Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #18 by Luba

Temat pracy: Old Man

Termin oddania: 14 listopad (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać wrestlera/kę który był gwiazdą lat 90-dziesiątych. (dalej chodzi mi o wrestling)

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

___________________________________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

90y.png

Praca #2

stonesotw.jpg

Praca #3

owenhartsatyna.jpg

Praca #4

sotwnz.jpg

Praca #5

ronsimmons.png

Praca #6

bret.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Rejden

1

• Zaq123

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 4- - Praca nie powiem estetyczna i napis również ładny, ale brakuje mi tutaj wrestlingu. Nie podoba mi się ten cały motyw spokojnego miasteczka. Ale zdecydowanie praca jedna z lepszych.

[Praca 2] - 3- - Gdyby nie napis to mało do czego byłoby się przyczepić. Niezłe światło i w miare dobre ukazanie postaci, ale ten napis psuje wszystko.

[Praca 3] - 2+ - Wszystko nieźle wtopione w tło, ale jest to za mocno średnie. Mało ożywione i efektów nie widać.

[Praca 4] - 2+ - Ten napis jakbym widział poraz któryś. Hulk jest często używany, ale tym razem na tle innych wyszedł słabo. Flaga nie powinna być tutaj wszystkim.

[Praca 5] - 3 - Dobre światło... nawet i wtopienie. Jednak najgorsze co widać to zbyt proste napisy. Dodatkowo niepotrzebny rozmiar pracy. Jak na jeden render za szeroko.

[Praca 6] - 5 - To musi być SotW! Zdecydowanie najlepsza praca, znakomicie ukazana postać, bardzo dobre wtopienie i napis. Ramka też jest, więc nie mam się czego doczepić, brawa dla autora.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

[Praca 1] - 3- - Render lekko słaby . Trochę tło mi się nie podoba.

[Praca 2] - 4 - Fajna praca tylko jakoś tak do mnie nie trafia.

[Praca 3] - 3 - Praca nie jest zła ale w tle mógłby być jakiś obrazek.

[Praca 4] - 5 - Bardzo dobra praca.Świetna kolorystyka .

[Praca 5] - 3 - Dobra praca tylko te światła na środku.

[Praca 6] - 6 - Dla mnie najlepsza praca z wszystkich.Świetny render i w tle finisher. Fantastico.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

[Praca 1] - 4 - pracka bardzo dobrze wykonana, troche nie czytelny napis no i klimat mi się nie podoba, jakby nie z tej bajki

[Praca 2] - 3 - w sumie nie ma za dużo czego się czepić ale troche moim zdaniem blada przy tak silnej konkurencji, nie podoba mi się ta poświata wzdłóż ramion Austina

[Praca 3] - 4 - super, troche postać się zlewa z tłem

[Praca 4] - 3 - jak w 2, dobra ale konkurencja lepsza

[Praca 5] - 3 - czegoś tu brakuje, za dużo pustego tła bez postaci

[Praca 6] - 5 - zdecydowanie najlepiej wykonana praca, napis świetnie wpasowany, nawet mimo braku kolorów bardzo mi się podoba

[Praca 1] - 4 - Praca naprawdę dobra, spokojna lecz nie ma tego czegoś.

[Praca 2] - 3 - Praca słaba, obrazek w tle i render, no po prostu słabo, ale trening czyni mistrza.

[Praca 3] - 4 - No trochę ta praca taka bez życia, szare ale ciekawe.

[Praca 4] - 6 - Praca świetna mógłbym rzec najlepsza, ta praca jest świetna nic dodać nic ująć.

[Praca 5] - 3 - Ta praca jest taka prosta, najsłabsza praca ze wszystkich.

[Praca 6] - 6 - Praca na takim samym poziomie co praca nr 4, naprawdę wszystko świetnie dobrane i w komponowane, to ta praca zasługuje na wygraną.

randyhs.png

1 x World Tag Team Champions (Milion $ Killers)

[Praca 1] - 4 - Estetyczna, ładna, prosta praca. Na 100% praca Luby. Podoba mi się.

[Praca 2] - 3 - Pomysł jest, lecz coś nie wyszło. Pomarańczowy nie pasuje do Stone Colda. Napis ssawka.

[Praca 3] - 2 - Praca za brudna i za martwa. Nic mi się w niej nie podoba, tło jakieś dziwne.

[Praca 4] - 3 - Hogan i flaga ameryki? Już gdzieś to widziałem. Nieudolnie użyte te rendery z tyłu.

[Praca 5] - 3 - Maksymalnie średnia praca, tyle o niej powiem.

[Praca 6] - 4 - Niezła praca, ma potencjał, ale można było użyć innej gradient mapy, bo ta troche popsuła całość. Napis ujdzie.

[Praca 1] - 4 - Ta pracka mnie rozśmiesza. :D Nie wykonaniem, ale.. no całą sobą. Jest nieźle, chociaż.. Będzie czwórka.

[Praca 2] - 2 - Tutaj ssawka. Render po prawej słabo wygląda, napis bez szału.. Ach..

[Praca 3] - 1 - Kompletna padaka. Wygląda jakby ktoś narzygał na tą pracę.

[Praca 4] - 2 - Dwa za chęci.. tylko za chęci.

[Praca 5] - 2+ - Dla mnie nic tutaj nie współgra. Plus za Rona.

[Praca 6] - 3 - Nie widzę tutaj tego co wy. Kolor tła jest fatalny. Kolor napisu ni jak nie pasuje. Trójka, za to, że jesz po prostu lepsza od wszystkich.. oprócz jedynki.

Praca 1 - 4 - Gdyby był jakiś lepszy napis to by było 5, ale ten jakos sie za bardzo zlewa z tłem.

Praca 2 - 3+ - Troche za zwyczajna. Dobra, ale napis mógłby być wiekszy i ogolnie dobra, ale tylko na 3+ w porównaniu do innych.

Praca 3 - 2 - Nie podoba mi się za bardzo. Niby wszystko dobrze, ale do hartów pasuje różowy, a tu czarno białe. Troche nie wyszło, za ciemne jak na Harta.

Praca 4 - 2 - Brak ramki, za jasne, za bardzo rzuca się w oczy i chyba gdzies już widziałem coś bardzo podobnego.

Praca 5 - 4 - Te światełka naśrodku obniżają ocenę. Trochę z nimi przesadziłeś.

Praca 6 - 5+ - Najlepsza praca, do Harta raczej różowy pasuje, ale tu świetnie to wtopiłes i nie przesadziłeś z odcieniem. Napis też super. To biędzie SotW!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Styl:  Jasny

Praca 1 - Pusto niby jest ład i skład, ale pusto i napis nie najlepszy 3

Praca 2 - Słabo pomysł był, ale wykonanie słabe 2

Praca 3 - Również słabo wszystko się ze sobą zlewa i powstało takie lekkie gówno 2

Praca 4 - Kolejna amatorska praca słabo 2

Praca 5 - Słaba próba wtopienia i napisy ssą 2

Praca 6 - Podobnie jak 1 lecz słabe kolory 3

Praca 1 - Średnia Głosów: 3,75

Praca 2 - Średnia Głosów: 2,90

Praca 3 - Średnia Głosów: 2,56

Praca 4 - Średnia Głosów: 3,18

Praca 5 - Średnia Głosów: 2,93

Praca 6 - Średnia Głosów: 4,68

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #18:Kazek15 i jego praca z Hitmenem!

bret.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      AEW Revolution (2026) Cała karta w obrazku: Warto podkreślić, że są tutaj, aż cztery walki Pań. Dla oglądających na żywo, czy w następnych dniach pozytywnych wrażeń i jedynie świetnych walk.
    • KyRenLo
      Aż kusi, żeby zapytać o więcej szczegółów tej opowieści, ale chyba nie bardzo mi wypada tak na otwartym forum Rzeczywiście Mina ma coś w sobie.
    • Grok
      Minęło trochę czasu, ale WrestleMania 42 wreszcie doczekała się solidnej walki o tytuł WWE. Przypomnijmy, pierwotny plan zakładał trzeci main event WrestleManii w postaci Cody’ego Rhodesa vs. Romana Reignsa. Mało kto wydawał się podekscytowany takim matchupem. Potem na tapecie pojawił się rewanż Rhodesa z Drew McIntyre’em, może z Jacobem Fatu w miksie. Też nie czułem wielkiego hype’u wokół tej opcji. Ostatecznie WWE postawiło na storyline, który mieli w zanadrzu od powrotu Rhodesa. Relacja m
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW New Japan Cup 2026 - Dzień 9 Data: 15.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kofu, Yamanashi, Japan Arena: Aimesse Yamanashi Publiczność: 1.192 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA on FOX #9 - Rey De Reyes 2026: Part 1 Data: 14.03.2026 Federacja: Lucha Libre AAA World Wide Typ: Online Stream Lokalizacja: Heroica Puebla de Zaragoza, Puebla, Meksyk Arena: Auditorio GNP Seguros Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  • Dodaj nową pozycję...