Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lista PPV WWE, Karta Turning Point, Goldberg..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

766090.jpeg

:arrow: Przemyślenia Goldusta na temat NXT: Aksana, Naomi i AJ są najlepsze. Kaitlyn jest tuż za nimi, a Maxine nadal mi nie zaimponowała.. A Jamie Keyes miała złe podejście i dlatego jej już nie ma.

:arrow: Teraz przemyślenia Goldberga: 'Story' między Takerem i Lesnarem jest słabe. STOP. Mógłbym jeszcze raz zmierzyć się z którymś z nich. STOP. Spear Edge'a jest słaaaaaby. STOP. Powrót na WM27? Nie myślę o tym teraz.

:arrow: Znacie projekt Stand up for the WWE? Podobno Vince przywiązuje do niego większą uwagę niż do jakości samego produktu. Nieładnie.

:arrow: Rozpad Hart Dynasty - to już pewne. DH Smith przyczynił się do przegranej Tysona Kida na Superstars.

:arrow: Złe wieści. Chodzą pogłoski, że kontuzja Punka jest bardziej poważna niż podejrzewano. Może nawet dojść do operacji.

:arrow: Val Venis wrócił do WWE. Nie wiadomo jeszcze jaką rolę będzie pełnił.

:arrow: William Regal podpisał nowy kontrakt. Obecnie ma 42 lata, więc możliwe, że to jego ostatnie 'przedłużenie'.

wwe_ppv_logo11.png

:arrow: Rozpiska PPV z WWE na najbliższy rok:

Royal Rumble - 1/30 W Bostonie

Elimination Chamber - 2/20 w Oakland

Wrestlemania - 4/3 w Atlancie

Extreme Rules - 5/1 w Tampie

Over the Limit - 5/22 w Seattle

Fatal Four Way - 6/19 w Waszyngtonie, DC

Money in the Bank - 7/17 w Chicago

SummerSlam - 8/14 w Madison Square Garden

Night of Champions - 9/18

Hell in a Cell - 10/2

Bragging Rights - 10/23

Survivor Series - 11/20

TLC - 12/18

:arrow: Podobno MVP ma nagrać więcej piosenek niż tylko jego entrance theme. Ma zamiar współpracować z Ceną i Truthem.

:arrow: Za niedługo ma ruszyć nowe reality show z udziałem Hogana. Będzie chodziło głównie o jego życie po rozwodzie. Nazwa to 'Finding Hulk Hogan'.

cve.jpg

:arrow: Christina Von Earie ma za niedługo zadebiutować na gali w tv. Jak wiecie będzie częścią drużyny Ink Inc.

:arrow: Karta Turning Point:

TNA World Heavyweight Title Match

Mr. Anderson vs. Jeff Hardy

TNA X Division Title Match

Robbie E. vs. Jay Lethal

TNA Tag Team Title Match

Team 3D vs. The Motor City Machine Guns

Fortune vs. EV 2.0

Winners get to pick an opponent to be fired.

Mickie James vs. Tara

+ podejrzewane

Samoa Joe vs. Jeff Jarrett, Rob Van Dam vs. Tommy Dreamer and Abyss vs. The Pope in a Last Rites Match.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

2

• Droopi

1

• wojo412

1

• CENATION1997

1

Top użytkownicy w tym temacie

Z Goldustem się nie zupełnie zgadzam, najlepsza jeśli chodzi o umiejętności jest rzeczywiście Naomi ale przy micu jest słabiutka. Reszta div w ringu pokazuje mniej więcej to samo. Moją faworytką jest Kaitlyn, zaraz za nią Aksana, AJ na początku lubiłem ale teraz mnie bardzo drażni, wygląda jakby miała 14 lat, nie pasuje na dive. Maxine jest daleko za wszystkimi i powinna teraz odpaść. Wypowiedź Goldberga może być podkładem pod jakieś story, może najpierw z Takeram a potem zostanie jeszcze na feud z Edgem. Trudno nie znac Stand up, ostatnio coraz więcej czasu zajmuje jego reklama na tygodniówkach co zaczyna być denerwujące. Po przenosinach na Raw z Punkiem mogły się jakies plany wiązać, kontuzja w pechowym momencie. Yhh Regal jak dla mnie mógłby już sobie dać spokuj. Jest stary gruby, nic nie pokazuje no ale w sumie jacyś jobberzy są potrzebni na superstars. Karta na TP niestety nie zachwyca.

A ja Aksany nie trawię.. :?: I nie mam pojęcia czemu za to najbardziej tam lubię Kaitlyn i AJ. i tej drugiej bym dał zwycięstwo, lecz też mnie wkurduję jej zachowanie.. Hah Goldberg.. Chyba będzie małe napięcie na lini Edge - Goldberg i może to nas doprowadzi do WM'ki w końcu Edge chcę już uciekać, więc taki suprise dla fanów Edga i Goldiego to miód ;) I na co teraz mają liczyć Dh i Tyson? Chyba na karierę w wwe by Xeb. Nie no mam nadzieję, że kontuzja Punka to tylko plotka. Val Venis? Cóż za zboczony nickname.. Ech źle mnie się kojarzy ;P Ale szczerze nie znam tego zawodnika.. Nie bić. Ech Regal.. THE END. :( Ciekaw jestem tego projektu z MVP - Ceną - Truthem..

OK Naomi I AJ są dobre ale co do reszty całkowicie się nie zgadzam . A co do Goldberga nie zgadzam sie sprear Edga jest dobry . Bil powinien wrócić Do WWE choćby w roli generalnego menegera . Byłoby ciekawie . Szkoda że The Hart Dynasty sie rozpada , byli fajnym , zgranym teamem no ale cóż , życie takie jest . Mam nadzieję że że jednak jeszcze jest szansa aby razem walczyli :lol . Z kolei Punk , kontuzja ciekawe czy rzeczywiście będą go operowali . . William Regal według mnie mógłby już zakończyć przygodę z wrestlingiem , nigdy specjalnie go nie lubiłem . Niestety kalendarz Gal PPV się nie zmnienił liczyłem na powrót No Way Out bądź Amregoddon . Ciekawie zapowiada się współpraca przy tworzeniu piosenek Ceny , R-Truhta i MVP.

Najbardziej z walk Turning Point ciekawi mnie TNA World Heavyweight Title Match

Mr. Anderson vs. Jeff Hardy

Są chwile w życiu kiedy trzeba się poddać !!!

@ Cenation i cyferki..

Wiesz, że pewnie dlatego karta była w spoiler, że była spoilerem? I też powinieneś ją tam umieścić.

liczyłem na powrót No Way Out
Przecież Elimination Chamber to to samo tylko z inną nazwą.
życie takie jest
Kaprysy panny z różowymi pasemko też miało na Hard Dynasty duży wpływ. A żeby nie było OT.

Walka o główny pas jest bardzo ciekawa, lecz widzi mnie się tam akcja "they" bo w końcu Jeff to ich człowiek. MCMG walka na pewno nie zawiedzie i będzie mocnym pkt gali. I walka Fortune z ECW 2. to chyba to.. Będzie ciekawe przez ten smaczek zwolnienia, ale wygra Fortune.

Wypowiedz Goldberga jest bardzo interesująca. Możliwe że jak to powiedział Brem, jest to podkład pod jakieś story.

A co do Goldberga nie zgadzam sie sprear Edga jest dobry

Zacytowany przeze mnie fragment jest trochę niejasny. Nie wiem o co Ci chodziło, ale wydaje mi się że przed słowem "spear" a raczej "sprear" nie dałeś przecinka. Jeśli o to chodzi, to Ty chyba nigdy nie widziałeś speara w wykonaniu Billa ;).

Z Punkiem to niestety potwierdzona informacja. Możliwe że pejdzie w najbliższym czasie operację, szkoda. Regala nadal darzę wielkim szacunkiem, ale widac że jest bez formy, albo też i bez chęci. Może teraz lepiej sprawdziłby się jako trener w FCW?

Z Goldustem zgadzam się po części , uważam ,że najlepsze w tej edycji NXT są : AJ i Kaitlyn. Co do wypowiedzi Goldberga , to zgadzam sie z nim co do Takera i spearu Edge'a. Rozpad Hard Dynasty- Wspaniale ! Widac ,ze WWE chce poprawic dywizje tagow, oby tak dalej :t_up: . Co do Regala, oby cos osiagnol pod koniec kariery, uwazam ,ze zasluguje na wygranie jakiegos turnieju, bo do pasow juz nie ma szans. MVP,Truth i Cena- ciekawe polaczenie, chetnie poslucham. Co do Christiny Von Earie, uwazam ,ze bedzie to totalna klapa ;/.

Ps. Przepraszam ,za brak polskich znakow, lecz mam teraz "male" problemy techniczne z klawiatura.

mazishare.info-1272738854-U9818.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...