Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #17 by Luba

Temat pracy: Famous

Termin oddania: 7 listopad (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać wrestlera/kę którego można bez problemu rozpoznać po nazwisku lub wyglądzie.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

UWAGA!

Ponieważ Luba ma problemy z komputerem prace na ten SotW wysyłamy do mnie! (Urban)

_________________________________________________________________________________________

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

sotwo.jpg

Praca #2

defu.jpg

Praca #3

sotwedge.jpg

Praca #4

straightedge.png

Praca #5

261j3gm.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• CenationKid

1

• Rejden

1

• Anonymus

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Praca 1 -Niby wtopienie dobre, ale plusy tej pracy na tym się kończą render za bardzo odstaje od reszty słabe tło i napis 3

Praca 2 -Słabo bardzo mały wkład w prace i pusto 2

Praca 3 - SotW :) jedyne co mi się nie podoba to prawa część pracy i napis a tak to jest dobrze(ale czemu ona taka mała ?) 4+

Praca 4 - Słabo bez pomysłu i napis ssący 3

Praca 5 - Tu również słabo co się stało z plecami Ceny ? Napis ssie 2

Praca 1 - 2+ - To tło wogle nie pasuje, to zdjecie nie pasuje tu, pasowalo by cos w jakiejs koszulce, ale ja sie nie znam na tych wtapianiach itp. Ogólnie efekt dość słaby.

Praca 2 - 5 - Wszystko super, ale brak napisu i w konsekwencji za dużo pustego miejsca. Najlepsza praca według mnie mimo braku napisu i duzo wolnego miejsca..

Praca 3 - 3+ - Praca nie co gorsza od 2, ale tutaj napis wyglada jak z painta.

Praca 4 - 2 - Pierwsze to ... Napisu nie widac za dobrze, Drugi to ... tlo i te przejasnienia kolo Punka Ci nie wyszły. Ogólnie to co u 1, praca nie przemawia do mnie i słaby efekt koncowy.

Praca 5 - 4+ - Troszke za dużo wolnego miejsca, no i napis ssie, ale tło pasuje i postac oczywiscie. :P

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Praca 1 - Nie podoba mi się ani trochę, render wygląda jakby był ucięty. Słabo, ale dam - 2

Praca 2 - Również słabo. Tło nie pasuje do twarzy Jeffa, ogólnie słąbo tło wygląda. Dobry dzień mam więc 2 Ci dam :P

Praca 3 - Za małe,, napis ssie, prawa strona sygny to jakaś pomyłka. 2+

Praca 4 -Nie urywa jaj, ale moim zdaniem Sotw. Punk dość dobrze wtopiony, napis też IMO nie najgorszy. 3

Praca 5 -Pomysł na pracę fajny, ale wykonanie nieco gorsze. Dziwnie się ten Cena świeci z tyłu, po lewej za ciemno, po prawej za jasno. Plus taki sobie napis - 3-

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Praca 1 - Strasznie mnie się nie podoba wtopienie Johna. Napis T jak C. I w ogóle nie podoba mnie się 2.

Praca 2 - Też słabo bardzo render, tło ogólnie nie podoba mnie się to choć z moim ulubieńcem. Pf. Brak napisu mnie przeszkadza. I to rozświetlenie. 3

Praca 3 - SOTW!! Ja pierdziele praca gniecie jajka. Strasznie mnie się podoba, a szczególnie napis :8 :8 W ogóle Edge się świetnie komponuję do tego. 5+

Praca 4 - Najsłabsza praca. Szczerze nie wiem z kim domyślam się tylko dzięki logo. Napis też okropny nic nie widać. To samo to świetliki. Czy cu. 1

Praca 5 - Też dobrze, ale nie wiem zdaję mnie się, że źle wtopiona. Napis CENA ssie. na maska 4

W ogóle ja mam dziwny gust mogą Was dziwić moje oceny, ale są one MOJE więc są AWESOOOOOOOOOOOME. Wiem nudzę.]

Sebu krytyku Ty jeden Ty :P

Praca 1 - 2 - Tło strasznie psuje pracę i ogólnie wykonanie do kitu.

Praca 2 - 2+ - Niestety trochę pusto po bokach i brak napisu.

Praca 3 - 4 - Zdecydowanie SOTW. Pełno tu wszystkiego, wiele efektów i dyskretny, prosty napis.

Praca 4 - 2+ - Pracka strasznie chaotyczna przez te plamki. Napis naprawdę niewidoczny i aby go przeczytac muszę całowac się z monitorem.

Praca 5 - 3 - Nie jest najgorzej. Jest troszkę pustawo i napis również mnie nie zadowala. To światło na plecach Johna nie pasuje.

Praca 1- 2+ -ogólnie praca do kitu, tło jest beznadziejne, jedyne co dla mnie się podobało to napis

Praca 2- 4 -sotw praca ogólnie mi się podoba ale dużo pustego miejsca i brak napisu

Praca 3- 3 - prac średnia ale napis ssie, tak samo jak tło

Praca 4- 3 - podobnie jak wyżej

Praca 5- 4- - praca mi się podoba fajne tło i napis, jedyne co mnie denerwuje to ten biały efekt na plecach

[Praca 1] - 2+ - zupełnie nie podoba mi się render, dół pracki nie pasuje do reszty, ale fajny efekt ognia

[Praca 2] - 4+ - chyba najlepsza pracka, brakuje tylko napisu

[Praca 3] - 4 - wykoanie bardzo dobre ale za to pracka jest nudna, niczym się nie wyróżnia

[Praca 4] - 3 - fajny klimat ale jednak jest troche za mało czytelne tu wszystko

[Praca 5] - 3 - świecące plecy Johna mega słabo wyglądają, jakby miał na nich przejście do innego wymiaru :P Pozatym reszta całkiem fajna

[Praca 1] - 2 - nie podoba mi się postać. Nic poza tym ogniem, napis słaby. Tylko co to ten napis na samym dole ?

[Praca 2] - 2+ - zprzydałby się napis i większy wkład w efekty. Sama postać dobra i ogółem nie wygląda najgorzej.

[Praca 3] - 5+ - zdecydowanie Sotw. Gdyby nie napis dałbym 6... a tak to poza nim niczego się nie doczepię..

[Praca 4] - 3- - trochę nieudane wykonanie ale pomysł dobry. Napis słaby ale praca ogółem dobra.

[Praca 5] - 2 - mało wkładu. Napis nie pasuje do reszty a Cena za mocno świeci..

paparoach.png

18659.png

[Praca 1] - 2 - vert jest nawet nawet ale mi się to nie podoba, choć napis lipa, tło również, jedynie plus za jakieś wtopienie.

[Praca 2] - 2 - słabiutko, widać, że render duży, bo autor nie miał pomysłu na tło, ćwicz i kombinuj coś z tym tłem. ;)

[Praca 3] - 4 - powiem pół sotw. Praca jest mała, ma lipny napis, mógbyś już go wcale nie dawać było by lepiej. Za to ogólnie cała praca mi się podoba. Tło ładne, wtopienie również, to był dobry pomysł na pracę, lecz tak jak pisałeś na PW napis lipa.

[Praca 4] - 4+ - hm...autor pracy to nawet uznana firma, więc tak. Podoba mi się praca, te ,światełka po bokach nieźle wyglądają, wtopienie również i napis nie najgorszy. Jest pracka na plus.

[Praca 5] - 3- - tutaj jakiś pomysł musiał być, lecz wykonanie nie wyszło zbyt dobrze :/, cóż, napis nie jest taki zły, więc...

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 2- - Tło do kitu, ten ogień wokoło Johna ssie na kilometr, a do tego ta mina Ceny wygląda jakby biegł do łazienki...

[Praca 2] - 4+ - Da się lubić, ale brak napisu. Fajne kolory i render, ale bez napisu jest słabo.

[Praca 3] - 3 - Wszystko fajnie i ładnie wygląda, ale ten napis trochę jest niewidoczny. Chyba zapomniałeś o prawej stronie, ale mi się podoba :P.

[Praca 4] - 5 - Wtopienie, render i napis bardzo mi się podoba. Trochę za dużo tych światełek i troszkę wygląda za jasno.

[Praca 5] - 3+ - Wszystko jest fajne tylko to światło na plecach Johna jest do kitu. :t_down:

[Praca 1] - 2 - niestety zalatuje amatorką, chociaż autor (być może) chciał, żeby wyglądało pro. Bardzo kiepski render, tak samo tło.

[Praca 2] - 3 - gdyby nie te światełka po bokach byłoby lepiej. Poza tym pusto.

[Praca 3] - 3 - napis w cholernie dziwnym miejscu, poza tym styl strasznie oklepany, nic oryginalnego.

[Praca 4] - 4+ - najlepsza praca w tym zestawieniu. To smutne, że większość z Was nie dostrzega, że ta praca jest co najmniej o kilka poziomów lepsza, niż pozostałe. Autor włożył sporo pracy w tą sygnaturę. Nie jest może jakoś super, ale jak już powiedziałem: o niebo lepiej od pozostałych.

[Praca 5] - 2 - też amatorszczyzna... słaby napis, słabe efekty, wszystko słabe.

Praca 1 - Średnia Głosów: 2,20

Praca 2 - Średnia Głosów: 3,18

Praca 3 - Średnia Głosów: 3,86

Praca 4 - Średnia Głosów: 3,11

Praca 5 - Średnia Głosów: 3,02

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #17: Prototype i jego praca z Edge'm!

sotwedge.jpg

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...