wyliczenia. JTG pierwszy atakuje rywala silnymi łokciami po czym mamy........ Box Cutter ! Świetna akcja. Pin 1.................2............ Kickout ! Tyler Black w niewiarygodny sposób uniknął porazki. Oboje są bardzo zdeterminowani,wiedzą,że to dla nich szansa. JTG podnosi rywala i próbuję wykonać Neckbreaker,lecz Black rozwala uchwyt,po czym szybko wynosi rywala i mamy Fireman's Carry Facebuster ! Pin 1..................2...........Kickout ! Wściekły Black podbiega do sędziego i zaciekle krzyczy na niego. W tym czasie JTG pozbierał się I znienacka mamy Small Package ! 1.............2....... Kickout ! JTG czeka aż rywal wstanie. Black resztkami sił utrzymuje się na nogach,JTG biegne z próbą Clothesline'u,lecz Tyler unika i........................SUPERKICK ! 1....................2................ JTG łapie się lin ! Niewiarygodne ! Tyler Black łapie się za głowe. Nie jestem pewien,czy JTG wie w ogóle co się dzieje. Tyler przesuwa rywala na środek ringu i mamy Standing Moonsault. Black nie czeka,będzie ryzykował,wchodzi na narożnik I........................CORKSCREW 450' SPLASH ! 1.....................2......................3 Pin Fall ! Tyler Black wygrywa !

JR : Zwyciężył I zapewnił sobie awans do finału TYLER BLACK !

MC : Kolejny dobry pojedynek. To dobry prognostyk przed następnymi walkami.

JR : Jak narazie obie walki trzymały poziom. Oby tak dalej !

MC : Teraz przenieśmy się na Backstage,tam jest już jak zawsze olśniewająca Maria Kannelis.

MK : Witajcie moi kochani. Jest ze mną zawodnik PWF Knockout John Cena. Cześć Jooohn.

JC : Siemasz Maria jak tam ?

MK : U mnie ok jak zawsze. Chciałam zapytać,co sądzisz o powrocie Batisty i o tym,że ponownie chcę walczyć przeciwko Tobie ?

JC : Powiem tak. Jak chce ponownie być we wrestlingu to prosze bardzo,mi to nie przeszkadza że jest ze mną w jednej federacji i rosterze. Nie będę atakował Batisty.....Dopóki mnie do tego nie zmusi. Jeżeli jednak będzie taka potrzeba,to po raz n-ty udowodnie mu,że jestem od niego tak po prostu,najzwyczajniej w świecie LEPSZY !

MK : Zmienie może temat. Co sądzisz o swojej nowej federacji czyli o Polish Wrestling Federation ?

JC : Jak widać,poziom walk jest bardzo dobry. Atmosfera w szatni również niczego sobie. Jeżeli w przyszłości będzie jeszcze lepiej,to będziemy rządzić całym tym biznesem.

MK : Dzięki za wywiad.

JC : Nie ma za co. Pozdro dla wszystkich.

MC : Cena znowu zgrywa cwaniaka a prawda jest taka,że tym razem Batista solidnie skopie mu tyłek.

JR : Ty sobie chyba w tym momencie żartujesz. John to mistrz świata w pokonywaniu Batisty.

MC : Z pewnością na nastepnych galach przekonamy się kto miał rację. Tymczasem zapraszamy na 3 już pojedynek dzisiejszego wieczoru. Drugi półinał turnieju o miano pretendenta do pasa Intercontinental.

JR : Uczestnikami tej walki będą Christian oraz Primo.

MC : Kolejny ciekawy pojedynek.

JR : Teraz czeka nas drugi pofinał turnieju o miano pretendenta do pasa Intercontinental !

JR : W drodze na ring pochodzący z Toronto , Ontario , Canada , ważący 103 kg. “Captain Charisma” CHRISTIAN !

http://www.youtube.com/watch?v=DT7pcVUameo

JR : Jego rywalem będzie pochodzący z San Juan , Puerto Rico , ważący 99kg. PRIMO !

Zaczęli od klinczu. Christian wyraźnie silniejszy spycha rywala do narożnika,seria punchy i kopnięć,po czym rozbieg i trafia Splashem w przeciwnika. Primo prędko wstaje,lecz Christian karci go za to Uppercut'em. Captain Charisma już siedzi na narożniku i czeka aż rywal wstanie po czym wykonuję Missile Dropkick. Pin 1............. Primo podnosi się z maty. Christian dominuję,wynosi rywala i mamy Flapjack. Christian klaszcze w ręce pokazująć,że będzie chciał już wykonać Killswitch. Primo wstaje a Christian chwyta go za ręce i próbuje przekręcić,lecz Primo świetnie podcina Kanadyjczyka po czym szybko wchodzi na narożnik i wykonuję Diving Leg Drop. Pin 1............. Christian wypycha. Primo podnosi rywala, i chcę wykonać Irish Weap, lecz Christian kontruje. Primo odbija się od lin i otrzymuję Speening Wheel Kick. Christian wchodzi na narożnik,Primo wstaje I mamy Flashpoint. Primo powalony i pin 1..................2.............Kickout. Christian wynosi rywala pod suplex,lecz Primo fantastycznie kontruję to na Hurricanranę,Christian szybko wstaję,ale równie szybko otrzymuję Dropkick. Primo już jest na narożniku,Christian już na nogach i widzimy ładne Diving Crossbody. Pin 1..........2........Kickout. Primo ustawia się za rywalem,czyżby Backstabber ? Christian wstaję i nachyla się tak,że Primo przelatuję przez niego. Christian podnosi rywala i mamy Tornado DDT. Christian jednak nie odpuszcza,stoi za przeciwnikiem,łapię go za głowę i tym razem mamy Inverted DDT. Pin 1............2.............Kickout ! Captain Charisma wchodzi na narożnik i mamy........FROGSPLASH ! Lecz to jeszcze nie koniec. Christian znów klaszczę w dłonie,Primo długo zbiera się z maty,lecz nadaremno,bo Christian już ma go ustawionego i........KILLSWITCH ! Pin 1.................2.....................3 ! Koniec pojedynku, wygrywa Christian!

JR : Wygrywa i przechodzi dalej “Captain Charisma” CHRISTIAN !

MC : A więc mamy pierwszą pare finałową. ,a potem drugi turniej,bo przecież trzeba wyłonić drugiego zwycięzce.

JR : Warto dodać,że pierwsze PPV spod znaku PWF obejżymy w grudniu,i to tam dopiero będą pierwsze pojedynki o pasy.

MC : Przenosimy się na BS,spójżmy co tam ciekawego się dzieje.

Alberto del Rio : Słuchaj,w WWE robiłem wszystko,żebyś stał się moim wrogiem,ponieważ od zawsze chciałem zmierzyć się z Tobą. Uważam Cię za dobrego wrestlera,a po za tym w nas obu płynie meksykańska krew. Co powiesz na zgodę i wspólny TT ?

Rey Mysterio : Alberto,nie wiem czy mogę Ci zaufać,po tym,co zrobiłeś mi na początku swej kariery u Vince'a. Jako że mam ogromne serce,dam Ci szansę i zgodzę się na Twoją propozycję. Zajżę do Ciebie po Twojej walce.

Alberto del Rio : Nie ma sprawy Rey. Ustalimy wtedy nazwę oraz entrance. Do zobaczenia.

Rey Mysterio : Do widzenia i powodzenia w pojedynku.

MC : WTF?! Rey i Alberto w jednej drużynie ? Oj coś mi tu śmierdzi,i nie są to fast-foody zjadane przez fanów za moimi plecami.

JR : Przesadzasz. Alberto powiedział,że popełnił błąd i że chcę się poprawić. Myślę,że warto mu dać szansę.

MC : Ja tutaj wyczuwam jakiś niecny podstęp del Rio.

JR : Chyba masz niezły węch....

MC : Ehh....

JR : My tu gadu – gadu a lada moment zacznie się drugi półfinał,tym razem stawka to finał turnieju o no.1 contender do pasa Television.

MC : Zmierzą się w nim Alberto Del Rio oraz R-Truth. Będzie bardzo ciekawie,lecz teraz czas na krótkie reklamy.

MC : Niezłe promo Polskiej Ekstraklasy.

JR : Od kiedy Ty się interesujesz piłką ?

MC : Nieważne. Teraz już najwyższy czas na wcześniej zapowiadany pojedynek.

http://www.youtube.com/watch?v=XR1rKfDxthw

MC : Spójrz.to Theodore Long !

JR : Ciekawe co ma nam do przekazania ?

Theodore Long : Mam do przekazania ważną wiadomość w sprawie najbliższego pojedynku. Przed chwilą dostałem informację o tym,że jeden z pracowników znalazł R-Trutha nieprzytomnego w jego osobistej szatni. Najprawdopodobniej został on zaatakowany,lecz nie wiemy jak i przez kogo. Jego miejsce w walce zajmie Chris Jericho.

MC : Szkoda R-Trutha. Nie ośmielę się nawet zgadywać,kto to był,ponieważ mógł to być każdy.

JR : Życzymy Truth'owi szybkiego powrotu do zdrowia,a tymczasem zapraszamy na walkę.

http://www.youtube.com/watch?v=gozyoheB45U

JR : Do ringu zmierza pochodzący z San Luis Potosi , Meksyk , ważący 119 kg. ALBERTO DEL RIO !

JR : Drugi uczestnik tej walki to pochodzący z Winnipeg , Manitoba , Canada , ważący 103 kg. “Y2J” CHRIS JERICHO !

Obaj szybko ruszyli na siebie. Mamy klincz,z którego zwycięzko wychodzi Del Rio,wpychajac rywala w narożnik. Alberto puszcza uchwyt i śmieje się. Wściekły Jericho kopie rywala w brzuch,po czym kilka punchy po czym silny Backhand Chop,del Rio jednak dalej stoi na nogach,a Y2J wykonuję Irish Weap,Del Rio odbija się od lin i trafia na łokiec Chris'a. Pin 1.......... Alberto przerywa. Chris szybko zakłada dźwignię na ręke,lecz Del Rio wstaje,i rozrywa uchwyt po czym szybko wykonuję Gutwrench Suplex. Rio po tej akcji podnosi rywala i już widzimy Irish Weap w narożnik. Y2J oparty o niego,a Del Rio z impetem wpada na przeciwnika. Pin 1........Kickout. Tym razem to Alberto próbuję osłabić rekę Jerich'a,lecz ten po dłuższej chwili sprytnie przerzuca przez siebie rywala. Del Rio na macie,co wykorzystuje Chris,mamy rozbieg po czym świetny Lionsault. 1.........2....... Alberto wypycha. Chris próbuję założyć Walls of Jericho,lecz tym razem Meksykanin zdołał się uratować i przekręcił się na plecy,przy okazji przewracając przeciwnika. Del Rio wchodzi na narożnik i mamy ładny Splash. Pin 1............2.......Kickout. Alberto nie ma zamiaru dać odpocząć przeciwnikowi,podnosi go i wykonuję Running Crossbody. Pin 1...........2.......... Y2J chyta się lin. Del Rio nie może uwierzyć,był pewien,że to już koniec,zaczyna kłócić się z sędzią,a gdy się obrócił, zainkasował European Uppercut a zaraz po tym Vertical Suplex. Pin 1........2.......... Kickout ! Zdenerowowany Y2J ponownie chcę założyć Walls of Jericho,ale teraz mu się to udaje ! Mocno zaciąga uchwyt,a Del Rio głośno krzyczy z bólu,próbująć doczołgać się do lin. Narazie słabo mu to idzie,lecz Y2J również opada z sił I słabiej trzyma,co Meksykanin wykorzystuje i jednym ruchem skacze do lin i mamy Rope Break ! Obaj leżą na macie próbując słapać oddech. Po chwili obaj wstają i....OMG! Double Enzugiri ! Jak oni to zrobili ? Obaj ponownie na deskach półprzytomni. Sędzia zaczyna odliczać 1...........2.............3.........4............5...........6 Y2J już wstał 7.......8......... Alberto również już na nogach. Chris podchodzi do rywala I chcę go uderzyć reką,lecz Del Rio chwyta ją I błyskawicznie zakłada ROLLING CROSS ARMBAR ! Jericho po chwili odklepuję !

JR : Zwyciezcą oraz drugim finalistą zostaje ALBERTO DEL RIO !

MC : Bardzo emocjonująca walka zakończona po raz pierwszy Submission'em.

JR : Tak więc o miano pretendenta do pasa Television za tydzień zmierzą się Tyler Black oraz Alberto Del Rio.

MC : Teraz zobaczmy co nowego za kulisami.

Widzimy rozmawiających Mark'a Henry'ego oraz Ezekiel'a Jackson'a.

Ezekiel Jackson : Słuchaj stary. Jesteśmy tutaj najsilniejsi,nikt nie ma takiej mocy jak My. Razem możemy zdemolować wszystko co stanie nam na drodze !

Mark Henry : Ziomek,masz całkowitą rację ! Nikt nie będzie w stanie się nam oprzeć. Każdy ulegnie pod takim naporem. Zapraszam do mnie,tam obgadamy szczegóły.

Obaj zawodnicy idą chwilę korytarzem,a po chwili wchodzą do szatni World Strongest Man'a,siadają we fotelach i popijając piwo rozmawiają dalej

Ezekiel Jackson : Dobra zaczynamy. Nazwa ?

Mark Henry : Co powiesz na World Strongest Team ?

Ezekiel Jackson : Mi tam pasi. Dobra, nazwa z głowy. Teraz theme.

Mark Henry : Może Twój ? W końcu jesteśmy po to,żeby dominować.

Ezekiel Jackson : Nie ma problemu.

Mark Henry : Wchodzimy normalnie,po swojemu,tak?

Ezekiel Jackson : Oczywiście.

Mark Henry : W takim razie wypijmy tego browara za zdrowie nowego TT w tej federacji !

MC : Czyli kolejna drużyna w PWF. Myślę,że mają jakieś szansę na pasy.

JR : Ja również tak uważam. Teraz czas na pierwszy półfinał o miano pretendenta do pasa PWF,czyli do najważniejszego tytułu w Knockout.

MC : Walczyć będą Batista oraz Triple H,czyli dawno znajomi z Evolution !

JR : Ta walka z pewnością przyprawi nas nie raz o mocniejsze bicie serca !

JR : Do ringu zmierza pochodzący z Washington D.C , ważący 130 kg. “The Animal” BATISTA !

http://www.youtube.com/watch?v=yQNJIhyqb10

JR : Drugi uczestnik tej walki to pochodzący z Greenwich , Connecicut , ważący 116 kg. “The Game” TRIPLE H !

Zaczęli od klinczu,jednak żaden z nich nie mógł przepchnąć rywala. Po chwili wydawać by się mogło,że ponownie się zklinczują,lecz w ostatniej chwili Batista kopnął rywala w brzuch,po czym zaczął okładać go punchami,a na końcu wykonał Front Powerslam. Pin 1....... The Game przerywa oraz szybko podnosi się,lecz Batista ponownie punch***je przeciwnika,tak,że ten wpadł do narożnika. Zwierzak wykonał kilka uderzeń barkiem w brzuch, a następnie wziął rozbieg i mamy Running Clothesline,po którym HHH padł na matę. Pin 1.........Triple H znów przerywa. Dave podnosi rywala,i chcę wykonać Vertical Suplex,lecz The Game zablokował ten rzut.a następnie sam go wykonał,a potem dołożył jeszcze Knee Drop i Pin 1........Kickout. Oboje już stoją,lecz to HHH jest w ofensywie,seria uderzeń oraz Backbreaker,i już widzimy Batistę na macie. HHH tauntuję i biegnie chcąc wykonać Running Knee Strike,lecz The Animal robi unik I wykonuję na zdezorientowanym The Gam'ie Two-Handed Chokelift ! Pin 1.........2.......Kickout. Batista szybko podchodzi do przeciwnika i zakłada Boston Crab,ale po chwili HHH chwyta się lin. Dave podnosi rywala,wykonuję Irish Weap na liny i........ Triple H robi Running Knee Strike ! Pin 1.............2............Kickout ! HHH wynosi rywala i wykonuję mu DDT ! Tryplak czeka aż Batista się podniesie,a potem robi mu Facebreaker Knee Smash ! Pin 1......2.......Kickout ! Triple H nie może uwierzyć. Triple H wykonuję rywalowi Irish Weap,lecz Batista po odbiciu od lin w niewiarygodny sposób wykonuję Spinebuster ! Lecz to nie koniec,Dave ustawia się w narożniku,i cierpliwie czeka,aż HHH się podniesie. Gdy The Game już to uczynił, The Animal wziął rozbieg i mamy Spear ! 1........2....... Triple H łapię się lin ! Wyraźnie zdenerwowany Batista w swoim stylu tauntuję przy linach,lecz publika reaguję pozytywnie. The Game resztkami sił stoi na macie,a Dave szybko wynosi go i już widzimy BATISTA BOMB ! Pin 1...........2...............3 ! Koniec walki,wygrywa Batista !

JR : Zwycięża i awansuję do finału,”The Animal” BATISTA !

MC : Średnia walka,spodziewałem się czegoś lepszego. Widać,że obydwoje nie są w najlepszej formie.

JR : Tak,ale oni jeszcze będą nas nie raz zachwicać świetnymi pojedynkami. Niemniej jednak,wygrał Batista po wyrównanym pojedynku.

MC : Przenosimy się na Backstage.

Widzimy Rey'a Mysterio czytającego coś z kartki do Albert'a Del Rio

Rey Mysterio : Oto moje propozycje ws. Tag-Teamu. Nazwa to Los Mexicanos. Themem będzie mix naszych utworów, a wejście się jakoś tam ustali.

Alberto Del Rio : Co do wejścia to może jakiś wjazd odkrytym samochodem ?

Rey Mysterio : Hmm...Myślę,że możnaby spróbować.

Alberto Del Rio : Dobrze,w takim razie Ja już będę się zmywał.

Alberto opuszcza szatnię,a Rey siedzi w fotelu zamyślony.

JR : Jak narazie wszystko idzie według mojego scenariusza.

MC : Do czasu Jim,do czasu.

JR : Widze,że jesteś uparty.

MC : … Teraz czas na Main Event dzisiejszego wieczoru. Walka Extreme Rules Match pomiędzy Rey'em Mysterio a John'em Ceną. Wygrany zmierzy się z Batistą o miano pretendenta do tytułu PWF Champion.

JR : Pewnie obaj mają zamiar skopać dupę Batiście w finale.

MC : Trafna uwaga. Ja osobiście bardzo liczę,że ten pojedynek będzie naprawdę godny ME.

http://www.youtube.com/watch?v=6QgNg7_KHxQ

JR : Pierwszy uczestnik tej walki to pochodzący z San Diego , California , ważący 79 kg. REY MYSTERIO !

JR : Jego rywal to pochodzący z West Newbury , Massachusetts , ważący 110 kg. JOHN CENA !

W hali nagle zgasło światło,a po chwili przemówił nikomu dotąd nie znany głos :

Żaden z Was dwóch nie jest godny,by walczyć w tej walce. Żaden z wrestlerów tej federacji nie jest godny występowania w niej. Jestem kimś,kto ciągle będzie Was straszył,demolował i niszczył na wieki. Po kolei każdy dostanię ode mnie zasłużoną karę,jaką będzie koniec kariery lub nawet marnego żywota. Światło w tej hali już nigdy nie zaświeci,ponieważ Ja to miejsce opanowałem,i nikt nie zazna tutaj spokoju !

Światło nijak nie zapalało się,a Knockout zeszło z antety

Trochę słabo,nawet jak na pierwszy raz. Zapewniam jednak,że im dłużej,tym lepsze gale będą. Narazie dopiero się rozkręcam I wciąż uczę się bookerki. Proszę o komentowanie :

Najlepsza I Najgorsza walka :

Najlepszy I najgorszy segment :

Ogólna ocena gali :

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Nie będę tutaj wybierał najlepszej i najgorszej walki.Wszystkie walki były słabe i krótkie.Wiem że to Twoja pierwsza gala ale mogłeś się bardziej postarać.Najlepszy i najgorszy segment?? Gdzie masz segmenty??Ogólnie to słabo. Musisz pisać dłuższe walki. Im dłuższe tym lepsze. Tak na zachętę 2+/10.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

1...............2....................3.....................4 - więcej kropek się nie dało? Nie miło się czyta coś takiego ............. kropki ............ są ..................... beznadziejne! Nie lepiej zrobić 1, 2, 3 i 4 ... ? Rozpatrz to bo liczenia i wyliczenia zajmują wiecej miejsca niż reszta walki. Walki mimo wszystko dość krótkie, wydłuż je bardziej i użyj więcej nazw akcji. Te dqwa Tag Team'y wyszły tak troche z dupy. Alberto z Ryjkiem? Jeszcze to Alberto mówi, że zawsze szanował Reya? Coś nie pasuje. Te Tag Team'y zostały stworzone na takiej zasadzie:

- Elo, zrobimy tag team

- Spoko, nazwa to Pierdoły

- OK, to wbije do ciebie potem

- OK, pa

Backstage no niby jakiś był, ale na BS to musi być akcja, jakies ataki czy cos.

Najlepsza I Najgorsza walka : Alberto vs Chris - Ryder vs Bourne

Najlepszy I najgorszy segment : Ciężko powiedziec

Ogólna ocena gali : 2,5/10

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Oj JeffHardy15 nie za ostro ??? pierwsza gala nie trzeba tak jechać po nim no może i walki były krótkie ale nawet ciekawie i rada dla ciebie nie rób takich długich wyliczeń np. 1...........2.......3 wystarczy 1..2..3 Takie coś.Najlepsza Walka niewiem chyba pierwsza :) a najgorsza jeszcze nie wskaże.

Jeśli chodzi o segment to chyba ten z ceną i batistą z tym STF.Ocena gali biorąc pod uwage że to pierwsza następna (jak będzie) to surowiej bede oceniał a teraz -7/10

Dzięki,postaram się korzystać z Waszych rad oraz spostrzeżeń. Następna gala w poniedziałek - Fight Time !

Gali nie będe oceniał bo wyszło bardzo słabo koledzy wyżej powiedzieli ci co powinieneś porawić odemnie taka mała rada lepiej pisać jedną tygodniówke a poświęcić na nią więcej czasu nie musisz prowadzić ich aż 2 bo to jest strasznie pracochłonne i można szybko stracić zapał do pisania więc na twoim miejscu prowadziłbym tylko 1 tygodniówke .

• 2 tygodnie później...

mateusz199670 - W sumie nad tym myślałem,w weekend dam Newspack,i tam się wszystko wyjaśni.

Dodano:

Newsy PWF :

- Przedwczoraj miała miejsce pierwsza gala spod znaku PWF, Knockout. Ratingi wyniosły 1.9 a hala była zapełniona do ostatniego miejsca. Jak na początek można uznać to za dobry wynik.

- Mówi się o tym,że roster PWF zasilić mają 4 wrestlerzy. Podobno mają przyjść oni z federacji MainStreamu(WWE , TNA)

- Niejaki Tyler Reks został zatrzymany za prowadzenie samochodu pod wpływem narkotyków. Narazie nie wiadomo nic na temat ewentualnych ruchów ze strony zarządu Polish Wrestling Federation.

- Christian w jednym z wywiadów powiedział,że widzi w PWF ogromny potencjał,i ma nadzieję na szybki postęp tej federacji,oraz,że cieszy się że może być jej częścią.

- Pierwsza gala PPV odbędzie się 26 Grudnia,a jej nazwa to Rebelion.

- Umowy sponsorskie z PWF podpisały następujące firmy : Cyfra + , Microsoft , KFC oraz Netia.

- Wiadomość z ostatniej chwili ! Władze Polish Wrestling Federation postanowiły połączyć dwa rostery w jeden wspólny. Jego nazwa to Knockout,a gala odbywać się będzie w każdy piątek. Decyzję tą wymusiły protesty pracowników PWF z powodu zbyt dużego obciążenia pracy ! Wszystkie pasy i zawodnicy są teraz w jednym rosterze ! W związku z tym zwolniono kilka członków ekipy : Jim Ross , Justin Roberts , Tazz , William Regal , Maryse.

PS. Chciałbym zedytować pierwszy post,ale nigdzie nie ma takiej opcji...

Dodano:

Przy licznych fajerwerkach oraz przy muzyce Skilet – Hero rozpoczyna się PWF Knockout !

MS : Na kolejnym Knockout, po dłuższej przerwie spowodowanej śnieżycą i probemami z dojazdem, z Pragi witają się w Wami Matt Striker...

MC : ...I Wasz ulubiony komentator Michael Cole.

MS : Ostatnio bardzo wiele się działo. Atak na R-Trutha, niespodziewane uniemożliwienie walki Cena vs Mysterio, oraz decyzja o połączeniu rosterów i zwolnieniu kilku ludzi.

MC : Masz rację,lecz dzisiaj będzie równie ciekawie. Dziś obejżymy 5 walk.

MS : Wyłonimy rywala Batisty w finale 1 turnieju do no.1 contender do pasa PWF oraz zobaczymy 2 półfinały o miano pretendentów do tytułów Superstar oraz European !

[theme Theodore Long'a]

Słuchajcie mnie wszyscy ! Nie wiem kto skutecznie nie dał rozpocząć zeszłotygodniowego Main Eventu,lecz niech ta osoba wie,że nikt nie da się zastraszyć oraz, że wkrótce ujawnimy Twoją tożsamość a wtedy poniesiesz zasłużoną karę ! Nie damy się terroryzować !

Nagle gaśnie światło a po chwili słychać głos :

Teddy, Teddy, Teddy. Ale Ty jesteś naiwny. Nie jestem na tyle głupi żeby działać sam. Mam ze sobą dwóch braci, którzy razem ze mną zawładną Polish Wrestling Federation. Nikt i nic nas nie powstrzyma,a na pewno nie taki tchórz jak Ty ! Już wktótce pokażemy wszystkim na co nas stać, a wtedy jedyne co Ci pozostanie, to schować się pod spódnicę mamy i modlić się, żebyśmy Cię nie znaleźli. Niedługo całą federację ogranie mrok i zło, którego nie będziecie w stanie wypędzić ! Hahahahaha !

Świało zapala się,a Long leży nieprzytomny w ringu. Lekarze na noszach wynoszą go z hali.

MS : Gdy ten głos mówił, że wkrótce pokażemy wszystkim na co nas stać, to nie sądziłem, że nastąpi to aż tak prędko...

MC : Nie jest dobrze, jeśli tak dalej pójdzie, to PWF chyba będzie zmuszone przerwać swoją działalność !

MS : Już nie mogę się doczekać, aż się Ci trzej ujawnią.

MC : Nie zapominajmy, że Knockout trwa ! Teraz czas na pierwszy pojedynek w turnieju o pretendenta do Superstar Championship !

MS : Tytuł ten jest mało prestiżowy, ale zawsze to jakieś wyróżnienie.

MC : To prawda. W walce tej zmierza się Ted DiBiase oraz Justin Gabriel !

[theme Justina Gabriela]

Tony Chimel : Pierwszym uczestnikiem tej walki jest pochodzący z Cape Town, South Africa, ważący 98 kg. JUSTIN GABRIEL !

[theme Ted'a DiBiase]

TC : Jego rywalem będzie pochodzący z West Palm Beach, Florida, ważący 107 kg. TED DIBIASE !

Rozpoczęli od tradycyjnego klinczu, który łatwo wygrywa DiBiase i spycha rywala do narożnika, a tam okłada go serią uderzeń a następnie kopnięć, sędzia interweniuje i odciąga Teda od przeciwnika. DiBiase bierze rozbieg i Clothes...Gabriel jednak ucieka w bok i DiBiase z impetem wpada w narożnik a Justin wykonuję Roll-Up ! 1...2...Kickout ! Obaj już stoją na nogach. Ted ponownie chcę klinczować,ale Gabriel zachodzi rywala za plecy i wykonuję Dropkick a nastepnie Senton. Pin 1...2... Kickout ! Justin odbija się od lin, przeskakuję nad przeciwnikiem, ponownie odbija się i... DiBiase powala przeciwnika Clothesline'm, po czym trzy Fist Drop'y jeden po drugim a następnie Knee Drop i Pin 1...Kickout. Ted podnosi rywala i Irish Weap w narożnik,po czym podsadza Gabriela na samą górę i będzie próba Superplex'u ! Wszystko jest już gotowe, ale Gabriel w ostatniej chwili blokuję rzut i spycha rywala z narożnika i wykorzystuje to wykonując Moonsault ! Pin 1...2... Kickout ! Justin szybko zakłada Armbar. DiBiase cierpi, lecz po chwili wstaję i uwalnia się serią łokci po czym wykonuję Scoop Powerslam. 1...2... Kickout ! Ted podnosi rywala i jest bliski zapięcia Million Dollar Dream,jednak w ostatniej chwili Gabriel przerzuca rywala przez plecy, po czym bierze rozbieg i mamy Springboard Moonsault. Pin 1...2... Kickout ! DiBiase zdołał podnieść się z maty. Gabriel pomaga wstać przeciwnikowi, lecz potem częstuję go serią Low Kicków, a nastepnie próba High Kick'u, ale DiBiase przechwytuję rywala i mamy Sitout Spinebuster ! Pin 1...2... Kickout ! Oboje mają mało sił, lecz pomimo to chcą wygrać. Ted wykonuję Elbo...Ale nie ! Gabriel odsuwa się, DiBiase pada na matę, a Justin szybko zakłada duszenie nogami ! DiBiase wyraźnie traci siły i tlen, próbuję rozerwać uchwyt, lecz nie udaję mu się to. Ted powoli traci przytomność ale w przypływie adrenaliny wstaję z rywalem na barkach i wykonuję Powerbomb ! Pin 1...2... Kickout ! DiBiase podnosi rywala,ale ten szybko wykonuję Superkick ! Po czym wchodzi na narożnik i mamy 450' SPLASH...NIE ! Justin spada na kolana Ted'a. Oboje leżą bezruchu a sędzia odlicza 1..2..3..4..5..6..7 DiBiase stoi na nogach choć lekko się chwieje. ..8...9 Gabriel zdołał wstać za pomocą lin otaczających ring. Ted biegnie na przeciwnika,ale ten naciąga liny i DiBiase ląduję po za ringiem, a Justin bierze rozbieg i mamy Splash ponad linami ! Po kilku chwilach obaj podnoszą się lecz Ted wyjął spod ringu krzesło i na klęczkach uderzył nim Gabriela,a sędzia nic nie zauważył ! Justin zwija się z bólu a DiBiase wciąga go do kwadratowego pierścienia i Pin 1..2.. Gabriel chwyta się lin ! Rope Break ! Wściekły Ted wykonuję całą serię Angry Stomp'ów i oczekuję aż jego przeciwnik wstanie. Gdy Justin wstał, DiBiase próbuje założyć ponownie Million Dollar Dream, ale Gabriel kopie rywala w brzuch i częstuję go świetnym STO ! 1...2... Kickout ! Gabriel nie może uwierzyć i mówi coś do sędziego. Ted w tym czasie wstał i chcę wykonać Big Boot ale Justin nachyla się i wymierza Spin Kick rywalowi, który pada bezwładnie na ring. Gabriel prędko wskakuję na narożnik i widzimy piękny 450' SPLASH ! Pin 1...2..3 !

TC : Zwycięża i awansuje do finału JUSTIN GABRIEL !

MS : Bardzo zacięty był ten pojedynek, szala zwycięstwa przechylała się raz na jedną, raz na drugą stronę. Do końca nie było wiadome kto wygrał

MC : Ciężko tutaj mówić o jakiejś wielkiej przewadze Gabriela, lecz ostatecznie to on zwyciężył.

MS : Teraz czas na małe reklamy, a następnie kolejne walki !

MC : Za moment rozpocznie się pojedynek o finał turnieju o no.1 condender do pasa European.

MS : Narazie jednak przenieśmy się na Backstage.

Widzimy siedzącego w szatni Johna Cene, który mocno o czymś rozmyśla, po chwili wychodzi z szatni i po krótkim chodzie wchodzi do biura Long'a, którego zastępuje Chairman PWF Jacek Rutkowski.

JC : Dzień dobry panie Jacku.

JR : O, witaj John ! Co Cię tu sprowadza ?

JC : Chciałbym dzisiaj skopać tyłek Batiście w walce no DQ.

JR : Obawiam się, że to niemożliwe ponieważ karta na dzisiejszą galę została maxymalnie zapełniona.

Do biura wpadł zły "The Animal"

B : Zatwierdź tę walkę dobrze Ci radze !

JR : Jeszcze raz do mnie powiesz takim tonem to zostaniesz bezrobotny. Dzisiaj na pewno nie zawalczycie, za to za tydzień, kto wie ?

JC : No trudno, miałem nadzieję, że dzisiaj Batista po raz kolejny zgarnie ode mnie manto.

B : Zamknij się, bo inaczej nie wyjdziesz stąd cało !

Obaj zawodnicy styknęli się czołami wściekle patrząc na siebie, lecz rozdzielił ich Jacek Rutkowski i kazał im natychmiast opuścić pomieszczenie. [/i]

MS : Iskrzy międzi nimi i to dosyć mocno. To tylko kewstia czasu, aż iskra zmieni się w płomień.

MC : Mam dużą nadzieję na obejżenie tego pojedynku za tydzień. Skupmy się jednak na dzisiejszym Knockout.

MS : Czas na wcześniej wspomniany pojednynek. Tym razem w ringu ujżymy John'a Morrisona oraz CM Punk !

MC : Czeka nas bardzo ciekawy pojedynek !

[theme CM Punk'a]

TC : Do ringu idzie pochodzący z Chicago, Illinois, ważący 101 kg. " Straight Edge Warrior " CM PUNK !

[theme John'a Morrison'a]

TC : W drodze na ring pochodzący z Los Angeles, California, ważący 101 kg. " Shaman Of Sexy " JOHN MORRISON !

Obaj zawodnicy biegną w swoim kierunku, John chciał klinczować, ale Punk kopnął rywala w brzuch po czym Irish Weap na narożnik. CM Punk bierze rozbieg i wykonuję Dropkick, Morrison aż odbił się od narożnika i zrobił kilka kroków do przodu wykorzystał to Punk i szybko zrobił One – Handed Bulldog. Pin 1... Morrison wypycha. CM zakłada duszenie na rywalu, lecz John szybko uwalnia się i wykonuję European Uppercut, po którym jego przeciwnik upada na matę. John odbija się od lin i wykonuję Running Knee Smash w głowę siedzącego rywala. Pin 1...Kickout. Obja już na nogach, John chcę wykonać Clothesline, lecz Punk nachyla się, skacze na liny i Springboard Clothesline dla Morrisona. Punk częstuję rywala serią kopniaków w plecy, po czym wchodzi na narożnik i wykonuję Diving Crossbady...Nie ! John zrobił krok w tył i CM z impetem ląduję na macie. Wykorzystuję to "The Shaman Of Sexy" i mamy Springboard Moonsault. Pin 1...2... Kickout ! John podnosi rywala, Irish Weap na liny, Morrison przeskakuję nad rywalem, który ponownie odbija się od lin, a John wykonuję mu Speening Heel Kick a następnie Russian Leg Swip. Pin 1...2... Punk podnosi barki z maty ! Punk ledwo stoi na nogach, a John wskakuję na liny i Springboard Rondhouse Kick...Jednak w ostatniej chwili Punk nachyla się, Morrison zdezorientowany, Punk wie co robić i mamy Double Underhook Backbreaker. Pin 1...2...Kickout ! To nie koniec ofensywy CM Punka, który podnosi rywala i wykonuję Snap Scoop Powerslam a nastepnie staję za linami i robi Slingshot Somersault Senton ! CM robi Elbow Drop a następnie podnosi rywala i Irish Weap w narożnik i mamy Shining Wizard i zaraz po tym Bulldog...Ale nieudany,Morrison popchnął rywala na narożnik i Roll-Up. 1...2... Kickout ! Punk lezy a John przymierza się do Starship Pain i.... nadziewa się na kolana CM Punka ! CM ma zamiar zapiąć Anaconda Vise, ale John zdołał wyturlać się z ringu, lecz nie zauważa, że Punk bierze rozbieg i robi Suicide Dive ! Po czym Irish Weap na schody ! Punk wchodzi do ringu i tauntuje w charakterystyczny dla siebie sposób. Morrison leży po za ringiem i trzyma sie na lewe ramie, sędzia wylicza go 1..2...3...4...5...6 Morrison stoi na nogach ale dalej jest za kwadratowym pierścieniem ...7...8 John wturluje się do ringu. CM natychmiast go podnosi i mamy Backbreaker. Morrison wstaję ale Punk częstuję go świetnym Step-Up Enzuigiri. Pin 1...2... Morrison chyta się lin ! CM Punk podnosi rywala, kilka punchy po czym Speening Heel Kick...Jednak nie, John łapie przeciwnika za nogę i odpycha go a następnie szybko wykonuję STO Backbreaker, po czym staję za linami i mamy Slingshot Elbow Drop. Pin 1...2... Kickout ! "The Shaman Of Sexy" był bardzo bliski wygranej. John podnosi rywala, Irish Weap na liny i...Punk wślizguję się między nogami Johna i podcina go a następnie mamy Anaconda Vise ! CM zaciąga ze złością a Morrison jest na granicy wyczerpania. "The Guru Of Greatness" próbuję się jakoś wyplątać lecz nie udaję mu się to, ale zdołał kopnąć kilka razy w głowę przeciwnika, przez co Punk puścił uchwyt. "The Straight Edge Warrior" pomaga wstać rywalowi, ale ten odpłaca mu się Chopem i serią punchy oraz Low Kick'ów po czym przechytuję głowę rywala i szykuję się do Moonlight Drive i... Punk w ostatniej chwili rzuca rywala na swoje barki i mamy GO TO SLEEP ! 1..2...3 !

JC : Zwycięzcą i pierwszym finalistą zostaję CM PUNK !

MS : W kolejnym starciu tych zawodników tym razem lepszy okazał się CM Punk.

MC : Ale trzeba przyznać, że John wcale nie odstawał umiejętnościami od rywala, miał po prostu mniej szczęścia.

MS : To również prawda. Pojedynek ten stał na dobrym poziomie, myślę, że wszyscy widzowie mogli być zadowoleni.

MC : Nie ma na co narzekać. Spójrzmy co dzieję się na ringu.

[theme R – Trutha]

Niespodziewanie na rampie pojawia się "The Celtic Warrior" Sheamus !

S : Ha Ha Ha ! Sądziliście, że pojawi się tutaj ten rapujący czarnuch ? Po tym co zrobiłem mu tydzień temu wątpie by kiedykolwiek pojawił się jeszcze w tej federacji. Zaatakowałem go, ponieważ zajął mi MOJE miejsce w walce przeciwko Alberto del Rio o awans do finału turnieju o miano pretendenta do Television Champion. A co najgorsze Long zamiast w jego miejsce, o które się już długo ubiegałem do walki dodał Chrisa Jericho ! To już było totalne zlekceważenie "The Celtic Warrior'a" ! Wiesz co Long, cieszę się że Ci tajemniczy goście zaatakowali Cię. Dostałeś to na co zasłużyłeś.

[theme Sheamusa]

Sheamus wychodzi na Backstage i szybkim krokiem zmierza do swojej szatni

MC : Mocne słowa Celtyckiego Wojownika.

MS : Przynajmniej wiemy już, kto stał za atakiem na R-Trutha. Miejmy nadzieję, że szybko wróci do ringu.

MC : Teraz czas na wyłonienie przyszłotygodniowego przeciwnika dla Justina Gabriela.

MS : Zapraszamy do obejżenia tego pojedynku.

[theme Samoa Joe]

TC : W drodze do ringu pochodzący z The Isle of Samoa, ważący 130 kg. SAMOA JOE !

[theme Matt'a Hardy'ego]

TC : Drugi uczestnik tej walki to pochodzący z Cameron, North Carolina, ważący 107 kg. MATT HARDY !

Zaczęli klinczem, masywny Samoa Joe spycha rywala do narożnika i okłada go serią punchy, sędzia odciąga go od rywala. Joe podnosi rywala, Irish Weap na liny i mamy Clothesline. Matt szybko podnosi się, ale Samoa Joe chwyta go i wykonuję German Suplex a następnie Samoan Elbow. Pin 1... Matt dość łatwo przerywa. Joe podnosi rywala, Irish Weap na liny i... Matt zatrzymuję się na nich, a jego rywal biegnie na niego, lecz Hardy naciąga liny i Joe wypada z ringu. Matt staję na krawędzi ringu i wykonuję Diving Double Axe Handle, a następnie wrzuca rywala do ringu i sam wchodzi do kwadratowego pierścienia. Starszy z braci Hardych wykonuję Russian Leg Swip a zaraz po tym Leg Drop. Pin 1...Kickout ! Matt ma zamiar podnieść rywala,lecz ten uderza go w brzuch i mamy Sidewalk Slam od Samoa Joe. Hardy wstaję ale natychmiast otrzymuję Ole Kick. Pin 1...2...Kickout ! Joe podnosi rywala i atakuję serią punchy po czym Irish Weap na liny i Matt otrzymuję Atomic Drop, który zwala go z nóg. Samoa nie czeka, i wykonuję Jumping Knne Drop. Pin 1...2..Kickout ! Samoa Joe robi kilka Stomp'ów a nastepnie oczekuje, aż rywal wstanie. Gdy Matt wstał, Joe ruszył na niego, ale Hardy kopnął go w brzuch i wykonuję TWIST OF FATE...Nie ! Joe pcha go na liny, ale Hardy odbija się i wykonuję Forearm Smash. Po czym wchodzi na liny i mamy Diving Leg Drop. Pin 1..2..Kickout ! Matt podnosi rywala, Irish Weap, ale skontrowany i to Hardy odbija się od lin i wślizguję się za Samoa Joe i mamy Inverted DDT. Matt dodaję jeszcze Elbow Drop i ponownie widzimy go na narożniku. Mamy Moonsault...Jednak Matt ląduję prosto na kolana Joe. Teraz były wrestler TNA w ofensywie, Irish Weap na liny i mamy Samoan Drop. Pin 1...2... Kickout ! Samoa Joe wynosi rywala i wykonuję Powerbomb i chwilę po tym Single Leg Boston Crab ! Hardy mocno cierpi, i powoli czołga się do lin i po chwili udaje mu się, Rope Break.. Joe kopie przeciwnika w brzuch a nastepnie podnosi go i atakuję punchami, ale Hardy nachyla się i szybko robi Northern Lights Suplex.. Lecz to nie wszystko, Matt pomaga wstać rywalowi i wykonuję Irish Weap na liny a potem kombinację Corner Clothesline oraz Running Bulldog. Pin 1..2...Kickout ! Matt ponownie podnosi rywala i wykonuję Splash Mountain. Wchodzi na narożnik i trafia Moonsaultem. Pin 1..2..Joe łapie się lin ! Matt podchodzi do rywala, ale ten łąpie go za nogi i powala a nastepnie zakłada STF ! Czy Matt tym razem odklepie ? Hardy nie może wytrzymać, lecz w ostatnej chwili przypływ adrenaliny powoduję, że Matt przekręca się i Samoa siłą woli puszcza uchwyt. Joe wykorzystuję fakt, że rywal jest obolały i wykonuję Dragon Suplex. Pin 1...2...Kickout ! Samoa podnosi przeciwnika, i mamy Irish Weap na liny, Hardy odbija się i biegnie, Joe próbuję szykbiego Clothesline'u z miejsca, ale Matt nachyla się i łapię rywala za szyję i Side Effect ! Hardy stoi za leżącym rywalem i szeroko rozstawia ręce, Samoa Joe podnosi się i odwraca, a Matt szybko kopie go w brzuch i TWIST OF FATE ! Pin 1..2..3 !

TC : Zwycięzcą i drugim finalistą zostaję MATT HARDY !

MS : Tak więc za tydzień pojedynek mentora z byłym podopiecznym z 1 sezonu NXT !

MC : Zobaczymy, czy uczeń przerośnie mistrza.

MS : Starszy z braci Hardy w dobrym stylu pokonał rywala, lecz Samoa Joe również zasługuję na pochwały.

MC : Warto zauważyć, że PWF ma bardzo wyrównany roster, każde pojedynki są bardzo zacięte.

MS : To trafna uwaga. Teraz przenieśmy się na zaplecze. Jest tam Maria ze swoim gościem.

Maria : Czeeść wszystkim. Moim gościem jest cudowny Jooohn Moorison.

John : Cześć Maria.

M : Byłeś bliski pokonania CM Punka, lecz nie udało Ci się.

J : No niestety, tym razem pan "czysty" wygrał, ale następnym razem będzie inaczej.

M : Jakie cele stawiasz sobie w PWF ?

J : Oczywiście chcę dojść na sam szczyt, ale najpierw chcę zająć się czymś mniej prestiżowym. Nie można wskoczyć na górę tak od razu. Trzeba czekać na swoją szansę i ją właściwie wykorzystać.

M : Wielkie dzięki za odpowiedzi.

J : Nie ma za co. Pozdro dla wszystkich fanów i fanek oczywiście :).

MS : Życzymy powodzenia JoMo w drodzę na szczyt. Jest to wrestler o dużym potencjale

MC : I co ważniejsze o dużych umiejętnościach.

MS : Za nami już trzy pojedynku. Pozostały jeszcze dwa. Wyłonią one rywali Batisty oraz CM Punka.

MC : Najpierw swojego rywala pozna tez drugi.

MS : Może nim być Dolph Ziggler lub Big Show. Pojedynek między tą dwójką już teraz.

[theme Dolph'a Ziggler'a]

TC : W drodze na ring pochodzący z Hollywood, Florida, ważący 100 kg. DOLPH ZIGGLER

[theme Big Show'a]

TC : W drodze do ringu pochodzący z Tampa, Florida, ważący 220 kg. THE BIG SHOW

Rozpoczęli. Ziggler natychmiast rzuca się na Big Showa, lecz ten popycha rywala w narożnik i tradycyjnie częstuję go Open – Handed Chopem, po którym Dolph traci równowagę. Big podnosi rywala, Irish Weap na liny i Big Boot. Pin 1...Kickout ! Big Show bierze rozbieg i Leg Drop...Nietrafiony. Ziggler odsuwa się i szybko zakłada duszenie, lecz Big Show wstaję z przeciwnikiem na plecach i wbija go w narożnik. Big nabiera rozpędu i Clothesline..Jednak Dolph unika i szybki Neckbreaker, po czym seria Elbow Drop'ów oraz Jumping Elbow Drop. Pin 1..Kickout ! Show stoi zgięty w pół, a Ziggler biegnie i wykonuję Leg Drop Bulldog. Ziggler czeka aż rywal wstanie i biegnie na niego, ale Big Show podnosi rywala i mamy Millitary Press Slam po czym Elbow Drop. Pin 1...2...Kickout ! Big podnosi rywala Irish Weap na liny i mamy Sidewalk Slam, a następnie Cobra Clutch, ale po chwili cierpienia Dolph chwyta się lin. Big pomaga rywalowi wstać, ale ten uderza go w krocze, czego nie widzi sędzia. Ziggler wykorzystuję chwilową niedyspozycję rywala i mamy Dropkick a następnie Sitout Facebuster. Pin 1..2..Kickout ! Ziggler prędko zakłada Sleeper Hold With Bodyscissors ! Big Show próbuje się wydostać ale słabo mu to idzie. Jest już bliski zasłabnięcia ale w ostatnim momencie wstał i założył Bearhug ! Teraz to Dolph jest w opałach, ale dzięki serii uderzeń w głowę uwalnia się i wykonuję Inverted Russian Legswip. Pin 1..2...Kickout ! Wściekły Dolph częstuję przeciwnika serią Stompów a następnie podnosi rywala (!) i German Suplex...Jednak Ziggler upada pod cięzarem Big Showa i Pin 1...2...Kickout ! Big Show podnosi rywala i wykonuję na nim Reverse Powerbomb, a następnie tautuję na znak wykonanego właśnie KO PUNCH'a. Pin 1...2... Rope Break !! Niesamowite, jak Ziggler w ogóle zdołał się ruszyć po takim ciosie. Zdenerwowany Show pomaga wstać rywalowi i zakłada Abdominal Stretch. Ziggler jednym szybkim ruchem dotyka lin i znów Big Show zmuszony jest puścić. Show biegnie na rywala, ale ten naciąga liny i Big już ląduję po za ringiem. Ziggler idzie za nim, kilka kopnięć w brzuch i Dolph uderza głową rywala o stół komentatorski ! Sędzia w międzyczasie liczył i mamy już 5...6...Ziggler zorientował się o co chodzi i wbiegł do ringu...7...8 Big Show zdołał wturlać się do ringu, ale "Mr. Perfection" przypina 1...2...Kickout ! Big Show wstaje za pomocą lin, ale Dolph wykonuję Irish Weap na liny, o dziwo nie skontrowany, ale już chyba wiemu czemu, bo Big Show wykonuję Spear ! Pin 1..2..Kickout ! Big Show podnosi rywala, ale ten wykonuję Superkick ! Pin 1...2..Kickout ! Oboję leżą w bezruchu i mamy liczenie. 1..2...3...4...5...6 Ziggler stoi oparty o narożnik ...7...8...9 Big Show resztkami sił zapiera się o liny i wstaje. Dolph biegnie na rywala, ale ten chwyta go i mamy CHOKESLAM od Big Showa ! Pin 1...2...3 !

TC : Zwycięża i awansuję do finału BIG SHOW !

MC : Po kolejnej emocjonującej walcę wygrywa Big Show i to on zmierzy się z CM Punk'iem o prawo walki o pas European.

MS : Ziggler mimo znacznej różnicy gabarytów trzymał poziom.

MC : Teraz czas na małe reklamy a zaraz po nich czas na Main Event : Rob van Dam vs Edge !

[theme Edge'a]

TC : W drodze na ring pochodzący z Toronto, Ontario, Canada, ważący 109 kg. "The Rated R Superstar" EDGE !

[theme RVD]

TC : Jego rywalem jest pochodzący z Los Angeles, California, ważący 108 kg. ROB VAN DAM !

Zaczęli od zwarcia z którego zwycięzko wyszedł Edge i mamy punche w narożniku, po czym Irish Weap w przeciwległy i mamy Running Clothesline. Edge próbuję DDT, lecz RVD wykonuję Back Body Drop a następnie Plancha. Pin 1..2..Kickout ! RVD wykonuję Irish Weap w narożnik a potem Running Dropkick. Rob podnosi rywala, ale ten pcha go na liny i RVD bo odbiciu się od nich otrzymuję Big Boot od Edge'a. " Rated R Superstar " podnosi rywala i wyrzuca go z ringu po czym idzie za nim i uderza jego głową o stół komentatorski a nastepnie Irish Weap na schody...Jednak skontrowany i to Edge ląduję na metalowych schodach. Rob wrzuca go do ringu. Edge nie podnosi się i jego przeciwnik to wykorzystuję wykonując Slingshot Leg Drop. Pin 1...2..Kickout ! Rob podnosi rywala, Irish Weap na liny i...Edge wykonuję Bulldog a następnie podnosi przeciwnika i Flapjack. Rated R staję w narożniku i tauntuję na znak Spear'a mamy rozbieg i...RVD nachyla się, a Edge ląduję na metalowym narożniku lecz mamy Roll-Up 1...2...Kickout ! Edge podnosi się ale od razu otrzymuję Speening Wheel Kick oraz Northern Light Suplex. To nie koniec, ponieważ RVD wykonuję Springboard Moonasult. Pin 1..2..Kickout ! Rob pomaga wstać rywalowi i wykonuję Irish Weap...Nie ! Edge nie daję się pociągnąć i mamy Clothesline i ponownie Clothesline a następnie Russian Legsweep. Rated R wchodzi na narożnik i...Diving Crossbody. Pin 1..2..Kickout. Edge zakłada Camel Clutch. Po chwili męczarni RVD uwalnia się i częstuję przeciwnika serią Low Kicków a następnie mamy Roundhouse Kick. Rob wskakuję na narożnik i mamy Diving Splash. Rob nie przypina czeka aż przeciwnik wstanie i..." Rated R Superstar " wymierza Dropkick biegnącemu rywalowi. Obaj leżą sędzia odlicza 1...2...3...4...5...6 Edge juz w stójce...7...8...Również RVD zdołał wstać. Próba klinczu, ale Edge zachodzi rywala z tyłu i wykonuję Inverted DDT. Pin 1..2..Kickout. Rated R ma zamiar założyć Edgecator i...RVD zrzuca z siebie rywala i szybko wykonuję mu Irish Weap w narożnik po czym Monkey Flip i na deser Corkscrew Leg Drop. Pin 1...2...Kickout ! Rob wchodzi na narożnik i...Edge podcina przeciwnika i chyba będzie chciał wykonać Superplex i...Udaję mu się ! Superplex dla RVD ! Obaj z impetem lądują na macie i Edge dopiero po chwili doczołgał się do rywala i pin 1..2..Kickout ! " Rated R Superstar " wdrapuję sie na narożnik i Missile Dropkick...Ale nietrafiony ! RVD wykorzystuję sytuację i mamy Diving Leg Drop. Rob wykonuję Irish Weap na liny i...Podcina przeciwnika a następnie robi świetnie Standing Moonsault. Pin 1..2..Kickout ! Rob podnosi oszołomionego rywala, i Superkick !...Jednak nie ! Edge chwyta nogę rywala i przewraca go a zaraz po tym widzimy go na narożniku i mamy Frog Splash ! Pin 1..2..Kickout ! Rated R podnosi rywala i mamy całą serię punchy po czym Irish Weap w narożnik i tam obija swojego rywala a następnie częstuję go DDT. Edge ponownie na narożniku i Missile Dropkick dla RVD. Pin 1..2..Kickout ! " Rated R Superstar " wykłoca się z sędzia co wykorzystuję RVD i Dropkick'iem w plecy powala rywala a następnie mamy...Rolling Thunder. Pin 1..2...Edge kładzie nogę na linie, Rope Break ! Teraz to RVD nie może uwierzyć. Rated R wciąż leży ledwo przytomny. Rob już jest na narożniku i FIVE – STAR FROGSPLASH !...NIE ! Rated R w ostatniej chwili przeturlał się na bok i Rob ląduję na macie, a Edge wykonuję Edgecution ! Pin 1..2..Rope Break ! Wściekły Edge idzie do narożnika i będzie chciał skończyć ten pojedynek...Tak jest, mamy SPEAR ! Pin 1..2..3 !

TC : Zwycięża i awansuję do finału, " Rated R Superstar " EDGE !

MC : A jednak to Edge będzie walczył z Batistą o możliwość walki o pas PWF, choć równie dobrze mógł być to RVD !

MS : Tym razem to " Rated R Superstar miał więcej szczęścia " i wygrał.

MC : Aż trudno uwierzyć, ale to koniec dzisiejszego Knockout. Do nastepnego tygodnia żegnają się Michael Cole..

MS : .. Oraz Matt Striker !

PWF Knockout schodzi z anteny

Standardowo :

Najlepsza walka gali :

Najgorsza walka gali :

Najlepszy BS :

Najgorszy BS :

Co dobrze a co do poprawki :

Ocena gali :

Najlepsza walka gali : Main Event

Najgorsza walka gali : Ziggler vs Show

Najlepszy BS : Jak gaśnie światło :P

Najgorszy BS : Batista wpada do biura

Co dobrze a co do poprawki : Super długość walk, jak na zwykłą galę to jest bardzo dobra, do poprawy troche estetyki.

Ocena gali : 7/10

Ogólnie to bardzo podobało mi się to, że bardzo wydłuzyłes walki. Backstage tez nawet niezły chodź niektóre rzeczy na BS tak jak Batista wchodzi i mowi, zatwierdz walke, nie, dobra nie to nie. Takie rzeczy trzeba poprawić chodz widać ogromną poprawę. Fajnie, że są zapowiedzi zawodników, ale to mogłoby byc wytłuszczone a walka nie wytłuszczona bo to gorzej według mnie wyglada. Pracuj i pisz ile wlezie, a większa wprawa przyjdzie z czasem. Gala na duży + i teraz zapraszam do mnie na Raw.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• 2 tygodnie później...

Kurde, czemu nie można zedytować pierwszego posta ? :|

Newsy PWF :

:arrow: Oto aktualne drabinki pierwszych turniejów do wszelakich pasów :

Finał 1 turnieju o Intercontinental :

Evan Bourne vs Christian

Finał 1 turnieju o Television :

Tyler Black vs Alberto del Rio

Finał 1 turnieju o PWF :

Batista vs Edge

Finał 1 turnieju o Superstar :

Justin Gabriel vs Matt Hardy

Finał 1 turnieju o European :

CM Punk vs Big Show

Niebawem dowiemy się o kolejnych pasach m.in WHC oraz TT

:arrow: Doszło do zwolnienia dwóch wrestlerow : Tyler Reks za prowadzenie auta pod wpływem narkotyków oraz Shannon Moore za przybycie w stanie nietrzeźwości na jeden z treningów PWF.

:arrow: Komentator Knockout Matt Striker napisał na swoim Twitterze, że bardzo chciałby wiedzieć, kim są trzej sprawcy ataku na Theodora Longa. Ma nadzieję, że niedługo ujawnią się oni.

:arrow: Następne PWF Knockout odbędzie się w Berlinie. Władze Polish Wrestling Federation liczą na pełną halę.

:arrow: Knockout w Pradze obejżał ponownie komplet widzów, a rating tym razem wyniósł 2.6 co oznacza duży wzrost.

Dodano:

Przy licznych fajerwerkach oraz przy muzyce Skilet – Hero rozpoczyna się PWF Knockout !

MS : Z kolejnego Knockout meldują się Matt Striker...

MC : Oraz Michael Cole.

MS : Dziś ujżymy 2 walki Tag-Team , oraz dwie walki o finał no.1 contender for World Heavyweight Championship.

MC : Oraz oczywiście Main Event, Extreme Rules Match, John Cena vs. Batista !

MS : Zapowiada się naprawdę ekscytujący wieczór.

[theme Sheamusa]

S : Dziś w końcu zostałem potraktowany godnie. Dostałem walkę w turnieju o pretendenta do World Heavyweight Championship. Mój rywal to Jeff Hardy. Wymalowany pajac, lubujący w maryśce oraz wszelakich prochach. Zgniotę go jak małego robaczka, zniszczę go i podzieli on los R – Trutha. Już niedługo Jeff...

[theme Jeff'a Hardy'ego]

JH : W końcu mogę się z Wami przywitać PWF Universe ! Ale zaraz, chwilunia, co tutaj robi ten majonez ? Słuchaj, nie walczyliśmy nigdy przeciwko sobie, więc dzisiaj przekonasz się, jak to jest dostać ode mnie lanie. Na dzień dobry mam dla Ciebie małą niespodziankę, na pewno się ucieszysz...

[theme R – Trutha]

Truth szybko biegnie w stronę kwadratowego pierścienia, a w tym czasie Jeff wykonuję Sheamus'owi Twist of Fate. R – Truth już w ringu częstuję Sheamus'a Scissors Kick'iem !

MC : R – Truth z pomocą Hardy'ego odkuł się na „ Celtyckim Wojowniku „.

MS : Sheamus dostał to, na co zasłuzył. Teraz walka TT o awans do finału turnieju.

MC : Pasy TT jako jedyne będą miały jeden turniej, więc dzisiaj poznamy pierwszych pretendentów do pasa.

MS : Walczyć będą Vladimir Kozlov & Yoshi Tatsu, czyli Russia and Japan Team oraz Chavo Guerrero & The Miz, Awesome Personas.

MC : What ?! Jak można sprowadzić „ The Awesome One „ Do dywizji TT ?

MS : Mysterio również w niej jest.

MC : Ehh... nio dobra czas rozpocząć ten pojedynek.

[theme Vladimira Kozlova]

TC : W drodze na ring ważący łącznie 237 kg., Vladimir Kozlov & Yoshi Tatsu, RUSSIA AND JAPAN TEAM !

[theme The Miz'a]

TC : Na ring zmierzają ważący razem 203 kg., The Miz & Chavo Guerrero, AWESOME PERSONAS !

Zaczęli Kozlov oraz Chavo. Od razu zwarcie z którego zwycięsko wychodzi Rosjanin, Irish Weap na liny i Big Boot. Vladimir podnosi rywala i Scoop Powerslam. Pin 1..Kickout ! Chavo chcę zmienić się z partnerem, lecz Kozlov odciąga go od narożnika rywala, Irish Weap w narożnik i Frankensteiner od Guerrero. Pin 1..Kickout ! Chavo podnosi przeciwnika, a następnie mamy European Uppercut po czym German Suplex. Guerrero jednak nie pinuję, lecz zmienia się z Mizem. The Miz od razu atakuję rywala serią stompów i Pin 1..2..Kickout ! Kozlov czołga się do narożnika, lecz rywal uniemożliwia mu to, Miz robi Irish Weap na liny i Shoulder Block od Vladimira, który zaraz po tej akcji zmienia się z Tatsu. Japończyk szybko wykonuję serię Low Kicków a potem Cradle Suplex. Pin 1..2..Kickout ! Yoshi chcę zrobić Irish Weap w narożnik, lecz Miz kontruję na to samo a następnie mamy Swinging Corner Clothesline. Zmiania z Chavo, który natychmiast wchodzi na narożnik i Missile Dropkick. Pin 1..2..Kickout ! Guerrero podnosi rywala, mamy Irish Weap na liny po czym Back Body Drop. Chavo już jest na trzeciej linie i FROG SPLASH !.. Nie ! Tatsu odsuwa się i natychmiast zmienia się z Kozlovem. „ The Moscow Mauler „ wykonuję Clothesline na Chavo, potem spycha Miza na stół komentatorski, po czym mamy Headbutt dla Guerrero. Pin 1..2..Kickout ! Vladimir podnosi rywala i mamy serię punchy a następnie Fallaway Slam. Pin 1..2..Miz przerywa ! Guerrero wykorzystuję zamieszanie w ringu i częstuje przeciwnika Sitout Inverted Suplex Slam'em. Pin 1..2..Rope Break ! Chavo chcę zapiąć Single Leg Boston Crab, ale Rosjanin odkopuję rywala i zmiana z Tatsu ! Yoshi unika Clothesline'u od Guerrero i mamy Crossbody. Pin 1..2..Kickout ! Japończyk nie czeka, odsuwa się trochę od leżącego rywala, lecz zaraz potem wykonuję Roaring Elbow. Yoshi idzie do narożnika, bierze rozbieg i SHINING WIZARD ! Jednak Chavo unika i zmiana z Mizem, który od razu powala Clothesline'm rywala a następnie mamy Sitout Shoulder Jawbreaker. Pin 1..2..Kozlov przerywa ! Miz wyrzuca go z ringu i wykonuję na Tatsu Neckbreaker, po czym zmiana z Chavo, który dodaje od siebie Sitout Side Powerslam a następnie Plancha. Pin 1..2..Kickout ! Guerrero wykonuję Irish Weap na liny i Yoshi przebiega pod rywalem i zmienia się z Kozlovem, lecz ten zaraz na starcie inkasuję Rolling Wheel Kick a potem GORY BOMB ! Pin 1..2.. Tatsu przerywa. Chavo wyrzuca Japończyka z ringu, a Miz w tym czasie wykonuję SKULL CRUSHING FINALLY na Kozlovie. Chavo wchodzi na narożnik i dokłada FROG SPLASH ! Pin 1..2..3 !

TC : Zwyciężają AWESOME PERSONAS !

MC : Od początku wiadome było, że Miz zwycięzy.

MS : Nie zapominaj, że Chavo również wygrał.

MC : Gdyby nie spryt „ The Awesome One „ to być może by nie pokonali tamtej dwójki.

MS : Dobra, dobra. Teraz czas na reklamy a po nich walka kwalifikacyjna turnieju o WHC.

[theme Mr. Kennedy'ego]

TC : Pierwszy uczestnik tej walki to pochodzący z Green Bay, Wisconsin, ważący 110 kg. MR.KENNEDY !

[theme Randy'ego Ortona]

TC : Drugim uczestnikiem tej walki jest pochodzący z St.Louis, Missouri, ważący 111 kg. „ The Viper „ RANDY ORTON !

Zaczęli od zwarcia, lecz żaden z nich nie uzyskał żadnej korzyści. Po chwili ponowny klincz, ale tym razem Orton kopię rywala w brzuch, seria punchy i Irish Weap w narożnik a następnie Clothesline. Randy idzie za ciosem, podnosi rywala, Irish Weap na liny i Clotheslien od Kennedy'ego a następnie Suplex. Pin 1..Kickout ! Mr. Kennedy podnosi rywala i mamy DDT, a następnie Armbar. Orton po kilku chwilach wstaję, i ucieka spod uchwytu i mamy European Uppercut dla Kennedy'ego. Randy wykonuję Orton Stomp a następnie Running Knee Drop. Pin 1..2..Kickout ! „ The Viper „ wykonuję Irish Weap na liny i jest Back Body Drop...Nie ! Kennedy kopię rywala w szczękę i mamy Side Slam Backbreaker. Pin 1..2..Kickout ! Mr. Kennedy idzie za ciosem, Irish Weap w narożnik, po którym wnosi przeciwnika na górę i mamy Inverted Superplex...Jednak nie ! Orton spycha rywala i wykonuję Crossbody ! Kennedy podnosi się, ale Żmija wykonuję Clothesline, i jeszcze jeden a następnie mamy Dropkick. Pin 1..2..Kickout ! Randy zakłada Chinlock. Kennedy próbuję dotknąć lin, lecz jest zbyt daleko, ale zdołał wstać i podcina rywala, po czym podnosi go i Irish Weap na liny, ale skontrowany tak mocno, że Kennedy ląduję poza kwadratowym pierścieniem. Randy idzie za nim, uderzenie głową rywala w barierki po czym wciąga go na krawędź ringu, a on sam do niego wchodzi i mamy Rope Hung DDT. Pin 1..2..Kickout ! Orton zaczyna swój taniec żmii, Mr. Powoli wstaję i RKO ! Jednak nieudane ! Kennedy odpycha rywala i wykonuję Forward Russian Legswip, a następnie wchodzi na narożnik i wykonuję KENTON BOMB ! Ale prosto na kolana „ The Viper'a ” ! Obaj leżą, sędzia liczy 1..2..3..4..5..6 Randy już stoi...7...8 Kennedy zdołał wstać. Obaj klinczują się, Mr. Kennedy zachodzi z tyłu rywala i Inverted DDT. Pin 1..2..Kickout ! Kennedy podnosi rywala, lecz ten uderza go kilka razy w brzuch i mamy Full Nelson Slam a następnie seria Stomp'ów. Randy podnosi rywala, Irish Weap na liny, Kennedy przebiega pod rywalem, znów odbija się od lin, lecz otrzymuję Powerslam od Orton'a. Pin 1..2..Kickout ! Randy podchodzi do rywala ale mamy Small Package, Pin 1..2..Kickout ! Kennedy podnosi rywala i mamy Hangman's Neckbreaker. Mr. Kennedy wchodzi na narożnik , bierze rywala na plecy i GREEN BAY PLUNGE !...Nie ! Niesamowita kontra od Ortona, który wylądował na nogach, a Kennedy z impetem spadł na matę. Randy zapina Headlock i mamy Inverted Headlock Backbreaker. Pin 1..2..Kickout ! Kennedy wstaje i mamy RKO !...Znowu kontra, Kennedy odepchnął rywala na liny a następnie wykonuję Enzuigiri. Pin 1..2...Rope Break ! Mr. Kennedy wściekły na sędziego, po chwili całą serią stompów i uderzeń atakuję rywala, sędzia po chwili odciąga go od niego. Orton lezy w bezruchu, Kennedy uśmiechnięty tauntuję, podchodzi do przeciwnika, Randy jest bezwładny, Mr. Kennedy powolutku go podnosi...RKO ! RKO ! Pin 1..2..3 !

TC : Zwyciężą i przechodzi do finału, „ The Viper „ RANDY ORTON !

MS : Orton świetnie to rozegrał, nitk nie spodziewał się RKO w takim momencie.

MC : Kennedy był parokrotnie bliski wygranej, lecz spryt żmii przesądził.

MS : Przenieśmy się na Backstage, gdzie jest już Maria.

M : Witaaam wszystkich ! Moim dzisiejszym gościem jest GM Knockout Theodore Long.

TL : Witam PWF Universe !

M : Jednak odważył się pan pojawić na Knockout, pomimo ataku ze strony tajemniczej trójki. Jest pan jednak cały poobijany w bandażach.

TL : Oni myśleli, że dam się zastraszyć. Lecz nic z tego ! Mam ze sobą dwóch ochroniarzy, którzy są ze mną na każdym kroku. [ w tym momencie pojawiają się Samoa Joe i Shelton Benjamin ] Oraz jeden, który działa w ukryciu, ale jego tożsamości już nie mogę ujawnić.

M : Sądzi pan że taka ochrona panu wystarczy ?

TL : Ależ oczywiście. Tamci trzej nie są wcale tacy mocni, jak się każdemu może wydawać.

M : Dziękuję za wywiad, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

TL : Dzięki i do zobaczenia.

MS : Ehh...długo jeszcze będą się tak ukrywać ? Chcę w końcu wiedzieć kim oni są.

MC : Ja również, lecz myślę, że niedługo się o tym dowiemy.

MS : Teraz drugi pojedynek Tag – Team'owy. Walczyć będą Mark Henry & Ezekiel Jackson, „ World Strongest Team „.

MC : Oraz Los Mexicanos czyli... Rey Mysterio oraz Alberto del Rio !

[theme Rey'a Mysterio]

TC : W drodze na ring, ważący łącznie 198 kg., Rey Mysterio & Alberto del Rio, ” LOS MEXICANOS ! „

TC : Na ring zmierzają ważący łącznie 318 kg,, Ezekiel Jackson & Mark Henry, „ THE WORLD STRONGEST TEAM ! „

Gong ! W ringu znajdują się del Rio oraz Henry. Mark próbuje zwarcia, lecz Alberto wykonuję kopnięcie w brzuch, a następnie Irish Weap na narożnik, lecz skontrowany. Henry podchodzi do rywala, seria punchy w narożniku, po czym bierze rozbieg i mamy Body Avalanche. Pin 1..Kickout ! „ The World Strongest Man „ podnosi rywala i mamy Headbutt po czym zmiana z Jacksonem. Ezekiel wykonuję silny Clothesline. Pin 1...Kickout ! Jackson podnosi rywala, Irish Weap na liny i..del Rio wślizguję się pod nogami przeciwnika i zmiana z Mysterio, który przebiega nad rywalem i wykonuję Springboard Crossbody. Pin 1..2..Kickout. Rey zakłada Armbar, lecz Ezekiel łatwo wstaję z przeciwnkiem, wynosi go i robi Scoop Slam, zmiana z Henrym, który od razu wykonuję Running Splash. Pin 1..2..Kickout ! Mark wykonuję Irish Weap na liny i..otrzymuję Hurricanranę poza ring. Rey nie czeka, nabiera rozpędu i mamy Suicide Dive ! Mysterio dokłada jeszcze Spinning Wheel Kick po czym wrzuca rywala do ringu, sam staję za linami i wykonuję Springboard Legdrop. Pin 1..2..Kickout ! Rey podnosi rywala, lecz ten odpycha go od siebie po czym wymierza mu kilka punchy a następnie Millitary Press Slam. Henry zmienia się z Jacksonem, który krzyczy coś do przeciwnika a potem wykonuję Big Boot...Nie ! Mysterio uniknął kopnięcia i sam wykonał Leg-Feed Enzuigiri, po czym doczołgał się do swojego narożnika i mamy zmianę z del Rio. Meksykanin szybko powala Clothesline'm przeciwnika, a następnie częstuję go German Suplex'em. Pin 1..2..Kickout ! Del Rio odbija się od lin, rywal już stoi na nogach i mamy Running Crossbody...Jednak Jackson przechwytuję przeciwnika w locie i wymierza mu Backbreaker Rack. Zmiana z Henrym. Mark podnosi rywala, Irish Weap w narożnik i mamy Running Clothesline. Henry chcę założyć Single Leg Boston Crab, ale Alberto skopuje rywala z siebie i zmienia się ze swoim partnerem. Rey wymierza rywalowi Bulldog, a następnie Standing Moonsault. Pin 1..2..Kickout ! Mysterio oczekuję aż rywal wstanie, a gdy to zrobił, Rey wykonuję DDT, po czym wchodzi za liny i mamy Slingshot Senton...Prosto na kolana Henry'ego ! Mark szybko wstaję, podnosi przeciwnika, Irish Weap na liny i mamy Powerslam. Henry doczłapuję się do swojego narożnika i zmiana z Jacksonem. Ezekiel natychmiast powala oponenta Running Shoulder Block'iem, a następnie wymierza mu Piledriver. Pin 1..2..Rope Break ! Zdenerwowany Jackson okłada Rey'a w parterze , po czym odciąga go sędzia. Mysterio wykorzystuję tą sytuację i wykonuję Springboard Sitout Facebuster. Pin 1..2..Henry przerywa i wyrzuca z ringu Mysterio, lecz wbiega del Rio i mamy Enzuigiri dla Marka....Nie ! „ The World Strongest Man „ przechwytuję rywala i mamy WORLD STRONGEST SLAM ! Lecz Henry nie może przypinać, bo to Rey jest tera legalnym zawodnikiem. Mark skopuję poza kwadratowy pierścień Meksykanina, a Jackson wrzuca do niego Rey'a. Jackson klepię w ręke Henry'ego, i mogą oni teraz wykonać akcję drużynową i mamy DOUBLE BEARHUG ! Mysterio zmaga się z nieziemskim bólem, a w dodatku ma dwóch rywali, i niemożliwym jest wyrwanie się z tego uchwytu. Tak jest, Rey odklepuję !

TC : Zwycięzcą zostaje „ WORLD STRONGEST TEAM ! „

MC : Nie wierzę, Mysterio i del Rio przegrali !

MS : Ale spójrzmy jeszcze na ring.

Alberto powoli wstaję i podchodzi do Rey'a po czym podnosi go, chwyta za lewą rękę i szykuję się do Rolling Cross Armbar, lecz w ostatniej chwili, ściska jego dłoń, po czym razem opuszczają ring.

MS : A nie mówiłem, że del Rio ma dobre intencje ?

MC : To tylko początek, zobaczysz, że prędzej czy później Alberto zaatakuję Rey'a.

MS : A Ty dalej swoje... Czas na reklamy.

MC : Teraz czas na wyłonienie rywala dla Randy'ego Ortona.

MS : W najbliższej walce zmierzą się Jack Swagger oraz Jeff Hardy.

MC : Tą walkę komentować z nami będzie R – Truth. Witamy.

RT : Witam Was również.

[theme Sheamus'a]

TC : W drodze na ring, pochodzący z Dublin, Ireland, ważący 123 kg. „ The Celtic Warrior „ SHEAMUS !

[theme Jeff'a Hardy'ego]

TC : Drugi uczestnik tej walki to pochodzący z Cameron, North Carolina, ważący 98 kg. „ Extreme Enigma „ JEFF HARDY !

Rozpoczynają od klinczu, z którego zwycięsko wychodzi Sheamus, wbija rywala w narożnik, a potem wykonuję całą serię różnych uderzeń. Następnie Irish Weap w przeciwległy narożnik z taką siłą, że Jeff upada na matę. Pin 1..Kickout ! Hardy wstaję, ale szybko otrzymuję Short – Arm Clothesline i ponownie ląduję na macie. Sheamus wykonuję swój taunt, po czym podnosi rywala i Dropkick od Jeff'a. Hardy podchodzi do przeciwnika i wykonuję Double Leg Drop. Pin 1..Kickout ! „ Extreme Enigma „ podnosi rywala, Irish Weap na liny, jednak skontrowany i Shoulder Block dla Jeff'a. Sheamus atakuję serią Stompów, a następnie dokłada Elbow Drop. „ Celtic Warrior „ podnosi przeciwnika i mamy TWIST OF FATE ! Nie ! Sheamus odpycha rywala na liny i wymierza mu War Sword. Pin 1...2...Kickout ! Sheamus pomaga wstać przeciwnikowi, lecz ten wymierza mu Mule Kick a następnie Sitout Jawbreaker. Hardy wchodzi na narożnik i wykonuję Diving Leg Drop. Pin 1..2..Kickout ! Jeff podnosi rywala, Irish Weap w narożnik i mamy Hardyac Artest. Hardy zakłada Cloverleaf...Jednak nie, bo Sheamus natychmiast łapię się lin. „ Extreme Enigma „ idzie do rywala, lecz otrzymuję kilka punchy w brzuch a następnie Swinging Neckbreaker. „ Celtic Warrior „ pomaga wstać rywalowi, Irish Weap na liny, lecz Jeff zatrzymuję się, Sheamus biegnie na niego, i ląduję poza ringiem ! Hardy nie czeka, tylko od razu wykonuję Baseball Slide, po czym również opuszcza ring i częstuję rywala Diving Clothesline'm z barykady oddzielającej ring od fanów. Jeff wpycha przeciwnika do ringu i Pin 1..2..Kickout ! Hardy nie daję rywalowi czasu na odpoczynek. Podnosi go i wykonuję mu Sitout Inverted Suplex Slam, a następnie dokłada jeszcze Planche. Pin 1..2..Kickout ! Jeff znów podnosi rywala, lecz ten odpycha go, częstuję serią punchy i robi Irish Curse. Pin 1..2..Rope Break ! Sheamus kłoci się z sędzia, następnie odwraca się i otrzymuję Clothesline, po czym Irish Weap w narożnik, ale skontrowany i to Jeff biegnie w stronę narożnika...I mamy Whisper In The Wind. Pin 1..2..Kickout ! Obaj leżą wyczerpani, sędzia odlicza 1..2..3..4..5..6..7..Jeff wstał..8..9..Sheamus w ostatniej chwili podrywa się na nogi. Mamy wymianę punchy, która wygrywa Sheamus. „ The Celtic Warrior „ wykonuję na przeciwniku Backbreaker, a następnie bierze rozbieg i BROUGE KICK...Nietrafiony ! Hardy unika i powala przeciwnika Hurricanraną. Pin 1..2..Kickout ! Hardy nie może uwierzyć, chwyta rywala za głowę i TWIST OF FATE...Jednak Sheamus uwalnia się i wynosi rywala na plecy i mamy CELTIC CROSS...Również kontra ! Jeff popycha rywala w narożnik i Roll – Up 1..2..Rope Break ! „ Extreme Enigma „ podnosi Sheamus'a i mamy serię kopnięć i uderzeń wgniatających „ The Celtic Warrior'a „ w narożnik, a następnie Jeff wymierza mu Poetry In Motion. Hardy znów przechwytuję głowę przeciwnika i mamy TWIST OF FATE...NIE ! Sheamus pcha na liny Hardy'ego, lecz ten ponownie kopie go w brzuch i wykonuję TWIST OF FATE ! Pin 1..2..3 !

TC : Wygrywa i awansuję do finału „ Extreme Enigma „ JEFF HARDY !

MS : A jednak Jeff wygrywa !

MC : Kilkukrotne próby ToF, w końcu jedna z nich daję Hardy'emu zwycięstwo.

MS : Przenieśmy się na Backstage.

Widzimy idącego spokojnie przez korytarz Sheltona Benjamina, który nagle zostaję zaatakowany przez trójkę ludzi w czarnych płaszczach i kapturach. Po mocnym pobiciu wywiązał się krótki dialog :

Gdzie jest Long ?!

Nie wiem.

Jesteś jego ochroniarzem, musisz wiedzieć, gadaj !

Nic Wam nie wyjawię...

Sam tego chciałeś, prędzej czy później znajdziemy go.

Po tej rozmowie dwóch tajemniczych gości odchodzi dalej, a jeden z nich dalej obija „ The Gold Standard'a „.

MS : Mam nadzieję, że tutaj się nie zjawią.

MC : Oby znowu nie zniszczyli Main Eventu, tak, jak podczas pierwszego Knockout.

MS : Apropo ME, to czas na ostatnią już walkę dzisiejszego wieczoru. Cena vs Batista w Extreme Rules Matchu !

[theme Batisty]

TC : W drodze na ring pochodzący z Washington, D.C., ważący 130 kg. „ The Animal „ BATISTA !

[theme John'a Ceny]

TC : Do ringu zmierza pochodzący z West Newbury, Massachusetts, ważący 110 kg. JOHN CENA !

Obaj ostro ruszyli na siebie, zwarcie wygrywa Batista, który spycha rywala do narożnika, a następnie atakuję serią punchy oraz wejściami barkiem. Mamy Irish Weap na liny i Big Boot dla Ceny. Pin 1..Kickout ! Dave ponownie wymierza przeciwnikowi kilka punchy a następnie Irish Weap w narożnik i mamy Running Clothesline. John pada na matę, a Dave schodzi z ringu i sięga spod niego krzesło. „ The Animal „ wchodzi do kwadratowego pierścienia i inkasuję Dropkick od Ceny. John bierze krzesełko i wymierza rywalowi kilka chair shotów w plecy. Pin 1..Kickout ! John podnosi rywala i wykonuję Suplex, a następnie wyjmuję spod ringu kij do Kendo, wchodzi do środka i potężne uderzenie w klatkę piersiową Batisty. Kij aż złamał się. John zapina STF..Lecz Dave znajduję się bliziutko lin i szybko się ich łapie, lecz chyba zapomniał, że to Extreme Rules match ! Cena uśmiecha się i zaciąga uchwyt, lecz Batista wziął leżące nieopodal krzesło i uderzył nim rywala. „ The Animal „ dokłada jeszcze Front Powerslam. Pin 1..2..Kickout ! „ The Animal „ znów opuszcza ring i wyciąga Sladgehammer. Lecz widzimy Triple H'a, który wychodzi z publiki i wykonuję na Batiście Pedigree, a następnie mówi do niego : Ta zabawka należy do mnie, po czym opuszcza halę ! Cena wrzuca rywala do ringu i pin. 1..2..Kickout ! John podnosi rywala i wymierza mu Twisting Belly to Belly Suplex, a następnie podnosi krzesło i uderza nim rywala w głowę..Jednak Batista uchyla się, odbija się od lin i Spear. Pin 1..2..Kickout ! Dave schodzi z kwadratowego pierścienia i wyjmuję stół, po czym wchodzi z powrotem i rozstawia go w narożniku, a następnie wykonuję poteżny Irish Weap Cenie na ten stół, a John uderza w niego tak mocno, że łamię go ! Batista podnosi przeciwnika i mamy Vertical Suplex. Pin 1..2..Kickout ! „ The Animal „ pomaga wstać rywalowi, a następnie mamy Irish Weap w narożnik i John wykonuję Running Shulder Block, po czym jeszcze jeden, następnie unika Clothesline'u i mamy Protoplex. John pokazuję „ You Can't See Me „ a potem dokłada Five Knuckle Shuffle. Batista powoli wstaję, a Cena wynosi go i mamy ATTITUDE ADJUSTMENT...Nie ! Dave uderzył kilka razy łokciem rywala i sam wykonał Two – Handed Chokelift. Pin 1..2..Kickout ! Batista bierze używane wcześniej krzesło i wkłada je pomiędzy narożnik, po czym Irish Weap dla Ceny..Skontrowany, i to „ The Animal „ uderza głową w krzesełko ! Następnie John dokłada One – Handed Bulldog a później wychodzi z ringu i wyjmuję stalowy kosz na śmieci. Cena wchodzi do ringu, odkłada krzesło i wykonuję Batiście Fisherman Suplex, po czym zakłada rywalowi kosz na głowę, a sam wchodzi na narożnik i mamy Diving Leg Drop Bulldog ! Kosz zgnieciony dalej widnieje na głowie Batisty. Pin 1..2..Kickout ! Dave zdejmuję kosz z głowy, lecz dalej leży. Cena podnosi go i mamy Irish Weap na liny i „ The Animal „ wymierza przeciwnikowi Clothesline, po czym Irish Weap na liny i Spinebuster. Batista szybko wychodzi z kwadratowego pierścienia i wyciąga spod niego ponownie stół, lecz tym razem wrzuca go tylko do ringu. Dave częstuję jeszcze wstającego Cene Shoulder Blockiem a następnie zapina Single Leg Boston Crab. John Cena po chwili jednak okręcił się odkopnął z siebie rywala. Obaj wstali, lecz Batista kopię rywala w brzuch i mamy Vertical Suplex. Dave po tej akcji rozstawił stół na środku ringu, po czym podniósł Cene i BATISTA BOMB NA STÓŁ ! Pin 1..2..3 !

TC : Zwycięzcą zostaję „ The Animal „ BATISTA !

MC : Haha ! Na pierwszym Knockout mówiłem, że Batista zmiecie Cene, i tak się stało !

MS : Myślę, że był to jednorazowy wybryk. Raz wygrywa Dave, a raz John, lecz obaj są świetnymi zawodnikami.

MC : To już koniec dzisiejszego Knockout...Ale słyszymy jeszcze muzykę Teddy'ego Long'a.

[theme Teddy'ego Longa]

TL : What's Up Nigga ? Mam dla Was fantastyczną wiadomość ! Ci trzej tajemniczy goście w końcu wpadli w moje łapska i niebawem pokażę całemu światu, kto próbował zniszczyć wielkie PWF. Na razie mogę Wam zdradzić tyle, że na pewno będziecie mocno zaskoczeni. Mam jeszcze jedną ciekawą wiadomość. Po konsultacji z Jackiem Rutkowskim, Chairmanem PWF, doszliśmy do wniosku, że nie mam sensu robić jeszcze jednych turniejów, tak więc CI wrestlerzy, którzy doszli do finałów, automatycznie stają się pretendentami do pasów !

[ Long schodzi na BS ]

MS : Robi się co raz ciekawiej, niedługo tajemnica w końcu będzie rozwiązana !

MC : Mnie zaskoczyła wiadomość o zrezygnowaniu z drugich turniejów. Chociaż może to i dobrze...

MS : Czas już się żegnać, komentowali dla państwa Matt Striker..

MC : ..Oraz Michael Cole, do usłyszenia !

Najlepsza Walka Gali :

Najgorsza Walka Gali :

Najlepszy BS Gali :

Najgorszy BS Gali :

Ogólna ocena i komentarz :

Dodano:

Pragnę ogłosić, że postanowiłem dołączyć do FIZ'a i pisać razem z nim WWE. Niestety moje gale nie osiągnęły zamierzonego efektu w postaci jakiegoś zainteresowania, mimo iż starałem się dawać je regularnie. W fedce FIZ'a startuję już od najbliższej gali, czyli Smackdown. Dziękuję jednak wszystkim, którzy czytali.

Najlepsza Walka Gali : Main Event

Najgorsza Walka Gali : tagowa bo trochę krótsza :D

Najlepszy BS Gali : To z Gold Standardem

Najgorszy BS Gali : ...

Ogólna ocena i komentarz : Wiem że to pierwszy mój komentarz twojej gali ale ja je czytam to że ich nie komentowałem jest spowodowane jedynie moim lenistwem. Gala bardzo dobra walki dość długie i sensowne co jest ważniejsze. Backstage no nie jest taki jak w WCE ale widać że chce ci się i się starasz. Ocena gali to 7/10 bo nie jest doskonała

• 4 tygodnie później...

PWF HAS COME BACK !

proba2g.th.png

Matt Striker : Witamy Państwa po ponad miesięcznej przerwie spowodowanej paraliżem na lotniskach oraz okresem świąteczno – noworocznym.

Michael Cole : Znamy już pretendentów do wszystkich pasów. Dodatkowo to dzisiaj dowiemy się, kim są trzech tajemniczy goście, którzy próbowali zniszczyć PWF !

Matt Striker : Ponadto na tą galę zapowiadany jest niezwykły Main Event, lecz nie został on ujawniony.

Michael Cole : W ringu widzimy jednego z pretendentów do WHC, Randy Orton !

Randy Orton : A więc to Hardy będzie moim rywalem na New Year's Revolution.... Taak.... Powiem tak, pokonywałem Cię nie raz, nie dwa i zrobię to ponownie za pomocą kopa w głowę ! Nie pomogą Ci te wszystke lizusy na widowni, ani Twoje prochy i inne gówna, które są zmorą Punka, a dla Ciebie całym światem...

[ theme Jeff'a Hardy'ego ]

Jeff Hardy : Orton, Orton, Orton. Ja Ciebie także pokonywałem " nie raz, nie dwa ". Nie obrazaj moich fanów na całym świecie, bo źle się to dla Ciebie skończy. Uwierz, że ich wsparcie pozwala mi podnieść się w najtrudniejszych chwilach. Aha i jeszcze jedno, dla Twojej i wszystkich świadomości. Narkotyki to już nuta przeszłości, więc swoje docinki możesz sobie wsadzić gdzies...

Po tych słowach Jeff kopie w brzuch Ortona i TWIST OF FATE...Jednak Randy kontruję, pcha Hardy'ego na liny i wykonuję mu RKO ! Następnie staję przy narożniku bierze rozbieg i..W ostatniej chwili powstrzymuję się od PUNT KICK'u i schodzi na BS przy swoim theme

Michael Cole : Było ostro w ringu, lecz za chwile czekają nas jeszcze większe emocje. Czas na pierwszą walkę wieczoru !

Matt Striker : Pojedynek 1 vs 1, zmierzą się w nim Yoshi Tatsu oraz Tyson Kidd !

[ theme Yoshi'ego Tatsu ]

Tony Chimel : W drodze na ring pochodzący z Tokio, Japan, ważący 100 kg. YOSHI TATSU !

[ theme Tyson'a Kidd'a ]

Tony Chimel : Do ringu zmierza pochodzący z Calgary, Alberta, Canada, ważący 90 kg. TYSON KIDD !

Rozpoczęli klinczem, lecz żaden z nich nie uzyskał korzyści, nastepnie zrobili kilka kółek wokół ringu i ponownie weszli w zwarcie, lecz tym razem Kidd szybkim kopniakiem w brzuch wypracował sobię przewagę, mamy Irish Weap na liny i Dropkick dla Japończyka. Pin 1...Kickout ! Tatsu szybko się podnosi, lecz otrzymuję kilka Leg Kicków, Spin Kick a następnie Irish Weap w narożnik po czym wejście barkiem. Tyson sadza na narożniku rywala, i sam wchodzi za nim. Będzie próba Superplex'u i...Yoshi serią łokci uwalnia się, a następnie spycha przeciwnika na matę, po czym dokłada jeszcze Missile Dropkick. Lecz to nie koniec, Tatsu wykonuję jeszcze Roaring Elbow i Pin 1..2..Kickout ! Yoshi Tatsu zapina Armbar. Kidd momentalnie jednak wstaję i kilkoma punchami w brzuch uwalnia się i dodatkowo wykonuję Jawbreaker. Tyson robi jeszcze Neckbreaker, a następnie wchodzi za liny i mamy Slingshot Leg Drop. Pin 1..2..Kickout ! Kidd podnosi rywala, i silnym Irish Weap'em wyrzuca go z ringu i podąża za nim. Po za ringiem Tyson serią punchy osłabia przeciwnika, po czym uderza jego głową o stół komentatorski, a następnie Irish Weap na schody...Lecz Tatsu w ostatnim momencie zatrzymał się, Kidd biegnie na niego, lecz Japończyk wykonuję Back Body Drop i to Kanadyjczyk ląduję na schodach. Sędzia jednak już odliczał i mamy ...6...7 Yoshi szybko wchodzi do kwadratowego pierścienia ..8..9..W ostatnim momencie Kidd ledwo wdrapuje się do ringu. Tatsu prędko wykonuję Shoot Kick i Pin 1..2..Kickout ! Yoshi już jest na narożniku, czeka na powstanie przeciwnika i mamy DIVING SPINNING KICK...Nietrafione, Kidd odsunął się w porę i teraz zakłada SHARPSHOOTER.Jednak Yoshi zdołał przekręcić się i zrzucił przeciwnika. Tatsu wykonuję Irish Weap na liny, lecz inkasuję Spinning Wheel Kick. Nie ma przypięcia, bo Tyson biegnie na liny i mamy Springboard Elbow Drop. Pin 1..2..Kickout ! Kanadyjczyk niedowierza, i kłóci się z sędzią, co wykorzystuję Tatsu i częstuję przeciwnika Shining Wizard'em. Pin 1..2..Rope Break ! Kidd odzyskał resztki świadomości i złapał się lin. Tatsu jednak nie kończy ofensywy, podnosi rywala i mamy Rolling Snapmare, a potemsilny Kick w klatkę piersiową. Yoshi jednak ponownie podnosi rywala, odbija się od lin i mamy Tilt – a – Whirl Bodyscissors. Tatsu wchodzi na narożnik, jednak Tyson o dziwo zdołał się podnieść i bierze na siebie rywala i mamy Rolling Stampede. Pin 1..2..Kickout ! Kidd atakuję Japończyka całą serią Stompów, a następnie Elbow Drop i Pin...Ale barki Tatsu nie dotykają w ogóle maty. Tyson Kidd znów ma pretensje to sędziego i Yoshi wykorzystuję sytuację i mamy Roll – Up ! 1..2..Kickout ! Kanadyjczyk zdezorientowany podnosi się i otrzymuję Roundhouse Kick ! Lecz to nie wszystko co ma dla niego Japończyk, który już stoi na narożniku. Kidd wstaję i mamy DIVING SPINNING KICK ! Pin 1..2..3 !

Tony Chimel : Zwycięzcą pojedynku zostaję YOSHI TATSU !

Michael Cole : Yoshi Tatsu wygrywa z Tyson'em Kidd'em w pierwszej walce na dzisiejszym Knockout.

Matt Striker : Gratulacje dla Japończyka. Teraz czas na Marię i jej gościa !

Maria : Heeej PWF Universe ! Moim gościem jest pretendent do pasa European, Big Show !

Big Show: Jak się macie ?

Maria : Na New Year's Revolution zmierzysz się z CM Punkiem o pas European. Czy uważasz, że jesteś w stanie pokonać " Straight Edge Warrior'a " ?

Big Show : Maria, ja go nie pokonam...Ja go zgniotę w ringu jak małą mróweczke. Punk nie stanowi dla mnie żadnego zagrożenia...

W tym momencie widzimy jak Punk atakuję potęznym chairshotem w głowę Big Show'a, który pada na podłogę. Następnie CM Punk okłada jeszcze chwilę krzesłem plecy Show'a, a potem wyrywa mikrofon z ręki Marii, która szybko ucieka.

CM Punk : I co Big Show, dalej uważasz, że nie stanowię dla Ciebie zagrożenia ?! Że zgnieciesz mnie w ringu ?! To krzesło to tylko namiastka tego, co zrobię Ci na New Year's Revolution, ponieważ oficjalnie została zatwierdzona stypulacja naszej walki, a będzie nią NO HOLDS BARRET !

Punk rzuca mikrofonem w Show'a i odchodzi, a do Big Show'a podbiegają lekarze i opatrują go

Matt Striker : Szykuję się nam kolejny konflikt, z pasem w tle !

Michael Cole : Punk udowodnił, że nie da sobą pogrywać nawet Big Show'owi.

Matt Striker : Teraz czas na drugą walkę dzisiejszego wieczoru. Będzie to pojedynek pomiędzy Jack'iem Swagger'em a pretendentem do pasa Intercontinental, Christianem !

[ theme Jack'a Swagger'a ]

Tony Chimel : W drodze na ring pochodzący z Perry, Oklahoma, ważący 119 kg. " The All American " [/b]JACK SWAGGER ! [/b]

[ theme Christian'a ]

Tony Chimel : Do ringu zmierza pochodzący z Toronto, Ontario, Canada, ważący 103 kg. " Captain Charisma " CHRISTIAN !

Zaczęli od zwarcia, z którego zwycięsko wychodzi Swagger, spycha on rywala do narożnika i serią ciosów zwala go z nóg. Sędzia przerywa te ataki, lecz Jack momentalnie wykonuję Irish Weap na liny i mamy Big Boot. Pin 1..Kickout ! Christian podnosi się, ale Swagger kopię go w brzuch, po czym kilka punchy, a następnie Suplex. Jack tauntuję w swoim stylu, lecz Christian wstał i przejął głowę stojącego tyłem rywala i wymierzył mu niespodziewanie Falling Inverted DDT. Pin 1..Kickout ! Oboje już na nogach, Swagger zachodzi przeciwnika z tyłu, lecz ten częstuję go łokciem w twarz i Irish Weap, ale skontrowany i to Kanadyjczyk ląduję na linach a potem mamy Dropkick dla " All American'a ". Christian wchodzi na narożnik i widzimy tymrazem Missile Dropkick na dopiero co wstającego Jack'a. Pin 1..2..Kickout ! " Captain Charisma " pomaga wstać przeciwnikowi, lecz zaraz po tym wymierza mu Irish Weap na liny a następnie Powerslam. Swagger szybko wyturluję się z ringu, lecz nadaremnie, bo jego rywal prędko wziął rozbeg i Baseball Slide. Swagger leży, a Christian wchodzi na krawędź ringu i Splash ! Po nim Christian wchodzi z powrotem do kwadratowego pierścienia a sędzia już jest w trakcie liczenia ...4...5..6..7..8 Swagger powoli wczołguję się do ringu. Kanadyjczyk jednak szybko bierze go i robi mu Flapjack. Pin 1..2..Kickout ! " Captain Charisma " podnosi rywala, odbija się od lin i Shoulder Block od " All American'a ", Christian prędko podnosi się, lecz Jack wymierza mu kika punchy, a następnie odbija się od lin i wykonuję Running Knee Lift. To nie koniec ataków Swagger'a, który podnosi przeciwnika i wykonuję mu Gutwrench Suplex. Pin 1..2..Kickout ! Jack podnosi przeciwnika i zapina Abdominal Stretch. Christian początkowo cierpi i nie wie jak się wydostać, lecz później zdołał podciąć rywala i sam zapiął Cloverleaf. Teraz Jack jest w niemałych opałach, ból jest mocny, Swagger pomalutku czołga się do lin i w końcu mamy Rope Break ! " Captain Charisma " podnosi rywala i mamy kilka Chop'ów a następnie Tornado DDT. Pin 1..2..Kickout ! Christian wchodzi na narożnik i wymierza stojącemu już przeciwnikowi Flashpoint. Kanadyjczyk podnosi go, i wykonuję

Fireman's Carry Gutbuster. Christian już na narożniku, lecz Swagger zdołał w miarę szybko wstać i Kanadyjczyk ląduję na macie, a Jack trochę przysuwa go blisko narożnika i robi Corner Slingshot Splash. Potem podnosi jeszcze przeciwnika i mamy mocny Vertical Suplex. Pin 1..2..Kickout ! Jack zapina ANCLE LOCK...Jednak Christian z zimną krwią szybko rzuca się na liny. Obaj ponownie w stójcę, lecz Swagger kopię przeciwnika w brzuch i mamy Irish Weap w narożnik. " All American " sadza na nim Christiana, a sam wchodzi do góry i będzie próba Superplexu...I tak mamy Superplex...Jednak nie ! W powietru Christian znakomicie skontrował to na Diving Crossbody. Pin 1..2..Kickout ! " Captain Charisma " pomaga wstać rywalowi, Irish Weap w narożnik, lecz skontrowany. Swagger biegnie na Christiana, lecz ten odsuwa się i mamy Pendulum Kick. Jack leży na macie, a Kanadyjczyk jest już na narożniku i mamy FROG SPLASH ! Pin 1..2..Rope Break ! Niesamowite, jak Swagger sięgnął lin. " Captain Charisma " podnosi rywala, lecz ten kopie go w brzuch i mamy GUTWRENCH POWERBOMB...Skontrowane ! Christian będąc w górze wykonał Inverted DDT ! Kanadyjczyk klaszczę w dłonie, Jack wstaję i mamy KILLSWITCH ! Pin 1..2..3 !

Tony Chimel : Zwyciężą " Captain Charisma " CHRISTIAN !

Matt Striker : Świetne zwycięstwo Kanadyjczyka. Poradził sobie ze Swagger'em.

Michael Cole : Jack był bliski wygranej, lecz zadecydowała szybkość Christiana.

Matt Striker : Tymczasem przenieśmy się na Backstage.

Widzimy CM Punk'a rozmawiającego przez telefon.

CM Punk : Kiedy przyjedziesz ?! Chairman już czeka w swoim biurze, lepiej się nie spóźnij, bo będzie z Nami bardzo źle, a szczególnie z Tobą...

Matt Striker : Ciekawe co Punk miał na myśli mówiąc : " z Nami "

Michael Cole : Pewnie dowiemy się niebawem.

Matt Striker : Teraz czas na przemowę jednego z zawodników w ringu.

[ theme Albert'a Del Rio ]

Alberto Del Rio : Nazywam się Alberto Del Rio ! Ale to już wiecie...Wiecie również że na najbliższym PPV, New Year's Revolution zmierze się z...yyyy...Tylerem Blackiem ? Dobrze mówię, tak ? Stawką będzie pas Television, który należy się mnie, ponieważ to Ja jestem najbardziej medialny, a moja twarz jest idealna do telewizji. Ten tytuł mają prawo nosić tylko gwiazdy światowego formatu, takie jak Ja. Black jest mało znany na świecie, w przeciwnieństwie do mnie. W naszej walce...

[ theme Tyler'a Black'a ]

Tyler Black : Pozwól, że dokończę. W naszej walce spiorę Cię na kwaśne jabłko, szczególnie, że stypulacja to Ladder Match ! Pokaże w niej pełnie moich hardcorowych umiejętności wziętych prosto z RoH. Pewnie nic o takiej federacji nie słyszałeś, ponieważ tam walczą prawdziwi twardziele, a nie takie lalunie jak Ty, del Rio.

Alberto Del Rio : Tyler, Tyler. Obaj wiemy, że jestem od Ciebie lepszy, bogatszy, przystojnieszy, wszyscy widzowie na całym świecie wręcz mnie kochają, jestem ubóstwiany. Spójrz na siebie, mało kto Cię zna. W ringu nie umiesz zbyt wiele, jesteś wiecznie nieogolony, nie licząc tego RoC...

Tyler Black : RoH jak już...

Alberto Del Rio: Nie przerywaj mi !! Jestem Alberto del Rio ! Na czym to Ja...? Aha, nie licząc tego RoH, nikt o Tobie nie słyszał. Jednak dzięki temu, że masz walkę z najsławniejszym człowiekiem w tym biznesie, być możę ludzie o Tobie usłyszą, a wtedy...

W tym momencie Black serią punchy okłada Del Rio i mamy SUPERKICK...Jednak Del Rio nachyla się i mamy Enzuigiri a zaraz potem Rolling Cross Armbar. Tyler rozpaczliwie odklepuję, lecz Alberto jeszcze chwilę zaciąga i dopiero potem puszcza uchwyt.

Michael Cole : Następna sprzeczka, robi się co raz ciekawiej !

Matt Striker : Taa, teraz czas na walkę Triple Threat pomiędzy Dolph'em Ziggler'em, Samoa Joe, oraz Tedem DiBiase.

[ theme Samoa Joe ]

Tony Chimel : W drodze na ring, pochodzący z The Isle Of Samoa, ważący 130 kg. SAMOA JOE !

[ theme Dolph'a Ziggler'a ]

Tony Chimel : Do ringu zmierza, pochodzący z Hollywood, California, ważący 100 kg. " Mr. Perfection " DOLPH ZIGGLER !

[ theme Ted'a DiBiase ]

Tony Chimel : Na ring idzie pochodzący z West Palm Beach, Florida, ważący 107 kg. TED DIBIASE

Mamy gong. Na początku wszyscy spokojnie wyczekują na ruch przeciwnika. Wreszcie DiBiase rzucił sie z pięściami na Samoa Joe, lecz ten szybko gasi jego zapał Chopem, następnie Football Kick'iem, a na końcu Jumping Knee Drop'em. Ziggler z zaskoczenia skoczył na plecy Joe i zapiął SLEEPER HOLD, jednak Samoa szybko wgniótł go w narożnik. Samoa Joe robi Dolph'owi Irish Weap w narożnik, a następnie mamy serię punchy i kopnięć, po czym Samoa Joe zabiera się za DiBiase'go, wynosi go i widzimy Snap Scoop Powerslam. Następnie mamy STF...Jednak Ziggler szybko uniemożliwia zapięcie dźwigni poprzez kopnięcie w głowę. Dolph szybko robi Ted'owi Inverted Body Slam. Pin 1..2..Kickout ! Ziggler podchodzi do Samoa Joe, podnosi go, Irish Weap na liny i Big Boot od Joe. Pin 1..Przerywa Ted, który szybko pomaga wstać Samoa Joe i robi mu Scoop Powerslam. Jednak Ziggler wstał i wykonuję na DiBiase'm German Suplex. Następnie widzimy Elbow Drop, po czym Joe wymierza punche Ziggler'owi a następnie odbija sie od lin i mamy Ole Kick. Samoa podnosi Ted'a Irish Weap na liny, po czym Samoan Drop. Pin 1..2..Kickout ! Samoa Joe podnosi Dolph'a i Irish Weap na narożnik, po czym biegnie na rywala, lecz Ziggler nadziewa go na łokiec, po czym widzimy Leg Drop Bulldog, lecz zaraz po nim DiBiase silnym Clothesline'm przewraca " Mr. Perfection ". Następnie cała seria Fist Drop'ow a dla Joe Running Knee Drop. Ted podnosi Ziggler'a i wykonuję mu Dropkick. W tym czasie Samoa Joe powstał, i wykonuję Death Valley Driver na DiBiase'm. Pin 1..2..Przerywa Ziggler. Samoa Joe wstał, z Ted wyturlał się ringu. Ziggler kopie Joe w brzuch, po czym kilka punchy a następnie wykonuję Sitout Facebuster, po czym Elbow Drop, a potem Jumping Elbow Drop. Ziggler wchodzi na narożnik, jednak DiBiase spycha go prosto na Samoa Joe i Dolph pinuje 1..2..Kickout ! DiBiase podnosi " Mr. Perfection'a " mamy Irish Weap na liny i Sitout Spinebuster. Samoa Joe biegnie na Ted'a, lecz on również otrzymuję Sitout Spinebuster. Pin 1..2..Joe wypycha, a DiBiase szybko próbuję przypiąć Dolph'a 1..2..Kickout ! Joe powala Ted'a Flying Forearm Smash'em, a dla Ziggler'a ma Irish Weap na liny, a następnie Inverted Atomic Drop, po czym Running Single Leg Dropkick, a na końcu widzimy Running Senton, lecz po tych akcjach DiBiase Clothesline'm powala Joe, ale Ziggler wstał i robi Ted'owi Fireman's Carry Gutbuster. Pin 1..2..Przerywa Samoa Joe, który wykonuję Ziggler'owi Irish Weap na liny, po czym mamy Sidewalk Slam, następnie Samoa bierze się za DiBiase'go, któremu wykonuję silne Chop'y, a później Dragon Suplex. Pin 1..2..Kickout ! Joe podnosi Ted'a i wyrzuca go z ringu, lecz zaraz potem mamy Elbow Suicida. Samoa wraca na ring, Dolph biegnie na niego, lecz inkasuję Big Boot, a następnie kilka punchy, i po chwili Powerbomb. Joe znów pomaga rywalowi wstać, lecz wynosi go na plecy i mamy MUSCLE BUSTER. Pin 1..2..Przerywa DiBiase w ostatniej chwili ! Ted podnsi Samoa Joe, po czym Irish Weap w narożnik i mamy Clothesline, po czym zapina MILLION DOLAR DREAM. Samoa traci siły, jest już na kolanach, jednak ocknął się Ziggler i wymierza DiBiase'mu Superkick. Pin 1..2..Kickout ! Dolph wyrzuca z ringu Joe, i sam podnosi Ted'a, kilka punchy, Irish Weap, jednak skontrowany i znów Sitout Spinebuster dla Teda, jednak Dolph zturluję się z ringu, ale wraca do niego Samoa Joe, który wymierza Ted'owi Exploder Suplex. Pin 1..2..Kickout ! Joe podnosi przeciwnika i widzimy ISLAND DRIVER ! Dibiase leży w bezruchu i już chyba mamy koniec tej walki....Ale do ringu wraca Ziggler i ZIG ZAG dla Samoa Joe ! Pin 1..2..3 !

Tony Chimel: Zwycięzcą tego pojedynku zostaję " Mr. Perfection " DOLPH ZIGGLER !

Michael Cole : Ziggler wygrywa tą ciekawą walkę.

Matt Striker : Masz rację, pojedynek trzymał w napięciu do ostatniej chwili. Samoa Joe był bliziutko wygranej, jednak nagle otrzymał Zig Zag i to Dolph wygrał.

Michael Cole : Przenieśmy się teraz do biura Chairmana PWF, Jacka Rutkowskiego.

Widzimy rozmawiających CM Punka i Jacka Rutkowskiego.

Jacek Rutkowski : I co? Gdzie on jest, miał być minutę temu !

CM Punk : Panie prezesie, spokojnie, lada chwila będzie.

Jacek Rutkowski : Daję mu 5 minut, potem ten dokument zostanie podarty.

Wchodzi człowiek w kapturze, nie widać jego twarzy, na bluzie ma znak SES.

??? : Przybyłem, tak jak mi kazaliście.

CM Punk : Niestety spóźniłeś się minutę, co zdenerwowały naszego prezesa.

??? : Przepraszam, mistrzu oraz pana, panie prezesie. To się więcej nie powtórzy.

Jacek Rutkowski : Dobra, do rzeczy. Przejżyj kontrakt i zobacz, czy wszystko Ci pasuję.

Nieznany człowiek powoli i dokładnie zapoznaję się z kilkustronnicowym dokumentem, po czym odkłada go na biurko.

??? : Wszystko się zgadza, a szczególnie punkt nr. 4.

Jacek Rutkowski : Wiedziałem, że Ci się spodoba. Podpisz proszę tutaj.

Człowiek w kapturze podpisuję dokument.

CM Punk : W końcu będę miał sprzymierzeńca w mojej nierównej walce z tymi nieczystymi ludźmi wokół.

Wszyscy wychodzą z biura Jacka Rutkowskiego.

Michael Cole : Czyżby nowy zawodnik w Polish Wrestling Federation ?

Matt Striker : A w dodatku wyznawca " religii " Punka.

Michael Cole : Niedługo pewnie dowiemy się kim on jest.

Matt Striker : Jedna tajemnica dzisiaj zostanie ujawniona, to od razu pojawiła się druga, PWF lubi zaskakiwać.

Michael Cole : To prawda. Teraz czas na czwartą walkę dzisiejszego Knockout. Zobaczymy w ringu John'a Morrisona, oraz Chrisa Jericho.

[ theme Chris'a Jericho ]

Tony Chimel : Do ringu idzie pochodzący z Winnipeg, Manitoba, Canada, ważący 103 kg. " Y2J " CHRIS JERICHO !

[ theme John'a Morrison'a ]

Tony Chimel : W drodze na ring pochodzący z Los Angeles, California, ważący 101 kg. " The Shaman of Sexy " JOHN MORRISON

Obaj zaczęli od agresywnego klinczu, silniejszy Jericho spycha rywala do narożnika, następnie kilka punchy, po czym rozbieg i Dropkick. Morrison siedzi oparty o narożnik, a " Y2J " wbija jego głowę w narożnik. Sędzia po chwili odciąga ich od siebie, lecz Chris sprytnie kopię przeciwnika w brzuch i mamy Scoop Slam. Chris zakłada Headlock Takedown, lecz moment później Morrison wyrywa się wykonując rywalowi Irish Weap na liny, lecz ten wykonuję mu Flying Forearm Smash. Pin 1..Kickout ! " Y2J " podnosi przeciwnika, i silnym Irish Weap'em wyrzuca go z ringu, po czym tauntuję w swoim stylu. W tym czasie John pozbierał się i już stoi za linami, jednak Jericho szybko znalazł się przy linach i widzimy Springboard Dropkick. Następnie Jericho idzie do rywala, uderza jego głową w stół komentatorski, potem w barierki otaczające ring od widowni, po czym wrzucił go do ringu, i zrobił mu Backbreaker. Pin 1..2..Kickout ! Chris, nie odpuszcza, pomaga wstać przeciwnikowi, Irish Weap na liny i Spinning Wheel Kick od Morrisona, następnie Clothesline oraz Front Dropkick. " The Shaman of Sexy " już na narożniku, jednak Jericho uderza go kilka razy w głowę po czym mamy Superplex....Jednak Morrison zaparł się o narożnik, po czym zepchnął rywala na ring, po czym dołożył 360' Leg Drop. Pin 1..2..Kickout ! John podnosi przeciwnika, kilka Leg Kick'ów, a następnie Irish Weap na liny oraz Armdrag Takedown i od razu Armbar, jednak " Y2J " szybko uwalnia się, po czym robi Irish Weap w narożnik i mamy rozbieg i wejście barkiem. Morrison pada na matę, ale Chris częstuję go Springboard Plancha. Następnie mamy WALLS OF JERICHO...Jednak John był zbyt blisko lin i prędko chwycił się ich. Jericho lekceważąco uderza po głowie przeciwnika, po czym kilka Stomp'ów. " Y2J " pomaga wstać rywalowi, lecz zaraz potem wymierza mu parę punchy oraz Gutwrench Suplex. Pin 1..2..Kickout ! Jericho kłóci się z sędzia, co wykorzystuję Morrison, i gdy Chris odwrócił się, to oberwał od John'a Step – Up Jumping High Kick. Po tym uderzeniu " The Shaman of Sexy " nabiera rozpędu, i wykonuję Springboard Moonsault, następnie podnosi trochę Chris'a lecz częstuję go Running Knee Smash'em. Pin 1..2..Kickout ! Morrison podchodzi do narożnika i STARSHIP PAIN....Jednak na kolana Jericho ! " Y2J " szybko podnosi przeciwnika, kilka punchy, a potem odbija się od lin i mamy One – Handed Bulldog. Chris szybko wchodzi na narożnik i wykonuję Missile Dropkick. To nie koniec, Jericho wynosi przeciwnika i wymierza mu Standing Enzuigiri. Pin 1..2..Kickout ! Chris skopuję John'a za ring, lecz zaraz idzie za nim, i robi mu Irish Weap na schody, jednak Morrison wskakuję na nie i Moonsault na stojącego Jericho ! " The Shaman of Sexy " wturluję się do ringu a sędzia już liczy... 3..4..5..6..7..8 " Y2J " wdrapuję się do kwadratowego pierścienia, ale już na wejściu otrzymuję European Uppercut, a zaraz po tym Russian Legsweep, następnie Morrison wskakuję za liny i mamy Slingshot Elbow Drop, a natychmiast potem Springboard Elbow Drop ! Pin 1..2..Rope Break ! Jericho końcami butów dotyka lin. John podnosi przeciwnika, kilka lekkich kopnięć, po czym Irish Weap na liny i mamy Spinning Wheel Kick od Chrisa. John podnosi się, jednak " Y2J " częstuję go paroma punchami, następnie mocny Backhand Chop oraz Vertical Suplex. Chris znów podnosi rywala, silny Irish Weap na liny, Morrison odbija się twarzą od niego, i wykorzystuję to Jericho i robi School Boy 1..2..Kickout ! " Y2J " zapina WALLS OF JERICHO ! " The Shaman of Sexy " jest w fatalnym położeniu, czuję ogromny ból , a w dodatku jest na środku ringu. Jego ręka już drży, jest co raz bliżej maty, lecz w ostatniej chwili w ekwilybrystyczny sposób przekręca się i spycha z siebie przeciwnika. Obaj już stoją, lecz sprytniejszy John wykouję Springboard Roundhouse Kick, a zaraz potem STARSHIP PAIN ! Pin 1..2..3 !

Tony Chimel : Wygrywa " The Shaman of Sexy " JOHN MORRISON !

Michael Cole : Jericho przegrywa ! Jakim cudem....

Matt Striker : John to utalentowany zawodnik, więc nie dziw się, że pokonał Y2J'a.

Michael Cole : Ale on jest najlepszy w tym co robi !

Matt Striker : W przeciwieństwie do Ciebie...

Micheael Cole : Bardzo śmieszne, Striker.. Teraz reklamy a po nich odkrycie wielkiej tajemnicy, oraz Main Event !

http://www.youtube.com/watch?v=0p5FrOEaflU

[ theme Teddy'ego Long'a ]

Teddy Long : What's up Nigga ? Doskonale wiecie, po co tutaj przyszedłem. Nie będę tu opowiadał o wydarzeniach które działy się na poprzednich Knockout's. Obejżyjmy je.

Na titatronie ukazane są wszystkie sytuacje z trzema tajemniczymi zawodnikami.

Teddy Long : Taa...Myśleli, że się ugniemy. Kilka bitew wygrali, ale ostatneczne zwycięstwo należy do Nas. Spotkało mnie i Was wiele przykrości związanych z tą trójką bandytów. Szczerze mówiąc sam nie wiem kim oni są, chcę, żebyśmy dowiedzieli się o tym razem, PWF Universe ! Zapraszam na ring całą szajkę !!

Wchodzą trzej ludzie, ich twarze są zasłonięte, wokół nich pełno ochroniarzy. Mają oni na rękach kajdanki. Wchodzą na ring i siadają na krzesłach.

Teddy Long : What's Up frajerzy ? W końcu wyjdzie na jaw, kim jesteście, i czemu zrobiliście to, co zrobiliście. Dostaniecie za to solidną nauczkę !

Long podchodzi do pierwszego z nich i powoli zdejmuję mu kominiarkę...

Matt Striker : OMG ! To jest " Big Red Monster " KANE !

Teddy Long : Co ? Kane ? Czemu ?

Kane : Lepiej odsłoń twarzę reszty, to dopiero zobaczysz, z kim tak naprawdę zatarłeś, Long...

Long odkrywa twarz drugiego człowieka...

Michael Cole : Niemożliwe...." The Icon " STING ! Zaraz chyba zejdę na zawał...

Teddy Long : Sting ?! Co Ty tutaj w ogóle robisz ?

Sting : Powie Ci to nasz przywódca, którym jest...

Teddy Long : Nic nie mów ! Sam się o tym przekonam.

Long odkrywa trzecią twarz...

Michael Cole i Matt Striker : TO THE UNDERTAKER !!!

Teddy Long : ... Unde..rr..Tak..err ? Czemu mi to robiliście, przecież jeszcze w WWE łączyły nas dobre stusunki !

The Undertaker : Chyba sobie żartujesz...Od zawsze mi i Kane'owi robiłeś wszystko pod górkę...Nie lubiałeś nas, udawałeś, że jest dobrze, żebyśmy Ci nic nie robili, gdyby nie Mc.Mahon już dawno by Cię nie było wśród żywych...

Teddy Long : To, co mówisz jest nieprawdą. Chciałem dla Was jak najlepiej, to Vince chciał Waszego odejścia ! Mówie Wam, Ja naprawde...

The Undertaker : Nic nie mów ! Nasz Pan zesłał nas do PWF aby skończyć z Tobą, za to, że nie szanowałeś mnie i Kane'a, a co za tym idzie, naszego Pana !

Kane : Dokładnie, masz rację bracie...

Teddy Long : Sting, a Ty czemu do nich dołączyłeś ?

Sting : To proste...Wysłał mnie nasz Pan, bym im pomógł, po za tym są to moi bracia od niepamiętnych czasów. Oprócz tego łączy nas jeszcze jedno... TOMBSTONE PILEDRIVER !

Teddy Long : Tego już za wiele ! Dzisiejszym Main Event'em będzie walka 3 vs 3 Elimination Tag Team, pomiędzy Waszą trójką i trójką, którą wybiorę Ja. Jeżeli wygracie, to będziecie mogli zostać w Polish Wrestling Federation. Jednak jeśli przegracie, to Wasze stopy więcej tutaj nie postaną, zrozumiano ?

The Undertaker : Jeszcze jeden warunek. W przypadku naszego zwycięstwa, dodatkowo to Ty stąd odchodzisz.

Teddy Long : Zgadzam się ! Poczekajcie tu chwile, a ja pójdę po moich trzech przedstawicieli. Ochrona ! Rozwiązać ich i pilnować !

Long udaję się na BS.

Matt Striker : O mój Boże...Nie wierzę w to, co widzę.

Michael Cole : Niewiarygodne, co właśnie widzieliśmy i słyszeliśmy. Main Event będzie boski.

Matt Striker : Ciekawe, kto zostanie, a kto odejdzie z PWF ?

Michael Cole : Ich losy zaraz się przesądzą !

[ theme Rey'a Mysterio ]

Tony Chimel : W drodze na ring pochodzący z San Diego, California, ważący 79 kg,. REY MYSTERIO !

[ theme Rob'a Van Dam'a ]

Tony Chimel : Na ring idzie pochodzący z Los Angeles, California, ważący 107 kg. ROB VAN DAM !

[ theme R - Truth'a ]

Tony Chimel : Do ringu zmierza pochodzący z Charlotte, North Carolina, ważący 107 kg. R - TRUTH !

Po krótkich naradach w ringu zostają Sting oraz Rob Van Dam. Mamy klincz, który wyraźnie wygrywa " The Icon ", wpychająć przeciwnika w narożnik, potem seria ciosów, rozbieg i Clothesline. RVD pozbierał się z maty, lecz Sting ma dla niego Irish Weap na liny i Inverted Atomic Drop. Pin 1..Kickout ! Sting podnosi rywala, Irish Weap w swój narożnik i zmiana z Kane'm. Przez chwilę obaj kopią leżącego RVD. Kane pomaga mu się podnieść, Irish Weap w narożnik i Corner Clothesline, po czym Kane odbija się od lin i Big Boot. Pin 1..2..Kickout ! " Big Red Monster " podnosi rywala, Irish Weap na liny i Spinning Wheel Kick od Rob'a. Van Dam szybko wchodzi na narożnik wykonuję Diving Leg Drop. Następnie pomaga wstać przeciwnikowi, lecz zaraz potem robi mu Springboard Clothesline. Zmiana z Rey'em, który natychmiast wchodzi na narożnik i mamy Moonsault. Pin 1..2..Kickout ! Kane powoli podnosi się, ale nadaremnie, ponieważ Mysterio wymierza mu Bulldog, a chwilę później wchodzi za liny i Slingshot Somersault Senton. Rey zakłda Armbar, jednak " The Big Red Monster " prędko sobie z tą dźwignią radzi, po czym kilka punchy, Irish Weap na liny i Sidewalk Slam. Mysterio czołga się w stronę swojego narożnika, jednak Kane zmienia się z Undertaker'em i ten łapię go za nogę i potężnie rzuca o matę, potem podnosi go, i silnym Irish Weap'em wyrzuca z ringu, idzie za nim i kilka ciosów głową o metalowy narożnik, następnie kładzie rywala na krawędzi ringu i mamy Guillotine Leg Drop. Rey turla się do ringu, a Taker zmienia się ze Stingiem, który wchodzi na narożnik i mamy Diving Knee Drop. Pin 1..2..Kickout ! " The Icon " pomaga wstać przeciwnikowi, Irish Weap na liny i Rey wślizguję się między nogami rywala, odbija się od lin i wykonuję Running Crossbody, następnie resztkami sił skacze do narożnika i klepię w rękę R – Trutha. Ten od razu powala Sting'a Flying Forearm Smash'em, następnie wyrzuca z ringu Clothesline'm Kane'a, jednak " Deadmen" chwyta go za ręce i obezwładnia. Sting pędzi na niego, lecz Truth w ostatniej chwili wyrywa się z uchwytu Taker'a i robi szpagat, a " The Icon " wpada na The Undertaker'a i także powala swojego partnera. R – Truth wykorzystuję okazję i Roll – Up 1..2..Kickout ! Truth podnosi przeciwnika i wymierza mu Front Powerslam, następnie zmiana z RVD, który prędko wykonuję Planch'e. Następnie pomaga wstać rywalowi, Irish Weap na liny, skontrowany i Spinebuster od Sting'a. " The Icon " resztkami sił zmienia się z The Undertaker'em, a ten wykonuję Running Jumping Leg Drop, podnosi przeciwnika, częstuję go serią punchy, a następnie dokłada Irish Weap na liny i Sidewalk Slam. Pin 1..2..Kickout ! " Deadmen " zapina Armbar, jednak Rob Van Dam nadzwyczaj łatwo radzi sobie z tą dźwignią, wyrywa się kilkoma kopniakami w głowę, a potem wykonuję Bridging Northern Lights Suplex, po czym zmiana z Rey'em. Mysterio odbija sie od lin i mamy High Speed Roundhouse Kick na siędzącym oponencie. Meksykanin dokłada jeszcze Standing Moonsault i Pin 1..2..Kickout ! Rey pomału wynosi na nogi przeciwnika, jednak ten kilkoma punchami kontruję, następnie Irish Weap na liny i Big Boot. Zmiana z Kane'm, ten natychmiast przewraca Clothesline'm Mysterio, następnie Irish Weap na liny i Back Body Drop. To nie koniec, Kane łatwo podnosi przeciwnika, wykonuję mu Scoop Slam, po czym Running Low – Angle Dropkick. " The Big Red Monster " powoli wszedł na narożnik i Diving Clothesline. Pin 1..2..Kickout ! Kane wściekle uderzył rękami o mate, po chwili zmienia się on ze Sting'iem, a następnie obaj podnoszą Rey'a i mamy DOUBLE CHOKESLAM....Ale Mysterio kontruję na Double DDT ! Kane szybko sturluję się z kwadratowego pierścienia, a Meksykanin prędko odbija się od lin i widzimy Springboard Sitout Facebuster dla stojącego już Sting'a. Rey zmienia się z R – Truth'em, który pomaga wstać rywalowi, Irish Weap, ale skontrowany i Jumping Calf Kick dla " The Icon'a ". Truth ponownie podnosi rywala, lecz tym razem mamy serię punchy od Sting'a potem Dropkick, a na końcu Vetical Suplex. " The Icon " czym prędzej zmienia się z The Undertaker'em. On zaś wynosi przeciwnika, sam obija się od lin i Running DDT, następnie podnosi za szyję Truth'a i CHOKESLAM ! Pin 1..2..Rope Break ! " Deadmen " pokazuję, swój gest przy szyi, po czym chwyta oszołomionego przeciwnika, i mamy TOMBSTONE PI:EDRIVER...Ale R – Truth będąć głową w dół przerolował Taker'a i Pin 1..2..Kickout ! Obaj zmieniają się i w ringu RVD oraz Kane. Biegną na siebie, Rob unika Clothesline'u i mamy One – Handed Bulldog, następnie odbicie od lin i Rolling Thunder. Po chwili RVD tauntuję, wchodzi na narożnik i FIVE STAR FROG SPLASH ! Pin 1..2..Przerywa The Undertaker i mamy CHOKESLAM dla Roba van Dama, lecz w ringu mamy R – Truth'a i LIE DETECTOR dla " Deadmen'a ", ale Truth otrzymuję od Sting'a SCORPION DEATH DROP, z kolei Mysterio Hurricanraną wrzuca " The Icon"'a na liny, rozbieg i 619 ! Następnie RVD wywala z ringu Sting'a ale w tym samym czasie mamy CHOKESLAM od Kane'a dla Rey'a po za ring ! W ringu Rob van Dam oraz " The Big Red Monster ". Cała reszta ledwo żywa po za ringiem. Kane częstuję rywala Uppercut'em a następnia ma dla niego Two – Handed Chokelift. Następnie wchodzi na narożnik i Flying Clothesline...Ale RVD Roundhouse Kick na lecącego Kane'a, który pada jak ścięte drzewo. RVD już na narożniku i FIVE STAR FROG SPLASH ! Pin 1..2..3 !!!

TC : Zwyciężają REY MYSTERIO, R – TRUTH oraz ROB VAN DAM !

Matt Striker : Ależ niesamowita walka, w wyniku której Sting, Kane i The Undertaker muszą opuścić Polish Wrestling Federation !

Michael Cole : Trochę szkoda, że muszą odejść, zani na dobre tu się usadowili.

Matt Striker : Może i tak, ale takie był zasady.

Michael Cole : Do następnego razu żegnają się Michael Cole...

Matt Striker : ... I oczywiście Matt Striker !

Walka Gali :

BS Gali :

Wreslter Gali :

Komentarz + Ocena :