Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Goldberg/WM 27, The Rock, Hardy ojcem, Sky/Sabin

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

bill-goldberg.jpg

:arrow: Jim Ross zamieścił notkę na swoim blogu o Billu Goldbergu. Sądzi on, że jest walka Billa na WrestleMani 27 jest bardzo możliwa, według niego Goldberg jest w dobrej formie i do takiej walki mógłby stanąć. Podejrzewa że w razie jego powrotu, najodpowiedniejszym przeciwnikiem dla niego byłby Undertaker.

:arrow: MVP wczoraj obchodził swoje 37 urodziny. Podobno MVP jest dalej heatowany w szatni, za jego narzekanie za pośrednictwem twittera na brak pushu na który według niego zasługuje.

:arrow: W niedawnych newsach była notka o tym , kto jest maskotką Jacka Swaggera, teraz Creative Team rozmyśla nad jej ujawnieniem.

:arrow: UFC miało plany z wystartowaniem w zwykłej telewizji, co byłoby straszną wiadomością dla WWE, ale jednak federacja oficjalnie wycofała się z planów.

:arrow: John Cena opuścił kilka live eventów z powodu kręcenia filmu w Meksyku pt. „Blood Brothers”

The-Rock-Might-Not-Appear-in-the-Gears-of-War-Movie-2.jpg

:arrow: Dwayne „The Rock” Johnson prowadzi rozmowy z WWE na temat jego występu w telewizji, nie wiadomo w jakiej roli. Kolejny film Rocka pt. „Faster” wchodzi do kin 24 listopada, tak więc Rock ma coś do zareklamowania, a gala WWE jest do tego idealna.

:arrow: Jeff Hardy ogłosił na twitterze że on i jego dziewczyna Beth (chyba nie Phoenix :P) są dumnymi rodzicami zdrowej córeczki.

:arrow: TNA planuje story, w którym chłopakiem Velvet Sky miałbybyć Chris Sabin.
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

1

• fanfanfan

1

• Afee

1

• CENATION1997

1

Top użytkownicy w tym temacie

Rzeczywiście lista potencjalnych przeciwników Undertakera na Wrestlemanii jest bardzo interesująca. Jest wiele bardzo ciekawych opcji, a informacja o Billu robi mi tylko smaczek tym bardziej że JR zapewnia iż Goldberg utrzymuje formę. Wszystkiego najlepszego MVP :). Jestem przeciwko ujawnieniu maskotki Swaggera. Po co jeszcze bardziej psuc reputację Chavo (choc w sumie jest ona już na tylke zepsuta że nie robi to już większej różnicy... niestety :( ). Obawiam się jednak tego, że jeśli już takie plany pojawiają się to napewno zdejmą maskę orłowi bo co innego można zrobic. W końcu jak Jack już kilka razy wszedł z maskotką to od tak sobie napewno sama nie zniknie, więc ujawnienie jej wizerunku jest jak dla mnie pewne.

Dzięki za niusy :)

No i kolejny kandydat do walki z Takerem na WM. To już piąty i w sumie jak dla mnie bardzo dobry. Pod warunkiem że Taker to wygra ale sądze że tak. Gdyby miał przegrac to nie powinien do tego doprowadzić ktoś kto po pierwsze od dawna nie występuje a po drugie i tak w jego karierze nie wiele to zmieni bo jest ona praktycznie zakończona. Jakby Golderg miał się pojawić, zrobić świetny feud z Takerem po czym przegrac na WMce jestem jak najbardziej za. Mógłby nawet nas nie opuszczać zaraz po niej. MVP na push moim zdaniem wcale nie zasługuje, jest w miejcu w którym powinien być, ani za wysoko ani za nisko. Lepiej żeby maskotka Swaggera nie została ujawniona jeśłi plotki o tym kto nią jest są prawdziwe... Lepiej niech CT nie ujawnia tego debilnego posunięcia. Nie lubie tej osoby ale po tylu latach kariery nie zasługuje by pajacować w głupim stroju przy zawodniku który nie ma nawet połowy tyle doświadzcenia nawet jeśli jest o niebo lepszy. Hmm jeżeli Rock ma się pojawić w WWE to mooooże jednak to on jest GM :thinking: Story z Velvet i Sabinem w sumie już się rozpoczęło tylko ciekawe do czego doprowadzi, jakos Velvet mi nie pasuje żeby wchodziła razem z MCMG. No i ciekawe czy wczesniejsze info że są parą w życiu realnym i wspólne foty są w takim razie prawdziwe czy to przygotowanie pod story.

Gdyby doszło do walki Billa Goldberga z Deadmanem , bardzo bym sie ucieszył i z chęcią obejrzał ten pojedynek . MVP ma już 37 lat ? Nie wygląda przecież aż tak staro . Znalazłem gdzieś ( dokładnie nie pamiętam ) wzmiankę o tym że maskotką Jacka Swaggera jest Chavo Guerro . . Szkoda że Cena opuści kilka live eventów , no ale przynajmniej film będę musiał obejrzeć.

Film The Rocka też obejrzę . Pasowałoby żeby Dwayne wrócił do WWE na stałe a nie tylko by coś zareklamować . Zawsze byłem za Jeffem , gratuluję mi bycia ojcem ( mam nadzieję że nie jest z Beth Pheonix.

Są chwile w życiu kiedy trzeba się poddać !!!

Co raz więcej tych przeciwników Takera na WM'ce. Może zrobić Gauntlet Match to więcej weźmie udział w walce z nim :P (oczywiście żart). Myślę, że Goldberg... ... nadawał by się do roli pokonanego przez DeadMana, jednak Bill nie walczył dość długo, a Taker nie doszedł do siebie w pełni po poprzedniej przerwie, a teraz znów musi pauzować. Źle się z nim dzieje lecz i tak na WrestleManii wystąpi i wygra swoją walkę. MVP troche szmacony jest ale miał już moment w którym za bardzo go pushowano i to sie nie opłacało. Maskotka Swaggera to jeden wielki znak zapytania (?). Nie mam pojęcia kim jest ta osoba i jakie można miec na nią plany. Rock powinien powrócić jako GM Raw najlepiej i toczyć od czasu do czasu pojedynki, to najlepsze by było na jego wypromowanie oraz wypromowanie jegoo filmu.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Fajnie by było zobaczyć Goldberga znów w akcji. Gdyby doszło do walki Goldberg vs. Taker, moim zdaniem wygrał Goldberg kończąc karierę Phenoma. Moim zdaniem MVP mógłby dostać dość dobry push i może nawet pas IC lub US. Sto lat MVP! :D Szkoda, że Cena troche opuści, no ale cóż. Najbardziej bym chciał, aby Rock byłby GM Raw i może walka z Edgem? :) Gratuluje Jeffowi córki i mam nadzieje, że nie zrobił jej z Beth Phoenix. :D

@Afee i jaki miało by to sens, gdyby Goldberg wygrał z Takerem na WrestleMani? Ktoś, kto jest na emeryturze miał by wykorzystać szanse na niesamowity push? Już wolałbym, żeby Danielson czy Rudy wygrał niż goldberg... Jednak jeśli seria Deadmana zostanie przerwana- koncze z tą federacja! Kandydatów jest dużo, ale wydaje mi sie, że goldberg byłby odpowiednim. Ma ogromne doświadczenie, zrobi świetne Show- tego możemy być pewni, no i jeśli rzeczywiście jest w dobrej formie to tylko on bedzie w staine wycisnąć z Undertakera siódme poty, żeby walka była naprawde dobra! Tutaj sędzią idealnym byłby Lesnar, no ale kolejka do walki z Takerem jest długa i dosłownie z dnia na dzień sie powiększa, więc pozostaje czekać, póki co wydaje mi sie najodpowiedniejszą osobą do "spoczęcia w pokoju" jest Bill.

Na co MVP narzeka? Że nie ma głównego pasa? W moich oczach na niego nie zasługuje. Niczym nie porywa w ringu, ani przy mikrofonie. Mógłby siedzieć cicho i liczyć na nagrode pod koniec kariery, chociaż on jest urodzonym Mid Carderem i szczerze mówiąc nie chciałbym go w Main Evencie.

Sytuacja Chavo.. szkoda gadać. Nie specjalnie go lubie, w moich oczach sie nie wyróżnia ringiem, bo jest dużo lepszych zawodników od niego, ale do najgorszych też sie nie zalicza. Jeśli mieli by ujawnić, że to on jest maskotką to by było dla niego wielkie poniżenie i już lekka przesada ze strony CT, dlatego mam nadzieje, że tego nie zrobią.

No i inech sobie Janek nagrywa filmik, Orton na SS wykona 1237129312712412 aRKejOł i wygra walke, janek nagra film i powróci do federacji jako "największy heel w historii" w końcu w rankingu supergwiazd WWE coraz niżej sie plasuje, a heel turn fajnie odświeży Jego postać.

Raczej Dwayne nie bedzie GM'em, może być specjalnym gościem, w każdym razie i tak gdy usłysze "If you smell..." bede szczesliwy jak nigdy. Przyjdzie, powyśmiewa kilka osób, pociśnie kilka świetnych speechy i sobie pójdzie, zostając na ustach wielu fanów wrestlingu- idealna promocja dla filmu.

Nie, Hardy nie jest z Beth Phoenix, bo w tej chwili kręci z nią Punk, a oni sie raczej nie lubią... Gratulacje dla Jeffa, ostatnio fajnie mu sie układa wszystko, jest ojcem, mistrzem TNA, heelem... ciekawe jak wyjdzie rozprawa...

No i dziękuje za dobre njusy ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Nie będę się wypowiadał ponieważ nie mam nic do powiedzenia. A i wszystkiego najlepszego MVP :t_up:

1.jpg

Iluzja.....

Skoro nie masz nic do powiedzenia to poco się wypowiadasz?

dop.Oner: a ty po co się wypowiadasz?

dop. Pro: Bo chce warna, proste...

themizv2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...