Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #19 by Luba

Temat pracy: Immortals Rulz

Termin oddania: 21 listopad (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać wrestlera który jest w stajni Immortals.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

immortalhardy.jpg

Praca #2

antichrist.png

Praca #3

beznazwy1kopiamz.jpg

Praca #4

hardysotw.jpg

Praca #5

30v2k5s.png

Praca #6 (jeśli ktoś odgadnie czyja to praca, dam pkt rep.)

v3oupc.jpg

Praca #7

807394.jpeg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 7] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• CenationKid

1

• Rejden

1

• Zaq123

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 2 - Ekhm.. zobaczcie w mój podpis. Podobne? Ładniejsze? Dlatego tutaj dwa.

[Praca 2] - 4 - Tutaj coś innego i w dodatku z dobrym wykonaniem. Nie podobają mi się: kolory i brak napisu.

[Praca 3] - 2+ - Za to, że nie z Hardim. Trochę mało efektów, taka sucha praca.

[Praca 4] - 2+ - Ta praca jest podobna do pracki Luby, ach.. trochę lepsze wykonanie niż w jedynce.

[Praca 5] - 1 - Proszę Cię, proszę Cię, proszę Cię..

[Praca 6] - 3 - Znów motyw - render + 2 Jeffów w tle.. Jednak coś mnie tu urzekło i jest trzy. -> to jest na bank.. TheOrton.

[Praca 7] - 3 - Coś nowego. Gdyby nie to tło..

Edytowane przez Gość

[Praca 1] - 4 - przyzwoicie. Pobawiłbym się z napisem (tj zmienił go) i cieniem/światłem. Kapkę za fioletowo.

[Praca 2] - 5 - mi to się bardzo podoba, bardzo przyzwoita praca. Może trochę za dużo c4d nawalone na przód, ale w porównaniu do innych prac jest super.

[Praca 3] - 3 - niestety zalatuje amatorką. 3 za to, że autor narobił się wklejając i zmniejszając te wszystkie fotki

[Praca 4] - 3 - praca z potencjałem, ale zdecydowanie niedopracowana, przez co wygląda licho

[Praca 5] - 3 - przede wszystkim napis do wywalenia. Poza tym, jakby się więcej działo w tle, to by było naprawdę nieźle, bo autorowi ładnie wyszedł render i światło na pasie.

[Praca 6] - 2+ - ponownie napisy out. słabe kolory, niedopracowana praca.

[Praca 7] - 2+ - tło odstaje od rendera. Poza tym, te brushe w kolorze skóry wyglądają momentami ciekawie. Tak to pusto.

[Praca 1] - 4 - Za jasna

[Praca 2] - 3 - Kolorystyka mi nie pasuje wogóle i pasa nie widać a powinien być bardziej wyeksponowany

[Praca 3] - 5 - Flair powinien być powielony i bardziej wyraźny.Ocena za to bo jednak duzo roboty dodawać tyle tych fotek tkóre są w tle :P

[Praca 4] - 5+ - Powielić Hardego i będzie 6;)

[Praca 5] - 2 - I to mocno naciągana napis ledwo widoczny tło... szkoda gadać

[Praca 6] - -4 - Dobrze tylko rozjaśnij napis i gites

[Praca 7] - 3 - Spoko ale sie wystraszyłam że mu coś "odpada"efekt ten jest zbytnio wyraźny i wg. mnie oszpeca prace.

austinkopia.png

Praca 1 - 4+ - Ukazuje trzy zdjecia Hardy'ego, pas, no niby wszystko gitara, ale coś napisy do mnie nie przemawiają

Praca 2 - 3 - Praca nie pasuje do Jeffa, ani do pasa. Bez napisu troche pusto.

Praca 3 - 3+ - Te obrazki w tle bardzo słabo widoczne, pierwsza moja reakcja na nie: "O, jakies plamki". Reszta dość OK, ale nie podoba mi się za bardzo.

Praca 4 - 4 - Za bardzo prześwietlona w niektórych miejscach, a dalej wszystko dobrze.

Praca 5 - 2+ - Napis słaby, jakoś pusto.

Praca 6 - 5+ - Sper pracka, nic dodać nic ująć.

Praca 7 - 2+ - Tło - normalne zdjecie. Napis - Paint.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

[Praca 1] - 4 - Fajna, profesjonalna, w ma czego się czepić ale w tym tygodniu konkurencja jest tak silna że tylko 4

[Praca 2] - 5+ - Dla mnie praca wymiata, świetny klimat, oryginalna, mimo że tez Jeff to nie fioletowy, dałbym na pewno 6 gdyby był napis, bo niestety go bardzo brakuje tu

[Praca 3] - 3+ - nic nadzwyczajngeo, plus za to że Flair a nie Hardy jak na prawie wszystkich

[Praca 4] - 4 - fajna ale jakaś taka wyblakła jakby

[Praca 5] - 5 - prosta i świetna, może nie ma na wiel za dużo w tle ale to bardzo dobrze, świtny klimat

[Praca 6] - 4+ - tez bardzo fajna, ale mi psuje cały efekt to że główny Jeff jest za bardzo prześwitujący i np widać przez niego Jeffa z lewej

[Praca 7] - 2+ - tu yteż plus za oryginalność i fakt że AJ a nie Hardy, ale niestety pracka bardzo słaba a napis wręcz straszny

[Praca 1] - 3 - Średnia ta praca,widziałem już trochę takich. Słaby napis, za dużo wszystkiego.

[Praca 2] - 5 - Zdecydowanie SOTW!, pracka podchodzi pod styl Ziutexa, pewno to on :P

[Praca 3] - 4 - Nie wiem czemu, ale mnie się to podoba. Fajny pomysł z tą taśmą filmową i pokazywaniem kariery Flaira. Czwóreczka za pomysł i za Flera, a nie znów Hardziaka

[Praca 4] - 3 - A to mi się zaś tak średnio podoba. Mam dość różowych/fioletowych prac z Hardym.

[Praca 5] - 2 - Za to że nie jest różowe. Poza tym strasznie słabo

[Praca 6] - 3 - Głupi napis po prawej stronie i trochę inny styl..Rejden :P Średnio, znów Hardy, a raczej znów kilka Hardych

[Praca 7] - 2 - Słabo, ale jedynki nie dam :P

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

[Praca 1] - 4+ - Pracka ładna, przyczepię się jednak do napisu po lewej stronie bo jest nieco niewyraźny.

[Praca 2] - 4 - Szkoda że pusto po bokach i napisu brak, gdyby to było, dałbym pewnie 5.

[Praca 3] - 3 - Daję trójkę za chęci. Praca jak dla mnie nudna i monotonna. Już nawet kolorki by tę pracę troszkę podratowały.

[Praca 4] - 3 - Nawet wygląda to nieźle, ale oprócz napisu jeszcze czegoś mi tutaj brakuje.

[Praca 5] - 2 - Tutaj jest strasznie słabiutko. W zasadzie nie ma czego komentować.

[Praca 6] - 2+ - Napis fatalny, nawet lepiej żeby go nie było. Poza tym nie wiem, tak jakby pusto. Lubię obstawiać więc pracka jest... aaa śmiejcie się kazka15 :P.

[Praca 7] - 2 - Niestety kolejna nudna praca, ale przynajmniej jest na niej Styles :roll: .

[Praca 1] - 3 - napisy ssą, tło ssie ale co w tej pracy mi się podoba, lecz nie wiem co

[Praca 2] - 5 - gość z uznanej firmy, więc powiem ci, że pracka ci się udała, więc taka ocena, jedynie brakuje mi tu napisu.

[Praca 3] - 3 - ta pracka mi się podoba ma potencjał i dało by się z niej coś dobrego wyczarować, lecz...brak wtopienia i słaby napis. Słabo wszyło, lecz można było z tego sotw wyczarować.

[Praca 4] - 3 - nie podoba mi się to, po pierwsze ten pas z lewej strony słabo się prezentuje, brak napisu i ogólnie słaba pracka. Nie wiem czemu Pietrek mówisz, że podobna do mojej. Teraz wiem, że moja wersja też nie była taka świetna, lecz uważam, że lepsza od tej pracki.

[Praca 5] - 2 - łał, przyznam, że ta wersja lepsza od poprzedniej ale brakuje tu jeszcze pare rzeczy, po pierwsze napis out, bo słaby. Po drugie ulepszyć tło, ładnie render wkomponować w tło i już dało by się oglądać tą prackę.

[Praca 6] - 3 - na tej pracy się zawiodłem, ciągle robisz takie ładne pracki, a na sotw dałeś taką trochę gorszą. Cóż tym razem się nie udało ale rób pracki i na następne sotwy, bo wiem, że możesz wygrać.

[Praca 7] - 2+ - napis ssie, tło ssie, ale ogólnie wygląd rendera z plamkami na plus.

Pamiętajcie aby dodać do pracy szóstej nazwe autora, bo chce zobaczyć czy rozpoznacie tą osóbkę. W piątek napiszę kto zgadł. Zwycięzca może być tylko jeden.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 3+ - Praca ma potencjał ,ale jest kapkę za fioletowo i jeszcze napis mi się jakoś nie podoba.

[Praca 2] - 5 - Według mnie świetna praca ,światło idealne ,tło też ,jakby był napis to by było 6.

[Praca 3] - 3 - Szkoda ,że szara i tło pasuje do Rick'a ,ale jednak napis ssie i można by się światłem trochę pobawić.

[Praca 4] - 3 - Praca była by dobra ,gdyby ją ktoś dokończył ,brak napisu ,można było ją jeszcze wyostrzyć.

[Praca 5] - 4- - Praca mi się podoba ,choć napis trochę nie pasuje i tło puste ,ale fajny efekt końcowy.

[Praca 6] - 4 - Uwielbiam ten styl ,ale jednak efekt się trochę popsuł ,przez napis ,za ten napis dałem jedną ocenę niżej. Strzelam ,to praca The Orton'a.

[Praca 7] - 3- - Praca za prosta na SotW ,ale jakaś odmiana od Jeff'a i to ci ocenę u mnie podnisło.

• Styl:  Jasny

Praca 1 - Nasrane tam jak nie wiem i kolejna taka sama praca na forum 2+

Praca 2 - Coś innego ładne chociaż kolory mogły być inne 4

Praca 3 - Nawet nawet tylko wygląda jak by była jeszcze od wykończenia 3

Praca 4 - Kolejna taka sama praca, ale ocenie ją na 3 bo jest lepsza od pierwszej pracy 3

Praca 5 - No nawet ładnie tylko strasznie pusto 3

Praca 6 - Czyli wielka zagadka :P obstawiam że to praca Urbana, a tak po za tym to słabo 3

Praca 7 - Ciekawa praca, ale tło i napis psują wszystko 2+

[Praca 1] - 3- - Powiem szczerze, że nie ma szału. Jednak przez to, że wszystko jest mocno średnie całość wygląda całkiem nieźle. Pomysł był, ale z wykonaniem gorzej.

[Praca 2] - 4+ - Do szczęścia brakuje tylko napisu i czegoś w okół rendera. Mam na myśli, że poraz kolejny u autora boki pracy są raczej puste, ale i tak praca bardzo dobra.

[Praca 3] - 2- - Zupełnie mi się nie podoba, gdyby nie to że jest ktoś inny niż Jeff byłoby 1. Ogółem nie widzę wkładu czyli napis słaby i brak wtopienia.

[Praca 4] - 3- - Trudno powiedzieć, praca wygląda estetycznie. Napisu brak i ogółem nie wygląda udanie więc ocena mówi sama za siebie.

[Praca 5] - 2 - Pusto... efekt i napis bardzo słaby.

[Praca 6] - 4 - Następna praca na wysokim poziomie. Praktycznie poza napisem nie ma słabych stron. Powiedziałbym, że to Orton ale żeby się nie powtarząć to stawiam na Tuptusia :D

[Praca 7] - 2- - Co samo jak u Flaira.

[Praca 1] - 4+ - Bardzo dobra praca. Cały obraz jest wypełniony i w ogóle jest bardzo ładnie.

[Praca 2] - 3 - Pracka fajna, ale po bokach jest pusto i przydałby się napis.

[Praca 3] - 3- - Niezła praca, ale trochę za mało pracy w nią włożono.

[Praca 4] - 2+ - Znów dobra praca, ale obniżona ocena za brak napisu :t_down:

[Praca 5] - 2- - Jedna z gorszych prac. Trochę niewidoczny napis i pusto.

[Praca 6] - 5 - Najlepsza praca ze wszystkich. Wszystko jest w niej idealne. Stawiam, że to The Orton

[Praca 7] - - Prace usunięto tak więc bez oceny...

[Praca 1] - 4 - dobra praca, jest zapełnione wszystko co ważne ładnie, a nie jakiś wzorki jak z firanki. Trzyma się wszystko kupy, ale mnie nie rozbraja, więc jest tylko 4.

[Praca 2] - 2 - Praca nie ma klimatu, napisu jest strasznie pusta po bokach co się mnie nie podoba.

[Praca 3] - 3- - Hmm czarno białe, a takich nie lubię jedyne co w tej sygnie jest fajne to klatki filmowe.

[Praca 4] - 3 - Prace wyglądają jakby na jednym tutku były robione wszędzie prawie identyczny render i ustawienie co się już nudzi.

[Praca 5] - 2 - Napisu nie widać. Ramka jest chyba przynajmniej ja coś tam widzę a ogólnie to sam render.

[Praca 6] - 5 - Idealna szkoda, że jest ten napis Jeff Hardy bo mnie On nie pasi, ale SotW. Hmm ta praca to praca The Ortona tak się zarzekał, że nic nie odda. Wahałem się jeszcze nad Pietrkiem, albo Kazkiem.

[Praca 7] - 2 - Dwa loga, render nie podoba mnie się.

Mr. Ziomal - PRACA nr 7 jest./

Praca 1 - Średnia Głosów: 3,55

Praca 2 - Średnia Głosów: 4,07

Praca 3 - Średnia Głosów: 3,13

Praca 4 - Średnia Głosów: 3,25

Praca 5 - Średnia Głosów: 2,46

Praca 6 - Średnia Głosów: 3,76

Praca 7 - Średnia Głosów: 2,41

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #19: ZiuteX i jego praca z Jeff'em Twardym!

antichrist.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

Odnośnie pracy szóstej...jest to praca...przykro mi danych osobowych nie mogę ujawnić ale pkt rep przyznaje Pietrkowi!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...