Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT 26/10/2010 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

Naomi pokonała Maxine

2 Match

Brie Bella pokonała AJ Lee

3 Match

Mixed Tag Team Match

Goldust & Aksana pokonali Ted'a DiBiase & Maryse

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Hacjend

1

• Kacpios

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

WWE NXT 26/8/2010 - Raport

Matt Striker zaprosił wszystkie zawodniczki na rampę i zapowiedział pierwszy konkurs. Był on związany ze zbliżającym się Świętem Halloween. Spiker oznajmił , że już w przyszłym tygodniu następna Diva opuści program NXT. Szybko jednak wrócił do sedna sprawy.

Halloween Costume Contest - polegał on na zaprezentowaniu się publiczności z jak najlepszej strony.Każda z uczestniczek miała 50 sekund. Maxine była królową śniegu, Aksana Diablicą, A.J elfem/krasnoludem, Naomi "Łapką" a Kaitlyn..Vickie Guerrero. Konkurencja ta nie była aż taka nadzwyczajna ale warto wspomnieć ,że zwyciężyła go Kaitlyn.

Następnie został ukazany korytarz , w którym szli dość zdenerwowani Ted DiBiase i Maryse.

First Match: Naomi vs. Maxine

Obie panie wystąpiły w strojach, w których brały udział we wcześniejszej konkurencji.Początkowy atak Naomi nie udany.Nie obeszło się bez nerwów.Maxine wykorzystuje sytuacje i zaciąga przeciwniczkę do narożnika.Następnie skontrowany Irish Whip przez Naomi ,gdzie Maxine uderza w kolejny corner.Próba "Spearu" Naomi również jej nie wychodzi.Maxine podnosi leżącą zawodniczkę po czym uderza ją pięścią w plecy.Naomi siada na Maxine, zaczyna dusić rywalkę.Następnie wywala ją poza ring.Głowa Naomi uderza w stół komentatorski.Później zaś kopniak w brzuch i "wgniatanie" w ogrodzenie.Naomi wrzuca przeciwniczkę z powrotem na ring.Próba przypięcia:1...2...Kick Out.Ponowne duszenie Maxine, jednakże kobieta wstaje Punch***je Naomi a następnie wykonuję Chotesline.Próba przypięcia:1...2...Kick Out.Wymiana ciosów obu pań, Irish Whip Maxine i Big Boot.Podnosi rywalkę, jednakże Naomi uderza Maxine głową.Kolejna Próba Pinu:1...2...3.Tym razem się udaję

Zwycięzca: Naomi.

Backstage #1 - Po walce widzimy Aksane rozmawiającą z Goldusem.Jest on bardzo podekscytowany dzisiejszym meczem.Oboje postanawiają się pobrać, jednakże jest to nie możliwe z jednej przyczyny.Mają na sobie kostiumy.Muszą uzbroić się w cierpliwość.

Second Match: Brie Bella(/Nikki) vs. AJ Lee[(/Primo)

Ring a Bell...Początkowy uścisk dłoni obydwu pań.Klincz i AJ przerzuca przez lewą rękę rywalkę.Następnie próba pinu:1...Kick Out.Ponowny kilncz, Brie zaciąga AJ do lin.Kick, Irish Whip i Crossbody.AJ jednak szybko wstaję. jednakże Bella nie odpuszcza, ponowny Kick i piękny Suplex, po czym udany Running Neck Twist.Następnie piękny Dropkick wykonaniu Brie.Próba Pinu:1...2...Kick Out.Brie nie ustępuje, head lock.AJ udaję się uciec, lecz nie na długo bo Bella częstuję ją Chotelinem.Próba przypięcia:1...2...Kick Out.Ponowny Head Lock, jednakże AJ szybko udaje się uciec.Irish Whip do narożnika, Brie próbuję zaatakować, jednak Lee kontruje Dropem.Brie schodzi z ringu.Po krótkim czasie decyduję się wejść, na przywitanie AJ częstuję ją serią Kicków.Próba Pinu:1...2...Kick Out.Ponowne Kicki AJ na leżącej Belli, Head Lock, kontra Brie - zaciąga rywalkę do narożnika.Lee wykonuje coś w stylu Bulldoga.Próba Pinu:1...Kick Out.AJ podnosi przeciwniczkę, Irish Whip i Elbow.Próba Pinu"1...2...Ponowny Kick Out.Lee Zaciąga ją do lin przy okazji punch***jąc.Zaczyna ciągać jej nogę, jednak sędzia nakazuję przestać.Brie szybko zmienia się z Nikki i ta wykonuję Sitout Facebuster.Pin:1...2...3.

Zwycięzca: Brie(/Nikki)

Backstage #2 - Tym razem dość ostra rozmowa między Maryse a Tedem DiBiase.Ten zapewnia ją że uda mu się zdobyć, a w zasadzie odzyskać Milion Dollar Belt.

Halloween Candy Eating Contest - druga konkurencja polega na tym, kto najszybciej zje słodycze z talerza w ciągu jednej minuty.Wszystkim panią pomagał Hornswoggle.Ten konkurs wygrała Maxine.Po konkurencji doszło do spięcia pań.Na dodatek Kaitlyn zakrztusiła się słodyczami.Niestety wszystko zwróciła na swoją mentorkę Vickie Guerrero.

Backstage #3 - Kaitlyn postanawia przeprosić Vickie za to co zrobiła, jednakże kobieta jest zamknięta w łazience i nie chce wyjść.Pojawia się Dolph Ziggler który uspokaja Kaitlyn.

Third Match: Aksana & Goldust vs. Maryse & Ted DiBiase

Jako pierwsze na ring wchodzą panie.Zaczyna Maryse uderzają Akasane w policzek,później Knee hit, w końcu French Kiss wywala rywalkę na matę.Maryse zaciąga Aksane do lin, kolejne ciosy w twarz, Punche, w konsekwencji Aksana ląduję w narożniku.Low Kick Maryse, Rookie Diva ponownie powalona na matę.Maryse przyciska rywalkę kolanem o liny.Sędzia zaczyna odliczać."The Sultry Diva" nabiera rozpędu i atakuję opierającą się o liny Aksane.Próba Pinu:1...2...Kick Out.Następnie drganie za włosy, Maryse wykonuję French STO.Próba Pinu:1...2...Kick Out.Maryse zaczyna dusić Aksane, ta kontruję i odpycha ją do narożnika.Następuję zmiana, Ted wchodzi do ringu, po nim Goldust.Klincz, Goldust odpycha DiBiasego, następuję lekki chaos.W końcu "The Bizarre One" dopada Teda, atakuję rękę łokciem, Irish Whip do narożnika, Ted jednak kontruje atak i wykonuję Chotesline.Dibiase atakuję krótkimi seriami z łokcia, następnie seria Punchów.Ted podnosi Goldusta i zaczyna się wymiana ciosów, Irish Whip Ted gotowy do ataku, jednakże Goldust zatrzymuję się wykonuję Punch z pozycji klęczącej.Goldust robi Atomic Drop, chce wykonać Bulldog, jednak Ted kontruje.Walka przenosi się poza ring.Goldust uderza głową o stół komentatorski, DiBiase wchodzi na ring licząc na Count, Marsye dokłada swoje trzy grosze kopiąc leżącego Goldusta, jednak temu udaje się wejść na ring.Ted idzie za ciosem, Irish Whip i Dropkick.Próba Pinu:1...2...Kick Out.Arm Lock, Goldust jednak przerzuca DiBiasiego i zmienia się z Aksaną, Ted robi to samo.Seria Choteslinów, Irish Whip, Aksana zatrzymuję się wykonuję to samo co Goldust - Kucnięcie i Punch.Próba Pinu:1...2...Ted przerywa liczenie odciągając Aksanę, sędzia przerywa mecz via DQ. Ted z Maryse chciał odebrać pas jednakże ta próba się nie udała.

Zwycięzca: Aksana & Goldust

PS. To mój pierwszy raport więc proszę o wyrozumiałość ;).

paparoach.png

18659.png

• Styl:  Klasyczny

Co do NXT to oczywiście każdy odcinek może ze sobą rywalizowac jeśli chodzi o najidiotyczniejszy. Żadna walka (jak zwykle zresztą na NXT) mnie niezadowoliła. Podobała mi się tylko parodia Vickie, Kaitlyn dobrze to zagrała. Ciekawy jestem jak będzie wyglądała ceremonia ślubu Aksany i Goldusta. Reszty nie ma naprawdę co komentowac.

Kacpios, pierwszy Twój raport dobry, ale jeżeli myślisz o dalszym pisaniu to proponowałbym Ci wypłynąc na szerszą wodę. Zrobisz oczywiście jak chcesz, ale proponuję żebyś spróbował napisac raport z jutrzejszego Smackdown. Ja sobie spokojnie napiszę Superstarsa, a potem skomentuję Twój raporcik (jeśli oczywiście go napiszesz). Dlaczego chcę żebyś napisał Smacka? A dlatego że tam walki są sporo lepsze (wiesz, więcej się dzieje) i segmenty (jutro szykuje się spory segment z udziałem Kane'a). Tak więc jest niezle, ale odważ się i napisz SD, a ja go skomentuję :).