Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hart w ringu, DX reklamuje, Kurt dementuje..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

47495282.png

:arrow: Bret Hart w ringu! Na house show w Norymberdze razem z Hart Dynasty pokonał Nexus w składzie - Gabriel, Slater, Harris. (na tym samym live evencie ktoś skradł Bretowi jego kurtkę i okulary, które ubiera w WWE)

dx.jpg

:arrow: DX powróciło! Jednak tylko przed meczem w Atlancie. Zaproszeni przez znajomego Trajpla promowali tam WrestleManię. Shawn wyglądał jakby nadal sprawiało mu to radość, za to HHH wyglądał tak, jakby robił to tylko dla biznesu. Dla ciekawostki na sam koniec nie mogli użyć tradycyjnych słów - suck it!

:arrow: Jim Ross napisał na swoim blogu, że Jerry Lawler powinien wystąpić na old schoolowym RAW. Jednak zawsze mogą wystąpić komplikacje. Dodatkowo stary dobry JR zamierza napisać książke: '25 najbardziej interesujących osób z którymi pracowałem'.

:arrow: W poprzednich newsach wspominano już o DVD pod nazwą 'Top 50 WWE Superstars of all time' oto lista gwiazd:

1. Shawn Michaels

2. The Undertaker

3. Steve Austin

4. Bret Hart

5. The Rock

6. Harley Race

7. Ricky Steamboat

8. Andre the Giant

9. Rey Mysterio

10. Roddy Piper

11. Eddie Guerrero

12. Triple H

13. Gorgeous George

14. Randy Savage

15. Curt Hennig

16. John Cena

17. Ric Flair

18. Dusty Rhodes

19. Edge

20. Jerry Lawler

21. Lou Thesz

22. Terry Funk

23. Hulk Hogan

24. Bruno Sammartino

25. Chris Jericho

26. Ted DiBiase

27. Fabulous Moolah

28. Freddie Blassie

29. Randy Orton

30. Pat Patterson

31. The Iron Sheik

32. Jimmy Snuka

33. Mick Foley

34. Kurt Angle

35. Buddy Rogers

36. Gorilla Monsoon

37. Junkyard Dog

38. Billy Graham

39. Jake Roberts

40. Big Show

41. Jack Brisco

42. Sgt. Slaughter

43. Kane

44. Nick Bockwinkel

45. Jeff Hardy

46. Dory Funk Jr.

47. Bob Backlund

48. Rick Rude

49. Batista

50. Killer Kowalski

:arrow: Cztery pierwsze rzędy miejsc z każdej strony! To WrestleMania! Wyprzedane! Miejsca przy ringside kosztowały tys. $.

:arrow: John Morrison pytany, czy jest gotowy na zostanie kimś ważniejszym w szatni WWE odpowiedział: czy jestem gotowy? To nie jest tak, że wchodzisz na backstage i mówisz, od teraz ja tu rządzę. To dzieje się samo. Jednak cieszę się, że ktoś o tym wspomniał.

:arrow: Dziś mija 5 lat od śmierci Eddiego Guerrero. Na twitterze wspominają o tym między innymi CM Punk, Goldust, Jericho i oczywiście Vickie. Spoczywaj w pokoju Latino Heat.

:arrow: Krążą plotki, że Eric Young powrócił/nie został zwolniony z TNA. Jak jest naprawdę? Czekajcie na dalsze informacje.

:arrow: Jak podaje Wrestling Observer Newsletter - TNA iMPACT to najczęściej nagrywana tygodniówka ze wszystkich. Ciekawe co by było, jakby to połączyć z ratingami. Mówi się o skoku rzędy 0.15.

3025345860_45a2afdfb5_z.jpg?zz=1

:arrow: Kurt Angle odpowiedział swoim wszystkim fanom na twitterze. Cały czas wypytujecie mnie, czy odejdę do WWE? Odpowiedź to nie. Jestem lojalny wobec Dixie i nigdy nie było mi lepiej. Wiem, że część z Was bardzo by tego chciała, ale Dixie troszczy się o swoje gwiazdy. Potrzebuję Waszego wsparcia, więc oczekuje, że będziecie oglądali mnie w TNA. Okej, z WWE też było dobrze jednak to już przeszłość. Oni dali mi szansę, jednak teraz TNA to mój dom.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• WojtASR

1

• Ulicznik Xeb

1

• Blazi

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Za tą kradzież mogą być odpowiedzialne dwie osoby Tuptus albo Horngswolle :D Dxxxx, Jezuuu Shawn jaki happy. Może to go skusi, żeby Wadowi zrobić Sweet Chin Music... ach. Triple wygląda jak narombany :D Książka Jimma wygląda, zapowiada się bardzo interesująco :) Gwiazdy bardzo ciekawe nawet Mick jest, brawo Vince. Ech JoMo na pewno jest gotowy kwestia czasu, aż będzie rządził tam chyba, że Miz go wyprzedzi :P Eddie spoczywaj w pokoju, cóż innego powiedzieć. WrestleMania i tutaj DNA ma czego zazdrościć. Czyli Kurt wszystko uciął.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ukradli kurtkę i okulary Wade'owi. HAHA.DX ale fajne kapelutki:):)Shawn ucieszony a HHH bardzo poważny. Aż za poważny.Szkoda że SUCK IT! nie mogli użyć; / .Uuu książka musi być fajna. :] pewnie będzie tam Lawler :).Zgadzam się z listą gwiazd . Dostali się tam zasłużenie.tyś $ za ringside. Uuu ale zarobek. sam bym tyle dał żeby tam się znaleźć.Zgadzam się z Morrisonem to dzieję się samo.Hołd Eddiemu.Dobra robota dzięx za newsy

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Nie, żebym popierał złodzieja, ale w sumie mu się nie dziwię. Jednak dobrze byłoby, gdyby zwrócił po pewnym czasie sprzęt Bretowi :)

Może jednak HBK powróci jeszcze kiedyś? Mam nadzieję, że HHH jedynie sprawiał takie wrażenie, bo jeśli dopiero po powrocie już czuje się znudzony, to nie świadczy o nim to za dobrze. Kurtowi pozostaje jedynie klaskać, za to, że jest wierny TNA. Spoczywaj w pokoju Eddie.

Ukradli kurtkę i okulary Wade'owi

Doczytaj dobrze. Ukradli to Bretowi, a nie Wade'owi...

Co do newsów. Triple i HBK mają dziwne miny, które lepiej ominąć z komentarzem :D

Nie dziwię się Kurtowi. Roster w TNA nie jest duży i może tam walczyć co gale, a w WWE byłby szmacony jak Matt na SD.

Co do tego DVD trochę się pośmiałem, że ktoś taki jak Batista może być na miejscu 49 albo Orton na 29... Śmiech na sali to DVD....

Rest in Peace Eddie

• Styl:  Jasny

Ukradli kurtkę i okulary Wade'owi

Czytać nie umiesz Bretowi

DX promujące WrestleManie, to na pewno dobre posunięcie przyciągnie to dużo ludzi :P

Takie głupie pytanie do Johna, to chyba oczywiste, że jest gotowy, a potwierdza to swoimi występami

A co do Kurta, to szkoda wielka szkoda, chociaż wszystko jest możliwe, może to tylko kwestia czasu ?

Dobrze by było gdyby Bret odebrał tą kradzież jako znak i więcej nie wchodził do ringu walczyć :P Bo tylko na tym traci w oczach fanów. Tak mi się wydaje. Gdyby Lawler nie był w stanie się pojawić Ross powinien ga zastąpić a już w ogóle najlepiej jakby wystąpili na nim Lawler z Rossem. Ciekawe kogo Jim umieści w swojej książce. Wydaje mi się że na liście top 50 nie zabrakło nikogo kto powinien się tam znaleść albo nikt taki mi w tym momencie nie przychodzi do głowy. Morrison oby jak najszybciej tym kimś ważnym się stał. Jeśli Eric ma wracać to oby nie w takiej roli jaką grał gdy się żegnał. Ta terapia małżeńska z Jordanem to już było totalne przegięcie. Wielkie brawa dla Kurta :t_up: Tak trzymać, a już się zaczynałem tymi plotami martwić ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...