Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Final Resolution 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA Final Resolution 2010

Finial_Resolution_%282010%29.jpg

5 Grudzień 2010 rok.

TNA Impact! Zone: Orlando, Florida

Theme song: "Make Your Move" by The Product

Oficjalna Karta

Singles Match For The TNA World Heavyweight Championship Special Referee: Mr. Anderson

1d.jpg

"The Blueprint" Matt Morgan vs. © Jeff Hardy of Immortal

Singles Match For The TNA Television Championship

6.jpg

“The Phenomenal” AJ Styles © vs Douglas Williams

Full Metal Mayhem Match For The TNA Tag Team Championship

5.jpg

Motor City Machine Guns © vs Generation Me

Singles Match For The TNA X-Division Championship

7.jpg

Robbie E © vs Jay Lethal

:arrow: Cookie będzie uwięziona w klatce nad ringiem.

Submission Match

2.jpg

Jeff Jarrett vs “The Samoan Submission Machine” Samoa Joe

Casket Match

4.jpg

“The Monster” Abyss vs “The Pope” D’Angelo Dinero

First Blood Match

3.jpg

Rob Van Dam vs “The War Machine” Rhino

Falls Count Anywhere Match

8.jpg

Tara vs Mickie James

#1 Contender's Match

Beer Money vs Ink Inc.

paparoach.png

18659.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kacpios

2

• Zaqu7

1

• Luba

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bedę pierwszy i wypowiem się o pierwszej gali TNA której karta bardzo mi się podoba. W tym roku wszystkie karty PPV TNA byłt takie nudne (oprócz Hardcore Justice i Bound for Glory, te nie były takie złe), że ledwo co chciało mi się to oglądać, a teraz takie zaskoczonko, aż muszę się w tym temacie wypowiedzieć. Przejdźmy do początku, więc tak na plakacie widnieje Fortune, więc pewnie będą odgrywać ważną rolę w tym PPV. Co do plakatu to tak jak każdy plakat od Totali nie porywa, sam bym mógł go lepiej zrobić, choć jeszcze nigdy nie robiłem plakatów. Interesuje mnie to, że w promo gali zauwarzyłem Mick'a Foley'a. Ciekawe jaką role będzie odgrywał na danym PPV. Dobra trzeba przejść do rzeczy, więc żeby nie przedłurzać to tak. Walka o TNA Championship według mnie aż tak świetna nie będzie. Nie wiem co Flair widzi w Morganie, dla mnie on nie powinien dostać pushu. Jakoś za nim nie przepadam, poza tym jego gabaryty mnie odtrącają, jest wysoki może tak jak Big Show ale takiej rzeźby ciała jak on nie ma. Za to jest napakowany, co mi się nie podoba w nim. Tak jak mówiłem IMO walka nie będzie porywająca, może zrobią coś podobnego do walki z Turning Point, lecz i tak obstawiam to na lipę. Zwycięzca walki to na bank Jeffrey Nero Hardy. Walka o TV championship to już inna sprawa. Ta jest ciekawsza od poprzedniczki, nie mam pojęcia kogo tu obstawić ale sądzę, że będzie co oglądać. Douglas Williams jak widać ostatnio odsunął się od Fortune i jak widać chce zdobyć ten pas, choć nie wiem co wydarzyło się na ostatnim Impakcie, bo jeszcze go nie obejrzałem ale lepszym wyjściem dla tego pasa było by zdobycie go via Williams. Wtedy by jakoś odrzył, może większa popularność na niego będzie, bo jak na razie to ten pas odgrywa rolę tylko drobnej ozdóbki na ramieniu AJ'a. Mógłby się wykształcić niezły feud lecz ostatecznie na zwycięzce tej walki obstawiam AJ Styles'a. Next is X-Division Championship, to rónież jest ciekawa sprawa, bo wisząca w klatce Cookie. No no, ciekawe co tu się wydarzy. Choć o tej walce nie mogę dużo powiedzieć, bo jak wiadomo Lethal miał wcześniej niezłego push'a, lecz króciótkiego. Co do Robbiego to uważam, że jego push jest troszeczke za dużo, ta ex dywizja xD to nie dla niego, nie powinien jeszcze zdobywać swojego pasu. Powinien jeszcze niszczyć swoich rywali i może dopiero na to lub na styczniowe PPV dostać title shot'a, lecz jest jak jest i tego nie zmienię. W walce stawiam na zwycięstwo Robbie'go E, w tej walce on udowoni, że potrafi pokonać kogoś bez pomocy swojej managerki. Następna walka to mój rarytas. The Samoan Submission Machine Samoa Joe kontra Jeff Jarret i na dodatek moja ulubiona stypulacja Submission Match. Będzie się dużo działo, Joe jest wkurzony tak na JJ, że od początku do końca walki będzie dobre widowisko, mogę nawet to obstawić na walkę PPV, oczywiście jak Jarret przyśle i swoich pomagierów, bo tak, to JJ długo by w ringu nie wytrzymał z Samoa Joe. Oczywiście nie ważne co się stanie w tej walce zwyciestwo odniesie Samoa Joe. Kolejny bój to Casket Match który jest dla mnie ogromną zagadką. Słabo śledzę ich feud, lecz jak jakoś to ogarniam, to wydaje mi się, że będzie zacięta walka. Z jednej strony jestem za Abyss'em, bo to Immortals i takie tam. Przybędą i mu pomogą, lecz Pope ostatnio był nieźle poniewiernay, więc to może być jego kolej na wygraną. Po długim namyśle zostawiam walkę bez zwycięzcy. Pierw poczekam i zobaczę co obstawi Zaqu i się pomyśli co tam dać. Next is...First Blood! To jest dopiero ciekawe, jak dobrze pamiętam to dawno nie widziałem RVD który krwawił (oprócz tej sceny z Abyss'em ale to się nie liczy) lub aby spadał na pinezki lub inne zabazweczki. Jedynie się przełamał na BfG ale to ten jedyny raz. Tak jak feudował z Abyss;em to obrażenia odnosił jedynie Abyss i to mnie denerwowało. Niby taki Extreme wrestler, a boji się spaść na drut kolczasty. Lecz dobra, nie będę już oczerniał RVD, lecz co do Rhino to ostatnio gość atakuje to EV 2.0 która normalnie już znika lub zniknęło. Zachowanie Rhino mi się nawet podoba ale i tak w końcowym rezultacie stawiam na RVD, choć można powiedzieć, że może on przegrać, bo Creative Team nie ma już na niego pomysłu. Ogólnie sytuacja jest dla mnie kolejnym dylematem. Falls Count Anywhere Match...Mickie i Tara, co tu się wydarzy, tego nie wiem ale obstawiam, że Mickie odniesie zwycięstwo, bo Tara jakoś mi nie pasuje na jakąś taką górującą. Po tym swoim powrocie jakoś już tak njie błyszczy ale to moja opinia. Beer Money vs Ink Inc. Normalnie stawiał bym na tą drugą ekipę ale...wpierw popatrzyłem na plakat to jeden z dowodówch, że zwycięstwo mogą ponieć Beer Money, drugi powód to to, że w ringu pokazują również tak dużo jak MCMG, więc na nich mogę obstawić, choć...niedawno mieliśmy już taki feud i takie coś mogłoby już nas znudzić. Choć można jeszcze rzec, że Fortune może potrzebować kolejnego pasa dla stajni. Nie jest źle, lecz sądzę, żę Gunsi potrzymają ten pas jeszcze długo. Chyba zapomniałem jeszcze o walce Gunsach z Generajcą, więc dodam jeszcze o nich opinie. Po pierwsze Full Metal Mayhem Match to bardzo interesująca stypulacja stoły, drabiny i krzesłą z udziałem takich wrestlerów mogą zdziałać cuda, stypulacja jak najbardziej mi się podoba. Druga sprawa to Generation Me jest to nawet interesujący Tag team, ich kariera nieźle się rozwija ale nie sądzę, aby teraz nastał czas na pasy dla nich. Prowadzą dobry i fajny fedu z MCMG ale na razie zdobycie przez nich pasów jest raczej nierealne. Jako zwycięsce na 90% obstawiam Motor City Machine Guns ale daje 10 % Generation Me, bo może się coś takiego wydarzyć, że to właśnieoni mogą zgarnąć pasy ze szczytu drabiny. Jedyna sprawa która mi się nie podoba na gali to brak Feast or Fired match'u. Według mnie był to charakterystyczny rodzaj walki na tymże PPV i bardzo mnie to denerwuje, że Hogan razem z Dixie wywalają takie walki jak ta lub King of the Moutain. Trzeba przecież ciągnąc tradycje. Niedługo pewnie na LockDown nie będzie walk w klatkach. :P Dobra zamykając ten temat, karta na to PPV podoba mi się i chętnie obejrzę tą galę oraz chętnie wytypuje tak dobrze rezultaty, że wygram Typera TNA roku 2010. Powiem wam jeszcze to, że ogólnie bym to prowadził ale nie brałem udziału w typowaniu PPV Against All Odds ale to szczegół.

ahfo.png

luba_049.png

Luba by wygrać typera będziesz musiał pokonać mnie :D:D:D

A odnośnie gali to karta TNA już dawno nie wyglądała taaak dobrze. Jeśli tylko nie zawiedzie booking(pewnie zawiedzie ale jestem idealistą :P ) będzie to Ich gala roku.

Singles Match For The TNA World Heavyweight Championship "The Blueprint" Matt Morgan vs. © Jeff Hardy of Immortal

To jeden ze słabszych punktów gali. Wciąż liczę na lepszą postawę Jeffa ale w zestawieniu z Morganem będzie ciężko. Trzymam kciuki za pozytywny przebieg!

Singles Match For The TNA Television Championship “The Phenomenal” AJ Styles © vs Douglas Williams

Mam mieszane uczucia co do tego starcia. AJ już dawno nie zaprezentował szczytu swoich możliwości, a Williams jest w moich oczach umiarkowanym zawodnikiem. Nie zmienia to faktu, że panowie mogą zaprezentować coś ciekawego oby tylko skończyło się bez interwencji.

Full Metal Mayhem Match For The TNA Tag Team Championship Motor City Machine Guns © vs Generation Me

Muszę się przyznać, że marzyłem o walce tych graczy w takiej stypulacji już od miesięcy. Spokojnie mogłaby być to walka roku i jeśli nie będzie to przynajmniej numer jeden w TNA to będzie hańba dla Bookerów. Już nie mogę się doczekać!!!!!!!! Nie ma lepszego rodzaju walki dla tych panów. Trzymajmy kciuki za legendarne widowisko ;)

Singles Match For The TNA X-Division Championship Robbie E © vs Jay Lethal

Tutaj liczę na Jay'a. Robbie totalnie się nie sprawdza w roli mistrza. Po cichu liczę na jakąś ciekawą akcję z klatką w której będzie Cookie 8) po coś ją tam w końcu podwieszają.

Submission Match Jeff Jarrett vs “The Samoan Submission Machine” Samoa Joe

Ci panowie po prostu musieli spotkać się na PPV. Spodziewam się porządnego starcia o ile Jeff stanie na wysokości zadania. O formę Joe jestem spokojny. Dawno nie widziałem walki w tej stypulacji więc liczę na coś interesującego.

Casket Match “The Monster” Abyss vs “The Pope” D’Angelo Dinero

Ten element mi się nie podoba. Abyss na prawdę grubo prezentuje się tylko w hardcorowych starciach z równymi sobie. Wątpię by Pope odpowiednio rozkręcił walkę. Tym nie mniej nie skreślam ich na starcie. Fajnie byłoby mieć miłą niespodziankę.

First Blood Match Rob Van Dam vs “The War Machine” Rhino

Kolejny mega konkretny punkt gali. Dwóch ekspertów do spraw tego typu stypulacji. Spodziewam się że zaserwują nam kawał dobrego Wrestlingu nic dodać, nic ująć.

Falls Count Anywhere Match Tara vs Mickie James

Panie musiały spotkać się w takim meczu. Świetnie dobrany rodzaj potyczki! Mam tylko nadzieję, że nie dojdzie do interwencji reszty dziewczyn a obie zawodniczki zaprezentują sporo Hardocru, bo umówmy się, stać Je na to!

#1 Contender's Match Beer Money vs Ink Inc.

Po prostu kolejny interesujący mecz w bardzo dobrej dywizji tag teamowej. Wynik jest mi w zasadzie obojętny, Tak na prawdę chcę po prostu walki tak dobrej na jaką stać całą czwórkę!

Reasumując Final Resolution(na karcie) prezentuje się zdecydowanie najlepiej spośród tegorocznych gal. Jaram się!

Karta raczej już pełna więc czas się wypowiedzieć. N astarcie powiem że całkowcie zgadzam się z przedmówcami, karta wygląda po prostu świetnie, jest pełna nietypowych stypulacji prawie wszystkie walki mają świetną podbudowe. No to przejdźmy do samych walk.

Singles Match For The TNA World Heavyweight Championship "The Blueprint" Matt Morgan vs. © Jeff Hardy of Immortal

Przede wszystkim mam nadzieje że panowie pokażą w ringu więcej niż na TP. I tu się nie zgodze z przedmówcami że zwycięsca jest pewny i jest nim Hardy, ja własnie się skłąniam ku Mogranowi. A są ku temu dwa powody. Po pierwsze nie zapomnajmy że jest to walka z sędzią specjalnym którego wybiera Matt. Moim zdaniem w gre wchodzi Douglas ale to raczej mało prawdopodobne, może Dixie no a ja na 80% stawiam na Mr. Andesrona chociażby dlatego że jest w promo więc jakąs role odegra a do tego nadaje się idealne. Druga sprawa przemawiająca za Matt'em to rozprawa Hardego która odbywa się 8 grudnia. Sądzę że mogą dać Morganowi pas, oczywiście tylko dzięki sędziemu a jak wszystko będzie na rozprawie ok to na najbliższym impaccie zobaczymy rewanż, już z normalnym sędzią i immortals już nie dopuści do zwycięstwa Morgana. Może zresztą Bishoff sam się mianuje sędzią w rewanżu, to by pasowało. Więc ja stawiam na Matt'a.

Singles Match For The TNA Television Championship “The Phenomenal” AJ Styles © vs Douglas Williams

Nareszcie coś się dzieje z tym pasem. Chociaz jakiejś wielkiej podbudowy od tą walke nie ma ale może to dopiero początek. Co do samej walki może być dobra. Co prawda nie przepadam za Williamsem, a AJ ostatnio jakby nie był w formie więc nic nie wiadomo. AJ raczej pas obroni, jeśli nie sam to z interwencją Fortune. Zresztą jeżeli Doug ma tak samo się sprawowac jako mistrz TV jak się sprawował jako mistzr x division to ja już chyba wole żeby AJ ten pas sobie jeszcze ponosił.

Full Metal Mayhem Match For The TNA Tag Team Championship Motor City Machine Guns © vs Generation Me

No tu spodziewam się mega widowiska. Stypulacja świetna, ekipy idealnie powinny się w tym sprawdzić. Mam nadzieje że będzie to świetne podsumowanie całego tego feudu i jego koniec. Wygraja na 99% Gunsi z jednej prostej przyczyny. Na tej samej gali odbywa się walka o #1 contender co jest troche bez sensu. Jakby Generation mieli wygrać to musiałby być jeszcze rewanż i pociągnięcie feudu a istnienie tej drugiej walki jest moim zdaniem automatycznych spoilerem. Tak czy siak walka powinna być świetna.

Singles Match For The TNA X-Division Championship Robbie E © vs Jay Lethal

Czemu kurcze znowu walka o x division to single mach... No i czy jest ktoś w stanie mi wyjaśnić po jaką cholere Cookie ma dyndać w klatce nad ringiem? Mogła dostać po prostu bana na ringside... Co świadczy o ty że jakąs role napewno ta klatka odegra. Wydaje mi się że Lethal odzyska pas. Zorientowali się że zrobienie z Robbiego mistrza było pochopne, on sam nie wiele pokazuje, jest słabym mistrzem i na dodatek jego gimmnick jest przesadzony. Techno imprezowicz, fajny poysł ale gorzej z wykonaniem. Lethal tez był słabym mistrzem ale w sumie nie miał okazji się wykazać, niech odzyska pas i zrobi jakiś porządny feud.

Na tą walke czekam chyba najbardziej. Walka świetnie podbudowana. Jarret dobrze sobie radzi w nowej roli kolesia któremu wydaje się że jest mistrzem mma i na siłe chce to wszystkim udowodnić. Na ostatnim impaccie padłem jak troturował karate dzieciaczki. Jednak myśle że Joe szybko sprowadzi go na ziemię. Jedynym minusem walki jest łatwa do przewidzenia końcówke. Jarrett sobie nie będzie dawał rady, sprowadzi swoich bodyguardów ale na to wpadnie Angle, pozamiata, Joe wykorzysta sytuacje i po walce. Kolejny spoiler zawrty w promo.

Ten feud w sumie mnie nudzi i go nie lubie. Jest wzięty z niczego, niby starali się go podbudowac ale słabo to wyszło. Abyss powinien raczej wygrać chociaż z drugiej strony Pope ma ostatnio mega nerwa i może czas by zakończył pasmo porażek. Jednak Abyss ma immortals. Hmm no nie wiem, trudno przewidzieć zwycięsce, jednak stawiam na Pope'a.

Co do tej walki mam mieszane uczucia. RVD ostatnio ciągle zawodzi. Jego walka z Dreamerem ssała na maksa, z Abyssem było lepiej lecz bez rewelacji a wcześniej ze Stingiem też nic nie pokazali. Jednak lubie Rhino, najbardziej z EV2 i licze że panowie dadzą rade. Do tego b. fajna stypulacja której bardzo dawno nie widziałem. Kolejny promo spoiler, Mick Foley. Napewno jeśli ma się pojawić to właśnie w tej walce. Myśle że wkroczy na koniec i przemówi do rozsądku Rhino tylko kwestia czy po walce czy w trakcie. Chciałbym żeby wygrał Rhino ale chyba stawiam na RVD.

Jak na TP zakończyło się No Contest byłem troche zły ale teraz widze że było to dobre posunięcie. Kolejna walka z bardzo dobrą podbudową i fajną stypulacją. Wygra raczej na pewno Mickie, w końcu wygrała #1 contender z Angelina Love więc musi pokazac że może pokonać Madison i zdobyć pas. No i tylko właśnie, ten match o #1 contender. Po co on był skoro walka o pas nie ma się odbyć na tej gali? Troche bez sensu no ale to już szczegóły.

Na to tez bardzo czekam. Dwa moje ulubione Tag Teamy przeciwko sobie. No i tu tez trudno wskazać jednoznacznie zwycięzce. Z jednej strony Beer Money dopiero co skończyli feudować z Gunsumi i raczej jeszcze za wczesnie na powtórke, z drugiej jakby zdobyli pasy Fortune posiadałoby już 3, jakby jeszcze Kazarian pofeudował z Lethalem i wygrał, byłby komplet co bardzo fajnie by wyglądało. Z koli Ink Inc mają dostać jakąś laske co by pasowało do feudu z Gunumi którzy mają Velvet mogliby przejśc turn i świetny feud gotowy. No ale GM też dostali Tare pewnie nie bez powodu. Spore zamieszanie tu się teraz dzieje i nie dość że nie ma pojęcia kto to wygra to nie mam nawet pojęcia z czyjego zwycięstwa cieszyłbym się bardziej :P

Tak więc podsumowując karta wygląda świetnie i mam nadzieje że nie tylko wygląda. TNA nie potrzebnie samo spoileruje swoje gale. W promo pojawiają się zawodnicy o których nie ma słowa w karcie i w storylinach. Jest Anderson, jest Angle, jest Foley i tych 3 zawodników mozna łatwo wpasowac jaką mniej więcej role odegrają. No ale jest jeszcze Sting, i co z nim? Ja myśle że na koniec wejdzie Dixi z jakimiś rewelacjami, własnie Sting będzie jej towarzyszył, i rozpocznie się walka o odzyskanie federacji.

Ehh..jak zwykle te same osoby wypowiadają się w Oficjalnej Dyskusji w TNA..To naprawdę nie boli..Z przyczyn później godziny postaram się krótko opisać tą wspaniale zapowiadającą się gale Final Resolution.

Special Referee: Mr. Anderson

Tutaj spodziewam się interwencji Andersona na Jeffie.Od 2011 roku zaczynają ze sobą feud..Oby bo widok Matta Morgana w kolejnym Main Evencie..Nie zniosę tego dłużej..Nie będę drugim Rickiem Flairem, który sądzi, że Morgan pasuję do ME jak ulał..Coś mu się chyba pomyliło..Dla mnie Title Shot dla "The Blueprint" jest tymczasowy, bowiem Dixie czeka tylko na powrót Andersona.No i doczekała się na Impakcie.Dla zwycięzca jest tylko jeden..Jest nim Jeff Hardy..Innej opcji nie widzę.Matt niech za przeproszeniem spieprza z tego Main Eventu..

Cóż nie będzie to, aż tak wielki pojedynek ale na pewno nie zabraknie emocji.Douglas może dostać w TV Championship z przyczyn Face Turnu jaki obecnie przechodzi z Mattem Morganem.Dlatego też sądzę iż to on wzniesie pas ku górze.

Ahh... co to będzie za mecz. Już po ReAction, gdzie Generation Me podejmowali Motor City Machine Guns w tak jakby Empty Area Match..To było coś pięknego..Nie wiem mogę się mylić, ale czy przypadkiem MCMG nie przechodzi takiego cichego Heel Turnu ? Świadczy o tym ich inne zachowanie..Przedtem tak się nie zachowywali..Nawet publiczność zaczyna zmieniać reakcje.Obstawiam, że wygra drużyna Generation Me..może inaczej..Chciałbym, żeby wygrali, bo Motorzy trzymają ten pas ciut za długo..Ale Full Metal Mayhem z ich udziałem...aż dostaje ciarek..To będzie Awesome.

Walka będzie w stylu MMA tak sądzę..Powinien wygrać Samoa Joe..Jest "mistrzem" w takich stypulacjach..Spodziewam się jednak nieczystego zagrania ze strony Jeffa Jarretta..Może jakaś interwencja..To będzie dobry mecz..Obstawiam “The Samoan Submission Machine”.

Feud w sumie z niczego..Nie podobają mi się takiego typu konflikty..Jeżeli zaś będzie to mecz w stylu Sting vs. Abyss także w Casket Matchu to może być ciekawie..Ale błagam niech ten feud się skończy po tym PPV..W przeciwnym razie to będzie klęska.

Walka będzie udana..Choć nie trawie kompletnie Rob Van Dama liczę, że nie zawiedzie tym razem..Ostatnie jego pojedynki nie można zaliczyć do udanych..Chciałbym żeby wygrał ten mecz Rhino..Powód jest bardzo prosty.Po pierwsze nie lubię RVD..Nie pytajcie dlaczego..A po drugie chciałbym, żeby został w Total Nonstop Action..Rola Heela wychodzi mu dobrze..Mam nadzieję, że Alexandrowi uda się przekonać zarząd..Głos na “The War Machine”.

Tego meczu nie skomentuję bo go nie obejrzę..Jednakże z przyczyn stypulacji i kobiet biorących w niej udział chyba ten jeden raz zmienię zdanie..Chciałbym, żeby Mickie James przypieczętowała swój pobyt w TNA..Moim zdaniem to ona powinna wygrać .Ostatnie mecze na Impakcie kończyły się zwykle No Contest.Miejmy nadzieję, że tu będzie inaczej.

Ciekawie bardzo ciekawie..Jeżeli Motorom uda się obronić mogą zacząć niezły feud z Ink Inc, ponieważ sądzę, ze ten właśnie Tag Team dostanie pusha na ten pas.Beer Money jakoś nie widzę w roli mistrzów..No chyba, że pasy zdobędą Generation Me..Wtedy sytuacja wyglądałaby zupełnie inaczej..Lecz obie te wersje wydają mi się bardzo dobre..Jednakże zostaje przy Ink ponieważ darze dużym sentymentem Shannona Moora.To wszystko co chciałbym powiedzieć..

Podsumowując to będzie gala jak marzenie..Najlepsza w tym roku.na razie można tylko wywnioskować po karcie, a jak to się wszystko odbędzie w praktyce dowiemy się już jutro....Mam nadzieje, że się nie zawiodę..WWE czeka niezły cios ze strony TNA..Liczę na udany kontratak.Przepraszam,że tak krótko ale jak już mówiłem późna godzina daje mi w kość.

paparoach.png

18659.png