Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Y2J i Wolfe - powrót, SCSA dziadkiem, Wilde zaręczona, UFC

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

randy-orton.jpg

:arrow: Randy Orton wykonał ostatnio atak w stronę zwolnionego Matta Hardy'ego. Miał na myśli to, że Matt robi z siebie idiotę wstawiając na YouTube filmy, w którym je winogrona.

:arrow: The Viper zaprzeczył na swoim Twitterze, jakoby miał założyć swój oficjalny kanał na serwisie YouTube. Stwierdził, że nie widzi na razie takiej potrzeby i większego sensu.

:arrow: Oglądalność ostatniego Superstars wyniosła 528 tysięcy widzów, co oznacza rating - 0,53. Natomiast SmackDown - 1,68 przy 2 445 000 widzów.

:arrow: Bardzo głośno mówi się o powrocie Chrisa Jericho na Wrestlemanię 27. Gdyby jednak to nie wypaliło, to planem B nazywany jest powrót Y2J'a w lato.

:arrow: W Dark Matchu na Raw, Randy Orton pokonał Sheamusa oraz Wade'a Barretta, wykonując RKO na Celtic Warrior'rze. Natomiast przed walką Yoshi Tatsu wygrał pojedynek z Primo.

katie-lea-burchill-image.jpg

:arrow: W związku z przejściem do TNA Wrestling, Katie Lea Burchill została usunięta z działu WWE Alumni na WWE.com.

:arrow: Do karty PPV WWE Survivor Series, została dodana następująca walka Div:

WWE Divas Championship

Michelle McCool © vs Natalya

Total Nonstop Action Wrestling

harleyhof.jpg

:arrow: Harley Race był obecny na ostatnim iMPACT'cie. Powód nie jest nam póki co bliżej znany, ale warto przypomnieć że to WWE Hall Of Famer. Czyżby kolejny dziad z WWE miałby zawitać do TNA?

:arrow: Kurt Angle poleciał na urlop do Tajlandii. Cały wyjazd, to prezent od TNA. Nie wiadomo jednak jak zostanie odebrany jego brak w TNA, podczas odpoczynku.

:arrow: Dixie Carter ma zamiar ponownie sprowadzić Desmond Wolfe'a do swojej federacji. Podobno pomóc w tym ma bardzo korzystny dla wrestlera kontrakt.

kennedy.jpg

:arrow: Mr Anderson nie wystąpi w walce na gali Turning Point z powodu kontuzji. Federacja jednak nie ma zamiaru rezygnować z Title Shotu tego zawodnika na najważniejszy pas TNA.

:arrow: Świat wrestlingu obeszła wiadomość o zaręczeniu Tylor Wilde.

Scena niezależna i inne

smackdown57.jpg

:arrow: Jimmy's Pest Control to firma eksterminująca insekty założona w ubiegłym tygodniu przez byłą gwiazdę WWE, Jimmy'ego Wang Yanga. Jimmy powiedział jednak, że nie oznacza to jego zaników występów na scenie niezależnej.

:arrow: Federacje mieszanych sztuk walki, UFC oraz WEC mają zamiar nawiązać współpracę. Będzie ona polegała na regualnych wymianach fighterów. Podobno mają powstawać również gale UFC vs WEC i ma to przynosić korzyści dla obu stron.

AdamBaby11-205x250.jpg

:arrow: Jade Adams, córka Steve'a Austina urodziła córkę. Gratuluję, Stone Coldowi jest teraz dziadkiem.

:arrow: Gabriel Gonzaga po UFC 121 został zwolniony z federacji. Natomiast dołączyli do niej Brittany Palmer (viewtopic.php?p=210166#p210166) oraz Polak, Maciej Jewtuszko.

:arrow: Sangre Azteca nie widzi sensu w przedłużaniu kontraktu i w nowym roku opuści swoją aktualną federację, CMLL.

:arrow: Tyler Black przegrał ostatnio swoje walki w FCW z Tylerem Reksem oraz synem Ricky'ego Steamboata, Richim.

bookert.jpg

:arrow: Były wrestler WWE, Booker T podpisał kontrakt z federacją sceny niezależnej, Perros del Mal.

:arrow: Oto aktualna karta na Guerra de Titanes:

• Mascarita Divina & Octagoncito vs Mini Histeria & Mini Psicosis
  • Fabi Apache & Mari Apache vs ??? & ???
  • Aerostar, Extreme Tiger, Jack Evans vs Billy Boy, Chris Stone, Decnnis
  • Joe Lider, Nicho el Millionario, Ozz vs ???, Damian 666, Halloween
  • Cibernetico, El Mesias, La Parka Jr. vs Chessman, Hernandez, Zorro

:arrow: Proszę również o oddawanie głosów w forumowych zawodach:

SotW #16 - viewtopic.php?f=171&t=28123

BotW #3 - viewtopic.php?f=306&t=27773

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• Droopi

1

• Zaq123

1

• IAmKari

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Pierwszy :D aż dziwne.

Szczerze mówiąc wali mnie to co Orton sobie mówi, ale starszy Hardys mnie zaczyna wku****ć więc niech po nim jedzie równo :)

No SD! niedawno świętowało wysoki rating, teraz z kolei te ratingi są słabe, dziwnie podobna sytuacja do Impactu :thinking:

Powrót Chrisa na WrestleManie i z dupy wzięty pojedynek z Undertakerem, kurde jak ja bym tego chciał ;) W sumie myślałem, że Chris wygra Royal Rumble, ale skoro na WM'ke nie wiadomo czy powróci to pewnie wygra Cena i zarząda sobie zakonczenia serii Undertakera, chociaż mógłby Christian wygrać. Ale RR za 2miesiące, więc wtedy sie bede martwić.

Walka Div jest banalna do przewidzenia, tak samo jak wynik...

Jakoś nie wierze, żeby kolejny dziadek miał walczyć w TNA, może założy coś na wzór fortune, tylko złożone z face'ów i bedą feudować :8 Szczerze mówiąc i tak mnie to specjalnie nie interesuje, ale musiałem skomentować :8

Heh dziwnie sie toczy kariera wrestlerów zwolnionych z WWE. Jedni zostają ochroniarzami, inni zakładają firmy do walki z insektami...

Gratulacje dla Steve'a no i dla rodziców dziecka oczywiście :D

No no kolejna supergwiazda ROH szmacona w FCW... zaczyna mnie to wnerwiać tak samo jak to, że ciągle szukają nowych talentów. Przecież oni tam mają tyle talentów, że i tak do wszystkich miejsca w ME nie starczy, chyba, że planują trzeci roster, ale nawet jakby to mają wystarczająco dużo świetnych wrestlerów.

Booker mógłby sobie dać spokój z wrestlingiem, przynajmniej jako aktywny wrestler. On jest legendą, miejsce legend jest przy promowaniu młodych i wspominaniu dobrych czasów, a nie przy zabieraniu czasu antenowego (hollywood hogan).

Dziękuje za dobre, aczkolwiek dosyć krótkie newsy :t_up:

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Powrót Y2J'a najprawdopodobiej nastąpi na Royal Rumble lub WM'ce. Troche go brakuje w ringu, tych jego przemówień i arogancji.

Pewnie WWE kazało Ortonowi najechać na Matta i tak zrobił. No co miał do gadania.

Nie mogę tego zrozumieć czemu Natalya dostaje cały czas walki o pasy kobiet. Przecież jest Melina, Alicia Fox, Eve torres, The Bella Twins. Tyle kandydatek i cały czas Natalya. Nie rozumiem tego.

Desmond Wolfe w TNA to byłoby ciekawe rozwiązanie. Brakuje jego walk w TNA tak jak Y2J'a w WWE, niech obaj wracają i bedzie GOOD!

Na kieniec dzieki Pro za newsy i gratulacje dla SCSA!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

:arrow: Federacje mieszanych sztuk walki, UFC oraz WEC mają zamiar nawiązać współpracę. Będzie ona polegała na regualnych wymianach fighterów. Podobno mają powstawać również gale UFC vs WEC i ma to przynosić korzyści dla obu stron.

O żadnej współpracy o której piszesz nie ma mowy, UFC po prostu wchłonęła WEC która od 1 stycznia przestaje istnieć. Najlepsi zawodnicy WEC w tym nasz najlepszy lekki Maciej Jewtuszko (MMA rekord 8-0) będą teraz występować w UFC. Jewtuszko będzie drugim po Tomku Drwalu Polakiem który będzie występować w najlepszej federacji MMA na świecie.

P.S.: Chcieliście żebym napisał posta gdzie indziej niż w dziale divas corner, oto on. =))

Powrót Jericho na WM'ke 27 to byłoby coś. WWE bez Chris'a dobrze sobie radzi, ale brakuje mi tego jego przechwalania się.

Znów Natalya. Teraz to chyba zdobędzie w końcu ten pas, bo robi się to już nudne.

Ponowne sprowadzenie Wolfe'a to może być ciekawe rozwiązanie. Ciekawe jak poważna jest ta kontuzja Anderson'a ? Może to będzie wielki powrót ? O Jewtuszce już gdzieś słyszałem. Ma na razie świetny bilans, ale w UFC będzie mu trudno. Na koniec gratulacje SCSA.

Dzięki za newsy Pro :t_up:

ksgj.png

Co do Ortona to ta wypowiedź nie była złośliwa tylko taki niewinny żarcik. Matt nawet wstawił po tym jak ludzie zrobili z tego aferę filmik, w którym chwalił Ortona (I tu nawet mnie wkurzył). Oprócz tego to co od razu robicie panikę z tym Race'em. Pewnie wezmą go tylko do CT albo bedzie czyimś menadżerem. Ogólnie to lubie gościa więc nie mam nic przeciwko. No, a do tego chyba Dixie wreszcie posłuchała fanów i Desmond. Teraz żeby Russo nie zwalił. Gratulacje dla Steve'a! Mam nadzieje, że przegrana Blacka z tym beztalenciem to jakiś żart, a jak nie to trzeba zacytować CHIKARE ''WWE jesteś głupie''. A i robić screeny posta Montoii, bo to już się może nie powtórzyć :shock:

matko, ale dawno nie dawałam tu znaku życia ;o

mhm, czas coś napisać.! ;D bo się ludzie skarżą ;c

bardzo dobra reakcja rand'ego - taka jest prawda- matt zrobił z siebie idiotę, ale to chyba jeszcze bardziej nas przekonało w stronę tego, że on zawsze nim był, jest i będzie...

i watpie aby tutaj wwe sie wtrącało- w sensie kazało coś, czy nie kazało...

więc po co kopiować marne pomysły z kontem na yt.? co, może orton tez miałby się tak kompromitować w swoich `showach` jak matt..

powodzenia mu tylko w tna zycze...biedny jeff- jeszcze bd kazali pewnie tag team zrobic -.-

co do y2j`a..

mhm, z moich zrodel wynika, ze do us wraca w ostatnim tyg pazdziernika, do samego wwe, miałby powrócić najprawdopodobniej pod koniec roku i od razu zaczac przygotowywania do wm27. wg mnie bardzo prawdopodobny jest jego powrót na rr. chyba że federacja bedzie chciala od razu wielkie wejscie walką na em zrobić, ale nie sadze zeby byl to lepszy pomysl...bo przeciez tyle sie mowi min o zawitaniu goldberga ;pp

wszyscy nie dadza rady, a dojdzie jeszcze do tego cena, ktory [teraz juz tylko spekulacje ;pp ^] bedzie musial po ss odejsc z wwe. nakręci sobie filmy, odpocznie, ale wrocic tez bedzie kiedys musial.! a o jego udziale na wm tez jest glosno. no i dalej nie wiadomo co z heel turnem, proponuje aby mr.mcmahon szybciej podejmowal niektore decyzje ;x szybciej, ale rozsądniej.. ;x

i pas kobiet- mhm, natalya ma push, to jasne - musza jej dac jak chca utrzymac hartow w jednostkach.

ale powoli walki z jej udzialem staja sie nudne.. ;pp

Randy.! <3 [heel of heels 4ever.! -.-]

Edge ;* Triple H ;* Y2J ;* Miz ;*

wiele osób pisało do mnie z zapytaniem, czemu się tutaj nie udzielam

przepraszam, ale mam zbyt mało czasu ;c

jbc, szukajcie mnie tutaj:

http://zapytaj.com.pl/Profile/user_284644.html pzdr.;))

No, Kari wreszcie się udzieliłaś :). Oby tak dalej :t_up: .

Hmmm... dziwne. Orton wyśmiewa się z Matta, a ten mówił że On sobie tylko stroi żarty. Matt podobno nawet nakręcił filmik w którym bardzo pozytywnie wypowiada się na temat Randyego. Nie wiem już wreszcie czy to żarty czy to naprawdę jakiś konflikt.

Ja oczywiście jako Jerichoholik chciałbym, aby Chris powrócił przez WM'ką. Oczywiście feudzik z Ortonem i walka na Wrestlemanii. Wang Yang znalazł sobie fajne zajęcie... nie ma co. Gratulacje dla Austina. Jak ten czas szybko leci. Muszę pobrac sobe jak najszybciej tę galę federacji PDM. Karta jest ciekawa i również na dniach pewnie pojawi się tam Booker T. Zobaczymy czy jest w formie :P.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...