Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Turning Point 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA Turning Point 2010. A oto walki:

1.

TNA X Division Championship

Robbie E vs Jay Lethal

2.

Singles Match

Tara vs Mickie James

3.

TNA Tag Team Championship

Team 3D vs Motor City Machine Guns

4.

Singles Match

Rob Van Dam vs Tommy Dreamer

5.

Winning Team Gets to Fire A Member of the Losing Team

Extreme Violence 2.0 vs The Fortune

6.

Lumberjack Match

Abyss vs "The Pope" D'Angelo Dinero

7.

Singles Match

Samoa Joe vs Jeff Jarret

8.

TNA World Heavyweight Championship

Jeff Hardy vs Matt Morgan

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Zaqu7

1

• Brem

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zdecydowanie najlepszą potyczką PPV było starcie o Tag Teamowe Mistrzostwo. Panowie na prawdę się postarali. Oczywiście 3D już od dawna nie są w odpowiedniej formie by mieć równy wkład do walki co MCMG co nie zmienia faktu, że się przyłożyli. Ray i Devon bardzo dobrze podsumowali fantastyczną karierę swojego Tag Team'u. To była jedyna na tej gali potyczka zasługująca na ocenę: więcej niż przyzwoita.

Ja się zgodze i również mój głosik leci na TT. Team 3D pokazał więcej niż się po nich spodziewałem, końcówka walki bardzo dobra, finisher za finisher, było troche krwie, stół, było w sumie po prostu bardzo dobrze. Tylko miałem nadzieje że jednak wygra Team 3D, odejdą jako mistrzowie a o pas będzie zorganizowany turniej. Poza tym na moje wyróżnienie zasłużyły panie. Nie jestem pewien czy nie była to najlepsza walka div/knockout's jaką w życiu widziałem. Mickie pokazała klase, wykonało więcej akcji z lin niż mogliśmy zobaczyć w większości pozotałych walk. Było łamanie miotły, cios śmietnikiem, to się w dywizjach div nie często widzi. Tylko szkoda że no contest. Reszta walk niestety była słabiutka.

Głos na Tag Team Championship Match. Naprawde świetne widowisko, wiele dynamicznych akcji i o dziwo Team 3D przez prawie całą walkę dorównywali MCMG. Brawa dla wszystkich panów bioracych udział w tej walce. Reszta na dość niskim poziomie jak na TNA, oprócz Hardy vs Morgan, bo to nawet było na dobrym poziomie jak na TNA. Jednak sądzę, że walka RVD vs Dreamer była słaba, Fortune vs EV 2.0 - spodziewałem się więcej. Gala według mnie nie za dobra.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Bez chwili zastanowienia popieram panów up. Walka o pasy tag teamowe zjadła galę. Piękne pożegnanie Teamu 3D, lepszego nie mogli mieć, no, mogli wygrać, ale woleli wypromować młodych, za co się chwali :) Było w niej wszystko czego potrzeba.

Co by było gdyby nie było motorków w TNA :roll: Oczywiście głos na walkę o pasy Tag Team, mi się bardzo podobała. 3D na prawdę dali rade, kilka bardzo fajnych akcji, walka była emocjonująca, zdecydowanie najlepsza na gali. Ta krew to trochę taka nie potrzebna była, bo nic się wielkiego nie stało, ale mimo to walka na duży plus, nie to co Lethal vs to coś :|

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No cóż mogę tu powiedzieć. Jasne że głos poszedł na walke TT.Świetne widowisko .Pokazali super akcje no i oczywiście krew.Inne walki poza Jeff vs Morgan.Choć ta walka też była trochę słaba. Spodziewałem się czegoś więcej.Gala ogólnie trochę słaba. Abyss i RVD mogli się bardziej postarać.Oczekiwałem od nich więcej.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Hm...strasznie ciężki wybór kogo by tu wybrać. Z tego co się orientuje to tylko MCMG z Team 3D stworzyli coś godnego oglądania. No cóż głos na nich, bo żadnej innej dobrej walki nie widzę. Robbie E z Lethal'em aż tak pięknej walki nie stworzyli.

ahfo.png

luba_049.png

Nie będę inny. Głos na pojedynek o pasy TT MCMG vs. Team 3D. Niezłe tempo, akcja przez cały pojedynek. Godne pożegnanie najlepszego Tag Teamu w historii. Szkoda, że nie wygrali tych pasów, odeszliby w glorii chwały. Graty również dla motorków, bo jak zwykle dali radę. Ciekawe kto teraz im zagrozi? Ink Inc?

DEAD MAN WALKING
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...