Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Long w HoF?, Von Erich odchodzi, kontuzje Takera i Punka...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

theodoreL.jpg

:arrow: WWE planuje aby wprowadzić do Hall of Fame w 2011 roku Theodore Longa. Kto miałby go zastąpić jako General Manager SmackDown? Na tą chwilę byłby to Matt Striker.

:arrow: W związku z tym, że bilety na WrestleManie 27 dostępne są już dzisiaj, ktoś musi je wypromować. W tym celu Triple H pokaże się w telewizji, a w radiu będzie można usłyszeć Shawna Michaelsa. Dlaczego Michaels? Heartbreak Kid został o to poproszony ponieważ wszystkie większe gwiazdy, oprócz Undertakera który ma kontuzję i Triple H, są w Europie w trasie.

:arrow: Są obawy, że Jerry Lawler nie będzie mógł wziąć udziału w old-shoolowym RAW, na razie gala planowana jest bez niego, ale zarząd jest gotowy je zmienić w każdej chwili, jeśli dowiedzą się że Jerry jednak będzie mógł wystąpić.

:arrow: Undertaker może pauzować od 4 do 6 miesięcy, co oznacza że może nie wziąć udziału we WrestleMani 27. Taker miał operację barku w zeszłym tygodniu. W tej chwili wygląda na to, że Undertaker albo ominie WMke, albo wystąpi w niej z ograniczeniami, czyli nie będzie mógł się wysilać przy walce.

:arrow: Bret Hart będzie na następnych trzech house showach WWE w Europie, dokładniej we Francji, Szwajcarii i we Włoszech.

:arrow: WWE planuje wydać kolejne DVD pod nazwą "WWE Top 50 Superstars of All Time. Znamy już jedną gwiazdę która będzie przedstawiona na tym DVD, „Rated R Superstar” Edge!

cm-punk.jpg

:arrow: CM Punk, który doznał kontuzji pleców podczas gali Bragging Rights, nie będzie w stanie walczyć co najmniej do stycznia, jednak na okres WrestleManii powinien być w stu procentach zdolny do występów w ringu.

:arrow: Kolejny uraz w WWE, tym razem lekki. Sheamus, w poprzednim tygodniu miał mocno poobijaną nogę, kulał, jednak nie zrobił sobie przerwy z tego powodu.

:arrow: WWE na chwilę obecną nie tworzy już nowych filmików dotyczących projektu „Stand Up for WWE”

Total Nonstop Action

:arrow: Lacey Von Eirch odeszła z TNA! Tak przynajmniej napisała na twitterze i na facebooku. Chce zająć się teraz czymś innym, na dodatek wychodzi za mąż, więc musiała odejść. Lacey dołączyła do TNA w październiku 2009, aby zastąpić Angeline Love w „The Beatiful People”.

:arrow: Jeff Hardy, z powodu przesłuchań sądowych, może przegapić ostatnie cztery tapingi Impactów w 2010 roku.

:arrow: Rhino w nie podpisał nowego kontraktu z TNA, więc wygląda na to, że pożegnał się z tą federacją.

Pro: Proszę nie zapominać o typerze UFC 122: viewtopic.php?f=313&t=28388

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CMxPUNKxOLA

1

• Luks

1

• Brem

1

• Blazi

1

Top użytkownicy w tym temacie

TAAAAK! Uwielbiam Strikera, niech już Teddy odpoczywa, dla mnie Matt jest idealny do tej roli :) Byleby mi tam Abrahama nie wcisnęli. Byłby bardzo pozytywnie nastawiony do Matta jako GM. A Shawn i tak pasuję Beacuse This Is Mr. Wrestlemania :P Najlepiej, żeby Taker nie wchodząc na ring wygrał co to za walka na WM dając z siebie 25%? Ech. Niech ten Taker se odpuści bo powoli zaczyna się poniżać. Edge zasługuję na miano w tej płytce jak najbardziej :) U Punk tak długo? Szkoda. Naprawdę uwolnił się od SES i tu taki pech. Sheamus twardy jest da radę. Kuźwa to TNA niedługo będzie miało 12 wrestlerów.

Striker GM'em SD? WTF!!?? Lubie go jak robi wywiady i inne takie, ale jako GM Smackdown? Lekka przesada. Wolałbym no nie wiem, HHH, SCSA czy jakąś inną gwiazdę, a nie komentatora. Lawler musi być na Old School'owym Raw. Przecież on tworzył tę federację i musi tam być, nawet jako komentator. Sytuacja Undertakera nie jest ciekawa. Kolejna kontuzja i nawet gdyby szybko powrócił na Elimination Chamber, to żeby tam znowu nie doznał kontuzji. Nie wyobrażam sobie WM'ki bez niego. Do tego DVD już kilka propozycji mam, ale nie bede ich wymieniał bo moge sie nie zmieścić w 50. Edge napewno na to zasługuje.

Lacey Von Eirch niech śmiga do WWE. Mile bym widział tam tak piękna wrestlerkę i myślę, że poradziła by sobie w tej federacji. Nie wiem jak można wylać tak piękną divę. Zazdroszcze jej przyszłemu mężowi. Na Rhino budował się w moich myślach pewien plan w TNA, ale najwidoczniej TNA nie ma na niego pomysłu. Niech starsze pokolenie wraca do WWE czyli Nash i Rhino Welcome To!

Dzieki za newsy, czekam na kolejne.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Teddy świetnie spisuje się jako Generalny Menager SmackDown, uważam, że dopóki zdrowie dopisuje to powinni go zostawić na tej pozycji. WM'ka bez UnderTakera to będzie dosyć dziwna, chyba wszyscy jesteśmy przyzwyczajeni do jego genialnych występów na tej gali, szkoda go, tak samo jak CM Punka.

No w sumie jestem za zmianą GM na SD, lubie Longa ale jest juz b. długo i przydałaby się jakas zmiana. Ale jestem na nie jesli miałby to być rzeczywiście Striker, jest dobrym komentatorem ale na GM wydaje mi się że za wcześnie dla niego. Wolałbym jakąś legende czy chociażby gwiazde starsza np Finlay. Undertaker musi wystąpić na WM'ce, pewnie jego walka będzie ssała ale nie może przerwac streaku w taki sposób. Szkoda bardzo że CM ma kontuzje. Kolejny kandydat do powrotu na RR? Lacey mi brakować nie będzie, jest ładna ale jej ringskille są poniżej przeciętnej nawet knockout's/div, po prostu nie odziedziczyła talentu i trzeba się z tym pogodzić i zająć czymś innym. Ciekawe co miało w takim razie znaczyć zachowanie Rhino na impactcie. Moim zdaniem TNA zaczęło zwalniać żeby zrobić miejsce gdy Dixie przyjdzie z nową armią. I w sumie dobrze że zaczęli od dziadków, EV2 już dawno powinni sobie iść.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Striker jako GM SmackDown ? OH YEAH!!!!!! To super gość. Jest moim ulubieńcem.Teddy idź odpocząć.HHH w TV a HBK w radiu. Fajnie. Shawn może promować WM'ke chętnie posłucham ; p .Lawler nie będzie mógł wziąć udziału w old schoolowym Raw ?? Wielka szkoda.Przecież to jeden z najbardziej rozpoznawalnych legend .Taker na WM'ce nie będzie mógł się wysilać,czyli albo przegra albo dadzą mu słabego rywala.Szkoda że aż tyle bd pauzował.Hitman na house showach fajnie.EDGE zasługuję na miejsce w WWE Top 50 Superstars of All Time. :)CM Punk tak samo jak Deadman ,szkoda że tak długo bd pauzował.Celtycki wojownik jest twardy. Coraz mniej wrestlerów w TNA. Jeszcze trochę i TNA przestanie istnieć.Jeff opuści impacty ;/;/ szkoda.Dzięki za newsy.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Striker GM'em SD ? To świetny pomysł. Teddy jak GM spisuje się naprawde dobrze, ale może już czas by ktoś go zastąpił. Striker jest do tego idealny. Tylko, że narazie mówi się o nim, a jak będzie potem zobaczymy. Co do Taker'a są dwa wyjścia. Albo się spręża i się rehabilituje albo kończy karierę. Po co miałby walczyć na WM'ce nie na 100% skoro może odejść niepokonany. Szkoda Punk'a. Skończył z SES i mogli mu wymyślić ciekawy storyline. Sheamus'em się nie przejmuję, bo nie jest to nic poważnego. Rhino odchodzi z TNA ? Ciekawe kto będzie następny.

Dzięki za newsy.

ksgj.png

Matt Striker GM'em SD ?! Czy to jakiś żart ? Dla mnie to słaby pomysł. Striker nie podchodzi mi do gustu... I oby nie wymyślili znów anonimowego GM'a SD =))

Co do HHH'a w TV i HBK'a w radiu to niezły pomysł. JeffHardy15 tylko idzie pytanie gdzie znajdziesz amerykańskie radio ?

Skoro Taker może nie wystąpić na WM'ce to niech pójdzie na emeryturę albo kuruję się naj jak szybciej (nie wiem jak to napisać).

Punk i Sheamus mnie nie obchodzą, niech tam robią co chcą...

A teraz o TNA. Szkoda, że nie będzie Jeffa już na iMPACT'ach. Kurde no ! Kolejny ECW Original zwolniony ? Coś "they" kombinują.... :twisted:

Jestem za wprowadzeniem Teddy'ego do HOF. Myślę jednak że nawet jako Hall Of Famer, Long mógłby dalej byc GM'em niebieskiego brandu. Spisuje się na tym stanowisku bardzo dobrze, więc może jeszcze tam trochę posiedziec. Gdyby jednak miał odejśc to myślę że Striker jest odpowiednią osobą, która może godnie zastąpic Longa. W razie gdyby Lawler nie mógł wystapic na tym specjalnym Raw, to chciałbym aby zastąpił Go JR. To byłoby naprawdę dobre rozwiązanie. Na ten moment nie wierzę w to, że Taker nie wystąpi na Wrestlemanii. Nawet wtedy, gdy byłby w nienajlepszej formie to i tak zawalczy na największej gali roku. Mam jednak nadzieję że da już sobie wkrótce spokój bo jak widac już chyba dalsza kariera nie ma żadnego sensu. To tyle na dziś.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...