Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Października

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głosowanie na Wrestlera Mięsiąca na BGZ

Te Głosowanie to nie będzie ankieta tylko wasz własny pomysł na Wrestlera tego mięsiąca.Kiedyś już był taki pomysł więc postanowiłem reaktywować takie głosowanie.Więc każdy z was wypisuje kolejność od 1 do 6 Od 1 do 3 należy mocniej uzasadnić niż pozostałe.Głosowanie Potrwa 2 Tygodnie a po nim zrobie punktacje

Punktajca

1 Miejsce-20 pkt

2 Miejsce-10 pkt

3 Miejsce 5 pkt

4 Miejsce 4 pkt

5 Miejsce 3 pkt

6 Miejsce 1 pkt

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

2

• Droopi

1

• elo3856

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Hmmm no ciekawy sposób wuboru. Wymaga zastanowienia. Mi się takie głosowanie jak najbardziej podoba :t_up:

1. Jeff Hardy- Zdobył główny pas po świetnej walce z Anderson'em i Angle'm na BfG. Przeszedł bardzo nieoczekiwany heelturn co mega odświeżyło jego postać która robiła się nudna. No i od czasu kiedy jest mistrzem wali świetne, klimatyczne przemowy pod nowym gimmnickiem antychrysta.

2. Nexus- wciąż doinują na Raw, podporządkowali sobie Cene, robią świetne segmenty, zdobyli pasy Tag Team, Barrett wygrał z Ortonem na BR, przyczynili się do pogrzebania Undertakera, przyjęli nowych zawodników więc rosną w siłe no i dopowadzili do sytuacji w której albo Wade zostanie mistrzem WWE albo czołowy zawodnik federacji zostanie zwolniony.

3. Edge- został przeniesiony na SD gdzie od momentu pojawienia się dominuje, fajny motyw z eliminowaniem głupoty, zakończył Battle Royal SD vs Raw, zakończył walke SD vs Raw na BR, zdobyła titleshota na WHWC przeciwko Kane'owi na SS

4. Jeff Jarrett- kolejny niespodziewany heelturn który wychodzi na dobre, skontuzjował Angle'a, skontuzjował Samoa Joe, nieoczekiwanie wygrał z Mattem Morganem z Chain Match'u

5. MCMG- obronili pasy dwa razy, robili świetne walki przez cały miesiąc z GM czy z Ink Inc no i zostali wybrani na ostatnich przeciwników dla Team'u 3D

6. Dolph Ziggler- obronił pas przeciw MVP, zrobił 3 świetne walki z Branem, mimo że wszystkie przegrał głosuje na niego bo jego porażki były bez sensu, niesprawiedliwe a pokazał się z jak najlepszej strony, no i wydaje mi się że zbliża się koniec jego związku z Vickie

1. Nexus - są chyba najbardziej poruszanym tematem w WWE. Pną się z gali na galę coraz wyżej. Po drodze zdobywają pasy. Zdobyli pasy Tag Teamu. Wade wygrał z Ceną i dzięki temu wydarzeniu Cena jest w Nexus. Świetnie sobie radzą przy mikrofonie. Potrafią stworzyć ładną atmosferę. Jednym słowem dominują w WWE co mi się bardzo podoba :D

2. Jeff Hardy - zdobył najważniejszy pas w TNA. Przeszedł hellturn co świetnie do niego pasuje. Potrafi być hellem i co ważne czuje się z tą postacią dobrze. Myślę, że TNA też jest z tego zadowolone i nie postąpili źle. Mi osobiście podoba się zachowanie Jeffa. I jest głośno o nim w TNA :D

3. Edge - Dużo się ostatnio w okół niego działa. Najpierw przeniesienie na SD! później zwycięstwo jego brandu na BR i jeszcze ogromny push czyli dostanie walki o pas wagi ciężkiej z Kane'm. No za młody on też nie jest, a jednak walczy i ogląda go się świetnie więc jego bliska przyszłość w WWE może być ciekawa.

4. Randy Orton - Zdobył pas i kręci się obok Nexusa i Ceny. Nie jest mu tak źle w roli face. Ale co mi się bardzo podoba, ze nadal "nie lubią" się z Johnem Ceną. Ale nie chciałbym ich feud'u bo to już trochę nudne. Ogólnie poprzedni miesiąc także między innymi należał do niego

5. Daniel Bryan - Ma pas US, stwarza świetne walki i także jak Nexus pnie się w górę z każdym odcinkiem. Pokazuje na co go stać i publiczności i młodej i starszej się bardzo podoba jego postawa i styl walki. Pokazuje świetne i skomplikowane techniki. Coś tam zabłysnął w październiku :D

6. Dolph Ziggler - No coraz ciekawiej się robi w wokół niego. Stwarza świetne walki z Danielem Bryanem i ten feud jest bardzo ciekawy i co ważne zaskakuje i nie nudzi. Jeszcze ta Vikie dodaje całego koloru feudowi. No i myślę że będzie kimś wiecej w WWE za jakiś czas :lol

1. Daniel Bryan - Dwie walki na Hell in a Cell i Bragging Rights były walkami gali. Obie wygrał do tego dostaje spory push. Choć widziałem lepsze walki w jego wykonaniu to i tak na PPV WWE dawno nie było tak dobrych openerów.

2. Jeff Hardy - Zdobyl TNA WHC, a gimmick pierwszego antychrysta pro wrestlingu jest świetny. Widać, że w ringu coraz lepiej się spisuje i do tego wreszcie ma gimmick pasuący do niego i odnajduje się w nim dosyć dobrze.

3. Nexus - Dominują na RAW> Barrett zrobił z Ceną emocjonującą walke na Hiac. Może trochę zawiódł na Bragging Rights ale trudno jak jego przeciwnikiem był taki Orton. Pozatym widok nieprzytomnego ortona był bezcenny.

4. MCMG - świetnei walki o pasy i oczywiście ich obrona.

5. Edge - ostatnio dużo wokół niego się dzieje i widać wraca do formy w ringu tej sprzed kontuzji i za parę miesięcy możemy zobaczyć tego Edga w najlepszym wydaniu.

6. Dolph Ziggler - Walka na Bragging Right to jego popis. Pokazał się ze świetnej strony. Nawet nie wiedziałem, że ma tyle movesów.

1. Jeff Hardy. Nie oglądam TieNej, ale przez Jego heel turn aż z wrażenia obejżałem jeden impact. Jest świetnym heelem, najważniejszym mistrzem w TNA i ogólnie przez Jego heel turn zrobiło sie głośno w TNA.

2. Kane. Pokonał trzykrotnie Undertakera. Chyba nikt tego nie dokonał, w efekcie zakopał go "żywcem", genialne speeche, ciągle wysoka forma no i po raz kolejny obronił swój tytuł.

3. Nexus. Rozpierdzielają system, zdobyli pierwsze tytuły, rządzą RAW, a nawet całym WWE... czego chcieć więcej? ostatnie miesiące są zdecydowanie ich.

4. Edge. Powraca do starej formy po kontuzji, przeszedł hucznie na SD!, wydawało sie, że bedzie mieć fedu ze Swaggerem, jednak dostał sie do głównego pasa, co mnie bardzo cieszy, bo on jest jedynym przeciwnikiem do Kane'a obecnie na SD! no i dzięki niemu na BR wygrało SmackDown!

5. Daniel Bryan. Świetne dwa openery, na dwóch ostatnich galach PPV, wielki push, dwukrotnie obronił pas stanów zjednoczonych, widziałem co prawda lepsze walki z Jego wykonaniu, ale źle nie jest zważywszy na to, że ograniczają mu move set.

6. Motor City Machine Guns. Obronili pasy TT no i przede wszystkim genialne walki jakie tworzą, nie widziałem w życiu takich walk tag teamowych (ale ja pewnie mało widziałem :) ).

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

1. Nexus - zdobycie pasów Tag TEam najpierw przez Otungę i Cene a potem Gabriel i Slater. Dołączyli do nich Husky i McGillicutty, wszystko zmierza póki co ku lepszemu. W dodatku Barrett ma dużą szansę na zdobycie pasa, bo Cena będzie sędziował na jego korzyść.

2. Edge - No Title Shot i życzę mu zdobycia pasa. Jeszcze przetrwanie w walce Bragging Rights, no naprawde dobrze się z nim dzieje. Przecież na HiaC jeszcze była wygrana ze Swagger'em.

3. Daniel Bryan - Zdecydowanie jedna z gwiazd ostatnich Raw. Na HiaC i BR rozbił świetne show i jego walki nie odstawały nawet od ME!

4. Dolph Ziggler - To co Daniel Bryan

5. Jeff Hardy - Mimo wszystko w TNA zmiany jakie zachodzą nie są tak spektakularne lecz gratuluje mu zdobycia pasa.

6. Kane - Umieszczam go ostatniego, bo gdyby nie Nexus to na BR straciłby pas na 100%.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

1. Nexus - W pazdzierniku dużo działo się wokół tej stajni. Fajnie rozwinęła się sytuacja z Ceną, który musi słuchac Barretta. Jako specjalny sędzia na SS powinien przyczynic się do zwycięstwa Wade'a. John wraz z Otungą zdobyli pasy Teamowe, a dzień pózniej zostały oddane bez walki Slaterowi i Gabrielowi. Rosną nadal w siłę, a potwierdzeniem tego faktu jest dołączenie dwóch nowych członków (McGillicutty'ego i Harrisa).

2. Jeff Hardy - Zdobył najważniejszy pas TNA i przeszedł heelturn. Czego chciec więcej.

3. MCMG - Nie tracą formy i wykręcili znakomite walki. Szczególnie podobała mi się ich walka z Generation Me na Bound For Glory.

4. Edge - Przeszedł na Smackdown i ostatnio dostał title shota na WHC Title. Mam nadzieję że feud z Kenem będzie udany.

5. Daniel Bryan - Tutaj mogłoby byc dużo lepiej. Wykręcał ładne walki, ale mimo to, jeszcze czegoś mi w nich brakowało.

6. Dolph Ziggler - Dobre walki z Bryanem, liczę na to że w najbliższym czasie dojdzie pomiędzy nimi do walki której stawką będą pasy US oraz IC. Nie ukrywam że chciałbym aby Dolph zunifikował obydwa pasy wygrywając walkę z Danielem.

Sorry, muszę jeszcze coś dodac...

Umieszczam go ostatniego, bo gdyby nie Nexus to na BR straciłby pas na 100%.

Człowieku daj sobie spokój z takimi komentarzami bo tylko się ośmieszasz. Dziękuję :).

1. Jeff Hardy. To był jego miesiąc, heel turn, wygrana pasa, okazał się jednym z they, jest najważniejszą postacią w TNA. W tej roli spisuje się znakomicie, nic mi więcej nie trzeba.

2. Nexus - rządzą na RAW, mają pasy tag teamowe, ich lider, Wade Barrett według mnie ma duże szanse na zdobycie tytułu WWE.

3.MCMG - dalej są najlepszym tagiem w main streamie, są tag team championami, bronią tych pasów w świetnych walkach.

4. Daniel Bryan - wykręcił dobrą walkę z Zigglerem na Bragging Rights, dalej trzyma pas US, i coraz bardziej zyskuje w moich oczach

5. Randy Orton - dalej trzyma pas, jest jedną z ważniejszych postaci na RAW.

6.Edge - głownie dzięki niemu team SmackDown zyskał puchar Bragging Rights, coraz lepsza forma, title shot na WHC

1.Jeff Hardy-Na BfG przeszedł Heel Turn, po czym zdobył WHC

2.Daniel Bryan-Fajne Walki z Dolphem na SMacku, Raw i Braggin Rights

3.Dolph Ziggler-Podobnie jak poprzednik.

4.Kane-Obrona Pasa na Braggin Rights

5.Big Show-Może głupio uzasadnić, ale miło patrzeć jak robi z siebie głupa.

6.Edge-Zdobycie 1# Kontendera o pas wWHC

maryseg.png

1 Edge , przejście na SD i od razu będzie walka jego z Kane o WHC . Także podczas Bragging Rights wyróżnił się i teamie SD

2 Jeff Hardy , zdobycia WHC na TFG świetna walka o ten właśnie pas

3 Randy Orton , obrona pasa na HIC (świetna walka z Sheamusem ) oraz BR

4 Nexus , zdobycia pasów Tag Team , zakopanie Undertakera prawie pewna wygrana Wade nad Randy ( sędzia Cena )

5 Daniel Bryan , obrona pasa US na HIC , dobra walka z Zigglerem na BR

6 Kane obrona pasa WHC na HIC i BR po walkach z Undertakerem ( na BR z pomocą Nexus )

Są chwile w życiu kiedy trzeba się poddać !!!

1.Jeff Hardy. Przejscie na Heel Turn i zdobycia pasa.

2.Edge. Świetna walka na BR.Dostaje title shota

3.Rady. Orton.Obrona pasa na HIC.

4.Kane. Obrona pasa na BR i HIC.Ponowne wygranie z Takerem.

5.Nexus. Zdobycia pasów TT.

6.MCMG. Obrona pasów TT a po za tym świetna walka.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1.Jeff Hardy - Świetna walka o pas na BfG i zdobycie go. A po za tym heel turn .:)

2.Daniel Bryan - Ładna walka z Zigglerem na BR. Staję się jedną z gwiazd Raw.

3.Edge - Zdobycie 1# Kontendera o pas WHC,Wygrana ze Swaggerem na HiaC i dzięki niemu SD wygrało na BR.

4.Dolph Ziggler - Pokazał się z dobrej strony na BR.

5.Randy Orton - Zdobył pas i zaczyna się feud między nim a Barrettem.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

1. Wade Barret - Świetny feud z Ceną. Ciekawa walka na BR i co tydzień czekam na jego starcia z Ceną.

2. Edge - Świetny występ na Bragging Rights i ma szansę na WHC wreszcie ;)

3. Daniel Bryan - za wygrywanie każdej walki przeciwko Dolphowi, ładną walkę na Wojnie Brandów i nie dawanie się upokarzać.

4. The Miz - za odważne i fajne rządzenie Teamem Raw, lanie Byk Szoła i wygrywanie z osobami pokroju R-Truth.

5. Kane - Za trzymanie pasa WHC, ładne starcia z Ceną i Ortonem.

6. John Cena - za wykonywanie rozkazów Barreta. ;)

1.Jeffrey Nero Hardy - na Bound For Glory wygrał title oraz przeszedł hell turn.

2.Daniel Bryan - stworzenie dobrych serii walk z Ziggler'em.

3.Edge - uwolnił się od jobbowania i jest teraz ma dobrej drodze do WHC

4.Wade Barret - za bardzo przyjemne rozkazywanie John'owi

5.Kane - ogólnie o nim zapomniałem ale jak na razie rządzi w wadze ciężkiej

6.To miejsce zostawiam puste, bo już nikogo sobie nie przypominam.

ahfo.png

luba_049.png

1. Jeff Hardy - wygrał Main Event najważniejszej gali roku, przeszedł nie spodziewany heel turn, który wyszedł mu na dobre. W końcu pokazuje, że chłopak ma jednak jaja :) . Jego gimmick pasuje do niego w 100%. To był bezsprzecznie jego miesiąc

2. Kane - pierwszy raz nie na pierwszym miejscu od 4 miesięcy bodajże. Cały czas jest świetny, wiodąca postać SD!. Zniszczył Takera w ich feudzie. Pokonał go trzy razy z rzędu. Teraz czeka na niego nowe wyzwanie - EGDE (jednak uważam, że sobie poradzi). Szkoda, że tak późno stał się ponownie Main Eventerem, okres 2004-2009 (myślę, że się nie pomyliłem) zupełnie stracony.

3. Nexus - Wygrzebali się z dołka, bo po SummerSlam ich gwiazda lekko przygasła. Dołączenie Siny do nich - wielka sensacja, znakomita walka na HiaC między nim, a Barretem. Do tego ta heroiczna walka Johna z pozostałymi członkami ekipy - za cały ten storyline trzeba pogratulować WWE :applause:

4. Edge - The Ultimate Opportunist wraca do formy sprzed kontuzji. Przejście na SD! mu w tym znacznie pomogło. Poprowadził ekipę Smackdown do zdobycia drugi raz z rzędu pucharu Bragging Rights, a teraz title shot na WHC w posiadaniu Kane'a. Oby tak dalej!

5. Daniel Bryan - cały czas w swoich pojedynkach trzyma znakomity pozom. Dwa znakomite openery na dwóch październikowych PPV - Hell in a Cell i Bragging Rights. Jednak, aby stać się gwiazdą WWE musi jeszcze ciężko pracować

6. Jeff Jarret - w końcu stary, znakomity Jarret. Uwielbiam go w roli heela. Jego dwa segmenty z Joe i Angle'em po BFG - mistrzostwo swiata. Szkoda, że prawdopodobnie na TP przegra z Joe :evil:

DEAD MAN WALKING