Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV - CrashTime - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WCE Pay - Per - View presents - CrashTime

postery.png

Partnerzy :

kfc-logo.png
thqkopia.png
sprite-logo.png

28 Listopad 2010

Green Bay, Wisconsin

Godz. 21.00

Oficjalna piosenka :

Linkin Park - Wretches & Kings

Karta :

Dark Match - Sting vs Alex Riley

wcet.png

Sheamus vs Zack Ryder vs Dr. Wagner Jr.

sssswwce.png

Jack Swagger vs MVP

tagsc.png

Unification Match - Unification Tag Team Championships - Mr. Kennedy & Batista (World Tag Team Champions) vs "Stone Cold" Steve Austin & The Undertaker (WCE Tag Team Champions)

foleybryan.png

Champion vs Champion - 20 Minutes Iron Man Match - Mick Foley vs Daniel Bryan

shadbourne.png

Flaming Tables Match - Shad Gaspard vs Evan Bourne

rocknitro.png

Champion vs Champion - The Rock (WCE Champion) vs John Morrison (World Champion) - Przegrany przechodzi do brandu zwycięzcy

bcbc.png

10 Man Elimination Tag Team Match - Team CrashDay (Christian & Mark Henry & Jeff Hardy & The Miz & Randy Orton) vs Team Showtime (Kurt Angle & Triple H & John Cena & Alberto Del Rio & CM Punk)

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Zaq123

1

• Blazi

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

Czas na pierwszą propozycję czyliDark Match - Sting vs Alex Riley, walka zapowiada się ciekawie, choć będzie to tylko najzwyklejsza walka, to powinna zaostrzyć Feud tych dwóch panów (Zdaje mi się że między nimi coś iskrzy) więc dodanie tej walki do karty to naprawdę świetny pomysł a Sheamus vs Zack Ryder vs Dr. Wagner Jr. też jest dobra zwłaszcza że jest tu przewaga Crashday, ale jak wiadomo może być tylko jeden zwycięzca i ten fakt może sprawić że Zack zwycięży. Jack Swagger vs MVP, Ta walka mi się podoba, widząc po postach na Backstage, to zdecydowanym zwycięzcą jest M.V.P, choć chciałbym żeby wygrało CD, to w stu procentach jestem pewien że w tej walce zwycięży ShowTime, Unification Tag Team Championships Destination vs "Stone Cold" Steve Austin & The Undertaker, walka jest o tyle ciekawa że jest to walka w której stawce są pasy Tag Team i World Tag Team, jak wiemy posiadacze pasów TT, wcale się nie udzielają dlatego doszło do tej walki, pasy te zostały zepchnięte na samo dno i nikt się o nie nie stara, T0meq wraz z resztą destination, świetnie się sprawują, zdobyli pasy TT, miz ma duże szanse na zdobycie WCE championship, a i shad zaczyna znów działać, ogólnie wracają i to tacy zawodnicy jak oni podnoszą poziom w WCE i to oni zdobędą tytuły. 20 Minutes Iron Man Match pomiędzy Mickiem Foleyem a Danielem Bryanem naprawdę zapowiada się ciekawie, wydaje mi się że tutaj wygra Brayan. Jak już mówiłem wcześniej Shad wraca do formy i dlatego zdaje mi się że to on tutaj zwycięży, stypulacja pasuje do Destination. Champion vs Champion, pomiędzy Rockiem a Morrisonem, zapowiada się świetnie i będzie to walka najlepsza ze wszystkich oprócz walki Brandów, a zwłaszcza dlatego że przegrany przechodzi do brandu wygranego, jestem cholernie ciekaw jak się to skończy, nie typuje zwycięscy bo nie wiem kto wygra, ale bardziej obstawiam Morrisona, pokazuje się częściej na BS, ogólnie ma większe szanse. No i na sam koniec deserek, czyli 10 Man Elimination Tag Team Match, osobiście nastawiam się na zwycięstwo CrashDay, w końcu jestem jednym z reprezentantów CD, jeżeli chodzi o kolejność odpadania, to mam nadzieje że zostanę do samego końca, a ze mną zostaną: Miz, Christian a w Teamie ST: Triple H i Alberto Del Rio, i w naaszej drużynie zostaje jako ostatni przypinam HHH i Cd wygrywa (marzenia na taki finał) ale mam nadzieje że CD wygra, ogólnie gala zapowiada się świetnie, zresztą jak zawsze.

randyhs.png

1 x World Tag Team Champions (Milion $ Killers)

Dobra też sie wypowiem.

Pierwsza walka- Dark Match troche dziwna, bo na tym PPV miały być walki zawodników z różnych brandów a i sting i riley są na ST, ale to dark match, więc nie gra takiej ważnej roli. No obaj sie starają to trzeba przyznać, może nie piszą zbyt długich postów, ale piszą po kilka dziennie, więc zwycięzce bedzie ciężko wytypować. Pod względem BS wg. mnie minimalnie lepiej wyglada Sting, no ale nie wiadomo co chodzi po głowie sweeta, wiec wynik otwarty.

Sheamus vs Ryder vs Wanger.

No co prawda nie sledze na bierzaco CD, no ale wydaje mi sie, że Zack powinien tutaj namieszać. Peri sie dobrze czuje jako luchador i stawiam na niego w tej walce. Sama walka powinna byc ciekawa jak beda jakies smieszne momenty z Rudym no i dobrzy zawodnicy, wiec jesli to wykorzystaja ta walka moze tez byc dobra. Stawiam na Wangera.

Swagger vs MVP.

Tu bedzie pod wzgledem BS ciężko wytypowac, bo obaj pisza moim zdaniem wyrownane posty wiec kompletnie nie wiem kto moze wygrac. MVP zaliczyl udany debiut w calikem dobrej walce na ST, Luks sie stara i chcialbym żeby wygral ktoś z ST, więc stawiam na MVP

Walka tag teamow

Tu wynik jest pewny. Pasy zgarnia Kennedy i spółka, ani koks ani tymek nie pojawiaja sie na backu (w sumie tymek w ciagu 3miesiecy napisal jednego krotkiego posta...) Co do samej walki to nie mam pojecia. Z jednej strony niezli wrestlerzy, z drugiej strony brak BS u SCSA i Takera moze wskazywac na szybki finish. Wynik w kazdym razie jest pewny.

Mick Foley vs Daniel Bryan

No tu bedzie już ciekawie. Każdy może wygrać, sama walka napewno bedzie dobra, napewno bedzie hardcor i ogolnie to moze byc jedna z najlepszych walk gali. Bardzo ciężko bedzie wytypować zwycięzce jednak ja stawiam na Hardcore Legend. Musi zostac przy tym pasie, bo o ten pas musi walczyc ktos kto ma cos wspolnego z hardcorem przeciez. Nie wiem jak z przechodzeniem miedzy brandami, ale Turek na CD sobie by spokojnie poradzil, za to wokol pasa continental moglby sie zakrecic Alberto i skonczyl by sie nasz feud, bo nie wierze ze Alberto tego pasa predzej czy pozniej nie dostanie.

Shad vs Evan

Ta walka troche jakby z dupy wzieta, bo na CD Evan ni z gruchy ni z pietruchy rzucił sie na Shada, wiedzac ze tamtemu ruszy na pomoc Destination.. Może sie chce pokazac chlopak, ze i z wielkoludami sobie radzi :) Widac, że Evan chce ta walke wygrac, widac to po poscie na BS i na prawde bedzie ciekawie. Ciekawe czy Destination sie wlaczy do tej walki... Licze jednak ze nasz "Mały Tabaluga" sobie poradzi i zwalczy zło :)

Rock vs Morrison

Tu walka sie szykuje naprawde ciekawa. Wiem, że Tuptuś łatwo sie nie da, ale Gonzalez jeszcze bardziej bedzie walczył, napisze ze trzy epopeje narodowe i nie bedzie bata. Jednak na CD powinien wejsc Morrison i skopac Rockowi jego Candy Ass, by na CrashTime spoczac w pokoju i przejsc na CD, bo w postach pisal, ze chciałby tam przejsc. Myśle ze Rockowi sie uda, chociaz chcialbym kiedys sie doczekac feudu z Gonzalezem :)

No i walka na którą najbardziej czekam czyli drużyna CrashDay, którą prowadzi Kryszczyn kontra Szołtajm, które poprowadzi Triple H :P

Tu bedzie mnóstwo emocji. Po pierwsze bedzie Tryplak, który nie popuści, z Tryplakiem bedzie Hammer, na którego rzeba bedzie uważać. Prócz Huntera i Hammera bedą jacyś tam podrzedni jobberzy :P , no ale i tak bedzie ciekawie.

...jeżeli chodzi o kolejność odpadania, to mam nadzieje że zostanę do samego końca, a ze mną zostaną: Miz, Christian a w Teamie ST: Triple H i Alberto Del Rio, i w naaszej drużynie zostaje jako ostatni przypinam HHH i Cd wygrywa (marzenia na taki finał) ale mam nadzieje że CD wygra...
Niedoczekanie... a po walce Triple widziaga mlot i nokautuje nim Ortona, który zostaje wyeliminowany do konca zycia :P Ale na serio CrashDay jest tu zdecydowanym faworytem, chociaż Szołtajm ma wystawione chyba wieksze gwiazdy, to jednak ST miało niedawno dość poważny kryzys, teraz wychodzimy z niego, ale i tak mamy strate do CD. Myśle, że to Ci podrzedni rezlerzy tym razem wygraja, ale na nastepnej takiej gali Flair weznie odwet i Hitman nie bedzie wiedzial gdzie uciec :P

Ogólnie gala zapowiada sie zajebiscie :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

A więc, ta walka może być ciekawa, ale tak jak powiedział kolega wyżej to raczej będzie taka walka na feud, a na niego się zapowiada. :)

W tej walce może się wydarzyć dużo, same nowe gwiazdy, niby przewaga CrashDay, ale wątpie żeby na początku walki zawodnicy CD ruszyli na zawodnika z ST, chociaż może się tak wydarzyć :P

Jack Swagger vs MVP

Za to w tej walce może być różnie..... Ale stawiam na MVP, Jack jeszcze musi się trochę namęczyć, żeby wygrać tą pierwszą walkę. Wiem co mówię uwierzcie mi :)

Unification Match - Unification Tag Team Championships - Mr. Kennedy & Batista (World Tag Team Champions) vs "Stone Cold" Steve Austin & The Undertaker (WCE Tag Team Champions)

I tu będzie się działo! Pasy Tag Team są na szali, ogólnie chciałbym, aby to wygrało Destination i może tak być. A wiele na to skazuje. Nie chcę być tutaj prorokiem, poczekamy, zobaczymy.

Champ vs Champ, Hmmm.... dwóch bardzo utalentowanych zawodników. I jeszcze stypulacja, która jest bardziej wygodniejsza Mick'owi. Heh co ja mówię on takimi walkami żyje. Tak po cichu liczę na wygraną Daniela, roster ShowTime, ale po tej walce Mick będzię bardzo, ale to bardzo zmęczony i wtedy wykorzystam to i zdobędę pas :8

Heh, no i tu się całkiem pomieszało. Walka Jeff vs Shad, Jeff wygrywa i nagle Evan skąd? po co? Tu może być całkiem dobry feud, Shad CD, Evan ST. Zobaczymy jak to się potoczy. A i jeszcze jedno Shad to pasa Hardcore nie masz prawa :D

Champion vs Champion - The Rock (WCE Champion) vs John Morrison (World Champion) - Przegrany przechodzi do brandu zwycięzcy

John Morrison nowy World Champion, The Rock już stary WCE Champion, ale jary :D Przegrany odchodzi do bradnu zwycięzcy tak? Oj będzie ciekawie..

Nie będę nic więcej pisał, bo pewnie każdy czeka na tą walkę :lol

10 Man Elimination Tag Team Match - Team CrashDay (Christian & Mark Henry & Jeff Hardy & The Miz & Randy Orton) vs Team Showtime (Kurt Angle & Triple H & John Cena & Alberto Del Rio & CM Punk)

Na 100% chcę, żeby wygrał CrashDay!! I tak będzie ze mną w teamie =)) Widura a dlaczego nie chcesz, żeby w tym swoim "finale" znalazł się Jeff Hardy?

Jestem bardzo smutny :) Mi się marzy końcówka, Jeff wykonuje SB obojętnie na kim, ale na końcu przypina i koniec. Jeff jest bohaterem :D

Walka dwóch debili :P Obaj sie napalają jak 150, a to tylko Dark Match. Stawiam na Stinga. Sting ma już za soba walke, a Riley debiutuje. Obaj z mojego rossteru. Showtime RULEZ!

Ryder, niby juz cos tam walczyl, ale stawiam na Dr. Wagnera Jr. Sheamus raczej bez szans bedzie w tym pojedynku. Jednak Triple threat są zawwsze nieobliczalne.

Jack Swagger vs MVP

Ekhem... W sumie to chyba MVP, jest z mojego rosteru. Jack feudowal sobie troszke z Wagnerem, ale to mu nic nie da. Swagger jeszcze nie doświadczony.

Walka na miarę ME! 4 legendy w ringu no będzie ciekawie. Tylko czy to będzie zwykła stypulacja? Wolałbym jakąś np. Tornado Tag Team, albo Steel Cage Match. To by dodało smaczku.

Licze na Bryana. Chce mu odebrać pas i zrobie to po CrashTime. Jesli odejdzie no to dupa blada :( Jedna czy przypnie on legendę więcej razy? Zobaczymy.

Taka stypulacja, no no. Zanosi sie dobre widowisko, ale z kad tam sie wział Evan Bourne? Przecież z Shadem feudował chyba Hardy? Myślę, że Shad wygra.

Heh... Oczywiście Morrison. Jesli tu Rock przegra to niech Bryan spada na CrashDay. Ja chcę tego dziadka z pasem do rosteru i wtedy sie zaczna jazdy. Rock, jestes nastepny u mnie na liscie. Widz o tym! Życze miłej przegranej, "Kucharzu".

Oczywiście licze, że Alberto będzie kapitanem, a wtedy Showtime wygrywa na 100%. Jeśli kapitan będzie inny to przegramy, bo CrashDay są faworytami. U nas skład jest troche dziwny. Ja i Cena feudujemy z Triplekiem i wszyscy w jednej drużnie? tylko DelRio może to załagodzić jako kapitan. Zostaje Ja i Triple H vs Orton i Miz, Miza eliminuje ja, a triple H osłabia Ortona, wykonuje mu Pedigree, jeszcze jedno. Wtedy ja jestem na ringu i Rolling Cross Armbreaker, Hunter klepie, puszczam go i to samo dla ortona. Po walce jeszcze raz to samo dla Triple H'a i kilka ciosów hammer'em, a potem zabieram mu ten jego młotek. Jakby było pięknie.

Tupek - Sam wydałeś na siebie wyrok :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No cóż to teraz ja :D

Sting Vs Alex

Jeśli rick nie da nam walki o jaką prosimy na nastepnym showtime to uażam że powinno to być swietne otwarcie gali, Sting icona wrestlingu vs Alex młody wilczek próbujący się wybić na jego plecach, jednak wszyscy mówią że to coś pod feud ale zauważcie że tu niema jakiejś mega nienawiści może być różnie

MVP VS Jack Swager

Co tu duzo mówić MVP przynajmniej mam taką nadzieję, w końcu to człowiek z ST

Daniel VS Mick'

Stypulacja bardziej pasuje Hardcore Champowi, lecz Daniel może zaskoczyć, obstawiam Foleya

Tag team math

(Szkoda że nikt nie chciał ze mną być w druzynie może nie wygralibyśmy od razu ale może pasy nie były by zunifikowane). Wygra Destination, niestety naszych mistrzów nie czuć wogóle na back'u

Tables math Shad vs Evan

Co tu dużo mówić licze na Evana chłopak nieźle "wylatany" jego zwinnośc może przeważyć a i na backu bardziej mi się podoba

CHAMP VS CHAMP

Już widze The Rocka na Showtime :lol. Morrison musi wygrac Showtime potrzebuje odświerzenia nie tylko przez nowych zawodników ale i starych wyg z CT.

sig.png

Zacznę tak: Ile walk :o

Jestem na plakacie :D

Dark matche mnie nie interesują, ale obstawiam na Wagnera, Swaggera i... Stinga...

Ciekawy byłby Unification Match, gdyby OBA teamy się udzielały, a tak to Destination.

Iron Man Match... :thinking: Będzie wyrównanie. Jestem na CrashDay, więc bardziej znam wpisy Micka, dlatego ciężko mi zdecydować, ale jako zawodnik CrashDay obstawiam Foley'a.

Walka Gasparda z Evanem wcale mnie nie interesuje, bo nie znam stylu pisania Evana. Shad pisze dobrze, więc chyba on wygra.

Champion vs Champion... No niestety myślę, że wygra Morrison, ale to ze względu wzmocnienia Showtime. Nie wyobrażam sobie Showtime bez Morrisona, a CrashDay bez Rocka przetrwa. Nie wiem, jak pisze John, ale wiem jak Tupek napisze coś raz na dwa tygodnie to potem tą długą wypowiedź tydzień trzeba czytać :D

10 Man Elimination Tag Team Match... Zawsze, jako Henry obrażałem Showtime, ale skład mają bardzo dobry. Z racji, że Showtime nie śledzę z wielkim zaciekawieniem, to liczę na to, że Henry sam rozwali piątkę z Showtime i będzie miał push, na jaki zasługuję :D Obstawiam CrashDay.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Dark Match - Sting vs Alex Riley - Tutaj będzie bardzo ciekawie. Po dłuższym namyślę stawiam na Stinga:)

Sheamus vs Zack Ryder vs Dr. Wagner Jr. - Wagner to żółtodziób ale dobrze pisze na BS.Mimo że to nowy stawiam na niego.

Jack Swagger vs MVP - Jack jest mniej doświadczony . Przewagę na MVP. Ale może być niespodzianka:D

Unification Match - Unification Tag Team Championships - Mr. Kennedy & Batista (World Tag Team Champions) vs "Stone Cold" Steve Austin & The Undertaker (WCE Tag Team Champions) - Stawiam na Kenedyego i Batiste. Przeciwnicy nie za często na BS.

Champion vs Champion - 20 Minutes Iron Man Match - Mick Foley vs Daniel Bryan - Tu najciekawsza walka. Nie ma pewnego zwycięzcy.Wszystko może się zdarzyć:)Stawiam na Foleya.

Flaming Tables Match - Shad Gaspard vs Evan Bourne - Powiem tak Shad to siła i moc, Evan to zwinność i szybkość.Tutaj nie wiem kto wygra. Wybieram Shada:D.

Champion vs Champion - The Rock (WCE Champion) vs John Morrison (World Champion) - Przegrany przechodzi do brandu zwycięzcy - Chcę zobaczyć Johna na CD :) Powodzonka The Rock.

10 Man Elimination Tag Team Match - Team CrashDay (Christian & Mark Henry & Jeff Hardy & The Miz & Randy Orton) vs Team Showtime (Kurt Angle & Triple H & John Cena & Alberto Del Rio & CM Punk) - CrashDay CrashDay!! . Oni powinni wygrać.Walka będzie bardzo zacięta na końcu zostanie sam Orton.Randy przypnie jako ostatniego z ST HHH.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Ciekawe, to będzie pierwsze PPV WCE z Dark Matchem. Myślę że taka innowacja w postaci czegoś na styl raportu z walki to dobry pomysł. Jeżeli oceniać ogół walki to zawodnicy to do prawdy przeciwieństwa. Doświadczenie & Ikona w jednym kontra ??? ręcznikowy Miza (oj taki element WWE wspomniałem...) :lol . Obstawiam wygraną Stinga.

Walka zapowiada się bardzo ciekawie. Zawodnicy prezentują bardzo regularny a zarazem dobry poziom wypowiedzi. Myślę jednak, że Sheamus nie będzie tutaj liczył się o wygraną i jeden z jego przeciwników wygra. Kto? Tego sam nie wiem, trudno powiedzieć walka o normalnej sytuacji to mały plus w stronę Zacka.

Jack Swagger vs MVP

Wrestlerzy to jak dla mnie 'prawdziwi' amerykanie. Naprawdę widzę duże powiązanie w obu, ale jednak wszystko okaże się w praniu. Myślę, że MVP powinien sobie poradzić ze Swaggerem ale niestety nie jestem na bierząco z ShowTime Backstage.

O tak! Unifikacja pasów! To na co czekałem, kolejne osiągnięcie możliwe do zdobycia przez Destination. No cóż mi tu mówić o własnej walce. Niestety przez ostatnie miesiące totalny brak tych dwóch panów i mamy efekt. Jeden brand straci dosyć cenny pas, a raczej pasy tag team.

Czuję, że w tej walce szykuje nam się dogrywka. Naprawdę trudno wskazać zwycięzce. Obaj regularnie pokazują się na BS i są 'żywi'. Na dodatek obaj prezentują wysoki poziom tak więc walka może i na miarę Main Eventu.

No i jest szansa, że Shad dokona kolejnej rozwałki! Dobra stypulacja to podstawa. Evan jak dla mnie nieoczekiwanie pokazał się na backu, Shad liczę na Ciebie. Zrób to dla Destination.

No, no zapowiada się ciekawie... Zasilenie jednego z nich jakiegokolwiek brandu może okazać się cennym. Tupek pało staraj się, pamiętaj I want You on CrashDay! Muszę Cię jeszcze kiedyś zniszczyć. Póki co jest 2:0 :roll:

No i Main Event... zapowiada się zajebiście! Wyobrażacie sobie współpracę o ile takowa będzie Ortona, Miza, Henryego i Christiana? I to samo po drugiej stronie... Triple H, Cena i Kurt. To będzie coś zdecydowanie walka, która nada najwięcej emocji. Dodatkowo wygrany brand będzie w pełni usatysfakcjonowany. Taa... chłopaki CrashDay musi wygrać!

Oczywiście nie można zapominać o dodatkowych emocjach w postaci nieprzewidywalnych draftów... :) Zapowiada się wielkie 'coś'!

To teraz czas na wypowiedź championa 8) . Dark Match wydaje się nie robić żadnego znaczenia na przebieg całej gali , ale tutaj stawiam oczywiście na Stinga i raczej Riley go nie pokona na BS. Walka Raydera z Sheamusem i Wagnerem powinna być dość wyrównana , ale teraz Peri skleił ładnego posta więc czy Sheamus i Rayder coś z tym zrobią? Jak na tą chwile mój typ to Wagner , ale jak zawsze wszystko bardzo szybko może ulec zmianie. Jack Swagger kontra MVP tutaj liczę , że Luks pociśnie Swaggera bo naprawdę jego posty wyglądają coraz lepiej , ale mogłyby być także dłuższe , na tą chwile sam nie wiem kto może wygrać i nie mam swojego typu. Match o pasy tag teamowe jest oczywiście przesądzony co do wyniku , ale oby widowisko nie było zaniżone tym pewnym wynikiem , zobaczymy co tym razem zrobią " rzeźnicy " z Destination. Iron Match pomiędzy Foley'em , a Brayan'em zapowiada się wyśmienicie zwłaszcza , że obaj bardzo dobrze radzą sobie na BS , ale wydaje mi się , że Mick wygra. Flaming Tables Match , Shad vs Evan i tutaj też nie wiedziałem o co chodzi z Evanem na CD , czyżby draft i feud z Destination? Coś to niemrawo wygląda no chyba , że Evan znajdzie na CD jakiś partnerów , może tak tag team z Jeffem? Może by wkońcu ktoś zagroził tym " rzeźnikom ". WCE Champion The Rock vs WH Champion John Morrison , tutaj liczę na walke całej gali , co oczywiście wygra Morrison bo innego wyjścia nie ma 8) . No i Elimination Match , najsłabsze ogniwa w drużynach? Może wymienie najlepszych , czyli Orton , Miz , Christian z CD , a z ST Triple H , Alberto , Cena , Kurt więc 4 do 3 dla ST i dlatego wygrają , a tak na serio to sam nie wiem jak to się potoczy :) .

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Jak wiecie nie będzie jednak poniedziałkowego Showtime, na którym miał zostać wyłoniony kapitan drużyny z poniedziałku. Postanowiłem więc zrobić losowanie, nie wybierałem osobiście, bo mógłbym wywyższyć któregoś z wrestlerów. Tak więc kapitanem brandu Showtime na CrashTime zostaje :

Triple H!

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Tutaj nie ma innej opcji żeby Sting nie wygrał , dobrze pisze na BS a Alex (Miechales ) musi jeszcze troche poćwiczyć . Pewna wygrana Stinga i tyle w temacie .

Sheamus vs Zack Ryder vs Dr. Wagner Jr

Kolejny pojedynek który ma oczywistego zwycięzce . Peri przewyższa znacznie poziomem pisania jego oponentów i co tu jeszcze powiedzieć a Viva la lucha .

Jack Swagger vs MVP

Blazi to chyba on prowadził Swegera odszedł więc nie ma rozmyślać nad tą walką MVP wygrywa i musi znaleźć jak najszybciej partnera do feudu .

Koleja oczywista oczywistaść . Austina ani DeadMena nie widać wogle na bs a Tomeq i Pro udzielają sie często , troche szkoda unifikacji no ale tak to jest jak sie olewa swój pas .

Tutaj też nie ma sie co zastanawiać Turek sie często udziela na BS Lubie sie nie chce i cóz tu jeszcze dodać będzie dobra walka i zwycięstwo Bryana .

Bez obrazy dla bokerów ale tak naprawde tej walki nie powinno być . Wydaje mi sie że Kacpios ma tą walke tylko dlatego że jest w Destantion . Oczywiście to tylko moje zdanie i nie bijcie mnie za nie ale taka jest prawda że jakbym np ja sie nie załapywał to wątpie czy dla mnie zrobiono by coś takiego . A co do zwycięzcy do nie jestem w stanie wytypować .

Żegnaj Rock :waving: . Tak to jest jak sie nie udziela na bs a jest sie mistrzem . Obsawiam zwycięstwo Morisa inaczej po prostu nie może być .

Tutaj niczego nie można być pewnym . Ale jednak obstawiam team CD ponieważ jest tam Widura który sypie takie posty że nie jednen może tylko o tym pomażyć . Wiec CrashDay tylko oni mogą być zwycięzcami .