Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Undertaker/Lesnar, WM 27, Jericho, NoC buyrate i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Undertaker%20Front.jpg

:arrow: Zostały zdementowane wszystkie plotki które mówiły że Brock Lesnar miałby powrócić do wrestlingu i mieć walkę z Undertakerem na Wrestlemani 27. Dlaczego? Lesnar ma jeszcze umowę z UFC, i nie zamierza na razie opuszczać MMA.

:arrow: Przez ostatni czas mówiło się o nazwiskach, które miałyby stoczyć walkę z Undertakerem na WrestleManii 27. Mówiło się o Johnie Cenie i Sheamusie, ale od niedawna najprawdopodobniejszym nazwiskiem jest Wade Barrett, a po ataku Nexus na Undertakera na Bragging Rights, jest to coraz pewniejsze.

:arrow: Na ten moment lekarze oceniają, że Undertaker powinien być sprawny za 4 miesiące.

:arrow: Poniedziałkowe RAW osiągnęło rating 3.1.

survivor_series_20091.png

:arrow: Nowa walka na Survivor Series (spoiler z najbliższego SmackDown!) :

World Heavyweight Championship

Kane © vs Edge

:arrow: Home Video „SmackDown!: The Best of 2009-2010” już dostępne w USA w sklepach, a na naszym forum wkrótce ;)

:arrow: Do rosteru RAW na stronie wwe.com zostali dodani Husky Harris i Michael McGillicutty.

:arrow: Na wwe.com przeprowadzana jest ankieta dotycząca nowego t-shirta CM Punka

:arrow: Przedwczoraj Triple H i Stephanie McMahon obchodzili siódmą rocznicę ślubu.

Chris_Jericho.jpg

:arrow: Chris Jericho jest obecnie uznawany za byłą gwiazdę WWE, jego profil został przeniesiony do WWE Alumni.

:arrow: MTV świętowało urodziny CM Punka na swojej stronie, pokazano tam artykuł o min. jego dzisiejszej pracy w WWE, tatuażach i wspominano Punka w Indy.

:arrow: Lista wrestlingowych książek wydawanych w najbliższym czasie:

2010

- October 26th: Rey Mysterio: Behind the Mask paperback release

- October 26th: My Life Outside The Ring by Hulk Hogan paperback release

- November 8th: Mickey Rourke: Wrestling with Demons by Sandro Monetti

- November 30th: WWE Championships by Kevin Sullivan

- December 1st: WWE Confidential by Aaron Feigenbaum

- December 7th: WWE Cross Rhodes - Goldust out of the Darkness by Dustin Rhodes and Mark Vancil

2011

- February 1st : Bruce Hart: Straight From The Hart

- February 16th : Chris Jericho: Undisputed: How to Become the World Champion in 1,372 Easy Steps

- March 11th : Road Warrior Animal: Danger, Death and the Rush of Wrestling

- May 2011 : Jake Shannon: Say Uncle!: Catch-As-Catch-Can and the Roots of Mixed Martial Arts, Pro Wrestling, and Modern Grappling

:arrow: Randy Orton zapytany na twitterze przez fana, czy założy konto na YouTube odpowiedział: “I co jeszcze? Mam jeść winogrona?”

Jest to oczywiście aluzja do Matta Hardego, który przed zwolnieniem jadł winogrona na filmie, mówiąc w tym czasie o swojej obecnej sytuacji.

:arrow: I jeszcze raz twitter Randego Ortona. Tym razem skomentował on film Johna Ceny, „Legendary”: „nie wszystko było w nim złe”, a o samym Johnie: „wykonał dobrą robotę”

:arrow: Znamy już buyrate gali Night of Champions 2010 – zakupiono ją 169,000 razy, co jest spadkiem w porównaniu do ubiegłego roku (267.000 razy). Warto zauważyć że to już kolejne PPV które ma mniejsze buyrate od swojej poprzedniczki sprzed roku.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Droopi

1

• Brem

1

• TheGreatOne1674326001

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jestem pierwszy ? Dobra. Taker ledwo co wrócił, już odszedł... Już powinien odejść na dobre, wygrać z Barrettem i koniec bo to bez sensu, raz na jakiś czas odchodzi na bardzo długo i to nie ma sensu.

taker vs Lesnar ? To by było ciekawe tak jak kiedyś fajną walką była The Rock vs Lesnar (w/Heyman). Chciałbym zobaczyć walkę Taker - Lesnar jednak jeżeli przeciwnikiem takera ma być Wade to ok. Walka z takerem na WM to duże wyróżnienie...

Z tego co pamiętam to chyba Harris i Michael McCoś tam mieli dołączyć do nexus tak ?

No to z Ortonem i winogronem było niezłe, widać że Ortonowi nie podoba się zachowanie Hardyego, wg. mnie też trochę przesadza, co to ma być ? Jedzenie winogrona ?

Dzięki za newsy

Kocham Ortona! Cała prawda o tym grubasie. Za niedługo będzie nagrywał jak sra na kiblu. Dobra, nie będe marnował czasu dla tego czegoś, co od niedawna psuje cały wizerunek starych dobrych braci Hardy...Jericho wróci. Początek 2011 roku, myślę że to będzie ten czas. Oby wrócił jako Face, dawno nim nie był. Rating może być, lecz patrząc na to co się ostatnio dzieje na raw, mogło być lepiej.

Hura!Hura!Hura! Fajnie, że Edge może zgarnie pierwszy pas od półtora roku. Mam nadzieje na świetny feud.

Dzięki za njusy :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Gość Chunky1674326001

Tak jak napisał mój poprzednik - Undertaker dopiero co wrócił nieco ponad 2 miesiące temu i już odchodzi na 4... Niech wygra streak, zakończy karierę godnie, tak abyśmy go pamiętali jako świetnego wrestlera, a nie gościa jeżdżącego na wózku inwalidzkim!

Ouch... Walka Undertaker'a z Lesnarem przyciągnęłaby masę widzów nie tylko fanów UFC, ale i innych federacji. Jednak jeżeli ten jest już "zajęty" to spoko - może innym razem, chociaż nie sądzę :P

Wszystkiego najlepszego parze!

WWE DVD mocno spada. O ile się nie mylę, to w tym roku jeszcze ŻADNA gala nie pobiła zeszłorocznych... Oby Vince zastanowił się w którą stronę pcha WWE...

Randy ostro zjechał Matta :8

Myślę, że Chris wcześniej czy później wróci do federacji - może koło WrestleMani 27???

Hahahah! Ale ankietę dali na WWE.com! Lepszej wymyślić nie mogli???

Dzięki za newsy!

A ja niechciałbym na Wrestlemanii walki Lesnar vs Taker. Wolałbym zobaczyc walkę Deadmana z np. Barrettem. Po dobrym pojedynku na WM 27 wyrobiłby sobie jeszcze lepszą reputację i nie mam nic przeciwko, aby tak się stało. Orton ładnie zjechał Matta... i bardzo dobrze. Taa, buyrate spada. No cóż, jaka gala takie buyrate.

Jericho wróci. Początek 2011 roku, myślę że to będzie ten czas. Oby wrócił jako Face, dawno nim nie był. Rating może być, lecz patrząc na to co się ostatnio dzieje na raw, mogło być lepiej.

Sweetuś, proszę, tylko nie jako face. Nie wyobrażam sobie Chrisa jako face'a który stałby się ulubieńcem publiki. Młodsi fani chodzący w jego koszulkach? Nieee, każdy tylko nie On :P.

Czyli jednak to były tylko plotki. Z resztą po info że to niby miałaby byc walka streak vs ujc championship to chyba było oczywiste że to nie może być prawda. Zwłaszcza że takiej walki z oczywistych względów nie mógłby wygrac Taker a streaku nie powinien wygrywac ktoś kto dopiero co by wrócił do federacji. Zreszta opjca z Barrett'em bardziej mi się podoba. Jego kariere rozwije się w mega tempie, jakby miał dostac jeszcze walke z Taker'em to w ogóle byłoby niesamowite zjawisko. Nie ma on co prawda moim zdaniem szans na zwycięstwo no ale sam fakt walki. Chociaż z drugiej strony hmmm zawsze uważałem że jeżeli streak ma zostać przerwany powinien to być ktoś kto jest na początku swojej kariery w WWE. Hmmm skoro Jericho został przeniesiony do alumni myśle że jego powrót nie nastąpi szybko. Chociaż nastąpić nastąpi na pewno. W końcu nikt kto został storylinowo kontuzjowany nie trafiał do alumni, ani HHH ani Edge ani Undertaker. No i zgadzam się całkowicie z Droopsem że nie chiałbym żeby wrócił jako face... Każdy tylko nie on. Najlpeszy heel federacji nie może zostać facem.

No i zgadzam się całkowicie z Droopsem że nie chiałbym żeby wrócił jako face... Każdy tylko nie on. Najlpeszy heel federacji nie może zostać facem.

Ja również się pod tym podpisuję, Jericho zawsze lepiej dawał sobie radę jako heel. Dlaczego Jericho na pewno wróci? Bo jego odejście było spontaniczne, a jeżeli miałby się żegnać z wrestlingiem na zawsze o wiele inaczej by to wyglądało...

Barret jako potencjalny przeciwnik Taker'a... czemu nie, ale o wiele bardziej wolałbym w tej roli Sheamusa, którego po prostu lubię i podoba mi się jego wizerunek w WWE. Wymarzoną koncepcją (dla mnie) byłoby zdobycie WHC przez Sheamusa na kilka dni przed WM i walka o ten pas na największej gali, która zakończyłaby się np. poza ringową dyskwalifikacją obu zawodników i Phenom mógłby odejść z honorem jako, mimo wszystko, niepokonany ;) No cóż, ale warunkiem takiego pojedynku jest zmiana brandu przez Sheamusa na niebieski. Wracając do Barreta jego rola w WWE po takim meczu wzrosłaby, ale jako solo, a nie z resztą paczki.

Osobiście w ogóle mnie nie dziwią coraz niższe ratingi na galach. Pewnie Chairman liczy na wzrost urodzeń w Ameryce co przyniosłoby mu za parę lat więcej potencjalnych odbiorców ;)

przeciwko akcji WWE4Kids... bezdyskusyjnie i absolutnie!

Kurde tych przeciwników dla DeadMana jest troche... ostatnio czytałem, że może być nim nawet... Sting! Osobiście mam tylko nadzieje, że nie wybiorą Sheamusa, Baretta też bym nie chciał, bo szczerze mówiąc specjalnie za nim nie przepadam, troche nudzi mnie już to Jego gadanie, a walka z Deadmanem to coś niesamowitego, coś na co trzeba sobie zasłużyć i jest jedna osoba, która na to starcie zasługuje jak mało kto i aż dziwne, że jeszcze takiego starcia nie było. Chodzi mi o kolesia najlepszego na świecie w tym co robi Chrisa Jericho. Takie starcie to było by coś. No cóż... zobaczymy.

Starcie w spoilerze mnie szczerze mówiąc nie dziwi, aczkolwiek bardzo cieszy. Pewnie poznamy to oficjalnie już w piątek.

Wszystkiego najlepszego dla Steph i Huntera, chyba im dobrze, że sobą, więc życze im przynajmniej drugich tylu lat razem.

Mnie słowa Ortona nie dziwią a tym bardziej nie sprawią, że go polubie. Po prostu skomentował sytuacje tak samo jak każdy pracownik WWE...

Coś ciekawie sie dzieje w tym makmenlandzie... Sprzedarz PPV spada, sięgają po coraz brutalniejsze stypulacje, jeszcze ta sytuacja z Boogeymanem... może naprawde era PG przestaje być opłacalna...

Dziękuje oczywiście za niusy ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...