Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lucha Libre Themes

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

luchar.jpg®

Postanowiłem zebrać jak najwięcej Themów Lucha Libre.

Zacząłem od AAA ,jest ich 50

Może nie ma ich zbyt dużo ale zawsze coś, robie to by zaciekawić userow Lucha,a jak ktoś już wie co to jest Lucha Libre to może mu się przydać

1.Alan Stone
2.El hijo del Santo
3.Sexy Star
4.Cibernetico
5.Billy Boy
6.Halloween
7.Dr.Wagner
8.Electrochock
9.Charly Manson
10.Psycho Circus
11.Gronda
12.Alex Koslov
13.Juventud Guerrera
14.Nicho el Millonairo
15.El Zorro
16.El Elegido
17.Rocky Romeo
18.Cibernetico (1st theme)
19.Muerte Cibernetica
20.El Mesias
21.Extreme Tiger
22.Jack Evans
23.Crazy Boy
24.Ultimo Gladiator
25.Cibernetico (new)
26.Marco Corleone
27.Hermandan Xtrema
28.Silver King
29.Mexican Powers
30.Latin Lover
31.Teddy Hart
32.Familia Apache
33.Octagon
34.Pimpinela
35.Pasion Kristal
36.LA Parka
37.La Secta del Mesias
38.Kenzo Suzuki
39.La Nueva Familia de Tijuana
40.Abismo Negro [*]
41.Heavy Metal
42.Tito Santana II
43.Vampiro
44.Chessman
45.Aerostar
46.El Oriental
47.EL Angel
48.Mascarita Divina
49.Scorpio JR
50.Mini Abismo Negro

http://www.megaupload.com/?d=J3YXNWHV

http://www.megaupload.com/?d=J3YXNWHV

Bardzo bym prosił o nie kopiowanie bez mojej zgody ! Bo jednak namęczyłem się przy tym

W najbliższym czasie może uda mi się

W najbliższym czasie będe starał się wrzucić themy CMLL i PDM, może jeszcze zaktualizować AAA

All Rights Reserved®

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rocky1674304328

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
    • Grok
      Następny specjalny Saturday Night’s Main Event WWE nadal jest zaplanowany za kilka miesięcy. Lokalizacja imprezy nie jest jeszcze potwierdzona, ale WrestleVotes zaznacza, że rozważane jest Nashville w Tennessee. Wydarzenie zostanie wyemitowane na żywo na platformie Peacock. Impreza ma się odbyć krótko przed startem wielkiej europejskiej trasy WWE .. Od 29 marca do 8 czerwca WWE zaplanowało eventy w Hiszpanii, Włoszech, Francji i Portugalii. Firma powróci do Europy 22 czerwca na odcinek Raw
    • Grok
      Ostatni konflikt między Tomem Bradym, Loganem Paulem i innymi gwiazdami WWE może być częścią większego planu łączącego WWE z największym futbolistą wszech czasów. W programie Thursday’s WrestleVotes Radio podano, że w niektórych działach WWE opracowywano „logotypy, specjalne gadżety i branding” z wykorzystaniem terminów „T-Bone” i „The Untouchable Tom Brady”. Podano też, że jeszcze w zeszłym roku WWE prowadziło rozmowy z ludźmi z otoczenia Brady'ego na temat jego występu na WrestleManii, k
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro-Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca do akcji ringowej 15 marca po odbyciu trzy-miesięcznej dyskwalifikacji. Aoyagi miał wypadek samochodowy 23 listopada 2025 roku w mieście Numazu. Według doniesień, Aoyagi przejechał na czerwonym świetle, co doprowadziło do kolizji. Sam wrestler nie odniósł obrażeń, ale kierowca drugiego auta trafił do szpitala z urazem nogi. Ujawniono, że Aoyagi prowadził pojazd z wygasłym prawem jazdy. AJPW zareagowało błyskawicznie i zawiesiło go do 28 luteg
  • Dodaj nową pozycję...