Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE By Xeb - RAW

Ulicznik Xeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

[ To Be Loved!! ]

Włodzimierz Sz.: Mamy dla Was przykrą informację..

[ You Cant See ME! ]

John Cena energicznym krokiem wchodzi na ring.. Po czym patrząc się na komentatorów mówi jedno.. You're Fired!

[ Publika buczy, ale za chwilę słychać.. Szczena! Szczena! Włodek! Włodek! ]

J.C: Nie obchodzi mnie to co myślicie o mojej decyzji tymczasem, przedstawię państwu nowych komentatorów.. Pierwszym z nich będzie rewelacja, komentator nowego pokolenia.. MATT Striker! Aa drugim nszym komentatorem zostanie.. John... JBL!!! Obaj komentatorzy zajęli już swoje miejsca.

Cena opuszcza ring..

Matt Striker: A ja chciałbym zaprosić państwa na walkę, bardzo ciekawie się zapowiadającą.. Pomiędzy R - Truthem a Vladimirem Kozlovem..

[ Whats Up?! ]

Ron rapująym krokiem, śpiewając swój theme wchodzi na ring.. Publika śpiewa razem z nim.. Ron w towarzystwie Eve wchodzą do ringu..

[ Theme Kozlova ]

Ruska maszyna wchodzi do ringu nawet bez mrugnięcia okiem..

JBL: Ten rusek to naprawdę potwór.

GONG!!!

kozlovvstruth.png

R - Truth krąży w okół Vladimira w końcu decyduję się do niego podejść, ale Vladimir przechodzi do klinczu po czym odpycha R - Truth.. Ale Truth odbija się od lin i mamy shoulder block od Vladimira. Który nadal stoi jak słup czeka aż Truth się podniesie ten to robi ponownie rusza do Vladimira i Scoop Slam. Po czym PIN 1.. Tylko 1.. Więc Kozlov znowu staję w swojej pozycji bojowej a Truth nie wie jak się za niego zabrać..

M.S: Bardzo dziwna walka..

Truth odbija się od lin i potężny Clothesline od Vladimira.. Truth przefikołkował do tyłu..A Kozlov bierze rozpęd i niski big boot po którym Truth upada.. i wypada za ring.. Gdzie do stanu przytomności próbuję go przywołać Eve.. Podnosi go, wrzuca na ring, ale Kozlov od razu pinuję..

M.S: niedźwiedzia przysługa?

JbL: Nie bo tylko 2..

Truth się podniósł, więc mamy Irish whip.. W narożnik.. Truth wbity a Kozlov drze się robieg i wbiega w Trutha który upada w narożniku.. Kozlov przechodzi do pinu1 ..2 .. Noga Trutha na linach.. Kozlov podnosi Mr. R i belly To Belly Suplex.. Irish Whip i Big Boot, bardzo źle to wygląda patrząc od strony R- Trutha.. Który kompletnie nie ma inicjatywy w ten pojedynek..Kozlov podchodzi do narożnika Truth się podnosi i Baterring Ram! PIN! 1..2.. 2! Ależ ducha walki ma ciemnoskóry zawodnik.. Kolejny Irish Whip i jeszcze jeden i jeszcze jeden, ale rozpędzony Truth dostaję Scoop Powerslam!!! I wypada za ring przez dolną linę.. Eve znowu próbuję go podnieść i pomóc wstać, ale Truth nie nma sił sędzia odlicza 1.. Kozlov niecierpliwi się w ringu 2... Vlaidmir chcę zejść .. 3.. Truth się podnosi z pomocą band, a Kozlov jednak zostaję w ringu.. Truth opiera się o bandy jest bliski dojścia do siebie ... 5... Truth jest w ringu i Big Boot od Kozlova.. I znów upada..

M.S: Aż mi żal Trutha..

JbL: Może jakoś wyjdzie z opresji..

Irish Whip od Vladimira, Kozlov się pochyla.. TRUTH AXE!!! Pin.. 1...2...3!!

Na hali rozbrzmiewa! Whats Up! A Eve wskakuję w ramiona zwycięzcy!!

M.S: Uszczypnij mnie..

JbL: Jak on to zrobił?..

M.S: To jest sen..

JbL: Chyba, nie..

M.S: Zapraszamy na drugą walkę mamy nadzieję, że będzie tak nieprzewidywalna jak ta..

JbL: A będzie to już walka o coś bo będzie to.. Tag Team Championship Match! Pomiędzy Markiem Henrym i Greatem Khalim a Mistrzami Tag Team CM Punkiem i Jeffem Hardym

M.S: Ale może zobaczmy jak do tej walki doszło..

*** TITANTRON***

Mark Henry szedł do swojej szatni, ale zza rogu wpadł na niego Jeff Hardy..!

Mark: UWAŻAJ!

Jeff: Trudno jest uważać jak coś tak wielkiego zajmuję całą drogę..

Mark wykonał running clothesline, ale zza rogu wyskoczył CM Punk który zdzielił Marka krzesłem i założył Anaconda Vise.. Do bójki wmieszał się jeszcze przechodzący Great Khali i dopiero GM John Cena ich rozdzielił oznajmiając , że dziś Mark Henry&Khali zmierzą się o pasy Tag Team z CM Enigmas w stypulacji No Holds Barred.

M.S: A, więc jedni i drudzy mają sobie coś do udowodnienia..

JbL: Tak to będzie Tornado match a takie są najlepsze.. Stawiam na tych osiłków ich siła tutaj będzie świetnym walorem..

M.S: A ja liczę na szybkość naszych TT Champów i, że to oni po raz kolejny zgarną swoje tytuły..

[ No More Words ]

CM Punk i Jeff Hardy zmierzają na ring.. Przybijając piątki najmłodszym i oddając części garderoby.. Oraz jużw ringu prezentując swoje tytuły..

[ Theme Khaliego ]

Wychodzi Great Khali a za nim Mark Henry witani buczeniem..

ttbyxeb.png

GONG!!

Jeff i Punk schodzą z ringu coś między sobą omawiają.. Punk ma zaniepokojoną minę po czym zauważają, że Khali i Henry już zeszli z ringu więc oni wskakuję do ringu i..

M.S: Co oni zrobili?!

Punk wleciał w Khaliego Suicide Dive, a Jeff wpada w Henrego 450 splashem z pięknym dropkickiem jeszcze.. Kolosy padają.. Punk bierze krzesło.. A Jeff zrywa pokrywę ze stołu komentatorskiego wyciąga monitorki i nimi atakuję Marka... A Khaliemu obrywa się krzesłem.. CM Enigmas wchodzą do ringu.. I czekają na rywali.. Co jest mądrym posunięciem.. Henry i Khali powoli się podnoszą naprawdę powoli a Khali już chcę wejść na ring, ale czekan na Henryego.. Henry wstaję oboję wchodzą do ring.. Mają krzesła.. Jeff i Punk są lekko zdezorientowani.. Henry i Khali biegną na swój sposób do CM Enigmas, lecz odpowiednio Jeff i Punk przechodzą im pod ręką atakuję drop kickami.. I wielkoludy wpadają na siebie.. A CM Enigmas odbierają im krzesła.. I ich atakują.. Kolosy zwijają się z bólu a Jeff próbuję przypiąć Marka, lecz mu się ta sztuka nie udaję.. Jeff odlatuję.. I szybko od razu schodzi za ringu i wyciąga drabinę! Którą na razie rozstawia za ringiem.. A Punkowi rzuca młotek.. Punk szykuję się do nokautu dla Khaliego, lecz Khali wykonuję double hand chokeslam.. I Jeff jest w poważnych opałach.. Jeff podnosi bejsbol i rzuca nim w Khaliego chcę zwrócić jego uwagę.. Khali podchodzi do lin a Jeff zrzuca na niego drabinę... Po czym wbiega na ring.. I Irish Whip w narożnik od Marka.. NIE! Whisper In The Wind!! PIN!! 1..2..!! Dwa! Tylko dwa nie wierzę.. Ale walka jest niesamowita.. Mark siada.. I otrztymuję Shinnig Wizzard! Jeff tautnuje wchodzi na narożnik, publika drze się jak opentana więc Jeff wchodzi na drabinę za ringiem i Swanton Bomb!! Zza ringu!! Owacje na stojąco dla Jeffa.. A Punk doszedł do siebie i wychodzi za ring z bejsbolem i okłada wściekle Khaliego.. A Jeff przechodzi do pinu 1...2... 2! Nieee nie wierzę.. Jak Mark podniósł Jeffa..? Tymczasem Punk zmienia taktykę i atakuję serią high kicków.. Khali klęka.. Punk bierze rozpęd i poteżny kopniak w glowę Khaliego, Khali upada.. A Punk wyciąga krzesło.. Które zakłada Greatowi na głowę.. Chcę go kopnąć, lecz Punjabi Playboy łapię nogę Punka i opdycha ściąga z siebie krzesło i okłada nim Punka..

M.S: A tak było pięknie..

JbL: Ty zastanów się co mówisz.. Przecież im kibicujesz...

Gdy Jeff to zauważa.. Ustawia krzesło w środku ringu, bierze świetlówke który gdzieś z pod ringu się wykulała..Wchodzi na ring odbija się od lin wskakuję na krzesło ustawione przy linach i rozbija jarzeniówkę na głowię Punjabi Plaboya.. A szkło wbija się w czołow Khaliego który zaczyna pryskać krwią na wszystkie strony.. Jeff widzi, że Henry się podnosi próbuję splash lecz Mark go łapię i World Strongest Slam? Nie Jeff próbuję się przeciągnąć Mark mu w tym pomaga.. Jeff sam się przygotował do Piledrivera, ale Jeff chyba tego chciał! Ciągnie nogami Marka i niesamowita Hurricanarana na krzesełko!! Krzesło pęka Jeff nie ma sił przypiąć.. Henry zsuwa się z ringu jest bez sił. .Nieprzytomny.. Punk przeważa nad Khalim wchodzi na bandę i Splash Khali upada.. Punk krzyczy do Jeffa THE END! THE END! Jeff wyciąga z pod ringu stół wrzuca go na ring zaraz wyciąga drugi.. Też wrzuca rozstawia stoły, Punk wyciąga kolejną drabinę uderza nią jeszcze kilka razy Khaliego i wgniata w ziemię Marka.. Wrzuca ją na ring.. Jeff ją rozstawia Jeff się wspina po drabinie siada na samym szczycie.. Punk wrzuca Khaliego na ring tautnuję wynosi, Jeff z drabiny pokazuję, że idzie spać.. A Punk wykonuję Go To Sleeep! GTS! Na stół.. Stół pęka.. A Punk kładzie Khaliego na drugi stół.. Hardy wykonuję Swanton Bomb!! PIN!! 1..2..3!!

M.S: Nie..

JbL: Nie możliwe!! CM Enigmas! Są nadal Tag team Championami Oni wykręcają walki roku. M.S: Masz najświętszą rację z gali na gali coraz bardziej mnie zachwycają.. A teraz epicka walka..

[ No Chance! ]

M.S: OMG! Co On tu robi to przecież Mr. Mcmahon! John popraw krawat..

V.K.M: Witam państwa. Dobrze wiem, że nie chcecie mnie tu widzieć. Wolicie to show, show z krzesłami, drabinami i krwią ja Wam tego nie mogłem zagwatantować..

Vince mówi to całkiem poważnie i ze smutkiem w głosie..

V.K.M: Ale mam dla Was złą informacje Abraham oddał mi federację z powodów osobistych.. Ale nie zrobię Wam tego i oddam komuś WWE. Lecz będę 15% udziałowcem. A ta osoba to osba którą bardzo dobrze znacie..

[ Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!! ]

M.S: OMG!!! To Ric Flair! Po tym TNA! John popraw garnitur!

Ric wchodzi na ring podaję rekę Vincowi, po uściśnięciu dłoni.. Schodzą z ringu na BS. Ric jednak zatrzymuję się na rampie..

R.C: Wycofuję Xeb Championship.. Zamiast tego będziemy mieli ponownie U.S Championship!

Ric chcę zejść..Ale..

[ AWESOME I Came To Play ]

The Miz: Łooo, Ric czyli co, że niby ten pas U.S.A jest mój?

Ric: NIE

Miz: Słucham, Cię? Wchodzisz tu jak wilk o pełni księżyca i co Ty sobie myślisz, nawet nie jesteś GM'em.

Ric: Zamknij się bo Cię zwolnię.

Miz: nie, nie zwolnisz mnie bo jestem najlepszy tutaj i dobrze o tym wiesz. Poza tym ten pas jest mój.

Ric: nie, ale zamiast tego dostaniesz dzisiaj walkę to znaczy miesjce w MiTB.

Miz: Hm, może być.. Im The Miz And Im...

Ric: WOOOOOOOOOOOOOOOO! Asshole!!

[ Woooo ]

Ric znika za titantronem, a Miz mruknął pod nosem Awesome. I też wyszedł..

M.S: Po tym co się teraz stało nie wiem co jest bardziej epickie, ale zapraszam państwa na Family Triple Threat Match For U.S Championship! Pomiędzy " Dashing " Cody Rhodesem, Goldustem a ich Ojcem! Dustym Rhodsem!

[ Theme Dustyego ]

Dusty spokojnie wolnym krokiem idzie na ring.. Po czym staję wyczerpany drogą..

M.S: nie no on kompletnie jest bez formy..

[ Theme Codyego ]

Cody przegląda się w lustrze po czym wchodzi na ring..

[ Goldust song ]

Goldust wchodzi na ring.. W swoim charyzmatycznym i jedynym w swoim rodzaju stylu.

usawwebyxeb.png

GONG!!!

Nikt nie chcę pierwszy zaatakować, tym bardziej Dustyego to może zaważyć na spadku.. Cody zaczyna się czaić wyraźnie chcę zaatakować Goldusta, tak! Poszedł jak z armaty, ale mamy Atomic Drop i Cody sobie musi przysiąść. A Dusty powoli schodzi z ringu..

M.S: Muszę przyznać, że jeśli Dusty będzie mistrzem to z całym szacunkiem dla tego zawodnika będzie to nie sprawiedliwe wobec innych.

JbL: Masz rację, ale ja tutaj kibicuję Goldustowi.

Goldust stoi, ale nie ma zamiaru zaatakować Codyego.. Cody wnet podcina "złotego" i złoty upada, Cody odbija się od lin i Leg Drop. Po czym seria wściekłych kicków w wykonaniu Codyego na bez radnego Goldusta.. Irish Whip i suplex! Od Goldusta.. Cody pada, ale Goldust nie chcę go zaatakować.. Tak On walki nie wygra.. Ale gdzie jest Dusty?! Przecież On sobie rozłożył krzesełko przy stole komentatorskim i tam siedzi.

[ U Cant Se Mee? My Time Is NOW!! ]

J.C: Nie, nie, nie albo zaczniecie normalnie walczyć, albo zaraz zobaczycie male zmiany a zresztą nie mam zamiaru tego oglądać. Dusty co Ty wyprawiasz? You're Fired! Goldust Ty masz walczyć normalnie bo wiesz co się stanie inaczej. NIe będzie za co czynszu zapłacić, ale żebyście walczyli mam mały pomysl ktoś do tej walki dojdzie a tą osobą będzie.. Kofi Kingston! I Finlay!

GONG!!

Kofi wbiega na ring zaraz za nim wpada Finlay! Kofi atakuję Dashinga, a stare superstary walczą przeciwko sobię.. Wymiana punchy w jednej i drugiej walczącej parze Kofi przeważa.. Ale Cody w końcu używa nóg.. Ale w takim pojedynku nie ma szans!! Seria kicków od Kofiego która wbija Codyego w narożnik poteżny Irish Whip wprost na Finlaya! A Finlay korzysta z okazji wynosi Codyego pod PowerBomb, ale nie! On o przerzuca za siebie wprosy na liny.. Ała.. Cody krtanią uderza o liny.. A Goldust szybko go przypina.. 1.. Elbow od Finlaya.. Ale zaraz moment! Finlay dostaję dropkicka od Kofiego. .A Cody się podnosi i wbija w narożnik Finalay odwraca się i splash od Kofiego.. Finaly i Cody wbici w narożnik.. Kofi się odwraca i Spear od Goldusta cała trójka wbita w narożnik a Goldust bierze rozpęd i Dropkick! Cała trójka upada, a "Złoty" zdecydowanie dominuję.. Wnosi Finlaya na narożnik i Belly To Belly Suplex.. Od razu przejście do pinu 1..2.. Ach! Finlay odbija.. Kofi się podnosi i atakuję Codyego, lecz Cody przechodzi mu pod ręką.. Proba clothesline, Kofi szpagat i jest pod Codym, Cody ponownie biegnie, Kofi go przeskakuję, Cody markuję odbicie od lin, Kofi skacze, i running clothesline od Codyego, piekielnie mocny! Kofi przefikołkował do na plecy, więc Cody podbiega próba pinu, ale nie! Już jest Goldust i Big Boot. Po czym Irish Whip! Piękny Powerslam!

M.S: Niech się Orton chowa!

Big Boot od Finlaya.. Wszyscy leżą tylko Finlay stoi.. Kofi z pomocą lin się podnosi, Finlay na niego rusza... Big Boot?! Nie Kofi ciągnie liny w dół.. A noga Finlaya jest przez nie przewieszona,. Podbiega Dashing i wyrzuca Irlandczyka za ring. Kofi i Cody odwracają się i double clothesline za ring.. Od Goldusta.. Goldust tauntuję!! Szaleję w ringu, ale od tyłu wchodzi Kofi.. Goldust się odwraca i splash! Kofi już chcę przejść do pinu, ale za nogę go ciągnie Finlay! I są dalej za ringiem a na ring wbiega młody Rhodes pin.1 ..2..! 2! Na ring już jest Finlay! Irish Whip Cody odbija się od lin Running Clothesline! Ale jest druga przeszkoda.. Spinebuster! Od Goldusta!! Niesamowite.. Goldust się odwraca i splash z narożnika.. !! Od Kingstona! PIN 1..2... Finlay ściąga Kofiego! Łapię go za szyję i Inverted DDT!!! DDT! DDT! Pin nie! Kiedy Finlay się pochyla pędzący Rhodes atakuję go Buldogiem i przypina Kofiego 1..2... Goldust atakuję Codyego i katapulta za ring.. Kofi zsuwa się za ring.. Na ringu zostają Legendy WWE. Finlay i Goldust... Finlay wykonuję Irish Whip, kopnięcie w brzuch! I próba Power Bombu.. Nie Finlay nie podnosi Goldusta, Goldust przerzuca Irlandczyka nad sobą! Ale Finlay w niesamowity sposób staję na nogi.. NIe upada! i Short-Arm Clothesline!! Goldust pada.. PIN.. 1... Kofi wbiega nie wiadomo skąd nie On zleciał z narożnika z Elbowem!!!!!!! Finlay pada.. W tym momencie Goldust wyturluję się za ring a Kofi staję słucha publiczności odbija się od lin.. Boom, Boom And Boom! Leg Drop! PIN 1...2... nie Finlay jeszcze się nie poddaję to jest nie możliwe.

M.S: Fantastyczna walka! Cóż za emocje! Napięcie.. Co za RAW.

JbL: A jeszcze dwie walki!

Kofi jest zszkowany nie wierzy w to co się stało a na ring wbiega Cody Rhodes!! Łapię Kofiego i Cross Rhodes! PIN! To musi być koniec 1..2, Finlay uderza na leżąco z łokcia Codyego który jest wściekły wstaję.. Irish Whip na Finlayu! Finlay próba Big Boota, ale co?! Cody robi unik a Big Boota inkasuję sędzia!! Sędzia pada.. A na ring znikąd wpada Shillelagh! Shillelagh jest w rękach Finlaya i ląduję w kroczu Codyego.. Finlay się odwraca.. Trouble In Paradise!! PIN.. Nie ma sędziego?! Nie ma sędziego?! Kofi jest wściekły.. Wbiega drugi sędzia, ale tylko dwa!! Kingston szaleję w ringu.. A już na ring wbiega Goldust i co on robi?! The golden globe pin 1...2...3!!! Nowy mistrzem Stanów Zjednoczonych zostaję Goldust!!!!!!

M.S: Nie wierzę, no nie wierzę, ale gratuluję Złotemu!

JbL: Świetna walka!

M.S: No a teraz już przed ostatnia dzisiejsza walka w której zmierzą się..

JbL: Degeneration X!

M.S: I WWE Champion.... MATT HARDY!!!!

JbL: Będzie to starcie rewanżowe o pas WWE.

M.S: W stypulacji.. Triple Threat I Quit Match!

JbL: Tak, tak to walka przed Main Eventem strasznie jestem ciekawy wyniku..

[ Ohhhhhhhhhhhh YEAH!!! ]

WWE CHampion.. Matt Hardy wbiega na ring..

[ Time To Play The Game! ]

Triple H jak zwykle wchodzi na ring.. Przy świetnych efektach pirotechnicznych..

[ Oh, Oh, Shawn.. ]

Chair SHOT! Matt Hardy wybiega z ringu z krzesłem jak poparzony i rzuca się na HBK'a Mr. Wrestlemania upada na rampie i jest okładany krzesłem.. Od razu biegnie tam King Of Kings, ale inkasuję od Matta atak pasem mistrzowskim WWE!

GONG!!

wwechampbyxeb.png

HHH upada i spada z rampy, HBK się podnosi, ale Hardy to zauważa i Snap Suplex.. HBK upada na ziemię i zwija się z bólu.. Matt będzie miał trudną walkę.. Triple H powoli się podnosi i ciągnie za nogę Matt który spada z rampy, HHH zabiera mu pas i atakuję.. Nim wściekle Matta, ale Shawn już się podniósł rozpęd i Splash na walczących przeciwników, HBK chyba zapomniał, że się przyjaźnił z HHH i, że jeszcze 2 tygodnie temu byli jak bracia, ale cóż.. Widać, że dla HBK priotytem jest pas WWE i to nam przekazuję tymi brutalnymi atakami na HHH. To jest niesamowite seria CHAIR SHOTÓW w głowę. .Brzuch kroczę gdzie popadnie, a Triple w końcu łapię krzesło wyrzuca.. HBK jest zdezorientowany.. SPINEBUSTER! Od Triple H. HBK pada.. A Triple H idzie za titantron.. O co mu chodzi? Chyba się nie obraził.. Nie! HHH! Ma młotek!! Ma swojego "Jasia" Rozpędza się skaczę z rampy i z powietrza.. atakuję młotkiem HBK'a

M.S: FU*K! Matrix..

HHH ląduję.. z telemarkiem. Ale kiedy się odwraca.. Matt Hardy wykonuję clothesline i The Game upada.. A Matt podnosi jego młotek. . Uu szykuję się nam coś.. Matt uderza wstającego Tripla.. Młotkiem tak, że Game się pochyla Twist OF Fate? Nie.. HHH odpycha Matta i wbija go w rampe.. HBK się podnosi.. Więc Paul na niego rusza.. I hurricanrana! Od Sexy Boya.. Matt momentalnie po tej akcji biegnie na HBK'a i dropkick.. HBK wpada w trybuny.. A Matt idzie za nim zabiera jednemu z fanów krzesło i okłada nim HBK'a po czym rzuca o bandy. .Fani skanduję HBK! HBK! A HBK bez radnie lata od bandy do bandy.. Triple H się zbiera wchodzi w trybuny, ale Matt spokojnie wtedy wyskakuję i zostawia HBK'a na pastwę losu.. A raczej na pastwę Triple H który rzuca się na HBK'a jak byk który zoabczyl czerwoną chustę.. Wściekle okłada dusi HBK;a.. A Shawn jest kompletnie bez radny w tej walce.. Triple H wchodzi na bandę chyba chcę skoczyć na HBK'a, ale Matt wykonuję Splash.. NIE! HHH łapię go na bandach.. Co Oni tam wyprawiają.. Teatr! Ale HHH wynosi Matta i Gorilla Press Slam w kibiców.. Triple H schodzi z band i spokojnie wchodzi do ringu.. Siada na linach, łapię oddech.. A HBK się podnosi, ale z dużą pomocą band.. Matt też wstał biegnie na Michaelsa i Shoulder Block od HBK'a, Matt upada.. HBK wchodzi na bandę.. I Monsault! Trafiony.. Hunter zauważa, że walka się ożywia, więc bierze młotek i rusza w teren.. Podbiega do HBK'a... Sweet Chin Music!! OMG! HBK trafia nie możliwe.. Jak On to zrobił? Wyczepany trafia SCM nie możliwy jest ten zawodnik..

M.S: Prawdziwy Icon..

[ Theme SmackDown ]

A zawodnicy tego brandu pojawiają się na arenie.. Edge chyba jest ich przywódcą..

M.S: A Oni tu czego,..?

JbL: Oj, chyba nie będzie miło..

Edge: Dobrze wiemy, że to Wasz brand stoi za atakami na SmackDown! I mamy tego dość..

POSZLI!! Krzesła, maczugi, bejsbole, szklane szyby a nawet zawodnicy, druty kolczaste są w ruchu! Co za Sajgon.. Matt Hardy pluję krwią.. HBK drga jakby się nałykał za dużo proszków.. A HHH gdzieś uciekł..

[ To be Loved! ]

Ekipa RAW ruszyła do obrony.. The Miz, John Morrison, Sheamus i wielu wielu innych z każdą bronią, SmackDown uciekło na trybuny i tam się im odgraża..

M.S: No i posprzątane, ale walka nadal nie skończona a, że to walka bez zasad to nie miało żadnego wpływu.. Ale gdzie jest HHH?

JEST! Biegnie HHH z drugim sędzią.. Podbiega do plującego krwią Matta dusi go łańcuchem i wali jego głową o rozbite szkło...

JbL: O mój boże...

Matt Hardy: I QUUUUUIT!!! IIIII QUU... Traci przytomność..

M.S: Nowym mistrzem WWE zostaję Tripleeeeeee H! Ale się nie ładnie zachował echh, ale wygrał. Tymczasem zapraszamy na Main Event z udziałem 8 gwiazd w Money In The Bank Matchu! Ze specjalnym komentatorem.. Triple H.

JbL: Tak mistrzem WWE.. Ale przejdźmy do czynów!

[ Tyyy... Theme Hard Dynasty! ]

A do ringu zmierza.. Tyson Kidd!!!

M.S: Dla niego mieć walizkę to byłby przełom w karierze..

[ Fuuu! ]

Carlito wchodzi podrzucając jabłko.. Go to zarząd musi lubić..

[ Muzyka z Supermana ]

Daniel Bryan wita się z fanami..

[ Nutka Morrisona ]

JoMo oddając okularki jednej z najmłodszych fanek wchodzi na ring przy strasznie efektownym wejjściu..

[ Irlandzki Theme ]

A do ringu zmierza wściekły Sheamus!!!

[ Booyaka! Booyaka! Booyaka! 619!!!! ]

Malutki Rey Mysterio.. Wbiega na ring witając się z fanami..

[ PIPII PIPI! ]

M.S: Otrzymaliśmy maila od jednego z fanów nie jaki Andżej Supron.. O treści: Mój Pawełek kocha jego wejścia.. DAMN...

[ AWESOME!!! I Came To Play! ]

The Miz w swoim płaszczu wchodzi do ringu jak zwykle z tą arogancko miną..

[ Gasną Światła! Złote lampy świecą.. Po całej hali jak głupie znad tiatantronu wylatuję złote confetti.. ]

[ AIN't No Stopin Me Now! ]

Shelton Benjamin! Powraca! I to w takiej walce...

Wszyscy są w ringu Carlito gryzie jabłko i pluję w twarz Tysonowi! Więc ten rusza niego wściekły i go okłada..

mitbwwebyxeb.png

GONG!!!

Tyson okłada Carlito wściekle.. A Reszta się czai...Miz schodzi z ringu i kręci palcem. . Pokazując, że go zwykła nawalanka na początku walki nie interesuję.. No, ale ktoś musi zacząć.. Zaczyna Shelton któy wbiega na drabinę ustawioną bezpośrednio pod walizką! Ale reszta zrzuca go z drabiną.. Czyli po staremu.Na razie dużo chaosu a Miz gdzieś w trybunach.. Bryan rusza na Morrisona.. Ale ten go podcina na liny zauważa to Mysterio.. Biegnie z wiadomym zamiarem, ale John też go podcina, John odbija się od lin i 6-1-9!

JbL: No to Morrison zdemotywował Reya..

Morrison się odwraca a za nim już czycha Sheamus i clothesline? Nie, John blokuję i Capoeira Kick! Sheamus pada.. A JoMo schodzi za ring.. Po drabinę którą wrzuca na ring, ale chyba sam sobie zaszkodzi.. Bo Sheamus podnosi drabinę i chcę nią znokautować Johna, ale John za linami robi unik.. Łapię się mocno za linami i wskakuję na nie co on robi?! Biegnie po drabinie trzymanej przez Sheamusa! I Ależ kopniak.. Sheamus upada i spada za ring a JoMo szaleję.. Miz tam w trybunach za to ma nie tęgą minę.. John idzie do Sheltona, ale zatrzymuję się za linami i splash? Nieee! Shelton go łapię.. ! I Piledriver... JoMo pada a Shelton wbiega na ring jak najszybciej bardzo nerwowo rozkłada drabinę.. Wchodzi, ale zaraz, zaraz od drugiej stron biegnie Tyson Kidd dogonił Benjamina! I seria punchy!!! Walka na szczycie drabiny.. Tyson ją wygrywa zrzuca z drabiny.. Benajmina jest wniebo wzięty.. Jest juz prawie na szczycie, ale, ale, ale.. Jest też Bryan który ściąga za nogę Tysona! Bryan sam teraz próbuję wejść, ale jest Sheamus któy się bardzo zdenerwował i wywalił całą drabinę a Bryan poleciał w kierunek JoMo który sprzedał mu w locie piękny dropkick.. Po czym obaj padają jak ścięci a Sheamus wyciąga stoły zza ringu, ale to nie jest to czego szuka.. Więc dalej grzebie wywalił już benzynę.. Drut.. Ale ma to czego szukał stalową rurkę.. Bardzo zadowolony podchodzi do Carlito uderza go kilka razy w głowę, ale rurka ma problemy z wyjściem z włosów Portorykańczyka.. No dość parodiowa sytuacja, ale Sheamus się wścieka.. I Irish Whip na bandy.. Carlito upada z wielką siła.. A Miz wyskakuję z trybun z krzesłem atakuję rudego. . Właśnie tym przedmiotem Sheamus upada! Na ziemię.. A Miz rozkłada stół.. Jeden kładzie tam Carlito nad nim rozkłada jeszcze jeden wynosi Sheamusa i go tam kładzie.. Dwa stoły na sobie! Wygląda to jak łóżko piętrowe! A na jednym piętrze Carlito na drugim Irlandzki Wojownik. Miz wylewa benzynę na stół! Zapala! Wchodzi na drabinę! Jest na szczycie tauntuję i Leg Drop! Z drabiny! Co za akcja w stylu Johna Morrisona! Ale co? Jest JoMo!!!! Zrzuca drabinę z której skakał Miz na Miza Miz upada na Sheamusa, Carlito płonące stoły i przygniata ich drabina.. Shaman Of Sexy ma drugą drabinę wchodzi w nią ze śmietnikiem.. Staję tyłem do Miza i ska.. I moonsault!! Trafia śmietnikiem w rywali.. Calito krwawi,, Sheamus ma lekko spalone włosy a Miz nie wie o co chodzi.. A Mysterio wykonuję Suicide DIVE!!! na JoMo.. Benjamin znów chcę skorzystać bo biegnie z drabiną na ring.. Rozkłada ją, ale Daniel Bryan wykonuję na nim dropkick, Benjamin uderza głową o drabinę i drabina się wywala a Benjamin jest wściekły obaj odbijają się od lin, ale tylko Benjamin wykonuję akcję piękny powerslam.. Achh.. Znowu odbicie od lin i Elbow! Daniel Bryan jest w opałach.. Irish Whip w narożnik.. Ale Bryan jakby odbił się od narożnik i pędzi na Sheltona, ale otrzymuję firmowy Shell Bomb! Do ringu zbiera się Rey Mysterio... Wchodzi.. Shelton go chyba nie zauważył Luchador odbija się od lin i hurr nie!!! German Suplex! Na pierwszy szczebel drabiny.. Mysterio bardzo nie przyjemnie uderzył głową.. John Morrison się zbiera.. Powoli podnosi się ledwo żywy Sheamus, ale stara sie bo jest o co walczyć.. Tyson Kidd też jest w ringu.. Morrison jest w narożniku.. Shelton w przeciwnym a pomiędzy nimi Tyson i Sheamus.. Wszyscy zawodnicy biegną na siebie.. Uuu Shelton wykonuję Super Kick na Tysonie.. A Morrison Nitro Blast na Sheamusie.. Czyli jedno i to samo, ale teraz muszą walczyć przeciwko sobie.. Zwarcie.. Morrison wbity w narożnik i tam wściekle okładany.. Miz tym czasem bierze 3 stół i kładzie go w przeciwległym narożniku a Shelton to dostrzega i Irish Whip w ten narożnik aa John mocno się wbija stół pęka... A Miz wchodzi za Sheltonem i Skull Crushing Finalle! Miz chcę jakąś drabinę, ale żadnej nie ma wściekły Miz schodzi po drabinę, ale zauważa coś bardzo ciekawego.. Triple H z pasem mistrzowskim.. Podchodzi do Tripla, ale w bezpiecznej odległości... Miz pokazuję na biodra, znaczącym gestem, że pas będzie jego.. HHH zaczyna się śmiać..

HHH: Jak chcesz to chodź i go sobie weź..

Miz się zdenerwował podchodzi, ale zaraz za nim Suicide Dive od Sheltona, a Miz zauważa to kątem oka odsuwa się i Samobójczy Skok dosięga Człowieka który jest grą.. Morrison schodzi za ring wyciąga drabinę szybko ją wrzuca na ring.. Ale łapię go Bryan i Lebell Lock!! Morrison klepię, ale to mu nic nie da.. Uuu JoMo coś strzeliło.. Bryan go puścił.. Wbiegają sanitariusze.. I znoszą JoMo który zwija się z bólu. Bryan się podnosi i Bicycle Kick od Sheamus to chyba kopniak dla fanów bo Sheamus też pada.. Jak martwy. .Oni już dziś nie powalczą.. Tyson Kidd.. Próbuję wejść do ringu.. Carlito jednak ciągnie go za nogę na dół i backstabber.. Drabina jest w ringu.. Carlito wbiega szybko, ale mamy Pay Dirt pod narożnikiem! Shelton wbiega jeszcze na narożnik i 450 splash. .Został już tylko On! Gold Standard Money In The Bank? NIE! Wbiega Miz rozbija mu butelką na głowię.. Skull Crushing Finally na krzesło.. Shelton się jeszcze podnosi, ale determinacja! Otrzymuję za karę Reality Check!! Miz wchodzi po drabinie! Miz ściąga kontrakt!!

HHH: I co On ma mi niby zagrozić..

M.S: Zwycięzcą zostaję... THEEE MIZ!

JbL: On ma wielki potencjał..

Miz zaprasza rękami HHH do siebie.. Krzyczy mu : Come On.. No chodź teraz Cwaniaku.. A! HHH daję się sprowokować wchodzi wściekły do ringu lecz z trybun wybiega jakiś człowiek atakuję młotkiem w głowę Triple H. Miz pokazuję, że chcę teraz wykorzystać kontrakt z walizki!!!!!!!!! Wbiega sędzia.. Miz podnosi HHH krzyczy AWESOME. Skull Crushing Finale! PIN!! Mamy nowego WWE Championa!!!

M.S: Co On zrobił? Jaki idiota z tego Triple H ach.. Się nie nacieszył z pasa..

JbL: Tymczasem z RAW żegnamy się z państwem wraz z themem Miza..

M.S: Ale kto zaatakował Huntera...?

JbL: Przecież to Riley!

Wrestler Gali?

Hit gali?

Szit gali?

Jest poprawa?

Ocena:

Komentując nie odpowiadajcie tylko na pytania

:)
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kazek

1

• FIZ

1

• Ulicznik Xeb

1

• Widura

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Wrestler Gali?: Wydaję mi się że będzie nim Goldust, ogólnie ta walka podobała mi się najbardziej.

Hit gali? Triple H, zdecydowanie HHH

Szit gali?: MitB na Raw, to naprawdę mi się nie podobało i wiadomość

[ PIPII PIPI! ]

M.S: Otrzymaliśmy maila od jednego z fanów nie jaki Andżej Supron.. O treści: Mój Pawełek kocha jego wejścia.. DAMN...

Choć się przy tym uśmiechnąłem.

Jest poprawa? Troszeczkę, poprawy widać, lecz można jeszcze lepiej

Ocena: 4+/6

Na pytania odpowiedziałem a teraz dodam coś od siebie, najgorszą walką byłą walka Kozlov vs R-Truth, naprawdę mi się nie podobała. drugą sprawą uważam pojedynek MitB na raw za zły pomysł ale sama walka była dobrze napisana, jeżeli chciałeś zrobić coś z walizką Miza to mogłeś zrobić starcie w którym by bronił walizki, drugą sprawą jest to że za mało jest bs, rób więcej Backstage, bo wtedy się ciekawie czyta, wiem że się trudno pisze ale cóż im więcej czasu na to poświęcisz tym wyjdzie lepiej, powodzenia w dalszych pracach. ;]

Docencie Jego prace i komentujcie

randyhs.png

1 x World Tag Team Champions (Milion $ Killers)

Wrestler Gali? - The Miz

Hit gali? - Walka o walizkę

Szit gali? - Tag-Team Henry'ego z Khalim

Jest poprawa? - Według mnie ciągle się rozwijasz i jest lepiej niż ostatnio

Ocena: -5/6

Twoja gala ,jako jedyna pojawia się systematycznie i mnie to bardzo cieszy. Ciągle się rozwijasz ,walki coraz lepsze ,a BS jest idealny. Dałem -5 ,bo zawsze można lepiej. Komentarz też dobry i pewnie pisałem to kilka razy ,ale fajnie dobrałeś komentatorów. Czekam na następne gale.

Wrestler Gali?-The Miz zdecydowanie wygrana Walizki + New WWE Champion

Hit gali?-Niespodziewane zwycięstwo R-Truth'a

Szit gali?-Niema ta gala była świetna

Jest poprawa?-Oczywiście

Ocena:-9,5/10

Więc bardzo mi się podobała pierwsza walka,dobry pomysł na zakończenie,dobre segmenty z walką DX i Miza,co się SD pojawiło żeby rozkmniać kto atakował na Smack Down.No i MITB Miz zwycięsca odrazu potem WWE Champion z pomocą Alexa :) czekam na następną bo zaczyna się robić ciekawie.

Wrestler Gali - R-Truth

Hit gali - Money in The Bank

Szit gali - Tag Team Mark Henry & Great Khali

Jest poprawa - nie wiem ponieważ nie czytałem innych twoich gal, ale myślę że jest

Ocena: 4+/5

Ogółem...Bardzo ładna gala widać że ciężko nad nią pracowałeś...Dostałeś ode mnie punkt reputacji za tą galę.

Wrestler Gali? - The Miz

Hit Gali? - Main Event

Szit Gali? - Hmm... chyba druga walka

Jest poprawa? - Tak. Poprawa jest widoczna

Ocena - 4+/6

Proszę przestań pisac to niepotrzebne "ę" w każdym wyrazie :P. Gala bardzo dobra, walki długie i ciekawe. Szkoda że pierwsza walka tak niespodziewanie się zakończyła. W drugiej walce pachniało ultraviolentem, nie mam nic przeciwko, ale Henry i Khali wogóle tam nie pasują. 3 i 4 walka bardzo fajna, a ME naprawdę wyszedł Ci super. Jestem na tak, przechodzisz dalej :).

Wrestler Gali:The Miz

Hit gali:Main Event

Szit gali:NIe ma

Jest poprawa:OCzywiście

Ocena:5+/6

Gala super.Widać ,że sie rozwijasz.Coraz lepiej idzie ci te pisanie Gal.Walki ciekawe i wogóle.

Pierwsza walka mnie zawiodła. Nie było to starcie o pas, ale te nie o stawke nie moga odbiegać poziomem do tych o pasy. Nie śledzę twoich gal od poczatku, ale chyba połączenie Hardy'ego i Punka w Tag TEam to nie za dobry pomysł. To dwie zupełnie inne osobowości, gimmick'i, sposoby walki i to mi się nie podoba. Reszta raczej na +. Szczególnie Main Event, wygrana Miza i zrealizowanie walizki. Jednak nie przesłodź swojego ulubionego wrestlera - The Miz'a, bo może to się wszystkim znudzić.

Wrestler Gali: The Miz

Hit Gali: Zrealizowanie kontraktu

Szit Gali: Długość pierwszej walki

Jest poprawa: Tak, po za pierwszą walką to bardzo duża

Ocena: 8,5/10

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Nie chce mi się odpowiadać na te pytania, ale poprosiłeś to skomentuje. Pierwsza walka zdecydowanie za krótka. Druga walka dobra, ale nie realna. Świetlówki? Przydało by się trochę realizmu, bo gdyby WWE zaczęło robić Death Matche ratingi spadły by pięciokrotnie. Reszta walka na podobnym poziomie, czyli średnio-dobra, a backstage dosyć słaby. No i ta wiadomość :(

Zdecydowanie lepiej od ostatniego SmackDown. Skupiłeś się na walkach i wyszło Tobie to na dobre. Są bardzo dobre jednak szkoda, że w paru sytuacjach komentarza nie ma, bądź jest za krótki. Jak dobrze widzę nie ma niestety za dużo backstage, co zazwyczaj najbardziej przykuwa moją uwagę. Ogółem dobre pomysły na walki i w całości wyszło to bardzo ładnie. Main Event jak powinien, był najlepszą i najdłuższą częścią gali.

Wrestler Gali? The Miz

Hit gali? Interwencja Ceny w walce Rhodes'ów

Szit gali? Title Shot Khaliego & Henry'ego

Jest poprawa? W stosunku do ostatniej gali, tak

Ocena: 8/10