Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzowie i ich pasy czy długo je utrzymają?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tym temacie chciałbym podyskutować o tym ile kto utrzyma pas .

titlehistory.png

TNA World Heavyweight Championship

Osobiście uważam że Jeff jest dobrym mistrzem wali fajne proma ale jedyną przeszkądą dla tego żeby posiadał ten pas jest jego sprawa w sądzie . Wszyscy wiemy że Jeff może niedługo pójść siedzieć za chandel prochami więć czy młodszy z braci Hardych zdązy sie nacieszyć swoim pasem ? Wszystko zależy od jego sprawy w sądzie ale w obecnej sytuacji daje mu czas do Final Resolution może Genesis wszystko zależy od tego kiedy w Tna pojawi sie mocna grupa Faców którzy będą mogli stawić czoło they w sumie czekamy tylko do powrotu Angela ale kto wie .

TNA X Division Championship

No i niestety ci którzy oglądali Turning Point już wiedzą że nowym mistrzem jest Robie E . Jak dla mnie to pełna poniewierka tego tytułu . Dwa trzy lata temu było nie do pomyślenia żeby wrestler który nie jest HF posiadał ten tytuł no ale to sie niestety stało . Robiemu daje jakieś 2-3 miesiące znając durne pomysły CT TNA dadzą pas następnemu debiutantowi który misiąc wcześniej zjawił sie w federacji .

TNA Television Championship

Ten pas istnieje bo zapomniałem :thinking: Lubie Aj ale ten pas jest totalnie zapomniany walczy sie od czasu do czasu o niego tak właśniwie te walki są wzięte z dupy więc to ten pas pełni raczej funkcje ozdoby niż pasa no ale ponieważ to temat z domysłami ile kto utrzyma pas to powiedzmy 4 miechy dziwnie by było gdyby ten pas był dłużej w posiadaniu AJ .

TNA World Tag Team Championship

Tutaj właśniwie nie ma co dyskutować pasy są na właściwym miejscy i mam nadzieje że MCMG ich szybko nie straci . Chociaż potęcjalni kandydacji to GM ale oni są jeszcze jakby to ując ? Za ciency żeby otrzymać te pasy no ale niesty kiedyś MCMG sie rozpadną i stracą tytuły ale pytanie kiedy ? Ja myśle że jednak to tak szybko nie nastąpi więc daje MCMG jeszcze 4-5 miechów z pasami na ramieniach .

TNA Knockout Championship

Madison Rayne jeste obecną posiadaczką tego pasa i szczerze jakoś mi specjalnie z tym nie wadzie jednak nie dawno do federacji przybyła Micki James który znając TNA niedługo zgarnie tytuł daje Madison czas do następnego ppv czyli Final Resolution .

to wszysko odemnie zapraszam do dyskusji wiem że jest słaba ale to moja pierwsza następna będzie lepsza obiecuje :D

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

2

• mateusz199670

1

Top użytkownicy w tym temacie

WHWC

No to tak. Jak już wspomniałeś Jeff jest dobrym mistrzem, sprawdza się świetnie w tej roli, troche słabo było jak w ogóle nie występował na impactach przed TP ale teraz mam nadzieje że się to zmieni. Dostal nowy pas który mi osobiście się w ogóle nie podoba, wygląda jak zabawka, troche przypomina pas div i pasuje tylko do Jeffa. Mam nadzieje że jak go straci to wróci stary pas. No własnie sprawa w sądzie. Co zrobi TNA jeśli Jeff pójdzie tego 8 grudnia na rozprawe i już z niej nie wróci? Kolejny turniej...? Myśle że jest opcja że na FR które jest 5tego Jeff pas straci i jak na rozprawie będzie wszystko ok na pierwszym impaccie po FR go odzyska. A jeśli chodzi o takie już stracenie stracenie, na stałe to daje mu więcej niż do Genesis. Bedzie miał pas tak długo jak długo będą rządzić immortals a to potrwa. Jako kandydatów do odzyskania go widze Andersona, Morgana lub Hardego Matt'a. Fajną opcją byłoby jakby Dixie poszła po pomoc do brata mistrza i ten z ziomami z AAA przyszedłby z odsieczą TNA.

Strata: FR na chwile (chyba że pójdzie siedzieć) a tak na stałe hmmm luty/marzec/kwiecień

X- Division

Hmmm to jest dziwne. Nie będę już po raz kolejny pisał że to co się dzieje z tym tytułem to jakiś żart. Robbie dostał go kompletnie nie zasłużenie. Nie mówie że nie ma umiejętności, nie wiem tego, nie miał jeszcze okazji ich pokazać. Czytałem że CT nie jest z niego zadowolony. Zresztą po ostatniej walce mix tag team wcale się nie dziwie, nie mam pojęcia co to było... Myśle że jeśli się nie sprawdzi w roli mistrza pas straci szybko. Tylko kurcze na rzecz kogo? Lethal był mistrzem wcale nie lepszym... Yhh ta dywizja podupada... Niestety...

Strata: Jeżeli się nie sprawdzi juz na FR w rewanżu a jeżeli jakoś da rade to okolice lutego

TV Championship

Yhh tu też się całkowicie zgadzam. Po co w ogóle mu ten pas? Chyba tylko po to żeby nie mówiono że taki dobry zawodnik chodzi bez tytułu i marnuje sie z Flairem... Nie prowadzi o niego żadnych feudów. Nie mam pojęcia w ogóle po co zmieniali mu nazwe. A kurcze zamiast walczyć o niego ni z tego ni z owego z byle kim co jakiś czas bez żadnego podkładu mógłby z nim pofeudowac np Pope zamiast z Abyssem i by było fajnie. Nie mam pojęcia kiedy go straci bo ten pas praktycznie nie istnieje. Zdobył go ni z tego ni zowego w walce z dupy wziętej, broni go też tylko w atkich walkach i nic nie wskazuje by coś się miało zmienić. Może jak juz wyeliminują wszystkich z EV2...

Strata: brak pomysłu

TT Championship

A mi się właśnie wydaje że przychodzi czas na Gunsów. Jakby nie było pasy trzymają od 4 miesięcy. Zrobili dobry feud z GM, znaczy feud... Dobre walki były i tyle :P Ale GM się na mistrzów raczej nie nadają, zero charyzmy. Ale widze inny feud. Mianowicie spełnienie moich marzeń i feud z Ink Inc. Jakiś czas temu w niusach było zdjęcie jakiejś Punkówy i pisało że ma ona dołączyć do Ink Inc. Było też info o rzekomym połączenie Sabina z Velvet. I to by pasowało wszystko do siebie. Heelturn Ink Inc i swietny feud gotowy, na koniec zmiana mistrzów.

Strata: Genesis

Knockout's Championship

Moim zdaniem Madison dostała ten pas tylko dla tego by Mickie mogła go jej odebrać. Nie mogła feudowac z Angeliną bo to by wymagało turnu którejś a w sumie wtedy innej kandydatki niż Madison nie było. Tara miała wtedy jeszcze za słabą pozycje. Sądze że Mickie na FR zakończy feud z Tarą wygranym pojedynkiem w jakiejś stypulacji No DQ a na genesis zgarnia pas.

Strata: Genesis

Knockout Tag Team

Haaa pisałes czy jeszcze poamiętamy o TV Championship bo go nie widać a tego czegoś nie widać do tego stopnia że sam o tym zapomniałeś :P Ogólnie takiego czegoś to ja jeszcze w żyiu nie widziałem. Nie mówie że jakos tęsknie za tymi pasami na ale... Nagle Bp straciło pasy w zupełnie nie zapowiedzianej walce, na zwykłym impaccie i to na rzecz teamu który walczył razem pierwszy raz a na dodatek Hamade widziałem wtedy ogólnie pierwszy raz na oczy... Było to z 4-5 miesięcy temu. Od tego czasu ten team wystąpił razem 2 razy. 2 razy na impaccie ni z tego ni z owego obroniły pasy i tyle... Ale to też było dawno temu... Myślałem że zrobili to tylko na potrzebe tego zamieszania w BP i jak wszystko się już unormuje to odzyskają pasy. Ale czas mija, Angelina straciła pas już dawno, nic konkretnego z Velvet nie robią a o pasach ani widu ani słychu jak i o ich posiadaczkach. A nie przepraszam Wilde pojawiła się ostatnio w teamie z... Lethalem... Yhh niewiem ale BP powinny te pasy jakos niedługo odebrac i pofeudowac o nie np z Madison i Tarą jak już ta pierwsza straci pas... A Mickie wtedy z Saritą, byłyby niezłe walki.

Strata: Niedługo...

• 1 miesiąc temu...

Zastanawiałem się co zrobić z wydarzeniami z Genesis, czy się nadają na nową dyskusje, czy wystarczy napisac w wynikach i wtedy sobie przypomniałem o tym temacie i moim zdaniem jest on idealny do tego celu bo przeciez na tym ppv wszystkie pasy męskie zmieniły właścicieli. Aha nie edytowałem swojej poprzedniej wypowiedzi specjalni i z premedytacją nabijając sobie posta :P A na serio to chciałem bardzo wyraźnie to oddzielić żeby się nie mieszało ;] Dobra więc:

WHC- Mr. Anderson

W życiu bym się nie spodziewał że Anderson zdobędzie ten pas a jeśłi to że zrobi to tak szybko. Byłem pewien że Jeff potrzyma pas do Lockdown/Sacriface a tu taka niespodzianka. I teraz kwestia czemu tak sie stało. Myśle że TNA ma dość Jeff'a, jego afer, rozpraw, ćpania, braku kondycji, ssania w ringu i wcale im się nie dziwie. Myśle że sam sobie skrócił titlerun a Anderson tylko na tym skorzystał. Hardy pewnie dostanie rewanż na AAO przegra i immortals wprowadzi nowego pretendenta którym powinien być nikt inny tylko AJ. Wtedy wróciłby na zasłużoną pozycje bez konieczności bezsensownego faceturn'u a i feud byłby raczej dobry. Tylko czy immortals będa chciali tyle czekać? Byli tak blisko wszystkich pasów i Anderson wszystko znieszczył. Znaczy gdyby sami nie pchali Hardego do tego meczu do AAO mieliby wszystkie pasy więc sami sa sobie winni. I teraz są tylko dwie opcje. Albo odbiorą mu ten pas od razu na najbliższym impactcie jakimś mrocznym sposobem, wtedy Anderson odzyska go na AAO a jeśli nie co bardziej prawdopodobne Hardy doatnie rewanż, zrobia nowy feud z AJ i pas zmieni własciciela za 3-4 miesiące.

XDC- Kazarian

Moim zdaniem świetnie że zdobył ten pas, będzie świetnym mistrzem co pokazał już na tych paru segmentach przed ppv. Mam nadzieje że nie będzie feudował z Lethal'em bo to już by było troche nudnawe pozatym Lethal robi głupie miny jak się złości. Najlepiej jakby dostał feud z Sharkboy'em ale nie wiem czy to realne chociaż chyba po coś przywrócili tego zawodnika... Nie tylko po to by wszedł, walnął Cookie i upił się na imprezie Young'a... Jeśli nie on to zostaje tylko Bryan z którego postacią też się dzieją dziwaczne rzeczy ostatnio. W jednym i w drugim przypadku feud może byc dobry i mogą go dobrze pociągnąć jeżeli tylko będą chcieli.

TV Championship- Abyss

Chyba najsłabszy punk wśród mistrzów immortals. Chociaż z drugiej strony jak ktoś gdzies napisał zasłużył sobie za całą podbudowe przed BfG chociaz na to. Tyle że moim zdaniem ten pas do niego nie pasuje... Dla niego jak dla mnie murowanym kandydatem do feudu jest Morgan który chyba przy obecnej sytuacji będzie musiał na jakiś czas się pożegnac z ME. Myśle że Abyss pierwszy straci pas z obecnych mistrzów. No chyba że Anderson'owi postanbowią go odebrac od razu.

TTC- Beer Money

Oj mega się ciesze że wreszcie dostali te pasy. Mój ulubiony team i życze im jak najdłuższego titlerun'u. Mogą stworzyć świetne feud i świetne walki. Mam nadzieje na feud z Ink Inc albooo z Wolfem i Magnusem którzy raczej powinni być facami teraz. Nie ma się tu co bardzo rozpisywac, to są dla nich dwie opcja i myśle że jedna napewno się sprawdzi.

Madison straci pas za miesiąc a KTTC to jakiś żart więc nie będę o tym pisał.