Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

KotR powraca, konflikt Meliny, Lesnar zawieszony, R-Truth

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

KoR.jpg

:arrow: 29 listopada na Raw odbędzie się turniej King of the Ring. Zarząd zdecydowanie skłonił się do powrotu tej formy zawodów.

:arrow: Podczas Dark Matchu ostataniego NXT, Dudebusters pokonali Luke'a Gallowsa oraz Vance'a Archera. Natomiast podczas nie emitowanej walki na SmackDown! Edge, Big Show oraz Rey Mysterio pokonali Kane'a, Alberto Del Rio i Jacka Swagerra. Na Raw Randy Orton obronił pas przeciwko Wade'owi Barrettowi.

:arrow: Papa Shago oraz Missing Link zostali dodani do sekcji Alumni na stronie WWE.com.

R-Truth-wwe-superstar-2.jpg

:arrow: Vince McMahon chciałby wydać i wypromować płytę R-Trutha, na której znaleźć by się miało chcociażby jego nowe Enterance Theme 'Right Time'. Vince przez to chce sprawdzić reakcję publiczności na nowe piosenki.

:arrow: Zarząd mimo nie zbyt poważnej kontuzji stawu biodrowego, postanowił wycofać póki co CM Punk z udziału w wszelkiego rodzaju Live Eventach oraz House Showach.

:arrow: WWE podpisało kontrakt rozwojowy z aktualnym mistrzem federacji HCW, Donovanem Ruddick'em. Póki co nie ma planów na tego zawodnika, więc ma trafić do FCW. W przypadku odbycia się 4 edycji sezonu NXT, będzie kolejnym po Tylerze Blacku planowanym wrestlerem do udziału w programie.

melina-wwe.jpg

:arrow: Melina do powrotu została skuszona dłuższym posiadanie pasa Div oraz pushem ze strony federacji. Teraz natomiast pomiędzy nią a zarządem zaistniał mały konflikt. Jego przejawem była przegrana walka z Laylą na Raw. Miejmy nadzieję, że to wszystko szybko się wyjaśni.

:arrow: MVP właśnie zadebiutował z nowym Theme Songiem, stało się to na WWE Superstars. Przypuszcza się jednak, że miało to już miejsce podczas Dark Matchu na Bragging Rights.

:arrow: Wpis Vickie Guerrero z Twittera brzmi następująco: 'Jestem dumna z mojej córki. Mam nadzieję, że w WWE zajdzie bardzo daleko. Myślę, że gdyby śp Eddie Guerrero był tu jeszcze z nami byłby bardzo ucieszony występami w WWE'.

Jak narazie ich córka trafiła do FCW i już niedługo zadebiutuje.

Scena niezależna i inne

brock-lesnar.jpg

:arrow: Lekarze uznali, że urazy po walce z Cainem Velasquezem, Brock Lesnar nie będzie szybko zdolny do walki. Fighter został 'zawieszony' na aż 180 dni.

:arrow: Poniżej aktualna karta iPPV Dragon Gates USA 'Bushido: Code Of The Warrior'.

• Open The Freedom Gate Title - BxB Hulk defends vs Shingo
  • Dragon Gate Tag Team Wrestling At Its Best - CIMA & Genki Horiguchi vs YAMATO & Akira Tozawa
  • I Quit Match - Jimmy Jacobs vs Jon Moxley
  • Dream Match - Non-Title Match - Open The Dream Gate Champion Masato Yoshino vs Austin Aries
  • Giant Tag Team Attraction - Brodie Lee & Akebono vs The Osirian Portal
  • Special Challenge Match - Homicide vs Rich Swann
  • Four Way Freestyle - Chuck Taylor vs Ricochet vs Johnny Gargano vs Arik Cannon

:arrow: Planuje się dodać walkę z Raw Orton vs Jericho oraz wywiad z Johnem Ceną do DVD WWE Hell in a Cell.

:arrow: Zespół Fozzy na czele z Chrisem Jericho wyruszył w trasę koncertową po Europie.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CenationKid

1

• Zaq123

1

• fanfanfan

1

• CENATION1997

1

Top użytkownicy w tym temacie

King of The Ring powrac! Bardzo dobrze, zawodnicy zawsze angażują się w walki w tym turnieju zawsze są duże emocje. W moim odczuciu Melina zasługuje na pas Div, niezwłocznie na sytuację jaka panuje między nią a WWE. To by przyniuosło większe korzyści. Co do nowych zawodników w dziale Alumni to może zapowiada się wprowadzenie do HoF 2011 zamiast Stinga, Papę Shago. Brock Lesnar, szkoda, że będzie pauzował tak długo i nie zobaczymy go w kolejnych walkach wieczoru na UFC. Z tego co wiem Chris jest w trasie i na stronie WWE jest dodany do działu Alumii. Czekam na kolejne newsy.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Cieszę się że king of the ring powraca !!! w tych turniejach nigdy nie brakowało ciekawych walk i sytuacji . Odnośnie Meliny fajne zdjęcie . Melina powinna ponownie zostać Divas Champion . Słuchałem nowego theme MVP , lecz nie wiem dlaczego nie przypadł mi do gustu . Gdy już Block Lesnar sie wykuruje powiniem wrócić do WWE .

Są chwile w życiu kiedy trzeba się poddać !!!

Fajnie, że KotR wraca.

Pewnie wyłonią #1 Contendera do pasa WWE na TLC

Jeszcze nie słuchałem nowego themu M.V.P, ale chętnie go posłucham, bo może być fajny.

Pół roku przerwy dla Brocka ??? :shock: Nie widziałem jeszcze UFC 121 to nie wiem jak Velasquez sprał, ale pewnie mocno :D.

Hehe... To teraz wrestlerzy SD walczą w Dark Matchach NxT, może czegoś się nauczyli :P

Cieszę się że KotR powraca. Ciekawe czy znów zwycięży jakiś jobber (czyt. William Regal), który praktycznie nic nie znaczy dla federacji. Sam już wcześniej byłem zaskoczony gdy Melina nie wygrała pojedynku na NOC. Pózniej dziwiłem się dlaczego mało występuje w live eventach. Teraz wszystko już wiem, ale mam nadzieję że Melina szybko dojdzie do porozumienia z zarządem. To prawda, Eddie Guerrero pewnie byłby dumny ze swojej córki.

Dzięki za newsy.

Powrót KotR jest jak najbardziej pozytywną wiadomością, aż sobie obejrzę ten jeden Raw :D. Swoją drogą to dziwne by było gdyby nie zapodali jakiegoś turnieju, przecież tego typu eventy ma bardzo wielu w branży.

Karta na DGUSA wygląda wprost genialnie, już nie mogę się doczekać. Dla takich gal warto wciąż interesować się Wrestlingiem. Wreszcie Homicide będzie regularnie prezentował swoje ogromne umiejętności!

Dzięki za Newsy :t_up:

Super że powraca KotR, mega się ciesze. Ten turniej często bywał nie przewidywalny i oby znów tak było a nie że zwycięży Orton albo Cena. Widać że Vince chyba bardzo chce żeby Truth nie stracił sympatii ludzi ale niestety wydaje mi się że ją traci przez nową piosenke dużo słabszą i dużo mniej porywającą od popszedniej, na dodatek trudno go zrozumiec jak ją śpiewa. No właśnie cały czas dziwna mi się wydawała ta sprawa z Meliną, wróciła, praktycznie od razu zdobyła pas i zapowiadało się na duży push a tu zaraz go straciła i w sumie teraz spadła do pozycji Gail Kim czy Rosy Mendes. Pewnie na dzisiejszym impactie usłyszymy new theme MVP, w sumie lubiłem jego stary, ciekawe czy okaże się klapą jak Trutha czy nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...