Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Showtime #10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

showtime2.png

Na hali rozbrzmiewa nowy Theme WCE Showtime - Devour od Shinedown. Zaczynamy dziesiąte WCE Showtime!

Jim Ross: Witamy panśtwa już na 10 WCE Showtime! Nie będzie to zwykła gala bowiem jesteśmy dziś w MADISON SQUARE GARDEN! Dziś poznamy też team tego lepszego brandu w WCE jakim jest Showtime! Ale, ale troszkę oficjalniej show będą dla Was komentować Jim Ross oraz....

[ Its Time To Play The Game! ]

Paul Heyman: Ta nie tylko Chris Jericho umie świetnie przerywać. Oraz.. Ja, Paul Heyman.

Triple H stoi z mikrofonem w ringu chce coś powiedzieć, ale publiczność mu nie daję dojść do głosu, HHH zaczyna się denerwować.

Triple H: Zamknąć się! Chcielibyście tu pewnie tego popaprańca co lata po całej arenie jak ofiara dopalaczy cóż zawiodłem Was! Ale jestem tu z bardzo ważną rzeczą! Mianowicie zbliża się CrashTime a ja nie mam walki na tym PPV! Na razie zostawię pas, znajdę sobie inną przepustkę mianowicie zostanę kapitanem teamu ShowTime! Ponieważ nikt inny w tym brandzie nie jest godzien wyjścia w koszulce ShowTime z małą literką "C".. NIKT! No bo kto powiedzcie mi kto mógłby zostać kapitanem!?

[ Publiczność skanduję John!! John!! John!! John!!]

Triple H: HaHaHa! Wiedziałem, że powiecie o tym wściekłym poprańcu, ale po co odpowiadaliście to było pytanie retoryczne. Wiadome przecież było, że krzykniecie John, ale w sumie pozostaję pytanie jaki John...?

[ CENA! CENA! CENA! ]

Triple H: Ludzie to też było pytanie retoryczne, ale widzę, że nie rozumiecie tego, więc powiem Wam prościej John nie będzie kapitanem bo będzie nim Triple H bo to ja jestem grą! I z moim przyjacielem!

[ Triple podnosi młotek i się uśmiecha ]

Rozwalę CD! Nie musicie mnie lubić, ale po tym co Wam pokarzę zrozumiecie, że jestem najlepszym zawodnikiem tego brandu oraz jedynym godnym do prowadzenia ShowTime do zwycięstwa! I nikt inny nie będzie w stanie w tak szybkim czasie pokonać CrashDay jak ja. To będą sekundy, ale Wy pewnie chcecie Show! I Was to nie zadowoli, więc Triple H nawet sam zapewni Wam show! Niszcząc CrashDay w 30 minut, a potem przypinając ich najlepszego zawodnika który na ShowTime byłby jobberem bo to ShowTime ma wyższy poziom w WCE. Jest dominującym brandem!

http://www.youtube.com/watch?v=jpFSZlXt808

[Now listen ]

John Morrison z pasem mistrzowskim stoi na rampie ma w ręku mikrofon.

JoMo: Hunter to mnie rozbawiłeś. Wiesz kto inny mógłby zostać kapitanem drużyny ShowTime? Wiesz? JA! Ale masz szczęście bo mam inne sprawy walkę z The Rockiem! I to jest twoje szczęście bo jeśli nie byłbym zajęty tym całym pff Great od siedmiu boleści One. To bym został kapitanem i dobrze o tym wiesz, ale naciesz się zresztą pewnie Flair znajdzie kogoś innego na Twoje miejsce szczerze? Nie zdziwiłbym się. Muszą być lepsi od Ciebie a na pewno są... John idzie powoli w stronę ringu cały czas mówiąc... Powiem więcej Ric może dać nawet kogoś słabszego ten dziadek ma różne dziwne rozwiązania i wcale bym się z takiego nie zdziwił. Nawet nie byłbym zaskoczony bo cóż mówić nie jesteś klasowym zawodnikiem o czym świadczy fakt, że to ja mam pas na ramieniu i, że w walce o ten pas pokonałem Ciebie. Widzisz Hunter jesteś słabym wrestlerem i udowodniłem Ci to nie wiem czemu starasz się o bycie kapitanem skoro najnormalniej na to nie zasługujesz! Morrison jest już w ringu, ale Hunter nie mam zamiaru Cię już dalej poniżać, więc Proszę Cię odejdź!

Triple H: To Ty...

http://www.youtube.com/watch?v=gozyoheB45U

[ Dźwięk klaksonów!! ]

Na arenę wjeżdża nowy nabytek WCE Alberto Del Riooooooooo! Oczywiście nie obyło się od pięknego Mercedesa z którego Del Rio już zaczyna mówić...

Del Rio: O Hunter, Hunter Ty kapitanem? Pytam się dlaczego? Jestem od Ciebie lepszy, bogatszy, przystojniejszy i to ja powinienem prowadzić team ShowTime na CrashTime! A ty jesteś już stary wypalony nie dajesz żadnych nowych wrażeń nie to co ja Albertoo Del Rioo, Alberto podjechał pod sam ring wysiada, siada na masce, wiesz Triple możesz już powiedzieć, że będę lepszym kapitanem niż Ty i, że zrzekasz się tej funkcji dla mnie i myślę, że to będzie najlepsze rozwiązanie! Dla Ciebie, dla mnie i dla fanów showtime którzy jasno chcą wygrania tego brandu. I wiedzą, że ja ich do tego poprowadzę, więc też Hunter, że jak zostanę już kapitanem co jest tylko kwestią czasu nie zostaniesz nawet jako zawodnik tego teamu powołany przeze mnie na PPV!

Hunter nie wytrzymuję bierze młotek wychodzi za ring skaczę na Alberto nie trafia raz rozwala maskę auta! Rzuca się na Alberta okłada go młotekiem!

Publiczność ogłupiała! To John Cena!! Biegnie pomóc Del Rio rzuca się na Huntera i potężnie go okłada... Z ringu wyskakuję Morrison i uderza Cene pasem!

Woooooooooooooooo!

Ric Flair!!!

Flair: DOŚĆ! Mam Was dość! Chcecie, żeby showtime było lepsze co więcej mówicie głośno, że jest lepsze a potem co niszczycie się nawzajem?! Macie być jednością! Rozumiecie to! Na CrashTime jeśli zobaczę, między Wami jakieś kłótnie wyciągnę surowe konsekwencje! I to nie są tylko groźby radzę Wam na CrashTime godnie reprezentować nas oczywiście jeśli któryś z Was w takowej drużynie się znajdzie, bo po tym co widzę uważam, że nie jesteście godni! Macie dać sobie do CrashTime spokój nie atakować się poza walkami bo niszczycie się od środka! Cena na Tobie się szczególnie zawiodłem. Ale skoro tak bardzo chcecie walczyć dzisiaj w Main Evencie! Zobaczymy pojedynek tag teamowy! Albert Del Rio i John Morrison vs HHH i John Cena! A tego kto będzie w teamie ST! dowiedzie się pod koniec gali! A Cena, Hunter spróbujcie sobie coś zrobić podczas walki to będzie Wasz ostatni występ.! Wooooooooooo!

Paul Heyman: No i pozamiatał...

Reklamy...

[i'm Coming!]

Lilian:Czas na walkę, która odbędzie się do jednego pinu. Pierwszym wrestlerem, jest pochodzący z Miami,Floryda, ważący 259 lb, Montel Vontavious Porter- M.V.P

http://www.youtube.com/watch?v=7kluTwkDGcU

Lilian:A jego przeciwnikiem, jest pochodzący z Long Island, New York, ważący 214 lb Zack Ryder!

GONG! Zack Ryder popatrzył na Montela i szyderczo się uśmiecha. Zaczynamy od klinczu...Ryder uzyskuje przewagę, spycha MVP do narożnika, gdzie wykonuje serie chopów. Za którymś razem MVP odsunął sie i to on teraz spycha rywala w narożnik. Kilka punchy, irish whip do narożnika na przeciwko, próba Player Boot, lecz Ryder szybko schylił się! Roll up..1.2..nic z tego. Panowie wstają i znów przechodzą do klinczu. Zack uderza rywala dwuktornie kolanem i rzuca o mate. Odbija się od lin, ale MVP szybko wstaje i mamy Belly To Belly Suplex! Ryder szybko wstaje, ale zaraz mamy arm drag! 1..2..Kick Up. MVP czeka aż przeciwnik się podniesie, a gdy tak się stało, chce wykonać Big Boot, lecz Ryder szybko odsunął się i uciekł z ringu. "Koszykarz" czeka na swojego rywala, ale ten wcale nie zamierza wrócić, więc MVP odbija się od lin i... Suicide Dive! Teraz MVP zajmuje się Zackiem za ringiem i popycha go w bandy, Ryder w poważnych tarapatach! Łapie go za włosy i wrzuca do ringu. 1..2...Kick out! Montel Vontavious Porter chce podnieść przeciwnika, lecz ten kopie go kilka razy, odbija się od lin i clothesline! Dropkick! Irish whip i jeszcze jeden dropkick! Ryder wbija Motela w narożnik, czeka aż się od niego odsunie i buldog! Dokłada jeszcze jumping body press! 1..2...Wciąż nic z tego. Ryder zakłada teraz headlock, chce najwyraźniej by rywal się poddał. Wrestlerzy siedzą na środku ringu, więc w razie czego, MVP będzie miał ciężko dojść do lin. Zack krzyczy coś do oponenta, ale ten nie ma większych problemów by wydostać się z chwytu. Zaczyna powoli wstawać i rozszerzać ręce Rydera by całkowicie wyjść z opresji. Tak się też dzieje, a MVP dodatkowo uderza kilka razy łokciem i mamy irish whip, Ryder nie odbija się od lin, ponieważ od razu wyślizguje się z ringu, by uniknąć ataku. Montel szybko idzie za nim, lecz Ryder u cieka przed nim na około ringu, jak i w nim. Panowie wkońcu spotykają się razem, MVP uśmiecha się, Ryder biegnie na niego z clothesline, lecz ten schyla się i...German Suplex! 1..2...Kick Up! M.V.P teraz na fali, podnosi rywala i fisherman suplex! Chce jeszcze razy, lecz Ryder blokuje nogą i nie da się wynieść, po czym sam wykonuje snap suplex! Wchodzi do narożnika i tauntuje. Czeka na rywala i mamy Missile Dropkick! Zack kładzie się na rywalu, dodatkowo kładąc nogi na linach..1..2......Kick Up! Ryder jeszcze raz to robi 1..2...Kick Up! Zderwowany siada na MVP i seria punchy. Podnosi i mamy Reverse DDT! Podnosi jeszcze raz, lecz tym razem Reverse Suplex! 1...2...Kick Up! Ryder podnosi MVP, lecz ten uderza go pięścią, odbija się od lin i potężny big boot! Ryder wstaje, mamy irish whip i potężne wbicie w narożnik! Ryder stoi, ale od razu dostaje facebuster! Montel tauntuje, chyba wszyscy wiedzą o co chodzi! Odbija się od lin, ale Ryder szybko wstaje, wyskakuje i mamy Leg Lariat! 1..2...Kick Up! Ryder nie wierzy, że to jeszcze nie koniec walki, kłóci się teraz z sędzią, żeby trochę szybciej liczył, ale MVP szybko wykonuje roll up! 1..2...Ryder szybko wstaje jeszcze bardziej zdenerwowany i kopie kilka razy rywala dalej kłócąc się z sędzią. Cały zdenerwowany wchodzi do narożnika, lecz MVP wstaje szybko i mamy Belly to Belly z narożnika !

Jim Ross: Ale akcja! Jeszcze chwila i MVP wygra ten pojedynek!

Paul Heyman: Nie byłbym na Twoim miejscu taki pewny Jim, Ryder to znakomity wrestler, wychodził już z gorszych opresji!

Zawodnicy teraz leżą na macie bardzo zmęczeni. Po kilkunastu sekundach MVP czołga się do Rydera i sędzia odlicza..1...2...Kick Out! Nadal leżą, więc sędzia zaczyna odliczanie - 1....2...3....4....5...MVP klęka już na jedno kolano, Ryder zresztą też..6....7....Zawodnicy stoją i teraz wymieniają się punchami. Ryder wygrywa tę "bitwe", odbija się od lin, ale MVP wykonuje Snap Overhead Belly -To -Belly Suplex! rywal klęka, a Montel dokłada jeszcze Drive-By Kick! Teraz tauntuje, wszyscy wiedzą o co chodzi! Odbija się od lin i..Ballin elbow ! 1....2....Kick Up! 305 bierze rywala "za szmaty" i kładzie na narożniku, będzie Superplax! Ryder nie daje sie, jednak Montel wymierza serie pięści i Superplax! Jednak nie, w powietrzu Ryder obraca się i mamy CrossBody! 1..2...Kick Up! Wrestlerzy znów leżą przez jakiś czas, a Ryder przeturlał się za ring. M.V.P jakimś cudem wstał jako pierwszy i z wielkim trudem wszedł do narożnika. Poczekał na przeciwnika, który wstał pięć sekund później. MVP skacze na rywala, ale nadziewa się na fantastyczny Dropkick! Z publiczności słychać chanty "this is awesome", a zapaśnicy nadal leżą za ringiem. Sędzia odlicza 1....2....3....4....5.....6.....Ryder powoli wstaje 7.....8....łapie MVP i wrzuca na ring. 1..2...Kick Up! Ryder nie dowierza że to jeszcze nie koniec. Kładzie się na przeciwniku jeszcze raz 1...2...Kick Up! I jeszcze raz 1..2..Kick Up! Podnosi MVP, ale ten popycha go na sędziego! Sędzia na ziemi, a Zack otrzymuje 305! MVP powoli, ale wkońcu doczołguje się do przeciwnika i chce już wygrać tę walkę, lecz przecież sędzia lezy! MVP wstaje, rozkazuje sędziemu odliczać i znów kładzie się na Zacka Rydera..Sędzia powoli, ale odlicza : 1......2......Kick Up! Montel podnosi Rydera i mamy Playmaker! 1..2...3.

Lilian Garcia: Zwycięzcą tej walki jest - M.V.P!

Reklamy...

Kamera przenosi się na backstage, gdzie Cm Punk zmierza w kierunku biura Rica Flaira, to samo robi Alex Rilley

Cm Punk: Ric, dziś jest mój dzień, dziś pokonam Bourna!

Alex Rilley:Ja natomiast, wielką ikone pro wrestlingu STINGA!i to w steel Cage Matchu! Nie psuj nam tego Ric!

Ric Flair: Panowie, do tych walk dziś nie dojdzie. Nie mamy czasu na dwie nędzne walki, które nic nie przyniosą. Dziś jest mój wieczór, nie wasz, dlatego też mam pomysł - Dziś zmierzycie się w Fatal Four Way Matchu! Sting,Bourne,Punk,Rilley! woooo.

Riley/Punk(równocześnie) - co?!

Ric Flair: To co słyszycie. Do walk które miały odbyć się dzisiaj, dojdzie za tydzień, a teraz nie przeszkadzać mi, bo muszę załatwić kogoś ważnego.. No już, wynocha z mojgo biura....

Paul Heyman: Ale teraz czas na Fatal 4 Way. A w walce wezmą udział świetni zawodnicy jak i debiutanci w brandzie ShowTime.

Jim Ross: Tak, tak nie będzie to jakiś shit jak na CrashDay! Ale dość gadania dajmy pokazać naszym bohaterom co potrafią..

Lilian:Czas na Fatal Four Way! Walka ta, będzie odbywała się do jednego pinu. Pierwszym wrestlerem, jest pochodzący z Tampa, Florida, ważący 240 lb - Alex Riley!

Riley idzie na ring w bardzo arogancki sposób... Staję w ringu i się szyderczo uśmiecha.

Paul Heyman: No nie drugi The Miz takich nam tu nie trzeba.

Jim Ross: Paul, co Ty gadasz?! Ten synek nie dorasta do pięt The Mizowi.

Jim Ross: Ale zobacz kim my się zajmujemy! A na ringu już jest ten niesamowity latający Evan Boooourne!

Paul Heyman: To jest nic, zobacz kto teraz zmierza na ring dla mnie faworyt tej walki.

Lilian:Jego przeciwnikiem, jest pochodzący z St. Louis, Missour, ważący 183 lb, Evan Bourne

http://www.youtube.com/watch?v=YN_jnFP7M2c

Lilian:ich rywalem, jest pochodzący z Chicago, Illinois, ważący 222 lb, Cm Punk

Paul Heyman: Zobacz teraz stary teraz zobaczysz ikonę wrestlingu... Undertaker to przy nim leszcz.

Jim Ross: CO?! Taker leszcz. Skończ ten temat bo przejdziemy do rękoczynów.

Lilian:Ostatni zawodnik, to ważący 250 lb STING!

GONG!Riley szaleńczo rzuca się na Stinga ten upada, ale Rileyowi nie jest dość dalej okłada legendę nie daję mu szans na obronę On jest wściekły. Wyrzuca go za ring. Tam rzuca o stół komentatorski i rozprawia się z nim. A w ringu CM Punk krąży w okół, Evana, ale kiedy Bourne chcę ruszyć, to Punk ześlizguję się za ring i śmieję, ale Evan chcę walczyć jest tego spragniony i Suicide Dive za ring. Świetnie trafiony w CM Punka. Evan nie czeka łapię Punka wrzuca na ring sam się wślizguję, ale Punk błyskawicznie się podniósł i wściekle kopię Bourna który jeszcze nie zdążył wstać w ringu. Punk próbuję spinować swojego rywala.. 1.. Tylko jeden no nie wiem czy Punk naprawdę chciał wygrać tą akcją walkę. A za ringiem Sting lata od bandy do bandy trafia też w stalowe schodki, Alex wrzuca go na ring ma zawodnika gotowego do przypięcia, ale kiedy Alex jest po zewnętrznej stronie ringu otrzymuję Drop Kick od Punka i wypada za ring, a CM zabiera się za przypięcie Stinga 1..2...2.99999 Evan Bourne skopuję CM Punka... Evan podnosi Straight Edge Superstar wykonuję na nim Irish Whip sam też odbija się od lin i Sting wstaję! Przejmuję Evana i Inverted Atomic Drop ta sama akcja powtórzona na Punku, Riley stoi za ringiem i nie wierzy własnym oczom, a Sting nabrał pewności siebie i krzyczy do Rileya Come On! Ale Alex stoi za ringiem, a Sting skupił swoją uwagą na nim, ale to chyba był błąd. Punk puka Stinga w plecy ten się odwraca i Double Clothesline za ring od Evana i Punka, Evan coś pokazuję Stingowi, ale Punk go też wyrzuca i bierze rozpęd Suicide Dive na całą trójkę, naprawdę walka robi wrażenie. Punk wstaję, ale nie On sam podnosi się też Sting, więc Punk rusza na Stinga, ale Sting wykonuję świetny dropkick! Punk pada, a Sting podnosi Rileya wrzuca go na ring sam też bardzo szybko wchodzi Irish Whip, ale Riley łapię się lin! Sting i tak rozpędzony na niego biegnie i Big Boot, Alex ląduję za ringiem. Sting stoi tyłem znów ten sam błąd taki doświadczony zawodnik na ring wpada Evan ciągnie go za nogi do pinu 1...2... Punk ściąga Evana z Stinga. Irish Whip i shoulder block od Evana! Evan odbija się od lin i płaski Drop Kick w Punka!

Jim Ross: U, Evan zaczyna przeważać w tej walce co nie powiem podoba mnie się.

Paul Heyman: Dawaj Punk. Tyle na ten temat.

Evan odbija się od lin próba Leg Dropu, ale Punk unika! Od turlał się na bok! Punk jest już na nogach, łapię za włosy Evana i rzuca nim w narożnik, Running High Knee w narożniku, Bourne się pochyla i One Hand Buldog! Próba pinu 1...2... Evan odbija! Punk jest na fali wstaję, ale już na niego pędzi Sting z clotheslinem i Pepsi Twist! Punk tauntuję! Czeka aż któryś z nich się podniesie chyba chcę już skończyć szykuję nam się Go To Sleep, ale Sting zostaję uratowany przez Alexa który popycha Punka na liny, Punk korzysta odbija się od lin i Clothesline od Rileya! Alex jest sam zdziwiony, że mu wyszło, ale idzie za ciosem podnosi Punka pod DDT, ale Drop Kick od Evana odbicie od lin i Hurricanarana! Z przejściem do pinu 1.. Sting ściąga Bourna odbija od lin i Snap Suplex. Sting wyciąga swoją ofiarę na środek ringu wrzuca w narożnik rozpędza się i Splash w narożnik, ale odwraca się i Irish Whip od Punka w przeciwległy narożnik Punk się uśmiecha, a rywale chyba nie wiedzą co ich czeka bowiem mamy Running High Knee w Evana! I zaraz idzie w drugą stronę w Stinga! Dwa running high knee, ale jest jeszcze Riley który biegnie na Punka z Clotheslinem! Ale Punk go zauważa robi unik odbija się od lin Riley chcę znów wykonać Clothesline, ale mamy kolejne Pepsi Twist! Wszyscy leżą a Punk stoi sam w środku ringu! Może zrobić wszystko z każdym Punk stoi w środku ringu i wyliczankę robi!

Jim Ross: Och, żeby ich za bardzo nie zlekceważył!

Paul Heyman: On jest genialny! Ale Riley mnie też zaskakuję w tej walce!

Jim Ross: Masz rację, akurat, ale ja się zawiodłem na Stingu chociaż mam nadzieję, że coś pokarzę!

Paul Heyman: Zamknij się patrz co robi Punk!

Punk zapina na Evanie Rope Hung Arm Trap Can Opener! Nie wierzę! Jak On to zrobił! To jest potencjał którego nie wolno zmarnować! Ale Sting już biegnie, żeby pomóc Evanowi bo zaraz może się skończyć końcem walki ta akcja! Jeszcze nie koniec Sting atakuję dropkickiem, ale nie pomyślał to się mogło skończyć trwałym urazem u Evana, ale chyba nic mu nie jest Punk i Evan leżą za ringiem a Sting idzie do ucznia The Miza. Łapię go i szykuję nam się Snap Suplex! Riley upada, ale nadaj nie jest gotowy do pinu Sting się wściekł! Łapię Rileya i seria punchy wbija go w narożnik i dalej okłada sędzia go odciąga i Sitnger Splash! NIE! Riley odskakuję i teraz sam dobiega do Stinga i go okłada, ależ ten chłopak jest żywiołowy! Okłada Stinga i rzuca w kolejny narożnik! I tak powtarza kilka razu Sting lata od narożnika do narożnika! W końcu Riley łapię Stinga pod swój finisher tak Sting w drodze do Hit the Showers iiii jest! Wykonany! Sting pada nieprzytomny 1... Punk i Evan wbiegają na ring i ściągają Rileya z Stinga! Riley jest w poważnych opałach! CM Punk wykonuję na nim serie kicków wbija go w narożnik tam go dalej obija odsuwa się i Dropkick od Evana! Riley upada! Sting chcę się podnieść, ale Irish Whip za ring od Punka! I jeszcze Punk idzie za Stingiem i Suicide Dive, a Evan walczy z Rileyem, Irish Whip, ale skontrowany przez Alexa, i to Evan odbija się od lin i uuu kolejna Hurricanrana na Rileyu! I znowu podniesiony Riley odbity od lin, ale Alex nabiera świadomości i biegnie na Bourna! Ale Evan go przeskakuję odbija się od lin i Sydalrana 1..2... DWA! Fani nie wierzą! A Alex szyderczo się uśmiecha. Evan siedzi tyłem do Alexa ten już bardzo cicho się podniósł i czai się Evan wstaję i Sleeper hold! Zapięty! Evan jest w tarapatach! Walczy z uściskiem Alexa, ale młodziak nie puszcza walczy ze sobą! Evan pada na kolano chcę klepnąć! JEST! CM PUNK! Ściąga Alexa z czym miał wielki problem bo Riley zaczepił się strasznie mocno do Evana, ale Punk dał radę Irish Whip wykonany na Alexie! Running High Knee! NIE! Alex znowu unika w narożniku i wściekle kopię Punka w narożniku! Punk upada w narożniku, ale Alex nie ma czasu odetchnąć bo już pędzi do niego Evan Bourne, Alex też rusza biegną na siebie niczym dwie rozpędzone lokomotywy! I poteżny Clothesline od Alexa, Evan padł i dodatkowo przekoziołkował troszkę to nie była byle jaka akcja! Zwykły clothesline, ale jaką potrafi zrobić krzywdę! Evan zwija się z bólu. Sting jest cieniem samego siebie podczas tej walki! Ale Alex chcę się wziąść właśnie za Stinga! Podnosi go wsadza sobie w krocze! Wynosi pod PowerBomb! Ale Sting naciska go i Alex upada. PIN od razu 1..2... Evan wstał i ostatkiem sił wykonał swoją akcję która nie wiadomo czy nie będzie ostatnią w tej walce! Shining Wizard na Stingu który pada na Alexa! A Evan wchodzi na 3 liną! Tauntuję! Publika szaleję, ale CM Punk ciągnie liny i Evan spada z narożnika za ring tymczasem Punk sam wchodzi na trzecią linę Splash nie trafiony! Riley zrzucił szybko Stinga z siebie, a potem sam się odsunął... Wszyscy leżą ledwo żywi sędzia liczy 1...2...3...4...5... Ale co ciekawe Sting się próbuję podnieść jako pierwszy wstał! Sędzia przerwał liczenie! Sting łapię Alexa pod PowerBomb! I mamy Power Bomb! NIE! Riley mocno złapał się nogami za szyję Stinga i podciągnął do góry teraz siedzi mu na ramionach, ale Sting bierze rozpęd i zrzuca z siebie Alexa za ring i momentalnie biegnie do Punka z próbą zapięcia Scorpion Death Locka! Udało się, Punk się zwija! Ale walczy ze sobą! Łapię lin Punk łapię lin niesamowite! Na ring wpada Riley kopię w brzuch Stinga wykonuję na nim Power Bomb! Próba pinu 1..2... Punk skopuję Rileya! Ale obaj są bez sił leżą już 15 sekund, Evan bez ruchu nadal za ringiem publika skanduję CM PUNK! CM PUNK! Ale jest to też mieszane z Punk Sucks! Evan się podnosi publiczność szaleję! Evan podnosi się i od razu wchodzi na narożnik! Publika oszalała drą się jak małpy! A Sydal! Uśmiecha się i Shotting Star Press na Alexa! Alex padł, Evan przypływ adrenaliny wrzuca Stinga w narożnik! Podnosi go na trzecią linę! Sam też jest na trzeciej linie! I walczą wymiana ciosów Evanowi to bardziej idzie, latający Evan Bourne przeważa! Sting już prawie spadł, ale Evan za włosy go przytrzymał. CycloRAMA!!!! PIN! 1..2.. Punk wykonuję Punt Kick na Evanie! Evan pada nieprzytomny! Punk go jeszcze atakuję serią kicków wyniesienie! I Go To Sleep! Na Evanie, ale zaraz nie może przypiąć bo pędzie na niego Riley też wyniesiony! GTSx2! Riley i Bourne leżą! A Punk zabiera się za Stinga i Anaconda Vise!! Sting nie ma sił mdleję! Sędzia karze to skończyć! Punk wygrywa! Przez poddanie przeciwnika!

Lilian: Zwyzięzcą tej walki jest Cm Punk!

Paul Heyman: Come On! Wiedziałem!!

Jim Ross: Ach, Evan szkoda, ale gratuluję Punkowi.

Reklamy....

nshow.jpg

Ric Flair: Woooooooooooo! Witam wszystkich moich fanów, jak i tych którzy mnie nienawidzą, na moim show, na show nature boya!, na show człowieka lepszego niż Bret Hart, na The Wooooo F*N Show! Do CrashTime jeszcze trochę czasu.. W ciągu tych dwóch tygodni, wrestlerzy Showtime będą mocno trenowali, po to, by pokonać te miernoty z CrashDay! Po to, żeby udowodnić że nie jestem jedynie najlepszym wrestlerem, ale także najlepszym GM'em w historii Wrestle ...Championship ... Entertainment! Wooooooo! Nie pozwolę na to, żeby jakiś pajac z nie całkiem zdrową głową, żeby jakiś pajac który został wykiwany przez jeszcze większego pajaca, był lepszy ode mnie! Dlatego też wystawie najlepszych wrestlerów jakich mam do dyspozycji, którzy zniszczą te sobotnie ciamajdy, którzy udowodnią wyższość poniedziałkowego show, mojego show! Show....TIME!woooooo! Ja, Nature Boy, 8-krotny WCW Champion, wyniósł bym te całe główno na wyżyny, ale zawsze coś musiało mi przeszkodzić, teraz będzie inaczej. 28 listopada, będzie ostatnim dniem istnienia DrashCay, wszyscy będa tak zawiedzeni swoją porażką, że będą musieli przyjść do mnie i błagać o przyjęcie do mojego, powtarzam mojego rosteru, a ich generalny, będzie musiał złożyć ukłon, najwspanialszem wrestlerowi w historii, czyli....MNIE! Woooooooooo! Za dwa tygodnie nadejdzie dzień sądu, wszyscy którzy nie wierzyli we mnie, teraz już uwierzą. Uwierzą w to, że poniedziałkowe Showtime jest najlepszą tygodniówką w historii W...C...E! Dlatego też, ich Hardcore Champion z równie wielkim urazem głowy jak jego szef, zmierzy się na PPV z jednym z wielkich talentów, albo z Danielem Bryanem, albo... Ze złotym medalistą olimpijskim - Kurtem Angle! Woooooo! Mało tego, ten ich wygadany mistrz, The Ćwok zmierzy się z moim mistrzem, z najlepszym wrestlerem młodego pokolenia - Johnemmm Morrisonem!! A propo tego wygadanego mistrza. Nie będe przecież rozmawiał sam ze sobą, dlatego mogę teraz przedstawić mojego dzisiejszego gościa. Powitajcie najgorszego wrestlera, najbardziej przereklamowanego wrestlera, wrestlera z takim wielkim idiotyzmem, że mówi o sobie w trzeciej osobie, panie i panowie powitajcie Wrestle.. Championship...Entertainment Championa! Theeee Rockaaa!

(If You Smellllllll...)

The Rock : Finally.. The Rock Has Come Back To New York City!... Kim nazwałeś The Rocka? Nazwałeś go ćwokiem? Kim ty w ogóle jesteś, że nazywasz tak People's Champa?!

Ric Flair : Nazywam się R...

The Rock : It doesn't matter what you name is! The Rock przybył tutaj z misją. Przybył spotkać się z Johnem Morrisonem, ale jak zwykle na drodze stanęło mu to coś, więc Rock chyba nie ma wyboru. Musi skopać Ci ten stary, przepocony, tłusty, zwiśnięty...

Ric Flair: Rock, Rock, Rock. Sam chyba nie wiesz z kim rozmawiasz, jestem Ric Flair... i ja tu rządze. Showtime to moje show i nie możesz sobie przychodzić tutaj kiedy Ci się podoba, a to że jesteś tutaj gościem, to powinien być dla Ciebie zaszczyt! Woooo

The Rock: ło ło ło ło ło ło ło ŁO! The Rock nie zamierza rozmawiać z Tobą, lecz z World Heavyweight Championem, by ustalić zasady walki. The Rock nie przybył tu by oglądać twój Candy-Ass! The Rock pragnie spotkać tą długowłosą panienke, a na CrashTime pokonać ją! The Rock jest WCE Championem, a czasy "spoconego Rica" przemineły dobre 15 lat temu i już nigdy nie powrócą! Teraz The People's Champ rządzi tą federacją i to People's Champ decyduje komu skopać tyłek, a komu nie! Dlatego bądź tak grzeczny dla The Rocka i przyprowadź tu to coś, co pewnie będzie się pocić jak ty gdy zobaczy The Rocka, by The Rock mógł grzecznie z tym porozmawiać.

Ric Flair: The Rock! John Morrison zajęty jest czym innym, nie zmienia to faktu że...

The Rock: Nynyny, łu łu łu, nia nia nia, Flair to, Flair tamto, Morrison to, Morrison tamto. The Rock nie chce marnować czasu dla starej świni, chce znaleść pieprzonego Johna Morrisona i albo w tej chwili go tutaj dostaje, albo za dokładnie minute skopie Ci te twoje stare, tłuste dupsko!

Ric Flair: Albo w tej chwili przestaniesz, albo wyrzuce Cię z tego ringu w tym oto momencie, zabiore Ci ten pieprzony pas i wyrzuce z federacji! Musisz zrozumieć to, że tym razem nie możesz zrobić nic, tym razem to ja rządze i zaprosiłem Cię tutaj, by grzecznie porozmawiać o najbliższej twojej walce. Nie chce tutaj słuchać twoich głupich tekstów, chce porozmawiać jak mężczyzna z mężczyzną, jak wspanialy wrestler, ze słabym wrestlerem, jak GM Showtime i podwładny jego wielkiego wroga! Nie myśl sobie Rock, że twoje zachowanie ujdzie Ci na sucho, w sobote może robisz co chcesz, ale nie u mnie, nie u nature boya Ric Flaira, nie na W...C...E ShowTime!WooO! Na CrashTime Morrison skopie twoje dupsko i choćbym miał mu tam pomagać, to on wygra te starcie i udowodni że jesteś nic nie wart! Że jesteś jedynie zwykłym głupkiem, który ma za duże mniemanie o sobie, który jest tak samo głupi jak Bret Hart, którego publiczność lubi jedynie za głupie miny, a nie za to co potrafi. Jesteś zwykłym, przereklamowanym pacanem, który nigdy nie będzie nawet w połowie tak dobry, jak Ric Flair! Chciałem porozmawiać w normalny sposób, a ty znów udodowodniłeś jaki to jesteś głupi, jaki jesteś dziwny. Dlatego w tym momencie...

(The Rock podniósł ręke do góry i ustawił przy twarzy Flaira, co miało oznaczać żeby ten się zamkną. Wytarł pełno śliny z twarzy, którą zmoczył go Flair i znów zaczał mówić)

The Rock:....minuta minęła miuntę temu... If You Smelelelelelelelą, what The Rock is Cookin!

Rock Bottom! Ale co to? Do ringu właśnie zmierza Morrison, ale również zostaje przywitany Rock Bottom!

Tym razem kamera przenosi nas do Jeremy Borasha, który ma specjalnego gościa..

JB: Panie i panowie, moim gościem jest Continental Champion - Daniel Bryan

Daniel Bryan:Witaj JB

JB:Dziś zmierzysz się z Kurtem Angle, nie boisz się

Daniel Bryan:Oczywiście że nie, jestem lepszym wrestlerem od niego i dziś to udowodnie - pokonam złotego medaliste olimpjskiego i obronie swój tytuł!

JB:Kurt zadebiutował na PPV i zaatakował Cię po walce, nie uważasz że on myśli tak samo jak Ty?

Daniel Bryan: Być może, ale nie ma to najmniejszego znaczenia. Udowodnie wam moi fani, że jestem najlepszym wrestlerem na tej planecie, pokaże klase!

JB: Dobrze tak więc...

W tym momencie Kurt Angle zaatakował Bryana i założył Ankle Lock! Krzyczy mu coś do ucha:

Angle: DZIŚ! dziś zostane continental Championem, czy się wam to podoba, czy też nie!

Paul Heyman: A teraz czas na prawdziwe show! Continental Championship Match pomiędzy Kurtem Anglem

Jim Ross: A Mistrzem Danielem Bryanem. Na kogo stawiasz Paul?

Paul Heyman: Pewnie, że Kurt w końcu to złoty medalista olimpijski.

Jim Ross: O mylisz się młody Bryan go zmiecie z ringu.

Paul Heyman: Zobaczymy.

http://www.youtube.com/watch?v=ZaV85oOOL_E

Lilian: Przyszedł czas na walkę o Continental Championship! Pierwszy zawodnikiem, jest pochodzący z Pittsburgh, Pennsylvania, ważący 240 lb, złoty medalista olimpijski - Kurt Angle

Paul Heyman: Ależ On robi wrażenie!

Jim Ross: Patrz teraz wejdzie mistrz!

Lilian: A jego przeciwnikiem, jest pochodzący z Las Vegas, Nevada, ważący 190 lb, Continental Champion - Daniel Bryan!

Gong!Bryan, spokojnie chodzi w ringu, ale Kurt rzuca się na jego nogi sprowadza do parteru i tam okłada, ale Bryan go odkopuję. Stoi przy linach, Kurt wściekle na niego rusza i clothesline Bryan za ringiem. Kurt nie czeka od razu idzie za nim! Bryan się nie podniósł no to Angle go podnosi i trzy German Suplexy, trzecie na schodki sędzia doliczył 7 i Kurt wrzuca Bryana na ring wchodzi, ale Bryan wykonuję Baseball Slide po czym pada w ringu a Kurt leży za ringiem... Sędzia wylicza Kurta... 1...2...3...4... Angle powoli się podnosi i wskakuję do ringu odbija od lin, Daniel czyni to samo i Snap Suplex od Złotego medalisty Olimpijskiego. Próba pinu od razu, ale tylko jeden Bryan jeszcze jest na siłach, ale dostaję solidny łomot, od Kurta któremu widać bardzo zależy na pasie.Bryan za włosy wytargany do góry wbity w narożnik, Angle bierze rozpęd... Trafił?! Nie, Bryan w ostatniej chwili odskoczył za liny i zza lin kopię w głowę Kurta który pada jak ścięty pod narożnikiem. A Bryan momentalnie wskakuję do ringu rozpędza się próba płaskiego dropkicku w leżącego w narożniku rywala, ale Kurt tural się za ring i Bryan ląduję nogami w narożniku, a Kurt łapię nogi Bryana za ringiem i wali nimi w stalowy narożnik, Bryan krzyczy z bólu, a Kurt przeciąga nogę Bryana tak jakby chciał sprawdzić czy jak przewinie ją przez narożnik to Ona dotknie głowy Daniela, ale chyba się nie udało, więc nogą staję się znowu ofiarą złości Kurta i jest wyginana za pomocą narożnika na wszystkie strony noga Bryana wisi za ring... Kurt przesuwa schodki wchodzi na nie i Elbow Drop na nogę Bryana, Bryan zwija się z bólu! A Angle arogancko wchodzi do ringu Irish Whip na byłej gwieździe RoH i wyrzucił go za ring sam jest zaskoczony, że to zrobił, ale nie ma co wywalił go, więc idzie po niego i Irish Whip o bandy!

Jim Ross: To wygląda jak egzukcja, a nie walka!!

Kurt wrzuca po kilku rzutach o bandę Bryanem swojego przeciwnika na ring ustawia w narożniku i wbiega w niego serią clotheslinów! Daniel Bryan upada, Kurt go przesuwa troszkę bliżej środka ringu. Wznosi rękę do góry wchodzi na 3 linę! I Monsault! NIE! Bryan wyciąga kolana w ostatniej chwili obaj zawodnicy leżą! Jak nie żywi! Sędzia liczy 1...2....3....4....5.... Kurt wstaję... Podnosi Bryana Irish Whip za ring?! Nie kontra od Bryana Irish whip skontrowany i to Kurt ląduję za ringiem, a Bryan wchodzi na narożnik i na wstającego Kurta leci z Missile Drop Kickiem! Trafia Kurt wpada w stół komentatorski a Bryan zmierza do wiadomego celu! Crossface w drodze, ale Kurt był świadomy co go czeka i nie dał na sobie założyć tej akcji! Kurt wstaję, Bryan chcę nim rzucić o ring, ale Kurt zatrzymuję się przed samym ringiem, a właściwie wskakuję na niego i od razu monsault świetnie trafiony w Daniela, ale obaj leżą... Już 20 sekund sędzia liczy, ale Oni się nie ruszają... 7... Daniel się podnosi i wskakuję na ring, zaraz za nim to samo robi Angle. Obaj są w ringu krążą...Angle znowu rzuca się na nogi Bryana, ale ten przeskakuję na bok... Kurt próbuję jeszcze raz, ale Bryan jak w poprzednich próbach schodzi na bok! Kurt jest wściekły i teraz łapię zaskoczonego Daniela w klinczu! Który pewnie wygrywa sprowadza w końcu Daniela do parteru! I tam typowe jak dla niego zapaśnicze rzuty, ale to mu nic nie daję. Więc wstaję, czeka, aż Bryan się podniesie i Clothesline i jeszcze jeden i jeszcze raz. PIN..1...2... Ach tylko dwa! Kurt jest wściekły, odwraca się tyłem, Bryan już się podniósł, Angle oczywiście tego nie zauważył, Kurt się odwraca i clothesline od Daniela... Kurt pada, ale od razu wstał jakby ring był pod napięciem i nie zdążył dobrze wstać i dropkick od Bryana!

Jim Ross: Ale szturm od Bryana!

Paul Heyman: Teraz to szturm, a wtedy to była egzekucja?!

Bryan jest na fali! Wbija Angle w narożnik tam kilka razy go obij, bierze rozpęd i Running Forearm Smash! Bardzo czysto trafiony, Kurt pada na jedno kolano wa narożniku! Ale Bryan nie ma zamiaru zwolnić! Bierze rozpęd, ale Kurt przerzuca go w narożniku nad siebie! ZARAZ! Przecież fizycznie Bryan powinien być za ringiem, a jest w ringu! na 3 linie tyłem do Kurta! I Monsault z trzeciej liny, ale Kurt łapię Daniela! I co?! CO on zrobił! Piledriver! Daniel pada! PIN!1...2...3! TAK! Kurt Angle zostaję nowym WCE Continental Championem, ale co?! Sędzia pokazuję, że noga Daniela była na linie! Kurt nie wierzy pada na kolana łapię się za głowę krzyczy coś do sędziego. Ale sędzia pokazuję mu, że Daniel miał wyraźnie nogę na linach! Kurt jest wściekły rusza na Bryana który nie zdążył jeszcze wstać! Dosiada go i wściekle go okłada, sędzia odsuwa Kurta, od Daniela. Kurt jest wściekły patrzy się na sędziego podchodzi do niego są przy linach, chyba chcę go uderzyć! Sędzia stara się go uspokoić, ale mu to nie wychodzi, Kurt stoi przed nim i nagle krzyczy BUUUUU! Sędzia wypada za ring, a w trybunach rozległa się salwa śmiechu po czym skandowanie Kurt! Kurt! Kurt! Daniel nie wie co ma zrobić, stracił już nawet doping publiki. Stoją naprzeciw siebie z Kurtem. Mierzą się wzrokiem są na siebie wściekli Kurt ruszył clotheslinem, ale Daniel prześlizgnął mu się pod nogami! Kurt się odwrócił i seria chopów od Daniela, ale Kurt w końcu łapię jeden z nich odrzuca rękę Daniela i European Uppercut z miejsca. Cała seria tego ciosu wykonana na Bryanie który jest wyraźnie zamroczony rzuca nim w narożnik, ale Bryan sam szybko na niego wbiega odwraca się w stronę Kurta, ale ten też już wbiegł na narożnik walczą na nim, ale to Kurt wygrywa tą walkę i Super Belly To Belly Suplex!! Z trzeciej liny! Bryan leży chyba jest nieprzytomny, Kurt nie ma sił wstać, ależ włożył siły w tą akcję! Daniel też fatalnie upadł na szyję! Kurt wstaję bardzo powoli ledwo łapię oddech, widać, że walka dała mu w kość! Podnosi Bryana wrzuca go w narożnik, sam jeszcze łapię oddech! Biegnie na Bryana, ale Daniel odskakuję! Ileż tu było dynamiki, Kurt zdezorientowany, ale Bryan na niego wsakuję i Sleeper Hold! Kurt jest bez sił chodzi po omacku po ringu z uwieszonym na szyii Bryanem! Podchodzi do lin, ale nie czeka aż sędzia ściągnie Daniela, tylko energicznym ruchem wywala Daniela za ring bierze rozpęd przeskakuję nad górną liną i Elbow Drop!!! Ależ Kurt zaszalał! Co lepsze od razu po tej akcji wstał! Złapał Daniela za włosy i seria kicków w twarz! I three amigos o stalowe schodki! Bryan ledwo żywy! Stał się ofiarą Kurta! Jest przez niego rzucany, bity i kopany, a sam nie może nic zrobić, Kurt jest zdeterminowany pas Continental albo nic! Wściekły łapię za głowę American Dragona i Buldog o stalowe schodki! Daniel wyje z bólu, ale Kurtowi jeszcze mało wrzuca na ring Bryana i mamy serię Elbow Dropów! Bryan nie ma szans w tej walce jest miażdżony przez Angla. Który próbuję zapiąć Ankle Lock'a udaję mu się! Bryan wyję z bólu, ale nie klepię, zaciska zęby nie ma mowy o klepnięciu, ależ determinacja! Bryan krzyczy, że ten pas jest jego Kurt nie zostaję mu dłużny dociąga Ankle Lock'a!! I krzyczy Fuck U! Bryan łapię lin nie możliwe!! Kurt nie wierzy w to co widzi jest wściekły! A Bryan pokazuję charakter! Angle nie wytrzymuję ściąga ramiączka (?) ze stroju czeka aż Daniel się podniesie. Daniel wstaję próba Angle... Daniel wyprowadza serie wściekłych kicków wbija Angle w narożnik tam dalej go kopię sędzia go odsuwa coś mu tłumaczy, sędzia się odsunął i clothesline od Angle! i jeszcze jeden! Bryan biegnie na Kurta, ale mamy powerslam! Od Kurta, świetnie ta walka nam się rozwija i German Suplex od Kurta, Daniel uderza głowę o liny troszkę się od nich odbija teraz siedzi oparty o liny, Kurt nie czeka próba Baseball Slide, bardzo nieporadna... Daniel wyskoczył z ring w czasie tej mozolnej akcji! Łapię za nogi Kurta i wyciąga za ring próba Irish Whipu, ale Kurt dociąga do siebie Bryana i clothesline! Wrzuca go na ring sam wchodzi na 3linę ! I co my widzimy!! somersault kneedrop nie wiarygodne! Kurt Angle! Jest niesamowity! PIN 1...2.... DWA! Bryan odbija, Kurt nie wie co robić. Jest zdemotywowany, ale nie poddaję się czeka, aż Bryan wstanie , Daniel się podnosi i Three Amigos! Od Kurta, ale Kurt nie przechodzi do pinu wie, że znowu Daniel odbiję, więc czeka, aż Bryan się podniesie, Daniel powoli wstaję, Angle na niego biegnie, ale Daniel robi unik... Dropkick, ale Kurt złapał się w ostatniej chwili lin, Daniel wstaję jak najszybciej wstał, ale biegnie na niego rozpędzony Kurt z clotheslinem, ale Daniel łapię rękę złotego medalisty i wykręca coraz bardziej, pcha Kurta na liny ten się odbija i splash! Z próbą pinu, ale Kurt dał doliczyć sędziemu tylko do jednego. Daniel i Kurt wstają jednocześnie nie mają sił zaatakować, Daniel biegnie na zmęczonego Angla i German Suplex od Kurta, ale ostatkami sił wykonany, mizernie już nie taki dynamiczny jak na początku walki. Kurt odwraca się w stronę Daniela który nie ma sił chcę zapiąć Ankle Locka! Ale Daniel mu ucieka, Kurt się pochyla do Bryana i otrzymuję potężnego kopa w twarz. Daniel wstaję próba clotheslinu, ale Kurt przechodzi mu pod ręką, wraca się po odbiciu od lin sam próbuje clotheslinu, ale Daniel też wykonuję clothesline i double clothesline. Obaj padają wyczerpani na ring i leżą! Sędzia liczy 1...2...3... Ale Kurt wstaję i podnosi Daniela Belly To Belly Suplex! Na Danielu, Kurt tauntuję szaleję w ringu zapina Ankle Locka! To musi być koniec! Musi! Ale Bryan jeszcze walczy nie chcę klepnąć czołga się do lin, ale co robi Kurt puszcza?! Tak, ale tylko po to, żeby wyciągnąć Daniela na środek i jeszcze raz zapiąć zapina czy to będzie koniec Daniel bezwładnie pada, ale w tym samym momencie Kurt puszcza! Szykuję nam się to co nieuniknione to bez czego walka z Anglem nie mogłaby się skończyć... Angle Slam?! Angle odwrócił się tyłem do Bryana tauntuję! Smell Package w wykonaniu Daniela 1..2..3!!!

Lilian: Zwyciężył i obronił Continental Championship - Daniel Bryan

Paul Heyman: Dziecko szczęścia!

Jim Ross: Szczęścia, czy nie Daniel Bryan wygrywa i zostaję nadal, Continental Championem.

Reklamy....

Lilian:Czas na Main Event, Tag Team Match! Pierwszym wrestlerem, jest pochodzący z Bostonu - John Cena!

http://www.youtube.com/watch?v=XRk_yH4nT4c

Lilian:Jego Partnerem, jest pochodzący z Greenwich, Connecticu, ważący 255lb, Triple H!

http://www.youtube.com/watch?v=jpFSZlXt808

Lilian: Ich pierwszym przeciwnikiem, jest pochodzący z Los Angeles, California, ważący 223 lb, World Heavyweight Champion - John Morrison!

http://www.youtube.com/watch?v=gozyoheB45U

Lilian: Jego partnerem, jest pochodzący z meksyku Alberto Del Riooo!

GONG! Rozpoczynać walkę będą John Cena oraz Alberto Del Rio. Cena obrócił się w stronę Triple H'a, który najwywaźniej nie był zadowolony z tego, że musi walczyć w tag teamie ze swoim wrogiem, a Del Rio zaatakował szybko Cene od tyłu. Mamy kilka punchy, po czym irish Whip do narożnika i dodatkowo wbicie clotheslinem w niego! Znów irish whip, Cena odbija się od lin i nadziewa się na Big Boot! Del Rio odbija się od lin i Leg Drop! Teraz podchodzi do lin i uśmiecha się do publiczności. Łapie Cene i zmiana z Morrisonem. JoMo kopie kilka razy przeciwnika przy narożniku, rozbiega się i running dropkick! Przeciąga Johna na środek ringu i wykonuje Dancing Leg Drop! 1..2..Kick Out. Morrison wchodzi do narożnika, ale John szybko wstaje i odbija się od lin, by Morrison spadł kroczem na narożnik. John szybko podbiega do Triple H'a i nie chętnie, ale zmienia się z nim. Morrison siedzi na narożniku, więc HHH również tam wchodzi, by wykonać Superplax. Morrison jednak uderza go kilka razy pięścią, a The Game spada. Powoli podnosi się, więc Morrison skacze i mamy CrossBody!? Jednak nie, Triple H łapie go w powietzru na barki i Samoa Drop! Podnosi go, irish whip i próba Belly - To - Belly, jednak John nie da sobie wykonać tej akcji i sam ją wykonuje! Triple H siada, John odbija się od lin i uderza go kolanem! 1...2...Kick Out! Morrison podchodzi do Triple H'a, ale ten wykonuje świetny roll up! 1..2...Kick Out! Panowie szybko wstają, ale Morrison wykonuje serie Clothesline, Clothesline i Dropkick! Triple H wstaje i teraz otrzymuje kominacje Backbracker+Necbracker! Zmiana z Del Rio...Alberto znów uśmiecha się i tauntuje, czego publiczność wręcz nienawidzi. Triple H leży, ale nie mają zamiaru go dopingować, bo prawdopodobnie nie lubią go jeszcze bardziej niż meksykanina. Del Rio zakłada headlock i 3H w jeszcze większych tarapatach. Po piętnastu sekundach Del Rio nadal trzyma go w uchwycie, a ten zrobil się już czerwony i z ledwością oddycha. Próbuje wstać by się uwolnić, ale jak narazie Del Rio nie pozwala mu na to. Sędzia podnosi ręke Triple H'a, ale ta nie upada, co wiąże się z tym, że jest jeszcze zdolny do walki. Po kilku chwilach Triple H uderzył rywala kilka razy łockiem, wstał i uwolnił się z uchwytu i mamy clothesline! HHH oparł się o narożnik, ponieważ jest zmęczony i nie zauważył że biegnie na niego Del Rio..Fantastyczne Enzeguri!Triple H wypada z ringu! "Piękna Buźka" również wychodzi z kwadratowego pierścienia. Cena wygląda jakby zaraz miał pomóc swojemu największemu wrogowi, dlatego sędzia do niego podchodzi i tłumaczy, że to niedozwolone. W tym czasie Morrison również schodzi z ringu i razem z Del Rio wbijają z całej siły "gre" w metalowy słup! Cena pokazuje palcem, jednak sędzia nadal zwraca mu uwagę. Del Rio kopie jeszcze kilka razy rywala i wrzuca do ringu. 1...2...Kick Out! Znów zmiana z Morrisonem, który znów przesuwa Triple H'a na środek ringu i mamy Standing Shooting Star Press!

Jim Ross: No no, Del Rio jest utalentowanym wrestlerem, nie ma co.

Paul Heyman: Kogo obchodzi Del Rio! Popatrz JR co robi Morrison - Ten człowiek jest genialny i zaraz zniszczy Triple H'a!

Morrison podsuwa rywala pod narożnik, szykuje nam się Starship Pain! Morrison jest już w locie, ale Triple H wystawia kolana i JoMO nadziewa się na nie! Triple H zaraz zmieni się z Ceną! już jest bardzo blisko, jednak Morrison łapie go za nogę i nie daje mu takiej możliwości. Obaj wstają, Morrison dalej trzyma rywala za nogę. HHH chce wykonać Enzeguri, lecz Morrison schyla się i rzuca nim o ziemie. Game leży na brzuchu, a Morrison staje obok niego, wybija się w górę i mamy fantastyczny standing Mounsalt! 1...2...Kick Out! Morrison podnosi Triple H'a, który jest mocno ogłuszony, a sam wybija się z lin i mamy Flyning Chuck! Ale nie, Triple H schyla się, Morrison wstaje i ....German Suplex! Wrestlerzy lezą przez chwilę na macie, po kilku sekundach mamy podwójną zmianę! Del Rio próbuje clothesline, ale Cena schyla się, odbija się od lin i Shoulder Block!, jeszcze raz! Protobomb! Morrison wchodzi do ringu, ale Cena skacze i mamy dropkick! Staje przy Del Rio..YCSM?! Five Knuckle Shuffle! Wynosi meksykanina na Attitude Adjustment! Ten jednak wyślizguje się z barków Johna, odbija od lin, ale nadziewa się na dropkick!Na dokładkę fisherman suplex! Wbicie w narożnik, odbicie od lin i buldog! 1...2..Morrison przerywa! Triple H zmęczony leży przy narożniku i nawet jakby chciał, nie jest w stanie zaatakować Morrisona. Sędzia próbuje wyrzucić Morrisona z ringu, a w tym czasie Cena wykonuje Roll up! Sędzia jednak tego nie widzi i nie odlicza! Dopiero po opanowaniu sytuacji i...1....2...Kick Out! Cena kłóci się z sędzią, a Del Rio zmienia się z Morrisonem! JoMo atakuje Cene, ale sędzia znów nie widział zmiany i mówi że nie do niej nie doszło, nie potrafi opanować tego, co w tym momencie dzieje się w ringu! Morrison całkiem zdenerwowany biegnie na Johna, ale ten podskakuje i sędzia otrzymuje takiego speara! Triple H szybko wkracza do akcji i łapie Morrisona na Pedigree i wykonuje swoją akcję kończącą! Jednak chwilę później nadziewa się na potężny Big Boot ze strony Alberto! Cenie nie pozostaje nic innego jak wynieść Del Rio i wykonać mu Attitude Adjustment! Wszyscy zmęczeni leżą w ringu, a Cena chwilę później kładzie się na meksykanina!

Paul Heyman: Niech lepiej sędzia nie wstaje! Zaraz pójdę i zrzucę tą podróbke Wrestlera z Del Rio! Drużyna Morrisona musi wygrać!

Jim Ross: Oj uspokój się już Paul, ważne że mamy wielkie emocje!

Cena leży na rywalu, ale walki nie wygra, ponieważ sędzia leży jak zabity, to samo tyczy się Morrisona. Natomiast Triple H wyturlał się z ringu. Kilkadziesiąt sekund później, Cena wstaje powoli za pomocą lin, tak samo jak Alberto, a Triple H...Wyciąga młotek! Cena ogłusozny stoi przy linach, wszyscy myślą że zaraz zostanie uderzony, ale The Game obraca się i uderza młotkiem Del Rio!! Chwilę później ten sam los spotyka Cene! HHH czeka na World Heavyweight Championa i robi to samo! Jego rywale pokrwawieni, a Triple H wynosi młotek w góre i śmieje się szyderczo. Ale co to? W stronę ringu zmierzają zawodnicy CrashDay! Christian, Orton, Miz, Shad oraz Mark Henry! Otoczyli HHH, który teraz żałuje tego co zrobił przed chwilą. Orton popatrzył na przerażonego Game'a...RKO! Sędzia wstaje, również otrzymuje RKO!

Ric Flair:

Stop, stop, stop, stop ! ! ! ! ! ! ! ! Mam tego dość! Mam dość całej tej wojny, nie będe patrzył jak mój brand jest niszczony przez was idioci! Mam dość was, waszego mistrza, waszego GM'a, a nawet waszej nazwy brandu wziętej ze wsi! Koniec z tym! Dlatego też, na CrashTime, wasza piątka - Randy, Christian, Mizz, Shad, oraz ty Mark - zmierzycie się z piątką którą sam za chwilę wybiorę! John Morrison zawalczy z The Rockiem, więc on..nie jest brany pod uwagę. Na CrashTime zawalczą z wami - Kochany przez publicczność JOHNN CENA!!!, the game TRIPLE H!, meksykańska twarz ALBERTO DEL RIO, oraz... Straight-EDGE CM PUNK! Oraz złoty medalista olimpjski KURT ANGLE! !

Jim Ross: Starczy dziś emocji, za tydzień wyjątkowo znów się zobaczymy!

Paul Heyman: To bylo coś! Mam nadzieje że nasze chłopaki skopią im dupę! Żegnają się z państwem Paul Heyman

Jim Ross:Oraz Jim Ross

Showtime schodzi z anteny

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• elo3856

1

• cumer1077

1

• Widura

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

o.O to Ja bede pierwszy, aż dziw, że nikt jeszcze nie skomciał.

Cóż gala wyszła przezajebiście, nawet Tuptuś przyznał, że zjadłą CrashDay. Zajebiste segmenty, zajebisty początek, zajebiste walki i zajebisty main event. W końcu sie Triple fajnie pokazał i w koncu młot poszedł w ruch i to pełną parą. Rozpieprzyłem Albertowi auto, a potem niego, morrisona i cene. Po prostu lepiej byc nie mogło, no może jakby nie to RKO (Widura masz przesrane). Fajnie, że znamy skład na CrashTime, bo wydaje mi sie odpowiedni pod względem Backstage, może tym razem sie Punk pojawi na backu, bo obiecuje to od miesiąca już :P tylko pytanie kto jest kapitanem? Bo jeśli nie został wyłoniony jeszcze to Ja nim bede, choćbym miał wybić wszystkich! Ciekawa sytuacja była z tym main eventem, bo praktycznie z wszystkimi zawodnikami w nim miałem/mam na pieńku. To sie nie mogło inaczej skonczyć i jeszcze raz wielkie ukłony dla was. To najlepsze ShowTime jakie czytałem zasłużone 10/10.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• Styl:  Jasny

Showtime było bardzo dobre. Co prawda byłoby lepsze, gdyby Zack pokonał MVP, ale trudno. Nie wszyscy dostają push od razu. Kaval też jobbuje :D Walki bardzo dobre, segmenty jeszcze lepsze. Fajne podbudowanie atmosfery pod PPV. Fajnie wściekał się Ric Flair. :) Fatal - 4 - Way bardzo ciekawy, dynamiczny. Fajne połączenie debiutantów ze starszymi gwiazdami. Dialog GM-a z Rockiem świetny :) Bardzo fajnie wplecione teksty Rocka. Dobry pojedynek o Continental. ME bardzo dobry.

Podsumowując bookerzy się spisali. Bardzo fajnie się czytało. Oby do następnego ST. :)

Świetna gala. Alberto odrazu w Main Event'cie, nie przegrałem, dostałem się do Teamu Showtime. Wszystko świetnie. Przejdźmy jednak do gali. Walki długie i bardzo ciekawe, ciekawy Backstage, fajne rozpoczęcie gali. Naprawde to moja pierwsza gala Showtime, którą uważnie przeczytałem i już sądzę, że naprawde doskonale wyszła. Najlepszy Main Event i walka o pas Continental. Reszta walk też na duzym poziomie, zdziwiła mnie obecność Stinga, myślałem, że zjawił on się za późno w federacji, ale był w walce. Czekam na następną galę i czy spełnicie życzenie Alexa riley'ego i czy bedzie ten Inferno Match czy tam Steel Cage Match. Teraz musze byc aktywny na Backstage'u, to może zostane kapitanem :D :D Chyba ciężko będzie o współpracę w naszej drużynie, ale licze na wygraną nad tymi noooobkami z CrashDay. Czekam na następną gale.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Nie no super gala, było kilka literówek, czy prostych błędów technicznych, ale debiut Xeba udany ;) Segmenty ok, walki ok, main event najkonkretniejszy, czyli ok. Skład na CrashTime niezły, tylko mam pytanie. Czy na CrashTime zostanie otwarty jakiś specjalny backstage, czy będziemy napinać się na oddzielnych? Gala super 9/10 za te błędy techniczne

No to tak, pierwszy raz komentuje ShowTIme, no kiedyś musi być ten pierwszy raz, nie specjalnie śledzę Backstage ST, ale wydaje mi się że zwycięscy zasłużeni, wiadomo już kto wystąpi na CrashTime w obu drużynach, Rko na Triple H, naprawdę mnie zdziwiło (Piledriver, tanio skóry nie sprzedam ;D), ogólnie wszystko dowalone, Segmenty jak i same walki oceniam na 5+ w skali szkolnej.

randyhs.png

1 x World Tag Team Champions (Milion $ Killers)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Damn... Przebiliście nas. Walka o Continental jest grejt aż chce sie czytać... szczerze to myślałem że będziemy mieli nowego mistrza ale trudno... Main Event moim zdaniem gorszy... ale RKO na Tryplu fajowski :D Morrison w końcu dostał za swoje... ROCK BOTTOM! ROCK BOTTOM! Flair niech ma się na baczności bo nie wiadomo kiedy może mu sie przydarzyć coś takiego jak... ROCK BOTTOM! Omdlały Sting i zwycięstwo Punka w wielkim stylu, GTS x2 Pierwsza walka też jest ok choć mogłaby być ciutke dłuższa ale to nie moja sprawa, zwycięzca też zasłużony... Mówiąc ogólnie to postaraliście się chłopki i trzymajcie tak dalej :thumb:

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Gala świetna! Walki długie dobry pomysł z tym fatal4way ale czemu Punk wygrał? Dobra przeżyje w sumie debiut nie muszę być od razu za*****ty. Main event też fajny dobry wstęp przed Crashtime. Nie rozumiem trochę tych składów ale mniejsza z tym podobno mają być zwykłe walki na PPV to może się załapię. :D

Gala 9/10 nie 10/10 gdyż są literówki.

Gala super, naprawdę fajnie się to czytało. No niestety Sting nie wygrał, ale przynajmniej nie pokonał go Alex, a nasza walka już za tydzień :D

Tuptus: A może coś więcej o gali? Widzę że większość ocenia tylko swoje walki... naprawdę czytajcie całość, my to robimy dla was nie dla siebie :)

No czytałem czytałem :) ale wole resztę przenieść na backstage :)

sig.png

Świetna gala chłopaki, mam to rozumieć jako debuit Xeba? Jak tak to oczywiście gratuluje i życzę powodzenia w następnych przedsięwzięciach tego typu. Przejdźmy do rzeczy, naprawdę każdy wie że WCE stoi na bardzo wysokim poziomie i nie wsposób znajdować słabe punkty gali. Tak jest i tym razem. Walki są ciekawe i akcja w nich zawarta również nie obrzydza. W całości wszystko prezentuje się bardzo dobrze, Main Event wyśmienity. Jednak Xeb... potraktuj może to jako mój kaprys ale warto zachować estetykę i nie odbiegać od stałego systemu pracy. Mam tu na myśli duże litery i znaki interpunkcji. Ale jak mówię gala bardzo dobra, gratuluje. Co do samej sytuacji to się nie wypowiem bo nie jestem na bierząco z atmosferą jaka ma miejsce na backstage złotego brandu :)

No takk, chłopaki się postarali..... Walki są długie i bardzo ciekawe, a co najważniejsze jest mało literówek :)

Jak nie ST napada na CD, to CD na ST :P To jest pewnie zrobione specialnie na Listopadowe PPV.

Very good boys :t_up:

Gala naprawde super. Bardzo dobry wstęp do całej gali odzwierciedlający to co dzieje się teraz na BS. Pierwsza walka bardzo dobra i zwycięzca bardzo mi się podoba :D Fatal Four Way też bardzo interesujący. Show Flaira znakomite. Main Event rewelacyjny. Atak CD dodaje dodatkowych emocji przed CrashTime. Dobra robota panowie :t_up:

ksgj.png