Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót Lity?, Maxine, twitter Bishoffa, AJ Styles i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

wrestlemania_22_09_470x355.jpg

:arrow: Goldust napisał na twitterze, że ma szwy na oku po walce z Tedem DiBiase na live evencie w Walii.

:arrow: Na czwartkowym live evencie SmackDown w Irlandii, jeden z fanów pokazał transparent, który lekko zdenerwował Layle. Co było na ów transparencie? Napis "Beautiful People > Lay-cool."

:arrow: Eric Bishoff na facebooku, zapytany, co sądzi o story z Nexusem, napisał: „Nudne jak cholera”

:arrow: Maxine, która została wyeliminowana z NXT w ten wtorek, powiedziała w wywiadzie dla nxt.wwe.com dlaczego sądziła, że odpadnie z konkursu: „WWE Universe nigdy nie lubią złych dziewczyn. Myślę że łatwiej jest, gdy ktoś jest dobry.” , powiedziała też: „Jestem raczej liderem, niż naśladowcą. Zawsze idę swoją drogą, i myślę że to dobra droga”

wwe-lita_1196112268.jpg

:arrow: Była gwiazda WWE, Lita, była obecna na backstage ostatniego RAW. Jej przybycie było do końca tajemnicą, nikt o tym nie wiedział dopóki nie zjawiła się w budynku. Na razie nie planuje powrotu, ale działacze próbują prowadzić z nią rozmowy na ten temat. Możliwe że wróci na WrestleManie.

:arrow: Obecny sezon NXT, czyli tylko dla div, jest związany z mocną rekrutacją trwającą w WWE, która ma wyłonić modelki, które mogą pracować jako wrestlerki.

:arrow: Paul Bearer jest wykorzystywany tylko do gal, które będą pokazywane w telewizji, tj. SmackDown! I PPVy, Paul nie jeździ na House Showy itp.

:arrow: WWE Superstars osiągnęło rating 0.64, a powtórka 0.2.

Total Nonstop Action

:arrow: Z rosteru na stronie tnawrestling.com został usunięty Shark Boy i Suicide.

:arrow: Ratingi : Impact! 1.15, ReAction 0.84

:arrow: Pierwotne plany dla zastępcy Mr Andersona na Turning Point dotyczyły face turnu AJ Stylesa, ale jednak zdecydowano się na Matta Morgana.

Inne

:arrow: Shane Helms będzie walczył w federacji IGP 3 grudnia br. na gali w Tokyo.

:arrow: Dop. Luba: Proszę również głosować w sotw. http://www.wrestlingforum.pl/viewtopic.p ... 45#p210245
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

2

• szymix96

1

• angelss131674325989

1

• RandyOrton141674326003

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Też sądzę, że The Beautiful People są lepsze w walce od LayCool. Jednak wszystkie panie są strasznie piękne i na ten temat się nie wypowiem. Lity nie pamiętam za bardzo i obojetne jest mi czy powróci. Raczej byloby to ożywienie w dywizji div w WWE, bo obecnie jest tylko LayCool i Kelly Kelly no i może Bella Twins. Morgan vs Hardy to chyba jakaś pomyłka, lepiej byłoby dac tam Stylesa i niech toczy feud, a nie Morgana. Jeff obroni na 100% pas, może po interwencji They. Zobaczymy. Ciekawe czy Suicide (coś tam wyczytałem na Amerykańskich forach) zrobi tak jak gadał, czyli pójdzie do WWE? Jest na najlepszej drodze. Jak kończe wiekszosc komentarzy do newsów - Pożyjemy, zobaczymy. Dzieki za Newsy, czekam na kolejne już jutro :P.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Bischoff jest chyba nie poważny, widać jak od niego obiektywizmem wieje. Skoro tak mówi, znaczy że to ogląda - a przecież WWE ssie. Nie będe się na jego temat więcej wypowiadał, bo takimi tekstami jak ten, czy jak :"WWE powinno bardziej promować wrestlerów po 40-stce", utwierdzam się w trakcie że na starość mu odbiło. Niech Lita wraca i odświeży trochę dywizje kobiet, jak to zrobiła MIckie James u konkurencji. Feud z McCool byłby mile widziany. Reaction wyciąga na prawdę dobre ratingi, za niedługo dogoni Impekta, nie ździwie się :) Tak wiem, nic się nie stało że Shark Boy i Suicide nie występują w telewizji, tylko że gdyby tak stało się w WWE - było by to chamstwo nad chamstwami, for kits, fak ju wins, w teena będą mieli lepiej itp...

Myślałem że ten news się tutaj znajdzie, jak widać nie, więc dorzuce coś od siebie, znalazłem to dziś rano - WWE nie planuje kończyć z Erą PG w najbliższym czasie, z powodu kontraktu z Mattelem, który produkuje zabawki i nne pierdoły, które przynoszą dużo pieniędzy. Tak więc, przegrana żonki nic nie dała :)

Dzięki za newsy :t_up:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Podpisuję się pod transparentem fana w Irlandii. Beautiful People są lepsze do Lay-cool.Lita wbijaj do WWE będzie ciekawiej. Bo poza Lay-cool,Nataly i paru innych to u div nudaa.Jeff vs Morgan?? chyba coś nie tak. Powinni tam dać Stylesa a nie Matt'a.Styles bardziej tam by pasował .Hardy na pewno obroni pas ale czy normalnie czy po interwencji They tego się dowiemy na PPV.

Dzięx za newsy :thumb:

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Mam nadzieję że Goldustowi nic poważnego się nie stało. Transparent fana w Irlandii całkiem jak dla mnie trafiony. Jeśli Bishoff uważa że program z Nexus jest nudny to nie wiem jak ja mogę nazwac obecną sytuację w TNA. Ciekawe czy Lita postanowi zasilic roster WWE. Podobno bardzo chce powrócic na ring, więc jest to bardzo możliwe. Wkurza mnie to że zawodniczki walczące dla WWE i TNA to modelki (chyba każda nią jest, a jak nie to napewno zdecydowana większośc). Dlatego też niestety w ringu widzimy co widzimy i niestety to się już nie zmieni. Przynajmniej się na to nie zanosi. Co do bonus newsa od Sweeta. Nie ukrywam że miałem naprawdę drobinkę, drobinkę nadziei po przegranej Lindy co do zmiany sytuacji w WWE. Jak możnabyło się spodziewac w najbliższym czasie nie ma co liczyc na jakiekolwiek zmiany.

Dzięki za newsy :).

Ja tez wole BP niż LayCool mimo że uważam je za najlepsze divy w WWE i tylko dzięki nim dzieje się coś wartego uwagi w tej dywizji ale ogólnie wole styl div z TNA niż laleczki z WWE. Yhhh Bishoff... Mógłby chociaż troche zachowac obiektywność i się nie poniżac takimi wypowiedziami... Maxine odpadła bo była najgorsza pod każdym względem (umiejętności, gimmnick, uroda) a nie dlatego że była zła. I bardzo dobrze że odpadła, dziwiłem się że nie odpadła pierwsza. Lite bardzo chętnie bym zobaczył ale Lite taką jak kiedyś a obecnie w WWE nie ma takich div. Mogłaby znów stanąc u boku Edga jako mistrza wagi ciężkiej. TNA niszczy x division. Pozbywają się takich zawodników ajk Shark Boy czy Suicide zastępując ich Robbiem E. Moim zdaniem Morgan jest dużo lepszym wyjściem niż AJ. AJ'owi taki krótkotrwały push na zastępstwo nic by nie dał a dla Morgana może to być moment kluczowy kariery.

Czyli według was Eric miał napisać, że WWE jest najlepsze, a story z Nexus to mistrzostwo? Ludzie zrozumcie, że jest w TNA i nie może chwalić WWE. Oprócz tego jest on też autorytetem dla wielu i jest bardzo opinio twórczy i dlatego takie wpisy są tylko swoistą reklame. A najeżdżanie na Easy.E to dla mnie żart, bo ten człowiek zrobił dla wrestlingu więcej niż niektórzy mogliby marzyć. Gdyby nie on to nie oglądalibyście teraz Elimination Chamberów czy Money in the Banków. A co do Shark Boya to jako ciekawostkę można podać, że jest obecnie sędzia w TNA.

Czyli według was Eric miał napisać, że WWE jest najlepsze, a story z Nexus to mistrzostwo? Ludzie zrozumcie, że jest w TNA i nie może chwalić WWE. Oprócz tego jest on też autorytetem dla wielu i jest bardzo opinio twórczy i dlatego takie wpisy są tylko swoistą reklame.

Nie, Eric nie miał napisac że WWE jest najlepsze. Według mnie powinien nic nie pisac bo śmiem twierdzic iż ten człowiek oszukuje samego siebie. No dobra, każdy ma swoje zdanie, ale do cholery program z Nexus jest świetny. Bugi, Jericho i Orton niedawno temu chwalili TNA i nic im się nie stało. Nie mówię żeby Eric chwalił WWE, ale podałem jedynie taki przykład.

A co do Shark Boya to jako ciekawostkę można podać, że jest obecnie sędzia w TNA.

Świetne posunięcie ze strony TNA, naprawdę znakomite :applause: .

Beautiful People lepsze od LayCool =)) co za kretyn to napisał. Bishoff musiał tak powiedzieć ponieważ pracuje dla konkurencji. Lita znowu w WWE tak jak napisał Sebu by odświerzyła dywizje kobiet, albo by może znowu połaczyła się z Edgem. Nie dziwie się że Shark Boy i Suicide prawie nidgy nie występowali w telewizji. Aj Styles facem dobrze że jednak zdecydowali się na Morgana.

No właśnie. Eric tak napisał bo jest w konkurencji a gdyby go tam nie było to by pewnie pisał co innego. Szkoda że Lita tylko na chwile pojawiła się WWE bo była dobra kiedyś. Według mnie Paul Bearer przejdzie na stronę Undertakera jeszcze przed jego końcem kariery a to może sie niedługo stać. Chyba że Kane będzie dominował i Paul zostanie przy niem. Nie wiadomo...

Ja słyszałam , że nawet operacja oka miała być . Całe szczęście , że tylko na szwach się skończyło . Heeh , no ja się też nie zgodzę że Beautiful People są lepsze niż Lay Cool . Layla i Michelle są bardziej uzdolnione i koniec kropka . ; ] Cieszę się , że Maxine odpadła . Od samego początku jakoś nie przypadła mi do gustu . Odstawała od wszystkich dziewczyn i wgl jakaś dziwaczna była . W ringu i przy mikrofonie sobie kompletnie nie radziła .Przekreśliłam ją od razu . Oh My God , Lita jest zajefajna . Strasznie za nią tęsknie . Myślałam , że spadnę z krzesełka jak ją zobaczyłam na RAW . Cieszę się , że chociaż na jedną noc się pokazała . ; ] Wcale się nie zmieniła . ^^ Mam nadzieję , że wróci na WM ' ke . Opłacałoby się .

- Może troszkę odbiegnę od tematu , ale divy walczące np . 15 czy 20 lat temu były w 100 % lepsze . Jak sobie teraz porównuję walki to normalnie ciarki mnie przechodzą . Wtedy było brutalniej i wgl . A teraz .. szkoda gadać .

Zachciało im się modelek z sylikonowymi cyckami . ; | - Paul wróci do Takera . Na pewno wróci . ; ] Tak jak ktoś wcześniej wspomniał - przed końcem kariery Undertakera ( pewnie już niedługo ) . Na temat TNA dużo rozpisywać się nie będę . Powiem tylko , że wszystko w TNA zaczyna mnie powoli śmieszyć .. ; ] Co oni tam najlepszego wyprawiają ..Dzięki bardzo za newsy , pozdro . ; P

I ♥ WWE .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...