Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Regal odejdzie, incydent Jeffa, CZW/wXw, powrót DX i Nasha?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

regal.jpg

:arrow: Mimo niedawnego podpisania swojego 4 letniego kontraktu z federacją, William Regal ma zamiar przejść na emeryturę. Ostatnio, co mu się nie podobało odgrywał rolę jobbera w Dark Matchach. Nie wiadomo więc, czy dojdzie do jego Title Shotu na pas mistrzowski USA.

:arrow: Do zasad Main Eventu na Survivor Series został dodany kolejny warunek. Podczas walki o pas WWE, Orton vs Barrett, żaden z członków Nexus nie może wmieszać ani przebywać koło ringu. Sędzią specjalnym będzie John Cena, więc nic nie wiadomo... zapowiada się ciekawie.

:arrow: Podczas Dark Matchu na ostatnim SmackDown, Rey Mysterio wraz z Edgem pokonali Alberta Del Rio oraz mistrza wagi ciężkiej, Kane'a.

:arrow: Kolejna komplikacja w życiu The Great Khaliego. Tym razem reżyser najnowszego filmu, złożył pozew do sądu o nie wywiazanie się z umowy. Chodzi tutaj o nakładające się terminy hinduskiej wersji 'Big Brothera' oraz promocji najnowszej produkcji - 'The Saviour'.

:arrow: Old Schoolowe Raw zostało wzbogacone w legendarne nazwiska takie jak:

• Nikolai Volkoff
  • Gene Okerlund
  • Irwin R Shyster

:arrow: Zarząd planuje bardziej obfite storyline'y, gdyż obecna era PG nie przypada do gustu wielu fanom. Nie wiadomo, czy miałoby to oznaczać koniec WWE4Kids, ale jednak Vince McMahon przyznał, że poczynia ruchy w kierunku większego widowiska i przypływu emocji w ringu.

Total Nonstop Action Wrestling

tna.jpg

:arrow: Jeff Hardy podczas ostatniego iMPACT'u zachował się dziwnie w oczach zarządu. Odmówił wcześniej opłaconej sesji z fanami będącymi na gali. Nie wiadomo jeszcze, czy zostaną wyciągnięte z tego jakiekolwiek konsekwencje. Mówi się, że to nie był występek pod jego gimmickiem.

:arrow: Oficjele nie są zadowoleni z postawy Robbiego E w ringu. Nagrywanie walki na iMPACT 18 listopada podobno nie poszło po myśli za pierwszym razem. W życiu prywatnym mistrz X Division jest nauczycielem WFu w liceum.

:arrow: Kurt Angle został niedawno zapytany na Facebooku o jego przyszłość w świecie wrestlingu. Stwierdził, że wszystko jest możliwe, póki co jest związany z TNA, ale w przypadku braku przedłużenia kontraktu, lub napięciu na linii z zarządem myślałby o powrocie do WWE.

Scena niezależna i inne

xpac3.jpg

:arrow: X Pac oraz New Age Outlaws bardzo chcieliby powrotu DX. Już teraz planowane jest ich tourne zatytułowane 'DX Reunion'. X Pac'owi nie spodobał się powrót i zachowanie DX w erze PG i chciałby, powrotu prawdziwych degeneratów. Mówi, że to musi być prawdziwe, a nie udawane!

:arrow: Steve Austin szykuje się do kręcenia kolejnego filmu. Tym razem będzie on o jednostce SWAT, a będzie nosić nazwę 'Hangar 14'. Stone Cold nie ukrywa swojej radości z powodu kolejnej przygody w karierze aktora. Chciałby kiedyś wystąpić w jednej produkcji z The Rockiem, ale póki co jego kolegom na planie będzie jeden z byłych fighterów UFC, Keith Jardine.

:arrow: Kevin Nash głęboko myśli nad powrotem do WWE, podobno miałby dostać za to duże pieniądze. Kevin już wcześniej wyrażał w dziwny sposób chęć występu w Royal Rumble Matchu. Miałoby to idealnie nawiązać do jego story, które miałoby się toczyć z jednym z dwójki Undertaker, Kane.

:arrow: CZW powróciło już do Stanów Zjednoczonych, po udanym torune w Niemczech. Podczas występów tej federacji było również obecne wXw, i wraz z tą federacją pomyślnie udało się przeprowadzić show 'Enter the Combat Zone'.

:arrow: Podczas 'Night of Infamy 9: Betrayal' ma zadebiutować The Warrior. Narazie nie wiadomo, pod jaką postacią miałoby się to stać. Podobno story dla tego zawodnika nie jest jeszcze w pełni przygotowane.

:arrow: Federacja wXw planuje teraz tourne po USA. Najbardziej znana europejska organizacja planuje live eventy w dniach od 8 do 10 kwietnia oczywiście 2011 roku.

:arrow: Poniżej prezentuję rownież aktualną kartę na galę Pro Wrestling Guerrilla 'Cyanide: A Loving Tribute to Poison':

• Peligro Abejas© vs Kings of Wrestling
  • Kevin Steen vs Akira Tozawa
  • Brandon Gatson vs Joey Ryan
  • The Fightin' Taylor Boys vs The Young Bucks
  • Roderick Strong vs Chuck Taylor
  • The Cutler Brothers vs RockNES Monsters
  • Peter Avalon vs Willie Mack

MAIN.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• SweetChinMusic

1

• Piledriver1674325991

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Regal emerytura niech pociśnie z pół roku niech dadzą mu ten pas USA. Coś zrobią dla niego no i tyle. I niech odejdzie z jakąś godnością. No ta kolejna zasada ME mnie szczerze nie dziwi w sumie to było logiczne, ale sama walka jest bardzo ciekawa choć ja jestem na 100% pewien, że to Wade wygra. Kurde ten Mysterio i Edge to są ostatnio jakieś terminatory. Ech, Khali i tak pewnie sprawę wygra. Ale w sumie ta fotka z filmu którą pokazał Pietrek jest świetna. Uu jak Vince mówi to coś musi się święcić. A zaczyna być w WWE ciekawie.. Nawet bardzo, ale żeby nie zrobił mi jakiegoś udawanego tego bo to będzie BULL SHIT. Jeff pewnie się czegoś nawdychał i nie chciał wyjść proste. E ten Robbie. Jakiś On taki, taki, nie przypadł mi do gustu, ale to, że jest nauczycielem WFu tym bardziej. Kurt w WWE. Zakład, ze byłby feud z Jackiem? Mm prawdziwe Dx..? Trzy razy TAK! Ten SCSA to niedługo Rocka pogoni w filmówce, ale On ma ryj takiego twardziela. Ach ten Nash, ale ciekaw jestem czy jakby wrócił to nie byłby Dark Matchowym zawodnikiem. Dziękować ze niusy.

Regal ma fochy... No może uzasadnione, bo coś mu się należy bo tylu latach. Jednak czy odejdzie, czy nie, i tak go nie lubie i mało mnie interesuje. Ten news z bardziej obfitymi storylineami bardzo ciekawy, ale nie wiem co o tym myśleć, mam nadzieje że coś ruszy. Jeff już całkiem przedawkował. Robbie E? Przecież mówiłem że to jeden wielki nie wypał. Nauczyciel w-fu =)) Niezłą beke z niego uczniowie mają. wXw rośnie coraz bardziej w siłę, brawa dla tej fedki, trzymać tak dalej. Dobra robota :t_up:

No ostatnio sie nie wypowiadam w newsach, ale są takie dobre, że nie wypada sie nie wypowiedzieć.

Regal na emeryturze? Moim zdaniem to dobry pomysł, bo jak cały czas podkreślam NIE MA MIEJSCA W ME. Nie ma szans, no ew. na pas US, o ile go nie zunifikują na SS, ale to i tak żadne zakonczenie kariery dostać pas, który dopiero teraz zyskuje wartość, ale i tak jest to mała wartość...

Kombinują z Tym main eventem nie chcą zrobić, żeby walka toczyła sie do jednej bramki i Orton miał jakieś szanse, a Ja wam gadam, że Orton ten pas utrzyma, bo sie znowu fochnie za żle przyjetego prostego i znow ktos wyleci z federacji... nie no za bardzo mnie poniosło, ale pierwszy raz chce, żeby Orton wygrał walke, bo Barett z nexusem i tak przy pasie zostanie, a Cena jak zostanie "zwolniony" to powróci na RR jako heel, wygra walke i bedzie miał tą daremną walke z Ortonem na WM'ce, którą w tym wypadku bym przewinął...

Khali niech tam ma rozprawy jest w tym big brotherze... byle jak najdalej od wrestlingu, a przynajmniej od jakichkolwiek pasów no ew. z Byk Szołem Tag jakichś stoproeloniezniszczalnych gigantów.

No osłabienie ery PG, nie mówie o walkach, ale już dodają "bardziej brutalne" stypulacje, jeszcze tylko "zalegalizują" chair shoty i krew od czasu do czasu i bedzie ładnie i pięknie i jestem ciekaw czym sie hejterzy oglądający TNA beda tłumaczyć... Wygląda to fajnie, ale w WWE to co wygląda świetnie zazwyczaj konczy sie klapą, za to to co zapowiada sie daremnie konczy sie większym sukcesem niz przewidywano...

Nie wiem o co Jeffowi chodziło, może chciał sie jeszcze bardziej podkreślić jako heel? Nie mniej jednak moim zdaniem wyszło to wbrew opini CT bardzo dobrze, ale co ja tam wiem...

Powrót DX świetna sprawa, ale czemu nie w WWE i czemu bez Huntera? On jest ikoną Degenerantów, kurde chciałbym powrotu starego składu rozpieprzającego wszystko, może jakoś sie dogadają z Vincem, który chce jakoś zwiększyć widowisko, bo ta ekipa jest tego gwarancją! Tak czy siak jak to ruszy musze to prześledzić dokładnie.

Kevin kombinuje jak kon pod górke... Jest klasycznym przykładem legendy WCW, która nie wie kiedy powiedzieć sobie dość. W TNA nie dostał tego czego chce, to sie do WWE pcha, raczej jak wróci do na wysokie stanowisko, bo to przecież legenda, a legendy wszyscy szanują... sam nie wiem co o tym myśleć. Ja po cichu mam nadzieje, że Sting nie podpisze nowego kontraktu z TNA i dołączy do HoF, wcześniej tocząc niezapomnianą walke na WrestleMani z Undertakerem! To by było najgenialniejsze posunięcie jakie mógłby zrobić Creative Team WWE!

No i Dziękuje za Newsy :t_up:

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Różnica między The Rockiem a Austinem jest taka, że ten drugi zawsze chętnie wróci na jeden wieczór, czy jest specjalnym sędzią(WM 23, czy CS 08). Często wypowiada się na temat wrestlingu, zawsze gdy w WWE jest jakieś ważne wydarzenie, on się pokazuje. Tego drugiego od kilku lat w telewizji widziałem tylko raz(Smackdown z bodajże 2 października 09) i to jeszcze nie na gali, a jedynie wygłosił promo gdzieś tam. Austin niech gra sobie w filmach, a i tak będe go darzył dużo większym szacunkiem niż Rocka, który federacje dzięki której jest kimś, olał konkretnie, on niech nawet nie wraca. Myślę że dla Regala można zrobić feud z jego uczniem, ich walki stały by na wysokim poziomie. Poczekał bym z tym do WrestleMani, gdzie ew. Regal mógłby zakończyć karierę wrestlera, przegrywając walkę z Danielsonem.(Byle nie jak JBL, który najpierw prawie pokonał Cene, a potem przegrał z Mysterio w 20 sekund, co w przypadku Regala jest jeszcze bardziej możliwe, patrząc na jego pozycje). Ciekawie będzie się działo na Survivor Series. Nie mam pojęcia kto wygra, bo i Cena może zrobić sobie przerwe od występów, kończąc kariere na miesiąc, albo może pomóć jednak szefowi przechodząc w końcu heel-turn(co jest całiem możliwe i było by najlepszym i najbardziej opłacalnym patrząc na storyline rozwiązaniem).Może Vince pomyśli, że jak Jeff może to i Cena też :roll: Mnie tam obecna rola Edga nie przeszkadza, publika na niego niesamowice reaguje(ostatnie SD), a przynajmniej wraca teraz do starej formy, co chyba cieszy najbardziej. Promowany jest teraz dlatego, ponieważ to on jest najbardziej wiarygodnym pretendentem do tytułu, patrząc na to, że Kane rozprawił się z bratem trzy razy. Szanse na wygranie podczas Survivor Series ma raczej żadne, choć dużo bardziej jestem w stanie uwierzyć w jego zwycięstwo, niż np. takiego Del Rio(coś jak Morgan w TNA). Nie ma brata, więc trzeba dać monsterowi kogoś innego, pasa bronić musi. Te Old Schoolowe Raw może wyjść bardzo dobrze, jeżeli legendy nie będą mieszały się w walki, a jedynie zobaczymy z nimi kilka segmentow, bo niektórych w ringu to ja widzieć bym już nie chciał. Austin również mógłby się pojawić na moment, lecz to raczej wątpliwe, a szkoda, chciałbym widzieć jak rozpierdala całe Nexus stunerami, a na końcu i tak dostaje RKO :lol Co do tego końca 4kids, przez najbliższe miesiące raczej nie ma na to czas, choć była by to bardzo miła niespodzianka. W takiej sytuacji WWE zjadało by TNA na śniadanie i wątpie, by ktoś wtedy zainteresował by się słabym nie ukrywajmy produktem Dixie, a Bischoff mógłby znowu powymyślać że to głupota cofać PG :lol Ja czystych chair shotów bym osobiście nie odbanowywał, bo może to spowodować niezłą kontuzje(jak u Andersona), lecz nic nie szkodzi na przeszkodzie, by odbanować zasłanianie się przed "strzałami z krzesła". Widze że niektórzy myślą, że jak skończyło by się PG, to odrazu krew lała by się litrami w każdej walce, po przyjęciu obojętnie jakiego finishera czy uderzenia przedmiotem. Krew powinna IMO pojawiać się jedynie w Main Eventowych pojedynkach, bo dodawała by takiego smaczku do walki. Nie wiem co jarali żeby dać Robbiemu E X Division Championship, ale musiało być mocno. Po walce na TP ten pas przestał dla mnie istnieć i równie dobrze można już go usunąć na dobre, skoro trzymają go takie beztaleńcia, jak właśnie to coś co na finishera ma necbracker. Nash jako GM? Tak. Jako wrestler? Nigdy w życiu. To z tym Jeffem to pewnie zaplanowane, bo jak można było zauważyć na PPV, niektórzy jeszcze mu kibicują, a to nie wypada największemu heelowi w federacji. Dzięki za newsy :)

dop Pro: No naprawdę chłopaki jestem mile zaskoczony. Takie komentarze jak Twoje i Pile'a aż chce się czytać :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Regala troche szmacono ostatnio, był typowym Jobber'em, przegrywał wszystkie walki w Dark Match'ach na Raw i na Superstars. Pokonywali go np. Yoshi Tatsu i rozumiem jego flustrację. Jednak jeśli zapowiedziałby swoje odejście to nie będzie lepiej traktowany. Powinien poczekać na to czy dostanie pas US czy nie. Mozliwe, że w WWE odezwie sie serce idadzą mu na koniec pas US, chociaż o ten pas walcza jak narazie sami młodzi zawodnicy i jest ich troszke dużo. Bryan, Miz, R-Truth, JoMo - konkurencja jest i nie wiem z kim miałby wejść w feud. Może z Danielem któremu planowano wmienienie gimmicku i wtedy mógłby dac wieksze pole do popisu Regalowi. Jeff nie powinien robić takich rzeczy, bo tylko mu to zaszkodzi. Ma pas i powinien tanczyc jak mu zagraja. Co innego jest z Kevinem Nashem, którego powrót do WWE byłby ciekawą sprawą. Podobnie jak powrót Kurta Angle. Jeśli takie miały by miejsca to do WWE powróciła by stara, dobra elita wrestlerów. Jeszcze brakuje Stinga. Robbie E też nie podoba mi się za bardzo w ringu. Dobrym ruchem jest pas dla niego, aby go wypromowac, ale szybko Lethal powinien go odzyskać. Dzieki za newsy, czekam na kolejne.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Po pierwsze przykra informacja o Regalu. Świetny technik. Świetny przy micu. Ogólnie zajebisty wrestler i aż się płakac się chce patrząc na jego pozycje w federacji. Feud z Danielsonem i koniec kariery na Wrestlemanii byłoby piękne. Co do tego co powiedział Sebu to ja nie boję się o to, że skończy jak JBL, bo raczej w takiej sytuacji Bryan by się wstawił zanim jako uczeń, a sam William nie zrobiłby wszystkiego co mu każą :P Chciałbym pięknej walki na WM z Danielsonem. Co do końca 4KIDS to jeśli początek końca nie zacznie się teraz to już nigdy nie będzie takiej szansy. A pojawiła się ona dzięki przegranej w wyborach Lindy. Jak wiadomo Era PG była przez tą kampanie amerykańskiej wersji Palikota. A teraz trzeba wszystko bacznie obserwować i ogólnie nie zdziwiłbym się gdyby na SS w ME pojawiła się krew :P Old Scholowe RAw dziwne. Legendy niby są ale dlaczego nikogo z Ery Atti?? A może własnie na tym RAW zaskoczą i nagle wskoczą Lita, Rock, SCSA i inne legendy czasów Atti-Invasion. I może jakiś Battle Royal legendy starych czasów vs legendy Atti vs obecne gwiazdy. Byłoby to świetne ale to tylko moja wyobraźnia, bo czegoś takiego nie będzie, a przynajmniej nie teraz. Dużo mówi się o Nashu w WWE i chętnie bym go zobaczył. Według mnie najlepszy z tych gigantów jeśli chodzi o ring skille, a do tego uwielbiam gościa i jego wypowiedzi :P Tournee tego lepszego DX czyli X-Paca i Outlawsów, których uwielbiam. Mam nadzieje, że jakieś filmiki z tego będą dostępne. Najlepsze postacie DX jak dla mnie. To są prawdziwi degeneraci, a nie to DX z czasów PG, które razem ze swoimi "trochę" lżejszymi żartami ssało. Dalej zachowanie JEffa, które świetnie go podbuduje jako heela. Widać, że szykuje się bardzo długi title run.

O czym mówi też nowy pas, który świetnie do niego pasuje.

Kurtowi w WWE mówię stanowcze raczej nie!! :P A co do karty na galę PWG to się ładnie zapowiada. Abejas kontra Kingd of Wrestling i już wiem, że będzie świetna gala. Do tego Strong na gali i Steen vs Tozawa. A do tego gościu, któremu nei wiem czemu markuje czyli Brandon Gatson z Ryanem także będzie się pewnie przyjemnie oglądać. Mam nadzieje tylko, że linki będą bardziej dostępne niż na BoLA, którego jeszcze nie zdołałem obejrzeć :( Dzięki za fajne newsy. :)

Edit: Co do pana up mówisz powroty wrestlerów, a w następnym zdaniu wymieniasz Stinga, który nigdy nie miał żadnego powiązania z WWE i jeśli się tam pojawi to tylko wejdzie do HoF........

Co prawda nie chciałbym oglądac feudu Bryan'a z Regalem bo obu nie lubie ale myśle że jest to dobre rozwiązanie jeśli William ma kończyć. Ma za sobą długoletnią karierę i jeśli to koniec to zasługuje na jakis push. Co prawda z WM'ką to przesada ale dobrze by było dac im feud, i po jakimś czasie walke title vs. career i bye bye Regal. Jeszcze dodali warunek że zwyciężyć można tylko przez submission lub przypięcie czyli generalnie "No DQ" i teraz tylko zostaje pytanie czy Cena odklepie po RKO :P Bardzo ciekawy news o PG. Rychło w czas odkryli że nie pzypada ona do gustu wielu fanów. Bardzo ciekawe co z tego wyniknie, może rzeczywiście coś się zacznie zmieniać. Chciaż obecne story takie jak Santino z Sheamusem bynajmniej nie wróżą nic dobrego... Moim zdaniem zachowanie Jeff'a jest typowo pod gimmnick. Był czołowym face'm przez wiele lat, teraz musza zrobić coś żeby ludzie przestali go lubić a nie stawienie się na spotkanie z fanami pasuje. Po raz kolejny powtarzam że absoultnie nie chciałbym by Angle wrócił do WWE, wole go w TNA. Z kolei Nash mógłby już sobie odpuścić. Czy on sobie nie zdaje sprawy że jego walki ssą? A jemu się marzy feud z Takarem... Mam nadzieje że WWE go nie weźmie.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jestem bardzo zadowolony z tego że Regal ma odejść na emeryturę.Nie przepadam za nim.Title Shot na pas US?moim zdaniem nie dojdzie do tego.Ma on już 42 lata i dziwnie by to wyglądało gdyby feudował z Bryanem czy Mizem.To że żaden z członków Nexus nie może wmieszać ani przebywać koło ringu to wielki PLUS dla Ortona ale i tak sądzę że Cena będzie ratował swoją skórę i będzie sędziował na korzyść Barretta.Khali a pewno wygra sprawę. A film 'The Saviour' będę musiał obejrzeć:).Im więcej legend na Old Schoolowym Raw tym będzie ciekawiej.Zachowanie Jeffa podbuduję go jako heela.Robbie E ma dwie twarze :) mistrz X Division i W-F man.:):) Sądzę że Kurt zostanie w TNA.Też bym chciał powrotu DX.Chętnie bym obejrzał film z SCSA i The Rockiem.Nash w WWE?? dlaczego by nie.Dobry by był feud z Undertakerem:):)wXw robi wielkie postępy.Cobra robota dzięx za newsy:)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

o, w przeciwieństwie do poprzednich, te newsy b. mi się podobają ;d

emerytura regala - świetny pomysł.! ;D byłam mega niezadowolona z planowanego pushu dla niego, bo nie należy on do dobrych zawodników. a nic mądrzejszego już i tak by teraz wwe nie wymyśliło z nim związanego- żadnego tt, czy feudu

popieram odejście.^ to samo u goldusta..

hoho, ss bedzie ciekaawe ;D

wg mnie stanie sie tak:

jasiu odchodzi, bo kreci jakis wazny film i min totalnie mu nie pasuja miejsca dla filmu i wwe. ma przerwę, a wraca albo na rr, albo na wm'kę.

bo wroci do tego czasu na pewno

ale i odpoczynek na jakis czas sie przydał...

a po drodze z nim powrot ma miec jeszcze y2j, i to on prawdopodobnie ma wrocic jak nie koncem grudnia to na rr i od razu rozpoczac przygotowania na wm. więc jasiek chyba na tej samej gali nie powróci..coz, zobaczymy ;d

edge z...mysterio.?! .... ;x

prosze prosze, koniec 4kids ;> ta wizyta w szpitalu widac przydała się vinc'owi.^

aczkolwiek to chyba byłoby zbyt piękne ;d ale kto wie ;]]

i bardzo możliwe heel turnik jeff'a.^ jak najbardziej jestem za.! ;D ^^

kurt w przyszlosci z powrotem w wwe ;> yeah.! ;D

Randy.! <3 [heel of heels 4ever.! -.-]

Edge ;* Triple H ;* Y2J ;* Miz ;*

wiele osób pisało do mnie z zapytaniem, czemu się tutaj nie udzielam

przepraszam, ale mam zbyt mało czasu ;c

jbc, szukajcie mnie tutaj:

http://zapytaj.com.pl/Profile/user_284644.html pzdr.;))

Regal miał rozpocząc feud z Bryanem na Us Title. Ciekawe jak potoczą się dalsze losy tego zawodnika. Może juz puszczają mu nerwy i chce odejśc bo naprawdę jobbuje teraz na potęgę. Gdzieś przeczytałem że jak narazie nie ma planów co do likwidacji ery 4Kids, ale mam nadzieję że mimo wszystko jakośc produktu WWE polepszy się. Trudno powiedziec czy Vince postanowi znieśc ban na hairshoty i na krew. Gdyby jednak to zrobił, to naprawdę byłby to wielki krok do przodu. Hmm... jeżeli na gali odbędzie się Hair Match to pierwszego z wymienionych przeze mnie banów przydałoby się znieśc. Dziwnie wyglądałoby to jak dany wrestler napiernicza drugiego tylko po brzuchu i po plecach widząc że głowa jest "czysta", czyż nie? Wielkimi krokami zbliża się styczeń i Road To Wrestlemania. Mam wielką nadzieję że WWE bardziej przyłoży się do stworzenia ciekawych feudów i storyline'ów na największą galę roku. Narazie mimo wszystko sceptycznie podchodzę do tego newsa, ale jak wiemy WWE lubi zaskakiwac. Wydaje mi się że incydent z udziałem Hardy'ego był w jakimś stopniu ustawiony. Jeśli się jednak mylę, to myślę że TNA nie powinno wyciągac żadnych konsekwencji ponieważ Jeff pracuje nad umocnieniem swego heel'owskiego wizerunku. Sprawa z Robbie E ukazuje głupotę, która szerzy się w szeregach TNA. U nich chyba wygląda to tak, że gdy ktoś nie spisuje się w ringu i nie podoba się zarządowi to dostaje pas X-Division. Jeśli ktoś myśli że jestem głupi pisząc takie rzeczy to niech wytłumaczy mi tę sytuację. Niechciałbym powrotu DX. Bez Michaelsa nie wyobrażam sobie tego poprostu. Takie jest moje zdanie. I na koniec powiem że niechciałbym widziec Nasha w WWE. Oby tylko Vince nie myślał o jego przyjęciu :roll:.

Dzięki za newsy :).

o, w przeciwieństwie do poprzednich, te newsy b. mi się podobają ;d

emerytura regala - świetny pomysł.! ;D byłam mega niezadowolona z planowanego pushu dla niego, bo nie należy on do dobrych zawodników. a nic mądrzejszego już i tak by teraz wwe nie wymyśliło z nim związanego- żadnego tt, czy feudu

hoho, ss bedzie ciekaawe ;D

wg mnie stanie sie tak:

jasiu odchodzi, bo kreci jakis wazny film i min totalnie mu nie pasuja miejsca dla filmu i wwe. ma przerwę, a wraca albo na rr, albo na wm'kę.

bo wroci do tego czasu na pewno

ale i odpoczynek na jakis czas sie przydał...

a po drodze z nim powrot ma miec jeszcze y2j, i to on prawdopodobnie ma wrocic jak nie koncem grudnia to na rr i od razu rozpoczac przygotowania na wm. więc jasiek chyba na tej samej gali nie powróci..coz, zobaczymy ;d

edge z...mysterio.?! .... ;x

prosze prosze, koniec 4kids ;> ta wizyta w szpitalu widac przydała się vinc'owi.^

aczkolwiek to chyba byłoby zbyt piękne ;d ale kto wie ;]]

kurt w przyszlosci z powrotem w wwe ;> yeah.! ;D

Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale Twoja wypowiedź bardziej mi przypomina opis Siłt foci na Naszej Klasie.Tyle tych ikonek, że aż oczy bolą.I pisanie, że Hell Turn Jeffa Hardego jest możliwy to już całkowity nokaut...

Żeby jednak nie było Off topicu.William Regel wiać, że ma swoją godność.Dopiero pod koniec WWE go zauważa mówiąc o ewentualnym Title Shotcie na United States Championship.Jobbował strasznie.Pojawiał się tylko w krótkich segmentach albo Dark Matchach.Tak być nie powinno.Ten kolejny warunek co do walki na ME podsuwa mi prawdopodobne zdarzenie, ale nie będą tutaj spoilerował, gdyż mam zamiar wypowiedzieć się w Oficjalnej Dyskusji SS, ale to później.Coś krucho z tym Khalim.Niech już wraca do tego Wrestlingu..Chociaż tam jest zauważalny przez Indyjską Publikę.Porzucenie Ery PG ? Dla mnie mało prawdopodobne.Chociaż, gdyby Vince zauważył co się dzieje z TNA, mógłby zaatakować.Jest to całkiem możliwe.Do końca bym tego nie przekreślał.Co do Jeffa widać, że odbija mu szajba..Czyżby za duży push ? Robbie nauczycielem WF...No Comment.Kurt niech lepiej wraca do TNA..Potrzebny jest im bardziej niż sobie mogą to wyobrazić.'DX Reunion'...dobry pomysł.Cieszę się, że ktoś zauważył ten fatalny powrót D-Generation X...bo to co robili obecnie nie może się równać z dawnymi czasami DX..Stevie Austin i The Rock.Bardziej ten pierwszy chętnie powraca, chociażby jako Guest..Kevin Nash w WWE..Niech on przejdzie na emeryturę, a nie zastanawia się nad kolejną federacją.To tyle..Dzięki za Newsy Pro.

paparoach.png

18659.png

Może czas wyjść z bajkowego świata 4KIDS albo przynajmniej nie wypowiadać się o Regalu, który jest świetnym technikiem i przy mikrofonie też sobie świetnie radzi. Radziłbym spojrzeć na jego walki w Erze Atti czy w WCW, a potem mówić czy jest dobry czy nie.

Niechciałbym powrotu DX. Bez Michaelsa nie wyobrażam sobie tego poprostu.

Tak niewyobrażać sobie DX bez Michaelsa choć w najlepszych czasach tej stajni był on tylko niecałe dwa lata..... Nie licze nawet nieudanych reaktywacji z Triplem, które nie mogły się udać. Dla mnie prawdziwym degeneratem jest X-Pac i tak zostanie.

Co do Jeffa widać, że odbija mu szajba..Czyżby za duży push ?

Dobra przyznam szczerze nie wierzyłem, że ktoś będzie zdolny do uwierzenia, że to nei był work. Jakby Jeff tak zrobił bez pozwolenia CT to na następnym Impakcie straciłby pas.

Po pierwsze już ponad miesiąc Jeff jest heelem po drugie szkoda, że zrezygnowałem z moda, bo dałbym ci warna za pierdylion i jeszcze pare pokemonowych znaczków.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...