Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #15

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Showtime

:arrow: Zarząd pragnie bardzo przeprosić za to, że nie odbyło się ostatnie Showtime. Było to spowodowane odejściem jednego z głównych bookerów federacji. Od teraz tygodniówki regulranie będą pojawiały się co dwa tygodnie

:arrow: Na gali Last Chance zadebiutował nowy nabytek Showtime Kurt Angle. Złoty medalista olimpijski z Atlanty 96, wtrącił się do walki o pas Continental pomiędzy Danielem Bryanem a Cm Punkiem i pomógł wygrać temu pierwszemu, by na końcu i jego zaatakować i zabrać mu pas. Planowana jest walka tych trzech panów na przyszłym PPV. Możliwe też, że w feud ten wpląta się jeszcze Evan Bourne

cmpunkkk.jpg

:arrow: Skoro już o Punku mowa..Zawodnik został zapytany na twitterze przez jednego z fanów, co sądzi o złotym medaliście olimpijskim. Punk napisał, że Angle do pięt mu nie dorasta i wszyscy wkrótce się o tym przekonają. Dodał, że wkrótce pas Continental będzie jego.

daniel-bryan-5.jpg

:arrow: Wszyscy niesamowicie zadowoleni są z postawy Daniela Bryana na backstage. Mówi się, że niebawem zawita do bram Main Eventu.

:arrow: W spoilerze wyniki walk z brandu Showtime, które odbyły się na Last Chance :

John Morrison pok. Triple H'a i Johna Cene, zdobywając World Heavyweight Championship.

Daniel Bryan pok. Cm Punka w Ladder Matchu i obronił Continental Championship.

:arrow: Zarząd postanowił zakończyć storyline z pasem WHC, który został niby ukradziony. Pas ten cały czas posiadał John Morrison, a to wszystko miało jedynie podbudować go jako największego heela poniedziałkowych gal.

:arrow: Nie wiadomo jeszcze z kim John Morrison zacznie feudować o ten pas. Wszystko zależy od postawy na backstage zawodników. Największe szanse ma John Cena, choć nie wszystko jest jeszcze pewne.

:arrow: Do rosteru Showtime zawitał Alberto Del Rio. Planowany jest feud Alberto z Triple H'em. The Game miałby wypromować nową gwiazdę Showtime, choć tak jak wyżej, tu też nie jest wszystko pewne.

RicFlair059.jpg

:arrow: Ric Flair również dołączył do społeczności twitter i wypowiedział się na temat ostatniej gali, jak i opisał sytuacje ST.W spoilerze wpis GM'a Showtime:

To było to, na co fani czekali. WCE to najlepsza federacja pod słońcem, te PPV było najlepsze pod słońcem. Tylko... za dużo na nim Crashday, zdecydowanie za dużo. Showtime jest najlepszym brandem, udowodnie to, udowodnie, już w najbliższy poniedziałek, obiecuje - będzie się działo. To czas mojej tygodniówki, Ric Flair najlepszym General Menagerem, Wooo!

:arrow: Skoro jesteśmy już przy Ricu - Ma on wkrótce zacząć pisać swoją książkę, w której opisze całą swoją karierę. Będzie można przeczytać m in. o jego fantastycznych walkach za młodu, karierze w WCW, WWE, TNA. Więcej szczegółów wkrótce

:arrow: Planowane jest także wydanie DVD pod tytułem - Best of Showtime 2010. Na DVD znajdą się wszystkie najlepsze walki/segmenty tej tygodniówki w pierwszym roku swojego istnienia. Najpierw jako WCE Action, potem już jako Showtime. DVD wyjdzie na początku przyszłego roku.

Jim-Ross-profile.jpg

:arrow: Jim Ross, komentator poniedziałkowej tygodniówki, na swoim blogu opisał jej sytuacje.

CrashDay zyskało dużo więcej draft, stąd większe zainteresowanie tym brandem. Narazie jesteśmy w dołku, lecz powoli z niego wychodzimy, wszystko zaczyna wracać do normy.

Nikt nie wie, co miała znaczyć wyżej podkreślona pomyłka.

:arrow: W spoilerze dwie zapowiedziane walki na najbliższe Showtime:

Cm Punk vs Evan Bourne

Daniel Bryan vs Kurt Angle - Continental Championship

Resztę karty poznacie dopiero w trakcie gali.

:arrow: Steve Austin oraz The Undertaker proszeni są o udzielanie się na backstage, bo pasy tag team zostaną im natychmiast odebrane, a zawodnicy dostaną najpierw ostrzeżenie e-fedowe, a w ostateczności zostaną zwolnieni :!:

CrashDay

Dwayne_rock_Johnson.jpg

:arrow: Sporo emocji przyniosła nam walka Rocka z Santino Marellą. Santino nie odbiegał poziomem od Rocka, wręcz przeciwnie, ta dwójka stworzyła niezłą, dynamiczną walkę. Największe emocje mieliśmy jednak pod koniec, kiedy to w walce interweniowali kolejno - Randy Orton, Mark Henry, The Miz i Christian. Zdenerwowany tym faktem General Manager CrashDay Bret Hart pojawił się na hali i zorganizował wielki Main Event na następne PPV - 6 Pac Challenge pomiędzy Rockiem, Santino, Ortonem, Henrym, Mizem i Christianem. Czekają nas wielkie emocje!

jeff_hardy_773647.jpg

:arrow: Mick Foley obronił swój Hardcore Championship w walce z Jeffem Hardym. Hardy od początku skreślany na porażkę spisał się świetnie. Wiele extremalnych akcji z jego udziałem mroziło krew w żyłach. Jednak jego upadek z ogromnej drabiny sprawił, że publiczność zamarła. Zarówno Jeff jak i Mick dali z siebie wszystko w tej walce. Upadek Jeffa Hardy'ego wyglądał naprawdę groźnie jednak już teraz można to stwierdzić - Jeff jest cały i zdrowy, potrzebuje tylko odpoczynku. Jest to wspaniała wiadomość dla wszystkich fanów Wrestle Championship Entertaiment! Mówi się o sporym pushu dla Hardy'ego, gdyż zarząd jest z niego zadowolony, ale nie ukrywajmy...jeśli Jeff chce pokonać Foleya musi stanąć na wyżynach umiejętności.

144cjq.jpg
batista.jpg

:arrow: Mr. Kennedy i Batista zostali nowymi mistrzami świata Tag Team. Niesamowicie krwawa i brutalna walka z udziałem Destination i Million $ Killers trzymała w napięciu do ostatniej chwili. Ostatecznie to ci pierwsi wygrali i zostali nowymi mistrzami świata. Wiele miesięcy pracy nie poszło na marne i do Destination w końcu wróciły pasy mistrzowskie! Inną ciekawą informacją jest to, że DiBiase naruszył prawe oko Kennedy'ego, który na najbliższych galach ma występować z opaską na oku. Miejmy nadzieje, że to nic poważnego...

Randy-Orton1.jpg

:arrow: Randy Orton po stracie pasów mistrzowskich TT nie ma zamiaru starać się o ich odzyskanie. Wręcz przeciwnie! Orton obrał nowy cel - WCE Championship. Randy poczynił już nawet pewne kroki w tym kierunku (atak na Rocka na Last Chance). Orton jest jedną z najjaśniejszych postaci na CrashDay i nikogo nie dziwi decyzja zarządu o pushowaniu tego zawodnika. Pytamy tylko - dlaczego tak późno?!

Ted_DiBiase_901105a.jpg

:arrow: Zarząd ma inne plany co do Teda DiBiase. Ted ma pozostać w sferze pasów Tag Team, jednak jego nowym partnerem ma być Kaval. Oczywiście ta dwójka ma kontynuuować feud z Destination.

The_Miz_004.png

:arrow: Przez ostatnie miesiące The Miz cały czas obracał się wokół WCE Championship, jednak jak dotąd nie zdołał wygrać walki o ten pas. Zarządowi podoba się to, że Miz nie poddaje się i dalej stara się zdobyć upragniony pas. Innymi osobami, które mają w najbliższym czasie ostrzymać spory push są Christian i Randy Orton. Walka o WCE Championship zaostrza się z dnia na dzień.

brethart.jpg

:arrow: Bret "The Hitman" Hart po wczorajszym PPV powiedział kilka słów o swoim brandzie jak i o Last Chance.

Muszę przyznać, że gala wyszła nieźle. Oczywiście CrashDay ponownie zdominowało Showtime. Jeśli tak dalej pójdzie to na wojne brandów będziemy musieli pożyczać im naszych zawodników. Oczywiście wszyscy chcemy jak najlepiej dla federacji, ale powiem wprost...listopadowe PPV ponownie zdominuje mój brand, jestem tego pewien.

:arrow: Do brandu CrashDay dołączył Rey Mysterio. Liczymy na długą i pełną sukcesów współpracę!

:arrow: Przypulszczalne walki na najbliższe CrashDay podane poniżej w spoilerze (Jest kilka małych zmian).

Dark Match: Kaval vs Rey Mysterio

1. Shad Gaspard vs Ted DiBiase /w. Kaval vs Jeff Hardy - Tables Match

2. Mark Henry vs Christian - Falls Count Anywhere Match

3. Randy Orton vs The Miz - Special Guest Referee - Santino Marella

4. Destination (Mr. Kennedy & Batista) vs Rock'n'Sock Connection (The Rock & Mick Foley)

:arrow: W tym tygodniu na CrashDay odbędzie się Asshole Show. Gośćmi Mr. Kennedy'ego będą "The Animal" Batista oraz...The Rock!

Gale PPV

:arrow: Wczorajsze PPV - Last Chance osiągnęło świetny rating 3.8. Zarząd jest bardzo zadowolony z takiego wyniku, aczkolwiek nie ukrywajmy, że zawsze może być lepiej. Dziękujemy wszystkim za komentarze oraz uwagi co do gali!

:arrow: Poniżej wyniki wczorajszej gali.

WCE Continental Champion Daniel Bryan def. CM Punk

Mr. Kennedy & Batista def. Randy Orton & Ted DiBiase (Kennedy & Batista - nowi mistrzowie świata Tag Team)

WCE Hardcore Champion Mick Foley def. Jeff Hardy

World Heavyweight Championship - John Morrison def. John Cena & Triple H (John Morrison - nowy mistrz świata)

WCE Championship - The Rock vs Santino Marella - No Contest (Rock zostaje WCE Championem)

:arrow: Wiele mówi się o tym, że listopadowe PPV ma być po prostu wojną brandów. CrashDay vs Showtime. Już teraz mówi się o takich walkach jak Continental Champion vs Hardcore Champion czy też World Tag Team Champions vs WCE Tag Team Champions (Jeśli chodzi o drugą walkę to padły nawet propozycje o unifikacji pasów ze względu na małą aktywność posiadaczy WCE TT Championships, jednak to jest jeszcze do ustalenia...)

Informacje ogólne

:arrow: Do końca roku pozostały już tylko dwie gale typu PPV. Listopadowa będzie wojną brandów, a grudniowa...tutaj zawodnicy i fani Wrestle Championship Entertaiment będą mieli nie lada gratkę. W grudniu odbędzie się największa (oraz najdłuższa!) gala tego roku, na której nie dość że zostaną rozegrane legendarne walki to jeszcze zarząd rozda nagrody w wielu kategoriach. Już teraz możemy zdradzić trzy z ośmiu kategorii. Nazwy mogą ulec zmianie. Po listopadowym PPV odbędzie się głosowanie nt. tego kto ma dostać daną nagrodę. Trzy kategorie poniżej w spoilerze.

1. Superstar of the Year

2. Feud of the Year

3. Breakout Star of the year

:arrow: Zarząd wiąże ogromne nadzieje z ostatnią tegoroczną galą PPV. Mówi się, że będzie to największa gala tego roku i ma ona zostać wizytówką WCE na długie lata.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Luks

1

• Ulicznik Xeb

1

• Piledriver1674325991

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Super, dużo ciekawych i fajnych newsów, pomyłka JR'a oznacza chyba że niedługo będzie draft ;] coś mi się tak zdaję, wydaje że Kaval i Ted nie odzyskają pasów, choć wieże w nich, Destination jest mocne i to oni zostaną posiadaczami pasów minimum do stycznia, następne PPV czyli walka brandów no po prostu super, a tym bardziej nie mogę się doczekać grudniowej gali. Crashday też zapowiada się nieźle, moja walka z Mizem gdzie będzie sędzia specjalny, no zapowiada się ostra walka. w kategori Feud of the Year, chciałbym widzieć Destination i moją stajnie, po feud o pasy był wyjątkowy, a teraz dochodzi jeszcze miz który też jest częścią tej stajni, naprawdę wszystko pięknie i ładnie, dzięki za newsy z WCE

randyhs.png

1 x World Tag Team Champions (Milion $ Killers)

No, no. Mam rozpocząć feud z Triplakiem? Ciekawe :P Jednak myślałe by zaatakowac kogos innego bo nie myslalem ze moge az tak wysoko. Ale dzieki za podpowiedz :P Licze ze na gali bede juz uwzględniony.Niespodziewałem się takich newsów. Myslalem ze beda 4 zdania i koniec a tu profesjonalnie. Jestem pod wrarzeniem waszego prowadzenia WCE. Tylko tak dalej.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No ja muszę zdobyć ten pas, zresztą już piszę posta na BS, Kurt musi być championem :D Punk niech nie będzie taki pewny ;) Moim zdaniem patrząc po postach to lepiej żeby to Cena feudował z Albertem, a Triple H o pas. Destination słusznie wygrali pasy, będą na pewno dobrymi mistrzami. Postać Randego się rozwija, trzeba przyznać. Oczywiście notka Jima Rossa oznacza tylko jedno :) PPVy zapowiadają się bardzo dobrze, wojna brandów to może być coś :P Dzięki za super newsy

W sumie showtime mnie mniej interesuję, ale bardzo ciekawe story się piszę pomiędzy a właściwie o pas Continental. I mam nadzieję, że Punk! Sebu rusz dupę. Postara się i zdobędzie ten pas. Choć włączenie Kurta jest genialne. I myślę, że On będzie przyszłym Champem. A co do Evana jak zacznie być czynnym wrestlerem mam namyśli to, że zacznie się udzielać na backu to można go wmieszać. I myślę, że to powinno go zmotywować. Szkoda, że to koniec story z pasem :( Można by je jeszcze pociągnąć, ale cóż. No i pocisk mistrzów TT jak najbardziej słuszny. Destination ma pasy TagTeam cóż NARESZCIE! Co do niusa z Mizem i nic się nie zmieni. Przez najbliższy czas. I sygnałem dla moich rywali ma być duża aktywność Widury i Moja. Liczę, że tego nie schrzanicie. Walki na następne CD pełne emocji sądzę, że stanę w ringu z Ortonem i, że zrobicie z tego show godne PPV. :) W sumie jak zwykle. Nie mogę się doczekać najbliższych miesięcy w WCE i z WCE.

Niespodziewałem się takich newsów. Myslalem ze beda 4 zdania i koniec a tu profesjonalnie. Jestem pod wrarzeniem waszego prowadzenia WCE. Tylko tak dalej.

Człowieku pełen profesjonalizm a co myślałeś.

Z poważaniem, Wasz Ulubiony Jobber :)

Tupałek - Chcesz być jobberem? Dobra :D

Bułka// Jak będę Jobbował z Tobą to pewnie :)

Edytowane przez Gość

Continental Championship tu myśle, że Turek powinien ten pas jeszcze potrzymać, ew. stracić i szybkie wejście do ME, bo pisze chyba najlepsze, a napewno jedne z najlepszych (obok Gonzaleza) postów na ST. W sumie szykuje sie fajny feud, o ile Sweet zacznie pisać to na backu ST zrobi sie bardzo ciekawie. No Gonzalez w koncu dostał to na co pracował, ten tytuł w pełni mu sie należy. Ja prawdopodobnie bede feudować z Albertem cóż... myślałem o tym, żeby właśnie sie zająć Jego promocją, ale z drugiej strony zajebiście mi sie pisze z Gonzalezem, cóż widocznie Rejden jest lepszy, ale jeszcze nic nie jest pewne, więc może uda mi sie jakoś dostać do WHC :D Ciekawa wypowiedź Jima, czyżby szykował sie draft? :thinking: No co do unifikacji pasów jestem jak najbardziej za! Myślałem kiedyś o tag teamie, ale w tej chwili na ST nie ma z kim feudować. Niech pasy TT zostaną w rękach Destination, na ShowTime ich nie potrzeba narazie. Wokół pasa WCE robi sie ciekawie, ciekawe czy Tuptuś odda w koncu ten pas. Niech Widura napisze jeszcze ze dwa poematy i cztery epopeje narodowe i pas jest Jego. Wystarczyło zagrozić, że jak na Last Chance nie bedzie komentarzy to nie bedzie nastepnego PPV i już wysoki rating :D Ciekawy pomysł z tym następnym PPV, ale mam nadzieje, że nie beda tylko mistrzowie walczyć... No i to grudniowe "Slammy Avards" nie moge sie tego doczekać, jak troche popracuje to może sie na coś załapie... ach te marzenia :)

Dzięki za dobre niusy.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Dzięki na newsy :D Bardzo są ciekawe.... a szczególnie zadowoliło mnie to, że na CD będę walczył w Tables Match'u.....

Ogółem newsy są napisane bardzo przemyślanie i tak trzymać :t_up:

No szykuje nam się ciekawe story o pas Continental. Czyżby wypowiedź Ross'a zwiastowała nam Draft ? Feud Del Rio vs HHH może być ciekawy. Mam nadzieję, że Flair tak jak mówi coś zrobi Showtime, bo narazie to jest niezadobrze chociaż wydaje mi się, że ST już się z tego dołka wygrzebuje. Six Pack Challenge to może być niesamowita walka. Czemu znowu o mnie nic nie ma :evil:

Dzięki za newsy :)

ksgj.png