Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Old School Raw 15/11/10 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1 Match

Dolph Ziggler pokonał Marka Henrego

2.Tag Team Match

Heath Slater i Justin Gabriel pokonali Hart Dynasty

3.Match

Ezekiel Jackson pokonał The Brooklyn Brawler

4.Tag Team - #1 Contender's Match

Vladimir Kozlov i Santino Marrela pokonali The Usos(z Taminą i Jimmy "Superfly" Snuką)

5.Match

Kofi Kingston pokonał Davida Otunge

6.Match

Wade Barret pokonał R-Trutha

7.Match

Alberto Del Rio pokonał Sgt. Slaughtera

8.Match

Falls Count Anywhere Match

Mae Young pokonała LayCool

9.Match

Daniel Bryan pokonał Jacka Swaggera

Komentarz na temat gali:

Dobra, tak jak przy ostatniej gali TNA, tu też wymienie jedynie plusy i minusy, a więc:

Plusy:

- Pas US zaczyna coś znaczyć i wkońcu zobaczymy o niego jakiś feud. Szkoda że jest to Dibiase, którego szczerze mówiąc nie lubie(choć jeszcze na początku roku jako jeden z Legacy strasznie mi się podobał i chciałem żeby został Main Eventerem), ostatnio jego postać jest nijaka, ale lepsze to niż nic. Niestety nie widze miejsca dla tych panów na którymś z PPV, więc pewnie wszystko toczyć będzie się na tygodniówkach(chyba, że znów dodadzą walkę na Survivor Series w trakcie gali)

-Segment z Santino,Kozlovem, Iron Sheikiem i Volkoffem. Ogólnie lubie segmenty z Santino, ale ten jakoś szczególnie mi się podobał. Kozlov i Volkoff rlz :D

-Team Mysterio vs Team Del Rio na Survivor Series. Chciałem by tak się stało, ale kurde nie rozumiem jednego. Dlaczego po walce Del Rio na ring wbiegł MVP, a nie Mysterio? Trochę to śmiesznie wyglądało. Mimo to na plus, jakaś walka eliminacyjna musi być.

-Cole, który śpi podczas walki Bryana i Swaggera, oraz denerwuje się, bo Jim Ross wraca na jeden wieczór i komentuje te starcie.. Ten facet jest genialny :D

-Roddy Piper i ogólnie ostatni segment na tym Raw. IMO to on powinen zostać GM'em Raw, nie obraził bym się, przy majku jest niesamowity.

Minusy:

- Segment z Mae Young i divami. Było to zupełnie zbędne i zabrało jedynie czas antenowy, który można było przeznaczyć na Piper's Pit.

-Morrison vs Sheamus na Survivor Series. Czemu nie jest to walka teamów? Jakoś nie wyobrażam sobie dobrego starcia między tą dwójką, no ale może Morrison wyciśnie trochę z rudego. Trochę za często w tym feudzie wygrywa Morrison tzn. ciągle atakuje Sheamusa, dobrze że zobaczyliśmy na backstage atak tego drugiego.

-Ostateczny rozpad Hart Dynasty i to Kidd przechodzi Heel-Turn, a nie David Hart Smith. Teraz jestem pewien, że nic z nich już w tej federacji nie będzie, a szkoda bo obaj, a szczególnie ten mniejszy trochę w ringu potrafią. Jedynym dobrym rozwiązaniem dla Kidda, było by przywrócenie cruiseweight tittle, co przy unifikacji IC i US było by możliwe.

Inne:

-Zapachniało Heel-Turnem Johna, ale jedynie zapachniało. Zbędne Attitude Adjustment na szefie, mogli sobie podać ręke i było by git. Być może na Survivor Series się tego doczekamy, mam nadzieje. Zaraz po tym, jak Cena wykonał AA na Ortonie i zrobił poważną mine, od starszych kibiców mogliśmy usłyszeń okrzyki "CENA", co jest rzadkością.

PS: Janowi fajnie w koszulce Nexus :D

RAW moim zdaniem dobre, kilka fajnych segmentów, walka Bryana ze Swaggerem mogła się podobać, to samo co z "prawdą" i Barretem. Kilka minusów jest, ale ogólnie na plus. Takie old school Raw, mogło by się odbywać co roku.

Edit:

Nie przesadzaj tak z tym najazdem na Bryana. Jakby przegrał, wszyscy najeżdzali by na Vinca, że Danielson jobbuje :lol Dibiase jest obecnie nijaki i jemu się ten pas napewno nie należy.

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Brem

1

• dirt_diver2

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

A skomenuje sobie bo mnie gala zaskoczyła. Spodziewałem się kompletnej żenady przepełnionej dennymi i nudnymi segmentami z dziadkami ale się bardzo pomyliłem. Wyszło naprawde dobrze, segmentów nie było za dużo a te co były wypadły całkiem fajnie. No i ilość i jakoś walk, walki stały na całkiem nie złym jak na tygodniówke poziomie. 2 dobre pojedynki (Barrett vs Truth i Bryan vs Swagger), 3 nie złe (Uso's vs Santino i Kozlov, Otunga vs Kofi i Ziggler vs Henry) a te słabe były krótkie więc nie przeszkadzały. Fajny sposób plusowo minusowy oceniania gali więc pozwole sobie go zgapić ;P

+ Push Ted'a na pas US, ja tam go lubie, zasługuje na coś więcej niż cotygodniowe poniżanie przez Goldusta. Tylko po pierwsze bez Million Dolar Title troche nie pasuje mu jego theme, przydałaby się w takim przypadku kolejna zmianna gimmnicku niestety. No i obawiam się że będzie on kolejną niezasłużoną ofiarą pushu Bryana chociaż może na koniec feudu pas zmieni właściciela. DiBiase mógłby z nim zrobić napewno ciekawsze feudy niz Bryan.

+Wyjaśnienie sytuacji między Hartami. Może sam rozpad nie jest dobra wiadomością ale to już było wiadomo od dawno i się tak bez sensu ciągnęło i ciągnęlo. No i w sumie chyba dobrym wyjściem i sporym zaskoczeniem był jak wspomniałeś heelturn Tyson'a a nie DHS'a. Tyson jeżeli ogoli ten śmieszny kosmyk, zmieni stylizacje, przestanie się ubierać na różowo może i ma zadatki na heel'a. Tylko co z tego dalej będzie... Krótki feud i powtórzy się sytuacja jak z Cryme Time?

+ Kontynuacja pasma zwycięstw Ezekiela, ciekawe do czego to dopowadzi. Szkoda że to nie on dostał shot na US ale może wszystko jeszcze przed nami.

+ Motyw z The Animalem w czasie walki Otungi z Kofim i mina Otungi :D

+ No i jeszcze powtórze po Tobie, walka teamów, w sumie ją przewidziałem i nie była zaskoczeniem, dobory składów też nie zaskoczyły, wygra raczej Rey bo ma Big Showa które nie przegrywa w npormalny sposób a raczej nie powtórzą scenki z BR no a pozatym Alberta niekt nie lubi, nawet heel'e

+ Cole :D

- Były World Heavy Weight Champion i świetny zawodnik jobbuje Bryanowi...

- Push Santino i Kozlova na pasy TT... Fakt że cobra po raz kolejny działa, fakt że role w teamie się odwróciły i to teraz Kozlov obrywa a Santino ratuje walke i w ogóle ten bezsensowny push... Ale o tym zrobie nie długo osobną dyskusje :P

- Tragiczny segment div...

- Walka Alberta z sierżantem nie powinna mieć w ogóle miejsca...

- Dolph i Vikkie znowu w zgodzie i nic nie zapowiada by to się miało zmienić

Ogólnie gale bym ocenim 7/10 :)

Ps.: Opuściłeś w wynikach walke Rileya z Cena :) No i divy ale to pewnie specjalnie i się nie dziwie :P

Jak dla mnie to RAW było przegadane i nudnawe, dawali niepotrzebne segmenty z dziadkami by zapchać 3 godziny czasu antenowego. Dwie walki weteranów i w obydwu robili za jobberów, a May Young już ledwo chodzi, i już nie chodzi o to że plaskacz na ryj Layli był przesadzony, tylko wkurza mnie że Lay Cool zawsze wyzywają wszystkich i jakoś uchodzi im to na sucho, tekst z pieluchą był wręcz niesmaczny i jak dla mnie jest to niszczenie legendy, zarówno słownie jak i wyniki meczy. Tak jak Hogan robi z siebie pośmiewisko w TNA tak wszyscy pokazują jak nisko można upaść, nawet Piper z roku na rok wygląda mizerniej. Pozatym mieliśmy zlot gwiazd lat 80-tych, a gdzie te z lat 90-tych?? Oczywiście czynnie w rosterze TNA... ale chociaż o Macho Man'a mogli się postarać na tym Raw. Jak dla mnie była to tylko promocja kolekcji klasycznych t-shirtów, nic więcej.

Jedyne plusy to powrót JR na jedną walkę i stalowe barierki wokół ringu, krórych niestety nikt nie użył.