Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Power 10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

John_Morrison.jpg

1. John Morrison

Wszyscy stawiali na HHH lub Johna Cene, nikt nie wierzył w to że John Morrison może namieszać w walce o pas WCE World Heavyweight Championship, jednak stało się. John Morrison został Mistrzem WHC i nikt nie ma wątpliwości że nastały jego czasy... Mówi się o tym że John ma teraz odpocząć aż do PPV gdzie zmierzy się z mistrzem WCE The Rockiem.

The_Rock30.jpg

2. The Rock

Rock po szczęśliwej obronie pasa udał się na pięciodniowy urlop i nie pokazuje się publicznie, wiele osób twierdzi że jego spotkanie z płonącym śmietnikiem miało bardzo tragiczne skutki, jednak jak mówią jego przyjaciele Rock wygląda normalnie i czuje się świetnie i na pewno zjawi się na CrashDay i CrashTime gdzie zmierzy się z Mistrzem World Heavyweight Johnem Morrisonem.

Batista.jpgKenKennedy.jpg

3. Batista & Mr. Kennedy (Destination)

Przeznaczeni do walki tylko tak można powiedzieć o tych dwóch gościach, którzy są teraz w posiadaniu swoich upragnionych pasów... Ci dwaj to starzy wyjadacze, co prawda to pierwszy pas w WCE na koncie Batisty ale miał ich wiele w innych federacjach, Mr. Kennedy to utalentowany zawodnik i mimo że nie ma na swym koncie wiele mistrzostw to wie jak się bawić w te klocki.

Mick_Foley.jpg

4. Mick Foley

Mick po zwycięstwie na PPV udał się na wypoczynek tak samo jak i The Rock. Nikt nie wie gdzie są obaj wrestlerzy ale pewne źródła wskazują na to że razem przygotowują się do walki przeciwko mistrzom Tag Team. Czyżby Rockn'Sock Connection znów w akcji?

Daniel_Bryan_US.jpg

5. Daniel Bryan

Daniel Bryan po obronie pasa i ataku Kurta Angle zapowiada odwet i zemstę na Złotym Medaliście Igrzysk Olimpijskich w Atlancie, Bryan powiedział że nie jest już taki jak przed walkę, powiedział że czuje się pewny siebie i jest w stanie zniszczyć każdego... czyżby Bryan miał większe ambicje niż pas Continental? Czas pokaże.

christian.jpg

6. Christian

Ten gość sporo namieszał w Main Evencie WCE, nie dość że po walce o WCE Championship przyłożył Mizowi to jeszcze ukradł pas Rockowi. Christian powiedział że wziął tylko swoje rzeczy i udał się do domu... Ten zawodnik jest pewny siebie i zapowiada że to ON będzie kapitanem drużyny CrashDay na CrashTime i że zdobędzie główny pas federacji na grudniowej gali Pay-Per-View.

TheMiz2-5.jpg

7. The Miz

Miz cieszył się jak dziecko mogąc potrzymać pas WCE choć przez chwilę jednak po szybkiej wymianie zdań z Bretem "Hitmanem" Hartem zainkasował Killswitch od Christiana został znokautowany. Miz stara się o kapitana teamu CrashDay na Listopadowym PPV i o pas WCE, o którego ubiega się od września.

RandyOrton3.jpg

8. Randy Orton

Randy szybko pozbierał się po stracie pasa Tag Team i obrał już nowy Cel, którym jest The Rock. Orton nie ma osobistych porachunków z People's Championem ale chodzi mu o pas, który jest w jego posiadaniu czyli WCE Championship... Randy zapowiada że bezproblemowo zdobędzie to mistrzostwo i zostanie może i czwartym mistrzem w histori WCE ale za to najlepszym jaki był i będzie.

KurtAngle093.jpg

9. Kurt Angle

Angle po ataku na Punka następnie Bryana na PPV zapowiada nowe czasy w WCE, jego czasy. Kurt mówi że nikt ani nic nie przeszkodzi mu w zdobyciu upragnionego pasa WCE Continental... Mówi się też o tym że Kurt ma wystąpić w drużynie ShowTime na Listopadowym PPV zatytułowanym "CrashTime! Czyli wojny brandów".

thJeffHardy08-1.jpg

10. Jeff Hardy

Mimo przegranej 10 miejsce zasłużenie dla Jeffa Hardyego, ten młody chłopak pokazał że nie ma w sobie czegoś takiego jak strach, wyszedł i walczył z Mickiem Foleyem jak równy z równym. Zarząd ma podobno przygotowany spory push dla tego zawodnika, ile w tym prawdy? Zapewne dowiemy się już nie długo.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Widura

1

• El Gonzalito

1

• Piledriver1674325991

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Oczywiście, dzięki za notowanie :) To moje pierwsze więc jestem zadowolony.

A więc tak, wszystkie miejsca są przyznaczone sprawiedliwie, bynajmniej jak tak myślę :P

Interesują mnie te słowa:

Mimo przegranej 10 miejsce zasłużenie dla Jeffa Hardyego, ten młody chłopak

Wiele myśli, teraz mnie ogłuszyło... :thinking:

Tupałek - Młody do Foleya :D

A już myślałem, że to jest w innym znaczeniu :)

Edytowane przez Gość

No fajne notowanie, ale dziwi mnie nie obecność Santino. Może nie wygrał, ale przecież walczył o pas WCE i wygrał walkę o #1 contender więc coś chyba nie halo. Reszta jest chyba sprawiedliwa. Mam nadzieję, że będę w następnym notowaniu :D

O jakoś zapomniałem o bs, to mi tym notowaniem przypomnieliście ;) Cieszy obecność Kurta, no a reszta miejsc raczej sprawiedliwa. Dobra robota :)

Wiadome jest że Cm Punk powinien być pierwszy, bo już miałbyć Continental Championem, gdyby nie ten buc Angle, ale i w WCE zdarza się, że ważniejsze są pieniądze :P A tak na serio, to wszystko raczej jest tu sprawiedliwe, ale ździwił mnie brak Triple H'a, który przecież był niby mistrzem. Dobra robota :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Kolejny skok Batisty w notowaniu, co mnie bardzo cieszy. Było już piąte miejsce wraz z Mizem... oraz siódme z Kennedym, o ile dobrze pamiętam. Teraz jest trzecie i z tego jestem bardzo dumny. Nareszczie mam swój upragniony pas i będę starał się godnie go reprezentować. Morrison zasłużenie na pierwszym miejscu, Orton według mnie powinien mimo przegranych znaleźć się wyżej. Cieszy mnie również obecność Miza oraz Jeffa. Dzięki Tupałek za to notowanie :)

No co do notowania nie mam zastrzeżeń. Morrison zasługuje na 1, Rock na 2 i reszta tak samo. Zdziwiło mnie troche aż 9 miejsce Kurta Angle! Robi on dobrą prace, lecz mysle, że Jeff mógłby być przed nim. Mam nadzieję, że w następnym notowaniu pojawie się :P:D Może na 1 miejscu ? :P:D:thumb:

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Tak jest wkońcu John króluje w WCE 8) , teraz to ja rozumiem , jednak jak mogłoby być inaczej skoro John został nowym World Heavyweight Championem , niech Rock się schowa do dziury :)

Tupałek - Ty jobberze! ZNISZCZE CIE! JESTEŚ SKOŃCZONY W TEJ FEDERACJI! :P Swoją drogą to mógłbyś dać dłuższego komenta :D

Robię prowokacje 8) , no dobra to już coś dopisuje , tak więc pierwsze 3 miejsca są dla mnie raczej oczywiste choć Rock to nie wiem za co jest tak wysoko , skoro walka zakończyła się No Contest :) , brak obecności Tripla też dziwi , ale Miz nadal daleko , ale Kennedy i Batista zasłużyli na 2 miejsce , ale to już nie moja decyzja , liczy się tylko 1 miejsce. :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Wszystkie miejsca sprawiedliwie rozdane, szkoda że jestem dopiero na 8 miejscu, ale cieszy mnie tu moja obecność, Kennedy i Batista mogli by spokojnie być na jeszcze wyższej pozycji, ogólnie wszystko pięknie i ładnie ;D

randyhs.png

1 x World Tag Team Champions (Milion $ Killers)

Wszystko fajnie pięknie. Zasłużone pierwsze miejsce dla Gonzaleza, Destination też sie należało, aczkolwiek dałbym ich przed Rocka :P

Nie ma większych zastrzeżeń do imejsc, ale czegoś mi tu brakuje :thinking: Gdzie jest Hunter?! Eh ja to mam pecha, znowu 11 miejsce moje, ale nie ma sie co dziwić, w koncu nie wygralem jeszcze walki w WCE (fan nie próbuj tego wykorzystać), ale następnym razem sie tu pojawie. Na szołtajm zniszcze Alberta i bede miał miejsce jak w banku!

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png