Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Higuchi nie żyje, Orton vs Cena, SCSA, nowy dominator i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

Stone_Cold.jpg

:arrow: Zarząd planuje poraz kolejny sięgnąć po Steve'a Austina. Podobno Stone Cold cieszy się dużą popularnością wśród widzów i przykuwa ich uwagę do gali. Jego pojawienie się miałoby nastąpić na Raw pod koniec listopada. Sam gwiazdor nie potwierdza jeszcze tych informacji.

:arrow: Mason Ryan ostatnio angażuje się w Live Eventy. Podczas ostatnich pokonał między innymi Trenta Barrettę oraz Chavo Guerrero.

:arrow: WWE planuje również jednorazowego pokazania się przez The Rocka. Dwayne ostatnio promuje swój kolejny film 'Faster' i Raw byłoby idealną okazją na jego promowanie.

:arrow: Tiffany zaanażowana została w tour WWE po Europie. Nie pokazuje się w ringu, jednak czynnie promuje federację.

:arrow: Ezekiel Jackson zyskał w oczach Creative Teamu gimmick dominatora. Potwierdzją to jego ostatnie walki, które wygrywa szybko, ale raczej mało efektownie.

randy-orton.jpg

:arrow: Randy Orton za pośrednictwem wywiadu wyraził chęć walki z Johnem Ceną na Wrestlemanii 27. Dodatkowo chciałby, aby podsmakiem był pas mistrzowski WWE. The Viper oczywiście chciałby zwyciężyć ten pojedynek, nawiązał również do przeszłości w OVW.

:arrow: Podczas touru po Europie federacja planowała Main Eventy - Rey Mysterio vs Alberto del Rio. Jednak z powodu częstych i dotkliwych kontuzji Rey'a, zdecydowano aby zamiast niego występował Kofi Kingston.

:arrow: Poniżej terminy i miejsca spotkań WWE z fanami podczas touru po europie "WWE WrestleMania Revenge":

• 13 kwietnia - Glasgow, Szkocja
  • 14 kwietnia - Belfast, Irlandia Północna
  • 15 kwietnia - Dublin, Irlandia
  • 16 kwietnia - Birmingham, Anglia
  • 17 kwietnia - Newcastle, England
  • 17 kwietnia - Liverpool, Anglia
  • 19 kwietnia - Cardiff, Walia
  • 20 kwietnia - Bruksela, Belgia
  • 21 kwietnia - Strasbourgh, Francja
  • 22 kwietnia - Lievin, Francja
  • 23 kwietnia - Lyon, Francja
  • 24 kwietnia - Lyon, Francja

:arrow: Jerry Lawler dostał ostatnio lekkiego urazu kolana oraz nabawił się infekcji. Wyklucza to go z Raw podczas gal w Wielkiej Brytanii.

Total Nonstop Action Wrestling

mick+foley.jpg

:arrow: Mick Foley przyznał podczas jednego z wywiadów, że bumpy zbierane podczas jego całej kariery w świecie wrestlingu, doprowadziły do trwałego uszkodzenia mózgu.

:arrow: Shark Boy po usunięciu z rosteru, został w TNA. Będzie teraz pomagała na backstage oraz od czasu do czasu sędziować. Możliwe, iż niebawem ukaże się z nim story.

:arrow: Mr. Anderson po przejściu operacji zapowiedział, że powróci już za tydzień. Oznacza to, że wróci do rywalizowania o pas TNA z Jeffem Hardym.

serena-deeb.jpg

:arrow: Na celowniku Dixie Carter znalazła się Serena. Podobno fedracja już prowadzi rozmowy w celu zatrudnieniu byłej divy WWE.

:arrow: Na przyszły tydzień planuje się również powrót Tylor Wilde. Nie wiadomo, czy weźmie czynny udział w gali, ale powiedziała że pojawi się na iMPACT'cie.

Scena niezależna i inne

ted-dibiase1.jpg

:arrow: WWE planuje wydanie kolejnej płyty DVD o Million Dollar Manie, Tedzie DiBiasim Sr. Wczoraj natomiast jego syn obchodził swoje 28 urodziny.

:arrow: W wieku 81 lat zmarł Joe Higuchi. Był on sędzią w takich federacjach jak AJPW czy NWA. Sędziował ponad 20 tysięcy walk między innymi w NOAH. Swoją karierę jako sędzia rozpoczął już w latach 60tych.

:arrow: Yoshi Tatsu promuje obecnie w Japonii najnowsze wydanie gry z serii SmackDown vs Raw, stąd jego brak w Dark Matchach.

:arrow: Dziś na DVD i Blu Ray zaczęto sprzedawać film z udziałem Big Showa 'Knucklehead'.

:arrow: Jutro Mick Foley będzie gościem programu 'The Daily Show' na Comedy Central.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• DirtDevil1674325924

1

• Brem

1

• Blazi

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

SCSA wskakuj na raw.The Rock też bd miło jak zawitasz do WWE.:)Mason Ryan robi duże postępy.Powodzenia.Ezekiel Dominatorem?? No może i racja. Nie wygrywa efektownie ale wygrywa.The Viper vs Cena na WM'ce o pas WWE -Coś wspaniałego.Czyli anderson wraca i bd kontynuowany feud między nim a Hardy'm.Ted DiBiase Jr. Najlepszego!!

Dzięx za newsy :t_up:

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Kolejna walka Cena vs Orton z tą różnicą, że na WM-ce? Nie zrozumcie mnie źle Triple Threat z WM 24 z ich udziałem (i Tripla) był bardzo fajny ale może najwyższy czas na promowanie nowych gwiazd? Takich jak The Miz? Osobiście chętnie bym zobaczył kogoś innego na main event'cie Wrestlemani niż Cena, Orton czy Triple H. Ewentualnie taką walkę bym zaakceptował gdy tuż po niej wyjdzie Miz i wykorzysta walizkę - to byłoby niezłe :twisted: . The Rock ma już się tak pojawiać na Raw od rocznicy 10-lecia SD!. Pamiętacie? Wtedy to Rocky ogłosił, że w przyszłości będzie guest host'em Raw (jak rozumiem w takiej roli ma się pojawić) i od tego czasu takie informacje wciąż i wciąż się powtarzają a Rockiego jak nie było tak nie ma. Osobiście bardzo by się cieszył gdyby faktycznie się pojawił na Raw.

Również bardzo się ciesze na wieść, że Seren'a może się pojawić w TNA. Kiedyś TNA faktycznie miało najlepszą dywizje kobiet i choć teraz są tam również bardzo dobre wrestlerki (zwłaszcza po debiucie M.J) to po odejściu Awesome Kong i ODB jest tam ile? 6 Knockouts? Po in-ring debiucie Katie Lea Burchill i przejściu Sereny Kockoutki znowu mogą być na szczycie. Jeszcze w sumie mogliby sprowadzić z powrotem Melisse Anderson (a.k.a Alissa Flash).

beznazwyi.png

Stone Colda chętnie zobaczyłbym jeszcze na Raw. Może WWE zrobi niespodziankę i SCSA pojawi się za tydzień na 3-godzinnym, Old Schoolowym Raw. A Rock niech sobie kręci te swoje filmy, ja Go tam na Raw nie potrzebuję. Orton chciałby się zmierzyc na Wrestlemanii, ale ja wnoszę sprzeciw. Ileż można oglądac pojedynków tych dwóch panów pomiędzy sobą :roll:. Jeśli TNA dogada się z Sereną to mam nadzieję że pokaże się z dużo lepszej strony niż w WWE. Pamiętamy przecież tę hańbiącą walkę z jej udziałem na jednym ze Smackdownów. Spoczywaj w pokoju Joe Higuchi. Sędziował ponad 20 tysięcy walk, niedowiary :shock: , szacunek. Film z udziałem Big Showa pojawił się już na DVD. Mam więc nadzieję że wkrótce pojawi się do pobrania na forum :P.

Dzięki za newsy :).

Zarówno Austina jak i Rocka chętnie bym zobaczył na Raw tylko mogliby odegrac jakąs ważniejszą role niż tylko jednorazowy guesthost. Na Rocka nie licze ale Steve w sumie mógłby torche posiedzieć, coś jak Hitman, może tajemniczy gm? No niech już daruja Tiffany ten wybryk i pozwolą normalnie wrócić, moja ulubiona diva więc mi jej brakuje ;P Ezekiel bardzo dobrze pasuje do roli dominatora. Tylko kurcze żeby mu wymyślili jakiś feud porządny a nie tak a tu se rozwali Rydera a tu np Goldusta itp. Jeśli odbędzie się na SS walka team Sheamus vs Team Morrison to jest murowanym kandydatem do ekipy Rudego a potem chętnie bym go widział w feudzie z Bryan'em. Yhhh Orton, ile można oglądac to samo? Nie chciałbym juz żadnego feudu tych panów bo to już było nie raz. Jedyna dobra rzecz jakiej mogłoby to służyć to wypromowanie Cene w roli heel'a bo jeżeli to ma się przyjąć i wejśc w życie to musi na starcie dostać porządny feud z jakimś czołowym face'm. No ale z heelturnu Ortona też bym się cieszył w sumie tylko ich walk i feudów już oglądac nie chce. Brakuje w tych teraminach tylko Polski i byłoby git :P Hmmm a co Lawlerowi kontuzja kolana przeszkadza w komentowaniu? Nie wiem czy to dobry pomysł żeby ściągać Serene. Widać że TNA ostatnio wzmacnia bardzo dywizje knockout's. Najpierw Mickie potem Winter i do tego jeszcze jakby Serena doszła. No i wydają te specjalne programy ze starymi walkami. W sumie to nie głupie bo tagteam'y i divy to dwie dywizje w których TNA miażdży WWE na głowe więc powinni o nie dbać.

"[...]Break away from everybody[...]"

Powrót Stone Colda, byłby bardzo opłacalny dla WWE, nie tylko pod względem pieniędzy, ale także pod względem oglądalności. Założę się że 95% userów tego Forum chciałoby zobaczyć wiele pięknych akcji z jego strony, oczywiście ja też. Czekajmy na dalsze wskazówki i miejmy nadzieję, że ten już legendarny zawodnik, powróci. Mógłby mieć dobry feud z Undertakerem, czy innym osobnikiem. Każdy by chciał jeszcze raz zobaczyć jego Stunnera. The Rock dobrze by się wreszcie ujawnił, kto wie, może by zawalczył ten jeden match z którymś z zawodników, wszyscy by byli szczęśliwi :). Ezekiel według mnie jest godny tytułu Dominatora, no tak wiem, że jego akcje są mało efektowne, ale potrafi czasami zrobić wielkie rzeczy. Osobiście nie chciałbym zobaczyć KOLEJNEGO feudu ze strony Ortona i Siny, robili wielkie widowiska podczas matchy, ale było tych metchy tak wiele, że się już nudzą. Nie wiem jak dla innych, ale ten tutejszy (tweener) Orton, nie jest ani zły ani dobry, chociaż bardziej wydaje się dobry. Ray kontuzja = mniejsza oglądalność wśród dzieci - to dobrze czy źle? Mick Foley'owi bardzo współczuję, ale sam Sobie niestety to narobił... Anderson powraca? Fiu fiu szykuje się dobra walka o pas :D Film o Million Dollar Manie jak wyjdzie , to na pewno obejrzę, aha i spóźnione Wszystkiego Najlepszego dla Teda. Joe Higuchi jako komentator byłeś świetny, spoczywaj w pokoju [*], współczuję jego rodzinie. Widziałem trailer filmu KnuckleHead, oby nie okazał się totalną klapą, bo zapowiada się świetnie i... śmiesznie :), w najbliższych dniach postaram się obejrzeć.

"[...]Break away from everything[...]"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...