Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nexus z pasami, Lesnar za 3 mln $, Great Khali, HHH, CM Punk

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

1.jpg

:arrow: Triple H powrócił i stwierdził, że nieco stracił na wadze. Jak widać ma również nowy T-Shirt. Jak ktoś zastanawia się jak wygląda jego czapka to może poczekać, lub wejść na WZROnline.

:arrow: Zarząd planuje powoli powrót i jakieś story dla Great Khaliego. Syndromem tego jest wpisanie hindusa na Live Eventy oraz House Showy.

:arrow: Creative Team planuje feud CM Punka z mistrzem USA, Danielem Bryanem. Miało to już mieć miejsce przed kontuzją Straight Edge Mesiasha.

rey-mysterio-photograph-c12233391.jpeg

:arrow: Rey Mysterio narzeka jeszcze na bóle i w związku z tym nie wystąpił ostatnio w planowanej walce z Albertem Del Rio. To nie jest jednak brak kontuzji, CM Punk oraz Undertaker nie wystąpią do końca roku, a w przypadku CM'a może potrwać to nawet dłużej w związku z operacją.

:arrow: Rima Fakih jedna z współzałożycielek akcji przeciwko rakowi piersi będzie Guest Hostem na nadchdzącym 3 godzinnym Raw, 29 listopada, na którym miejsce będzie miał turniej King Of The Ring.

:arrow: W nowym roku ma ukazać się DVD 'Big Show: A Giant's World'. Federacja planuje również wydanie materiału o Triple H'u.

:arrow: WWE ma zamiar za docenić pracę i wkład w aktualne działania w federacji grupę Nexus. Mam tu mianowicie na myśli członków z pasami. Jak wiadomo raczej każdy z nich ma, bądź ubiega się o pasy mistrzowskie. Po stracie pasów z Ceną, Otunga możliwe, iż dostanie również szansę na chociażby pas US.

:arrow: Podczas nieobecności CM Punka planowany jest feud Bryana z Regalem. Możliwe, iż William podobnie jak Kane zostanie doceniony na swoje stare lata w federacji.

Total Nonstop Action Wrestling

Chris_Jericho.jpg

:arrow: Dixie Carter wspiera Linde McMahon na nową senatorkę. Ma to miejsce na Twitterze, gdzie ostatnio wysyła takie oto notatki.

:arrow: Na powyższą wiadomość oczywiście zareagował Chris Jericho. Nie był to pozytywny wpis, gdyż wypowiedział się o tym tak, jakby Dixie miała bezwstydnie schlebiać Lindzie.

:arrow: Eric Bishoff powiedział w wywiadzie, że story They i Jeffa Hardy'ego nie było do końca planowane. Jednak na myśli federacja miała ulepszenie jego historii.

:arrow: Daffney wziąż przebywa w szpitalu, po walce z feralnym splashem od Rosie Lottalove. Natomiast Miss Tessmacher została nową kelnerką w restauracji Hooters.

Scena niezależna i inne

bill-goldberg.jpg

:arrow: Kolejne plany wydania płyt DVD WWE to 'The Best of WCW Monday Nitro' oraz płyta poświęcona... Billowi Goldbergowi!

:arrow: Hernandez najprawdopodobniej zostanie w Meksyku, z powodu kończącego się na koniec roku kontraktu z TNA. Sam wrestler nie jest zbyt skłonny do przedłużenia, bo aktualne występy sprawiają mu przyjemność.

:arrow: Podczas House Showu SmackDown pojawił się wrestler rozwojówki WWE, FCW. Jest nim Brodius Clay i niebawem może zadebiutować na żywo.

1.jpg

:arrow: Powyżej ukazuję plakat na WWE TLC. Jest już on dostępny na naszej stronie w odpowiednim dziale.

:arrow: WWE wziąż nie rezygnuje z zatrudnienia Brocka Lesnara na Wretlemanię 27 do walki z Undertakerem. Nie wyklucza się również ich wcześniejszego story. Fighter UFC za powrót miałby dostać sumę wynoszącą 3 miliony $.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Zaq123

1

• IAmKari

1

• Blazi

1

Top użytkownicy w tym temacie

OOO ja pierwszy xD

Bardzo podoba mi się nowy T-Shirt Triple H. Story dla Khali'ego to dla mnie bezsens, bo przecież olbrzym ma swoje gabaryty ale nie umie ich wykorzystać.Daniel Bryan vs CM Punk to byłby nawet fajny feud, albo Lebbel Lock, albo G.T.S, nie wiadomo. Zaj*biście że WWE planuje zrobić film poświęcony Bill'owi, napewno obejrze. Nie lubie Nexus'a tak więc też nie popieram danie im Title Shot'ów.

Prawdopodobnie będziemy mieli nową gwiazdę w WWE. Ten plakat z Orton'em to dla mnie odjazd, Orton z krzesełkiem, a obok niego drabina oraz Logo TLC: Table, Ladders, Chairs... Brock Lesnar za 3 mln... Chciałbym znowu zobaczyć go w WWE...

THX ZA NEWSY :thumb:

No nareszcie HHH :D Ciekawe czy pojawi się już na Raw czy dopiero na SS. W sumie na SS powinny byc grupowe tag team elimination mache jakieś, może team Sheamus vs Team HHH o albo nie team HHH tylko team Morrison i John będzie miał jedno nie wiadome miejsce do końca i już na gali się okaze że to będzie HHH. Jestem za storym dla Khaliego tylk omusiałoby to być przemyślane, nie wielki debil tańczący tylko gimmnick z początku heelowy i najlepiej żeby był jako bodyguard kogoś czy coś takiego. Yhhh feud Punka z Bryanem może i byłby nie zły no ale kurcze... Czemu CM Punk ma feudować o pas US?! Yhhh kolejny dobry posiadacz głównego pasa na którego nie ma pomysłu więc wylatuje z ME... A jeżeli ma to być kolejny etap promowania Bryana i Punk który był WHWC, który pozbył się z federacji Hardego, który doprowadził do odklepania Undertakera teraz będzie jobbował Bryanowi rozpoczynam bojkot WWE :P No a jeżeli plotki że Punk'a ma tymczasowo zastąpić Regal się potwierdzą skacze z komina... Jest tyle młodych, zasługujących na taki push, tyle opcji, a nie stary, gruby, beznadziejny Regal... Np mógłby z nim pofeudowac Otunga, fajnie by było gdyby chociaż przez moment Nexus mieli wszystkie możliwe pasy na Raw, mógłby to byc Riley i doszłoby do sytuacji że Miz będzie miał główny pas a Alex US. No kurcze sporo jest opcji a Regal jest jedną z najgorszych... Ciekawe co Dixie chce osiągnąć podlizując się McMahon'om. O Hernandezie od tygodniu pisze w newsach to samo. I jest to bardzo nie fajne. Plakat takie se, nie zachwyca. 3 mln dla Lesnara? o.O Wysoko się ceni... Za wysoko...

k***a Bremuś, ja nie wiem co ty do Regala masz. Facet ma już swoje lata, ale jest w tej federacji już kilkadziesiąt lat, a jest w niej najmniej doceniany. Ma znakomite ring skille, mic skille zresztą też, więc nie wiem co ty do tego faceta masz. Zaryzykuje stwierdzenie że ich walki będą ratowały galę. Punk ma być Main Eventerem, ale zawsze kontuzja wszystko zepsuje.. Nexus z pasami? Czemuż nie? Wszyscy oprócz Otungi. Gabriel i Slejter tag timy, Barret WWE, a United States? Choćby Cena, dzięki któremu wartość tego pasa skoczyła by niesamowicie. Tylko nie otunga :roll: Jeżeli Regal jest słaby, to ten jest gorszy od Tuptusia :D Pierwszy do odstrzału, nie ma co. Ja tam mam nadzieję na heel- turn triplaka po powrocie i dowodzenie Nexus(Chyba że na Survivor Series Cena przejdzie Heel-turn po raz 4104910491049109401 w tym roku xD). Plakat mi się jak najbardziej podoba. Zjada wszystkie plakaty TNA z tego roku razem wzięte, ale to chyba każdy :D I tak nie zmienie zdania, że Poster ER i teraz Survivor Series gniecie jajca. Za taką kasę jaką może otrzymać Brock, mógłbym odgrywać rolę Divy całującą się z Hornim. Mysterio mógłby zniknąć na rok i potem wrócić z uleczonymi kontuzjami i pokazywać to co pokazywał na początku, bo teraz to jest cień Reya. Wolałbym jakoś Goldiego niż Lesnara, który zbierał dużo większą reakcje publiczności niż Brock. King of The Ring może wyjść ciekawie, a moim faworytem tego turnieju jest...Triple H! A i takie przemyślenia dotyczące SS. Jeżeli oni zepsują to wszystko z neksusami, to się załamie. Jan mógłby na survivor Series pomóc wygrać Barretowi, a potem powiedzieć że nie odchodzi, ponieważ fani i tak go nienawidzą nawet jak był dla nich dobry. Jak tak się nie stanie... Fak ju winc! Dzięki za newsy tatusiu, pierwszy raz się w tym dziale tak rozpisałem. Ciekawe newsy, długi komentarz ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Skoro newsy takie dobre to trza sie wypowiedzieć. :)

Zaczynamy od Huntera. Stęskniłem sie za nim, nie moge sie doczekać Jego występu. Mam nadzieje, że bedzie heelem, ale wszystkie znaki wskazują na to, że nim nie bedzie. Ciekawa wizja Brema z teamami na SS. Jestem za Team Morrison vs Team Rudy, tylko, że to znowu zepchnie Johna do roli drugoplanowej, a tego bym nie chciał :| Powrót wielkiego pieńka. Tego jeszcze brakowało. Nie cierpie tego gościa, jest daremny pod każdym względem. Niech siedzi w indiach jak mu dobrze i niech sie od wrestlingu odpieprzy, bo sie do tego nie nadaje. Ja z kolei jestem za feudem Punka z Bryanem. Brem go hejtuje tak jak ja Ortona, ale trzeba przyznać, że Daniel ma bardzo duże umiejętności no i zasługuje na ten pas, jednak od wygrania pasa prawie w ogóle nie przegrywa, a to jest już przesada. Feud z Punkiem napewno przyniósłby świetne walki, chociaż miejsce Punka jest przy głównym pasie. Mógłby wybić Ortona z tego miejsca, gdyby tak sie stało wypłbym zdrowie Vince'a ze szczescia, a gdyby jeszcze Morrison weszedł do ME to biegał bym przez tydzien po mieście w koszulce "I love you Vince". Dobra zejdźmy na ziemie. Jakoś reya mi nie brakuje. Siedź sobie na tym l4, nikt za Tobą nie teskni, więc wylecz sie i zacznij pokazywać to co sie od ciebie wymaga. Ładną sumke może zgarnąć Lesnar, ja jednak chciałbym, żeby był sędzią specjalnym w pojedynku The Undertaker vs Bill Goldberg na WrestleMani, dlatego, że Brock nie zrobi takiego show jak Bill. Zresztą Bill wydaje mi sie zdecydowanie najodpowiedniejszą osobą do tej walki, no może bardziej bym chciał Chrisa, ale to niemożliwe, więc pozostaje Bill. Nie chce, żeby Barett walczył z Undertakerem, bo po prostunie jest godny takiej walki no i sama walka była by nudna... W ogóle to całe nexus zaczyna mnie już nudzić...

Dzięki za newsy.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

No nareszcie Tryplak powrócił, ciekawe kiedy wystąpi już w tygodniówce i w jakim brandzie będzie. Podoba mi się jego nowy T-shirt. Story dla Khaliego? Co za głupota :t_down: , czy nie ma innych zawodników którzy mogli by się wykazać ? Niezły pomysł z feudem Cm i Bryana napewno wykręcą niezłe widowosko, ale Punk zasługuje na wiele więcej niż US . Tak jak Brem napisał jest tyle młodych talentów, którzy mogli by feudować o ten pas a wwe daje starego kloca. Niedawno kiedy Taker wrócił a znów nie będzie walczył. Nexus dobrze sobie radzi w wwe, a segmenty z nimi są bardzo ciekawe, dobrze że zdobyli pasy tag team bo w ostatnich czasach źle się działo w tej dywizji. Fajny plakat TLC ale czy jest on już oficjalny?? Lesnar wątpię by przyjął ofertę wwe, ale bardzo wysoka stawka na tego zawodnika.

Pro szkoda że nie wrzuciłeś fotek tej Rimy Fakih. Naprawdę jest co oglądac :twisted: . Taki push dla Nexus, no ciekawe. Czytałem gdzieś że naprawdę mają im w przyszłości rozdac kilka pasów, więc będzie interesująco. Wiadomo, Regala należy docenic jakimś tytułem za cały wkład włożony przez Niego. Szkoda że wcześniej o Nim nie pomyśleli bo nadawał się na WHC Champa spokojnie. Teraz niestety według mnie nie jest w najwyższej formie i paści coraz więcej akcji (Ci którzy oglądają Superstarsa powinni to dostrzec :P). Mimo wszystko feud dwóch dobrych techników nastraja do pozytywnego myślenia. Co ten Vince widzi w tym Lesnarze to ja nie wiem. Może jednak chodzi mu o to by dac taki mały pstryczek w nos Dance Łajtowej. A zresztą nie znam się :P.

Dzięki za newsy :).

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No nareszcie HHH powrócił. Nowy T-shirt nawet fajny.Nie cieszę się że Khali wróci.Ta wielka kupa mięsa nie ma żadnych umiejętności.UU King Of The Ring, to by było dobre. HHH wraca i wygrywa KOTR :).Feud Bryana z Regalem ?? coś mi tu nie pasuję. A dokładnie Regal. Nie lubię go i nie chcę aby taki świetny zawodnik jak Bryan miał feud z oszustem takim jak William. Ale cóż nie ode mnie to zależy.Plakat na TLC fajny,podoba mi się .Lesnar vs Undertaker na WM?? . Dla mnie to dziwne że zamiast wybrać kogoś z WWE do walki z Undertakerem np. John Cena czy Sheamus to WWE chcę zatrudnić gościa z MMA.Dzięki za Newsy

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Trypel- no nareszcie.! ;D jednak po nim samym na tym zdjęciu widać, że nie wygląda już tak dobrze jak przed przerwą...szczerze mówiąc, jak na początku zobaczyłam to zdj, nie czytając jeszcze nic, to nie poznałam go, totalnie.! ;o więc mam nadzieje że to tylko brak fotogeniczności, a sam hhh na livi'e wygląda dużo lepiej ;D

great khali i story...mhm, tylko po co.? co wwe zamierze z nim dalej robić.? to bez sensu- już wcześniej miał rzekomy push, a okazało się że nie wypalił...nudy...;/

feud cm'a z bryanem...kolejny bezsens. prawda jest taka, że punk jest kolejnym wrestlerem który został zeszmacony przez wwe. pierwsza połowa 2oo9 - wszyscy widzieli w nim prawdziwy talent i swietnego zawodnika, z ambicjami i ciekawymi story. a teraz.? a teraz ja widząc go, nudzę się...a wielka szkoda, bo to neato zawodnik ;//..

sam bryan dla mnie jest niepotrzebny. poznając go jeszcze w nxt, widzialam w nim przyszlosc, mial wtedy sens, ale teraz patrzac na niego, po prostu robi mi się coraz bardziej żal tej federacji...

czas na kolejny błąd - push dla regala...kane okay- dobry zawodnik, duzo potrafi i ma oryginalny image. ale regal.? niczym kan'owi nie dorasta, i na pewno to nie bedzie udany pomysl...

ale się porobiło do tego w tym wwe kontuzji ;o zaraz się okaże że nawet te najmniejsze zalążki braku 4kids usuną, bo będzie im wrestlerow szkoda... ;//

dzisiaj same minusy, to w końcu coś trzeba docenić ;d mianowicie pasy dla nexus [przynajmniej na chwilę]- pomysł okay ;]]

i ciekawy plakat tlc ;d ortonowi do twarzy z krzesełkiem.^ i tak powinno być zawsze...

Randy.! <3 [heel of heels 4ever.! -.-]

Edge ;* Triple H ;* Y2J ;* Miz ;*

wiele osób pisało do mnie z zapytaniem, czemu się tutaj nie udzielam

przepraszam, ale mam zbyt mało czasu ;c

jbc, szukajcie mnie tutaj:

http://zapytaj.com.pl/Profile/user_284644.html pzdr.;))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...